Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
Bey, eu sunt racita cobza, nu mai pot. Am nasul cat un borcan cu muraturi, nu mai stiu ce sa fac. Am consumat o cutie intreaga de servetele din alea Zewa. Cica sunt 90 de bucati inauntru si eu le-am dat gata in cateva ore. lol.gif lol.gif
Dar nu ma dau batuta, azi ma duc la Plaza tura 2 (mi-am adus aminte ca am uitat sa imi mai cumpar un maieu de la Zara) si maine ma duc la solar sa imi schimb culoarea ca sunt cam palida de la atatea boli..
Joi am programare la cosmetica, coafor, manichiura si de vineri seara pana duminica : PARTYYYYYYY

Apropo, mai ziceti-mi si mie niste remedii babesti pt raceala. Ca vreau sa imi treaca mai repede ca nu mai suport!
axe10
CITAT(anaoi @ 10-04-2007, 01:30 PM) *

ha...faza cu net-ul e general valabila. intelege-i si pe ei, bietii copilasi, au mancat prea mult de paste si nu mai stiu cum sa faca sa mearga netul ca lumea.
in fine.
axe....dylly a mers la mamaie de Paste, apoi masa cik in familie, luni a vrut s ase odihneasca, dar vecinii de vis-a-vis, fiind mai colorati au decis ca suna foooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaarte bine manelele din casetofoanele de la masini la sonor maxim.
deci dylly nici de asta data nu se odihni. azi noapte a visat la cai verzi pe pereti...de genul...eu plec la berlin sambata dimineat ala 6.10 (atunci am avion), deci vine taximetristul firmei sa ma ia pe la 3.45. problema mea cea mare este...cum traversez eu aleea de 30 m de la scara blocului pana la taxi, daca pe langa bloc stau 5 caini super agresivi? unsure.gif
misto picioare, 35 de ani ce esti

Eu am fost boieroaica ieri...am lasat copilul la tara pe urmatoarele 2 saptamani, am venit acasa..si dupa ce am mancat putin am stat in pat,( Bluelife apropos am vazut pe baietii aia buni de dezbracat la ora 16) si dupa am dormit 1 ora. Nu am avut nici o treaba asa ca am trandavit...bineinteles m-am culcat la 1 si m-am trezit la 6.30.

CITAT(Ella79 @ 10-04-2007, 01:32 PM) *

Bey, eu sunt racita cobza, nu mai pot. Am nasul cat un borcan cu muraturi, nu mai stiu ce sa fac. Am consumat o cutie intreaga de servetele din alea Zewa. Cica sunt 90 de bucati inauntru si eu le-am dat gata in cateva ore. lol.gif lol.gif
Dar nu ma dau batuta, azi ma duc la Plaza tura 2 (mi-am adus aminte ca am uitat sa imi mai cumpar un maieu de la Zara) si maine ma duc la solar sa imi schimb culoarea ca sunt cam palida de la atatea boli..
Joi am programare la cosmetica, coafor, manichiura si de vineri seara pana duminica : PARTYYYYYYY

Apropo, mai ziceti-mi si mie niste remedii babesti pt raceala. Ca vreau sa imi treaca mai repede ca nu mai suport!

Deci urmeaza sa te sarbatorim si pe tine...? Ce de berbeci pe aici...te pupic si sper sa-ti revii cat mai repede...nu prinde sa te serbezi cu m...curgand...eu am buba la nas de la atata sters saptamana trecuta.
anaoi
ella...imhalatii cu sare grunjoasa, aspirina si paracetamol, apoi infofolit bine sa transpiri...frectii cu alcool, ceai cu multa miere si lamaie....

himere, intra pe www.milka.ro, logic...

axe, crema de galbenele...cicatrizeaza repede...

,mai vrea vreuna vreun sfat de la farmacistul babos de serviciu?
Ella79
Aoleu Axe, pai si mie tot de asta mi-e frica, sa nu fac buba la nas ca mor de nervi. Sa ma sarbatoresc cu bube pe mine, iti dai seama ce-ar fi!
Deja am nasul foarte rosu de la atata frecat cu servetele.
axe10
CITAT(anaoi @ 10-04-2007, 01:41 PM) *

ella...imhalatii cu sare grunjoasa, aspirina si paracetamol, apoi infofolit bine sa transpiri...frectii cu alcool, ceai cu multa miere si lamaie....

himere, intra pe www.milka.ro, logic...

axe, crema de galbenele...cicatrizeaza repede...

