Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
BLUELIFE
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 11:08 AM) *

De fiecare data cand tin regimul asta ma simt bine si reusesc sa dau jos 2-3 kg. Eu nu ma arunc la multe fructe pentru ca am tendinta sa fac excese. Asa ca imi impun 2 fructe si fara cioco. Mananc 3 mese la ore fixe si incerc sa nu rontai intre mese.
Din pacate regimul e sarac in cereale - nu paste, nu paine, nu orez sau cartof. Doar exceptional ( cam o zi da o zi nu) mananc dimineata 1 felie de paine integrala. Dar de fiecare data dau jos 2-3 kg in 2 saptamani.
Si dupa ce tin 2 saptamani asa reiau WW - si nu pun la loc.
In principiu seamana si cu Monti - pentru ca nu amestec glucide cu lipide.

Faza cu mese la ore regulate ajuta mult asta am observat si eu cheer.gif
anaoi
deci cine zicea ca il cloneaza pe dylly? ca ar cam fi cazul.....

nu nu am terminat pregatirile...adik mai am de pus in valiza lucrurile. pe la 18.00 merg la restaurant sa o sarbatorim pe lore....dar eu nu am bagajele facute. dar ce naiba? vine la 4.10 maisna s ama ia, deci si as anu voi dormi in noaptea asta.

apropo tocuri...dylly urla d edurere d epicioare, pt ca zilele astea a trbeuit sa vina pe tocuri.
daconst
Am citit pe fuga si scriu tot pe fuga ca am o groaza de treburi de facut. doh.gif

Tulip,la faza cu parul eu spun ca nu e adevarat ca se indeseste.Exemplu sunt eu si sor-mea.E tunsa de 2-3ori si eu nu.Avem parul la fel.Eu zic ca se mosteneste de la parinti.Aici nemtii nu-si tund copii la chelie si pentru asta nu am vazut mai multi cheliosi ca in Ro. lol.gif

Dany,ce sa zic,imi pare rau de ghinionul vostru,dar asta sa fie cel mai mare pe care sa-l aveti in viata. pupic.gif

Dylly,concediu placut si sa faci multe poze!

Pisik,vazut pozele...esti dulcica tare.

Tzutzi,si eu ma gindeam la bustul ciocolatelului cind am vazut prima poza. lol.gif blushing.gif

May,esti o nebunatica...am ras de numa.Ma bucur tare mult cind te citesc. pupic.gif

Ella,la mine mergea ser fiziologic pe herpes.Il usca repede.Eu am facut un vaccin Cantastim,facut la Cantacuzino (nu stiu daca se mai fabrica),si de atunci nu am mai avut deloc herpes.Se face la sistem imunitar slabit.

Gata fug la treaba.Pup fetele si we placut.La noi se anunta 27°. cheer.gif
anca veselie
pisikule, esti o frumoasa!
dylly pupic.gif , las' ca faci tu si bagajele si dormi in avion! sa te distrezi bine de tot! ce-mi place atmosfera de dinainte de concediu! vreau si eeeeeeeeeeeu sa beau coteiluri cu dylly la berlin
dany, ce sa-i faci, se mai intampla si accidente de astea. costa mult reparatiile? cand mi se intampla faze din astea ma gandesc ca e bine ca e ceva minor fara repercursiuni majore! pupic.gif
alandana, esti tare hotarata! chiar sunt curioasa ce rezultate o sa ai!
ella, la tine tre sa vina o perioada tare buna dupa cate probl de sanatate ai avut floare.gif
ramona, ai dreptate cu fufa, probabil ca deja fata e disperata daca recurge la asemenea gesturi care mi se par josnice...

fetelor, eu ma bucur tare ca incepe weekendul, as vrea sa fac muuulte lucruri, respectiv sa ies la carciuma - azi e concert vita de vie in laptarie si cred ca merg - sa merg la muzeul cotroceni pt ca e o expozitie brancusi, sa ies prin parc, sa merg in vizite, poate si biciclesc, dar nu-s sigura. sa vad ce oi reusi sa fac grin.gif
sa va arat dulapul pe care mi-l doresc http://ikeaeu.ecweb.is/07/LKRO/ la pagina 107. nu imi permit tot dulapul, vreau doar corpul compartimentat pt camasi si pantaloni nu-i asa ca-i frumos?
ieri mi-am luat o noptiera simpla simpla, se vede la pag 115, e simpla simpla si scrie pe ea mare 35 ron.
dany
Distractie placuta deseara , Dylly .... si la noapte la facut bagaje blum.gif

Spor la treburi , Dana !! A venit nasica ? De abia astept pozele de maine hug.gif

Si ca sa fiu si eu in rand cu lumea ..... oare de ce naiba nu mai pot tine WW ?????????? Parca sunt batuta in cap doh.gif . Tin 3-4 zile si apoi ... gata , imi trece .

