Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Hehe ce fain ar fi daca as putea sa dau si eu comanda )).gif

Axe, cred ca poti pune 5-6p, daca consideri pastele 2p.
anaoi
imi pare rau, stati la coada, dylly a dat comanda primul
Nana

Buna fetelor!

CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 04:54 PM) *

Fetele care puteti sa-mi spuneti cam care e punctajul pt 100 paste cu sos alb de faina , smantana si piept pui....carbonara...stiu ca nu zic cantitati precise dar la o portie normala..

pai hai sa incercam

40g paste nefierte corespund la 120g de paste fierte si se numara 2p
faina 1 lingura 0,5P
50 ml lapte 0,4
smantana 1 lingura e 1P
100g piept pui 2p

ar iesi dupa calculele mele 6P

Daca crezi ca a fost mai putin.... fa si tu calculul estimativ

michelle multumesc pentru raspuns
Pisik
Evident ca de foame am papat toata punguta sad.gif asa ca Anca stai linistita ca nu numai tu ai facut-o lata doh.gif
Asta seara numai legume si fructe scrie pe mine sau daca rezist numai ceai devil.gif
anaoi
DYLLY VREA ZIUA DE 48 DE ORE !!!!!! deci de azi, da???
nusarich
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 05:39 PM) *

DYLLY VREA ZIUA DE 48 DE ORE !!!!!! deci de azi, da???

si eu! votez pentru!
Deea
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei
de
la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class.
Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul. Apoi, ii
spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui
sa se aseze in spate. Blonda ii da replica: "Sunt blonda, sunt frumoasa,
merg la Montreal si am de gand sa stau aici!" Insotitorul intra in
cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul
platit ci sta la First Class.
Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau
lucrurile. Blonda ii raspunde la fel: "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg
la Montreal si am de gand sa stau aici!"
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor trebui sa astepte
pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata.
Pilotul ii raspunde: "Ce spui?.e blonda?.Ma ocup eu atunci. Sunt
insurat
cu o blonda. Eu vorbesc "limbajul"!
Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea :"Oh, ma
scuzati." si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-au
spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca
scandal. "I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal!"
Ella79
Alandana, ma bucur mult ca te-ai intors!!
Imi pare rau ca ai avut probleme dar, cum te stiu puternica si ambitioasa, ai sa treci peste toate!
anca veselie
pisik, ce sa fac.... eu rezist cat rezist, dar daca mi-s fluturate pe la nas nu mai pot.... baga niste sport, ceva fursecuri wink1.gif
deea si mie mi s-a parut ca se uita la mine. naughty.gif
dylly, subscriu la ziua de 48 ore!

a venit auditoarea, sunt ingropata in hartiute, dar tipa e ok, linistita devil.gif
ALICE
Intrebare:
-daca fac pui pe sticla si il fac cu pielitadupa care il mananc fara,cum il punctez?
Pui prajit cu pielita 1/2, 370g 12,5 Points
sau
Pui prajit fata pielita 1/2, 280g 5 Points
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 04:26 PM) *

dylly votat rares

he he he, cu mine vb. Te pup si-ti multumesc!
Tzutzi80
Eu l-as puncta ca fara. Am facut somon cu cartofi fierti (7.5p) dar jur ca merita. w00t.gif Inca ma mai ling pe degete de bun ce a fost. )).gif Am pus reteta la mine in jurnal. Si voi pune si poza (daca reusesc sa o mut din telefon in calculator blink.gif )
anaoi
unde ziceai ca stai? nu de alta, dar dylly crapa d efoame acum si se gandea sa dea o fuga pana la tine
lyra
CITAT(ALICE @ 14-03-2007, 04:21 PM) *

Intrebare:
-daca fac pui pe sticla si il fac cu pielitadupa care il mananc fara,cum il punctez?
Pui prajit cu pielita 1/2, 370g 12,5 Points
sau
Pui prajit fata pielita 1/2, 280g 5 Points

daca nu mananci pielita n-o punctezi. cel putin asa sper. eu asa fac.
ina_ceva
Tzutzi80 sta aproape de mare tease.gif . Ce zici dylly, ne teleportam pana la ea?
anaoi
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tzutzi80
Am deschis bratele biggrin.gif cheer.gif ca sa va primesc

Daca nici dupa ce pleaca rusii....cantarul asta nu scade sub 73....ma paste un kilo kick huh.gif
anca veselie
eu am scapat cu bine de audit si ma car acasa. am mai mancat niste pricomigdale sad.gif
va pup si va urez o seara placuta!
anaoi
dylly are audit pana miercuri
axe10
CITAT(michelle @ 14-03-2007, 03:06 PM) *

Hehe ce fain ar fi daca as putea sa dau si eu comanda )).gif

Axe, cred ca poti pune 5-6p, daca consideri pastele 2p.