,mai vrea vreuna vreun sfat de la farmacistul babos de serviciu?

Ce ziceai ca faci la servici...glumesc...stiu...dar ar trebui sa-ti deschizi o linie tel fara taxa ca nu avem bani...pt sfaturi ....ce zici?

CITAT(Ella79 @ 10-04-2007, 01:42 PM) *

Aoleu Axe, pai si mie tot de asta mi-e frica, sa nu fac buba la nas ca mor de nervi. Sa ma sarbatoresc cu bube pe mine, iti dai seama ce-ar fi!
Deja am nasul foarte rosu de la atata frecat cu servetele.

Eu vreau sa-ti zic ca am facut-o in 3 ore...dupa ce am fost de m-am sarbatorit cu barbatul...m-am dus acasa, m-a apucat stranutul si sa-mi curga nasul...si am facut buba de sters...brusc...ce galbenele...

Auziti ma?!...toate ziceti ca ati mancat mai mult sau mai putin...dar dupa post...sex nu ati facut...de asta nu ne ziceti nimic...noroc cu tzutzi ca e "activa"....
Ella79
Axe, eu si-asa nu am tinut post, asa ca.....

Anaoi, cum fac inhalatiile alea, ce fac cu sarea?
bubbles
Ziua again biggrin.gif Eu...sun la Brasov yahoo.gif .De acum urmeaza plimbarea prin oras blum.gif
anaoi
apa fiarta un litru si 1 lingura de sare grunjoasa...eu asa stiam. pe urma prosop in cap si tragi adanc pe nas....
eu aveam un vas special cand eram mica, si trebuia doar sa asez nasul deasupra unui tub.

devil.gif
CITAT(bubbles @ 10-04-2007, 01:55 PM) *

Ziua again biggrin.gif Eu...sun la Brasov yahoo.gif .De acum urmeaza plimbarea prin oras blum.gif

Halt die Klappe ca unii munceste.....la naiba...dar cine va va face cu mana din berlin sapt viitoare???
May
Cine zice mai ca femeile nu sunt descurcarete? lol.gif Tocmai mi-am deschis cont in banca desi stau ilegal in Spania lol.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 10-04-2007, 01:58 PM) *

Cine zice mai ca femeile nu sunt descurcarete? lol.gif Tocmai mi-am deschis cont in banca desi stau ilegal in Spania lol.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Bravo tie...

Fetele...ati fost careva in Tenerife?...vreau sa ma duc in iunie dar am auzit ca e cam ploaie...nu stiu ce sa fac...ceva idei de vacanta?
anaoi
BARCELONA...dylly are o idee fixa cu orasul acesta si cauta oferte pt septembrie grin.gif
michelle
.. iar eu astept idei pt noiembrie naughty.gif
Ella79
ROMA! E cel mai frumos oras din lume dupa parerea mea!
anca veselie
CITAT(axe10 @ 10-04-2007, 01:08 PM) *

Anca bravo...eu m-am last vreo luna si am constatat in capul meu ca nu e nici o sfaraiala...asa ca m-am apucat din nou....

)).gif nu esti sanatoasa )).gif
himere2005
unde o fi pisik? nu am mai vazut-o zilele astea pe aici rolleyes.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 10-04-2007, 02:16 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-04-2007, 01:08 PM) *

Anca bravo...eu m-am last vreo luna si am constatat in capul meu ca nu e nici o sfaraiala...asa ca m-am apucat din nou....

)).gif nu esti sanatoasa )).gif

Stiam.... huh.gif

Barcelona e o idee buna numai ca noi suntem inebuniti in primul rand dupa trandavit la soare, odihna...plimbari mai subtire...dar ideea e buna...
Roma...interesant iarasi...

Deci astept idei de pe unde ati fost...deci stiti exact ce si cum....

Miha pt noiembrie ...depinde...daca vrei doar sa te plimbi...merge si Viena, am auzit ca sunt multe de vazut....e si mai aproape. Daca vrei soare si estrogeni crescuti... naughty.gif naughty.gif ...Egipt...Tunisia...Maroc...Rio de Janeiro...

