Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:43 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 04-04-2007, 02:47 PM) *

Axe!!!! La multi ani!!!!

Gestul sotului tau m-a dat pe spate! Super romantic. Stiu si eu de ce sunt leii in stare, ca si eu sunt LEU (pe 28 iulie). fetita e o scumpa! Sa te bucuri de ea!

Si cadoul de la mine )).gif

Imagine

OHOHOHOOOOOOOO...ma bagi in boala...dar e lumanare din aia care o stingi si se aprinde din nou?....

Pai )).gif toate lumanarile de genul ala se aprind, se .... admira si interebuinteaza (ca sa zic asa), se sting si se reaprind (depinde cat de repede insa). Unele chiar, se sting mai greu yahoo.gif

La multi ani Miha!!!
Si niste floricele dulci pentru tine (facute din zahar)

Imagine
ALICE
La multi ani Miha!Multe impliniri si sanatate!
Tulip
Miha,la multi ani!
nusarich
ella, sanatate multa, ai grija de tine! sper ca-ti trece de tot pana de Pasti, sa poti si tu sa te bucuri de sarbatoare...
iar de acum inainte, iti iei mancare la sufertas, nu-i asa? sau pauza de masa in oras pupic.gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 05-04-2007, 10:02 AM) *

ella, sanatate multa, ai grija de tine! sper ca-ti trece de tot pana de Pasti, sa poti si tu sa te bucuri de sarbatoare...
iar de acum inainte, iti iei mancare la sufertas, nu-i asa? sau pauza de masa in oras pupic.gif

Din pacate sunt la regim inclusiv de Paste si de ziua mea. sorry.gif De Paste voi manca doar niste cas, cartof copt, piept de pui la gratar si, eventual, dar doar daca ma simt foarte bine, fructe. sad.gif( sad.gif(
De azi sunt cu sufertasul la birou. Gata, s-a terminat cu mancatul la cantina! Poate sa spuna cine ce vrea, eu prefer sa fiu sanatoasa!
Deea
Neata!

La multi ani Miha, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o nunta asa cum iti doresti si o casnicie frumoasa!
cheer.gif
Eu.

buna dimineata yahoo.gif

CITAT(alandana @ 04-04-2007, 02:21 PM) *

Mi-a fost jena ca nu tineam dieta si dupa cum le-am spus si la fete am trecut printr-o prioada de redefinire a personalitatii dupa care am decis ca voi divorta. Aici toate sunteti asa de fericite si va mandriti cu babuinii vostrii asa ca nu am vrut sa vin eu cu povestea mea mai putin frumoasa.

Dana
, fiecare dintre noi are momente in care simte nevoia unei pauze pentru a-si aduna gandurile, e si normal. Sper din suflet ca te simti mult mai bine pupic.gif Faptul ca fetelede aici se mandresc cu babuiniilor nu inseamna insa ca nu exista mici frecusuri ca in orice relatie. Atata doar ca nu sunt probleme insurmontabile.Iti doresc din suflet sa iti pastrezi firea vesela si optimista, spiritul de luptator si, sunt convinsa, va rasari soarele si pe strada ta. give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 04-04-2007, 02:30 PM) *

alandana nu aveai de ce sa iti fie rusine ca nimeni nu e perfect si dupa parerea mea tu chiar ar trebui sa te mandresti ca esti o femeie puternica. Nu multe femei au puterea sa divorteze atunci cand vad ca nu le satisface pe deplin sau chiar deloc casnicia. Cred ca pt noi toate esti un exemplu pupic.gif

Foarte frumos spus, May floare.gif Nu incetezi sa ma uimesti. Bravo!

CITAT(Ella79 @ 05-04-2007, 08:34 AM) *

Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar am lipsit fara sa vreau.
Eu am facut saptamana trecuta o toxiinfectie alimentara de la nenorocita asta de cantina de la birou. am crezut ca mor, nu alta. Am zacut pana ieri de n-am stiut de mine si azi m-am tirit pana aici, ca am ceva urgent de rezolvat.
Se pare ca am mancat oua cu salmonella. Ce sa zic... nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva.

