Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Dana,nu am de gand sa o tund de acum incolo,abia astept sa-i creasca parul....dar nu prea aveam incotro,ca avea pufulet in cap )).gif ,plus mmulte fire care nu erau crescute uniform......numai codite puteam sa-i fac,agrafele nu-i stateau in par mad.gif

Antonia,Timea se joaca doar cu olita......cateodata vrea s-o dezbrac si se pune pe ea,dar niciodata n-a facut in ea...nimic-nimic )).gif )).gif Si deocamdata nici n-o stresez,astept sa vina caldura si s-o pot lasa fara pampersi la oacra in curte naughty.gif

Fetelor,multumim pt. complimente! give_rose.gif
dany
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 10:54 AM) *

plus...cartile se aseaza pur si simplu in cutie. nu se citesc ink o data, asa cum a facut dylly

lol.gif lol.gif salut.gif
dany
Ce faci , May , ne tragi teapa ? )).gif )).gif Te-am vazut inclinata si asteptam sa vad ce scrii si cand colo ... nimic )).gif
anaoi
ba chiar a disparut de tot
May
Neatza cheer.gif

danydulce in legatura cu bicicleta.... eu fac bicicleta 6 zile pe saptamana, rar se intampla sa fac doar 4-5 zile si de aceea durerea mea se agraveaza pt ca fac asta de cateva luni bune. Dar asta e, baba sufera pt frumusetze grin.gif. Cat despre faptul ca ne povestesti despre ce iti iei prin casutza, pe mine nu ma deranjeaza deloc, ba mai mult, chiar imi place si imi da idei despre cum as vrea sa arate si casutza mea. Si bineinteles ca sunt invidioasa pe cuptorul tau dar imi trece cand ma gandesc ca, cu 20 euro ma urc in avion si sunt la tine in max 2 ore )).gif sa parlim un pui )).gif

daconst probabil ca sunt si pe aici acei pantaloni cu burete dar nu stiam ca exista. Si eu am ciocnit un ou cu Lucas si mi l-a spart sad.gif )).gif

Miha sunt super pozele si se vede ca v-ati timtit bine yahoo.gif

tulip deci mor cand ma uit la fiica-ta si i-o tot arat lui Remy ca sa stie cum sa-mi faca copilul lol.gif. Si daca vrea fata coditze, clamitze si carliontzi, de ce nu? wink1.gif

dylly si e mai smechera saua aia? Nici a mea nu e cine stie ce scandura, e chiar destul de ``pufoasa`` dar dupa atat amar de vreme de bagat fundul in ea cred ca m-ar durea si pe perne daca m-as aseza doh.gif

tzutzi o poza cu cioco la bustul gol nu ai? blushing.gif

ina unde? ce? cand? cum? pleaca babuinul? w00t.gif

dany nu trag tzeapa buei dar ar trebui sa va trag in tzeapa pe toate ca va citesc de o ora si am uitat sa pun carnea si oasele pt ciorba la dezghetzat ceea ce inseamna ca daca le pun acum nu mai am timp sa fac ciorba pana vine Remy doh.gif NUmai din cauza voastra ca va puneti poze pe aici si comentarii interesante si uit de notiunea timpului dry.gif . Asta e, mananca si el oua cu salata )).gif

Mai frate, am tras o sperietura azi dimineatza de cred ca mi-a albit parul. Ma scol buimaca pe la 3-4 dimineatza sa merg la WC, ma ridic din pat si ma uit involuntar la Remy. Mai mai ca nu am tipat! Stiti cum dormea? In fund, cu capul pe perete si cu mainile pe piept. Am zis ca fac infart mai ales ca mi s-a parut ca are si ochii deschisi w00t.gif
anaoi
lasa bueyyy omul sa doarma
May
Ala e stil de dormit buei? Ca numai sicriul ii mai lipsea, Doamne fereste. Stii cum l-am tras de picioare de nervi ca m-a speriat? A cazut automat pe perna mad.gif lol.gif
anaoi
saracuyl de el. in loc s azici meris ca se poate odihni in orice pozitie....
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Am ras cu o asa pofta , May , de cred ca s-au speriat vecinii lol.gif lol.gif
May
Ia uite ma, eu va impartasesc sperietura aici si voi radeti in loc sa ma compatimiti )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 12:07 PM) *

