Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
Buna dimineata, va invit la o cafea in care am adaugat lapte de soia cu aroma de vanilie ca azi e ziua mea de post (si maine).

Dylly esti invitata la fasolica...au si bagat nemancatii nasul pe acolo...

Am pus sa dezghetz fructe de padure sa ma apuc de tarta cu nuci si fructe...astept acum si m-am gandit sa trec pe la voi sa vad care e atmosfera. Vad ca o parte au plecat deja in vacanta...la urez si eu Paste fericit si distractie placuta. Am trimis totusi copilul si azi la gradi sa pot sa ma misc la bucatarie , poate ma duc si o iau la pranz...in functie de ce reusesc sa fac pana atunci.
Ieri am cam depasit punctele...sa vad azi cum o sa stau avand in vedere ca o sa mananc destul de multa paine...mi-am luat niste crakeri de care nu am mai consumat pana acum sa reduc din socoteala.

Va pup si va urez o zi superba.

Ella , cum te mai simti?

Deea ce face Alexia?

Liliana...sper ca esti mai bine azi...pupicuri...ti-au iesit cozonacii?...felicitari de kg pierdut...
BLUELIFE
Deci nu reusesc sa atasez felicitarea care o vreau wacko.gif si -mi spune sa reduc nr atasamentelor ceea ce iar e strain pentru mine.Buna dimineata ,fetele,am ramas logata doh.gif ieri,azi cu un pas mai putin ,impart cafele tuturor care se inscriu si va doresc sa aveti cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei pe care-i iubiti,(si de mine bineinteles)sanatate,noroc si lumina in suflet si nu in ultimul rand o silueta de invidiat !:w00t: Paste mielul fericit,oul scade inrosit de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi!
Deea
Axe, buna dimineata! Alexia ce sa faca, creste fantastic de repede, sper sa n-o deochi dar in ultima saptamana a fost un copil model smile.gif ,e vesela toata ziua, n-a mai plans seara, a dormit toata noaptea .... sper sa o tinem tot asa. Cand se incalzeste afara poate iesim cu fetele in parc intr-un weekend....ca din cate stiu eu stam aproape una de alta
BLUELIFE
Oricum pentru felicitari puteti intra pe www.kappa.ro,www..acasa.ro si considerati ca toate sunt din partea mea blum.gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 06-04-2007, 07:21 AM) *

Buna dimineata, va invit la o cafea in care am adaugat lapte de soia cu aroma de vanilie ca azi e ziua mea de post (si maine).

Liliana...sper ca esti mai bine azi...pupicuri...ti-au iesit cozonacii?...felicitari de kg pierdut...

Multumesc !sunt un pic mai bine dar nu grozav,si al naibii acum mi-a venit pofta de o gurita de vin alb dulce,sau macar bere...Normal,doar iau medicamente.( blink.gif stie cineva daca merge o gura de ceva bauturica slaba de genul celor mentionate,cu PRESTARIUM?!)

cozonacii?abia i-am pus pe primii in tavi.In lighean sunt super,da pe afara,dar secret.gif ...daca dupa ce se termina actiunea,am motiv plecaciune.gif plecaciune.gif pun poze! yahoo.gif yahoo.gif .Acum valea.gif la bucatarie,sa vedem in ce stadiu sunt.Pup neuronii cozonaciosi pupic.gif
Eu.
Sarbatori fericite, sanatate, pace in suflet si numai bucurii tuturor!!
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 05-04-2007, 11:02 PM) *

Zic si eu ``prezenta`` azi ca am lenevit toata ziua, deh e Remy acasa biggrin.gif

ella chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai aparut dar nu mi-ar fi trecut prin cap ca ai patit asta sad.gif . Ai mancat ouale acelea la cantina firmei? Pai nu se vroia firma cu pretentii? Ar trebui sa te asiguri ca asa ceva nu se va mai intampla, e absurd! mad.gif Multa sanatate si priveste jumatatea plina a paharului: nu te vei ingrasa in perioada asta atat de tentanta pupic.gif

eu hug.gif

dulci nu a fost sa fie de data asta, dar nu renuntza si mai incearca give_rose.gif

miha cine, Doamne iarta-ma, ti-a facut poza pe care o ai la avatar? Nu ca nu erai tu destul de frumoasa dar in poza asta parca esti taiata din reviste. De deea nu mai zic, cred ca e facuta de aceeasi persoana si poza ei blink.gif

