Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
CITAT(Deea @ 10-04-2007, 08:49 AM) *

Ella au ceva reduceri la Zara? Balerini am vazut la Bata aurii si argintii si la Tina R au unii draguti dar sunt din panza (ceva de genu) pe diverse culori: maro, negru, negru cu alb.

Mie nu mi s-a parut ca ar fi cine stie ce reduceri. Si mie imi spusese o colega ca sunt reduceri, dar, de fapt, nu sunt. Doar cateva produse (pluovarele colorale si unele camasi) sunt reduse, dar nu cine stie ce.

anca veselie
HRISTOS A INVIAT!

ce le invidiez pe cele care au reusit sa nu manance de paste... peste mine parca a dat strechea, efectiv nu ma mai puteam opri sad.gif nu vreau sa ma cantaresc inca, am inceput iar regimul yin yang.
dany, bunica ta ce parere are de calatoria cu avionul? crede ca rezista?
alice, chiar ca e liber, am ajuns extrem de repede la serviciu.

va urez o saptamana minunata!
michelle
Neatza tuturor!
Adevarat a inviat!
Eu zic sa nu va cantariti acum chiar dupa Paste, mai asteptati vreo 2 saptamani

Tulip, ce mai faci? Ce mai face Timea?
Emu, bine ai revenit! Cum ai petrecut?
Ella, azi lucrezi? Tare curioasa m-ai facut cu hainutele.
Eu.
Hristos a Inviat!

si Buna dimineata! yahoo.gif
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii si liniste in sufletele, sanatate multa si iubire!

mi-a fost taaare dor sa pun mana pe o tastatura )).gif noi inca nu am pus internetul la noi, fiindca nu avem pe ce tine calculatorul )).gif nu avem decat o masuta mica-mica pe care mancam. blushing.gif
am mancat si eu ca sparta, nu multe bunataturi fiindca nu am avut sad.gif am papat un ou, si muuult cozonac cumparat blushing.gif inca nu am despachetat dusmanul cantar, asa ca nu stiu proportiile dezastrului blum.gif

va doresc o zi superba floare.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 10-04-2007, 10:04 AM) *

Eu zic sa nu va cantariti acum chiar dupa Paste, mai asteptati vreo 2 saptamani

chiar asa de mult timp? eu ma gandeam totusi la o sapt blum.gif
Tulip
Miha,sunt bine,mersi de intrebare.

Au trecut sarbatorile fara sa exagerez cu mancarea,chiar nu stiu,cum am reusit......Sima tot pregatesc ufleteste sa ma reapuc de dieta si de u pic de sport..... huh.gif

Timea e bine,asteapta sa-si bea tati cafeaua si s-o scoata la plimbare wink1.gif
ALICE
Ba eu m-am cantarit.Am pus o jumatate de kg.Pe care sper sa o dau jos la aerobic maine si vineri.
michelle
Anca, te cantaresti cand esti pregatita sufleteste. Eu aseara aveam 53.7 kg.
Tulip, ce bine de voi ca stati acasa. Tu cand incepi munca?
Crengu, nu ai pozute cu casuta?
anca veselie
miha, ai avut curaj sa te cantaresti naughty.gif
mai mergi la sala?
michelle
Pai mi s-a terminat abonamentul, trebuie sa imi fac altul. Cred ca de saptamana viitoare.
anaoi
NEATA cheer.gif
Hristos a-nviat. Sper ca ati avut un Paste fericit si un iepurash bogat.

daconst
Hristos a inviat!

Raportam si noi 1,500kg in plus la cintar.Deci cum slabim repede,la fel si punem la loc.Asta e,de acum ne apucam iar serios de treaba ca deja da caldura si nu ma mai suport. sad.gif
Noi am fost in excursia programata,bb cumintel tare desi am fost cu trenul si cu metroul in aceeasi zi.In rest am cam mancat ingrasacioase, dar chiar a fost frumos cu casa plina de musafiri.
O sa pun si poze,desi nu prea am chef sa pun poze cu mine. mad.gif

Antonia,imi pare rau ca esti dezamagita,dar uite de asta nu am eu chef de concursuri.Pentru mine copilul meu e cel mai frumos (chestia cu cioara grin.gif ) si cu asta sunt multumita. wink1.gif
Tulip
Miha,16 iunie va fii prima mea zi de lucru dupa 2 ani:(

Dana,asteptam pozele wink1.gif
Deea
CITAT(daconst @ 10-04-2007, 11:02 AM) *

Hristos a inviat!

