Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
Si pasca in trei straturi wink1.gif reteta stiti voi unde e

Imagine
michelle
Am facut si noi azi 5 cozonaci, pasca cu 4 straturi (2 branza, 2 nuca.. Tzutzi, sunt f f f curioasa cum e), pasca cu smantana, pasca cu cioco, parjoale, sarmale, ciorba de gaina cu taitei de casa, rulada cu cascaval si ficatei.
Pt maine mai avem friptura, oua umplute, salata boef si de vopsit oua.
De inviere mergem la tzara, abia astept cheer.gif

Toate bucatele voastre arata super, Lili, Lacri, Axe, Tzutzi w00t.gif
Insanatosire grabnica, Dany! hug.gif
May, deja misterul s-a dezvaluit. Tot meritul e al lui Noni naughty.gif

Paste fericit tuturor! pupic.gif
Imagine
Tzutzi80
Si oooouuuuuaaallllleeeee

Imagine

Cu manute de ciocolatel biggrin.gif
uka
Si eu tot pasca in 3 straturi am facut-o, se pare ca a fost f celebra Pastele acesta...
La gust eu voi afla abia Luni, din pacate, cand ajung si eu la Azuga unde ea a ajuns deja
Tzutzi80
CITAT(uka @ 06-04-2007, 11:14 PM) *

Si eu tot pasca in 3 straturi am facut-o, se pare ca a fost f celebra Pastele acesta...
La gust eu voi afla abia Luni, din pacate, cand ajung si eu la Azuga unde ea a ajuns deja

Cred ca e grozava! Arata mai bine ca a mea )).gif hug.gif pupic.gif Bravo Uka!

Miha, sunt curioasa cum a iesit aia in 4 straturi, nu am incercat pana acum
Ella79
Buna dimineata!
Se vede ca sunteti harnicute ca nu e nimeni pe aici. Sunteti toate la cozonaci, ha? Preparatele voastre arata atat de bineeeeeee. Fetelor, sunteti super super pricepute, bravo voua!

Dany, hai sa ne luam de mana. Si mie mi s-a umflat gatul si imi pocnesc urechile. Am facut 39 febra azi noapte. sad.gif Asta dupa toxiinfectia aia alimentara de saptamana asta iti dai seama ce bine imi pica. doh.gif Halal sarbatori am!

Mi-au iesit si analizele si s-a confirmat: e salmonella. Si ce credeti, o sa ma judec cu firma! Nu mi se pare normal sa imi impuna ca regula sa mananc la ei la cantina si acolo sa ma imbolnavesc in halul asta. O sa le cer daune pe care am de gand sa le donez unui azil. Oricum eu am ajuns sa ma simt si sa arat in ultimul hal, am o tenta verde la fata, sunt atat de slabita ca abia mai stau in picioare si am ramas cu sechele la ficat pentru multi ani.

Azi o sa aranjez cate ceva prin casa si dupa aia plec la mama. O sa fac cozonac, oua rosii si cred ca in drum o sa cumpar o pasca pt ca eu nu stiu sa fac.
Maine eu nu mananc mancare traditionala (inca tin regim), asa ca voi avea curcan, salata verde, cas de vaca si o banana. Ei, va place meniul meu, nu? lol.gif lol.gif
dany
Buna dimineata , gospodinelor !!

Arata foarte apetisant tot ce ati facut voi toate !!

Ella , chiar ca ne luam de mana , si eu am avut aseara 39, 4 . Mi se pare corect sa te judeci cu firma , sa nu te lasi !! E vorba de sanatatea ta si e cea mai importanta . Nimeni de acolo nu s-a mai imbolnavit ? Sau toti tac chitic ??? Bafta multa si multa , multa sanatate hug.gif

Eu cred ca voi face Pastele cu supe si ceaiuri , nici nu cred ca voi merge maine la masa la socrii sad.gif

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

Imagine
Ella79
Dany, s-au imbolnavit majoritatea celor care au mancat vinerea trecuta la cantina. Dar nimeni nu scoate un sunet, se tem de repercusiuni.
Nu stiu pe ce contracte lucreaza ei, nu stiu daca au clauze care le interzic asta sau e doar lasitate. In contractul meu scrie doar sa nu intru in conflict de interese cu ei, nu ca ei au dreptul sa ma intoxice cu mancarea lor proasta.

