Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
'neata!
pisik, legat de prieteni, asa am si eu impresia ca mereu eu sunt cea care da telefoane, as fi vrut sa fie si din partea lor, dar cel putin se bucura. nu stiu cum sunt prietenii tai, dar ai mei sunt genul omului comod, le ajunge si partenerul de viata ca sa se simta bine. am zis ca daca e sa reiau legatura macar cu cativa dintre ei tot e bine, ii iau prin rotatie cu invitatiile(ca sa nu-i sufoc biggrin.gif ), mergem la o terasa ceva, mai povestim una alta, parca altfel ai chef de viata, mai o gluma mai ceva, mai un gratarel la iarba verde....eu asa ma simt bine, printre ei ...asa ca imi asum riscul blum.gif
dana, ce mai face peach?nici ea n-a mai dat pe aici de mult timp, am vazut ca mai citeste din cand in cand doar atat...v-ati pregatit toaletele de botez blum.gif ? de abia astept poze cu voi wink1.gif
dylly, am gasit ceva ceva pe milka.ro dar astia sunt cam zgarciti la vorba. am inteles totusi ca e vorba de un fel de parc de distractii milka si daca ajungem facem si poze smile.gif
sibel, bun venit printre noi

michelle
O melodie pentru voi: Mika - Grace Kelly
Ramo
Buna dimineatza! M-am trezit nervoasa de dimineata, nustiu de ce. Cand am ajuns la birou, am aflat de ce. Fosta prietena a lui Juliann, mi-a trimis pe mail 2 poze cu ei doi......ea incearca de ceva timp sa ii faca orice lui pe plac, orice sa nu se intoarca in tara, sa nu fie cu mine. Nu a reusit, acum incearca cu mine. Imi trimite poze, ma suna la telefon, imi scrie pe mess......adevarul e ca m-am enervat cand am vazut pozele (desi sunt facute in luna iunioe anul trecut), dar daca ea crede ca asa eu renuntz.....nici o sansa. Mai mult ne uneste acum....
Mai sunt 17 zile pana vine acasa. Oricum ziua de azi e ratata, o sa fiu irascibila.....doarcu el nu o sa fiu ca nu am cum cand il aud.
V-am pupat si va doresc o zi frumoasa, nu ca a mea....
BLUELIFE
Sibel,bine ai venit printre noi,vei slabi vazand cu ochii blum.gif ei bine si daca nu va fi chiar asa dar crede-ma acest forum iti va fi precum cafeaua de dimineata,nu util ce necesar give_rose.gif cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 11-04-2007, 11:25 AM) *

Buna dimineatza! M-am trezit nervoasa de dimineata, nustiu de ce. Cand am ajuns la birou, am aflat de ce. Fosta prietena a lui Juliann, mi-a trimis pe mail 2 poze cu ei doi......ea incearca de ceva timp sa ii faca orice lui pe plac, orice sa nu se intoarca in tara, sa nu fie cu mine. Nu a reusit, acum incearca cu mine. Imi trimite poze, ma suna la telefon, imi scrie pe mess......adevarul e ca m-am enervat cand am vazut pozele (desi sunt facute in luna iunioe anul trecut), dar daca ea crede ca asa eu renuntz.....nici o sansa. Mai mult ne uneste acum....
Mai sunt 17 zile pana vine acasa. Oricum ziua de azi e ratata, o sa fiu irascibila.....doarcu el nu o sa fiu ca nu am cum cand il aud.

Pisik
Himere, legat de parcul Milka, am vazut luni in parcul Tineretulu in trecere cu masina ceva, era ca un fel de orasel Milka, cu tot felul de jocuri, nu era f mare dar arata bine, niste standuri unde probabil aveau ciocolata, niste saltele din alea sa sari pe ele, niste chestii gen tuneluri, cam asta am vazut eu, arata fun, pt copilasi.
Ramona, nu merita sa pui la suflet. Daca el nu o vrea inapoi si daca relatia a incheiata, e gata! eu zic ca el ti-a dovedit pana acum ca te iubestie, nu? wink1.gif
BLUELIFE
CITAT(BLUELIFE @ 11-04-2007, 11:33 AM) *