Raportam si noi 1,500kg in plus la cintar.Deci cum slabim repede,la fel si punem la loc.Asta e,de acum ne apucam iar serios de treaba ca deja da caldura si nu ma mai suport. sad.gif
Noi am fost in excursia programata,bb cumintel tare desi am fost cu trenul si cu metroul in aceeasi zi.In rest am cam mancat ingrasacioase, dar chiar a fost frumos cu casa plina de musafiri.
O sa pun si poze,desi nu prea am chef sa pun poze cu mine. mad.gif

Antonia,imi pare rau ca esti dezamagita,dar uite de asta nu am eu chef de concursuri.Pentru mine copilul meu e cel mai frumos (chestia cu cioara grin.gif ) si cu asta sunt multumita. wink1.gif

Dana...subscriu....si eu sunt o cioara cu un pui cel mai cel smile.gif chiar daca nu toata lumea zice ca am un copil dragut mie mi se pare minunat si asta e cel mai important...decat sa o inscriu la concursuri de genul asta mai bine merg cu ea la o agentie si o inscriu in baza de date pentru diverse reclame.
himere2005
Hristos a inviat! mie imi pare rau ca nu am putut ciocni un ou de Pasti cu voi, placa video face figuri si nu stiu de ce nu am putut intra pe net wacko.gif
noi chiar daca am fost raciti am iesit afara ba in parc, ba la gratarel si am gustat din toate chiar daca nu simteam gustul prea bine lol.gif noi nu am luat antibiotic, dar eu personal am lasat-o mai moalecu beutura blum.gif si am dormit macar cate o ora pe zi sa ma refac. am dat multe telefoane de Pasti, nu stiu de ce, dar am impresia ca vom relua legaturile mai vechi cu prietenii wink1.gif de dieta ma apuc dupa ce se termina mancarea din frigider, cred ca de maine smile.gif am vrut sa fac poze cu familia, se cam feresc de ap. foto huh.gif asa ca ma pozat doar mancarea grin.gif
am vazut ca bolnavioarele se simt mai bine si asteptam noile poze ale danei blum.gif si ellei
am un chef de mers in natura. noi gratarul l-am facut in spatele blocului, ce-i drept printre copaci grin.gif
daconst
Hai ca pun o poza cu bb in tinuta de botez,sa vad daca merge. grin.gif

Imagine
himere2005
hi hi dragalas foc micutul...oare cine o sa fie mireasa )).gif ? eu zic sa le imbracam pe fetite in rochita de printesa ca cine stie de unde sare iepurele ? tease.gif
daconst
Si inca una,si gata. )).gif

Imagine
ina_ceva
CITAT(Deea @ 10-04-2007, 08:14 AM) *

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Axe, tarta ta arata super, ti-a mai ramas ceva din ea? Sau din tort grin.gif ?
Liliana, lacry, tzutzi, uka, vad ca si voi ati fost gospodine. Bravo!

andreea, himere, ella sper ca va simtiti mai bine pupic.gif
Dany-dulce, se poate ca bunica ta sa reziste in avion; depinde de starea sanatatii ei wink1.gif

Emu, arati super w00t.gif ; ai mai slabit si nou nu ne-ai spus bataita.gif
Dana, ai super bucatzica de viitor babuin give_rose.gif

Nici eu nu am mancat mult de Pasti, nu am avut pofta de mancare deloc dry.gif ; am ciugulit foarte putin din tot (la masa) si aseara am papat mai mult (dar din inghetata, tort si salata de fructe cool.gif ); declar in minus 1 kg si faptul ca intru la mentinere naughty.gif
himere2005
multumesc mult dany-dulce si deea pentru urarile facute de Paste.
m-am gandit zilele astea de ce unii oameni sunt mai fericiti decat altii. pentru ca iubesc neconditionat. cred ca asta e calea spre fericire...am observat ca sunt fericita printre prieteni, reali sau virtuali.....sa ciocnim un ou in a doua zi de Paste pentru o prietenie statornica...ati pregatit ouale neuroni? sunteti cu ele aproape de monitor? ciocniti simbolic, dar nu monitoarele )).gif (ca mai avem nevoie de ele)
michelle
Felicitari, Ina! cheer.gif
Dana, bb e un super-dulce pupic.gif
Deea, nu mai pui poze cu Alexia? grin.gif
daconst
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 12:19 PM) *

lol.gif
Ce tare esti!!! )).gif
anca veselie
dana, tare haios lucas in tinuta de botez!
deea, alexia e chiar frumoasa!
himere, asa este pupic.gif
daconst
Bey,unde sunt poze cu Alexia???Ca eu de cind astept ceva nou. naughty.gif
anca veselie
ina, bravo pt kg in minus si pt ca ai fost cumintica pupic.gif

am uitat sa ma laud blushing.gif azi am implinit 1 an de cand m-am lasat de fumat!
ina_ceva
Merci miha, anca! pupic.gif Pacat ca nu a stat vointza mea la baza acestui kg pierdut ci lipsa poftei de mancare, dar tot e bine wink1.gif

