Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Amazoana
CITAT(alandana @ 04-04-2007, 02:21 PM) *

Mi-a fost jena ca nu tineam dieta si dupa cum le-am spus si la fete am trecut printr-o prioada de redefinire a personalitatii dupa care am decis ca voi divorta. Aici toate sunteti asa de fericite si va mandriti cu babuinii vostrii asa ca nu am vrut sa vin eu cu povestea mea mai putin frumoasa.

pupic.gif eu zic ca suntem aici pt a ne sustine atunci cand suntem in depresie, sa ne felicitam cand avem o realizare.....
acum esti bine?
May
alandana nu aveai de ce sa iti fie rusine ca nimeni nu e perfect si dupa parerea mea tu chiar ar trebui sa te mandresti ca esti o femeie puternica. Nu multe femei au puterea sa divorteze atunci cand vad ca nu le satisface pe deplin sau chiar deloc casnicia. Cred ca pt noi toate esti un exemplu pupic.gif

tulip cine cunoaste stie hug.gif
nusarich
CITAT(alandana @ 04-04-2007, 02:21 PM) *

CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 02:17 PM) *

alandana, bine, merci. Iti scrisem la alt subiect ca ma bucur ca ai reaparut. Pana la urma unde ai fost atat amar de vreme? )).gif pupic.gif

Mi-a fost jena ca nu tineam dieta si dupa cum le-am spus si la fete am trecut printr-o prioada de redefinire a personalitatii dupa care am decis ca voi divorta. Aici toate sunteti asa de fericite si va mandriti cu babuinii vostrii asa ca nu am vrut sa vin eu cu povestea mea mai putin frumoasa.

Dana, noi nu te iubim pentru babuin/sau nu. Daca stam sa ne uitam ca una din noi are x chestie, pe care mi-o doresc eu si eu nu, inseamna sa nu mai dau pe aici cu anii, ca ma inverzesc de invidie... noi te iubim pentru ca esti asa cum esti si pentru ca ne simtim bine cu tine (cu sau fara babuin). Asa ca nu-ti face probleme, tu stii ca noi ne si mustruluim, ne si ajutam una pe alta cand si cum putem. hug.gif
Tzutzi80
Axe!!!! La multi ani!!!!

Gestul sotului tau m-a dat pe spate! Super romantic. Stiu si eu de ce sunt leii in stare, ca si eu sunt LEU (pe 28 iulie). fetita e o scumpa! Sa te bucuri de ea!

Si cadoul de la mine )).gif

Imagine
alandana
Stiu ca am gresit - de asta am revenit.

Imagine
Pentru voi toate
BLUELIFE
Suntem alaturi de tine pupic.gif hug.gif
anaoi
tzutzi...pai ideea era sa nu se topeasca chestia, precum o lumanre aprinsa lol.gif

Dana...dylly te hug acum cu toate dendritele.... hug.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 04:11 PM) *

tzutzi...pai ideea era sa nu se topeasca chestia, precum o lumanre aprinsa lol.gif

Dana...dylly te hug acum cu toate dendritele.... hug.gif

Se considera start? tease.gif
anaoi
nuuuuuuuuuuuu. e continuare blum.gif
Amazoana
Nu va suparati ca intreb dar aveti idee cam cate pc are 100g de pateu de post?
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 04:30 PM) *

nuuuuuuuuuuuu. e continuare blum.gif

ooooooooo blushing.gif nebunoo blush.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 03:38 PM) *

Dulcy, intre 5-6p la 100gr wink1.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 04-04-2007, 03:45 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 03:38 PM) *

Dulcy, intre 5-6p la 100gr wink1.gif

Sa'rnaaaaaaaaa
BLUELIFE
Pusy,la toate ,plec la shoping blum.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 04-04-2007, 03:48 PM) *

Pusy,la toate ,plec la shoping blum.gif

ce ne aduci bun?
Sa ai spor! pupic.gif
Ramo
V-am pupat. Am plecat si eu la croitoreasa sa imi scot fustele de la stramtat si mi-a facut 3 bluze noi. Apoi fug la sala, apoi acasa sa fac un dush, sa improspatez machiajul, sa ma imbrac, si la 20.30 sa fiu prezenta la restaurantul chinezesc.
O dupa-masa placuta.
anaoi
dulci...dylly calculase pateul vegetal d ela scandia cu ardei...intreaga cutie mica la vreo 8p. 120 gr parca.