Paste Fericit give_rose.gif

pupic.gif give_rose.gif
Paste fericit si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Imagine
axe10
CITAT(Deea @ 06-04-2007, 08:44 AM) *

Axe, buna dimineata! Alexia ce sa faca, creste fantastic de repede, sper sa n-o deochi dar in ultima saptamana a fost un copil model smile.gif ,e vesela toata ziua, n-a mai plans seara, a dormit toata noaptea .... sper sa o tinem tot asa. Cand se incalzeste afara poate iesim cu fetele in parc intr-un weekend....ca din cate stiu eu stam aproape una de alta

Sigur...parcul e aproape si e locul unde ne ducem de obicei...vine ea vara...saptamana viitoare Alexia mea e in vacanta si o sa o las la mama la tara sa se distreze putin. Sper sa-si mai revina si cu pofta de mancare...

Liliana...o sa postez si eu poze cu tarta vinovata de puncte multe ...sa facem pofta fetelor...
Tocmai am luat micul dejun: 4 crakeri, 3 unsi cu margarina si sare si unul cu unt de arahide...calculez later.

Pisik, ai grija daca esti la post ca aseara m-am uitat pe cutiile nenumarate de cereale existente in casa ca sa ii spun lui Florin ce sa manance dimineata cu laptele de soia, ca deh e si el la post, si am observat ca pe multe din ele scrie ca au LAPTE....ai grija...singurele care le-am gasit simple sunt cu fructate de la Plus...nu am cinis minis in casa ca sa ma uit....uita-te pe punga...chiar si fitness au "urme" de lapte....
anca veselie
uka, voiam sa te intreb: pozele pe care le-ai postat la fotografii sunt facute de tine? sunt foarte frumoase, mi-au placut tare!
dany
Buna dimineata , neuroni !

Spor la treburi ( cozonaci , tarte , etc ) .

Liliana , felicitari pentru kg pierdut !

Deea
, poate mai pui ceva poze cu Alexia sa o mai vedem si noi cate de frumusica s-a mai facut hug.gif

Eu voi avea un Paste ca vai de mine ( probabil ma pedepseste DD pentru faptul ca n-am pregatit absolut nimic anul ) : toata partea dreapta de fata si de gat e umflata , ma doare si urechea dreapta , si in gat ...... Si azi nu munceste nici un medic , habar nu am daca e vreun cabinet deschis pentru urgente doh.gif
Deea
Dany imi pare rau sa aud ca ai probleme, de la ce ti se trage? de la raceala? Poze cu Alexia am tot spus ca pun dar uite ca nu m-am tinut de cuvant...incerc sa-mi fac timp zilele astea...nu mai promit nimic smile.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 06-04-2007, 10:20 AM) *

Spor la treburi ( cozonaci , tarte , etc ) .

Liliana , felicitari pentru kg pierdut !

Deea
, poate mai pui ceva poze cu Alexia sa o mai vedem si noi cate de frumusica s-a mai facut hug.gif

Eu voi avea un Paste ca vai de mine ( probabil ma pedepseste DD pentru faptul ca n-am pregatit absolut nimic anul ) : toata partea dreapta de fata si de gat e umflata , ma doare si urechea dreapta , si in gat ...... Si azi nu munceste nici un medic , habar nu am daca e vreun cabinet deschis pentru urgente doh.gif

E un virus stai calma...dar trebuie sa gasesti un loc unde sa te duci de urgenta...pana si la noi sunt camere de garda...care suntem vai de noi....
dany
Da , Deea , de la raceala hug.gif

