Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anaoi
nu il pune pe dylly sa faca lista
BLUELIFE
Axe poate faptul ca e de calitate te consoleaza si eu de obicei cand mai patesc cate una din asta (ca har Domnului eu sunt un caz pierdut,tot timpul o fac lata)constat dupa o vreme ca a meritat sacrificiul datorita calitatii,si totusi pe moment iti vine sa te bang.gif

CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 01:00 PM) *

nu il pune pe dylly sa faca lista

Try me! naughty.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:53 AM) *

Am uitat sa va zic o faza tare...aseara ne-am dus pana in mall la vitan sa caut niste saci de aspirator pt mama. La coborare de la Media Galaxi, am intrat pana la Marks& Spencer..am probat niste pantaloni(erau mari ) si apoi m-am gandit sa-mi iau o oja sa fiu si eu bella...m-am uitat pe la body shop...si ajung eu la raftul Chanel...gasesc o culoare care mi-a placut (pink satin) si intreb cat costa...120 aud...eu gandesc...120 mii lei nu-i mult...ok, o iau , zic...ma duc la casa...scot cardul si aia zice 820... huh.gif ...nu am mai intrebat inca o data...am zis ca am fost surda...am luat o oja cu 82ron...Chanel...nu am ce zice...si alta data sa ma invat minte. Culmea e ba barba-te-miu a auzit tot la fel ca mine 120 dar el s-a gandit mai grav la 120ron... blushing.gif

Eu am vrut sa imi iau o oja pt nunta Chanel si era 1milion o suta si un ruj 1 milion doua sute. Asa ca te poti considera norocoasa doh.gif

CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 11:59 AM) *

Plec dupa-masa in Ungaria.Ce sa va aduc de pe acolo?

Unde stai de pleci in Unagria asa, ca la plimbare?
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 04-04-2007, 01:12 PM) *

CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:53 AM) *

Am uitat sa va zic o faza tare...aseara ne-am dus pana in mall la vitan sa caut niste saci de aspirator pt mama. La coborare de la Media Galaxi, am intrat pana la Marks& Spencer..am probat niste pantaloni(erau mari ) si apoi m-am gandit sa-mi iau o oja sa fiu si eu bella...m-am uitat pe la body shop...si ajung eu la raftul Chanel...gasesc o culoare care mi-a placut (pink satin) si intreb cat costa...120 aud...eu gandesc...120 mii lei nu-i mult...ok, o iau , zic...ma duc la casa...scot cardul si aia zice 820... huh.gif ...nu am mai intrebat inca o data...am zis ca am fost surda...am luat o oja cu 82ron...Chanel...nu am ce zice...si alta data sa ma invat minte. Culmea e ba barba-te-miu a auzit tot la fel ca mine 120 dar el s-a gandit mai grav la 120ron... blushing.gif

Eu am vrut sa imi iau o oja pt nunta Chanel si era 1milion o suta si un ruj 1 milion doua sute. Asa ca te poti considera norocoasa doh.gif

CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 11:59 AM) *

Plec dupa-masa in Ungaria.Ce sa va aduc de pe acolo?

Unde stai de pleci in Unagria asa, ca la plimbare?

Langa frontiera ,in Valea lui Mihai-30km pana la Debrecen,Ungaria
Lacry
AXE, LA MULTI ANI!!!

SA FII SANATOASA, NOROCOASA, LA PUNGA GROASA... SI TOT CE RIMEAZA CU "OASA" ( FRUMOASA, BENGOASA, ...MANIOASA lol.gif ), DAR, MAI ALES, FERICITA hug.gif