Maine facem gratar in curte cheer.gif cheer.gif

Anca , nu stiu cat va costa reparatul . Faza e ca in perioada asta tinem cu dintii de bani si ... parca nu ne lipseau aceste cheltuieli. E , asta e , rezolvam noi cumva .

Am vazut dulapul .... dar la preturi erau trecute doar barele de sustinere pentru umerase . Apropo , aceleasi bare le vom cumpara si noi pentru camera de dressing cheer.gif

Distractie placuta in WE , suna tare bine programul tau .
buretel
buna dimineata tuturor! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(michelle @ 12-04-2007, 04:40 PM) *

pi es: am observat o melodie la tine la semnatura, daca vrei varianta mp3, da-mi emailul tau

michelle pupic.gif dap, e bun si mp3-ul, sa mi-l salvez in ipod, ca sa isterizez 'boborul' )).gif iti trimit mp cu mailul meu. multumesc fain hug.gif

dany-dulce, am uitat sa spun blushing.gif : felicitari pt casuta!!!! give_rose.gif e superba! am citit si despre cuptorul-minune, si tre' sa recunosc ca da, dom'le, asta da tehnica!! daca s-ar inventa si o masina care sa-mi calce hainele, eu una m-as declara fericita si implinita )).gif as sta in varfului patului toata ziua lol.gif

give_rose.gif pt toata lumea!
dany
Bureteluuuuuu , aparusi si tu ? Pe unde ai umblata , fato , atata timp ? pupic.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 11:16 AM) *

Bureteluuuuuu , aparusi si tu ? Pe unde ai umblata , fato , atata timp ? pupic.gif

pupic.gif pupic.gif v-am citit zilnic, dar nu mai scot capul, ca-s lenesa si cu...atasament )).gif
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 12:10 PM) *

Anca , nu stiu cat va costa reparatul . Faza e ca in perioada asta tinem cu dintii de bani si ... parca nu ne lipseau aceste cheltuieli. E , asta e , rezolvam noi cumva .

Am vazut dulapul .... dar la preturi erau trecute doar barele de sustinere pentru umerase . Apropo , aceleasi bare le vom cumpara si noi pentru camera de dressing cheer.gif

Distractie placuta in WE , suna tare bine programul tau .

imi dau seama ca nu va lipseau aceste cheltuieli, numai ca uite, asa se intampla... nu puteti amana reparatul?
pai cadrul dulapului costa in jur de 70 euro, apoi usile sa zicem in jur de 120 euro amandoua, depinde de ce aleg. apoi mai sunt sertarele sau cosurile pe care le voi alege... eu ma astept sa ajung la un pret final de aprox 300 euro, sper la mai putin. o sa vad prin mai, cand o sa il cumpar.
dressingul tau cred ca o sa fie bestial, imi doresc si eu unul, sper sa si am la un moment dat grin.gif asa ca pozele cu dressingul tau le vreau cu dedicatie biggrin.gif
Anna
Neata! pupic.gif hug.gif

Sa aveti o zi frumoasa, ca e asa cald si soare afara w00t.gif
Dany..imi pare rau de accident, dar vb fetelor s-a dus ghinionul blum.gif
Ella...te inteleg perfect, mie imi iese pe sistem nervos, exact cand am un eveniment, cand sunt emotionata sau intr-o stare mai tensionata, atunci imi apare sorry.gif Incearca si cu zovirax.
Dilly...cred ca nu mai ai stare nu? biggrin.gif
Anca..sa inteleg ca esti fac VDV? naughty.gif

Va pupic.gif pe toate!
Tulip
Ella,sunt si eu fericita posesoare a 2 herpesi ....la mine nu-si face efectul otetul.....am incercat cu diverse creme,tablete,dar trece doar de la sine dry.gif

Azi mergem la circ cu Timea...... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 13-04-2007, 12:31 PM) *

nu am inteles ce ai vrut sa spui blushing.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 13-04-2007, 12:42 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 13-04-2007, 12:31 PM) *

nu am inteles ce ai vrut sa spui blushing.gif

sryy lol.gif lol.gif am vrut sa scriu FAN vita de vie (VDV) blum.gif
anca veselie
)).gif )).gif nu pot spune ca sunt fan. imi plac diverse formatii si diverse feluri de muzica. in general sunt deschisa la experiente auditive si nu numai blum.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 13-04-2007, 11:54 AM) *