Axe , banuiesc ca e macar un cabinet de urgente deschis pe undeva pe aici si il voi cauta . N-am avut niciodata nevoie de asa ceva pana acum de aceea . Sa speram ca gasesc si o farmacie deschisa pentru cazuri din astea . hug.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 06-04-2007, 10:48 AM) *

Da , Deea , de la raceala hug.gif

Axe , banuiesc ca e macar un cabinet de urgente deschis pe undeva pe aici si il voi cauta . N-am avut niciodata nevoie de asa ceva pana acum de aceea . Sa speram ca gasesc si o farmacie deschisa pentru cazuri din astea . hug.gif

Sau poate aveti un numar de telefon pt informatii diverse...sa intrebi unde e un cabinet de genul asta si o farmacie..non stop cum se zice....nu sta asa. hug.gif

Incep seria de poze azi cu mine la 35 de ani...
Imagine

Sper sa nu va plictisesc prea tare...
anca veselie
PASTE FERICIT NEURONITZELOR! hug.gif pupic.gif

Imagine

dany sper sa gasesti ceva deschis, nu poti sa stai asa pupic.gif insanatosire grabnica!
axe pupic.gif ce sexoasa esti! ai picioare faine, ar trebui sa te imbraci in fusta cheer.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 06-04-2007, 09:20 AM) *

Sper sa gasesti un medic si un tratament ca sa ai si tu sarbatorile fericite si cat de cat ameliorata,daca nu sanatoasa.Sa fiti toate sanatoase,fetelor ,ca e mai important decat orice
pupic.gif pupic.gif ...mai am vreo 2 ture de copt si revin tease.gif
axe10
Merci, Anca, Chiar daca ma ingrash la picioare raman la fel si de aia pot sa-mi pun si fuste...nu ca asta care e dreapta si nu am purtat-o din 2001...fara sa plezneasca pe mine...acum chiar se rotea...

Am bagat tarta la facut...sa vedem ce iese....

Fetele...de unde ati calculat voi punctele la savia ca pe al meu scrie in spaniola si nu are cal/grasimi/...scrise?

Si in el am mai adaugat niste extra fructe ca mi-au mai ramas afine, mure, zmeura si bluberry de alea ca nu stiu in romaneste cum le zice...e mult mai bun asa...
honey79
CITAT(danyhoney @ 06-04-2007, 09:20 AM) *

Dany e un virus tare urat pe-aici. Sfatul asistentei...caci..desi am fost la urgente.. mi s-a spus ca va trebui sa stau cel putin 2-3 ore..... a fost urmatorul: lichide multe: ceaiuri cu lamaie si miere , gargara cu apa sarata ( pentru durerea in gat).Fii atenta la febra...caci s-ar putea sa faci. Deasemenea... sunt oameni care.... au scaun moale si vomita.

Eu am folosit sare grunjoasa..am gasit la SBK ... mi-am umezit degetul, apoi l-am bagat in sare si am incercat sa merg cat de adanc am putut in gat... e o senzatie neplacuta, te face sa icnesti..insa ajuta extraordinar de mult.

Frectie cu otet caldut.

Insanatosire grabnica.

Deea
Axe.....esti f. draguta....sa te imbraci asa mai sexos, nu numai in haine largi ca-ti sta tare bine! wink1.gif
lilianab
FETILI!!!FETILIIII!!!FETILIIII!!!
LUNI,LA ORA 16.00,PE EUFORIA TV, ESTE "POVESTEA CHEAPANDALES"....YYYYHAAA!!ACOLO SA VEZI BABUINI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....doh.gif Ah si inca e post!!! tease.gif
dany
Gata , am fost la urgente . M-am ales cu antibiotice doh.gif . Va trebui sa bag multe lichide si multeeee supe . Asta e , fac Pastele cu supa smile.gif . Ma voi face bine dupa Paste dar , vorba lui Dirk : mai bine acum decat cand vom incepe munca la casa .

Bey , Lavinia , ce bine iti sta in poza !!!