CITAT(ramonavlas @ 04-04-2007, 04:02 PM) *

V-am pupat. Am plecat si eu la croitoreasa sa imi scot fustele de la stramtat si mi-a facut 3 bluze noi. Apoi fug la sala, apoi acasa sa fac un dush, sa improspatez machiajul, sa ma imbrac, si la 20.30 sa fiu prezenta la restaurantul chinezesc.
O dupa-masa placuta.

la fel. pa
uka
DOMINIK are 99 voturi........
Amazoana
CITAT(anaoi @ 04-04-2007, 04:07 PM) *

dulci...dylly calculase pateul vegetal d ela scandia cu ardei...intreaga cutie mica la vreo 8p. 120 gr parca.

CITAT(ramonavlas @ 04-04-2007, 04:02 PM) *

O dupa-masa placuta.

la fel. pa

Eu am mancat in jur de 20 g...am pus 1.2 puncte...o fii bine, o fii rau.....
Ramona, distractie placuta diseara
Uka, da-mi si mie, te rog un link cu Dominik
Amazoana
Multumesc Uka pupic.gif

102 Dominik cheer.gif
himere2005
salutare neuroni
la multi ani axe, sa-ti fie sanatoasa copilita sa te bucuri de ea si sa fii cat de slaba iti doresti ca se poate smile.gif distractie placuta diseara
dulci, tu ne dai emotii...tinem pumnii diseara...tu sa fii pregatita sufleteste pentru orice ca oricum ai da-o tot emotionata o sa fii
alandana, bia e racita si cred ca ii ies si dintii, a facut azi noapte temperatura si m-am trezit din ora in ora s-o verific. cu toate medicamentele nu am reusit sa i-o scad sub 38 asa ca azi dimineata am fost la medic cu ea. sper sa se faca mai repede bine. sincer, as vrea sa aduc si eu vesti bune, ma simt si prost sa vin cu vesti aiurea...o sa fie bine in final, dar am nevoie de o perioada de refacere smile.gif

am votat si eu piticii si am apucat sa mai citesc...oricum maine intru sigur ca e ziua lui miha blum.gif
va pup dulce pe toate

uitasem, eu, felicitari pentru apartament si sa nu fiti cuminti )).gif
anaoi
dylly va pupa in crestet. pa
Pisik
Eu si azi am pacatuit ca a fost ziua unei colege si am bagat la greu foetaje de post blushing.gif
Maine incerc sa nu mai bag de seama foamea asta tampa si sa o tin pe legume+fructe, iar vineri as incerca un post negru, sa vedem daca reusesc ca mi-am mai propus si mi s-a facut rau
uka
Eu azi d post am bagat pufarine cu fructe, alune si compot d ananas... acum ma hranesc in continuare cu pufarine
Pisik
CITAT(uka @ 04-04-2007, 05:24 PM) *

Eu azi d post am bagat pufarine cu fructe, alune si compot d ananas... acum ma hranesc in continuare cu pufarine

Eu am papat si mancare buna si sanatoasa, adica savia cu cereale, mancarica de legume, salata de varza si o felie de paine prajita. Si fructe. Deci am acoperit piramida, cat se poate de post, evident
uka
Pentru ca v-ati obisnuit cu voturile si ptr ca e inceput d luna am decis sa il bag iar p dee-dee in concurs, asa k....
need help, ma ajutati? give_rose.gif give_rose.gif

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics momentan e pe prima pagina, dee-dee
ina_ceva
Mi s-a facut o pofta de dulce si de rontzaiala incat am fost la plafar si mi-am luat (si mancat) un fibrobar (altceva de post si dulce nu mi-a trecut prin minte) si un pachet rondele de orez. Pana in prezent am 15 pcte la activ, dar diseara e ziua de nastere a unui prieten si voi baga pepsi light la greu, eventual o salatzica wink1.gif
Lacry
CITAT(uka @ 04-04-2007, 05:46 PM) *

Pentru ca v-ati obisnuit cu voturile si ptr ca e inceput d luna am decis sa il bag iar p dee-dee in concurs, asa k....
need help, ma ajutati? give_rose.gif give_rose.gif