Nu m-am cantarit, nu stiu cate kilograme am, cert e ca de vinerea trecuta n-am mai mancat decat asa, ori o felie de paine prajita pe zi, ori 1/2 cartof copt/zi. Bine, am stat la perfuzii ca probabil ca altfel muream. Am stomacul varza facut si mi-e dor de o salata verde cu mult otet.

mad.gif Ingrozitor, imi pare tare rau pentru ce ai patit. Sper sa iti revii si sa nu ramai cu sechele.
Babuinu meu a fost in toamna in team-buildng in Delta si, imagineaza-ti, le-au dat la masa peste din conserva blink.gif in plus era si stricat. Al meu a facut o toxinfectie alimentara de toata frumusetea de a zacut 3 zile si a luat o caruta de medicamente. Regim alimentar 2 saptamani (orez, paine prajita si ceai de menta). Nici pana in ziua de astazi nu si-a revenit complet cu scaunul; e obligat sa manance doar paine cu tarate ca sa aiba o digestie cat de cat normala mad.gif O colega de a lui care s-a imbolnavit si ea a mancat pui in aceeasi seara; cand a ajuns la jumatatea bucatii, a descoperit ca era plin de mucegai pieptul de pui wacko.gif

Miha, LA MULTI ANI din tot sufletul,sanatate si fericire. Ramai omul deosebit care esti give_rose.gif
Deea
Ella imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, sper sa te insanatosesti cat mai repede!
anaoi
Imagine
MIHAAAAAAAAAA, dylly si ioana iti ureaza sa fii sanatoasa, norocoasa si sa te bucuri de viata, sa fii fericita si neuronata in continuare

CITAT(Ella79 @ 05-04-2007, 09:06 AM) *

CITAT(nusarich @ 05-04-2007, 10:02 AM) *

Din pacate sunt la regim inclusiv de Paste si de ziua mea. sorry.gif De Paste voi manca doar niste cas, cartof copt, piept de pui la gratar si, eventual, dar doar daca ma simt foarte bine, fructe. sad.gif( sad.gif(
De azi sunt cu sufertasul la birou. Gata, s-a terminat cu mancatul la cantina! Poate sa spuna cine ce vrea, eu prefer sa fiu sanatoasa!

categoric e cea mai buna solutie sa vii cu mancarea de acasa. multa sanatate hug.gif pupic.gif
Ella79
Multumesc fetelor!
daconst
La multi,multi ani fericiti,Miha!!! floare.gif floare.gif floare.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
michelle
Neatza! Ma simt excelent yahoo.gif
Multumesc de urari tuturor pupic.gif cheer.gif

Ella, imi amintesti de ce a patit babuinul.. A facut acum vreo 2 ani o toxiinfectie de la niste branza alterata. O saptamana a zacut in pat, si eu pe langa el, nu stiam cum sa-l doftoricesc..
A slabait in saptamana aia cred ca 5 kg, ii fluturau hainele pe el ca un steag.
Bine ca a trecut
_noni_
'neata!

LA MULTI ANI, Miha! give_rose.gif
dany
Buna dimineata !

LA MULTI ANI , MIHA !!!! FERICIRE , SANATATE SI MULTE IMPLINIRI !!!!!

Ella , imi pare tare rau de ce ai patit . Sanatate multa pupic.gif

Gata , May , acum m-am lamurit pupic.gif

Multumesc de sfaturi , fetelor ! Am bagat ieri la ceaiuri de mi se acrise deja . Sare grunjoasa nu gasesc aici . Colac peste pupaza mi-au venit si rusii ieri doh.gif

Va pupic.gif pe obrajori doar si plecam iar la colindat magazine .
anaoi
Dany, multa sanatate si dendritele lui dylly te hug hug.gif give_rose.gif
dany
Un pupic.gif sterilizat pentru Dylly si ii multumesc hug.gif
michelle
Multumesc pt urari pupic.gif