Liliana
, sa-mi povestesti ce vezi acolo la cipandeli ca eu nu prind Euforia sad.gif

pupic.gif fetele ( ferit ) si multumesc !

CITAT(honey79 @ 06-04-2007, 11:10 AM) *

Eu am folosit sare grunjoasa..am gasit la SBK ... mi-am umezit degetul, apoi l-am bagat in sare si am incercat sa merg cat de adanc am putut in gat... e o senzatie neplacuta, te face sa icnesti..insa ajuta extraordinar de mult.

Nu stiu daca reusesc cu sarea .... niciodata nu am putut face gargara . O sa vad maine unde gasesc si .... poate incerc.
Mersi pentru sfaturi .
lilianab
CITAT(lilianab @ 06-04-2007, 11:55 AM) *

FETILI!!!FETILIIII!!!FETILIIII!!!
LUNI,LA ORA 16.00,PE EUFORIA TV, ESTE "POVESTEA CHEAPANDALES"....YYYYHAAA!!ACOLO SA VEZI BABUINI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....doh.gif Ah si inca e post!!! tease.gif

M-a luat asa o euforie ca am scris aiurea...si cred ca a trecut jumate de ora,asa ca nu pot corecta,dar pot da erata! grin.gif deci :POVESTEA CHIPPENDALES....in alta ordine de idei:GATA COZONACIII!!!! cheer.gif cheer.gif ..unii s-au crapat doh.gif si o pasca am cam bronzat-o! doh.gif ...exact aia care era in cuptor cand am auzit de cipandei w00t.gif...si mi-a revenit si tensiunea,fir-ar ea!ametesc de nu mai pot....ce imi mai trebuie mie beutura cand eu ma clatin "din oficiu"...da' mi-e o poftaaaaa!
dany
Poze cu tot ce ai facut , Liliana !!!! Nu scapi !

Eu cred ca voi face , totusi , maine un cozonac ( asa stiam ca se fac sambata ) si poate un tort . Daca am chef , fac si un drob .Atat anul asta . Spre rusinea mea si ouale le-am cumparat gata vopsite anul asta doh.gif . Oricum vom merge la masa la socrii ( ce bine ca avem Pastele impreuna ) asa ca nu are rost sa ma agit cu gatitul . Lenesa mai sunt , frate cuplu.gif
himere2005
oameni buni, sanatate multa ca am vazut ca multa lume e bolnavioara asa ca multe dintre noi vom face un paste un pic mai dietetic
dany, multa sanatate ca am vazut ca la tine e naspa rau situatia
axe, imi place mult cu imi sta in fusta, lasa-i incolo de blugi ca arati bine in fustita wink1.gif
o sa ziceti ca suntem in vinerea mare, dar am gasit ceva pe culinar si m-am prapadit de ras, macar atat, printre bastistute si servetele smile.gif
Imagine
o achizitie facuta de catre una din fete care dorea sa gateasca ceva special pentru soacra )).gif blushing.gif

mai intru si maine sa va urez toate cele bune ...spor la gatit oua grin.gif pupic.gif
dany
Mersi , Himere ! )).gif )).gif Tare de tot acea tigaie lol.gif
daconst
Salutare neuroni! cheer.gif

Pacatoasa de mine pregatesc toata mancarea de azi,sarmale si salata beof,doar ca maine le fac gata adica fiert si ornat.
Maine seara imi vin musafirii si am timp sa mai fac doar ciorba de perisoare.Cozonaci si prajitura cu branza am cumparat(in loc de pasca,) ar ouale sunt mult prea frumoase gata vopsite ca sa ma mai incurc eu.
Duminica il pun pe bb in rucsac si in excursie cu noi.Sper sa fac poze si cu mine ca nu am nici una macar. doh.gif

Dany,suna la medicul de familie si pe robot trebuie sa fie un numar de urgente.Adica centrala pe landul vostru.Acolo iti spun unde este medic de garda.Daca nu in Krankenhaus sigur gaseti pe cineva.
Sanatate multa! pupic.gif