Au fost mai putin de 120 g de paste dar am punctat cu 5p.

CITAT(Nana @ 14-03-2007, 03:09 PM) *

Buna fetelor!

CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 04:54 PM) *

Fetele care puteti sa-mi spuneti cam care e punctajul pt 100 paste cu sos alb de faina , smantana si piept pui....carbonara...stiu ca nu zic cantitati precise dar la o portie normala..

pai hai sa incercam

40g paste nefierte corespund la 120g de paste fierte si se numara 2p
faina 1 lingura 0,5P
50 ml lapte 0,4
smantana 1 lingura e 1P
100g piept pui 2p

ar iesi dupa calculele mele 6P

Daca crezi ca a fost mai putin.... fa si tu calculul estimativ

Multumesc tare mult ...din ochi am pus 5p ...cred ca am exagerat putin ca erau cateva fire de piept de pui...poate mai multa smantana;azi nu au fost facute asa misto ca altadata...nici nu am terminat portia ...ca altadata.

Acum ce sa va zic, dupa ce ma chinui sa calculez pt pranz si va chinui si pe voi, am dat-o in bara cand am venit acasa...adica: am mancat cartofi cu muschi de vaca la cuptor(ieri am fiert la vaca vreo 4 ore dar macar s-a inmuiat)...ei ziceau ca e manzat...aiurea...pe care ii punctez 2p(cartofii ca au fost sub 100g)+1p(50g muschi de vaca) si cu ardei kapia copt=3p...DAR...am mancat prajitura pe care euam cumparat-o cu manutza mea..proaspeta proaspeta.. cu frisca de aia buna...si 2 chokotof si cateva chipsuri...astea pofte de rusi nu ce vad pe aici.
Ma doare si putin in gat asa ca am bagat niste pastile de tantum verde si 2 fervex pana acuma ca maine trebuie sa ma duc neaparat la servici ca am treaba ca altfel chiuleam.

CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 05:37 PM) *

Tzutzi80 sta aproape de mare tease.gif . Ce zici dylly, ne teleportam pana la ea?

Si eu vreau dar mai la vara ca nu-mi place vantul de la Navodari....aia nu mai e briza e chiar crivat.

CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 03:07 PM) *

imi pare rau, stati la coada, dylly a dat comanda primul

Tu sa pui mana sa-ti faci singura ca esti tanara si frumoasa...e...nu o lua chiar ad literam...ca singura nu e frumos ....
anaoi
dylly crede ca pleaca ca nu mai rezista. pupici
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 06:12 PM) *

Si eu vreau dar mai la vara ca nu-mi place vantul de la Navodari....aia nu mai e briza e chiar crivat.

Hehehe! Tu de ce crezi ca stau eu toata ziua in casa biggrin.gif tot de aia! Il urasc cu adevarat. Eu inca ma visez in Caraibe, chiar daca am venit de mai bine de 4 luni.

Chiar cinci daca mai numar odata dry.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 06:15 PM) *

Hehehe! Tu de ce crezi ca stau eu toata ziua in casa biggrin.gif tot de aia! Il urasc cu adevarat. Eu inca ma visez in Caraibe, chiar daca am venit de mai bine de 4 luni.

Nu ai fost anul trecut acasa...am fost in delegatie anul trecut in februarie la Constanta si am mers "pe mare "pana la capatul digului...ma duc sa caut poze sa vezi si tu...
daconst
Multumesc fetele inca o data. pupic.gif

Ce sa-i faci si eu ca cioara cu puiul meu... )).gif

Sorina,ma mai intreba o prietena reteta,cum l-am facut de-a iesit asa...si raspunsul a fost cu ciocolata multa. lol.gif
Deci sa stii cind te apuci. grin.gif
axe10
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 06:17 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 06:15 PM) *

Nu ai fost anul trecut acasa...am fost in delegatie anul trecut in februarie la Constanta si am mers "pe mare "pana la capatul digului...ma duc sa caut poze sa vezi si tu...