Anca, felicitari! Nu stiu cum sunt altii, dar mie imi vine cateodata o pofta de tigara si ma apuc sa miros una de pe la vreun prieten din pachet si-mi trece pofta tease.gif
anca veselie
si eu miros tigarile )).gif
iar in momentele de sevraj, imi cumpar de la farmacie tigari fara tutun.
Deea
Buey.... poze am cu tonele.....nu le-am descarcat.... blushing.gif , da si cand o sa le descarc doua zile o sa aveti cr viziona smile.gif
Tulip
Dana,ai un bb minunat! floare.gif floare.gif

Anca,se gasesc astfel de tigari in farmacii? w00t.gif Cum se numesc?
May
Hristos A Inviat!

ina bravo tie pt kg pierdut in aceasta perioada grea floare.gif

anca deja ai un an? Super cheer.gif cheer.gif felicitari!

danydulce, ella va astept la un paharel si un babuin pe batz cand va faceti bine naughty.gif

antonia, vorba lui deea, mai bine il duci undeva la o agentie unde nu se fac magarii decat la concursuri unde se triseaza. Poate il vedem alaturi de Alexia pe la Tv w00t.gif Apropo, DEEA ASTEPTAM POZE! yahoo.gif

In rest, ce sa va mai zic? Aaaaa, a venit azi dimineatza un nene sa ne repare ceva pe la bucatarie si socra-meu in loc sa ii spuna: asta e bucataria, i-a spus ca e jegos, imputit lol.gif lol.gif . Saracul om nu stia cum sa reactioneze si se uita la el ca la felul 14 in timp ce socra-meu tot insista ca e jegos lol.gif lol.gif lol.gif

daconst deja e cavaler bb grin.gif give_rose.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 10-04-2007, 12:18 PM) *

In rest, ce sa va mai zic? Aaaaa, a venit azi dimineatza un nene sa ne repare ceva pe la bucatarie si socra-meu in loc sa ii spuna: asta e bucataria, i-a spus ca e jegos, imputit lol.gif lol.gif . Saracul om nu stia cum sa reactioneze si se uita la el ca la felul 14 in timp ce socra-meu tot insista ca e jegos lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif gura pacatosului..... adevar graieste! lol.gif lol.gif lol.gif
May
ellla nu buei ca nu zicea despre sine ci despre nenea care venise zicea ca e jegos si imputit, deci mai grav lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
aaaaaaaaaaa, lol.gif lol.gif acum am priceput. Chiar ca mai grav!
Saracul om! si ala n-a zis nimic?
May
lol.gif Ce sa zica.... cred ca spera saracul ca nu a inteles el bine, socra-meu vazand ca asta ramane blocat ii tot repeta ca e jegos lol.gif oricum a fost penibil dar m-am spart de ras lol.gif . Dupa ce i-am explicat eu, a zis ca nu e nimic, se mai intampla dar se vedea ca nu si-a revenit din soc nici cand a plecat, cred ca i-a stricat socra-meu ziua lol.gif
ina_ceva
May, cat de tare lol.gif ; pana la urma i-a rezolvat bucataria ?
May
Da, era chiar meserias omul, dar socra-meu a stat acolo in nasul lui sa il supravegheze, sa nu cumva sa ne fure ceva, de parca ne fura lingurile lol.gif lol.gif lol.gif a ramas saracul tot cu mentalitatea comunista doh.gif
Ella79
Pai cine stie ce linguri de valoare aveti... lol.gif lol.gif
anaoi
imi pare rau pt bietul om care a venit sa va repare bucataria, dar imi pare bine pt tine, ca acum poti sa ii aduci aminte de chestia asta ori de cate ori mai comenteaza ca tu nu stii spaniola. devil.gif
deh, scorpionul tot dracusor e

CITAT(Ella79 @ 10-04-2007, 12:35 PM) *

Pai cine stie ce linguri de valoare aveti... lol.gif lol.gif

de platina ornate cu crsitale Swarovski grin.gif
May
Apropo de cristale, am primit de Paste o bijuterie pt telefon de la frate-meu si prietena lui, cu cristale Svarowski rolleyes.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 10-04-2007, 12:40 PM) *