Sibel,bine ai venit printre noi,vei slabi vazand cu ochii blum.gif ei bine si daca nu va fi chiar asa dar crede-ma acest forum iti va fi precum cafeaua de dimineata,nu util ce necesar give_rose.gif cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 11-04-2007, 11:25 AM) *

Daca va iubiti nimic nu va va putea desparti si hai sa fim sinceri cu asa suporteri ca noi cine reuseste sa te invinga? ph34r.gif box.gif Poate vrea sa-i trimiti si tu poze cu voi doi cu specificatia:prezent si viitor iar langa pozele ei:TRECUT lol.gif
Ramo
Da, Pisik, mi-a dovedit. Nu ma indoiesc de el sau de relatia noastra, nu mi-e nici frica doar ca.....ma enerveaza fufa asta la cat vad ca incearca. Nu vrea sa inteleaga ca s-a terminat si nci nu stie sa piarda.

Bluelife, m-ai facut sa zambesc. Multumesc mult de sustinere. Trec cumva 17 zile, ne e dor unul de altul de ne vine sa ne urcam pe avion si sa mergem (unul inspre celalalat)....
Si eu nu ma cobor la nivelul ei.........
daconst
Himere,ce sa zic de Sorina...ea mai citeste,dar nu poate tine pasul cu noi din cauza serviciului.Iar despre tinute de botez sa nu te astepti la minuni,ca eu daca nu ma simt bine in pielea mea nu prea am chef sa ma dichisesc.Asa ca nu am de gind sa investesc acum,la kg pe care le am, prea multi bani pe haine ca eu vreau sa ajung cum eram odata. sad.gif
Deci la botez ma imbrac...cum crezi? naughty.gif In negru. lol.gif Sa nu se vada chiar cita sunt. sorry.gif

Ramona,chiar ma gindeam,cum ai tu parte doar de iubiti cu foste iubite. doh.gif
Sper sa fie bine si sa fiti fericiti impreuna.
BLUELIFE
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2007, 11:39 AM) *

Da, Pisik, mi-a dovedit. Nu ma indoiesc de el sau de relatia noastra, nu mi-e nici frica doar ca.....ma enerveaza fufa asta la cat vad ca incearca. Nu vrea sa inteleaga ca s-a terminat si nci nu stie sa piarda.

Bluelife, m-ai facut sa zambesc. Multumesc mult de sustinere. Trec cumva 17 zile, ne e dor unul de altul de ne vine sa ne urcam pe avion si sa mergem (unul inspre celalalat)....
Si eu nu ma cobor la nivelul ei.........

Regret ca nu am filmul sa ti-l trimit dar iti recomand sa vizionezi pe HBO Fostele iubite ale prietenului meu sau asa ceva ti-ar prinde bine;oricum concluzia este ca oricat de frumoase sau talentate ar fi fostele ,de succes sau bogate in final EL o alege pe cea pe care o iubeste pentru ca are acel "ceva" ce lui ii place si restul calitatilor nu-l pot eclipsa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany

Buna dimineata !

Vad ca va tineti de prostioare ( dulciuri , inhetate , etc ) )).gif

CITAT(daconst @ 11-04-2007, 08:57 AM) *

Dany,pe unde esti???Oare te-ai apucat de munci sau tot bolnavioara?Hai scrie si tu un mesaj ca altfel pun mana si te sun. grin.gif

Uite ce frica mi s-a facut ca ma suni blum.gif si am si venit sa scriu pupic.gif . Buey , ce babuin-junior cool ai !!!! Superb !! Abia astept pozele de la botez . hug.gif

Eu mai sunt un pic bolnavioara ( ieri am avut dureri de cap si am dat afara tot ce mancasem alaltaieri sad.gif ) .