AAAAA! ESTI "BERBEACA" DE-A MEA! yahoo.gif
May
Neatza fetele smile.gif

La multi ani, AXE si multa putere si sanatate cheer.gif . E super inelul din cate inteleg din poza iar fetita ta iti seamana leit give_rose.gif . Cat despre patzania cu oja, nu trebuia sa o iei wink1.gif alta data sa fii mai indrazneatza, nu pot sa cred ca ti-a fost rusine de vanzatoare si d-aia ai luat-o. Puteai sa ii zici f elegant ca nu ai inteles pretzul corect cand tii l-a spus prima data si gata smile.gif

dylly din cate spui, reiese ca tu crezi ca masajul te-a facut sa pierzi acel kg datorita faptului ca tii s-au desumflat picioarele dar daca ne gandim logic, lichidul din picioare tot in tine a ramas, masajul nu a facut decat sa ii imbunatateasca circulatia. Deci a fost Sfantul Tron )).gif

eu felicitari, asta da realizare cheer.gif

danydulce vezi ca exista acolo sus Cineva care ti-a vazut coarnele ieri devil.gif si te-a avertizat cu o mica raceala ca trebuie sa fii cuminte )).gif Sanatate multa si sa te faci repede bine pupic.gif

La mine ploua.... si e o vreme nasoala de parca vine toamna.

V-ati uitat vreuna la Oprah aseara? Ii lua un interviu unei tipe din inchisoare care a facut urmatoarele: Fiind un copil de nota 10 la scoala si o fata populara, a ramas insarcinata la 15 ani si a hotarat impreuna cu prietenul ei sa ascunda sarcina ca sa nu isi strice imaginea. Era anorexica si bulimica in momentul in care a ramas insarcinata asa ca atunci cand s-a mai ingrasat putin parintii au fost fericiti ca arata si ea ca un om normal acum si nu au banuit ca este vorba despre alta cauza. Prietenul ei se aseza aproape zilnic pe burta ei in ideea de a i-o da inapoi si a nu ii iesi in afara, iar ea facea sport zilnic pe tot parcursul sarcinii. Intr-o zi a simtit dureri ca la ciclu si s-a dus acasa, ea fiind la scoala. Ajunsa acasa a luat un calmant ( probabil a luat si pastile pe timpul sarcinii) si a simtit nevoia sa mearga la toaleta unde pur si simplu a scapat copilul in wc. L-a scos de acolo, l-a pus pe pat, l-a sters putin, i-a taiat cordonul ombilical si l-a legat cu o agrafa de par. Toate astea se intamplau cu familia ei in casa si cand a fost chemata la masa s-a dus ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, in timp ce copilul ei nou-nascut era pe pat in camera. Cand s-a intors de la masa s-a gandit ca poate nu e mort copilul si inca sufera, asa ca i-a curmat durerea injunghiindu-l, apoi a pus copilul intr-un sac de plastic si sacul intr-o geanta de sport in dulap. A dormit linistita si a mers la scoala a doua zi in timp ce copilul ei era in dulap. A doua zi a venit prietenul ei si i l-a aratat. Acesta a pus in geanta, pe langa copil, pietre si l-a aruncat intr-un lac. Copilul a fost gasit 6 luni mai tarziu si s-a dechis ancheta dar timp de 6 ani nu s-a gasit vinovatul. Dupa 6 ani tipa se afla cu noul ei prieten, viitor sot, intr-un restaurant. Acesta a deschis tema copiilor, ca i-ar placea sa incerce sa aibe un copil dupa ce se casatoresc. Tipa a avut o cadere nervoasa in acel moment si a inceput sa marturiseasca tot. Bineinteles ca a fost denuntzata si inchisa. I s-au dat doar 6 ani de inchisoare pt omor involuntar ( pt ca avea 15 ani cand a nascut si involuntar l-a scapat in wc ), maltratarea cadavrului ( caci medicul legist a stabilit ca era deja mort cand l-a injunghiat) si inca ceva, nu mai stiu. Prietenul ei a primit 2 ani pt maltratarea cadavrului si faptul ca o apasa pe burta.... Sunt ingrozita!
BLUELIFE
Daca o poti mari ,ma gasesti in apropierea Oradiei
Pisik
Doamne May, nu imi vine sa cred ce povestesti tu aici! Eu cred ca trebuia controlata intai daca era sanatoasa la cap!
nusarich
CITAT(Pisik @ 04-04-2007, 12:41 PM) *