Neatza cheer.gif

Si bineinteles ca sunt invidioasa pe cuptorul tau dar imi trece cand ma gandesc ca, cu 20 euro ma urc in avion si sunt la tine in max 2 ore )).gif sa parlim un pui )).gif

dany nu trag tzeapa buei dar ar trebui sa va trag in tzeapa pe toate ca va citesc de o ora si am uitat sa pun carnea si oasele pt ciorba la dezghetzat ceea ce inseamna ca daca le pun acum nu mai am timp sa fac ciorba pana vine Remy doh.gif NUmai din cauza voastra ca va puneti poze pe aici si comentarii interesante si uit de notiunea timpului dry.gif . Asta e, mananca si el oua cu salata )).gif

Cum , buey , cu 20 € ???? Ajungi tu pana in nordul cel mai de nord al Germaniei la pretul asta ????

Hai , trage-ne in teapa , daca poti lol.gif .Ce , noi te-am pus sa deschizi calculatorul si sa vii aici ? blum.gif hug.gif

CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 12:23 PM) *

Ia uite ma, eu va impartasesc sperietura aici si voi radeti in loc sa ma compatimiti )).gif

Tu crezi ca te pot compatimi cand rad aici ca nebuna ? lol.gif lol.gif Hai ca incerc , totusi :" of , May, saracuta de tine , ce sperietura ai tras hug.gif ". E bine asa sau sa ma mai chinui un pic ? )).gif
anaoi
mai chinuie-te.....nu suna destul de sincer

May, e bine de remy ca poate dormi in orice pozitie, adik atunci cand veti avea copii, poate dormi langa patutul lor in fund, cu biberonul in mana, ca s anu te mai trezesti tu sa ii potolesti.
May
Mai chinuie-te lol.gif

Mai nu stiu daca fix pana la tine dar am o cunostinta care merge mereu in Germania si plateste 16 euro avionul blink.gif

dylly in fund? in picioare poate lol.gif
dany
Ce sa ma mai chinui , mey ? Uite ca si tu faci misto de saracul om ... auzi la ea , sa doarma omul in picioare lol.gif Daca te trezesti si il vezi ca doarme asa chiar ca faci atac de cord lol.gif

Vezi , Dylly ? Tu te gandesti la binele ei si ea face misto .... treaba-i asta ? )).gif
michelle
Ha ha ce tare, May! lol.gif lol.gif lol.gif
Apropos de dezghetat, eu pun la micro, sau la cuptorul de la aragaz cateva minute.
anaoi
las ca va zice ea mai incolo "ce bine gandea dylly, cand gandea..." lol.gif

Ella79
May, zapacita esti femeie! lol.gif lol.gif Si Remy n-a zis nimic ca l-au bruscat asa? Sau e obisnuit cu tine? )).gif )).gif

anaoi
ce s-o fi speriat el, iti dai seama?
dany
Imagine
Ella79
lol.gif lol.gif lol.gif Dany, trimite-mi si mie pe mail, te rog, cererea de isire cu baietii. Babuinul meu nici nu stie ce-l asteapta.... naughty.gif
May
Remy nici nu a simtit )).gif

miha eu nu dezghetz la microunda decat dac nu am alta solutie, am eu un fix tease.gif

dany lol.gif lol.gif lol.gif
dany
salut.gif , Ella . mircea_daniela2002 , nu ?
Ella79
yes. saru-mana!
anaoi
nu se aproba cererea....sorry. sa mai incerce; poate va reusi sa convinga prietena/logodnica/sotia
michelle
Dany, i-am aratat si lui Cata cererea si a inceput sa rada lol.gif
Nu stie ce il asteapta
dany
Trimis , Ella . De 2 ori , am avut impresia ca primul mail n-a plecat doh.gif