Fetelor, mi-am cam terminat si eu treaba si plec la ai mei. Va pup, aveti grija de voi! PASTE FERICIT!![color=#FF0000][size=4]
himere2005
'neata fetelor
multa sanatate bolnavioarelor hug.gif
nici eu nu fac cine stie ce pregatiri
1. nu cred ca vine cineva dat fiind faptul ca suntem raciti cu totii (cu toate ca mi-as dori)
2. mergem la mama care gateste de toate
3. am o stare ciudata, imi cam vajaie capul. ma incumet totusi sa vopsesc cateva oua si si sa fac o rulada din carne tocata umpluta cu ardei, oua, feta, sa vad daca-mi iese o pozez si o sa fac si un tortulet
axe, liliana, miha, tzutzi, uka, lacry pricepute mai sunteti. noi in general nu prea facem dulciuri ca nu se mananca decat cate o bucatica, dar as manca o bucata de pasca stiti cum? zici ca-s gravida )).gif

UN PASTE FERICIT
alaturi de familie, iubiti (tzutzi ti-am vazut ciocaletelul, cica poarta noroc blum.gif ). fie ca lumina invierii sa intre in sufletele voastre si sa va aduca numai bucurii. maine spargem oua impreuna? w00t.gif
dany
Himere , vezi sa nu te imbolnavesti si tu mai tare , ai grija de tine . Sigur ca spargem oua impreuna maine .... macar noi , astea bolnave care stam acasa .

Ella , exact la asta ma gandeam si eu : colegilor tai le e frica de repercursiuni . Dar , in locul lor , m-as gandi in primul rand la sanatatea mea .E , stii cum e : fiecare face cum crede . Atata timp cat asta nu va afecta pozitia ta in firma , mergi inainte !!
Ramo
Salutare!
Am terminat si eu curatenia. Merg acum la mami sa o ajut la facut de mancare.
Va doresc un Paste fericit si tot binele din lume pt toti neuronii si apropiatii lor.
V-am pupat.....
lilianab
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,FETELOR! Si ca sa fiu sigura ca voi fi prima :HRISTOS A INVIAT!.LUMINA INVIERII SA VA BINECUVINTEZE SUFLETELE,CASA SI PE TOTI CEI DIN JURUL VOSTRU

Imagine
si ca sa nu fie doar "ingrasacioase" mai bagati si o salata de fructe naughty.gif

Imagine
nusarich
am aparut si eu.. la spartul targului. asta este, n-am ce face. curatenia si mancarea mi-a luat mai mult decat ma asteptam.

va urez tuturor un Paste fericit si un iepuras super bogat, care sa va implineasca toate dorintele!

sanatate multa bolnavioarelor!
nusarich
Hristos a inviat! Noi am venit deja de la biserica (cu lumina, evident), si acum ne pregatim sa gustam din mancarea pregatita.
uka
HRISTOS A INVIAT!
dany
HRISTOS A INVIAT !!

Adevarat a inviat , uka si nusa ..... si ... poc , v-am spart oule smile.gif

Imagine
Ramo
Hristos a inviat!
uka
Adevarat a Inviat!
E o zi superba afara, sper ca nu sunteti in casa...
Va pup
uka
CITAT(uka @ 08-04-2007, 06:52 PM) *

Adevarat a Inviat!
E o zi superba afara, sper ca nu sunteti in casa...
Va pup

DEE DEE e la pagina 4 give_rose.gif
Lacry
Adevarat c-a inviat!
antonia05
Hristos a inviat!!!