Doamne May, nu imi vine sa cred ce povestesti tu aici! Eu cred ca trebuia controlata intai daca era sanatoasa la cap!

subscriu!
bubbles
Axe sa`ti traiasca fata si sa iti aduca numai bucurii flowers1.gif .Si stai calma..ca si eu de multe ori am cumprata ceva mai mult de rusine fata de vanzatoare grin.gif
ina_ceva
Axe, si mie mi se pare ca seamana mult cu tine. Sa-ti traiasca! give_rose.gif
bubbles
Mie sincera sa fiu nu mi se mai pare nimic absurd.Nu ati vazut si cu fetita aia de 5-6 anisori .. Roxana .. disparuta in octombrie ca au gasit`o taiata bucati intr`un subsol cry.gif >Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Si macar de ar prinde politia vinovatii
May
Ea tot zicea despre ea: sunt un om bun doar ca am facut o greseala teribila. Deci daca o vedeati cat de inocenta parea, parca ea nu realiza eea ce a facut nici macar dupa 6 ani. De aceea v-am povestit caci multe dintre voi aveti copii acasa si noi restul o sa va urmama la randul nostru. Cred ca este f importanta comunicarea cu copiii. Eu am de gand sa ii spun lu` fiimea ca daca, Doamne fereste, tot se intampla sa ramana insarcinata desi o sa o innebunesc cu toate precautiile pe care si le poate lua, mai bine sa fii mama la 15 ani decat criminal mad.gif

S-a constat ca era complet diform copilul ei din cauza ca a luat pastile, a facut sport, a fost apasa pe burta, statea nemancata cu zilele... ce sa mai.... nu stiu cum poate sa mai traiasca cu toate astea pe constiinta blink.gif
anaoi
may... Doamne Sfinte. si alti se chinuie sa aiba copii
bubbles
May ma mir ca nu a pierdut sarcina blink.gif .Sunt alte femei care incearca sa nu faca nici cel mai mic efort .. si pierd sracina .. iar ea cu infometare ,sport etc a reusit sa faca copilul wacko.gif
May
Nu stiu, stau asa si privesc lumea asta si nu imi pot da seama incotro se indreapta. Atatea inundatii, atatea nenorociri, parinti care si omoara copiii si copii care isi omoara parintii, nu stiu cum de ne mai suporta pamantul asta. Eu, una, nici nu ma mai uit la stiri, mai ales la cele de la ora 5 sorry.gif
Lacry
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 12:49 PM) *

asa este, exista din ce in ce mai multe cupluri infertile...
Asadar, pustoaicelor, faceti copii acum, cat sunteti tinere... dupa 30 de ani...probleme... sorry.gif
Nu e obligatoriu sa fie asa, dar, poti sa stii? unsure.gif
anca veselie
la multi ani axe! pupic.gif give_rose.gif floare.gif fetita este scumpa rau si seamana cu mama, iar inelul este finutz si de bun gust, are gusturi faine sotul!
ma servesc si eu cu un alcool virtual, ca nu se pune.
ina, unde-i poza cu tunsoarea?
eu, sa fiti fericiti si sanatosi in noua casa!
may am vazut si eu o parte din emisiunea respectiva... no comment, multi oameni nebuni pe lumea asta...
Amazoana
CITAT(bubbles @ 04-04-2007, 12:52 PM) *

May ma mir ca nu a pierdut sarcina blink.gif .Sunt alte femei care incearca sa nu faca nici cel mai mic efort .. si pierd sracina .. iar ea cu infometare ,sport etc a reusit sa faca copilul wacko.gif

EXACT LA ASTA MA GANDEAM SI EU, am atatea cunoastinte care platesc sute/mii de euro pt a putea face sau tine un bebe si nemernica asta....