Click sa vezi atasamentul Click sa vezi atasamentul
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 14-03-2007, 06:18 PM) *

Sorina,ma mai intreba o prietena reteta,cum l-am facut de-a iesit asa...si raspunsul a fost cu ciocolata multa. lol.gif

Hehehe! Si al meu o sa fie cu ciocolata multa! dar va iesi varianta cafenie biggrin.gif naughty.gif lol.gif
axe10
CITAT(daconst @ 14-03-2007, 06:18 PM) *

Toate suntem la fel...

Aici a fost simbolul Costinestiului...

Click sa vezi atasamentul

Tzutzi ai vazut pozele de pe pagina 25?
Tzutzi80
hehehe! Gerul ala a fost la o saptamana dupa ce am plecat eu. Ca eu am plecat pe 22 ianuarie si vremea rea a fost la sfarsit de ianuarie, inceput de februarie. Imi trimisese si mama poze, dar astea sunt si mai relevante. swoon.gif Vrei sa zici ca aia era zapada si gheata pe nisip????? shock.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 06:26 PM) *

hehehe! Gerul ala a fost la o saptamana dupa ce am plecat eu. Ca eu am plecat pe 22 ianuarie si vremea rea a fost la sfarsit de ianuarie, inceput de februarie. Imi trimisese si mama poze, dar astea sunt si mai relevante. swoon.gif Vrei sa zici ca aia era zapada si gheata pe nisip????? shock.gif

Valurile venisera si au inghetat pe nisip....un cosmar ...
Ella79
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 08:12 PM) *

am mancat prajitura pe care euam cumparat-o cu manutza mea..proaspeta proaspeta.. cu frisca de aia buna...

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 06:28 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 06:26 PM) *

Valurile venisera si au inghetat pe nisip....un cosmar ...

Ce ma bucur ca nu am fost acasa. Nu as fi rezistat la frigul ala. Mama avea caldura de la calorifere, si statea in camera (care e de altfel foarte mica) si cu calorifer electric, si nu reusea sa creasca temperatura mai mult de 14-15 grade in camera. A fost cumplit pentru ea!
axe10
CITAT(Ella79 @ 14-03-2007, 06:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 08:12 PM) *

am mancat prajitura pe care euam cumparat-o cu manutza mea..proaspeta proaspeta.. cu frisca de aia buna...

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Vezi ce purcica....?

da lasa ca ma fac eu .............mica.... doh.gif
Tzutzi80
Lasa Axe ca te invat eu cum se fac prajiturile cu puncte putine. Am pus ochii pe una cu morcov si migdale si daca iese buna iti dau reteta.
ina_ceva
Bafta, dylly! give_rose.gif
Axe, sa te inveti minte sa nu mai cumperi prajituri si bobo devil.gif

Ma preg si eu sa ies la cinema; dupa cred ca ma duc la bowling.
O seara placuta! pupic.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 07:10 PM) *

Bafta, dylly! give_rose.gif
Axe, sa te inveti minte sa nu mai cumperi prajituri si bobo devil.gif

Ma preg si eu sa ies la cinema; dupa cred ca ma duc la bowling.
O seara placuta! pupic.gif

Am simtit eu ca-mi vin poftele...bine macar ca m-am oprit...acu sug si eu un tantum verde...poate ar trebui sa-l punctez ca e dulce ....dar oricum am depasit norma pe ziua de azi...
Tzutzi80
Meniu azi:
MD:1lgt miere 0p
cafea 0p
50g cereale fitness cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

Pranz:4 felii paine secara 4p
40g salata de icre 3p
1 castravete acru feliute 0p

Gustare:un mar 0p

Cina:200 g somon + sucul de la jumatate de lamaie 5.6p
cartofi fierti + suc de lamaie + patrunjel 2p

Gustare:un mar 0p
==========================
TOTAL 18.5p din 20p

0.5p sunt in contul zilei de ieri ca aseara am baut un ceai de musetel cu lamaie si 2 lgt miere. Si un punct...ramane pe maine. Sa nu ma certati ca nu am mancat legume azi...ca le-am lasat sa fac o salata pe la dupa 5.30, dar nu mai imi e foame deloc. Asa ca sar peste sad.gif

Acum ca ma gandesc mai bine .... poate punctul asta ar trebui sa il trec la icre. Asa ca sa fiu acoperita bine la ele.

