Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
Mie imi place sa ma joc dea mama si dea tata lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 05:05 PM) *

eram sigura tease.gif tease.gif
May
Si eu care ma credeam imprevizibila doh.gif lol.gif
anaoi
logic, May....

fetele am plecat la medi.

pa.
pe maine.

CITAT(Tulip @ 12-04-2007, 05:08 PM) *

eram sigura tease.gif tease.gif

adik erai precisa tease.gif
anca veselie
eu ma jucam cu frati-miu cu papusile si masinutele, faceam ferme, papusile participau la concursuri de miss si le faceam diferite haine.
cand eram ff mici, mai ales frati-miu, ne jucam de-a porcu', respectiv el era porcul, il legam cu ceva de gat si il plimbam lol.gif
noi mai jucam flori, fete, filme si baieti, ratele si vanatorii.
miha, nu stiu cum sunt imparate luminate si la putere
michelle
Ella, da, ala e jocul grin.gif

He he ce amintiri, buretzel! lol.gif
Mi-au mai trezit si mie cateva: ma jucam de-a gradinita cu papusile, le puneam sa doarma la pranz si care erau obraznice primeau bataita la popou blushing.gif .. sau de-a scoala )).gif

pi es: am observat o melodie la tine la semnatura, daca vrei varianta mp3, da-mi emailul tau

CITAT(anca veselie @ 12-04-2007, 05:31 PM) *

Mi-e lene sa explic, dar am gasit aici o descriere. Noi strigam "imparate, imparate, cat e ceasul?", numai ca mai infloream.. ziceam "imparate, imparate, cu castelul de aur"... si alte inflorituri care sa ii faca pe plac, sa ne dea cat mai mult sa avansam. Cine ajungea primul, era imparatul la urmatoarea tura.
Cam ca la fel ca si jocul "un doi trei, la perete stai!".
ina_ceva
Fetelor, voi stiti ceva despre Detector Radar Eurostar HEADLINE ?
Ma gandeam ca aveti mai multa experienta fatza de mine cool.gif
anca veselie
interesant miha!
Deea
Pisik tocmai ti-am vazut poza in revista Automondial....mai ce vedeta avem noi pe aici, maine poimaine te vedem pe coperta Vogue wink1.gif
ina_ceva
Tulip, dar daca ai tunde-o pe Timea mai scurt (poate ras de tot) nu s-ar indesi parul?
Concediu placut, dylly! Sa te distrezi si pt noi, eventual sa bei un cocktail! tease.gif

CITAT(danyhoney @ 12-04-2007, 01:54 PM) *

N-as putea sa stau asa, ma deranjeaza oasele lol.gif

Cand eram copila, la mama acasa, eram si eu vanzatoare la aprozar si mama intr-o familie numeroasa.
Am fost si zana care era rapita de zmeii cei fiorosi, dar cu inima mare wink1.gif ; am jucat Omul Negru, mi-am invinetzit genunchii si la fotbal cu baietii wacko.gif
May
Eu cred ca as putea sa stau in pozitia aia dar tare mi-e ca, atunci cand ma vede Remy, imi trage un shut in fund lol.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 12-04-2007, 06:49 PM) *

Eu cred ca as putea sa stau in pozitia aia dar tare mi-e ca, atunci cand ma vede Remy, imi trage un shut in fund lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Intrebare: fetelor, ati folosit produse de la Faberlic? As vrea sa imi comand ceva dar astept pareri..
nusarich
ina, la faza cu tuns zero ca sa se indeseasca parul, eu sunt o experienta ratata. In afara de faptul ca acum sunt saten deschis (din blond nordic, asa eram cand eram mica, asa era si mama cand era tanara deci e din familie), n-am facut mare lucru. Adica parul e la fel de rar ca inainte. Dar, e drept, mai inchis la culoare. Poate la atii e altfel.
Ramo
Salutare, salutare! Am ajuns si eu acasa mai repede. Bine, nu am stat chiar toata ziua la munca.....am mancat azi la restaurantul chinezesc....mmmmmm, doar acolo mai pap. Super mult mi-a placut.

