Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
antonia05
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 04:02 PM) *

CITAT(antonia05 @ 12-04-2007, 04:01 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 03:57 PM) *

Dieta daneza
Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 2 oua tari + 400gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)

Ziua 2:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 250g sunca + 1 iaurt natural
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)

Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
Ziua 4:
Pranz: 200ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou tare + 1 morcov ras + 250g fructe

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras
Pranz: 200g peste cod fiert + lamaie
Seara: 200g vita + unt + telina rasa

Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa chioara
Seara: cotlet de miel + mar

Saptamana urmatoare - regim idetic dar cu 250g carne de vita in ziua a 6-a.
Regimul nu se repeta numai dupa 2 ani.

La foame se bea apa.

JALE!!Deja mi se zbarleste pielea pe mine cand o citesc numai!!!!!!!!!!!!! blink.gif

De ce?chiar nu e grea unsure.gif

E bine ca ai putut sa o ti.Eu aveam ameteli, deja cum am mai zis seara mancam mar.Nu mi a placut.Dar altii su fost incantati de ea.Depinde de fiecare acum. hug.gif Iar carne de vita, spanac si telina fiarta sa nu aud. devil.gif
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 12-04-2007, 04:04 PM) *

N-a fost chiar asa de greu.Stiu ca de atunci spanac nu mai prea mananc.Eu am pus repede la loc.

Depinde si de organism,eu am mai slabit dupa ce am terminat-o si bang.gif bat in lemn ,inca nu am pus nimic inapoi
antonia05
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 04:06 PM) *

CITAT(ALICE @ 12-04-2007, 04:04 PM) *

N-a fost chiar asa de greu.Stiu ca de atunci spanac nu mai prea mananc.Eu am pus repede la loc.

Depinde si de organism,eu am mai slabit dupa ce am terminat-o si bang.gif bat in lemn ,inca nu am pus nimic inapoi

Dupa ea, am inceput WW si am pus repede la loc totul. sorry.gif

Eu consider ca la aceste diete mai drastice YO-YO nu intarzie sa apara,pana si MONTI, daca ai comis o, gata YO-YO bate la usa.Spun asta ca eu am tinut 2 ani MONTI, e buna dieta,dar............. blink.gife militarie frate!!!!
ALICE
CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 03:06 PM) *

Fericito! cheer.gif
michelle
Si eu am tinut-o, nu stiam ca se cheama Daneza )).gif
Ideea e ca am reusit sa-mi dereglez f tare menstruatia. Nu o recomand.
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 12-04-2007, 04:09 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 12-04-2007, 03:06 PM) *

Fericito! cheer.gif

Multumesc,intr-adevar cad pantalonii de pe mine.
DietePe www.sanatateata.com
Ella79
Si eu am tinut dieta aia daneza si n-am suportat-o. In primul rand ca ma simteam super naspa de la ea (ameteli, greturi) si mi s-a umflat ficatul. Atatea oua, sunca, vita si spanac.....
antonia05
CITAT(Ella79 @ 12-04-2007, 04:16 PM) *

Si eu am tinut dieta aia daneza si n-am suportat-o. In primul rand ca ma simteam super naspa de la ea (ameteli, greturi) si mi s-a umflat ficatul. Atatea oua, sunca, vita si spanac.....

Si la mine la fel.Doar esti in zodie cu mine floare.gif
alandana
Am tinut-o si eu dar nu pana la capat asa ca nu pot comenta. E mai greu in primele zile. Am slabit dar am pus inapoi.
Ella79
CITAT(antonia05 @ 12-04-2007, 03:17 PM) *

Si la mine la fel.Doar esti in zodie cu mine floare.gif

Antonia, eu asa sunt... daca nu mananc suficiente fructe si legume mi se face rau. Organismul meu nu slabeste cu proteine... Pentru mine WW e dieta perfecta. Numai vointa sa am.
Tzutzi80
May esti fenomenala!!! Chiar ma gandeam ca parca am fi surori! Nu cumva....esti una bucata leoaica? Ca te comporti exact ca subsemnata!

cat despre poze cu babuinul meu ciocolatiu la bustul gol....hmmmm! Nu am! Dar cu ce e sub bustul gol....AMMMM dar nu vi le arat grin.gif
BLUELIFE

La cat mancam eu de obicei ,probabil ca organismul meu a avut fiesta cu acest regim.Eu nu m-am simtit slabita,din contra spre surprinderea mea eram plina de energie,va dati seama ce mancam inainte bad.gif Chipsuri,dulciuri,grasimi...Oricum de la 100 am ajuns la 87 kg si sunt multumita.Am terminat regimul de 2 luni si sunt ok.