La noi se anunta 27°. cheer.gif

Atat de mult sad.gif . Ma gandesc cu groaza la caldurile care vor napadi Bucurestiul la vara
dany
CITAT(anca veselie @ 13-04-2007, 11:23 AM) *

dressingul tau cred ca o sa fie bestial, imi doresc si eu unul, sper sa si am la un moment dat grin.gif asa ca pozele cu dressingul tau le vreau cu dedicatie biggrin.gif

salut.gif

Si eu sunt curioasa cum va iesi smile.gif
Ramo
CITAT(ina_ceva @ 13-04-2007, 01:50 PM) *

CITAT(daconst @ 13-04-2007, 11:54 AM) *

La noi se anunta 27°. cheer.gif

Atat de mult sad.gif . Ma gandesc cu groaza la caldurile care vor napadi Bucurestiul la vara

Cica vara asta va fi cea mai calduroasa si secetoasa din ultimii ani......
May
Neatza fetelor smile.gif

danydulce da o fuga cu masina pana la mine ca ti-o face Remy )).gif . Lasa ca macar e bine ca a fost un accident minor si nu ati patiti ceva, Doamne fereste pupic.gif

pisik vreau fusta ta rosie!!!! w00t.gif

tulip eu nu am fost niciodata tunsa 0 dar am fost tunsa scurt de mai multe ori, cam cum este Timea acum si am un par des de toate coafezele ma blesteama )).gif

Nici nu mai stiu ce sa scriu, am avut o noapte groaznica si m-am foit in pat din cauza unei poze. Ieri m-a apelat pe mess o prietena f buna din tzara si mi-a trimis o poza facuta de ea unui vecin. Vecinul este un copilas de 10-11 ani si acesta statea pe o canapea, in spate avand un geam mare cat peretele cu o perdea ( avea un model marunt si finutz ). Mama lui a murit acum un an. Mi-a spus prietena mea sa ma uit la geam... ce credeti ca era? Un chip de femeie cu trasaturile f bine definite care parca se uita pe furis, asta in conditiile in care ei stau la etaj.... Cand a facut poza prietena mea a zis ca nu se vedea absolut nimic ciudat prin obiectiv si ca ea nu a observat chipul nici cand s-a uitat prima data la poza, dar cand s-a uitat copilul a inceput sa planga strigand: mama!. A mers de asemenea si unde a developat pozele sa le arate celor de acolo sa nu cumva sa fie o gluma proasta, desi nu aveau de unde sa stie oamenii astia de mama copilul si nici poze cu ea nu aveau ca sa poata truca aceasta poza. Pana la urma este o poza reala .... Eu am sters-o din calculator caci am constatat ca m-a afectat enorm de mult, nu in sensul ca sunt speriata ca de un film de groaza, ci in sensul ca ma gandesc la copilasul ala cum s-o simti si la acea mama care inca isi mai vegheaza puiul.
ALICE
Aoleu May ca m-a apucat tremuriciul swoon.gif .Eu cred in asa ceva.
dany
May , zic si eu ca Alice .... m-a cam luat cu tremurat . Eu nu prea cred in asa ceva dar ....
May
Mai nu stiu ce sa zic... avand in vedere de la cine am poza sunt sigura ca nu e nici o minciuna, nici eu nu stiu ce sa mai cred sad.gif chipul se vede destul de clar huh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 13-04-2007, 12:33 PM) *

Mai nu stiu ce sa zic... avand in vedere de la cine am poza sunt sigura ca nu e nici o minciuna, nici eu nu stiu ce sa mai cred sad.gif chipul se vede destul de clar huh.gif