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics momentan e pe prima pagina, dee-dee

noi l-am votat, eu si Moaca wink1.gif
uka
Si eu votez la moaca, dar cu schimbul cu al antoniei, k sa fie mai corect
Lacry
CITAT(uka @ 04-04-2007, 07:19 PM) *

Si eu votez la moaca, dar cu schimbul cu al antoniei, k sa fie mai corect

Dominik este un baietel foarte dulce si merita sa fie votat naughty.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 09:35 AM) *

LA MULTI ANI MIHA!!!! cheer.gif
Sa ai parte de o nunta ca in povesti, sa fii fericita si iubita alaturi de Cata, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri. Nu uita ca noi, familia ta de neuroni, o sa te iubim mereu, pentru ca tu esti de multe ori unul din "motorasele" care fac aceasta comunitate a noastra sa mearga pupic.gif

Multumesc mult, Pisik pupic.gif La ora 2 noaptea implinesc 26 de anisori
Eu abia acum reusesc sa va citesc.. am de recuperat 30 de pagini blushing.gif
dany
Buna , fetele !

Va anunt ca m-am ales cu o raceala super rea sad.gif sad.gif . Din aia cu durut toata carnea pe mine , dureri de cap & co .

Am fost azi doar la un magazin specializat pentru bucatarii .... a durat 2 ore jumate totul ( dorintele noastre , cautat de culori , material , etc . ) . Maine mergem sa vedem ce oferta ne fac ( vor face o bucatarie 3D pe calculator ) si apoi mergem la alt magazin .

Axe , sa-ti traiasca fetita !! Tare frumusel inelul , sa-l porti sanatoasa !

May , despre ce coarne vorbesti de ieri ? huh.gif M-a terminat povestea de la Oprah , din pacate mai exista si asemenea oameni sad.gif

Dulci
, bafta cu testul !

Alandana , subscriu la tot ce au spus fetele ! hug.gif

O seara frumoasa tuturor !

Miha , eu te voi felicita doar maine blum.gif . Aici se spune ca aduce ghinion daca feliciti pe cineva inainte de data exacta a nasterii hug.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 04-04-2007, 07:52 PM) *

Miha , eu te voi felicita doar maine blum.gif . Aici se spune ca aduce ghinion daca feliciti pe cineva inainte de data exacta a nasterii hug.gif

Atunci te astept la ora 2 tease.gif
Insanatosire grabnica pupic.gif Baga ceaiuri, vitamina C, miere..
nusarich
CITAT(michelle @ 04-04-2007, 07:56 PM) *

CITAT(danyhoney @ 04-04-2007, 07:52 PM) *

Atunci te astept la ora 2 tease.gif
Insanatosire grabnica pupic.gif Baga ceaiuri, vitamina C, miere..

... bai fierbinti cu sare grunjoasa la picioare, lamaie cu miere si ... aspirina saracului, ca cica da rezultate.
sanatate multa, dany! ai grija de tine, ca si vremea asta ... cel putin la noi e ca la nimeni, dimineata iti clantane si triloteii pe popou, iar la pranz nu mai stii ce sa dai jos de pe tine.
daconst
Am citit si eu mai mult pe diagonala,dar am zis sa scriu repede un mesaj ca apoi fug la biberoane. doh.gif

Dulci,astept si eu rezultatul la test...sa fie cum vrei tu. naughty.gif

Dany,sanatate multa.Noi am avut toti un pui de viroza,inclusiv bb,dar atata timp cit n-a facut febra a fost ok.

Himere,sanatate multa la Bia.Chiar ma astept si eu deja la dintisori,ca avem un bb la noi in trupa cu 2 deja.Si e putin mai mare decit Luca doar.

Deea,cind ne mai pui poze cu Alexia?Ca eu mor de curioasa s-o mai vad. baby.gif

Pisik,esti teroare...cum faci ca gasesti sa pacatuiesti si cu ingrasacioase de post. lol.gif

Miha,deci la 2 noaptea te-ai nascut?ca si Lucas e in jur de ora 2 si deja ma gindesc ca va fi as in programare ca tine,nu ca ma-sa. lol.gif
axe10
CITAT(Deea @ 04-04-2007, 01:48 PM) *

Axe, poti sa-mi spui cum o cheama pe fata respectiva? si eu stiu o poveste identica....