CITAT(Lacry @ 04-04-2007, 12:53 PM) *

Asadar, pustoaicelor, faceti copii acum, cat sunteti tinere... dupa 30 de ani...probleme... sorry.gif

Intru si eu in categoria pustoaicelor, asa? Ca am doar 25 blum.gif
Sa va spun ceva: eu am o menstruatie foaaaarte neregulata. Si am probleme, cam la doua sapt dupa menstruatie am niste sangerari...ma rog, mi-am facut 3 luni tratament, a fost bine o perioada, acum ...la fel ca inainte.
Ceea ce voiam sa va spun este ca nu mi-a mai venit de la jumatatea lui februarie (asta fiind una din sangerarile neregulate de care v-am spus).
Nu mi-am facut inca nici un test, nici la medic nu am fost, dar daca sunt insarcinata... yahoo.gif
Sunt zuza? ca nici maritata nu mi-s.........
anaoi
nu esti zuza deloc...iese un neuron ww cu dendritele sucite si imbarligate rau de tot
axe10
CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 12:30 PM) *

Neatza fetele smile.gif

V-ati uitat vreuna la Oprah aseara? Ii lua un interviu unei tipe din inchisoare care a facut urmatoarele: Fiind un copil de nota 10 la scoala si o fata populara, a ramas insarcinata la 15 ani si a hotarat impreuna cu prietenul ei sa ascunda sarcina ca sa nu isi strice imaginea. Era anorexica si bulimica in momentul in care a ramas insarcinata asa ca atunci cand s-a mai ingrasat putin parintii au fost fericiti ca arata si ea ca un om normal acum si nu au banuit ca este vorba despre alta cauza. Prietenul ei se aseza aproape zilnic pe burta ei in ideea de a i-o da inapoi si a nu ii iesi in afara, iar ea facea sport zilnic pe tot parcursul sarcinii. Intr-o zi a simtit dureri ca la ciclu si s-a dus acasa, ea fiind la scoala. Ajunsa acasa a luat un calmant ( probabil a luat si pastile pe timpul sarcinii) si a simtit nevoia sa mearga la toaleta unde pur si simplu a scapat copilul in wc. L-a scos de acolo, l-a pus pe pat, l-a sters putin, i-a taiat cordonul ombilical si l-a legat cu o agrafa de par. Toate astea se intamplau cu familia ei in casa si cand a fost chemata la masa s-a dus ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, in timp ce copilul ei nou-nascut era pe pat in camera. Cand s-a intors de la masa s-a gandit ca poate nu e mort copilul si inca sufera, asa ca i-a curmat durerea injunghiindu-l, apoi a pus copilul intr-un sac de plastic si sacul intr-o geanta de sport in dulap. A dormit linistita si a mers la scoala a doua zi in timp ce copilul ei era in dulap. A doua zi a venit prietenul ei si i l-a aratat. Acesta a pus in geanta, pe langa copil, pietre si l-a aruncat intr-un lac. Copilul a fost gasit 6 luni mai tarziu si s-a dechis ancheta dar timp de 6 ani nu s-a gasit vinovatul. Dupa 6 ani tipa se afla cu noul ei prieten, viitor sot, intr-un restaurant. Acesta a deschis tema copiilor, ca i-ar placea sa incerce sa aibe un copil dupa ce se casatoresc. Tipa a avut o cadere nervoasa in acel moment si a inceput sa marturiseasca tot. Bineinteles ca a fost denuntzata si inchisa. I s-au dat doar 6 ani de inchisoare pt omor involuntar ( pt ca avea 15 ani cand a nascut si involuntar l-a scapat in wc ), maltratarea cadavrului ( caci medicul legist a stabilit ca era deja mort cand l-a injunghiat) si inca ceva, nu mai stiu. Prietenul ei a primit 2 ani pt maltratarea cadavrului si faptul ca o apasa pe burta.... Sunt ingrozita!