Eu nu l mai sustin pe Dominik in concursul de bebelusi pt ca nu am atatea cunostinte sa voteze cu sutele sau cu miile pt el. Am mai scris la sute de oameni si am pierdut prea mult timp de pomana pt asta fara nici un rezultat.Am primit si raspunsuri acide de ex:De ce sa votez pt tine daca nici macar sa te cunosc?, sau de ce sa l votez pe Diminik si nu pe altul??In intrebari din acestea stupide.Rautati, ce mai!!!Si nici nu l mai inscriu vreodata la acest concurs.Am mai vazut si voturi disparand la unii copii, si am ramas tease.gif wacko.gif Asa ca renunt ca nu am cum sa votez doar eu si inca cateva persoane.Sunt dezamagita ,ca atunci cand ai nevoie nu exista sustinere de nicaieri. sorry.gif

Numai bine!!!
uka
Eu sunt sigura ca fetele de pe forum au votat, alternativ, cand alexandru, cand dominik, la mine problema a fost ca nu stiam linkul... cel mai bine ar fi fost sa intrii mai des p forum ca sa vedem semnatura si atunci cu siguranta ar fi avut mult mai multe voturi...
antonia05
CITAT(uka @ 08-04-2007, 11:54 PM) *

Eu sunt sigura ca fetele de pe forum au votat, alternativ, cand alexandru, cand dominik, la mine problema a fost ca nu stiam linkul... cel mai bine ar fi fost sa intrii mai des p forum ca sa vedem semnatura si atunci cu siguranta ar fi avut mult mai multe voturi...

Din pacate nu am putut intra mai des pe forum pt ca am avut treaba si am si probleme cu calculatorul.

Si dupa cum am mai spus, nu la voi ma refeream cand spuneam ca lumea e neserioasa.Am pierdut foarte multe ore noaptea sa scriu oamenilor sa voteze si sunt asa de dezinteresati.Multe rautati!!Pacat.
uka
Nu am vrut sa insinuez ca te refereai la noi, ca mi-am dat seama, pentru ca nu credeam k vreuna din noi ti-ar fi spus ca de ce sa-l votam pe Dominik ca nu te cunoastem, ideea era ca daca ai fi intrat mai mult pe forum si vedeam semnatura ta cu siguranta avea mai multe voturi...

Capul sus...nu fii suparata de Paste, sunt mii si mii de caractere, nu trebuie sa pui totul la inima...
May
Hristos A Inviat!

Noi am facut Pastele in familie si nu a fost nimic iesit din comun, in schimb am avut o seara de vineri si una de sambata destul de interesante. Vineri seara am fost la ziua cumnatei mele si a fost cat de cat bine, oricum mai bine decat sa stau in casa. Ea e mai pretentioasa si plina de sine asa ca am investit destui bani in cadoul ei cumparandu-i o pereche de cercei din aur alb cu sirconita ( inlocuitor de briliant ) si reactia ei a fost: ``ce dragutz, mersi``ceea ce m-a cam dezamagit dar asta e. Macar am avut consolarea ca a doua zi i-am vazut ca ii poarta caci am mers sambata seara la niste prieteni comuni si acolo chiar m-am simtit bine, m-am distrat si am ras mult.

Am vb f mult si cu familia mea si m-a cam apucat nostalgia. Tata se simte ceva mai bine ceea ce a fost o veste super buna pt mine.

Sper ca si voi ati avut un paste fericit si ca nu ati mancat prea mult. De maine sa va vad pe toate la dieta! tease.gif

danydulce, ella sper ca va simtiti si voi mai bine, sanatate multa hug.gif

antonia concursul acela este o porcarie pt ca daca nu il voteaza nimeni pe puiul tau, pierde, iar daca il voteaza toata lumea si ajunge pe locul I, il descalifica pt ca are prea multe voturi, asa ca nu te mai stresa degeaba pupic.gif
dany
Hristos a inviat !

Sper ca ati avut ( si mai aveti ) un Paste frumos .

Ieri am iesit si eu afara . Am fost la socrii la masa ( am dus si eu tortul facut sambata ) si apoi am facut o plimbare de vreo 3 ore .

