Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Liliana, sa inteleg ca e vorba de 2 retzete de salata? Ai putea sa o scrii pe aia care ti-a placut grin.gif ?
BLUELIFE
Mersi,aveti toate dreptate give_heart.gif si promit sa am mai multa rabdare.
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 11:48 AM) *

Liliana, sa inteleg ca e vorba de 2 retzete de salata? Ai putea sa o scrii pe aia care ti-a placut grin.gif ?

Nuuu! e aceeasi!

Salata de fasole(10p)/5portii=2p/portia
----------------------
-conserva fasole=4p
-mar,morcov,telina=0p
-ulei 3 lg(6lgt)=6p
-salata verde,ridichi,ceapa verde=0p
-mustar,zeama de lamaie,usturoi,sare 1 lgt zahar(gratis)=0p
(partea cu ridichiile si ceapa am pus-o de la mine,ca erau in frigider si sa scap de ele)
Fiindca o faceam prima oara,nu am stiut ce va iesi,ca daca stiam,renuntam la lingurita de zahar macar.Morcovul si telina le-am fiert putin ca sa nu dau de crantzanicioase printre fasolele moi...Cred ca daca nu as pune zaharul si as adauga 1-2 castraveti murati,ar fi super...dar nu ma mai incumet sa fac experimente pe mine ...saptamana asta tease.gif ...mai am o conserva.poate saptamana viitoare blushing.gif
michelle
Multumesc de sfaturi, tzutzi pupic.gif

ALIMENTUL(100g) PROTEINE LIPIDE GLUCIDE CALORII
Icre de crap 25.0 3.0 0 130
Icre de stiuca 27.0 1.5 0 125
Icre negre (caviar) 26.0 15.0 0 246
Icre de Manciuria 31.0 12.0 0 256
anca veselie
CITAT(BLUELIFE @ 14-03-2007, 11:35 AM) *

Anca .asta e pentru ca de obicei cand vine un control depinde cu ce intentii vine :daca e de rau ,gasesc ei ceva cat de mic si dupa aceea il amplifica daca e de bine ,trece si atat.Speram ca in cazul tau sa fie bineintentionati. wink1.gif

eu am audit de tiraj, nu este control contabil. ei nu vin rau intentionati, dar este un stres si o iesire din cotidian de care nu am nici un chef blum.gif
michelle
Bafta, Anca!
anca veselie
merci, sa fie!
Tzutzi80
Eu am mancat 40g salata de icre. O sa punctez 3p. Cred ca e suficient, 1p pt icre si 2p ulei (ca e imposibil sa aibe mai mult de doua lingurite de ulei)
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 02:27 PM) *

Eu am mancat 40g salata de icre. O sa punctez 3p. Cred ca e suficient, 1p pt icre si 2p ulei (ca e imposibil sa aibe mai mult de doua lingurite de ulei)

Stiu ca punctam cam 1,5p cat sa ungi o felie de paine....niciodata nu am stiut punctajul lor exact dry.gif
michelle
Tzutzi, tu ai pregatit icrele sau sunt din alea din comert pline de E-uri? grin.gif Ca eu din astea mananc, care au 2% icre, in rest amidon si punctez cam 1p/felia
Tzutzi80
Sunt de alea din comert (ARO) si au 9.5% icre
michelle
Cred ca poti pune 0.5-1.5/felie in functie de cat de mult pui pe felie si cat de mare e
anca veselie
miha, e foarte faina poza!!!
michelle
CITAT(anca veselie @ 14-03-2007, 12:44 PM) *

Noni e artista, ca noi stim foarte bine cum arat in realitate bag.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 14-03-2007, 02:46 PM) *

CITAT(anca veselie @ 14-03-2007, 12:44 PM) *

Noni e artista, ca noi stim foarte bine cum arat in realitate bag.gif

Da, stim toate, arati FOARTE BINE pupic.gif
anaoi
exact....iar te-ai uitat in vreo oglinda deormata, miha?
daconst
Salutare...si eu pe aici printre 2 biberoane. doh.gif

Aladana,bine ai revenit si un pupic.gif
Ma bucur ca dupa toata povestea prin care treci stai bine cu moralul.Asta e cel mai important ca restul se rezolva,la ce vointa ai.