Trebuie sa adaug ca imi place spanacul si am grupa sanguina 0I ceea ce inseamna ca sunt o carnivora desavarsita,iar alimentele le-am gatit cu delicat si condimente dupa gust
Ella79
Puteam sa le gatesc cu orice. Cand trebuia sa mananc peste fiert sau miel imi venea sa ma sinucid. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc.
ALICE
Pe mine m-ar bate gandul sa o mai tin,daca n-as sti ca pun la loc
michelle
Diete din astea urgente le recomand doar pentru vreun eveniment important - nunta, botez etc. Dar sa nu se intrebe nimeni de repercusiuni. Fiecare organism reactioneaza diferit.
buretel
pupic.gif pt toata lumea! ce gasca vesela aici wink1.gif
anaoi
hei !!!
buretel
hei rup! grin.gif
michelle
CITAT(buretel @ 12-04-2007, 03:44 PM) *

pupic.gif pt toata lumea! ce gasca vesela aici wink1.gif

hai noroc! pupic.gif
Ella79
ce-aveti fratilor?
buretel
lol.gif ella
pluteste ceva in aer. eu is chiauna, desi e abia 4 mad.gif
pupic.gif again )).gif
anaoi
suntem beti de somn, fericire, foame, somn....
buretel
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 02:54 PM) *

io nu de somn, de la Corona de la pranz mi se trage w00t.gif
anaoi
hi,hi,hi
May
Tzutzi leoaica sunt! )).gif pupic.gif

Si eu am tinut dieta aia nenorocita si dupa a 3-a zi mi s-a facut rau in bucatarie dry.gif
michelle
CITAT(buretel @ 12-04-2007, 03:55 PM) *

CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 02:54 PM) *

io nu de somn, de la Corona de la pranz mi se trage w00t.gif

ai inceput bine ziua grin.gif
ce mai urmeaza?

CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 03:54 PM) *

cred ca deja ne miroase a weekend naughty.gif
May
Va rog din suflet sa imi dati si mie calculatorul de puncte ca nu stiu unde l-am pus doh.gif
Ella79
da-mi adresa ta de mail si ti-l trimit eu imediat
michelle
CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 04:11 PM) *

Va rog din suflet sa imi dati si mie calculatorul de puncte ca nu stiu unde l-am pus doh.gif

Io-te aici materialele WW
anaoi
miha, nu miroase a we, pute de-a dreptul......mai ales a we prelungit de 10 zile.
ALICE
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 04:14 PM) *

miha, nu miroase a we, pute de-a dreptul......mai ales a we prelungit de 10 zile.

Pt unii sad.gif
buretel
michelle, urmeaza un somn binecuvantat, sper )).gif )).gif

pi es: faine pozele tale rolleyes.gif mi-e dor de bunica mea give_rose.gif
May
Ms miha, ella give_rose.gif
michelle
CITAT(michelle @ 12-04-2007, 04:14 PM) *

CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 04:11 PM) *

Io-te aici materialele WW

Pus linku' la semnatura wink1.gif
May
Este ok sa calculez maioneza facuta in casa ca pe o maioneza cu 80% grasimi ? Ca nu am facut-o eu si nu stiu cat ulei a pus doh.gif
anaoi
CITAT(ALICE @ 12-04-2007, 04:15 PM) *

CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 04:14 PM) *

Pt unii sad.gif

care nu au mai avut concediu d ela Craciun
Anna
Salutate...din nou,
Am un chef de zile mari, asa ca mai trag un ochi la voi si bag un mesaj, ca vad ca e we in toi pe la voi, si pe la mine asemenea devil.gif , noroc ca nu e sefu prin preajma.
Abia astept sa plec si eu spre casutza mea, si e asa frumos afara si cald, as iesi la o plimbare....
May...am ras rau la faza cu babu tau, tata mai doarme in pozitii de astea ciudate, mai ales la tv, imi amintesc acum cativa ani cand era emisiune aia a lui V. Iantu, Vrei sa fii milionar, sau ceva de genu, un concurs de cultura generala. Si tata era in pat, cu fata la perete, si raspundea si el la intrebari, si a nimerit vreo 3 corecte si eu eram ..moooa tata, suuper! Si tata tot mormaia B , si era raspunsu corect. Si nus ce l-am intrebat si nu raspundea....m-am dus sa il vad si....el dormea lol.gif lol.gif lol.gif

anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 04:26 PM) *

care nu au mai avut concediu d ela Craciun

Dar de cei care n-au mai avut din octombrie de la nunta? blum.gif Vreau si eu yahoo.gif
May
anna muhahahahahahahahahahahaahahah vezi poate zice si numerele de la loto lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
oo...asta da idee. numai sa nu ceara comision prea mare
michelle
CITAT(buretel @ 12-04-2007, 04:15 PM) *