Si mai am 1 punct activitate biggrin.gif
Tzutzi80
Am auzit azi o noua reteta de slabit lol.gif Cica te apuci de fumat!!!
Oare de ce nu sunt slabe persoanele fumatoare naughty.gif
lilianab
Hai sa ma mai si laud,nu numai sa imi pun cenusa in cap.Si azi m-am incadrat in puncte...si dupa ce termin fructa asta ma arunc pe bicicleta:

Mic dejun:(9p)
-paine neagra 80g=3p
-salam soia 80g=3,5p
-ketchup=0p
-miere 2 lgt=0,5p
-salata 1portie=2p
-cafea fara zahar=0p
Pranz:(4,5p)
-mar,portocala=0p
-fulgi de orez cu caramel 70g=4,5p
Cina:(7,8p)
-ghiveci 1 portie=2,3p
-paine neagra 80g=3p
-miere 2 lgt=0,5
-salam soia 40g=2p
-portocala

Total=21,3p din 24
michelle
CITAT(lilianab @ 14-03-2007, 08:46 PM) *

Lili, tu taci si faci )).gif E ok meniul tau pentru zilele de post.
Cum sunt fulgii cu caramel? w00t.gif
lilianab
CITAT(michelle @ 14-03-2007, 09:42 PM) *

CITAT(lilianab @ 14-03-2007, 08:46 PM) *

Lili, tu taci si faci )).gif E ok meniul tau pentru zilele de post.
Cum sunt fulgii cu caramel? w00t.gif

Sunt buni,ca niste pufarine.Cam scumpi la puncte,dar am gandit ca daca tot nu am avut timp de pranz,imi pot permite.Numai ca vazand cum pierd cate unul de la mana pana la gura,eram in stare sa imi dau "scazamant" jumate din puncte. lol.gif lol.gif ...Asa ca am inceput sa bag "trompeta" direct in punga tease.gif ..Cred ca privita din afara,aratam ca aurolacii in momentele lor de fericire(inhalare) lol.gif lol.gif
Pisik
Va pup!
Sunt franta si sunt inca pe drumuri, la mama. Halal aniversare am avut azi: am plecat tarziu de la serviciu, acasa ne-au schimbat netu din cablu in fibra optica si ne astepta verisoara lui babu care a stat cu muncitorii, stai si mananca cu ea, apoi am plecat; acasa mai am de facut bagaj, nici gand de altceva romantic ca de abia mai vad.
Am calcat si eu stramb azi rau: punguta cu mix de alune si un merci asta seara doh.gif
Noroc ca de sapt viitoare ma dau pe gelume fructe, de fapt o sapt o sa bag si lactate si un ou din an in paste pana la sapt mare cand o sa ma axez pe legume fructe si soia

va pup, ne citim maine pana plec (plec direct de la serv, pe la pranz), ca la cata treaba am....

Noapte buna!
Tzutzi80
Lilishorule! Vezi ca o lingurita de miere poti sa o bagi cu 0p (din cele trei alimente admise cu 0p pe zi) cheer.gif
antonia05
CITAT(nusarich @ 14-03-2007, 11:05 AM) *

neata fetelor!

pisik, vezi ca se misca si cantarul? totul e sa perseverezi.

hai sa ma documentezi si pe mine antonia, ce recomanzi pentru un ten de 32 de ani, cu ceva probleme (din cand in cand cosuri, ten gras, pori dilatati)?

Sal!!!Masti cu argila (sunt bune si cele de la AslaVital).Fiole de reglare a sebumului,demachiante astringente.Fiola se aplica pe fatza cu 2 degete pe fatza perfect curata.O alta masca eficienta daca nu exista un buget pt lucruri mai scumpe(albus de ou, lamaie, miere-bine amestecate si se aplica pe fatza perfect curata).Se hidrateaza fatza cu creme hidratante pt ten gras.