Am fost sa cautam bucatarie ( am stat 3 ore jumate in magazin ) , am primit o oferta care ne-ar cam place . Azi mai primim raspuns de la alte 2 magazine si vom vedea . Unde am fost ieri aveau reduceri de pana la 50 % !! Bucataria care ne-a fost oferita ( facuta exact dupa masuratorile incaperii ) ar fii costat 10.000 €...... noi o primim pentru 6.400 € . Ce m-a dat pe spate a fost cuptorul ( daca intrati pe http://www.neff.de/ il puteti vedea : e prima poza care apare pe site ) : deschizi usa normal si apoi o impingi sub cuptor , deci nu ai usa in fata ta , nu te incomodeaza ..... Ce explicatie dau si eu doh.gif

N-am citit chiar tot ce ati scris dar ...

Pisik , bafta multa si distractie placuta in delegatii .

Ramo , cum ai spus si tu : bine ca tu ai capul pe umeri si nu te cobori la nivelul fufei . Voi va iubiti si asta conteaza !

Deea , felicitari pentru mentinere !

Sibel , bine ai venit printre noi floare.gif

Dylly
, cum e inghetata de struguri ? Imi aduci si mie o galeata ? )).gif hug.gif

Miha , distractie placuta cu bb-le smile.gif
Tulip
Dana,eu sunt ok,doar ca nu prea reusesc sa scriu atat,cat scriam mai demult....Timea nu prea ma lasa )).gif )).gif )).gif
Va citesc,dar nu reusesc intotdeauna sa si raspund,nu a f. mult timp liber.......

Am scapat si eu de inca un kg,am 55,modific si tickerul mai incolo......
De vineri vreau sa ma (re)apuc de dieta de 90 de zile wink1.gif

Ma enerveaza fff. mult ca mi se vede inca burtica,stiu ca se duce numai cu sport si se pare ca exercitiile ce le fac acasa nu dau rezultate spectaculoase devil.gif devil.gif iar la sala chiar nu am cand sa ajung..... sad.gif
anaoi
Imagine

Imagine

sau

Imagine
dany
Vazut si salivez deja . E clar : voi cauta peste tot , poate gasesc si aici . Pana vii tu cu galeata ... ma voi fii inecat deja )).gif

Apropo : inecat se scrie cu 1 n sau cu 2 ?? doh.gif
anaoi
cu 1 n
daconst
Dany,mama ce tehnologie de ultima generatie o sa aveti in casa!!!Pai iti trebuie un curs de calificare sa stii sa le foloseti,cred. lol.gif

Tulip,felicitari pentru kg slabit,mai ales ca au fost si multe tentatii de Paste .Mai nou taci si faci!Bravo tie! cheer.gif
anaoi
Dana, parca dylly era scorpionul care intepa...
daconst
CITAT(anaoi @ 11-04-2007, 12:19 PM) *

Eu nu intzep mey...doar fac misto,de ce inapoiata sunt. )).gif
Dar spune si tu,te-ai descurca cu asa ceva in casa?Ca eu una sigur mi-as da foc,cu siguranta. lol.gif
dany
Asa e , Dana : intai fac cursul si apoi folosesc ce voi avea )).gif . Si cand veniti la mine va voi tine un curs de "protectia muncii " lol.gif .
A , mai e ceva : cuptorul ( ca si masina de spalat vase , dealtfel - Siemens) se curata singure cheer.gif cheer.gif . Deci , adio frecat de cuptor )).gif .

Tocmai am vorbit la telefon cu cumnata-mea si .... a zis ca e prea scumpa bucataria doh.gif . Ea a dat acum vreo 9 ani 10.000 DM ( marci) pe bucataria ei si nu e nici pe departe atat de dotata . Oare sa fie invidioasa ? Sincer , eu nu o cunosc asa dar ... mai stii ?