CITAT(himere2005 @ 10-04-2007, 02:20 PM) *

unde o fi pisik? nu am mai vazut-o zilele astea pe aici rolleyes.gif

Da chiar ca nu am mai vazut-o...sper sa nu ne aduca vreo veste nashpa....hai s-o strigam sa vedem daca vine.....me first....IOANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....PISIKOOOOOOOOOOOOO...uhu...suntem aici....te asteptam...
anaoi
miau, miau...pis,pis,pis,pis...
Ella79
Nu asa, eu zic sa incerci mai degraba cu niste dulciuri. Facem o capcana cu panetone )).gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 10-04-2007, 01:18 PM) *

Hristos A Inviat!

ina bravo tie pt kg pierdut in aceasta perioada grea floare.gif

anca deja ai un an? Super cheer.gif cheer.gif felicitari!

danydulce, ella va astept la un paharel si un babuin pe batz cand va faceti bine naughty.gif

antonia, vorba lui deea, mai bine il duci undeva la o agentie unde nu se fac magarii decat la concursuri unde se triseaza. Poate il vedem alaturi de Alexia pe la Tv w00t.gif Apropo, DEEA ASTEPTAM POZE! yahoo.gif

In rest, ce sa va mai zic? Aaaaa, a venit azi dimineatza un nene sa ne repare ceva pe la bucatarie si socra-meu in loc sa ii spuna: asta e bucataria, i-a spus ca e jegos, imputit lol.gif lol.gif . Saracul om nu stia cum sa reactioneze si se uita la el ca la felul 14 in timp ce socra-meu tot insista ca e jegos lol.gif lol.gif lol.gif

daconst deja e cavaler bb grin.gif give_rose.gif

Salutare fetele!!!

MAY, culmea sa stii, ca l am inscris si la agentii din acestea si nu mi au dat nici macar un raspuns de confirmare ca au primit foto si mailul,e atata nesimtire ce nu am vazut.Sotul meu l a inscris si n Germania la agentii si la fel, pauza!!!L a inscris la cele mai mari agentii de publicitate care lucreaza cu televiziunile.Au pe internet tot ce trebuie sa le trimiti si chiar te roaga sa iti inscrii copilul la ei dar nu primesti nici macar o confirmare ca esti in baza lor de date cum normal asa ar trebui sa faca.Nu stiu ce sa mai zic.Ceva nu e in regula!!! sorry.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 10-04-2007, 03:30 PM) *

Nu asa, eu zic sa incerci mai degraba cu niste dulciuri. Facem o capcana cu panetone )).gif

bomboane cu rom, ou de ciocolata, iepuras de la lindt si un bol imens cu inghetata de struguri. asta donez eu... devil.gif
May
Nu stiu ce sa zic, antonia, poate vei primi vreun tel surpriza intr-o zi give_rose.gif

dylly cred ca vrei sa te strang de gat devil.gif
ina_ceva
Sanatate multa, ella! floare.gif
antonia05

Si eu vreau in Barcelona,imi doresc demult asta.Si in Tenerife nu mai zic,e prioritar.Am citit undeva pe un site ca in Tenerife e bine sa te duci in SUD ,caci acolo ploua foarte putin intr un an.In nord cica ploua foarte des.
michelle
Eu vreau in Bora Bora naughty.gif
anaoi
ete na...dar in Maldive sau Mauritius ce-o fi avand? sau Hawaii? ALOHA !!!
anaoi
dylly va saluta voios nevoie mare ca poate pleca acasa. pa
axe10
CITAT(antonia05 @ 10-04-2007, 04:11 PM) *

Si eu vreau in Barcelona,imi doresc demult asta.Si in Tenerife nu mai zic,e prioritar.Am citit undeva pe un site ca in Tenerife e bine sa te duci in SUD ,caci acolo ploua foarte putin intr un an.In nord cica ploua foarte des.

Asa am auzit si eu..citeam ca in sud e mai secetos si ca in nord ploua de la 12 ziua incolo...pe urma a doua zi e iar frumos...
Nu-ti pierde speranta cu Dominik....dar de ce tii neaparat sa fie model?...daca e sa fie...o sa fie descoperit...nu te stresa atata...copii sunt copii nostri frumosi oricum.Pe mine m-a abordat de la o agentie asta vara pt Alexia dar nu m-am agitat....lasa copilul sa-si traiasca copilaria.Crezi ca daca nu e 'recunoscut" de altii nu e destul de aratos?...mie mi se pare foarte dragutz....o sa-i vina timpul stai linistita.Acum ma duc sa votez ca sa te mai inveselesc. give_rose.gif

