CITAT(michelle @ 12-04-2007, 05:40 PM)

Ella, da, ala e jocul
He he ce amintiri,
buretzel!
Mi-au mai trezit si mie cateva: ma jucam de-a gradinita cu papusile, le puneam sa doarma la pranz si care erau obraznice primeau bataita la popou

.. sau de-a scoala
pi es: am observat o melodie la tine la semnatura, daca vrei varianta mp3, da-mi emailul tau
CITAT(anca veselie @ 12-04-2007, 05:31 PM)

miha, nu stiu cum sunt imparate luminate si la putere
Mi-e lene sa explic, dar am gasit
aici o descriere. Noi strigam "imparate, imparate, cat e ceasul?", numai ca mai infloream.. ziceam "imparate, imparate, cu castelul de aur"... si alte inflorituri care sa ii faca pe plac, sa ne dea cat mai mult sa avansam. Cine ajungea primul, era imparatul la urmatoarea tura.
Cam ca la fel ca si jocul "un doi trei, la perete stai!".
Da, miha, il stiam!!

Jucam si eu...mi-ati adus aminte de copilaria, sunt asa multe jocuri de care cred ca am uitat. Mai stiti jocul cu ata, tineai o bucata lunga de sfoara si o rasuceai pe maini, pe degete, intr-un anumit fel..era ca un joc.. mai ca nus sa explic
Si mai era aia gen batut din palme, joc intre persoane si ne atingeam palmele si era si un catecel .. o poni poni poni, acadela mustafa

stie cineva?

Sau ma tacanesc sigur!!
CITAT(nusarich @ 12-04-2007, 08:11 PM)

ina, la faza cu tuns zero ca sa se indeseasca parul, eu sunt o experienta ratata. In afara de faptul ca acum sunt saten deschis (din blond nordic, asa eram cand eram mica, asa era si mama cand era tanara deci e din familie), n-am facut mare lucru. Adica parul e la fel de rar ca inainte. Dar, e drept, mai inchis la culoare. Poate la atii e altfel.
La mine a functionat, cand am fost mica eram permanent tunsa la chelie, si acum am un par f des si bogat. Nu stiu sa zic exact daca din aceasta cauza sau asa e parul meu...dar merita incercat nu?

CITAT(ramonavlas @ 12-04-2007, 08:33 PM)

Salutare, salutare! Am ajuns si eu acasa mai repede. Bine, nu am stat chiar toata ziua la munca.....am mancat azi la restaurantul chinezesc....mmmmmm, doar acolo mai pap. Super mult mi-a placut.
Ina, fufa stia e-mail-ul meu de anul trecut cand ne-a descoperit si mi-a si "spart" parola atunci.....
Tocmai am vb cu Juliann ca fufa a pus parola pe calculator si nu mai poate intra sa vb. L-am rugat sa nu ii spuna nimik, sa nu ii ceara parola, ca oricum nu va renunta. O sa vb la telefon, sa mearga altundeva la net si sa nu ii dea satisfactia sa il vada nervos ca nu poate vb cu mine. Dar, cum e taur (incapatanat), nu stiu daca s-a putut abtine.
In rest, sunt bine, am o gramada de lucru, au inceputul nuntile, banchetele, botezurile....de toate avem...acum vin banii....dar si munca.....
May, esti o dulce, multumesc mult, ai PM.
Ramo, dar el in ce legaturi e acum cu tipa respectiva? Ca ai zis ca a pus parola pe pc, lucreaza impreuna ...sau? Cred ca iti e f greu, eu as fi geloasa si fara motiv.