Axe,arati super la 35 de ani.Sa rami tot asa! floare.gif
lilianab
Fetili!!!Ia numa uitati-va!dar v-am spus ca unii s-au crapat si pasca s-a bronzat!! sorry.gif

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
dany
Danutza , am fost deja in Krankenhaus ( am scris mai sus ) pupic.gif . Deci ... noi 2 am inversat munca de Sarbatori , nu ? Eu am facut de Craciun si acum faci tu totul . Deciiii , arunca niste sarmale si la mine , plssss !!! HiHiHI , si eu am cumparat ouale gata vopsite anul asta )).gif

Distractie placuta in excursie si astept pozeeeee multeeeee si cu tine ! Pupa-l pe Lucas din partea mea ( eu nu pot ca mi-s virusata ) .
daconst
Wow Liliana,ce priceputa esti!!! w00t.gif Hai si pe la mine. wink1.gif

Himere,super tigaie! lol.gif
dany
Liliana , wowwww !!!! De la tine vreau un cozonac , se poate ??? Uite asa ma fac si eu cu papa romaneasca de Paste cheer.gif cheer.gif

Fetelor , ia uitati-va aici ce tort !!! Parca , parca m-ar bate un gand .....
anca veselie
liliana, arata senzational floare.gif
daconst
Dany,nu ma omori,ca asta e prajitura mea preferata,Krantz adica.Iar varianta tort e bestiala.Pacat ca mai am atatea kg de slabit. smile.gif
anca veselie
vai cum arata tortul ala dany
lilianab
fetili,bineanteles ca aveti fiecare cate un cozonac,pe principiul "sa moara si capra vecinului"....adica daca eu bag ingrasacioasa in trompeta,lasa sa papati si voi,cu toate consecintele grin.gif ...Sa nu credeti ca sunt toti ai mei!!!! blink.gif ...I-am facut si mamei,ca si ea mi-a vopsit ouale la schimb...Asta-i cooperativa deja! lol.gif
Lacry
Gata cozonacii, fetelor? Ai nostri sunt in cuptor...2 cu mac si unul cu rahat si stafide grin.gif
De crescut au crescut frumos in tavi...numa' sa nu se lase... wacko.gif
daconst
In noaptea Invierii,

cand clopotele bat,

cu lumanari aprinse,

cu sufletul curat,

sa spunem impreuna....

HRISTOS A INVIAT !!!
!

Paste fericit!!!
dany
CITAT(daconst @ 06-04-2007, 01:19 PM) *

Dany,nu ma omori,ca asta e prajitura mea preferata,Krantz adica.Iar varianta tort e bestiala.Pacat ca mai am atatea kg de slabit. smile.gif

Nu te omor , Dana , ca vreau sa-mi trimiti sarmale hug.gif

CITAT(anca veselie @ 06-04-2007, 01:20 PM) *

vai cum arata tortul ala dany

)).gif Cine se incumeta sa calculeze cate puncte are ???? Hai , sa va vad . )).gif
Lacry
Fetelor, mi-e tare rusine, dar pot sa indraznesc sa va cer cate un vot pentru Moaca? give_rose.gif floare.gif Promit sa nu va mai deranjez si sper sa nu devin antipatica (daca deja nu cumva am si facut-o...) sad.gif
anca veselie
)).gif )).gif lasa punctele dany. cand mananci o felie din aia cred ca mooori de placere )).gif

dany
lol.gif lol.gif Cam asa e , Anca . Tocmai am vazut ca trebuie facut cu 2 zile inainte de a fii servit doh.gif , asa ca pica intentia mea : azi nu am tot ce-mi trebuie in casa si daca il fac maine inseamna ca il tai doar luni .... si deja am promis familiei un alt tort pentru atunci . E , mai bine asa . Poate il fac de Craciun.
May
Bueiiiii nu stiam eu ce miroase frumos pe aici!!! Buei liliana bueiiiii rusinica sa iti fie ca inca nu mi-a ajuns cozonacul la pachet! )).gif hug.gif

dany fa-te bine repede pupic.gif

Deci noni a facut pozele alea.... noni ce zici daca te pun fotograf la nunta mea? Macar sa ies si eu frumoasa )).gif