Ina, fufa stia e-mail-ul meu de anul trecut cand ne-a descoperit si mi-a si "spart" parola atunci.....
Tocmai am vb cu Juliann ca fufa a pus parola pe calculator si nu mai poate intra sa vb. L-am rugat sa nu ii spuna nimik, sa nu ii ceara parola, ca oricum nu va renunta. O sa vb la telefon, sa mearga altundeva la net si sa nu ii dea satisfactia sa il vada nervos ca nu poate vb cu mine. Dar, cum e taur (incapatanat), nu stiu daca s-a putut abtine.

In rest, sunt bine, am o gramada de lucru, au inceputul nuntile, banchetele, botezurile....de toate avem...acum vin banii....dar si munca.....

May, esti o dulce, multumesc mult, ai PM.
Anna
CITAT(michelle @ 12-04-2007, 05:40 PM) *

Ella, da, ala e jocul grin.gif

He he ce amintiri, buretzel! lol.gif
Mi-au mai trezit si mie cateva: ma jucam de-a gradinita cu papusile, le puneam sa doarma la pranz si care erau obraznice primeau bataita la popou blushing.gif .. sau de-a scoala )).gif

pi es: am observat o melodie la tine la semnatura, daca vrei varianta mp3, da-mi emailul tau

CITAT(anca veselie @ 12-04-2007, 05:31 PM) *

Mi-e lene sa explic, dar am gasit aici o descriere. Noi strigam "imparate, imparate, cat e ceasul?", numai ca mai infloream.. ziceam "imparate, imparate, cu castelul de aur"... si alte inflorituri care sa ii faca pe plac, sa ne dea cat mai mult sa avansam. Cine ajungea primul, era imparatul la urmatoarea tura.
Cam ca la fel ca si jocul "un doi trei, la perete stai!".

Da, miha, il stiam!! doh.gif doh.gif doh.gif Jucam si eu...mi-ati adus aminte de copilaria, sunt asa multe jocuri de care cred ca am uitat. Mai stiti jocul cu ata, tineai o bucata lunga de sfoara si o rasuceai pe maini, pe degete, intr-un anumit fel..era ca un joc.. mai ca nus sa explic biggrin.gif
Si mai era aia gen batut din palme, joc intre persoane si ne atingeam palmele si era si un catecel .. o poni poni poni, acadela mustafa rolleyes.gif grin.gif grin.gif stie cineva? biggrin.gif Sau ma tacanesc sigur!!

CITAT(nusarich @ 12-04-2007, 08:11 PM) *

ina, la faza cu tuns zero ca sa se indeseasca parul, eu sunt o experienta ratata. In afara de faptul ca acum sunt saten deschis (din blond nordic, asa eram cand eram mica, asa era si mama cand era tanara deci e din familie), n-am facut mare lucru. Adica parul e la fel de rar ca inainte. Dar, e drept, mai inchis la culoare. Poate la atii e altfel.

La mine a functionat, cand am fost mica eram permanent tunsa la chelie, si acum am un par f des si bogat. Nu stiu sa zic exact daca din aceasta cauza sau asa e parul meu...dar merita incercat nu? biggrin.gif

CITAT(ramonavlas @ 12-04-2007, 08:33 PM) *

Salutare, salutare! Am ajuns si eu acasa mai repede. Bine, nu am stat chiar toata ziua la munca.....am mancat azi la restaurantul chinezesc....mmmmmm, doar acolo mai pap. Super mult mi-a placut.

Ina, fufa stia e-mail-ul meu de anul trecut cand ne-a descoperit si mi-a si "spart" parola atunci.....
Tocmai am vb cu Juliann ca fufa a pus parola pe calculator si nu mai poate intra sa vb. L-am rugat sa nu ii spuna nimik, sa nu ii ceara parola, ca oricum nu va renunta. O sa vb la telefon, sa mearga altundeva la net si sa nu ii dea satisfactia sa il vada nervos ca nu poate vb cu mine. Dar, cum e taur (incapatanat), nu stiu daca s-a putut abtine.