Era o emisiune in reluare...am vazut-o a doua oara si m-am ingrozit ca si prima data...greseala ei in primul rand, a mamei sale care declara sus si tare ca nu a stiut nimic...si doar era asistenta medicala....si a nenorocitului de tata care era cu vreo 4-5 ani mai mare si care a convins-o sa nu spuna la nimeni. Daca ne gandim ca era bulimica si anorexica...concluzia e ca oricum avea ceva cu capul...de scuzat nu o scuz...dar o invinovatesc si pe maica-sa care a fost o tuta si nu a vorbit cu copilul...adevarul e ca stiu un caz chiar apropiat in care fata a ascuns sarcina pana la nastere...si parintii nu au stiut nimic...dar a nascut un copil normal pe care l-au adoptat parintii ca sa scape de "necaz'.

Sa stii ca oricat nu ai manca copilul isi ia ce-i trebuie lui...de aia zic doctorii ca nu trebuie sa mananci ca pt 2 persoane...ca el/ea isi retine ce are nevoie...nu-l intereseaza daca iti ajunge si tie...

Fetele ce imi doriti voi mie va doresc si eu voua...sanatoase sa fim cu toatele...sa fim fericite si bucuroase...multumesc tuturor.
Acum ma duc sa ma pregatesc ca vine sotul sa ma scoata la masa...mi-am dat cu oja cea noua, chiar imi place...nu-mi pare rau ca am dat banii ci ca am fost surda si am fost surprinsa la casa....de obicei nu prea cheltuiesc prea multi bani pe cosmeticale asa ca merit un premiu...
va pup. Va citesc mai pe seara....sa nu incepeti iar cu babuinii cand nu sunt la calculator...mi-am salvat la favorite pagina cu baietei... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 01:12 PM) *

EXACT LA ASTA MA GANDEAM SI EU, am atatea cunoastinte care platesc sute/mii de euro pt a putea face sau tine un bebe si nemernica asta....

CITAT(Lacry @ 04-04-2007, 12:53 PM) *

Intru si eu in categoria pustoaicelor, asa? Ca am doar 25 blum.gif
Sa va spun ceva: eu am o menstruatie foaaaarte neregulata. Si am probleme, cam la doua sapt dupa menstruatie am niste sangerari...ma rog, mi-am facut 3 luni tratament, a fost bine o perioada, acum ...la fel ca inainte.
Ceea ce voiam sa va spun este ca nu mi-a mai venit de la jumatatea lui februarie (asta fiind una din sangerarile neregulate de care v-am spus).
Nu mi-am facut inca nici un test, nici la medic nu am fost, dar daca sunt insarcinata... yahoo.gif
Sunt zuza? ca nici maritata nu mi-s.........

cum ii ziceam si Ioanei...daca asta iti doresti nu conteaza cand este...te descurci pana la urma...important e sa nu te stresezi din cauza asta..
Amazoana
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 01:19 PM) *

cum ii ziceam si Ioanei...daca asta iti doresti nu conteaza cand este...te descurci pana la urma...important e sa nu te stresezi din cauza asta..

Nu ma stresez, ba chiar imi doresc un bb....ca imbatranesc si eu vreau sa fiu mamica tanara, sexoasa si cu mintea deschisa
May
dulcy dar daca esti deja insarcinata? Nu e mai bine sa aflii? Din cate stiu eu, prima luna a bebelusului in burtica este f importanta huh.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 01:25 PM) *

dulcy dar daca esti deja insarcinata? Nu e mai bine sa aflii? Din cate stiu eu, prima luna a bebelusului in burtica este f importanta huh.gif

Am grija de mine.....
Sa stii ca mai stau cateva zile si apoi imi iau un test, primul pas. Trebuie sa-mi fac curaj
May
Tu stii mai bine, eu una nu as avea rabdare sa mai astept yahoo.gif hug.gif
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 02:32 PM) *

CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 01:25 PM) *

Am grija de mine.....
Sa stii ca mai stau cateva zile si apoi imi iau un test, primul pas. Trebuie sa-mi fac curaj

Asteptam cu nerabdare rezultatul cheer.gif
Amazoana
Da, dar stiti ca am asa, ooo.....oarecare teama, nici nu stiu cum s-o numesc....emotie puternica....si daca imi fac sperante si este totul in van.....
uka
CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 01:40 PM) *

Da, dar stiti ca am asa, ooo.....oarecare teama, nici nu stiu cum s-o numesc....emotie puternica....si daca imi fac sperante si este totul in van.....