Antonia , eu am salvat link-ul si l-am votat pe puiul tau cand am fost on ( ieri 2 voturi , azi 1 ) . Ai dreptate in ceea ce spui : sustinerea pentru un asemenea concurs nu o gasesti intotdeauna . Nu dezarma !! De maine vor aparea fetele pe aici si vor mai vota . Cu toate ca , asa cum spunea May , e un mare bull s.h.i.t. acest concurs. hug.gif

Ma simt mai bine May pupic.gif , azi la pranz voi lua ultimul antibiotic . Ma gandeam ca macar deseara sa beau si eu un pahar de vin dar ... teapa : am voie sa beau ceva doar dupa 10 ore de la ultima pastila sad.gif
bubbles
Neata . Hristos a inviat !!!
Eu sunt racita moarta ill.gif iar babu vrea sa mergem la brasov de maine pana vineri blink.gif iar Sambata mergem la o nunta dance2.gif dance3.gif .Sper sa imi revin pana atunci wink1.gif
Ella79
Hristos a inviat!!!

May, ma simt putin mai bine, azi noapte am reusit chiar sa dorm putin. Cel mai tare ma deranjeaza ca nu pot respira ca lumea si sunt foarte foarte obosita. Parca as fi o baba ramolita si ma misc in reluare.

Antonia, si eu l-am votat de Dominik de cate ori am intrat, mai ales ca mie Dominik imi place in mod special. Mi se pare un copil super frumos, ca din reclame. Dar eu nu intru aici sa scriu doar ca am votat si atat. Il votez si gata, nu mai stau sa si anunt asta. pupic.gif Dar, cum spunea si May, din pacate concursul ala e putin suspect....

Dany, lasa ca noi o sa sarbatorim saptamana viitoare si tragem atunci o bauta zdravana. Si eu mi-am petrecut pastele cu mancare de dieta (ciuperci la gratar, o pulpita mica de pui la gratar si ardei copt) + ceai de plante si apa plata. Saptamana viitoare e ziua mea asa ca sper sa ma fac bine pana atunci sa "presterz" si eu o tequilla.

Bubbles, sanatate multa! sa te faci bine! floare.gif

O fi deschis in Plaza? Ca as vrea sa ma duc pana la zara poate imi cumpar ceva de imbracat sa imi creasca nitel moralul. Dupa aia plec cu masinuta mea la plimbare. O sa mergem probabil pana la mama si daca e asa cald cum pare o sa stau putin la plaja.

PETRECERE FRUMOASA IN CONTINUARE!!!
MagdaC
Pupicei la neuroni, si Hristos a inviat !!!
Sper ca ati petrecut bine si ca sunteti destinse dupa mini-vacanta de Paste. Eu una asa ma simt smile.gif
Vreau sa va spun ca de maine o sa fiu cel mai cuminte catzel din batatura )).gif Ma pun serios la dieta, pt ca vara bineinteles ca nu a stat sa ma astepte pe mine sa slabesc !!!! Asa ca trebuie sa calc acceleratia pana la podea si sa va prind din urma )).gif
Nu prea o sa am cum sa íntru sa dau raportul, pt ca o sa fiu la ai mei saptamana asta. Tineti-mi pumnii sa nu mi se topeasca vointa!!
paaaaaa smile.gif
dany
Bafta multa , Magda ! hug.gif
michelle
Hristos a inviat!

Dany, Ella, sper ca va simtiti mai bine pupic.gif Ai mai fost la Zara?
Magda, te asteptam la dieta!

Eu acum am ajuns in Iasi, am papat, urmeaza dush si film. Vreau sa vad The Contract

De Paste am fost la tzara, la bunici si a fost super! cheer.gif M-am relaxat si mi-a priit. Pacat ca merg asa de rar, tare imi e dor de aerul de tara. De Inviere am fost doar la ora 4.. am stat pana la 6, la sfintitul pastii si oualelor.
Nu am mancat foarte mult, adica nu am exagerat, dar am gustat cam din toate. Sper sa reincep sala saptamana viitoare naughty.gif
Tzutzi, pasca cu 4 straturi a iesit super hug.gif Sarumana

Voi reveni cu poze dupa ce le voi sorta.
Pupici!
antonia05
CITAT(Ella79 @ 09-04-2007, 01:17 PM) *

Hristos a inviat!!!