In rest, sunt bine, am o gramada de lucru, au inceputul nuntile, banchetele, botezurile....de toate avem...acum vin banii....dar si munca.....

May, esti o dulce, multumesc mult, ai PM.

Ramo, dar el in ce legaturi e acum cu tipa respectiva? Ca ai zis ca a pus parola pe pc, lucreaza impreuna ...sau? Cred ca iti e f greu, eu as fi geloasa si fara motiv.
Ramo
Annais, pai ei stau sub acelasi acoperis. La inceputul anului si-au platit chiria pe 4 luni, si i-am spus sa nu cumva sa plece din casa aia, si sa o lase pe ea (mai stau cu inca 2 persoane) acolo. El are o gramada de acte la banca pe acea adresa, asta ar insemna sa schimbe tot din nou. Si nu mai are rost, doar peste 1 luna va veni de tot acasa. Mi-a spus ca pt mine renunta si la actele alea (nu il mai intereseaza), renunta si la banii aia cu care a platit chiria si se muta undeva fara ea, doar ca s fiu eu mai linistita. I-am spus sa nu faca asta. Nu imi pare rau, am vb cu el pe net chiar si cand era fufa acasa, sunt convinsa ca nu mai e nimik intre ei, insa ea...incearca. Nu o condamn f tare, poate asa as face si eu in locul ei....desi ma indoiesc ca m-as cobori la un asemenea nivel.
Tulip
Nu prea stiu cat ajuta tunsul la zero,dar nici nu vreau sa-l tetez pe Timea. doh.gif Cert e ca de cand am tuns-o mai scurt,are paru mult mai des pt. ca ii cresc firele de par deodata......

Ramo,cand ajunge Julian in tara?
Ramo
Tulip, mai sunt 16 zile cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pe 28 aprilie, la ora 18.30 aterizeaza avionul...............
axe10
CITAT(danyhoney @ 11-04-2007, 11:33 AM) *

CITAT(michelle @ 11-04-2007, 10:30 AM) *

Se curata singure? w00t.gif

Dap . In cuptor trebuie doar sa pun un pic de apa si detergent de vase , apoi il programez si ... ma fluiera cand e gata lol.gif

CITAT(michelle @ 11-04-2007, 11:35 AM) *

Mey la noi se gasesc astfel de masinarii? naughty.gif

Revin eu cu precizari pt fetele din Ro...se gasesc si la noi...sunt doua feluri curatare electrochimica si una care o am eu...se blocheaza usa, urca temperatura la 500 grade si "arde" tot din cuptor....eu am ultimul racnet de la Ariston...si m-a costat vreo 900 si ceva euroi acum 2 ani...poate acum nu mai e chiar ultimul racnet. Dupa 90 min cat tine programul, si dupa ce s-a racit cat de cat...oricum usa ramane blocata pana cand nu e periculos sa te arzi....se ia o laveta umeda si se sterge "praful" dinauntru...asta e tot...

CITAT(danyhoney @ 12-04-2007, 01:38 PM) *

Imagine

Interesanta ideea.... naughty.gif

Pai cum dracu'....si eu ma joc si acum... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Am intrat sa va citesc pt ca nu pot sta fara voi...sunt pe tusa cu ww ca sunt in deplasare la Sibiu...va pun poze cand ajung acasa.
Dylly...concediu placut...
Ella79
CITAT(Tulip @ 12-04-2007, 09:34 PM) *

Nu prea stiu cat ajuta tunsul la zero,dar nici nu vreau sa-l tetez pe Timea. doh.gif Cert e ca de cand am tuns-o mai scurt,are paru mult mai des pt. ca ii cresc firele de par deodata......