MOtiv ptr a-ti face testul cat mai repede hug.gif
May
Pai nu iti mai face sperante, du-te la farmacie si ia un test si ce-o fi o fi. NU te chinuie mai mult asteptarea? rolleyes.gif Tu nu ma asculta pe mine, fa cum vrei, dar parca am si eu emotii acum laugh.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 01:43 PM) *

Pai nu iti mai face sperante, du-te la farmacie si i-a un test si ce-o fi o fi. NU te chinuie mai mult asteptarea? rolleyes.gif Tu nu ma asculta pe mine, fa cum vrei, dar parca am si eu emotii acum laugh.gif

pupic.gif
anca veselie
dulci, dar ai ceva simtome? si babu rau ce ar zice daca ai fi?
BLUELIFE
Sa-mi explice cineva ce e cu lumea piticilor,pentru ca mi-am inscris micutul si nu apare intre ceilalti dar n-am primit nici raspuns cum ca nu l-ar fi acceptat,oare ce se intampla? blink.gif blink.gif baby.gif blink.gif
Deea
Era mai dragut subiectul de ieri cu babuini decat asta cu tot felul de nebuni....dar na', fac parte si ei din viata noastra.

Dulci ce daca nu esti maritata, nici eu nu eram cand am conceput-o pe Alexia si nu mi-am facut nici un fel de probleme....si uite acum ce fata frumoasa am blum.gif

Axe, poti sa-mi spui cum o cheama pe fata respectiva? si eu stiu o poveste identica....

Dana felicitari pentru kg. pierdut!

Dylly nici eu nu ma mai inteleg cu cantarul, aseara aveam cu 100 grame mai putin ca dimineata....nu pricep cum s-a intamplat ca doar azinoapte n-am mancat nimic si teoretic dimineata ai mai putin decat seara....
May
Parerea mea proprie si personala e ca Lumea piticilor sucks big time wink1.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 01:48 PM) *

E si parerea mea cool.gif
bubbles
CITAT(Deea @ 04-04-2007, 01:48 PM) *

si uite acum ce fata frumoasa am blum.gif

Asta asa e flowers1.gif .Ai o minunatie de fata hug.gif
May
deea se pare ca somnul ingreuneaza organismul, de aceea cica nu e bine sa te cantaresti imediat dupa ce te scoli, ci sa astepti 2-3 ore. Cel putin eu am testat chestia asta caci mi se parea absurda dar asa e. Cateodata dimineatza am si cu 1 kg mai mult decat dupa 2-3 ore de la trezire in conditiile in care nu fac nimic in acest timp, nici macar mers la toaleta blink.gif
BLUELIFE
Astept detalii... sad.gif
Amazoana
Ca acelea dinainte de menstruatie: dureri de spate, sani, greata....asa sunt tot timpul, numai ca acum mi-a intarziat.

Le-as face o mare bucurie parintilor mei si alor lui ca de mult timp ma bat la cap sa le fac nepotel.....Dar eu as fii vrut sa ma ceara mai intai, ca altfel ma voi gandii toata viata ca m-a cerut pt ca sunt imbebelata...

Hai ca m-ati convins, diseara imi fac un test.

CITAT(anca veselie @ 04-04-2007, 01:46 PM) *

dulci, dar ai ceva simtome? si babu rau ce ar zice daca ai fi?