CITAT(anaoi @ 11-04-2007, 10:19 AM) *

)).gif )).gif si Dana stie sa intepe ... cateodata )).gif
michelle
Se curata singure? w00t.gif
dany
CITAT(michelle @ 11-04-2007, 10:30 AM) *

Dap . In cuptor trebuie doar sa pun un pic de apa si detergent de vase , apoi il programez si ... ma fluiera cand e gata lol.gif
anaoi
eu probabil as fi super fericita ca se curata singur....la cat de mult timp petrece dylly in bucatarie grin.gif ...e ideal....
pai Dany, daca isi va schimba bucataria in urmatorul an sau doi, vei stii ca era invididoasa acum devil.gif
daconst
CITAT(michelle @ 11-04-2007, 12:30 PM) *

w00t.gif w00t.gif

Asta e cea mai tare inventie!!!Si nu intzep mey.Dylly e cam dus,saracul. wacko.gif

michelle
Mey la noi se gasesc astfel de masinarii? naughty.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 11-04-2007, 11:33 AM) *

Dap . In cuptor trebuie doar sa pun un pic de apa si detergent de vase , apoi il programez si ... ma fluiera cand e gata lol.gif

pai daca e asa, nici nu mai tre sa il urmaresti tu....sa il fluiere pe Dirk... grin.gif
michelle
Uhh de cand sunt Koala? tease.gif
Am plecat de la amiba si am ajuns ditamai koala, stie ca m-am facut cat un ursuletz grin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 11-04-2007, 10:35 AM) *

CITAT(danyhoney @ 11-04-2007, 11:33 AM) *

pai daca e asa, nici nu mai tre sa il urmaresti tu....sa il fluiere pe Dirk... grin.gif

lol.gif lol.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif . de unde naiba te vezi tu ursulet?
dany
CITAT(michelle @ 11-04-2007, 10:35 AM) *

Mey la noi se gasesc astfel de masinarii? naughty.gif

Miha
, cuptorul e de la NEFF ( fabricat in Germania , din cate am inteles ) . Uita-te si tu prin magazine . Dar .... e cam scumputz ... ceva la vreo 2.000 €. Dar poate gasesti si tu la reducere , ca noi .Si atunci te fluiera si pe tine )).gif
anaoi
pe Cata, nu pe ea
dany
Oooops , sorry ... da , pe Cata )).gif

Danutza
, stiu , mey , ca nu intzepi .... cel putin nu astazi blum.gif
alandana
Hristos a inviat!

Au trecut si sarbatorile - dimineata nu stiu ce mi-a venit sa ma urc pe cantar. Doar stiam ce voi vedea. Cateva zile de austeritate si inapoi de unde am plecat. Dar ieri am facut sport - am descarcat un camion de 2 t de marfa - eu si soferul. Azi am o febra musculara la maini si spate cum n-am avut niciodata - ar trebui sa se puna la eforturi fizice. Pentru ca in rest singurul efort facut de Paste a fost sa bag in mine mai mult somn( si mancare) decat putea incapea. Asta nu inseamana ca dimineata n-as mai fi dormit putin.
Ieri am vazut si eu The Secret ( nu mai stiu cine l-a recomandat) si m-am sculat decisa sa nu am decat sentimente pozitive. Am avut si primul rezultat - cand ies de la mine de la casa niciodata nu-mi da nimeni prioritate - si trebuie sa trec 2 benzi de circulatie. Azi - un autobuz nu numai ca a oprit dar a blocat ambele benzi ca sa pot iesi in siguranta. Super , nu? Deci functioneaza. Voi continua sa eman energie pozitiva. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Meniu:
- 1 iaurt Danone de baut - 3.5 p
- cereale Fitness cu fructe - 50 g - 3.5 p
- 2 mere mici si o portocala - 1 p
- mancare rece de pui + legume - 5 p
May
Neatza biggrin.gif

Mama dany ne-ai spart doh.gif , auzi tu cuptor care se curata singur. )).gif Sa il folositi sanatosi pupic.gif . Cat despre cumnata, e invidioasa grin.gif o femeie nu trebuie sa fie neaparat rea ca sa fie invidioasa, cuvintele de invidie ii ies pur si simplu pe gura cand se gandeste ca altul nu mai trebuie sa frece cuptorul in genunchi, dar ea da lol.gif

Fetelor nu va mai stresati ca v-ati ingrasat de Paste, mai aveti 2 luni sa dati jos si sa aratati bomba in costum de baie naughty.gif
ALICE
Dupa ce am luat de la voi microbul cu Prison Break ma uit in fiecare zi.Salivez cand il vad pe Michael.
anaoi
CITAT(Maybeline @ 11-04-2007, 12:40 PM) *