Stai , nu intelege gresit : eu am zis ca nu prea cred in astfel de lucruri ... nu ca nu cred ce ai povestit tu !!! hug.gif
himere2005
salutare! ce de lume pe aici vineri cheer.gif
pisik, am vazut cat de dragute sunteti toate 3 in poze: tu, mama ta si bunica....aveti de asemenea o gasca nemaipomenita wink1.gif . la fel miha, si tu, la fel ca si pisik arati tare bine si gasca iarasi este de milioane smile.gif
anca, m-am distrat copios la faza cu jocul de-a purcelul )).gif imi aminteste de un film in care tipul ii cerea dominei sa-l tina in lesa )).gif. miha, ce bine tii minte jocurile ca eu am uitat cum se numeau
legat de faza cu parul, eu am un par bogat si mama nu m-a tuns deloc cand eram mica, parul s-a indesit mult dupa 2-3 ani. acum, cei din partea lui dan au parul mai rar, nu stiu ce sa zic, sa speram ca bia va fi "paroasa" ca mine lol.gif
alice, si eu la fel ca tine, cred in spirite
ramona, lasa ca mai ai putin si te vezi cu julian, las-o incolo de fufa ca nu se merita sa-ti strici ziua pentru ea...sunt convinsa cand va fi alaturi de tine te vei simti mult mai in siguranta, mai e f.putin hug.gif
may, tu esti o figura adorabila. ce sa zic, cand mai fac cate-o traznaie in supermarket ma gandesc la tine )).gif (zilele trecute, cuprinsa de febra pastelui plecasem cu cosul de cumparaturi acasa blushing.gif )).gif )
dylly, distractie placuta. sa ai parte de relaxare ca ai nevoie
dana, de abia astept pozele de la botez. ghici in ce culoare m-am imbracat si eu la botez lol.gif
dany, imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu masina. cum au spus fetele, s-a spart ghinionul...de acum trebuie sa inceapa partea frumoasa-amenajarea casei naughty.gif tot legat de casa, eu, cred ca prioritatea nr. 1 ar fi o masuta...se poate face orice pe ea, inclusiv fursecuri daca e mai joasa lol.gif
ina, nu mai stiu daca ai spus unde va pleca babuinul tau 1 an? rolleyes.gif
annaiss, bubbles, we placut la gratarel
tulip, noi azi mergem cu bia la parculetul milka smile.gif sa-mi spui daca are rabdare timea la circ

May
dany am inteles la ce te referi, eu ma refeream la faptul ca nu mai stiu nici eu ce sa cred despre ``spirite``, daca exista sau nu, dar asta e o dovada mai mult decat clara pt mine... daca ati fi vazut chipul ... pfff ca eu nu am putut sa ma uit mai mult de 5 sec si am inchis repede ca mi se urcase sangele la cap, dar parca m-as fi uitat o vesnicie w00t.gif

himere daca imi mai pui si o cireasa in varf, iti vine sa ma mananci lol.gif sunt sigura ca esti multttt mai nebuna decat mine dar nu ne povestesti tu tot naughty.gif
himere2005
alandana, tu regimul personalizat unde l-ai gasit?
ella, multa sanatate, oricum, incearca sa gandesti pozitiv. am vazut ieri filmul "the secret" si in film, care este de fapt documentar se spune ca lucrurile bune si rele din viata noastra noi le atragem. daca te gandesti la lucruri pozitive vor veni ele in viata ta ...e vorba de legea atractiei universale. dar cel mai bine sa urmariti filmul, mie mi s-a parut interesant
deea, o sa caut pe site s-o vad pe pisik, bine ca ne-ai spus, pisik vad ca tace malc )).gif bine ca n-ai nici un stres legat de tocuri, e cam aiurea sa vrei sa porti si sa nu o faci din cauza lumii. bravo
nusa, tot am reteta aia de la tine pe care o pastrez. cu prima ocazie o prestez. mai am una si de la irinush smile.gif

tzutzi, te-am vazut in poze cu bluzita albastra....ciocolatelul parca spunea "can i touch u there?" ...deci fara poze indecente pe site )).gif ...va pup, sunteti frumosi impreuna

antonia, am vazut ca ai sters linkul sad.gif de la semnatura...lacry vad ca vrea sa-i fugaresc semnatura si ei .nu mai scrie mesaje blum.gif
alandana
Eu cred ca exista spirite. Si poate sunt momente cand reusim sa le surprindem pe peliculele sensibile. E cumplit sa te gandesti ca un copil trece printr-o asemenea drama - ca pierderea unui parinte. Faptul ca spirutul mamei e in preajma lui - cred ca e incurajator.
anaoi
sa va explic ca a mea colega e la notar iar sfeii sunt in sedinte, iar eu nu pot pleca la timp????? mad.gif mad.gif mad.gif
antonia05
CITAT(Ella79 @ 13-04-2007, 11:59 AM) *

CITAT(ALICE @ 13-04-2007, 10:14 AM) *

Pe un coleg de-al meu l-a dat afara.Acum.Sa vedeti ce om ghinionist.Mergea pe centru si vorbea la telefon.Vorbea urat de seful lui (directorul general) cu cineva.
Si ce credeti?Directorul general era pe centru.Si asta a stat in spatele lui tot drumul sa auda ce spune zapacitul.Si cand s-a plictisit,l-a batut pe umar si i-a zis"sa vii maine dimineata sa te dau afara". lol.gif

Saracul de el. Pe bune, ce ghinion!!