Tulip, stiu ca e tare neplacut pentru o fetita sa fie tunsa la 0, dar la mine sa stii ca a functionat. Parintii mei au parul foarte subtire si rar si la fel il aveam si eu cand eram mica. Numai ca mama m-a tuns la 0 de cateva ori (parca de vreo 2, dar am sa o intreb exact) si am ajuns sa am un par des si bogat de care sunt foarte multumita.
Nu stiu ce sa zic, dar merita incercat macar sa o tunzi scurt de cateva ori.

Pisik
CITAT(Ella79 @ 12-04-2007, 11:14 PM) *

Tulip, stiu ca e tare neplacut pentru o fetita sa fie tunsa la 0, dar la mine sa stii ca a functionat. Parintii mei au parul foarte subtire si rar si la fel il aveam si eu cand eram mica. Numai ca mama m-a tuns la 0 de cateva ori (parca de vreo 2, dar am sa o intreb exact) si am ajuns sa am un par des si bogat de care sunt foarte multumita.

si cu mama au facut la fel si acum are un par superb, des si cu firul gros. si eu la fel, pt ca si eu am suferit acelasi "tratament". nu e placut, vorba Ellei, dar parul creste repede si eu merita, decat sa aiba o mita de par toata viata....chiar da rezultate
Pisik
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762397626614 - sa nu plec sa raman datoare, pozele de Paste si Florii
Am fugit la somn ca sunt chioara
Ne auzim luni!
emu
CITAT(Pisik @ 12-04-2007, 06:02 PM) *

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762397626614 - sa nu plec sa raman datoare, pozele de Paste si Florii
Am fugit la somn ca sunt chioara
Ne auzim luni!

w00t.gif Pisik!! Imi place fusta rosie la nebunie... vreau si eu smile.gif Iti vine tare bine, si in poze arati super wink1.gif
Tzutzi80
Neata!!!!! Nu-i asa ca va era dor de cafelele facute de mine dimineata? Uite ca acum am pentru fiecare cate o cafea (doua, trei, pt dylly o perfuzie intreaga )).gif ) cafea.gif (cafe-perfuzie) )).gif

Pisik, daca mai zici vreodata ca esti grasa....imi deplasez cei 166 de cm ai mei si cele 75kg pana la Bucuresti ..... si iti dau o mama de bataie la fundulet de nu ai idee.....pana iti vine mintea la cap. pupic.gif Arati nu de milioane....ci de zeci de milioane.

Imagine
nusarich
CITAT(Pisik @ 13-04-2007, 12:12 AM) *

CITAT(Ella79 @ 12-04-2007, 11:14 PM) *

si cu mama au facut la fel si acum are un par superb, des si cu firul gros. si eu la fel, pt ca si eu am suferit acelasi "tratament". nu e placut, vorba Ellei, dar parul creste repede si eu merita, decat sa aiba o mita de par toata viata....chiar da rezultate

'neata neuroni!
ei, se pare ca sunt eu defecta, ca la mine nici vreo 3 tunsuri din astea n-au facut nimic... deci nu va luati dupa mine...
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 13-04-2007, 08:33 AM) *

Neata!!!!! Nu-i asa ca va era dor de cafelele facute de mine dimineata? Uite ca acum am pentru fiecare cate o cafea (doua, trei, pt dylly o perfuzie intreaga )).gif ) cafea.gif (cafe-perfuzie) )).gif

Pisik, daca mai zici vreodata ca esti grasa....imi deplasez cei 166 de cm ai mei si cele 75kg pana la Bucuresti ..... si iti dau o mama de bataie la fundulet de nu ai idee.....pana iti vine mintea la cap. pupic.gif Arati nu de milioane....ci de zeci de milioane.

Imagine

"Neata!!!!!!!!!Super fain afara ,super bine pica si cafa,Pisik vreau sa am silueta ta si fetele ,nu uitati azi e crazy.gif

Vineri 13[color=#FF0000]
Tzutzi80
Si ce daca!!! Periculoase sunt zilele de marti 13 (din cate imi amintesc eu)
anaoi
yupppyyy....ceva mai mult de 24 ore si sunt la Berlin. da,da,da ma distrez si pt voi, beau cocktailuri.

tzutzi mersi pt perfuzie....logic azi noapte nu am dormit de stres inutil. in fine.

fug sa ma uit la poze....

apropo tuns la zero....a mers si la mine. m-au tuns d evreo 2-3 ori parca si acum am parul des care rezista detsul d ebine la vopselile lui dylly.

si apropo vineri 13....nemtii sunt de-a dreptul ingroziti de ziua asta.
Tulip
Neata!