Miha,imi place avatarul tau...parca esti actrita de telenovele. lol.gif pupic.gif

Anca,bafta multa,iti tin pumnii. cheer.gif

Antonia,multumim de sfaturi...o sa incerc si eu masca cu banane,ca sunt curioasa.

Bluelife,bine ai venit! give_rose.gif

Otilici,mai alaptez inca...desi ii dau si completare,vad ca inca am laptic si sunt ok.Slabitul merge cam 1kg pe saptamana,desi acum 2 zile am stagnat ca m-am scapat la inghetata. doh.gif
Ieri am fost la dr si mi-a dat pilule,dar parca mi-e frica sa le iau ca spuneau fetele ca pierzi laptele.Si parca n-as vrea sa raman fara momentele alea unice.Mie imi place tare senzatia de la alaptat. blum.gif
Tu iei pilule?Daca da,ai observat modificari la cantitatea de lapte?
michelle
Sunteti dragute, fetelor pupic.gif Ma faceti sa rosesc blushing.gif

Danuta, ce mai faci? Mai ai poze noi cu Lucas?
anca veselie
dana, merci pupic.gif
BLUELIFE
Daconstbine te-am gasit pupic.gif
daconst
CITAT(michelle @ 14-03-2007, 02:56 PM) *

M-ai prins... )).gif
Acum am mai pus vreo 2 poze cu el.
Ia uitati aici ce mari am crescut.

In rest incerc sa ma mai odihnesc cit doarme bb,dar nu prea reusesc ca stau pe net. grin.gif
Acum e vreme frumoasa si nu ma indur sa-l bag in casa.Asa ca merg pe jos cate 2-3 ore pe zi. )).gif
anca veselie
sunt maricel si frumos rau! give_rose.gif
daconst
CITAT(anca veselie @ 14-03-2007, 03:21 PM) *

sunt maricel si frumos rau! give_rose.gif

Multumim. pupic.gif
Deja mami cauta fata sa ma insoare. lol.gif
Am gasit ceva domnisorele prin parc,dar avem pretentii. grin.gif
michelle
w00t.gif Ptiu sa nu-l deochi, ca tare dulce e pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif mi se pare normal sa ai pretentii!
dar cu insuratoarea mai tarziu wink1.gif
ina_ceva
Dana, dar ce buze scumpele are, cred si eu ca face cuceriri wink1.gif
nusarich
mai, ce flacau... sa nu va fie de deochi!
Amazoana
CITAT(daconst @ 14-03-2007, 03:17 PM) *

CITAT(michelle @ 14-03-2007, 02:56 PM) *

M-ai prins... )).gif
Acum am mai pus vreo 2 poze cu el.
Ia uitati aici ce mari am crescut.

In rest incerc sa ma mai odihnesc cit doarme bb,dar nu prea reusesc ca stau pe net. grin.gif
Acum e vreme frumoasa si nu ma indur sa-l bag in casa.Asa ca merg pe jos cate 2-3 ore pe zi. )).gif

Daconst, sa-ti traiasca! Este frumoooooos. Si e asa dulcel in cosuletul acela! Eu sunt moarta dupa bebei baby.gif
daconst
Pupam matusile WW si abia astept sa inecepem cu educatia. grin.gif
O sa avem nevoie de sfaturi,asa ca tineti-va bine. )).gif
Deea
Pup fetele pupic.gif

Alandana bine ai revenit! Ma bucur ca esti ok si sper sa te vedem mai des pe aici!

Dana e un dragalas Lucas, o sa faca multe cuceriri blum.gif
Mi-ar fi placut sa faca poze fetele cu Alexia duminca dar domnisoara era obosita si maraita si n-am putut sa stam cu ea acolo mai mult de 1 minut. La urmatoarea intalnire cu matusicile WW sper sa ne vedem intr-un parc ceva si atunci o iau cu mine ca sigur in aer liber o sa-i placa.
BLUELIFE
[b]Daconst sa-ti traiasca !E super frumos .e cuminte noaptea?
Pisik
Am mancat si eu de pranz pestele si parca mi-e mai foame decat inainte lol.gif
michelle
Deea, si noi ne-am fi bucurat daca ar fi stat mai mult. Lasa, data viitoare sper sa se revanseze )).gif
pupic.gif Macar am apucat sa vedem ca e mult mai dulce decat in poze (unde era tare dulce)
dany
Buna , fetele !

