Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 10:26 AM) *

2 chestii serioase, si pe urma promit sa ma cumintesc devil.gif

1. am gustat ieri...da mea culpa, 2 chestii de post de la gregory's...rollitos vegetal (mrocov, mazare, praz, parca) si rulou cu spanac...foarte bune. in loc de fornetti...pt cine nu stia ce sa manance de post. costa in jur de 3 RON

2. lui dylly i s-a intamplat o chetsie super ciudata sambata: s-a dus la masaj, s-a cantarit inainte acolo, avea picioare butuci, arata cantraul 72 de kg la ora 15.30...ok. tras aer in piept, injurat bine de tot neuronul defect si trecut la masaj. dupa masaj...se duce dylly la toaleta, elimina lichid, si se cantareste iar...sa imi stea inima...aveam un kg in minus. blink.gif blink.gif blink.gif .why? dylly sa mai stie cate kg are, daca picioarele sunt non stop umflate, ca merge prea mult pe jos?

De retinut ca oricand dupa ce ai fost la toaleta esti mai usor pe cantar naughty.gif
Hotarare adoptata azi,04.04.2007:Conform bla,bla,bla...,pentru a slabi rapid un kg,a se merge la toaleta.Succes garantaaat! lol.gif lol.gif lol.gif
Ok lasand gluma laoparte,intr-adevar am observat si eu ca asa se intampla,in special dimineata,daca te cantaresti inainte de a merge la toaleta si imediat dupa vei sesiza o diferenta apreciabila.
anaoi
la dylly nu...ideea e ca la mine dupa masaj mi se dezumfla picioarele...nu e chestia de mers la toaleta...aia stiu, dar a fost aiurea ca a fost dupa masaj
dany
Buna dimineata ! Unde e cafeauaaaaaaa ???

LA MULTI ANI , AXE !!!!! Sa ti se implineasca tot ce-ti doresti !!

Am racit , ma doare in gat sad.gif sad.gif . Cred ca am baut prea multe cocktail-uri ieri blum.gif , de la gheata din ele mi se trage )).gif

Plecam la vanat de mobila , vorbim mai tarziu . pupic.gif

Sa fiti cuminti , da ? grin.gif
Nana
CITAT(danyhoney @ 04-04-2007, 10:00 AM) *

Sa fiti cuminti , da ? grin.gif

Neata! Cafeaua s-a baut deja o tura... daca zici ca pleci la vanat, nu o prinzi nici pe a doua. Las' ca-ti facem cand te intorci una special pentru tine pupic.gif
Sa fim cuminit?!?!?!?! La ce ne foloseste?
bubbles
Dylly si eu stiam ca dupa ce vizitez tronul pleasantry.gif ai sansa sa ai chiar si cu 1 kg mai putin blink.gif .Eu de exemplu..cand sunt umflata ca acuma ca tb sa vina rusii...daca ma duc la sala si pedalez bine jumatate de ora si mai trag si putin de aparate .. cand vin acasa cantarul cu siguranta arata mai putin wink1.gif
Si eu am o nedumerire :am luat o zacusca ff buna de la Mandy dar nu are valorile trecute pe ea..sinu mi se pare grasa deloc.Oare cu cat sa punctez? blink.gif
Eu.

'neatza yahoo.gif

axe, LA MULTI ANI!, fericire, sanatate si tot ceea ce iti doresti give_rose.gif

vad ca ati fost taare ocupate ieri naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 02:56 PM) *

vaaai, nu se poate, femei nebune. si tocmai ce ziceam ca ma las de barbati, mi-am adus aminte ca exista si frumosi pe lume grin.gif
Imagine

tipul asta m-a nenorocit w00t.gif

gata, oficial, de ieri suntem propritari yahoo.gif yahoo.gif azi impachetez si diseara mergem cu o prima tura de lucruri la apartament, iar maine seara ne mutam cu totul si va fi prima noapte in noua noastra casuta naughty.gif sper sa-mi treaca rusii de tot pana maine blushing.gif

nu va zic cat am reusit sa pun pe mine saptamana trecuta doh.gif astept sa treaca perioada asta aglomerata si cred ca ma apuc de cura aceea de 90 de zile sa ma disciplinez putin ca nu se mai poate sorry.gif
bubbles
Bravo Eu. .Sa fiti fericiti in noa voastra proprietate yahoo.gif .
Ma duc sa imi fac cafea ca mi`a adus babu butelie.. dance3.gif imi vine sa dansez si sa plang de fericire caramida.gif
Nana
SA-L STAPANITI SANATOSIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
SA FITI FERICITI IN EL.... SA VI-L FACETI FRUMOS SI LUMINOS
anaoi
CITAT(bubbles @ 04-04-2007, 10:04 AM) *