May, ma simt putin mai bine, azi noapte am reusit chiar sa dorm putin. Cel mai tare ma deranjeaza ca nu pot respira ca lumea si sunt foarte foarte obosita. Parca as fi o baba ramolita si ma misc in reluare.

Antonia, si eu l-am votat de Dominik de cate ori am intrat, mai ales ca mie Dominik imi place in mod special. Mi se pare un copil super frumos, ca din reclame. Dar eu nu intru aici sa scriu doar ca am votat si atat. Il votez si gata, nu mai stau sa si anunt asta. pupic.gif Dar, cum spunea si May, din pacate concursul ala e putin suspect....

Dany, lasa ca noi o sa sarbatorim saptamana viitoare si tragem atunci o bauta zdravana. Si eu mi-am petrecut pastele cu mancare de dieta (ciuperci la gratar, o pulpita mica de pui la gratar si ardei copt) + ceai de plante si apa plata. Saptamana viitoare e ziua mea asa ca sper sa ma fac bine pana atunci sa "presterz" si eu o tequilla.

Bubbles, sanatate multa! sa te faci bine! floare.gif

O fi deschis in Plaza? Ca as vrea sa ma duc pana la zara poate imi cumpar ceva de imbracat sa imi creasca nitel moralul. Dupa aia plec cu masinuta mea la plimbare. O sa mergem probabil pana la mama si daca e asa cald cum pare o sa stau putin la plaja.

PETRECERE FRUMOASA IN CONTINUARE!!!

Hristos a inviat!!

Da!!Concursul asta e foarte suspect!Am vazut copilasi cu un nr de voturi si apoi cu mai putine.Nu stiu cum si de ce.Cert este ca eu nu cunosc multa lume sa voteze.Si va multumesc ca ati votat pt Dominik dar nu suntem doar noi de ajuns si mai trebuie multa lume de afara care e neserioasa.Mi am dat seama ca prietenii mei care i credeam cu adevarat prieteni nu sunt adevarati prieteni.Mare pacat.Ii intrebam daca au mai votat si spuneau ca ba au uitat, ba ..pai nu mai stiu linkul, mai da mi o data.Cred ca renunt pt ca nu am sanse si oricum nu e cine stie ce mare premiu sa lupt cu inversunare.Pot sa i fac si eu site si nu un mini site ci un mega site.Pup fetele mele si vorbim!!! hug.gif L am inscris pe Dominik la un concurs la Ziarul Libertatea.Daca doriti si voi celelalte mamici , va dau adresa de mail unde puteti scrie cu o mica descriere a copilasului si o foto cat mai frumoasa si artistica, desi am vazut ca nu trebuie foarte artistica.Va dau si linkul cu articolul respectiv in caz ca pana acum nu ati citit.POOP!!! floare.gif hug.gif
Adresa unde puteti trimite mail: copilulmeufrumos@libertatea.ro

Pagina in care puteti vedea regulile si articolul:http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=176473 pupici!!! hug.gif
emu
Adevarat a Inviat!

si un

Imagine

in continuare... de la munte cu putintica zapada, asa de Aprilie blum.gif
dany
Miha , eu ma simt mai bine si se pare ca si Ellei ii e mai bine . Oricum noi 2 ( adica eu si Ella ) vom bea ceva peste cateva zile ( de ziua ei ) asa ca ne vom scoate parleala )).gif . Ma bucur ca ai petrecut bine de Paste !!!! As fii vrut si eu sa fiu in Ro dar.... M-a sunat mama mea ( incearca sa reia relatia ) si mi-a spus ca in noaptea de Inviere a fost cu bunica mea la biserica si .... mama mea a avut 2 lumanari ( aduse aprinse pana acasa ) : 1 pentru ea si 1 pentru mine ..... si bunica a avut tot 2 lumanari : 1 pentru ea si 1 pentru Dirk !!!! Am vorbit cu bunica la telefon si m-a busit plansul sad.gif sad.gif . Oare ar reusi bunica mea ( are 87 de ani ) sa reziste unei calatorii cu avionul pana aici ???????????????? Cam greu , nu ?