Tzutzi , mersi pentru sfaturi . Stiu ca produsele de la L`Oreal sunt bune .Ce ma interesa pe mine : creme de fata pentru varsta mea .

Alandana , bine ai revenit !!!! pupic.gif

Miha , superba poza de la avatar hug.gif

Dylly, am uitat sa te intreb daca ai baut un cocktail duminica si pentru mine ( ai promis doar blum.gif ) )).gif

Dana , mor dupa Lucas cand scoate limbutza !!!
anaoi
am vrut s abeau un cocktail cu noni si pt tine, dar ne-a dus gandul cel saltaret la frozito
ina_ceva
Pisik, mai stii ceva de drumul spre baneasa? E tot liber?
Cred ca voi repeta intrebarea si vineri doh.gif
michelle
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 01:56 PM) *

am vrut s abeau un cocktail cu noni si pt tine, dar ne-a dus gandul cel saltaret la frozito

si bine am facut )).gif
apropos, nu am racit grin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 12:56 PM) *

Mai ai o sansa la intalnirea viitoare . daca nu .... bataita.gif te asteapta blum.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 03:59 PM) *

Eu stiu ca e liber
ina_ceva
Merci, pisik!
Si mie mi se pare ca pestele nu tine de foame unsure.gif
alandana
E dragut foc Lucas. Sa-ti traiasca.
anaoi
CITAT(danyhoney @ 14-03-2007, 04:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 12:56 PM) *

Mai ai o sansa la intalnirea viitoare . daca nu .... bataita.gif te asteapta blum.gif

Gott sei dank, am o scuza....
anca veselie
dany, dylly a incercat sa bea cockteil dar nu prea a avut cu cine, ca toate am luat cafea/ apa plata. doar la frozito ne-a corupt!
deea, mi-au placut ochii alexiei, gene frumoase si lungi. e o scumpa!

am comis-o: 3 pricomigdale si o ciocolata calda sad.gif
anaoi
dylly votat rares
Pisik
Innebunita de foame, am tot cautat surogate, ce se gaseste pe aici pa le OMV. bad bad, dar mai bine decat o cioco. si am luat asa: cola light, bobo solano cu cafea si amestec de alune cu stafide pe care sper sa nu il mananc pe tot si sa evit stafidele.

Anca, uite eu patesc pofte cand ma infometez, poate tu patesti ca nu papi si tu o fructe ceva. Eu 2 sapt am fost f cuminte, in week-end nu, iar acum de luni iarasi sunt cuminte, dar pap fructe si am mai variat meniul fata de sapt trecuta. Poate ar fi bine sa faci si tu asa
Deea
CITAT(anca veselie @ 14-03-2007, 04:13 PM) *

deea, mi-au placut ochii alexiei, gene frumoase si lungi. e o scumpa!

am comis-o: 3 pricomigdale si o ciocolata calda sad.gif

Multumesc! pai tu ai fost singura care a vazut-o mai bine....facuse niste ochi la tine cat cescuta de cafea, am vazut ca te-a studiat lol.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 01:59 PM) *

Eu am fost ieri pana dupa podul de la Baneasa si era totul ok...si am venit pe la Arcul de Triumf...

Fetele care puteti sa-mi spuneti cam care e punctajul pt 100 paste cu sos alb de faina , smantana si piept pui....carbonara...stiu ca nu zic cantitati precise dar la o portie normala..
BLUELIFE
Papa lumeee,ne "citim"maine, pupic.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 14-03-2007, 02:58 PM) *

Papa lumeee,ne "citim"maine, pupic.gif

Pa iubire, o dupa masa placuta.
peach
CITAT(daconst @ 14-03-2007, 12:30 PM) *

Pupam matusile WW si abia astept sa inecepem cu educatia. grin.gif
O sa avem nevoie de sfaturi,asa ca tineti-va bine. )).gif

Nu-i asa ca nu te superi daca-l fur pe finu blushing.gif ? Faci tu altul la fel de frumos naughty.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.