Nici mie nu-mi place vineri 13 dry.gif
Eu.

'neatza

eu n-am nimic cu vineri 13, mie nu-mi place ziua de joi dry.gif

CITAT(michelle @ 12-04-2007, 08:03 PM) *

Intrebare: fetelor, ati folosit produse de la Faberlic? As vrea sa imi comand ceva dar astept pareri..

Sincer, nu te sfatuiesc. eu am cumparat cate ceva de la ei (gel intim, gel pentru dupa epilare, crema de maini) si nu au avut nici un efect. crema de maini imi usca mainile, gelul intim mi-a facut infectie acolo, iar crema pentru dupa epilare era frectie la picior de lemn. singurele chestii care mi-au placut au fost vreo 2 parfumuri care miroseau binisor. cam atat

Tzutzi, oare de ce eram sigura ca esti leu ? )).gif tu si May faceti echipa perfecta. pupic.gif
Deea
pupic.gif Neata!

Tutzi multumim pentru cafea! Eu m-am sucit de pe o parte pe alta toata noaptea din cauza ca nu-mi aduceam aminte daca am scris sau nu ceva intr-un raport pentru servici ..... la 8 eram in birou, nu mai aveam stare acasa, din fericire scrisesem ce trebuia.

Pisik imi place fustita si balerinii imi plac...ti-ai cumparat din Ro balerinii? aaaa.... sa nu uit, mie imi place de buni a ta floare.gif Si ma repet....ti-am vazut poza in revista Automondial....te asteptam pe coperta blum.gif

Eu incerc sa fac abstractie ca azi e vineri 13, nu sunt f. superstitioasa cu chestia asta dar parca nu suna tocmai frumos ; miercuri am avut o zi f. urata la servici sper sa nu se mai repete evenimentele.
Tulip
Pisik, w00t.gif
sibel
buna dimineata!!!
cum stati cu slabitul??mie imi este groaza ca vine weekend-ul si o sa ma arunc la macare ca niciodata iar kg dat jos il pun la loc....ce cosmar...
michelle
CITAT(anaoi @ 13-04-2007, 08:47 AM) *

Eu am luat un 2 intr-o zi de vineri 13, si cu luna plina
Imi cazusera fitzuicile din banca lol.gif

Pisik, arati super! cheer.gif Ce bine de tine ca poti purta balerini.. eu nu prea port fara toc, pe motiv de inaltime..
Deea, tin pumnii sa fie bine.. Oricum, e aproape week-end grin.gif
sibel, toate suntem tentate sa mancam ingrasacioase in we.. Mai bine faci economie din timpul saptamanii wink1.gif
bubbles
Neata..amintrat sa va salut ca plecam vreo 2 sapt in concediu pleasantry.gif .. sapt viit plecam la Craiova..uff lung drum.
Va pupicesc pupic.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 13-04-2007, 09:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 13-04-2007, 08:47 AM) *

Pisik, arati super! cheer.gif Ce bine de tine ca poti purta balerini.. eu nu prea port fara toc, pe motiv de inaltime..
Deea, tin pumnii sa fie bine.. Oricum, e aproape week-end grin.gif
sibel, toate suntem tentate sa mancam ingrasacioase in we.. Mai bine faci economie din timpul saptamanii wink1.gif

iar eu zic "ce bine de voi, cele mai micute de inaltime, ca puteti purta tocuri"..., eu cu kilometrii mei de lungime nu prea pot purta toc. ar trebui sa fii bucuroasa, ca piciorul arata mai bine cu toc decat fara, parerea mea.
Deea
Nusha eu port tocuri chiar daca sunt inalta, n-am nici o problema cu treaba asta. La servici nu prea port ca fac multe drumuri zilnic si ma dor picioarele, in rest n-am nici o greata.
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Superbe pozele pisik; mi-a placut proba de divort tease.gif
CITAT(michelle @ 13-04-2007, 09:37 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif ce ghinion, miha blum.gif