Da Miha ar fi frumos sa te duci intr-un loc cat mai putin aglomerat si sa imparti plaja numai cu iubitul in pielea goala.... naughty.gif
himere2005
EMU, cum a fost la munte? mie mi se pare ca arati bine nu cred ca trebuie decat sa te mentii floare.gif wink1.gif
faina din ovaz, nu? sa incerc si eu ca pe mine painea ma ingrasa...cu cartofii am lasat-o oricum mai moale. ai primit ceva de iepuras? ce obiceiuri sunt la americani ca am impresia ca la ei se organizeaza mai multe activitati legate de iepuras blum.gif
antonia, eu zic sa incerci sa lasi macar calculatorul deschis si sa ramai logata ca cine vrea poate vota si daca intra la semnatura, chiar daca nu scrii nici un mesaj pupic.gif
sibel
buna fetelor. sunt mai noua pe aici si am vazut ca tineti ww. suuuper. am inceput si eu si am reusit sa dau 3 kg jos, dupa care pauza. am tinut si wendy plan si tot degeaba. ce e de facut????
de maine TREBUIE sa imi cantaresc iar mancarea.
May
sibel bine ai venit floare.gif spune-ne mai multe despre tine daca vrei sa te ajutam cu adevarat. Cati ani ai, ce inaltime, de cand tii WW? E posibil sa nu mai slabesti din multeeee multeeeee cauze si nu ne vom da seama care sunt decat daca ne pui meniurile tale zilnic. Poate ca nu mananci toate grupele de alimente, poate ca nu consumi suficiente lichide, poate ca nu respecti mesele... spune-ne mai multe si te vom ajuta pupic.gif
sibel
am 19 pucte pe zi. mi-am facut meniurile cu 2-3 zile inainte si nu sunt foarte variate pentru majorit timpului sunt la servici si nu prea am ce sa mananc. am ajuns la 55 dupa masa de pasti, dar vreau sa mai dau jos ceva. la cantar nu se prea observa, doar la haine.
axe10
CITAT(sibel @ 10-04-2007, 07:20 PM) *

buna fetelor. sunt mai noua pe aici si am vazut ca tineti ww. suuuper. am inceput si eu si am reusit sa dau 3 kg jos, dupa care pauza. am tinut si wendy plan si tot degeaba. ce e de facut????
de maine TREBUIE sa imi cantaresc iar mancarea.

Bine ai venit printre noi...suntem cu toatele acum cam pleostite dupa sarbatori...deh...abateri....
De cantarit TREBUIE sa cantaresti...e una din reguli...apa bei suficienta?...cu fructele cum stai?...dar cu legumele?...
bubbles
Seara...m`am intors si eu cu raportul care nu e chiar atat de bun .. sorry.gif
Azi am mancat putin ca nu am putut refuza oamenii ..ca de..asa`s eu...nu rezist biggrin.gif blum.gif
Si am asa:
3 sarmalute mici cu carne de vita si legume 3p
salata de boeuf 8p(carnea de pui-piept si maioneza ca in rest legume de 0p)
paine 3p
ciocolata 4 patratele 2p
lamai 0p
mere 1p(extra fructe)
cozonac putin 2p
total:19p desi cred ca e cam mult la maioneza eusa_think.gif
Fetele si zice`ti`mi ceva pt constipatie .. sper sa nu ma constip totusi crazy.gif ca il omor apoi pe babu stinker.gif swoon.gif
emu
hehe ina sunt ceva de genul tac, dar fac lol.gif

himere eu folosesc combinatie de 2 parti faina soia si o parte tarate de grau/ovaz sau graham cu 1 ou si apa calduta cat sa faca un amestec putin mai gros decat cel pt clatite; nu adaug drojdie ca sa pastrez numarul de carbohidrati cat mai mic (de-aia si partea de faina de soia mai mare decat restul), iar taratzele ajuta la digestie wink1.gif Nu mananc decat 2 "clatite" de genul asta pe zi, maxim. Le fac in tigaie de teflon, fara ulei.

Se pot face si variante dulci (cu indulcitor si ce alte arome vrei sa adaugi) sau cu branza/iaurt dietetic cam 1 lingura rasa la 3 linguri amestec de faina.