Dylly si eu stiam ca dupa ce vizitez tronul pleasantry.gif ai sansa sa ai chiar si cu 1 kg mai putin blink.gif .Eu de exemplu..cand sunt umflata ca acuma ca tb sa vina rusii...daca ma duc la sala si pedalez bine jumatate de ora si mai trag si putin de aparate .. cand vin acasa cantarul cu siguranta arata mai putin wink1.gif
Si eu am o nedumerire :am luat o zacusca ff buna de la Mandy dar nu are valorile trecute pe ea..sinu mi se pare grasa deloc.Oare cu cat sa punctez? blink.gif

1p pe lingurita cred ca e de ajuns
daconst
La multi ani,Axe!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Pisik
Bravo Crengu cheer.gif Noapte frumoasa in noua casuta! pupic.gif
Amazoana
neata vreau si eu cafea dany dulce....
LA MULTI ANI , AXE!!!!!
anaoi
dylly are cana cea mai mare de cafea...aia din panama
Deea
Eu. felicitari! sa fiti linistiti in noul vostru camin!
ina_ceva
Dana, ieri m-am lasat dusa de val si nu te-am felicitat pentru kg in minus. Pupic tie si lui Lucas pupic.gif
Spor la cumparaturi, dany-dulce!

Bravo, crengutza! Sa fitzi fericitzi in noua casutza!
bubbles
Da...Dana nici eu nu stiu daca te`am felicitat lol.gif ca si asa parca am 80 ani..uit de la mana pana la gura.. blink.gif
Felicitari si la cat mai multe kg date jos cheer.gif
BLUELIFE
Eu felicitari,s-aveti parte de ea ,sa ofaceti frumoasa,si incapatoare pentru toti neuronii de pe aici,care sigur vor sa bea o cafea la tine ACASA!,ce bine suna,nu?Aaaaaaaaaaaa.... si vrem poze,nu fetele? cheer.gif
Ramo
Neatza!
Axe, La multi ani si tot ce imi doresc mie, iti doresc si tie.....
EU, felicitari si asteptam de baut......
Azi sunt la orez expandar cu fructe. Se pare ca maine nu avem timp sa ajungem la chinezesc, asa ca vom merge azi....Hm....sper sa nu o dau in bara prea tare.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 10:34 AM) *

dylly are cana cea mai mare de cafea...aia din panama

Atunci sa dea Dylly si la mine, log momoooooooocccc
Nana
Am si io o idee mica si fixa. Nu fiti suparate pe mine. Din ciclul "Cine stie raspunde":
cum se puncteaza muschiul file?
anaoi
eu il punctez ca o sunca un pic mai grasa...20 gr 1p
Nana
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:03 AM) *

saru'mana
anaoi
Din 18 aprilie, cafea de la Starbucks pentru bucuresteni 4 aprilie 2007

Prima cafenea Starbucks din Romania va fi deschisa pe 18 aprilie la Plaza, urmatoarea locatie pe lista lantului american fiind Mall Romania. Potrivit informatiilor oferite de oficialii companiei, aceasta prima locatie va fi deschisa in parteneriat cu firma greceasca Marinopoulos Brothers, cu experienta in deschiderea si operarea locatiilor Starbucks in Grecia, Cipru, Austria si Elvetia, precum si experienta locala in operarea altor marci internationale, cum ar fi Marks & Spencer, The Beauty Shop/Sephora, FNAC si Dia. Deschiderea cafenelelor Starbucks in Romania era prevazuta pentru sfarsitul lui 2006, recunosc oficialii companiei, iar planurile de extindere includ unitati si in alte orase, ritmul prognozat fiind de zece cafenele pe an.

Investitia pentru fiecare dintre aceste locatii se cifreaza la circa 100.000 de euro.

Tipurile de cafea ori celelalte produse care vor fi comercializate in cafenelele Starbucks, ca si preturile care vor fi practicate pe piata romaneasca sunt tinute inca secrete pana la inaugurarea primei cafenele. Produsele vor fi adaptate pietei romanesti, atat din punct de vedere al gusturilor, cat si al preturilor, spun surse din interiorul companiei.
Pe langa cafeaua macinata si bauturile de tip espresso, localurile Starbucks vor servi ceai si bau-turi imbuteliate, produse de foitaj si sandviciuri deja preparate. In alte tari, cateva loca-luri Starbucks sunt in interiorul spatiilor comer-ciale de alt gen, precum super-marketuri sau librarii, desi aceste localuri nu sunt nici detinute si nici operate de companie. In ceea ce priveste preturile, in SUA cafeaua Starbucks are un pret mediu de 4-5 dolari, iar in Anglia de 2,5 lire sterline, ceea ce inseamna peste 12 lei.

