Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
Ce de-a lume a plecat . Cum s-a terminat subiectul , cum au disparut fetele )).gif )).gif

Mi-am descarcat si eu o parte din energie spaland vasele . Noroc ca nu am masina de vase , inca )).gif

Fetele care se pricep la regim disociat , ajutati-o pe Ramo cu idei de papa la chinezesc !!!!
anca veselie
ramona, eu zic sa papi niste legume: de ex vinete, care mie imi plac f mult, niste alge, ciuperci, varza. depinde ce zi ai tu in disociatul tau
dany
Am plecat la o tura cu bicla .

Pa , fetele ! pupic.gif
Ramo
Multumesc mult Danyhoney:*
Anca, pai in functie de ce as putea manca, o sa tin disociatul in acea zi. Dar totusi, chiar toata ziua sa pap doar legume???eu, ca re nu imi plac deloc....in afara de muraturi..... Ma gandeam tot la carne ca si azi..... Problema e ca eu seara merg la restaurant, si de-aia intrebam cam ce sa mananc, ca altfel..... Va dati seama ca pana la ora aia trebuie sa mananc ceva, ca altfel.....mananc si chinezii din restaurant, nu doar mancarea.....huh.gif
anaoi
ramona intra pe wuxing.ro. acolo vezi si ingredientele si iti poti da mai usor seama ce ai putea manca sa se potriveasca regimului. logic ca la restaurant nu va fi acelasi meniu, dar macar iti faci o idee.
anca veselie
aha. am priceput.
pai atunci papa tot carne, ca si la chinezesc gasesti diverse varietati: vita si pui in sos dulce acrisor, vita si porc in 3 culori etc etc, sunt diverse feluri de carne pe care le poti manca. dar ce disociat tii tu?
May
mama dany ce site ai dat.... blum.gif dar ochiul meu de soacra a observat urmatoarele:

Asta nu are cu ce umple chilotii

Imagine

Asta zici ca are haine de fata:

Imagine
anca veselie
vai may, ce tare ai fost )).gif lol.gif
himere2005
mai, mai numai la babuini goi va ganditi...au inceput ispitele in saptamana mare grin.gif
annaiss, paste fericit si tie smile.gif
ramona, mie mi-a placut puiul de la rest. chinezesc in sos de soia era o combinatie intre picant si dulce, de asemenea orezul lor nu mi s-a parut deloc gras, as fi curioasa cum il prepara
nana, m-am prapadit de ras cu tine )).gif

may, tu esti terorista rau...pai de bureti n-a auzit "baietelul" lol.gif
uka
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 03:41 PM) *

CITAT(uka @ 03-04-2007, 03:27 PM) *

mda.....
savurat site-ul.........
acum ma duc sa spal sa nu ma mai agndesc la asta....

spalat, apa, udat etc....

lol.gif lol.gif la asta nu ma gandisem... tease.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 05:10 PM) *

mama dany ce site ai dat.... blum.gif dar ochiul meu de soacra a observat urmatoarele:

Imagine

Imagine

Mai MAY, de unde stii tu ce ascunde ala micu in chiloti in momente fierbinti??? give_rose.gif De unde stii tu ce fiara zace acolo .Acum e pasnic....dar cine stie ce surprize detine devil.gif grin.gif
Amazoana
Mai facem si maine o cura d'asta vizuala?
Fetelor, stiti ce mananc eu acum? 2 patratele de glucoza. Nu am mai vazut asa ceva de cand eram mica.....
Ramo
Dilly, mersi, am sa intru sa ma documentez:*
Anca, tin disociat, dar nu un disociatanume. Adica ma trezesc dimineata si pe ce am pofta, aia mananc in ziua respectica. Adica nu luni carofi, marti legume si asa mai departe. Idee e sa mananc un singur aliment pe zi, indiferent ce aliment si indiferent in ce ordine.
May
antonia nu vezi mama ca nu are nici macar o gramajoara? Doar daca nu cumva si-o tine intre picioare lol.gif hug.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 06:01 PM) *

antonia nu vezi mama ca nu are nici macar o gramajoara? Doar daca nu cumva si-o tine intre picioare lol.gif hug.gif

