CITAT(michelle @ 14-03-2007, 03:06 PM)

Hehe ce fain ar fi daca as putea sa dau si eu comanda
Axe, cred ca poti pune 5-6p, daca consideri pastele 2p.
Au fost mai putin de 120 g de paste dar am punctat cu 5p.
CITAT(Nana @ 14-03-2007, 03:09 PM)

Buna fetelor!
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 04:54 PM)

Fetele care puteti sa-mi spuneti cam care e punctajul pt 100 paste cu sos alb de faina , smantana si piept pui....carbonara...stiu ca nu zic cantitati precise dar la o portie normala..
pai hai sa incercam
40g paste nefierte corespund la 120g de paste fierte si se numara
2pfaina 1 lingura
0,5P50 ml lapte
0,4smantana 1 lingura e
1P100g piept pui
2par iesi dupa calculele mele
6PDaca crezi ca a fost mai putin.... fa si tu calculul estimativ
Multumesc tare mult ...din ochi am pus 5p ...cred ca am exagerat putin ca erau cateva fire de piept de pui...poate mai multa smantana;azi nu au fost facute asa misto ca altadata...nici nu am terminat portia ...ca altadata.
Acum ce sa va zic, dupa ce ma chinui sa calculez pt pranz si va chinui si pe voi, am dat-o in bara cand am venit acasa...adica: am mancat cartofi cu muschi de vaca la cuptor(ieri am fiert la vaca vreo 4 ore dar macar s-a inmuiat)...ei ziceau ca e manzat...aiurea...pe care ii punctez 2p(cartofii ca au fost sub 100g)+1p(50g muschi de vaca) si cu ardei kapia copt=3p..
.DAR...am mancat prajitura pe care euam cumparat-o cu manutza mea..proaspeta proaspeta.. cu frisca de aia buna...si 2 chokotof si cateva chipsuri...
astea pofte de rusi nu ce vad pe aici. Ma doare si putin in gat asa ca am bagat niste pastile de tantum verde si 2 fervex pana acuma ca maine trebuie sa ma duc neaparat la servici ca am treaba ca altfel chiuleam.
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 05:37 PM)

Tzutzi80 sta aproape de mare

. Ce zici
dylly, ne teleportam pana la ea?
Si eu vreau dar mai la vara ca nu-mi place vantul de la Navodari....aia nu mai e briza e chiar crivat.
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 03:07 PM)

imi pare rau, stati la coada, dylly a dat comanda primul
Tu sa pui mana sa-ti faci singura ca esti tanara si frumoasa...e...nu o lua chiar ad literam...ca singura nu e frumos ....