Nu mai stiu...era pe vremea impuscatului si eram mai mica...stiu ca statea in Titan

CITAT(Tzutzi80 @ 04-04-2007, 02:47 PM) *

Axe!!!! La multi ani!!!!

Gestul sotului tau m-a dat pe spate! Super romantic. Stiu si eu de ce sunt leii in stare, ca si eu sunt LEU (pe 28 iulie). fetita e o scumpa! Sa te bucuri de ea!

Si cadoul de la mine )).gif

Imagine

OHOHOHOOOOOOOO...ma bagi in boala...dar e lumanare din aia care o stingi si se aprinde din nou?....

CITAT(himere2005 @ 04-04-2007, 04:47 PM) *

salutare neuroni
la multi ani axe, sa-ti fie sanatoasa copilita sa te bucuri de ea si sa fii cat de slaba iti doresti ca se poate smile.gif distractie placuta diseara
dulci, tu ne dai emotii...tinem pumnii diseara...tu sa fii pregatita sufleteste pentru orice ca oricum ai da-o tot emotionata o sa fii
alandana, bia e racita si cred ca ii ies si dintii, a facut azi noapte temperatura si m-am trezit din ora in ora s-o verific. cu toate medicamentele nu am reusit sa i-o scad sub 38 asa ca azi dimineata am fost la medic cu ea. sper sa se faca mai repede bine. sincer, as vrea sa aduc si eu vesti bune, ma simt si prost sa vin cu vesti aiurea...o sa fie bine in final, dar am nevoie de o perioada de refacere smile.gif

am votat si eu piticii si am apucat sa mai citesc...oricum maine intru sigur ca e ziua lui miha blum.gif
va pup dulce pe toate

uitasem, eu, felicitari pentru apartament si sa nu fiti cuminti )).gif

Stai ma linistita...ai grija de copil ca stim si noi cum e cand e copilul bolnav...te pup
axe10
Mai frate nu e ora 2, dar ma duc sa ma culc...nu inainte de ai zice Mihaelei...LA multi ani....fericire, sanatate si noroc...si multa intelegere in viata de cuplu.
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
_noni_
Axe, LA MULTI ANI! give_rose.gif scuze pentru intarzaiere dar n-am avut timp nici sa mor zilele astea!

oricum te prind sa dai de baut! tease.gif

Crengu, felicitari! hug.gif

Dany, sa te faci bine repede, ca nu vreau sa-ti simt lipsa! pupic.gif

Ina, unde-i poza cu noua freza??

}{
ina_ceva
La multi ani, miha! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
_noni_
SISTEMUL DE (DE)PUNCTARE AL FEMEII:
>
> In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa
> faci femeia fericita.
> Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva
> ce nu ii place, pierzi
> puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la
> care se asteapta. Cu
> parere de rau, astea sunt regulile.
> Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
>
> INDATORIRI OBISNUITE
>
> * Faci patul (+1)
> * Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
> * Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
> * Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
> * ..Pe ploaie (+8)
> * ..Dar te intorci cu bere (-5)
> * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea
> (+1)
> * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea,
> dar nu era nimic (0)
> * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea,
> si era ceva (+5)
> * ..Ii tragi una cu facaletul (+10)
> * ..Era catelul ei (-20)
>
> EVENIMENTE SOCIALE
>
> * Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
> * Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o
> vorba cu colega (-2)
> * ..Pe colega o cheama Tina (-10)
> * ..Tina, dansatoarea (-20)
> * ..Tina are silicoane (-80)
>
> ANIVERSARI
>
> * O scoti la cina (+2)
> * O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
> * Ok, e un club sport (-2)
> * Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
> * E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe
> fata ta sunt pictate
> culorile echipei preferate (-10)
>
> SEARA IN ORAS
>
> * O scoti la film (+1)
> * O scoti la un film care ii place ei (+3)
> * O scoti la un film care nu-ti place (+6)
> * O scoti la un film care iti place tie (-2)
> * ...Se numeste "Robocop" (-3)
> * ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)
>
>
>
> CONDITIA FIZICA
>
> * Ai facut burta (-15)
> * Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii
> (+10)
> * Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai
> largi (-30)
> * Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-8000)
>
> MAREA INTREBARE
>
> * Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi
> puncte indiferent de
> raspuns]
> * Eziti cu raspunsul (-10)
> * Raspunzi, "..Unde?" (-35)
> * Orice alt raspuns (-20)
>
> COMUNICARE
>
> * Cand vorbeste despre problemele ei, te arati
> interesat (0)
> * Asculti, peste 30 minute (+50)
> * Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV
> (+500)
> * Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000)
May
La multi ani MIHA cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dany despre coarnele alea de dracusor care tii se zbarlesc atunci cand auzi de babuini devil.gif hug.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Cafea aburind Imagine sau nu ImagineImagine
ceai verde, ceai de tei wink1.gif ...va astept la micul dejun cool.gif
nusarich
'neata si de la mine! si... LA MULTI ANI, Miha! Sa cresti mare, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o nunta ca-n povesti!
Ella79
Miha, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nunta si o viata de basm!!!
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 05-04-2007, 07:35 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Cafea aburind Imagine sau nu ImagineImagine
ceai verde, ceai de tei wink1.gif ...va astept la micul dejun cool.gif