Fetelor, mozzarella e de post?
anaoi
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. e facuta din lapte de vaca

http://www.newz.ro/stiri/kika-va-deschide-...tor_n34112.html
Amazoana
CITAT(uka @ 04-04-2007, 05:46 PM) *

Pentru ca v-ati obisnuit cu voturile si ptr ca e inceput d luna am decis sa il bag iar p dee-dee in concurs, asa k....
need help, ma ajutati? give_rose.gif give_rose.gif

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics momentan e pe prima pagina, dee-dee

Am votat puiul dee-dee, votul 31 parca
Nana
Neata la neuronashi!!!!

LA MULTI ANI, MIHA. SA-TI DEA DD TOT CE-TI DORESTI TU SI BB SA-TI FIE ALATURI INTRU FERICIRE, BOGATIE, BUCURIE SI LINISTE SUFLETEASCA

Ella fetitza, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Multa sanatate si recuperare grabnica!

Dany-dulce... lamaie, vitamina C, ceaiuri, frectie sexoasa de la BB si aspirina saracului => rezultat garantat.
PS frectia se face doar la lumina lumanarilor, are iz de masaj, si se executa cu miscari lascive pe o muzica... mmmmmm... da da, exact din aia la care v-ati gandit )).gif

Alandana, duamna frumoasa... aici iti este mai bine decat in coltzul in care voiai sa te ascunzi. Nu esti singura cu suferintze si nici cu probleme. Poate reusim aici sa te facem sa zambesti si asta inseamna ca am castigat o batalie cu supararea ta, chiar daca nu razboiul. Si-apoi... partea plina a paharului ne arata noua ca: ai mai putin de spalat, ai mai putine pretentii care sa te preseze, ai un copil mai putin de ingrijit, mai mult timp pentru tine si pentru baieti, ei si ar mai fi si altele dar nu le vaz io acum.
michelle
uka, am uitat sa iti spun ca mi-a placut poza in care dormeai cu dee-dee )).gif Am si eu cateva din seria asta

Insanatosire grabnica Dany, Biei.. hug.gif
Ella, cum te simti acum?
anca veselie
multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MUUULTI ANI Mihaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

o mica prostioara pt tine: http://www.youtube.com/watch?v=kbQDRSrVdEA...ted&search=
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 04-04-2007, 04:47 PM) *

dulci, tu ne dai emotii...tinem pumnii diseara...tu sa fii pregatita sufleteste pentru orice ca oricum ai da-o tot emotionata o sa fii

Din pacate....mi-au venit rusii mad.gif si a sarit faza cu testul din schema.....
anca veselie
ella, groaznic ce ti s-a intamplat... pupic.gif
dany insanatosire grabnica, ai grija cu raceala pupic.gif
himere si tie sanatate multa pt bia pupic.gif
Amazoana
La multi ani Miha si din partea mea! Multa sanatate si tot ce-ti doresti! pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 05-04-2007, 11:05 AM) *

Insanatosire grabnica Dany, Biei.. hug.gif
Ella, cum te simti acum?

Miha, sunt foarte foarte slabita. N-am energie nici sa urc un etaj...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 05-04-2007, 10:08 AM) *

ella, groaznic ce ti s-a intamplat... pupic.gif
dany insanatosire grabnica, ai grija cu raceala pupic.gif
himere si tie sanatate multa pt bia pupic.gif

Ce a patit Ella?
Dany dulce, multa sanatate! pupic.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 05-04-2007, 10:09 AM) *

Miha, sunt foarte foarte slabita. N-am energie nici sa urc un etaj...

Poate era mai bine sa mai stai acasa.. sau nu esti la seviciu?
Ai fost la dr.?

Multumesc de urari fetelor pupic.gif pupic.gif
Anca, multumesc, o sa servesc broccoli
anca veselie
CITAT(michelle @ 05-04-2007, 10:15 AM) *

doar atat? nimic interzis si ingrasacios de ziua ta? tease.gif
Tzutzi80
Ella ai grija de tine! Mai bine ca te duci de acum cu mancare de acasa.