Greseala pe care am facut-o cand tineam ww a fost ca mancam prea multe paste si cartofi (ambele in aceeasi zi cateodata) ca sa ma simt plina tot timpul, si normal ca s-a vazut smile.gif Stiu ca s-a atras atentia aici de atatea ori, dar se pare ca a trebuit sa testez pe pielea mea ca sa ma conving ca era bun sfatul )).gif

Despre Paste aici, nu stiu sa-ti spun prea multe, nu se da liber ca in Romania de exemplu... nu e o sarbatoare asa mare ca cea de Craciun. Am vazut la unele case pomisori/tufe impodobite cu oua... dar nu multe. Eu stiam de faza cu vanatoarea de oua, se pare ca inca e valabila si cei care au copii organizeaza petrecerea. Vecinii nostri: unii au fost la parinti (in alta parte a statului), altii au fost in ture de garda la spital etc... asa ca n-am facut nimic special anul asta cu copiii din zona. In schimb am fost la biserica episcopala (cred ca asa s-ar spune in romana la "Episcopal Church") la slujba de duminica dimineata si mi-a placut. Sa ne fi vazut ce gatiti eram, al meu la costum (mai rar asa ceva )).gif) si fetitele la biserica in rochite pastel colorate, cu fundite albe in par si pantofiori albi in picioare, care mai de care mai dragalase, cu cosulete cu oua vopsite... mi-a placut tot, mai ales primul imn cantat din program, mi-a ridicat moralul instantaneu smile.gif Si nu, eu n-am cantat, nu de alta, dar chiar nu vroiam sa lezez urechile oamenilor lol.gif n-am voce deloc!!!
BLUELIFE
Buna dimineata!Iar am ramas logata doh.gif S-a intrerupt internetul si n-am mai putut iesi.Oricum va astept la cafea cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
ALICE
CITAT(axe10 @ 10-04-2007, 02:40 PM) *

Miha pt noiembrie ...depinde...daca vrei doar sa te plimbi...merge si Viena, am auzit ca sunt multe de vazut....e si mai aproape. Daca vrei soare si estrogeni crescuti... naughty.gif naughty.gif ...Egipt...Tunisia...Maroc...Rio de Janeiro...

Tunisia nu.Mie nu mi-a prea placut.Din 7 zile, a plouat 5.Si am fost in octombrie.
anaoi
iuhhuuuuu. mersi pt cafea.....

CITAT(bubbles @ 10-04-2007, 08:36 PM) *

Fetele si zice`ti`mi ceva pt constipatie .. sper sa nu ma constip totusi crazy.gif ca il omor apoi pe babu stinker.gif swoon.gif

pai fa cum a facut dylly aseara. grin.gif ...a mancat salata de vinete, apoi cozonac, totul udat cu ciocolata si stafide multe....eu sunt fantana arteziana deja.... sad.gif
sibel
ma fortez sa beau cat mai multa, imi pun lamaie si mai beau niste ceai de slabit pt ca am probleme si nu prea vizitez toaleta. fructe mananc zilnic, legume o zi da, una nu, depinde ce apuc sa imi cumpar inainte de a ajunge la servici.
azi am mancat 2 felii de paine cu almette si pentru pranz am luat 2 felii de drob cu rosii si castraveti, ca sa am si legume. am mancat deja un mar. iar diseara o sa imi fac 3 cartofi copti si vad eu cu ce ii combin ca sa fac punctele.
poate imi mai dati si mie niste idei de meniuri rapide. please.
voi cum stati? cat timp ati slabit pana sa intrati in faza de platou??
de exemplu azi m-am cantarit si am din 56. mad.gif nu vreau......macar 53-52.....
anaoi
cartofi copti, pui u n pic de unt peste ei, apoi razi branza si presari ierburi....gen oregano, busuioc, ceapa verde tocata....etc. sau chiar o rosie tocata
sibel
mersi pt idee. am sa incerc.
nu v-am spus ca si sotul meu tine cura de slabire, dar cu herba life. am slabit amandoi, numai ca nu prea putem manca mereu acelasi lucru. cand are el voie ceva, nu am eu voie si tot asa. oricum - trebuie sa mergem inainte.
Pisik
Neatza si Hristos a inviat!

Nu am mai intrat f mult zilele astea pt ca am fost pe drumuri, cu familia si in plu, cred ca asa cum ati patit multe din voi, am incercat sa ma detasez un pic de net. V-am mai citit, dar pur si simplu nu am simtit nevoi sa scriu.