Buna dimineata ,am venit la cafea de pe plaiuri unguresti unde am facut toate cumparaturile de pasti asa ca vom avea un paste unguresc devil.gif Oricum ,mersi de cafa desi nu o vad ca nu mi se deschide imaginea,dar sunt ferm convinsa ca arata super.Am pacatuit plecaciune.gif pray.gif mea culpa ,ieri am mancat 2 gogosi in Ungaria:unul cu vanilie si unul cu ciocolata,dar cum nu se vede pe cantar ,multumesc Doamne si promit sa nu mai fac excese!
La multi ani,Miha!
Ella79
Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar am lipsit fara sa vreau.
Eu am facut saptamana trecuta o toxiinfectie alimentara de la nenorocita asta de cantina de la birou. am crezut ca mor, nu alta. Am zacut pana ieri de n-am stiut de mine si azi m-am tirit pana aici, ca am ceva urgent de rezolvat.
Se pare ca am mancat oua cu salmonella. Ce sa zic... nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva.

Nu m-am cantarit, nu stiu cate kilograme am, cert e ca de vinerea trecuta n-am mai mancat decat asa, ori o felie de paine prajita pe zi, ori 1/2 cartof copt/zi. Bine, am stat la perfuzii ca probabil ca altfel muream. Am stomacul varza facut si mi-e dor de o salata verde cu mult otet.
alandana
La multi ani Miha! Sa fii fericita!!!!

Imagine
BLUELIFE
CITAT(Ella79 @ 05-04-2007, 09:34 AM) *

Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar am lipsit fara sa vreau.
Eu am facut saptamana trecuta o toxiinfectie alimentara de la nenorocita asta de cantina de la birou. am crezut ca mor, nu alta. Am zacut pana ieri de n-am stiut de mine si azi m-am tirit pana aici, ca am ceva urgent de rezolvat.
Se pare ca am mancat oua cu salmonella. Ce sa zic... nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva.

Nu m-am cantarit, nu stiu cate kilograme am, cert e ca de vinerea trecuta n-am mai mancat decat asa, ori o felie de paine prajita pe zi, ori 1/2 cartof copt/zi. Bine, am stat la perfuzii ca probabil ca altfel muream. Am stomacul varza facut si mi-e dor de o salata verde cu mult otet.

Mi se pare revoltator!Imi pare rau pentru ceea ce ai patit,important e ca te-ai intors la noi intreaga,putin vatamata )).gif Dar acum esti bine si cineva sa ia masuri ,sa se traga la raspundere responsabilii de cele intamplate pentru ca presupun ca nu ai fost singura care ai patit-o si chiar daca ai fi fost asa ceva nu se permite! angry2.gif angry2.gif

Votat Dominic,Ora viitoare Votez Alexandru si tot pe rand ,asa toti minineuronii
Ella79
Da, stiu ca e revoltator. Am facut o reclamatie scrisa si cica o sa se faca o ancheta. Ma lasa rece ancheta lor, ca eu tot am suferit.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.