Emu , super tare poza ta cu mesajul de Paste !!!!!!!!! pupic.gif .Cate kg mai ai , copilu ??? Arati super bine , parerea mea !

Antonia , imi pare rau ca esti dezamagita de concurs !!! Eu l-am votat de 4 ori azi pe puiul tau dar..... cumva stiu ca e in zadar . Tocmai am vazut ca in decurs de 7 ore a primit doar 2 voturi sad.gif sad.gif . Cand am votat eu ultima oara avea 178 ..... acum am votat iar si are 181 ) . De aceea acest " later edit " .Vorba ta : fa-i tu un mega site si vei fii super multumita !! In legatura cu "prietenii" ..... no comment . Intotdeauna vom fii dezamagite de ceva .... asa e viata .
dany
Anna , ce mai zici ? Ce mai faci ? Cum ai petrecut Pastele ??? Nu te-am vazut cam de mult pe aici : esti ok ???
Anna
Salutare!

Dany ..tot dulce esti pupic.gif ms de intrebare. eu am mai fost pe aici si v-am citit blum.gif
De Paste a fost frumos, cam putin mancare, dar oricum recuperez in rest )).gif
Am fost la biserica, am luat lumina, m-am dus apoi cu niste amici intr-un club si am dansat pana de dim.
Azi am fost la padure, a iesit f frumos.
In rest, cu munca, unde am din ce in ce mai mult, abia mai fac fata, abia astept sa aduca un nou coleg.
In rest sunt ok, astept zile si mai bune, zile de alea cu chef si cu vointa. Ca acum abia am chef sa ma dau jos din pat, noroc ca trebuie si sunt obligata, ca altfel...dar nu ma plang ca altii saracii au asa mari probleme si eu ma plang pt o relatie.

Va pup pe toate, am salivat la pozele cu bunatatile, pasca aia e suuper.

Ella te admir pt curajul de a da in judecata firma, asta in conditiile in care restul se comporta ca strutii, in fond e vb de santatea ta.

Dany, Himere, Bubbles si fetele racite...insanatosire grabnica, si vedeti partea buna, ca mancati mai putin grin.gif

hug.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif pt toate fetele
bubbles
Annais de unde mancare mai putina...ca mai tare am mancat ca totul mi se pare fara gust hug.gif
Dany,Ella insanatosire grabnica give_rose.gif
dany
Mersi , Anna si Andreea ..... cum am am mai spus , eu ma simt mai bine . Cine a mancat mult zilele astea .... va avea de tras in viitor blum.gif . Curios e ca eu , fiind bolnava si fara a manca mult , cantarul a aratat doar cu 500 gr mai putin azi bang.gif bang.gif . Chiar ca nu stiu ce sa mai zic . In 2 zile pleaca si rusii ... dar ... nu am sperante mari . Cum , Doamne , iarta-ma , poate arata cantarul asa cand eu am papat doar supe, ceaiuri + apa ??????? Mister !!! Cred ca voi inchide cantarul undeva .... macar pana terminam cu modernizarea casei ( atunci voi depune muuuuuuult efort si sper sa se vada si pe cantar ).
..