Nu a fost fotografiat intr un unghi bun, incat sa vezi tu tot.El e dotat, dar a fost fotografiat dintr un unghi in asa fel incat sa fie mai misterios!!! yahoo.gif biggrin.gif grin.gif tease.gif
Amazoana
CITAT(antonia05 @ 03-04-2007, 04:53 PM) *

CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 05:10 PM) *

Imagine

Imagine

Mai MAY, de unde stii tu ce ascunde ala micu in chiloti in momente fierbinti??? give_rose.gif De unde stii tu ce fiara zace acolo .Acum e pasnic....dar cine stie ce surprize detine devil.gif grin.gif

58 Dominik
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 04:54 PM) *

[color=#009900]Mai facem si maine o cura d'asta vizuala?
[color]

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

dar acum dylly pleaca. bye

may, ai dreptate...o fi minor devil.gif ???
uka
wacko.gif

wacko.gif
bubbles
Bye dylly pupic.gif .Momentan piticul matusii e linistit si poate asa va fi inca vreo 2 ore lol.gif ca sa nu tb sa iau parul blink.gif
antonia05
Votati Dominik!!!!! E pe locul 3 deocamdata. sorry.gif
dany
Venit de la tura de bicla .

vad ca facetic " variatiuni " pe aceeasi tema )).gif )).gif

Pa , Dylly ! hug.gif

Dulci , vrei si maine ? Ai prins gustul ? lol.gif Eu nu voi fii prezenta maine asa ca va las pe voi , 1 zi sa fiu si eu serioasa ( macar incerc ) )).gif

Antonia , puiul tau are 3 voturi pe ziua de azi de la mine , deocamdata .

Pe locul 1 e baietelul lui Lacry smile.gif
May
Hmmmm, insistenta cu care antonia il apara pe Celcarenuumplechilotii ma pune pe ganduri eusa_think.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 06:36 PM) *

Hmmmm, insistenta cu care antonia il apara pe Celcarenuumplechilotii ma pune pe ganduri eusa_think.gif

Nu, eu........stiii....vreau sa i apar onoarea give_rose.gif
dany
Saracul baiat , cred ca sughite de nu mai poate )).gif )).gif

May , Antonia are suflet mare si se gandeste ca macar 1 persoana sa-i ia si lui apararea lol.gif lol.gif
May
Nu ma convingeti cu asta nana.gif , cred ca dau un telefon la amicul meu de la Interpol sa ii verifice putin trecutul antoniei sex.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 07:01 PM) *

Nu ma convingeti cu asta nana.gif , cred ca dau un telefon la amicul meu de la Interpol sa ii verifice putin trecutul antoniei sex.gif

Suna, suna ca si eu sunt curioasa!! cheer.gif floare.gif blink.gif
axe10
Doamne, Doamne...ce ti-e cu femeile astea....ba...voi ati inebunit de tot...am lipsit de aici ca am fost ocupata la servici si apoi acasa si am intrat sa vad ce se mai intampla...si?...ce-mi vad ochii?...si fimea imi da tarcoale asa ca nu pot savura momentul....fetele noi suntem in saptamana Mare....ce faceti voi aici...
Imi place de mor atmosfera si multi dintre cei vizionati...Dany ...si pe mine ma "satisface" Vin diesel...chelios asa cum e...
doh.gif doh.gif wacko.gif yahoo.gif blink.gif ...cam asta e reactia mea...
Antonia...votat Dominik...
Ramo
Cum au disparut pozele cu babuini, cum ati disparut si voi. Serioase sunteti??)).gif
Eu acum mi-am luat cina (sper), pulpa de pui la gratar....m, mancare mea preferata de dieta.
Dar sunt la munca inca......sad.gif( si asta nu imi mai convine,....
daconst
Mey,ce dezmat aici. doh.gif
Si mai suntem si in post. grin.gif
Bine ca nu puneti gura pe nimic...de dulce,adica. lol.gif
ina_ceva
Gata, terminai si eu cu babuinii (am avut o treaba cu fostul grin.gif ). Votat Dominik 74 naughty.gif

CITAT(daconst @ 03-04-2007, 08:26 PM) *

Mey,ce dezmat aici. doh.gif
Si mai suntem si in post. grin.gif
Bine ca nu puneti gura pe nimic...de dulce,adica. lol.gif

Pai am stabilit ca si babuinii sunt de dulce laugh.gif
dany
Corect , Ina ..... si nici nu ingrasa , nu ? )).gif )).gif

Bueyyy , femei serioase sunteti voi ( vorba Ramonei ) ??? Ati disparut toate ??? Eu macar am avut o scuza : un pic de curatenie ( vine babuinul de la munca si vede ca n-am facut nimic si asa am mai scapat de energie )).gif ) .

