salutare! ce de lume pe aici vineri
pisik, am vazut cat de dragute sunteti toate 3 in poze: tu, mama ta si bunica....aveti de asemenea o gasca nemaipomenita

. la fel miha, si tu, la fel ca si pisik arati tare bine si gasca iarasi este de milioane
anca, m-am distrat copios la faza cu jocul de-a purcelul
).gif)
imi aminteste de un film in care tipul ii cerea dominei sa-l tina in lesa
).gif)
. miha, ce bine tii minte jocurile ca eu am uitat cum se numeau
legat de faza cu parul, eu am un par bogat si mama nu m-a tuns deloc cand eram mica, parul s-a indesit mult dupa 2-3 ani. acum, cei din partea lui dan au parul mai rar, nu stiu ce sa zic, sa speram ca bia va fi "paroasa" ca mine
alice, si eu la fel ca tine, cred in spirite
ramona, lasa ca mai ai putin si te vezi cu julian, las-o incolo de fufa ca nu se merita sa-ti strici ziua pentru ea...sunt convinsa cand va fi alaturi de tine te vei simti mult mai in siguranta, mai e f.putin
may, tu esti o figura adorabila. ce sa zic, cand mai fac cate-o traznaie in supermarket ma gandesc la tine
).gif)
(zilele trecute, cuprinsa de febra pastelui plecasem cu cosul de cumparaturi acasa
).gif)
)
dylly, distractie placuta. sa ai parte de relaxare ca ai nevoie
dana, de abia astept pozele de la botez. ghici in ce culoare m-am imbracat si eu la botez
dany, imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu masina. cum au spus fetele, s-a spart ghinionul...de acum trebuie sa inceapa partea frumoasa-amenajarea casei

tot legat de casa,
eu, cred ca prioritatea nr. 1 ar fi o masuta...se poate face orice pe ea, inclusiv fursecuri daca e mai joasa
ina, nu mai stiu daca ai spus unde va pleca babuinul tau 1 an?
annaiss, bubbles, we placut la gratarel
tulip, noi azi mergem cu bia la parculetul milka

sa-mi spui daca are rabdare timea la circ