Neatza biggrin.gif
Fetelor nu va mai stresati ca v-ati ingrasat de Paste, mai aveti 2 luni sa dati jos si sa aratati bomba in costum de baie naughty.gif

lol.gif lol.gif
dany
May , nici macar nu am apucat sa ii spun de faza ca se curata singur )).gif . Pur si simplu n-am mai avut chef sa continui cu descrierea sad.gif . Dar , stii ceva ? Daca vom cumpara aceasta bucatarie , va fii a mea !! Ca cineva va fii invidios .... nici ca-mi va pasa . Pai , nu ? )).gif

CITAT(Maybeline @ 11-04-2007, 11:40 AM) *

)).gif )).gif
M-ai dat pe spate !!! Eu mai am 4 luni pana plecam in concediu si .... cred ca tot ca un balon voi arata si atunci doh.gif
May
Eu sunt pe ultima suta de metrii pe ca sunt 80% sanse sa mergem in tzara in septembrie si vreau sa arat cat pot de bine, nu ca nu sunt o diva si acum wink1.gif .... hmmm diva suncilor poate lol.gif
dany
Ia uitati-va la chilotei cu pietre pretioase , fetelor . lol.gif lol.gif
alandana
Eu stiu ce voi face la urmatoarele sarbatori. De data asta am fost mai desteapta ca data trecuta dar inca nu suficient. Cu curateia - v-am zis ca eu avand casa oarecum noua ( 1 an jumate) totul e inca nou si in plus am facut-o astfel incat sa fie usor de curatat. Oricum fac curat in fiecare sambata - asa ca acum in plus am spalat geamurile si am facut ordine in dulapuri - adica sters praf si rearanjat hainele - dupa sezon.

Cu mancarea - sambata dimineata am facut toata piata - de al 8 la 13.
Apoi - am facut sarmale, am facut pastile , am vopsit ouale, am facut o mancare rece, salata beouf si apoi am bagat mielul la cuptor. Pana la urma la ora 17 eram cu mielul la cuptor.

A doua zi de Paste adica duminica am plecat cu toata mancarea si tot familioiul la cabana unde am stat pana ieri pana am terminat mancarea.

Data viitoare nu mai fac nici o pasca - asa cum am cumparat cozonacul voi cumpara si pasca. Mielul la cuptor a fost o nebunie - am cumparat pulpe posterioare cam la 1.5 kg bucata de miel din Noua Zeelanda - super gustos. Chiar am inteles ceva din mielul asta.
anaoi
CITAT(Maybeline @ 11-04-2007, 01:03 PM) *

Eu sunt pe ultima suta de metrii pe ca sunt 80% sanse sa mergem in tzara in septembrie si vreau sa arat cat pot de bine, nu ca nu sunt o diva si acum wink1.gif .... hmmm diva suncilor poate lol.gif

yuppy...adik te vedem la fatza??? cheer.gif
dany
CITAT(anaoi @ 11-04-2007, 12:12 PM) *

CITAT(Maybeline @ 11-04-2007, 01:03 PM) *

yuppy...adik te vedem la fatza??? cheer.gif

Eu nu te voi vedea , May sad.gif sad.gif sad.gif

Daca voi veni in tara ( ne gandim : ori vin eu , ori o aduc pe bunica aici - ceea ce va fii cam greu ) va fii prin iulie - august sad.gif
May
Poate credeti ca sunt nebuna dar eu ma uit la fiecare emisiune a Columbenilor. Au facut ei destule prostii si sunt destul de extravaganti chiar unde nu este nevoie, dar imi place sa vad cum este viata buna si ce le mai trece prin cap, plus ca domnul Columbeanu s-a dovedit a fi un om f inteligent smile.gif

dylly daca da Dumnezeu sa ajungem in tzara sper sa vad si neuronii. Vrem sa mergem o saptamana in Turcia si sa rezolvam ceva probleme medicale ale lui Remy care nu suporta amnare, dar ne rupem noi 2-3 ore sa venim la Buc.
dany
Alandana , sa inteleg ca prin " a fii mai desteapta ca data trecuta " intelegi sa nu te mai omori atat cu stress-ul de sarbatori ? Daca e asa , perfect de acord cu tine !
alandana
CITAT(danyhoney @ 11-04-2007, 01:17 PM) *

Alandana , sa inteleg ca prin " a fii mai desteapta ca data trecuta " intelegi sa nu te mai omori atat cu stress-ul de sarbatori ? Daca e asa , perfect de acord cu tine !