Andreea, odihna placuta la parintii tai wink1.gif
ALICE
Pe un coleg de-al meu l-a dat afara.Acum.Sa vedeti ce om ghinionist.Mergea pe centru si vorbea la telefon.Vorbea urat de seful lui (directorul general) cu cineva.
Si ce credeti?Directorul general era pe centru.Si asta a stat in spatele lui tot drumul sa auda ce spune zapacitul.Si cand s-a plictisit,l-a batut pe umar si i-a zis"sa vii maine dimineata sa te dau afara". lol.gif
nusarich
CITAT(Deea @ 13-04-2007, 09:55 AM) *

Nusha eu port tocuri chiar daca sunt inalta, n-am nici o problema cu treaba asta. La servici nu prea port ca fac multe drumuri zilnic si ma dor picioarele, in rest n-am nici o greata.

am eu stolurile mele...
dany
Neata !

Ce veselie pe aici , ce amintiri din copilarie .... frumos !!

Pisiiiiiik
, arati superb !!!!! Vreau si eu fustita ca a ta , plssss )).gif

Dylly , ai terminat pregatirile de plecare ? hug.gif

Subscriu si eu la ce au spus fetele in legatura cu tunsul zero , Tulip

Apropo de ziua de vineri 13 ... aici sunt nebuni nemtii ( a spus si Dylly ) cu ziua asta . Eu sper ca noi 2 am scapat ieri de ghinion : a lovit Dirk masina doh.gif doh.gif . Datorita euforiei ca am semnat actele pentru bucatarie , cand am iesit din magazin sa plecam spre casa trebuia sa dea putin cu spatele sa iesim din parcare . Si .... poc , a intrat in coltul magazinului ( un colt mai iesit in afara ) doh.gif . Are carnet de 23 de ani si nu a lovit niciodata masina pana ieri !!! Dreapta spate .... stop facut praf , bara indoita ... Alti bani , alta distractie .
alandana
Dany - s-a spart ghinionul. Nu aveti asigurare?
Eu mi-am cumparat galerii inainte de Paste si le-am pus in masina( erau lungi 3 m). Cand am inchis portbagajul mi-am crapat parbrizul. Dar ... cateva drumuri la politie si asigurari si acum astept sa apara parbrizul nou. Nimic nu se face fara efort.

Eu sunt la o cura de slabire personalizata. Mananc o multime de legume(crude - salata, telina, morcov, varza) si 2 fructe pe zi. Carne fiarta, oua fierte, branza de vaci si iaurt degresat. In diverse combinatii. Si nu mai renunt pana nu ajung la 48 kg. De luni ma duc si la sala.
ALICE
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 10:31 AM) *

Eu sunt la o cura de slabire personalizata. Mananc o multime de legume(crude - salata, telina, morcov, varza) si 2 fructe pe zi. Carne fiarta, oua fierte, branza de vaci si iaurt degresat. In diverse combinatii. Si nu mai renunt pana nu ajung la 48 kg. De luni ma duc si la sala.

Sa stii ca incerc si eu.Macar o luna
dany
Avem asigurare , Dana , Casco dar nu totala ( cum naiba sa traduc "voll" in romana ??? doh.gif ) , asa ca pentru coltul magazinului ( a suferit si el un pic de tot ) plateste asigurarea . Dar pentru masina noastra platim noi sad.gif
Asta e , vorba ta : s-a spart ghinionul . Asa ne trebuie daca ne urcam in masina si incepem sa vorbim amandoi odata si ne gandim doar la faptul ca ni s-a luat o piatra de pe inima cu bucataria .... El s-a concentrat pe acest subiect si pur si simplu nu a vazut coltul ala . In ultima saptamana am parcat de 4 ori acolo , in acelasi loc si nu s-a intamplat nimic .... pana ieri .

