Neatza
danydulce in legatura cu bicicleta.... eu fac bicicleta 6 zile pe saptamana, rar se intampla sa fac doar 4-5 zile si de aceea durerea mea se agraveaza pt ca fac asta de cateva luni bune. Dar asta e, baba sufera pt frumusetze

. Cat despre faptul ca ne povestesti despre ce iti iei prin casutza, pe mine nu ma deranjeaza deloc, ba mai mult, chiar imi place si imi da idei despre cum as vrea sa arate si casutza mea. Si bineinteles ca sunt invidioasa pe cuptorul tau dar imi trece cand ma gandesc ca, cu 20 euro ma urc in avion si sunt la tine in max 2 ore
).gif)
sa parlim un pui
daconst probabil ca sunt si pe aici acei pantaloni cu burete dar nu stiam ca exista. Si eu am ciocnit un ou cu Lucas si mi l-a spart
Miha sunt super pozele si se vede ca v-ati timtit bine
tulip deci mor cand ma uit la fiica-ta si i-o tot arat lui Remy ca sa stie cum sa-mi faca copilul

. Si daca vrea fata coditze, clamitze si carliontzi, de ce nu?
dylly si e mai smechera saua aia? Nici a mea nu e cine stie ce scandura, e chiar destul de ``pufoasa`` dar dupa atat amar de vreme de bagat fundul in ea cred ca m-ar durea si pe perne daca m-as aseza
tzutzi o poza cu cioco la bustul gol nu ai?
ina unde? ce? cand? cum? pleaca babuinul?
dany nu trag tzeapa buei dar ar trebui sa va trag in tzeapa pe toate ca va citesc de o ora si am uitat sa pun carnea si oasele pt ciorba la dezghetzat ceea ce inseamna ca daca le pun acum nu mai am timp sa fac ciorba pana vine Remy

NUmai din cauza voastra ca va puneti poze pe aici si comentarii interesante si uit de notiunea timpului

. Asta e, mananca si el oua cu salata
Mai frate, am tras o sperietura azi dimineatza de cred ca mi-a albit parul. Ma scol buimaca pe la 3-4 dimineatza sa merg la WC, ma ridic din pat si ma uit involuntar la Remy. Mai mai ca nu am tipat! Stiti cum dormea? In fund, cu capul pe perete si cu mainile pe piept. Am zis ca fac infart mai ales ca mi s-a parut ca are si ochii deschisi