Am vazut ca m-ati momit cu tot feluri de dulcegarii, va trebui sa va refuz, pt ca incerc sa ma abtin pe cat posibil, macar la dulciuri. Oricum, zilele astea am facut "cura de dulciuri" asa ca am rezerve. Partea naspa este ca mai am f multa mancare, f multe dulciuri (teoretic astea tin) si o sa am un porgram destul de dezorganizat, adica week-end-ul asta (vineri plecam) mergem la Sibiu intr-o mini vacanta, apoi urmatoarele doua sapt le am pline de delegatii, dar voi incerca. Am o motivatie f buna: nu mai am haine de vremea asta, pt ca nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni de primavara blushing.gif , la fuste nu am avut curaj inca blushing.gif

Zilele astea am avut un program relaxat, am alergat in vizite dar a fost ok, am stat si cu mama si bunica mai mult, si cu socrii, am ajuns si la tata, am stat si in curte la bunica sotului, ieri m-am rasfatat la cosmetica, ne-am vazut si cu nasii si viitorii fini, a fost chiar ok.
Imi pare rau ca nu mi-am luat si azi si maine liber (vineri am oricum) dar asta este...

Dana bebica este frumos foc, o sa ai coada de fete la usa in curand naughty.gif
Ina, felicitari! Nu stiu cum ai reusit sa slabesti in perioada asta, dar bravo tie!
Himere, Axe, Dylly, multumesc pentru grija, ca ati intrebat de mine pupic.gif
Himere, ma bucur ca esti spre bine, legaturile cu prietenii ar trebui sa le reiau si eu, dar din pacate dorinta nu vine decat de la mine si nici eu nu sunt foarte activa, asa ca iti dai seama ca moare din fasa intentia....
Pup toate fetele dulce, va doresc o zi frumoasa!
anaoi
he,he,he....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aparut pisik. au avut efect momelile de ieri....
Deea
Neata!

am avut curajul sa ma cantaresc azi si bine am facut, nu m-am ingrasat deloc in ultima saptamana....acum incerc sa ma apuc iar de dieta sa mai scap macar de 5 kg pana la sf. lui mai.
ina_ceva
Bine ai venit, Sibel! Ca sa deschizi un jurnal, te duci aici dai New Topic (in dreapta) si apoi scrii titlul care doresti sa-l pui jurnalului tau si un mesaj de inceput wink1.gif
anaoi
ce raspuns sec....dylly are chef de facut altceva decat ce trebuie....
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 11-04-2007, 09:47 AM) *

dylly are chef de facut altceva decat ce trebuie....

...si dylly ce vrea sa faca altceva?
anaoi
mama ce lunga ar fi lista....d eex. bagajele, sa invete sa cloneze pe dylly ca sa ii faca altul treaba,sa mai aiba bani s aplece la cumparaturi, etc.
daconst
Neatza buna fetili!!!

Noi suntem fericiti de numa ca bb doarme toata noaptea fara sa se mai trezeasca. cheer.gif
Cred ca i-au prins bine laudele voastre pupic.gif ca acum s-a facut si cuminte. grin.gif nu ca nu era. wink1.gif

Pisik,bine ca ai aparut ca deja imprastiam dulciuri pe forum,poate asa sa apari mai repede. grin.gif

Axe,botezul e sambata...sa speram ca va iesi totul bine.

Emu,Pastele e si aici mai mult o sarbatoare a primaverii decit religioasa.De aici vine si faza cu iepurasul si ascunsul oualor in iarba.

Dany,pe unde esti???Oare te-ai apucat de munci sau tot bolnavioara?Hai scrie si tu un mesaj ca altfel pun mana si te sun. grin.gif

Tulip,tot am vrut sa te intreb...de ce scrii asa rar si putin?Ce ai patit?Mie mi-e dor de mesajele de altadata. sorry.gif

Deea,bravo tie ca nu te-ai ingrasat...eu n-am reusit. sad.gif Si chiar acum inainte de botez,cind trebuia sa incap mai bine in pantaloni.Of,sa speram ca nu crapa pe mine. doh.gif
Deea
Dana lasa ca 1kg jumate nu e asa mult cat sa nu te mai incapa pantalonii. De ingrasat nu ma mai ingras dar vad ca nici nu slabesc, in 2-3 zile se termina si mancarurile specifice de Paste din frigi si o sa intru la dieta.
michelle
Neata neuroni!
Deea, bravo pt mentinere! pupic.gif

De ieri si noi avem pe bb in apartament, l-au adus de la bunici. (pt cine nu stie, doi colegi de apartament au un copilas de 3 anisori wink1.gif )
Tot ieri mi-am sarbatorit ziua de nastere cu prietenii: mancat, baut, dansat.. a fost super.
Poze pun cand le descarc & sortez.

Gata, fug la treaba, pupi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.