pi es: faine pozele tale rolleyes.gif mi-e dor de bunica mea give_rose.gif

Multumesc hug.gif
Eu sunt aproape de ea, la 70 km. Acolo am petrecut multe vacante cand eram mica, cu toata gasca lui papuc (adica verii mei). In curte acum e iarba, dar in copilarie era numai pamant uscat (si batut de noi in picioare). Nu iti inchipui cate am putut juca acolo: tara-tara vrem ostasi, la putere, imparate luminate, ne jucam de-a gimnastele )).gif (atunci am invatat sa fac roata), de-a restaurantul (aveam torturi din lut ornate cu flori din fatza casei )).gif ), de-a vanzatorii, elasticul, coarda, mananci-mananci, 7 pietre, ascunselea, faceam scenete, dansuri etc etc etc grin.gif
anaoi
7 pietre?

mananci/mananci? imparate luminate?
michelle
CITAT(anaoi @ 12-04-2007, 04:43 PM) *

7 pietre?

mananci/mananci? imparate luminate?

lol.gif
Va invat cand mai vin la Bucuresti

Femeia, cel mai sever arbitru
buretel
CITAT(michelle @ 12-04-2007, 03:39 PM) *

Multumesc hug.gif
Eu sunt aproape de ea, la 70 km. Acolo am petrecut multe vacante cand eram mica, cu toata gasca lui papuc (adica verii mei). In curte acum e iarba, dar in copilarie era numai pamant uscat (si batut de noi in picioare). Nu iti inchipui cate am putut juca acolo: tara-tara vrem ostasi, la putere, imparate luminate, ne jucam de-a gimnastele )).gif (atunci am invatat sa fac roata), de-a restaurantul (aveam torturi din lut ornate cu flori din fatza casei )).gif ), de-a vanzatorii, elasticul, coarda, mananci-mananci, 7 pietre, ascunselea, faceam scenete, dansuri etc etc etc grin.gif

rolleyes.gif ce frumos...mi-aduc aminte de copilarie...dar a mea a fost acum vreo suta de ani doh.gif
noi ne jucam si de-a aprozarul (eram 4 verisoare, surori 2 cate doua): una era vanzatoarea restul erau clientii nervosi, la coada; aveam si cantar si greutati (cred ca de acolo am inceput sa invat despre furatul la cantar lol.gif lol.gif ; sau ne jucam de-a familia Lungu si familia Scurtu (eu eram din familia Scurtu, ca eram mai mica, la varsta grin.gif ) si multe din cele pe care le-ai enumerat tu wink1.gif

Ella79
7 pietre cred ca stiu ce e. In Bucuresti ii ziceam "castelul". Nu e jocul ala de pui niste pietre unele peste altele si dai cu mingea in ele sa se darame? Dupa aia o echipa trebuie sa le puna la loc fara sa fie lovita cu mingea.
Anna
CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 04:33 PM) *

anna muhahahahahahahahahahahaahahah vezi poate zice si numerele de la loto lol.gif lol.gif lol.gif

ohoo....la cat vorbeste in somn, as alcatui si nr de telef.

A apropo, am auzit la radio ca un tip dupa o petrecere cu amicii, de dim s-a trezit cu un nr de tel in minte, a sunt la acel nr. ..era o tipa...si acum s-au casatorit. biggrin.gif naughty.gif blum.gif
Asa ca fetele singurele, sa ne concentram noaptea, cine stie ce visam wink1.gif
buretel
CITAT(Ella79 @ 12-04-2007, 03:57 PM) *

7 pietre cred ca stiu ce e. In Bucuresti ii ziceam "castelul". Nu e jocul ala de pui niste pietre unele peste altele si dai cu mingea in ele sa se darame? Dupa aia o echipa trebuie sa le puna la loc fara sa fie lovita cu mingea.

salut.gif ella, asta e...super fun!!
Anna
grin.gif Mie imi placea mult sa ma joc frunza biggrin.gif

Si acu cand am fost la padure, m-am jucat berminton si carti - septica, sunt un as la carti blushing.gif grin.gif
buretel
CITAT(annaiss_derrian @ 12-04-2007, 04:03 PM) *

grin.gif Mie imi placea mult sa ma joc frunza biggrin.gif

de la frunza m-am paruit cu un coleg, si am spart geamul de la intrarea in scoala lol.gif el nu ma lasa sa intru, sunase de intrare, eu trageam de usa si tot asa grin.gif in final m-a costat 65 lei+2 palme de la mama+nota scazuta la purtare doh.gif tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.