Dany sa te faci bine repede ca imi lipsesc pupicii tai pupic.gif

Himere, ai grija de Bia. EU stiam ca bb-ei se duc la medic dupa vreo 3 zile de febra, si nu li se administreaza medicamente din prima, ca ei trebuie sa isi formeze anticorpii in perioada asta
michelle
CITAT(anca veselie @ 05-04-2007, 10:19 AM) *

CITAT(michelle @ 05-04-2007, 10:15 AM) *

doar atat? nimic interzis si ingrasacios de ziua ta? tease.gif

Nu.. profit ca tin si post si voi papa salata.. iar ceva dulce doar turta dulce de post (1.3p/buc)
Ella79
Miha, a trebuit sa vin la birou ca am ceva urgente de rezolvat. Altfel as fi stat acasa sa dorm, iti dai seama.
Dulci, am facut toxiinfectie alimentara.
Amazoana
CITAT(Ella79 @ 05-04-2007, 10:27 AM) *

Miha, a trebuit sa vin la birou ca am ceva urgente de rezolvat. Altfel as fi stat acasa sa dorm, iti dai seama.
Dulci, am facut toxiinfectie alimentara.

Oh, imi pare rau....n-ai luat nimic?
bubbles
Neata Imagine

La musti ani!!!!Michelle .. sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nunta ca in povesti
Imagine

La noi a nins blink.gif caramida.gif
uka
CITAT(dulcikatty @ 05-04-2007, 10:02 AM) *

Pentru ca v-ati obisnuit cu voturile si ptr ca e inceput d luna am decis sa il bag iar p dee-dee in concurs, asa k....

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics momentan e pe prima pagina, dee-dee

give_rose.gif give_rose.gif

CITAT(michelle @ 05-04-2007, 10:05 AM) *

uka, am uitat sa iti spun ca mi-a placut poza in care dormeai cu dee-dee )).gif Am si eu cateva din seria asta

unsure.gif unsure.gif give_rose.gif mersic...
La multi ani!!!

Ella ai grija de tine...mancarica la pachet e cea mai sigura..

Mai votati si blanosul meu? pretty pls, este la pagina 2 si are 20 voturi dulci... poate il confunzi....el e in poza pe spate cu burta la soare, si nu e o poza f reusita ca e facuta cu telefonul...
michelle
Wow Uka, ce poza faina naughty.gif
uka
CITAT(michelle @ 05-04-2007, 11:19 AM) *

blushing.gif

mai stau maxim o ora ca sa ma trezesc dupa care ma duc la cumparaturi si apoi ma apuc d pasca in 3 culori a lui tzutzi si de oua....
BLUELIFE
CITAT(uka @ 05-04-2007, 12:20 PM) *

blushing.gif

mai stau maxim o ora ca sa ma trezesc dupa care ma duc la cumparaturi si apoi ma apuc d pasca in 3 culori a lui tzutzi si de oua....

Ce bine de tine... sorry.gif eu stau la servici pana la ora 16.00 si maine la 8.00 vin din nou si ma plictisesc de mor dar n-am incotro,trebuie sa stau aici sorry.gif
michelle
Azi dupa serviciu intru in concediu, asa ca diseara o tai acasa la mama cheer.gif

Spor la cumparaturi si la facut pasca, Uka. Votat blanosul wink1.gif
anaoi
eu nu am timp s afac nimic... mad.gif
si eu intru in cconcediu pt 4 zile oficial, dar au ramas atatea chestii nefacute, atatea locuri in care mai tre sa merg, ca ma sui pe pereti.
uka
CITAT(BLUELIFE @ 05-04-2007, 11:36 AM) *

CITAT(uka @ 05-04-2007, 12:20 PM) *

blushing.gif

Ce bine de tine... sorry.gif eu stau la servici pana la ora 16.00 si maine la 8.00 vin din nou si ma plictisesc de mor dar n-am incotro,trebuie sa stau aici sorry.gif