Cat v-ati plimbarit azi , Dana ? hug.gif
dany
Noapte buna , neuroni !!!!

daca va faceti iar de cap maine .... sa va ganditi si la mine , ok ? )).gif
ina_ceva
Noapte buna, dany-dulce!

Se pare ca in seara asta nu va mai fi vorba de babuini, fetele au obosit dry.gif ; poate maine vom lua o noua portie de BB
Tzutzi80
Mai fetelor.....lipsesc si eu o zi jumate si ce imi da dumnezeu sa vad si sa citesc pe aici.... devil.gif

[quote name='danyhoney' date='02-04-2007, 09:42 PM' post='60391']
[quote name='ina_ceva' post='60390' date='02-04-2007, 08:37 PM']
Si el cum e naughty.gif ?
[/quote]
lol.gif E ca .... ciocolata lol.gif . Incepuse sa faca un pic de streap-tease lol.gif lol.gif . I-am vazut burtica blushing.gif blushing.gif
[/quote]

Care burtica....ca eu ii tot zic BONE BAG grin.gif

[quote name='ina_ceva' date='02-04-2007, 10:51 PM' post='60396']
[quote name='danyhoney' post='60391' date='02-04-2007, 09:42 PM']
lol.gif E ca .... ciocolata lol.gif . Incepuse sa faca un pic de streap-tease lol.gif lol.gif . I-am vazut burtica
[/quote]

Uiiiiiii....si burtica are patratzele devil.gif ?
[/quote]

Arrrreeeeee! SI fundulet rotund si tare biggrin.gif si jucaus naughty.gif

[quote name='danyhoney' date='03-04-2007, 01:57 PM' post='60594']
)).gif )).gif Acu mai vrei si in Caraibe )).gif

La mine in gradina , fata , sa fim aproape de pat cand o luam prea tare pe ulei ( pardon , pe cocktail-uri .... sau pe coclauri ?? ) lol.gif
[/quote]

Pai sa imi fie cu iertare, dar in caraibe eu voi fi gazda )).gif

[quote name='anaoi' date='03-04-2007, 02:03 PM' post='60601']
si babuinii sa fie ciocolatii cu burta in patratele
[/quote]

Eu am unul deja cheer.gif

[quote name='ina_ceva' date='03-04-2007, 02:04 PM' post='60604']
[quote name='anaoi' post='60601' date='03-04-2007, 02:03 PM']
si babuinii sa fie ciocolatii cu burta in patratele
[/quote]
...neaparat in patratzele, altfel nu au ce cauta...si cu po.po.ne.atza tare grin.gif
[/quote]

Idem

[quote name='danyhoney' date='03-04-2007, 02:25 PM' post='60636']
[quote name='anaoi' post='60625' date='03-04-2007, 01:22 PM']
mda...foooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte serioasa. am facut febra musculara la obraji de atata ras. nu mai spun ca ma doare burta...adik colaceii, din acelasi motiv
[/quote]

I-am povestit lui Dirk planurile noastre si ...... a pus botul ca el nu e inclus ca doar e si casa lui . Ca sa-l impac i-am spus ca el are voie sa ne pregateasca si serveasca cocktail-urile . Dar cu o banda la ochi ca sa nu vada ce facem noi lol.gif lol.gif lol.gif
[/quote]

Sunt total de acord....uniforma pentru un servitor sexy trebuie sa fie formata din slapi si ochelari de soare blum.gif

[quote name='ina_ceva' date='03-04-2007, 02:34 PM' post='60658']
Nana, neaparat sa-l lasi pe ala brunet de langa, cu ochii negri si un sort minuscul sa ma serveasca cu un cocktail cu frisca, capsuni si...umbrelutza wink1.gif
[/quote]

Hmmmmm....imi dai idei. Ma duc sa aduc frisca si capsunile si sa le pun langa "umbreluta" ciocolatiului meu naughty.gif