Apropo de cristale, am primit de Paste o bijuterie pt telefon de la frate-meu si prietena lui, cu cristale Svarowski rolleyes.gif

Cum adica bijuterie pentru telefon?? Ce se face cu ea? Unde se pune?
anaoi
adik se agat de telefon unde agati snurul....sunt unele misto de tot si in mall vitan la LAdy accessories...
Ella79
Aaaaaaaaaaa, gata, gata, acum stiu. Pai eu am gatat asa un gloss de buze de la Bourjois..... Nu priocepeam exact cum e cu bijuteria de telefon, imi imaginam ca e ceva ce se lipeste..
anaoi
care din ele, May?
May
Stii cum se prinde de telefon acel ``lantzic`` care te ajuta sa il porti de gat? Asa se prinde si asta.... mai bine de atat nu stiu sa explic la ora asta )).gif , o sa fac o poza zilele astea si o sa intelegi mai bine. Bijuteria nu face nimic, doar infrumusetzeaza hug.gif

Nu e nici una din alea dylly, dar seamana blum.gif
anca veselie
tulip, se numesc NTB, sunt din plante.
may, merci pupic.gif nici mie nu-mi vine sa cred! incredibili socrii tai, ca intotdeauna )).gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 11:19 AM) *

Axe, tarta ta arata super, ti-a mai ramas ceva din ea? Sau din tort grin.gif ?

Nici eu nu am mancat mult de Pasti, nu am avut pofta de mancare deloc dry.gif ; am ciugulit foarte putin din tot (la masa) si aseara am papat mai mult (dar din inghetata, tort si salata de fructe cool.gif ); declar in minus 1 kg si faptul ca intru la mentinere naughty.gif

In primul rand te pup si te felicit pt "PIERDERI"...in al doilea rand sper ca chiar daca nu ai avut pofta de mancare te-ai distrat grozav....nici eu nu m-am aruncat pe mancare cum vad pe la tv p'astia de ii ia cu salvarea...dar totusi am mai mult putin...dar m-am labartat si de ziua mea...

CITAT(daconst @ 10-04-2007, 11:46 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 12:19 PM) *

lol.gif
Ce tare esti!!! )).gif

Mama...ce dragutz e...super baietel...cand e botezul?

CITAT(anca veselie @ 10-04-2007, 12:03 PM) *

ina, bravo pt kg in minus si pt ca ai fost cumintica pupic.gif

am uitat sa ma laud blushing.gif azi am implinit 1 an de cand m-am lasat de fumat!

Anca bravo...eu m-am last vreo luna si am constatat in capul meu ca nu e nici o sfaraiala...asa ca m-am apucat din nou....

Dylly...mi-e dor de tine fata....cum ai petrecut...merci de sms...eu le-am citit cand am venit acasa ca nu am avut semnal....scuze ca nu am raspuns...

Ina, s-a mancat si tort si tarta dar a si ramas ca au fost uriase....am facut ambele la 1 1/2 reteta...asa ca...mai am...am lasat si la tara , i-am dat si soacrei si am luat si eu acasa..
BLUELIFE
angry2.gif angry2.gif Nu mai rezist!Dupa ce ca am mult de lucru mi se mai opreste si internetul mad.gif
axe10
De ce? Probleme ?...sau asa a dorit serviciul?
himere2005
stie cineva ce se intampla la evenimentul Milka? am vazut ca in Bucuresti are loc pe 8-9 aprilie, in galati tocmai pe 13.
anaoi
ha...faza cu net-ul e general valabila. intelege-i si pe ei, bietii copilasi, au mancat prea mult de paste si nu mai stiu cum sa faca sa mearga netul ca lumea.
in fine.
axe....dylly a mers la mamaie de Paste, apoi masa cik in familie, luni a vrut s ase odihneasca, dar vecinii de vis-a-vis, fiind mai colorati au decis ca suna foooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaarte bine manelele din casetofoanele de la masini la sonor maxim.
deci dylly nici de asta data nu se odihni. azi noapte a visat la cai verzi pe pereti...de genul...eu plec la berlin sambata dimineat ala 6.10 (atunci am avion), deci vine taximetristul firmei sa ma ia pe la 3.45. problema mea cea mare este...cum traversez eu aleea de 30 m de la scara blocului pana la taxi, daca pe langa bloc stau 5 caini super agresivi? unsure.gif
misto picioare, 35 de ani ce esti
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.