CITAT(michelle @ 12-04-2007, 12:48 PM) *

Dany, i-am aratat si lui Cata cererea si a inceput sa rada lol.gif
Nu stie ce il asteapta

lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
Parca vad ca diseara ne infiintam toate acasa cu cererea de iesire cu baietii. Gataaaaaaa, am dat militaria jos din pod. )).gif )).gif
dany
Saracii babuini lol.gif lol.gif

cum trebuie asteptat barbatul lol.gif
anaoi
eu o am pregatita in caz de babuin....nu o aratam d ela incpeut, ca s aaiba si scorpionul din dylly parte de un pic de rautate
dany
Misiune : cumparaturi

Imagine

lol.gif lol.gif Cat e de adevarat , nu ?

CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 12:55 PM) *

eu o am pregatita in caz de babuin....nu o aratam d ela incpeut, ca s aaiba si scorpionul din dylly parte de un pic de rautate

lol.gif lol.gif typisch dylly lol.gif

Intrati aici si amuzati-va )).gif
anaoi
cine stie cunoaste grin.gif
dany
grin.gif
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 12-04-2007, 10:38 AM) *

http://www.idieta.ro/forums/t_clubul_super...luni_13144.html
ce parere aveti? este pe trei etape. La cat vreau eu sa slabesc etapele s-ar succede asa: prima tine o sapt - numai legume fructe; a doua: doua sapt in care bagi lactate, peste, oua; a treia tine 3 sapt si bagi carne de pui, branzeturi, cereale.
Ce parere aveti? eu pana nu termin cu delegatiile nu am cum sa tin si pe urma ma duc la nustritionist, dar ma gandeam ca nu e o dieta rea daca reusesti sa treci de prima sapt

Mie mi se pare ca e disociata ceea ce ridica intrebarea ce faci dupa ce termini regimul?
dany
3 barbati se laudau cu cadourile cumparate pt sotii.

Zice primul:
- eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- inseamna ca e o masina tare
- da, un porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.

Al doilea zice:
- eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde
- nu se poate, zic ceilalti, precis e un ferrari
- da, raspunde tipul, un ferrari rosu, pt ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.

Al treilea nu zicea nimic dar pentru ca tot insista astialalti, zice si el:
- eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
Astialalti mirati:
- nu se poate, doar masina mai rapida decat ferrari nu este...
- ba se poate: i-am cumparat un cantar.

Imagine fetele . Plecam la inca o tura de colindat magazine si cautat .
anaoi
al treilea sot mai traieste?
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 03:38 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Daca da il ajutam noi sa NU
alandana
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 02:27 PM) *

ce parere aveti? este pe trei etape. La cat vreau eu sa slabesc etapele s-ar succede asa: prima tine o sapt - numai legume fructe; a doua: doua sapt in care bagi lactate, peste, oua; a treia tine 3 sapt si bagi carne de pui, branzeturi, cereale.
Ce parere aveti? eu pana nu termin cu delegatiile nu am cum sa tin si pe urma ma duc la nustritionist, dar ma gandeam ca nu e o dieta rea daca reusesti sa treci de prima sapt

Mie mi se pare ca e disociata ceea ce ridica intrebarea ce faci dupa ce termini regimul?

Nu e disociata - incepi practic cu o saptamana de dezintoxicare dupa care adaugi - peste legume si fructe lactate si apoi carne. Ideea e ca daca adaugi lactate si carne cate mancai si inainte ajungi de unde ai plecat.
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 02:40 PM) *

CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 03:38 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Daca da il ajutam noi sa NU

ma ofer voluntar....poate asa mai scap de stres
Pisik
CITAT(alandana @ 12-04-2007, 02:40 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 02:27 PM) *

Nu e disociata - incepi practic cu o saptamana de dezintoxicare dupa care adaugi - peste legume si fructe lactate si apoi carne. Ideea e ca daca adaugi lactate si carne cate mancai si inainte ajungi de unde ai plecat.

