Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
As vrea sa dea cu STOPUL in mine lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Nana , pe mine m-a lovit mama -mamelor-buffeurilor lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 01:55 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nana
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:55 PM) *

Nana , pe mine m-a lovit mama -mamelor-buffeurilor lol.gif lol.gif

Pai si daca tot prestezi asa gimnastica cardio pune si tu link-ul acilea-sa ca sa slabim si noi smile.gif
anca veselie
vaaai, nu se poate, femei nebune. si tocmai ce ziceam ca ma las de barbati, mi-am adus aminte ca exista si frumosi pe lume grin.gif
pe asta l-am avut pe desktop o perioada:
Imagine

si apoi pe asta:
Imagine
Amazoana
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 02:55 PM) *

BLUELIFE
blushing.gif Fetele se intreaba daca baietii nu se intorc cu fata la noi,sunt rusinosi nu-i asa?
dany
Imagine
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 02:56 PM) *

vaaai, nu se poate, femei nebune. si tocmai ce ziceam ca ma las de barbati, mi-am adus aminte ca exista si frumosi pe lume grin.gif
pe asta l-am avut pe desktop o perioada:
Imagine

si apoi pe asta:
Imagine

SPER CA NU LA SERVICIU
ina_ceva
primul il vreau si eu dry.gif
dany
Anca , si tu la fel de serioasa ??? lol.gif lol.gif

Uite aici , Nana blushing.gif
Nana
S-a anuntat cumva la radio ca vorbim de babuini? Ca s-a umplut forumul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:59 PM) *

Multam. Ma ai pe constiinta! Dar sa nu ti-o incarci foarte tare pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Imagine
Imagine

GATAAAAAAA , sper ca v-ati saturat lol.gif
ina_ceva

Dany-dulce, ce funduletze si ce....(inghit in sec blushing.gif )
anca veselie
dulci, la serviciu, normal!!!! nu aici stau mai tot timpul? imi deschideam de dimi calculatorul si zambeam automat!!!!!!! cred ca trebuie iar sa-l schimb )).gif
ina_ceva
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 03:02 PM) *

Dany-dulce, ce funduletze si ce....(inghit in sec blushing.gif )

...ma refeream la patratzele, ca nu ajunsesem la partea cu...frunza
anca veselie

dany, salivez )).gif
Amazoana
DANI DULCE, DRAGUUUUT SITE
_noni_
domne, daca m-ati provocat, eu nu pot sa ma abtin! lol.gif

vin si eu, nu mai scapati, dar vin si cu frumuselul dupa mine! grin.gif

Imagine
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Acum va fii liniste pe aici ....banuiesc ca toate ati plecat pe acel site . Asa ca pana treminati de vizualizat , salivat , etc mai dureaza lol.gif lol.gif
antonia05
Salutare fetele!!!Iata am ajuns si eu acasa.Au modificat cei de la concursul bebeilor numele si au pus :Dominik.Le am scris ieri si vad ca au remediat treaba.E bine!!

VOTATI DOMINIK!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif floare.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 03:05 PM) *

dany, salivez )).gif

Ai ajuns si la partea cu ITAY ATIAS? lol.gif lol.gif
Nana
ca sa fiu concisa... rezultatul studierii URL-ului este dupa cum urmeaza:
bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif big_boss.gif drag.gif drag.gif man_in_love.gif
dany
Pe astia i-ati vazut deja ??
Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 03:08 PM) *

Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif

Abia am terminat cu ei naughty.gif
Ramo
Normale sunteti voi fetelor??? Cum mai poate omul sa munceasca in asemnea conditii??????????/ Eu una sigur nu mai pot. Si tocmai am venit de la solar, infierbantata rau si peste ce dau?????/ Fie-va mila de mine....mai am de asteptat 25 de zileeeee.
antonia05
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 04:08 PM) *

Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif

FETELE MELE, PARCA ERAM IN SAPTAMANA MARE NU?VOI VA GANDITI LA PROSTII??vAAAAI, PACATUITI FETELE MELE, PACATUITI!!! blink.gif blushing.gif tease.gif naughty.gif biggrin.gif
Amazoana
Imagine
Astea suntem noi, relaxandu-ne

Imagine ......aici
uka
w00t.gif w00t.gif
am inundat tastaturaaaaaaaaaa

wacko.gif wacko.gif nu mai pot..........
trebuie sa sun un prieten
Amazoana
Imagine
Nana
Ma duc acasa... pentru racorirea tuturor componentelor organismului subsemnatei voi presta o plimbare in ritm rapid, de 30 de minute pana la domiciliul pe care, cu mandrie, il impart cu bubulinul meu.
Va pup. Pa
Anna
Neata fetelor!
Va pup pe toate si sa aveti un Paste Fericit!
pupic.gif hug.gif pupic.gif
dany
Ramo , Antonia , tocmai mi-am adus aminte ca sunt femeie serioasa asa ca sunt de acord cu voi.

