Neatza si Hristos a inviat!
Nu am mai intrat f mult zilele astea pt ca am fost pe drumuri, cu familia si in plu, cred ca asa cum ati patit multe din voi, am incercat sa ma detasez un pic de net. V-am mai citit, dar pur si simplu nu am simtit nevoi sa scriu.
Am vazut ca m-ati momit cu tot feluri de dulcegarii, va trebui sa va refuz, pt ca incerc sa ma abtin pe cat posibil, macar la dulciuri. Oricum, zilele astea am facut "cura de dulciuri" asa ca am rezerve. Partea naspa este ca mai am f multa mancare, f multe dulciuri (teoretic astea tin) si o sa am un porgram destul de dezorganizat, adica week-end-ul asta (vineri plecam) mergem la Sibiu intr-o mini vacanta, apoi urmatoarele doua sapt le am pline de delegatii, dar voi incerca. Am o motivatie f buna: nu mai am haine de vremea asta, pt ca nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni de primavara

, la fuste nu am avut curaj inca
Zilele astea am avut un program relaxat, am alergat in vizite dar a fost ok, am stat si cu mama si bunica mai mult, si cu socrii, am ajuns si la tata, am stat si in curte la bunica sotului, ieri m-am rasfatat la cosmetica, ne-am vazut si cu nasii si viitorii fini, a fost chiar ok.
Imi pare rau ca nu mi-am luat si azi si maine liber (vineri am oricum) dar asta este...
Dana bebica este frumos foc, o sa ai coada de fete la usa in curand
Ina, felicitari! Nu stiu cum ai reusit sa slabesti in perioada asta, dar bravo tie!
Himere,
Axe,
Dylly, multumesc pentru grija, ca ati intrebat de mine
Himere, ma bucur ca esti spre bine, legaturile cu prietenii ar trebui sa le reiau si eu, dar din pacate dorinta nu vine decat de la mine si nici eu nu sunt foarte activa, asa ca iti dai seama ca moare din fasa intentia....
Pup toate fetele dulce, va doresc o zi frumoasa!