CITAT(annaiss_derrian @ 09-04-2007, 11:43 PM) *

Dany ..tot dulce esti pupic.gif ms de intrebare. eu am mai fost pe aici si v-am citit blum.gif

blum.gif blum.gif crezi ca nu am vazut ca ne-ai citit ?? de aceea te-am intrebat daca e totul ok cu tine . pupic.gif
bubbles
Dany poate retii si apa din cauza rusilor.Inainte sa imi vina rusii dintr`odata...de la o zi la alta..cantarul mi`a aratat cu 2.5 kg maimult blink.gif .Iti dai seama ce fata am afcut cand am vazut .Dar acum si`a revenit doh.gif . Eu am bagat azi cozonac si BEEP pleasantry.gif de am rupt .. ca si asa nu au nici un gust .. si mai si transpir de parca afara ar fi 40 grade huh.gif .
Nu cred ca plec maine cu babu la Brasov daca ma simt tot asa .. mai rau e ca acum de abia inghit si apa...parca mi s`a pus un dop. Cred ca s`a saturat corpul de cate ingrasacioase i`am dat si macar acum a avut si cum sa ma faca sa mai inghit ceva lol.gif
dany
CITAT(bubbles @ 10-04-2007, 12:12 AM) *

Dany poate retii si apa din cauza rusilor.Inainte sa imi vina rusii dintr`odata...de la o zi la alta..cantarul mi`a aratat cu 2.5 kg maimult blink.gif .Iti dai seama ce fata am afcut cand am vazut .Dar acum si`a revenit doh.gif . Eu am bagat azi cozonac si BEEP pleasantry.gif de am rupt .. ca si asa nu au nici un gust .. si mai si transpir de parca afara ar fi 40 grade huh.gif .
Nu cred ca plec maine cu babu la Brasov daca ma simt tot asa .. mai rau e ca acum de abia inghit si apa...parca mi s`a pus un dop. Cred ca s`a saturat corpul de cate ingrasacioase i`am dat si macar acum a avut si cum sa ma faca sa mai inghit ceva lol.gif

Andreea , nici ca imi mai fac probleme in legatura cu cantarul ! Ma oftica dar..... poate s-a saturat si el sa se tot miste in sus si in jos )).gif . Nu stiu ce sa zic ...... poate retin apa dar ... poate am si papat ( inainte de a fii bolnava ) multe prostii . Habar nu am in cat timp elimina organismul meu toate prostiile ingurgitate de subsemnata doh.gif

Ai grija de tine !!!! Arata ca o gripa serioasa ce spui tu sad.gif . Fa gargara cu sare , sosete imbibate in otet cand mergi la nani .... Daca , totusi , ajungi in Brasov ..... TE ROOOOOOGGGGGG : saluta Brasov-ul din partea mea si spune-i ca imi e dor de el si ca voi face tot posibilul sa il vad cat mai curand !!!! Of , ce dor imi e de orasul meu !!
emu
Multumesc frumos de compliment Dany... adevarul e ca ma simt mai bine cu greutatea de acum smile.gif Cred ca sunt vreo 2 sau 3 saptamani de cand am renuntat la fainoase si amidonoase (nu complet pt ca de exp. fac painici si blat de pizza din tarate de ovaz si faina de soia in loc de paine... si o bucata de-asta tine bine de foame)

De Paste n-am exagerat deloc cu mancarea, chiar a fost totul dietetic - low carb... si nu-mi pare rau. Nu stiu cum se face, dar chiar nu mi-a fost pofta de nimic special. E ciudat, mai ales ca mielul era pe lista mancarurilor preferate.

La inceputul lunii oscilam in jurul lui 60... acum am in jur de 57kg

O sa pun si aici cateva retete bune si dietetice, sapt asta, cand am timp wink1.gif

Imi pare bine sa aud ca bolnavioarele se simt mai bine fata de zilele trecute hug.gif Cat despre bunica ta Dany, depinde de cat de bine se simte... am intalnit bunicute de 90 de ani si sanatoase tun, se misca mai cu viata decat una de varsta mea )).gif (exagerez oarecum... dar totusi) daca tu ai incredere ca poate face fata oboselii acumulate dupa o zi de zbor, de ce sa nu incercati? Iti inteleg foarte bine dorul de familia din RO smile.gif
dany
CITAT(emu @ 10-04-2007, 12:57 AM) *

Cat despre bunica ta Dany, depinde de cat de bine se simte... am intalnit bunicute de 90 de ani si sanatoase tun, se misca mai cu viata decat una de varsta mea )).gif (exagerez oarecum... dar totusi) daca tu ai incredere ca poate face fata oboselii acumulate dupa o zi de zbor, de ce sa nu incercati? Iti inteleg foarte bine dorul de familia din RO smile.gif

Iubita ... ma bucur din suflet pentru tine si pentru cantarul tau !!