Sunt curioasa ce rezultate da dieta ta personalizata , suna sanatos .
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 13-04-2007, 10:14 AM) *

Pe un coleg de-al meu l-a dat afara.Acum.Sa vedeti ce om ghinionist.Mergea pe centru si vorbea la telefon.Vorbea urat de seful lui (directorul general) cu cineva.
Si ce credeti?Directorul general era pe centru.Si asta a stat in spatele lui tot drumul sa auda ce spune zapacitul.Si cand s-a plictisit,l-a batut pe umar si i-a zis"sa vii maine dimineata sa te dau afara". lol.gif

Cat de tare devil.gif
Ramo
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 11:31 AM) *

Dany - s-a spart ghinionul. Nu aveti asigurare?
Eu mi-am cumparat galerii inainte de Paste si le-am pus in masina( erau lungi 3 m). Cand am inchis portbagajul mi-am crapat parbrizul. Dar ... cateva drumuri la politie si asigurari si acum astept sa apara parbrizul nou. Nimic nu se face fara efort.

Asta e dieta pe care o tin si eu, preferata mea. Doar ca nu ma rezum la doar 2 fructe pe zi, dar in rest am cantitati maxime.
Ella79
CITAT(ALICE @ 13-04-2007, 10:14 AM) *

Saracul de el. Pe bune, ce ghinion!!

Eu sunt suparata rau ca tocmai mi-a aparut un herpes pe buza de sus. doh.gif Bine, dupa atatea boli si atatea medicamente ma asteptam, ca ma stiu cum sunt, dar am sperat ca poate de data asta ma sare. Cel mai mult urasc sa imi apara un nenorocit din asta de herpes sa imi poceasca toata fata. Incepand din seara asta si pana duminica seara eu o tin din petrecere in petrecere si va dati seama ce bine imi pica.
Bineinteles ca iarasi nu imi fac nici o poza...
Acum ma indop cu Acicovir si ma dau cu tot felul de creme poate, totusi, cine stie, se indura si se face cat mai mic, invizibil daca se poate.
Mor de ciuda, nu alta!
dany
Ella , eu am un leac babesc pentru herpes : imbiba un colt de prosop cu otet si freaca zdravan locul cu herpes . . Nu dispare dar nici nu se va mari . Ai grija ca ustura un pic dar ajuta .
alandana
De fiecare data cand tin regimul asta ma simt bine si reusesc sa dau jos 2-3 kg. Eu nu ma arunc la multe fructe pentru ca am tendinta sa fac excese. Asa ca imi impun 2 fructe si fara cioco. Mananc 3 mese la ore fixe si incerc sa nu rontai intre mese.
Din pacate regimul e sarac in cereale - nu paste, nu paine, nu orez sau cartof. Doar exceptional ( cam o zi da o zi nu) mananc dimineata 1 felie de paine integrala. Dar de fiecare data dau jos 2-3 kg in 2 saptamani.
Si dupa ce tin 2 saptamani asa reiau WW - si nu pun la loc.
In principiu seamana si cu Monti - pentru ca nu amestec glucide cu lipide.
Ella79
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 11:05 AM) *

Ella , eu am un leac babesc pentru herpes : imbiba un colt de prosop cu otet si freaca zdravan locul cu herpes . . Nu dispare dar nici nu se va mari . Ai grija ca ustura un pic dar ajuta .

Dany, multumesc mult, am sa incerc. Sper sa imi treaca.
Momentan am dat cu crema multa si am tapetat cu fond de ten ca trebuie sa plec la coafor. Pe seara oi vedea eu ce fac...

Alandana, acum cativa ani am slabit si eu foarte mult cu un regim asemanator cu ce spui tu. Imi creasem eu propriul regim pentru ca, pana la urma, fiecare dintre noi stie cel mai bine ce ni se potriveste.
Chiar ma bate gandul sa-l incep din nou in primavara asta, ca la mine WW nu mai merge.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.