Normal ca asta intelegeam. Intotdeauna i-am admirat pe nemti cum stiu sa usureze munca femeilor. Asta apropo si de cuptorul care se curata singur. Frigidere care se decongeleaza automat, etc Maisni de spalat vase, rufe, uscatoare. Ce distanta fata de ceea ce traiau mamele noastre. Mama cand vede ce repede termin mancarea si prajiturile si toate pregatirile ameteste.
Am devenit experta in fripturi la cuptor - legume, carne, condimente - 2 ore la 180 grade si gata friptura.
dany
Chestia cu usuratul muncii femeilor nu e doar la nemti , Dana , cred ca asa ceva gasesti peste tot . Problema e ca sunt mult prea scumpe pentru buzunarele unora . Eu mai sper totusi ca isi vor reveni si preturile din Ro ca aceste obiecte de lux sa fie accesibile pentru toata lumea . Nici aici nu poti cumpara chiar tot ce iti doresti dar ... daca prinzi o reducere ( si sunt destul de dese) e altceva .
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 11-04-2007, 02:27 PM) *

Chestia cu usuratul muncii femeilor nu e doar la nemti , Dana , cred ca asa ceva gasesti peste tot . Problema e ca sunt mult prea scumpe pentru buzunarele unora . Eu mai sper totusi ca isi vor reveni si preturile din Ro ca aceste obiecte de lux sa fie accesibile pentru toata lumea . Nici aici nu poti cumpara chiar tot ce iti doresti dar ... daca prinzi o reducere ( si sunt destul de dese) e altceva .

Hop si eu printre doua executii bugetare,Dani ,super cuptorul w00t.gif
anaoi
Alandana, asa e....sunt diferente enorme fata de acum cativa ani. dar tre sa fii destul de norocos ca la anumite aparate sa prinzi oferte, ca s ati le poti permite. unsure.gif
apropo cozonac. grin.gif ..mama lui dylly initial a ras, pe urma a vazut ca dylly vorbeste serios. deci a primit ultimatum: daca nu mai face cozonaci cu mana ei, pleaca de acasa. devil.gif
himere2005
dany, primeste pui cuptorul tau?de comanda?...ma gandeam ca noi, neuronii poate facem colet si ii trimitem la tine, apoi tu ne fluieri cand sunt gata si ii trimiti prin mail blum.gif la noi gata facuti grin.gif
alandana, am vazut ca spuneai ca ai facut pastile? cum adica?
michelle
CITAT(himere2005 @ 11-04-2007, 01:40 PM) *

alandana, am vazut ca spuneai ca ai facut pastile? cum adica?

Adica pasca (plural, pasti) tease.gif
alandana
Eu daca eram mama lui Dylly - ii spuneam ca daca vrea cozonaci de casa va trebui sa si-i faca singurica.
Dar cozonacii pe care i-am cumparat erau super gustosi si s-au terminat imediat. Erau cu multa nuca si cacao si rahat si stafide.

In Suceava - dar sigur si in Bucuresti au aparut cofetarii particulare care fac "prajituri de casa" - si fac niste pasti si cozonaci atat de buni incat acum se fac programari pentru Craciun.

Sigur ca nu numai nemtii fac asta dar pe vremea lui Ceausescu eu aveam rude in Germania si la ei vedeam tot felul de lucruri asa ca pe ei ii aveam ca model. ( tot din Germania am primit si primele tampoane - aduse de un unchi care nu stia ce sunt dar ii recomandasera niste prieteni sa le cumpere)
anaoi
dany, apropo chilotei cu pietre pretioase...oare sunt cat pampers-ul sau se va renunta la pampers si s evor face praf "minunatie" de chiloti? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.