Mda, cu bunica mea e chestia
ca habar nu am daca va rezista la un zbor cu avionul......e nascuta in 1918 !!!!! Si....... e o bunicutza traita in Romania !!!! Deci nu e o " old lady " .Speram ( a fost ideea lui Dirk ) sa reusim sa o aducem pe buni a mea aici , la noi !
axe10
Hristos a inviat fetele!
M-am intors la servici doar pt o singura zi ca de maine sunt libera si plec la Sibiu...m-am simtit bine de Paste la mama la tara, am avut insa si o discutie mai aprinsa cu frate-le meu care e un aiurit si m-a enervat. Am mancat temperat, dar avand in vedere ca toata saptamana a fost cam cu abateri s-a vazut dimineata la cantar...700g in plus...uff...asa imi trebuie...o sa le dau eu jos.
Dany bine ca ti-ai mai revenit (cel putin asa am inteles eu)...cu bunica nu-ti recomand...nu cred ca i-ar face bine...are o varsta prea inaintata...acuma depinde si cum se simte...dar mai bine nu.

CITAT(Ella79 @ 07-04-2007, 09:40 AM) *

Buna dimineata!
Mi-au iesit si analizele si s-a confirmat: e salmonella. Si ce credeti, o sa ma judec cu firma! Nu mi se pare normal sa imi impuna ca regula sa mananc la ei la cantina si acolo sa ma imbolnavesc in halul asta. O sa le cer daune pe care am de gand sa le donez unui azil. Oricum eu am ajuns sa ma simt si sa arat in ultimul hal, am o tenta verde la fata, sunt atat de slabita ca abia mai stau in picioare si am ramas cu sechele la ficat pentru multi ani.

Doamne fereste...asta e crima frate...poti sa mori si colegii tai sunt inconstienti daca nu stiu ce ravagii face salmonella in organism....eu personal iti tin pumnii cat pot eu de tare sa te tii de gatul lor sa-ti iei drepturile asupra sanatatii tale. pupic.gif hug.gif

Deea
Hristos a inviat!

pupic.gif
Ella79
Adevarat a Inviat Deea!!

Michelle, bineinteles ca am fost la Zara, cum altfel? )).gif Cred ca si pe moarte sa fiu si tot ma duc sa imi mai cumpar niste haine. Mi-am luat 2 perechi de pantaloni pt birou (unii negrii si unii gri), o camasa din saten negru, o camasa cu maneca scurta alb cu dungi maro si manecute bufante, un maieu cu dungi portocalii, o pereche de saboti maro din piele si o rochie anii '60, maro, pana la genunchi, cu nasturi in partea de sus si curea in talie.
Acum imi mai trebuie o geanta (am ochit una in Victoria) si 2 perechi de balerini (vreau unii aurii si unii negrii).
BLUELIFE
Hristos a inviat!Buna dimineata fetele!Am crezut ca va gasesc in alta casuta de cand n-am mai vorbit give_rose.gif give_rose.gif
Deea
Ella au ceva reduceri la Zara? Balerini am vazut la Bata aurii si argintii si la Tina R au unii draguti dar sunt din panza (ceva de genu) pe diverse culori: maro, negru, negru cu alb.
bubbles
Neata pupic.gif
Ella insanatosire grabnica hug.gif .
Eu transpir foarte tare si incep sama doara plamanii .. sper sa nu dau in pneumonie sad.gif
Axe,Bluelife pupic.gif si Adevarat a inviat!!
Deea multi pupic.gif
ALICE
Hristos a inviat!Azi sunt la serviciu,dar stau degeaba.Ca nu e nimeni nici pe strada.
Tulip
Buna dimineata,fetelor! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.