[quote name='anaoi' date='03-04-2007, 02:35 PM' post='60661']
ia mana...al cu ochi albastri e al meu....ok...atunci tre sa avem cel putin 2 cu ochi albastri
[/quote]

Fetelor.....le luati lentile de contact colorate...si le faceti culoarea la ochi cum vreti! Asa ca alegetii dupa umflatura la chiloti mai bine yahoo.gif
ina_ceva
Noapte buna, neuroni! Sa visati frumos alaturi de babuinii vostri tease.gif
nusarich
buna dimineata tuturor! La Multi Ani, Axe! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si cat vrei tu de slaba!
bubbles
La multi ani axe !!! Sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri pupic.gif Imagine
BLUELIFE
La multi ani Axe,Buna dimineata fetele,vin cu o cafea fara frisca ,asa... de post,cat despre intrebarea "oare de ce nu ne pupa ?"azi chiar vreau sa ma abtin blum.gif
BLUELIFE
Axe ,pentru tine :iar pentru fetele vesele :
Pisik
Neatza!
La Multi Ani Axe!!! Sa dii sanatoasa, fericita si implinita! pupic.gif
Tulip
La multi ani,Axe! give_rose.gif
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 04-04-2007, 09:55 AM) *

Neatza!

Implinita da,dar nu in sensul fizic ,sa fii implinita spiritual ,material...,asa ai vrut sa-i urezi ,nu-i asa? lol.gif
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 09:03 AM) *

Neatza!

Implinita da,dar nu in sensul fizic ,sa fii implinita spiritual ,material...,asa ai vrut sa-i urezi ,nu-i asa? lol.gif

Da, da, ce s-a inteles altceva? blushing.gif Fizic ii doresc sa fie o slabatura (ceea ce imi doresc si mie si voua si tuturor blum.gif )
anaoi
neeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa

cheer.gif au mintit oamenii cu vremea si nu e frig d emori afara !!!!! cheer.gif

LA MULTI ANI Axe....restul urarilor...stii tu.

Neatza!

DOOOONGGG...asta fuse gongul de start grin.gif ????
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 10:11 AM) *

neeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa

cheer.gif au mintit oamenii cu vremea si nu e frig d emori afara !!!!! cheer.gif

LA MULTI ANI Axe....restul urarilor...stii tu.

Neatza!

DOOOONGGG...asta fuse gongul de start grin.gif ????

Why not? lol.gif
Deea
Buna dimineata!

Axe La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa!
anaoi
2 chestii serioase, si pe urma promit sa ma cumintesc devil.gif

1. am gustat ieri...da mea culpa, 2 chestii de post de la gregory's...rollitos vegetal (mrocov, mazare, praz, parca) si rulou cu spanac...foarte bune. in loc de fornetti...pt cine nu stia ce sa manance de post. costa in jur de 3 RON

2. lui dylly i s-a intamplat o chetsie super ciudata sambata: s-a dus la masaj, s-a cantarit inainte acolo, avea picioare butuci, arata cantraul 72 de kg la ora 15.30...ok. tras aer in piept, injurat bine de tot neuronul defect si trecut la masaj. dupa masaj...se duce dylly la toaleta, elimina lichid, si se cantareste iar...sa imi stea inima...aveam un kg in minus. blink.gif blink.gif blink.gif .why? dylly sa mai stie cate kg are, daca picioarele sunt non stop umflate, ca merge prea mult pe jos?

uka
Neatzaaaaaaaaa sunt racita si ma doare capul d nu mai pot.. sad.gif

LA MULTI ANI AXE!!
ina_ceva
La multi ani, axe! give_rose.gif give_rose.gif
Nana
NEATAAAAAAAAAAA NEURONI!!!!!!!!! Hopa sus si iar la munca!

LA MULTI ANI, AXE Sa cresti mare si frumoasaaaaaaaa, slabaaaaaaaa dar sanatoaasaaaaa, sa fii fericita, pe la punga groasa, cu casa frumoasa... si tot ce-ti mai doresti tu
haninoroc.gif party.gif band.gif beach.gif

In continuare din ciclul "Cine stie raspunde":
cum se puncteaza muschiul file?

Iar din ciclul "A gasit orbul Braila": mi-am gasit si eu wassa si panite care sunt absolut grozave... si perlele de branza...

unsure.gif unsure.gif unsure.gif Oare pe unde oi fi trait pana acum?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.