Eu sunt suparata rau ca tocmai mi-a aparut un herpes pe buza de sus. doh.gif Bine, dupa atatea boli si atatea medicamente ma asteptam, ca ma stiu cum sunt, dar am sperat ca poate de data asta ma sare. Cel mai mult urasc sa imi apara un nenorocit din asta de herpes sa imi poceasca toata fata. Incepand din seara asta si pana duminica seara eu o tin din petrecere in petrecere si va dati seama ce bine imi pica.
Bineinteles ca iarasi nu imi fac nici o poza...
Acum ma indop cu Acicovir si ma dau cu tot felul de creme poate, totusi, cine stie, se indura si se face cat mai mic, invizibil daca se poate.
Mor de ciuda, nu alta!

Ia si ZOVIRAX pastile.Si pune miere in locul ala.
alandana
Himere - e personalizat - l-am facut eu. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

In principiu toate stim ce avem voie sa mancam si cam cat.
Mie una degeaba imi zice cineva sa tin un regim in care am zile fara fructe sau legume. Eu stiu ca as avea probleme cu constipatia daca as face asa ceva. La fel - un regim fara branzeturi - lactate - n-as putea tine.

Pana la urma si WW de asta e bun ca il poti personaliza in anumite limite.
Numai ca eu sunt purcica si cand stiu ca am voie de toate incep sa gust si dupa cum am mai spus nu ma pot opri la gustat.

CITAT(anaoi @ 13-04-2007, 02:01 PM) *

sa va explic ca a mea colega e la notar iar sfeii sunt in sedinte, iar eu nu pot pleca la timp????? mad.gif mad.gif mad.gif

La timp pentru ce? Da-i telefon colegei, streseaz-o. devil.gif devil.gif devil.gif
himere2005
alandana, credeam ca ai gasit ceva de genul unde scrii tu cam ce vrei sa mananci si ei iti ofera pe tava cantitatile zilnice, astfel incat nr. de calorii sa fie limitat
anaoi
programul nostru azi e pana la 14.30. si zau ca azi nu stau peste pt ca m-am saturat d eore suplimentare. la timp pt....la 18.00 ma intalnesc cu fetele pt ziua loredanei. intre timp tre sa ajung acasa (cam o ora pe drum), dus, spalat pe cap si terminat bagajul...cool, nu?
lilianab
Buna fetele!

Vad ca sunteti gurese,deci sper ca sunteti bine cu toate(cu mici exceptii)
Ella si eu ca si Annais faceam acest herpes dar pe fond nervos,emotional,frica,stres.. si am scapat de el(aproximativ) tot cu un vaccin de la Institutul Cantacuzino.Ciudatenia era ca imi iesea in orice loc,cu exceptia gurii(talpa,mana,spate,palma)
Danny ce minunatii ale tehnicii iti tragi matale acolo naughty.gif !!!
Dancostce cavaler avem acolo,uileleu!!!si dupa cate outze are in cos,se pare ca are admiratoare la greu(incepand cu noi,matusile WW)
May ma bucur ca nu te-am judecat gresit,ca aveam neshte mustrari de constiinta:esti dusa cu nervii mintilor capului! lol.gif lol.gif .Asta in general.Cat despre povestea cu poza:cred cu toata puterea in spiritele celor dragi plecati.De cand a murit bunica,inainte de orice moment de rascruce din viata,imi da un semn,prin vis de obicei,aratandu-mi incotro sa apuc...Si cred in aceste vise pentru ca primul mi-a descris exact cum va decurge nasterea nepoatei mele,toate complicatiile,cu 3 luni inainte...Cand toate s-au intamplat exact,sora mea s-a incurajat pe masa de operatie si s-a rugat,stiind ca va scapa,pentru ca asa imi spusese in vis,si totul se petrecea exact cum imi spusese.
Himere sper ca Bia e mai bine.Cand ne mai auzim?!
Despre mine?Eu nu am mai scapat de boala,dinainte de Pasti.sunt inca in medical cu tratament.De aceea nici nu am mai intrat.V-am citit in diagonala,dar am o stare de somn de la tratament,de ma dor oasele de atata stat in pat...Si pe 22 am examenul de restanta! sorry.gif
antonia05
Da HIMERE, am sters linkul de la semnatura pt ca nu conteaza acum cateva voturi in plus.Deja m am plictisit sa trimit mesaje peste mesaje la diferite portale si sa nu primesc decat cateva voturi.E o munca inutila si o pierdere de timp aiurea cand pot in acest timp sa fac ceva mai constructiv. floare.gif
crissy
Hristos a-nviat!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt incepatoare in ale WW. Daca o sa am intrebari, ma ajutati?
Am scris meniul partial pentru ziua de astazi. Daca vreti sa ma verificati, sa ma clap.gif sau bataita.gif , gasiti aici marturisirile mele.
O zi buna tuturor.
dany
CITAT(anaoi @ 13-04-2007, 01:01 PM) *