Cei mai bucurosi de prezenta Starbucks in Romania vor fi nefumatorii, lantul american avand o politica antifumat foarte stricta. Spre exemplu, unul dintre atuurile la angajare este statutul de nefumator al candidatului. In ce priveste angajatii fumatori, regulile interne ale companiei prevad ca atunci cand acestia ies la o tigara trebuie sa acopere sigla companiei imprimata pe haine. Desi in locatiile Starbucks nu se fumeaza, in alte tari unde numarul fumatorilor este foarte ridicat, precum Grecia, s-au amenajat locatii speciale in aer liber.

axe10
fetele, va multumesc pentru urari...sunt fericita ca e primavara, ca nu am implinit DECAT 35 de ani si nu prea arat, ca am prietene destule pe aici care imi impartasesc bucuriile si tristetile...va multumesc pt ca existati in viata mea. Si pentru ca a trecut aproape dimineata, ca sa nu se spuna ca suntem alcoolice si o luam de dimineata....va ofer.... cafea.gif hug.gif pupic.gif la felul 1, la felul 2 haninoroc.gif party.gif band.gif asi vrea sa fiu cu voi la beach.gif unde sa cheers.gif si sa nu aratam ca niste cow.gif pentru ca petrecem toata noaptea dance2.gif dance3.gif drinks.gif eat.gif .
Sunteti minunate.... give_heart.gif
partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif

Eu felicitari de casa noua...ai grija de tine ca eu am patit-o cu mutatul...sa nu stai in curent sa te vedem bolnava pe aici.
Si sa va spun un secret.gif ...azi nu tin cura...da' sa nu spuneti la nimeni...

Votat Dominik..
anaoi
CITAT(Nana @ 04-04-2007, 11:05 AM) *

CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:03 AM) *

saru'mana

sa cresti mare
Nana
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:08 AM) *

sa cresti mare

Imi place sa cred ca te refereri la inaltime biggrin.gif ...
anaoi
logic...si cateva dendrite in plus la neuron
axe10

Am incercat sa fac o poza la inelul primit de la sot...nu prea iese...vezi dom'le din cauza "stralucirii".. grin.gif

Imagine

ohohoho...da mare a iesit...si doar i-am dat resize la 640...

Si motivul principal al vietii mele....

Imagine
anaoi
sa iti traiasca motivul principal al vietii tale. give_rose.gif floare.gif cheer.gif ...
seamana foarte bine cu tine give_rose.gif . sau cel putin asta e impresia lui dylly unsure.gif
axe10

Parca asta e un pic mai buna...facuta la balcon...dar tot e neclara...

Imagine
anaoi
incearca s anu pozezi direct inelul, ci mai dintr-o parte...s-ar putea sa iti iasa. ca pana una alta la soare te poti uita, dar la el ba
BLUELIFE
Super dulce fetite ta,am un baiat de 9 ani daca te intereseaza... naughty.gif
anaoi
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:38 AM) *

Imagine

e prea aproape. da un pan focus
axe10
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:37 AM) *

sa iti traiasca motivul principal al vietii tale. give_rose.gif floare.gif cheer.gif ...
seamana foarte bine cu tine give_rose.gif . sau cel putin asta e impresia lui dylly unsure.gif

Merci Dylly-ca...sunt mandra de ea de numai , numai...
Pisik

Si eu zic la fel. Sa iti traiasca fetita Axe! E dulce foc

Doamne, citeam ca Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu sa cununa in Vinerea mare. Civil, dar orisicat, este o zi sfanta, o zi trista, nu este o zi de petrecere! Sapt asta sunt si f multe petreceri, chiar eu am primit o invitatie joi si vineri chiar trebuie sa merg, macar sa trec la o petrecere dintr-o serie sponsorizata de noi. Chiar am intrebat de ce au pus-o in vinerea mare si ei mi-au raspuns f senini ca ei toata viata au mers in vinerea mare la discoteca doh.gif
S-a intors lumea cu fundu in sus
Amazoana
Axe, este asa frumoasa fetita ta.....sa-ti traiasca!

Aaaa si sa fie clar, cu tot riscul de a fii numita alcoolica, eu beau felul 2 dis the morning, da? pupic.gif
axe10
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:38 AM) *

incearca s anu pozezi direct inelul, ci mai dintr-o parte...s-ar putea sa iti iasa. ca pana una alta la soare te poti uita, dar la el ba

Nu ma pricep la foto...il pun pe sot sa-l intoarca pe toate partile sa-l pozeze....adevarul e ca si bateria la camera e cam dusa...
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 12:38 PM) *

Imagine

E mai bine ca nu se vede clar,ce vrei sa orbim?oricum super inelul,finut,dragut ,toate la superlativ w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Amazoana
CITAT(Pisik @ 04-04-2007, 11:40 AM) *

Doamne, citeam ca Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu sa cununa in Vinerea mare. Civil, dar orisicat, este o zi sfanta, o zi trista, nu este o zi de petrecere! Sapt asta sunt si f multe petreceri, chiar eu am primit o invitatie joi si vineri chiar trebuie sa merg, macar sa trec la o petrecere dintr-o serie sponsorizata de noi. Chiar am intrebat de ce au pus-o in vinerea mare si ei mi-au raspuns f senini ca ei toata viata au mers in vinerea mare la discoteca doh.gif

Astia s-au hotarat de pe o zi pe alta si deja fac cununia unsure.gif or fii intrat zilele in sac
axe10

Merci sa-mi traiasca..
Astia nu mai stiu ce sa faca ca sa fie in centrul atentiei...Mariei ii ie frica sa n-o lase cu ochii in soare ca Chivu...da-i incolo ...

CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 11:38 AM) *

Draga avem pretendenti din prima zi cand s-a nascut....si-i dau tarcoale o gramada...dar acceptam prietenii din toate partile...
BLUELIFE
CITAT(uka @ 04-04-2007, 10:41 AM) *

Va recomand calduros sa vizitati site-ul indicat mai sus e foarte interesant,si parca ma face sa-mi pun intrebari despre cat am sa dorm de-acum incolo lol.gif
Nana
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 11:16 AM) *

logic...si cateva dendrite in plus la neuron

dyllyshorule... ca sa cresca dendrite tre sa fie neuronul intreg, ceea ce la subsemnata... nu e cazul... dar merci de urare... pot sa o consider ca un viitor tzel... urmatoarea provocare

AXE sa-ti traiasca dulcineea... super scumpa... o sa aveti probleme curand cu cozile la usa...
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 12:43 PM) *

Merci sa-mi traiasca..
Astia nu mai stiu ce sa faca ca sa fie in centrul atentiei...Mariei ii ie frica sa n-o lase cu ochii in soare ca Chivu...da-i incolo ...

CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 11:38 AM) *

Draga avem pretendenti din prima zi cand s-a nascut....si-i dau tarcoale o gramada...dar acceptam prietenii din toate partile...

Hai ma ,si asta o spui cu toata modestia posibila asa-i? lol.gif Accept provocarea! lol.gif
axe10
Evident...adevarul e ca nu prea sunt fetite printre copii prietenilor...dar e cam salbatica sa-ti spun...asta pana cunoaste omul... grin.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 12:48 PM) *

Evident...adevarul e ca nu prea sunt fetite printre copii prietenilor...dar e cam salbatica sa-ti spun...asta pana cunoaste omul... grin.gif

Stai linistita sunt si altii asa si dupa aceea nu-i mai poti stapani... )).gif
axe10
Am uitat sa va zic o faza tare...aseara ne-am dus pana in mall la vitan sa caut niste saci de aspirator pt mama. La coborare de la Media Galaxi, am intrat pana la Marks& Spencer..am probat niste pantaloni(erau mari ) si apoi m-am gandit sa-mi iau o oja sa fiu si eu bella...m-am uitat pe la body shop...si ajung eu la raftul Chanel...gasesc o culoare care mi-a placut (pink satin) si intreb cat costa...120 aud...eu gandesc...120 mii lei nu-i mult...ok, o iau , zic...ma duc la casa...scot cardul si aia zice 820... huh.gif ...nu am mai intrebat inca o data...am zis ca am fost surda...am luat o oja cu 82ron...Chanel...nu am ce zice...si alta data sa ma invat minte. Culmea e ba barba-te-miu a auzit tot la fel ca mine 120 dar el s-a gandit mai grav la 120ron... blushing.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 12:53 PM) *

Am uitat sa va zic o faza tare...aseara ne-am dus pana in mall la vitan sa caut niste saci de aspirator pt mama. La coborare de la Media Galaxi, am intrat pana la Marks& Spencer..am probat niste pantaloni(erau mari ) si apoi m-am gandit sa-mi iau o oja sa fiu si eu bella...m-am uitat pe la body shop...si ajung eu la raftul Chanel...gasesc o culoare care mi-a placut (pink satin) si intreb cat costa...120 aud...eu gandesc...120 mii lei nu-i mult...ok, o iau , zic...ma duc la casa...scot cardul si aia zice 820... huh.gif ...nu am mai intrebat inca o data...am zis ca am fost surda...am luat o oja cu 82ron...Chanel...nu am ce zice...si alta data sa ma invat minte. Culmea e ba barba-te-miu a auzit tot la fel ca mine 120 dar el s-a gandit mai grav la 120ron... blushing.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
michelle
Axe, LA MULTI ANI!!
Sa-ti traiasca fetita, tare dulce e pupic.gif Seamana cu tine.
Frumos cadou de la sot, iar povestea cu oja.. ata e. Eu nu as fi luat-o grin.gif
BLUELIFE
Plec dupa-masa in Ungaria.Ce sa va aduc de pe acolo?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.