CITAT(nusarich @ 14-03-2007, 11:05 AM) *

neata fetelor!

pisik, vezi ca se misca si cantarul? totul e sa perseverezi.

hai sa ma documentezi si pe mine antonia, ce recomanzi pentru un ten de 32 de ani, cu ceva probleme (din cand in cand cosuri, ten gras, pori dilatati)?

Si mai exista o masca naturala pt inchiderea porilor:

Masca de mar pentru reducerea porilor

Aceasta masca are un rol important in reducerea porilor, infrumuseteaza pielea si inlatura impuritatile. Se rade o jumatate de mar, dupa ce s-au inlaturat semintele, se combina cu o lingura de miere, se intinde pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute.
antonia05
Fetele!Eu nu inteleg un lucru.La acest concurs "lumea piticilor"cand se baga copii in concurs?Acum cateva zile, m am uitat sa vad daca Dominik e bagat in concurs si nu era, si am crezut ca l baga de luna viitoare.Acum il gasesc intamplator la pagina 13 si nu stiu de unde sa iau linkul.Astia mi au spus ca imi scriu un mail si nu mi au scris nimic.Voi stiti cum sta treaba?Votati si voi pe Dominik la pagina 13 ca inca nu stiu cum e cu linkul asta.M am suparat rau pe ei.
Amazoana
Imagine
nusarich
neata fetele! gata cafeaua! ca de obicei, eu ajung la 7.30 la job...

antonia, merci mult pentru sfaturi, esti o draguta, ca de obicei. masti cu argila de la aslavital imi mai fac si eu (de cele mai multe ori cu miere, ca-mi lasa fata foarte finutza)

votat piticul.
anaoi
neata si de la un dylly stors....la propriu...
teoretic sunt copil cuminte si ma incadrez in puncte....dar scap cam mult in suc d eportocale fara zahar d ela pfanner..si asa sar punctele mele in aer.
la naiba...nu mai plec la oradea, deci sper ca dupa predarea actelor sa fiu mai linistita si sa numar ca lumea.
observatie interesanta: eu trbeuie s amerg in fiecare zi cam 20-30 minute in total intre metrou si servici. si azi dimineata am observat ca nu mi-a mai fost asa greu sa dau din coate si sa urc pe scari normale (de obicei urc pe rulante din cauza genunchilor). eu cred ca e de bine, nu?

antonia am furat si eu retetele de masti pentru ten gras is cu pori dilatati si cosuri....mie imi mai dispar cosurile cu clearasil akut pickel creme, parca , luat din germania.

axe....ce am innebunit s afac eu un copil??? pai cu inca un dylly pe lume va fi dezastru...
Pisik
Neatza!

Mie mi-e somn si sunt in zile de foame crunta. Azi si maine sunt cam compromisa la mancare, dar voi incerca sa aleg ce e mai dietetic de pe acolo.

Meniul de ieri arata horror, dar hai sa il postez:

MD: branza tofu, humus, ardei, o crema de soia Danone

G1: mar verde

P: peste la cuptor cu brocolli, ardei rosu
1 punguta amestec alune cu stafide blushing.gif blushing.gif blushing.gif

G2: o portocala

C:1 iaurt fructe fara zahar (jogobella light), 1/2 iaurt prodlacta; fructe de padure; capsuni
1 merci blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Si fara gimnastica blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Ma simt balonata si am o stare de oboseala cronica (cred ca si de la asta imi e foame si foarte pofta de dulce). Daca va zic la ce m-am gandit ieri toata ziua dupa ce am citit la Amalia in jurnal o sa radeti: la halva. Am balit toata seara dupa halva, mi se inchideau ochii la propriu de somn si vedea numai halva, ca prin vis )).gif Sunt duuuusaaaaa

Hai va pupic, sa aveti o zi frumoasa!
anaoi
ha...din aceea cu cacao si susan??? doh.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 15-03-2007, 10:49 AM) *

ha...din aceea cu cacao si susan??? doh.gif

de oricare!!!!!! visam numai pachtele cu floarea soarelui pe ele. in anii trecuti cand tineam post mancam f frecvent dar nu m-am mai atins de ceva vreme. Va trebui sa imi iau un pachtele sa ma linistesc, la un moment dat
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.