bate-o la cap pe colega sa se grabeasca , bate cu pumnul in masa .... fa ceva

pupic.gif
May
liliana cred ca e bine sa ai pe cineva care sa te ajute in momentele dificile give_rose.gif . Cat despre judecatul corect )).gif mai bine nebuna decat obisnuita hug.gif. Uite ca imi pun acum la semnatura o fraza f adevarata pe care nu mai stiu unde am auzit-o

dylly porceste-o putin la telefon pe respectiva devil.gif

crissy bine ai venit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
antonia05
Am si eu 2 foto haioase cu Dominik.Si a pus o caciulita de a mea din plasa pe cap si tare haios a fost incat l am fotografiat.

ImagineImagine
May
Wow sunt eu nebuna sau Dominik cu Timea ar face un cuplu minunat? naughty.gif
dany
Bine ai venit , Crissy !! Te vom ajuta , fii sigura .

Mooaamaaa
, Antonia , ce smecher e Dominik in prima poza !!!!! hug.gif
himere2005
CITAT(Maybeline @ 13-04-2007, 02:22 PM) *

sa stii ca si eu tot la sta ma gandeam )).gif dar ce ma fac eu cu bia, o las nemaritata? lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 13-04-2007, 01:22 PM) *

lol.gif lol.gif O punem de o nunta ???

Antonia
, Dominik are strungareata sau mi se pare mie ?
michelle

Si Alexia cu Lucas naughty.gif

CITAT(himere2005 @ 13-04-2007, 02:23 PM) *

sa stii ca si eu tot la sta ma gandeam )).gif dar ce ma fac eu cu bia, o las nemaritata? lol.gif

Mai e si David grin.gif
dany
Ok .... 2 nunti lol.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 13-04-2007, 01:17 PM) *

liliana cred ca e bine sa ai pe cineva care sa te ajute in momentele dificile give_rose.gif . Cat despre judecatul corect )).gif mai bine nebuna decat obisnuita hug.gif.

De aia imi placi pupic.gif ...dar nu te iau de nevasta,sa stii!!!(ca ma cotonogeste Remy!!cine il mai ia de craci noaptea si il aseaza in pozitia orizontala?! lol.gif lol.gif lol.gif )
dany
Pardon .... 3
antonia05
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 03:22 PM) *

Bine ai venit , Crissy !! Te vom ajuta , fii sigura .

Mooaamaaa
, Antonia , ce smecher e Dominik in prima poza !!!!! hug.gif

give_rose.gif tease.gif naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 03:23 PM) *

CITAT(Maybeline @ 13-04-2007, 01:22 PM) *

lol.gif lol.gif O punem de o nunta ???

Antonia
, Dominik are strungareata sau mi se pare mie ?

Da!Are dintii cam rari. floare.gif

CITAT(himere2005 @ 13-04-2007, 03:23 PM) *

Il fac musulman si le ia pe amandoua give_rose.gif
anaoi
gata. a venit colega. sefa a iesit si a zis ca pot pleca la 14.30. deci va pup in crestet grin.gif ....sa NU fiti deloc cuminti, ca sa am ce citi cand ma intorc. promit poze, baut cocktail si odihnit.

va pup pe voi si pe urmasii, participanti la cele 3 nunti. give_rose.gif
dany
Stii ce se spune despre cei cu strungareata , nu ? Ca sunt / vor fii amanti ffff buni . Daca mai au si gropita in barba .... durere lol.gif

Pa , Dylly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif Ti-am spus deja ce iti urez asa ca nu mai repet blum.gif
antonia05
Imagine

Iata dintii lui Dominik!!!!!
ina_ceva
...se anunta super babuini din randurile noastre fetelor tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.