Eu n-am facut nimic pt Paste ca face soacra-mea grin.gif iar in seara asta mergem la ziua lui cumnata-mea

Paste fericit celor care nu mai intra give_rose.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 06-04-2007, 02:14 PM) *

Bueiiiii nu stiam eu ce miroase frumos pe aici!!! Buei liliana bueiiiii rusinica sa iti fie ca inca nu mi-a ajuns cozonacul la pachet! )).gif hug.gif

Buueeeyyy!!!!acush l-am trimis,ca era prea cald si mi-era frica sa nu il storceasca astia de la transport.Dar fii pe faza ca trebuie sa ajunga.L-am trimis cu posta ultra-rapida! grin.gif pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 06-04-2007, 01:17 PM) *

Nu stiu daca reusesc cu sarea .... niciodata nu am putut face gargara . O sa vad maine unde gasesc si .... poate incerc.
Mersi pentru sfaturi .

Auzi, da' la voi nu s-a auzit de TANTUM VERDE?...e si pt gargara (nici eu nu pot sa fac nu stiu de ce) dar sunt si pastile de supt...iti amorteste si dezinfecteaza gatul....stai linistita ca de vorbit vorbesti tot asa mult( grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif )...
Fetili am terminat tarta...iata-o...
Imagine

Si din "profil".
Imagine

Si ce am mancat la pranz de post...am gatit totusi la tigaia noua wok....

Imagine

Si impart cu voi buchetul asta de trandafiri primit de ziua mea ca nu mai tin mult si se ofilesc....la mine in balcon....
Imagine

Buey..Liliana...esti tare soro....cozonacii si in general aluaturi nu stiu sa fac...sau nu mi-a aratat nimeni si nu am curaj sa incerc....pana si mama si soacra-mea ii comanda.

Dany si la noi erau oua colorate deja...nu am indraznit sa iau ca cine stie de cand sunt facute....a facut mama 80 buc....si soacra vreo 30.....astea vor sa dam in icter mecanic....

Am terminat si crema de tort dar trebuie sa stea 2 ore la rece la frigider si blatul sa se raceasca...mai pe seara il finisez si vi-l postez .
May
Mama ce va intreceti in bunataturi pe aici blum.gif

liliana stii cum il astept? Uite asa w00t.gif yahoo.gif
dany
Ce harnica ai fost si tu , Lavinia ! Bravo !!!
In legatura cu acel Tantum Verde , n-am auzit . Bomboane pentru gat si tuse am supt zilele astea si azi mi-a zis medicul sa nu ma mai atinf de ele : sunt bune doar daca nu ai gatul infectat ( ori la mine e o mica infectie ) .

May
, hug.gif ma fac bine , buey , ca doar n-o sa va las singure cu babuinii blum.gif

Ma duc sa ma tolanesc la TV , poate mai recuperez din somnul de azi-noapte ( am reusit sa dorm doar 3 ore sad.gif ) .

Ne vedem maine . hug.gif
axe10
Dany...te pup si-ti urez Paste fericit si insanatosire grabnica...eu maine nu mai sunt pe aici ca plec la mama si ma intorc luni dupa masa....ai grija de tine...
Lacry
va servim cu cozo virtual...
axe10
Am promis ca revin cu tortul cu fistic....prima -vedere de sus....
Imagine

Eu si minunea....
Imagine

Si din lateral.....
Imagine

Acestea fiind spuse inchei pregatirile de Pasti (bucatica mea...)...ma duc sa ma intalnesc cu iepurashul pt Alexia...poate ii gasesc o rochita dragutza sa se mandreasca la prieteni.
Pup fetele.
Lacry
aoleu, ce fain arata... clap.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.