Poate exista pericol de yo yo si aici, desi cred ca e mai mic, din cate inteleg eu ideea e ca introduci treptat alimentele, ceea ce nu poate fi rau.
Oricum, astept sa vad ce imi da nutritionista, desi din cate am auzit si eu, este posibil sa imi dea ceva drastic blink.gif O as ii pun in vedere din prima ca ce ma intereseaza cel mai mult este nu sa slabesc ci sa ma mentin si ca am nevoie de un program la care organismul meu sa se adapteze si sa reactioneze frumos, nu sa dea iama iarasi in mancare dupa ce il termina.
michelle
Spor la cumparaturi Dany!

Pisik, eu zic sa nu te infometezi mai mult de o saptamana. Daca totusi decizi sa faci asta, iti recomand doua chestii: un complex de vitamine si multa apa. Neaparat.
BLUELIFE
Adevarul este si sustin in continuare inversunata ca Dieta Daneza este super ok ,am slabit si nu m-am mai ingrasat de atunci nici macar de sarbatori cand ,recunosc am mancat ca nesimtita de toate naughty.gif
alandana
Cum e dieta Daneza?
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 02:50 PM) *

Adevarul este si sustin in continuare inversunata ca Dieta Daneza este super ok ,am slabit si nu m-am mai ingrasat de atunci nici macar de sarbatori cand ,recunosc am mancat ca nesimtita de toate naughty.gif

Pai vezi? si cred ca mai drastica decat dieta daneza mai e numai supa de varza.
Miha, eu nu vreau sa ma infometez, sper ca nutritionista sa nu imi dea ceva de infometare
antonia05
CITAT(alandana @ 12-04-2007, 03:51 PM) *

Cum e dieta Daneza?

Daca e dieta aceea de 13 zile e oribila.Eu am tinut 9 zile, am slabit 5 kg si mi era asa de rau incat nu mai suportam carnea de vita , si seara trebuia sa mananc asa ceva.Nu mai mancam carne de vita ci mancam un mar.ORIBIL!!!!!!!!!!!!!.Nu mai tin diete drastice in viatza mea.Mai bine mai plinutza si sanatoasa decat sa mi fie zilnic rau.NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! salut.gif hug.gif cheer.gif floare.gif
BLUELIFE
Dieta daneza
Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 2 oua tari + 400gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)

Ziua 2:
Pranz: 250g sunca + 1 iaurt natural

Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
Ziua 4:
Pranz: 200ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou tare + 1 morcov ras + 250g fructe

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras
Pranz: 200g peste cod fiert + lamaie
Seara: 200g vita + unt + telina rasa

Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa chioara
Seara: cotlet de miel + mar

Saptamana urmatoare - regim idetic dar cu 250g carne de vita in ziua a 6-a.
Regimul nu se repeta numai dupa 2 ani.

La foame se bea apa.
antonia05
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 03:57 PM) *

Dieta daneza
Ziua 1:

Ziua 2:

Ziua 3:
Ziua 4:

Ziua 5:

Ziua 6:

Ziua 7:

La foame se bea apa.

JALE!!Deja mi se zbarleste pielea pe mine cand o citesc numai!!!!!!!!!!!!! blink.gif
ALICE
Si eu am tinut-o.A fost ok.Am slabit 5kg intr-o saptamana.Imi era sila de ce mancam de uneori renuntam usor.Se obisnuieste corpul sa mananci putin.
BLUELIFE
CITAT(antonia05 @ 12-04-2007, 04:01 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 03:57 PM) *

Dieta daneza
Ziua 1:

Ziua 2:

Ziua 3:
Ziua 4:

Ziua 5:

Ziua 6:

Ziua 7:

La foame se bea apa.

JALE!!Deja mi se zbarleste pielea pe mine cand o citesc numai!!!!!!!!!!!!! blink.gif

De ce?chiar nu e grea unsure.gif
antonia05
Cu aceasta dieta am facut cunostinta cu site ul:IDIETA.A fost prima dieta luata de acolo.Apoi am dat de WW si asa am ajuns sa va cunosc cheer.gif si am ramas aici floare.gif hug.gif
ALICE
N-a fost chiar asa de greu.Stiu ca de atunci spanac nu mai prea mananc.Eu am pus repede la loc.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.