Babu zice ca iubeste"tot ce este in gradina lui" cu alte cuvinte se bucura, dar stiu eu ca este prea "devreme" in capul lui sec de babuin
May
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 01:47 PM) *

Sa-mi explice cineva ce e cu lumea piticilor,pentru ca mi-am inscris micutul si nu apare intre ceilalti dar n-am primit nici raspuns cum ca nu l-ar fi acceptat,oare ce se intampla? blink.gif blink.gif baby.gif blink.gif

Il baga in concurs luna viitoare, in mod cert. Scrie-le si iti vor raspunde.

CITAT(Deea @ 04-04-2007, 01:48 PM) *

Era mai dragut subiectul de ieri cu babuini decat asta cu tot felul de nebuni....dar na', fac parte si ei din viata noastra.

Dulci ce daca nu esti maritata, nici eu nu eram cand am conceput-o pe Alexia si nu mi-am facut nici un fel de probleme....si uite acum ce fata frumoasa am blum.gif

Axe, poti sa-mi spui cum o cheama pe fata respectiva? si eu stiu o poveste identica....

Dana felicitari pentru kg. pierdut!

Dylly nici eu nu ma mai inteleg cu cantarul, aseara aveam cu 100 grame mai putin ca dimineata....nu pricep cum s-a intamplat ca doar azinoapte n-am mancat nimic si teoretic dimineata ai mai putin decat seara....

Sa-ti traiasca Deea!!!!!!!! Da, ai dreptate, era vorba doar de mandria mea.......
anca veselie
tin pumnii cheer.gif
uka
Unde e Dominik?
Vreau si eu link-ul plsss
anaoi
deci dylly nu s epoate abtine si comenteaza...
am primit de iepurash o cutie cu merci, care troneaza in stanga mea, pe birou....
dar dylly tine post, si dylly cik e si atent ce si cat mananca.
ce dovada mai mare de vointa i-ar trebui neuronului meu, ca sa se convinga ca problema lui e la cap???? unsure.gif
alandana
Buna ziua ca dimineata a trecut de mult.

La multi ani lui Axe - anul asta sa i se implineasca tot ce-si doreste.

Eu - felicitari pentru casa noua.

De kg lipsa sau in plus nici nu va laud nici nu va cert.

Ziceau ca ninge azi dar pana acum a fost soare si frumos. Acum parca s-a mai innourat.

May - ce mai faci?
Himere - nu pica dintr-o extrema in alta - ba stai prea mult pe net si te simti vinovata ba nu mai treci deloc pe aici.

Eu ieri am mancat cuminte ce mi-am propus ( poate un sandvis in plus dar aveam voie ca aveam puncte - si l-am facut cu Graham). Dar inca nu reusesc sa manac devreme seara. Inca lucrez la chestia asta.
May
alandana, bine, merci. Iti scrisem la alt subiect ca ma bucur ca ai reaparut. Pana la urma unde ai fost atat amar de vreme? )).gif pupic.gif
bubbles
Ma pregatesc sa plec la sala .Sunt super ofticata ca am pirdut un gloss de la Maybelline si nu`mi dau seama unde as fi putut sa il pierd crying.gif mai ales ca imi era atat de drag bang.gif

Votati MOaca lui lacry ca mai are nevoie de 5 voturi pt locul 1 cheer.gif
http://www.lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&a...77489fdd3ebe35u
alandana
CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 02:17 PM) *

alandana, bine, merci. Iti scrisem la alt subiect ca ma bucur ca ai reaparut. Pana la urma unde ai fost atat amar de vreme? )).gif pupic.gif

Mi-a fost jena ca nu tineam dieta si dupa cum le-am spus si la fete am trecut printr-o prioada de redefinire a personalitatii dupa care am decis ca voi divorta. Aici toate sunteti asa de fericite si va mandriti cu babuinii vostrii asa ca nu am vrut sa vin eu cu povestea mea mai putin frumoasa.
Tulip

clap.gif clap.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 04-04-2007, 02:21 PM) *

clap.gif clap.gif

d-aia imi vine sa-l las naibii de concurs, ca sa nu-mi mai terorizez gagicile si familia unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.