Cum puteti , mai , sa puneti asemenea poze pe aici ?? Mai sunt si persoane serioase si in varsta si cu sotul plecat la munca ... Offfffffff , tineretul din ziua de azi !

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 03:15 PM) *

Ma duc acasa... pentru racorirea tuturor componentelor organismului subsemnatei voi presta o plimbare in ritm rapid, de 30 de minute pana la domiciliul pe care, cu mandrie, il impart cu bubulinul meu.
Va pup. Pa

pup Nana, pa pa
dany
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 02:15 PM) *

Va pup. Pa

Saracul babuinul tau , Nana ! Parca vad ce il asteapta si el habar nu are )).gif
Ramo
Nu va mai spun ce l-ar astepta pe al meu babuin daca m-ar astepta acasa........dar am vorbit acum cu el la telefon si i-am cam dat de inteles ce o sa il astepte......doar voi sunteti de vina.......
Nana
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 03:17 PM) *

Saracul babuinul tau , Nana ! Parca vad ce il asteapta si el habar nu are )).gif

Ma chere!!!!! Babuini sunt ce am vizionat pana acum! ce am eu acasa este bubulin... il asteapta aspiratorul in mijlocul casei biggrin.gif
anaoi
dylly e sprachlos total...stai sa stearga tastatura

CITAT(Nana @ 03-04-2007, 03:18 PM) *

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 03:17 PM) *

Ma chere!!!!! Babuini sunt ce am vizionat pana acum! ce am eu acasa este bubulin... il asteapta aspiratorul in mijlocul casei biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
Sincer, de cat timp nu a mai fost atata lume pe aici????? "pozele" sa fie de vina?????)).gif
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu. dieta cu BB
dany
Ramo , te ajutam si noi cum putem lol.gif

Nana , lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 04:20 PM) *

Nana , lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Vaaaaad ca ma ajutati. S-a terminat cu ajutorul pe ziua de azi???mad.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 03-04-2007, 02:19 PM) *

Sincer, de cat timp nu a mai fost atata lume pe aici????? "pozele" sa fie de vina?????)).gif

Pai la o asa prezentare e nevoie si de public , nu ? lol.gif lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 03-04-2007, 02:21 PM) *

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 04:20 PM) *

Vaaaaad ca ma ajutati. S-a terminat cu ajutorul pe ziua de azi???mad.gif

Hmmmm , intreaba si tu in alta parte . Nu cred ca aici vei primi un raspuns pozitiv lol.gif lol.gif
BLUELIFE
Am nevoie de aer ca tigara nu ajunge ,v-am pupat sau mai bine in situatia de fata va salut doar lol.gif salut.gif
Ramo
Mda......gata, eu nu mai pot lucra azi.....nu mai bine ma duc in oras (in timpul programului, evident)?
Ma ajutati va rog si pe mine cu mancarea chinezeasca? Adica ce as putea papa de putine puncte (chiar daca momentan nu numar) si sa intre bine si la regim disociat.
anaoi
exact....bye fetelor care au plecat
dany
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:23 PM) *

Am nevoie de aer ca tigara nu ajunge ,v-am pupat sau mai bine in situatia de fata va salut doar lol.gif salut.gif

Oare de ce nu ne pupi ?? blum.gif salut.gif )).gif
uka
mda.....
savurat site-ul.........
acum ma duc sa spal sa nu ma mai agndesc la asta....
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 03:24 PM) *

Oare de ce nu ne pupi ?? blum.gif salut.gif )).gif

Crede ca boala se ia si ea trebuie sa ajunga sanatoasa acasa , la babulinul ei wink1.gif
anaoi
CITAT(uka @ 03-04-2007, 03:27 PM) *

mda.....
savurat site-ul.........
acum ma duc sa spal sa nu ma mai agndesc la asta....

spalat, apa, udat etc....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.