NU vrei sa stii ca eu azi lucrez de noapte de la 20-08, maine pana la 14 trebuie sa fac si un tort ca sa il ia tata la munte, sambata sunt libera iar intr-adevar, dar duminica lucrez 24 ore huh.gif de la 08.00-08.00 cand plec in concediu direct... wacko.gif
Sarumana MIHA

http://www.kudika.ro/articol/moda/132/slid...w/12/Disco.html
anaoi
hai ca nu mi-e rusine nici cu programul tau....
cine se ofera s avina sapt viitoare sa imi faca bagajele pt berlin? sorry.gif
pt ca am impresia ca a mea mamica, ma va da afara din hotelul "la mama in doamna ghica". unsure.gif
michelle
CITAT(uka @ 05-04-2007, 11:47 AM) *

Imi plac cel Tineresc si cel Navy naughty.gif
Uka, cum reusesti cu atatea ore de nesomn?
honey79
LA MULTI ANI, FERICITI !!!!! MIHA.
TOATE DORINTELE SA DEVINA REALITATE. SA AI PARTE DE TOT CEEA CE-TI DORESTI, IAR VIATA SA-TI FIE UN LUNG SIR DE IMPLINIRI.
uka
IN general rezist la 36 ore fara somn, dar la serv mai si dorm... naughty.gif ssshhhhttt sa nu mai spunetzi la nimeni, ideea e sa ma lase clientii in pace si sa nu mai sune dry.gif ca intr-o perioada nici una din noi nu mai raspundea la telef dk se pusese sa faca nani, pana au inceput clientii sa urle k nu le raspunde nimeni la teelfon si acum suntem "supravegheate" de actionarul din USA care si-a pus prietenii sa sune la noi cu diverse prostii....

Am plecat la cumparaturi d branza dulce si drojdie...pupici
vb mai tarzior
Amazoana
CITAT(uka @ 05-04-2007, 11:16 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 05-04-2007, 10:02 AM) *

give_rose.gif give_rose.gif

CITAT(michelle @ 05-04-2007, 10:05 AM) *

unsure.gif unsure.gif give_rose.gif mersic...
La multi ani!!!

Ella ai grija de tine...mancarica la pachet e cea mai sigura..

Mai votati si blanosul meu? pretty pls, este la pagina 2 si are 20 voturi dulci... poate il confunzi....el e in poza pe spate cu burta la soare, si nu e o poza f reusita ca e facuta cu telefonul...

P-aia cu burtica in sus am votat-o, chiar m-a amuzat teribil....numai ca am uitat numarul votului....
anaoi
imi pare rau, cu riscul d ea jigni pe careva, dar...NU SE POATE ASA CEVA !!!!

cetatenii atotputernicei USA
Nana
CITAT(anaoi @ 05-04-2007, 12:18 PM) *

imi pare rau, cu riscul d ea jigni pe careva, dar...NU SE POATE ASA CEVA !!!!

cetatenii atotputernicei USA

Vai de capul meu!!!!!! Bueyyyyyyyyy!!!!!!!! Astia or sa conduca lumea pana la urma? Valeu muma... ma duc sa-mi caut o pestera ca sa ma pun la adapost
Pisik
Hello!

Miha, La Multi Ani! Reiau insutit toate urarile facute in avans give_rose.gif pupic.gif
Ella, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, mi se pare inadmisibil mad.gif Ai grija de tine!
Himere, sanatate si pt Bia si multi pupic.gif
Dylly si eu am patru zile incepand de maine in care nu stiu unde sa ma mai impart. Maine decat sa ma duc la toate magazinele la care trebuie sa ma duc (ma duc cu mamicile ca ele nu si-au cumparat si imi mai iau si eu una alta pt placinta, apteuri, etc) mai bine vin la serviciu ca va fi omor devil.gif

Eu am fost in intalniri si ma pregatesc sa intru iarasi, dar pana atunci imi citesc mailurile si mai stau cu voi de vorba. A, si o sa ma duc sa pap

Va pup dulce pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.