Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
alandana
Vai, May eu nu stiu cum poti tu sa locuiesti cu socrii. Eu cred ca as lua-o razna. Din tonul tau pare ca atmosfera e destul de "incarcata" in casa. Trebuie ca-l iubesti pe Remy destul de mult si el pe tine daca reusiti sa rezistati in asemenea conditii.
May
Pai cred ca il iubesc destul de mult ca sa fac sacrificiul asta sad.gif dar am invatat sa ma amuz pe seama lor si sa nu ma mai enervez ca tot eu ma imbolnavesc, nu ei. Traiesc cu speranta ca situatia asta nu va mai dura decat cateva luni grin.gif

Nu ar trebui sa incepem alta casutza? unsure.gif
ina_ceva
Cred ca nessie give_rose.gif e ocupata cu aranjatul florilor si curatenia in viitoarea casutza in care ne mutam wink1.gif
bebeingeras
salutare neuroni, am revenit si eu ca v-am cam neglijat
HRISTOS A INVIAT, sper ca ati petrecut bine de paste si nu ati incalcat prea mult regimul]
pupic.gif hug.gif
dany
Buna , fetele !

Am vazut ca pe laptop ramasesem logata )).gif

Credeam ca va gasesc in casuta noua sad.gif

Reparatul masinii ne costa 300 € doh.gif doh.gif

May , nici nu stii cat ma bucur ca reusesti sa te amuzi de ce vezi la socrii tai !!!! Mai stii cum erai anul trecut ? Eu mai stiu si te admir ca ai devenit ceea ce esti acum !!! pupic.gif pupic.gif

CITAT(bebeingeras @ 13-04-2007, 06:55 PM) *

salutare neuroni, am revenit si eu ca v-am cam neglijat
HRISTOS A INVIAT, sper ca ati petrecut bine de paste si nu ati incalcat prea mult regimul]
pupic.gif hug.gif

Adevarat a inviat !!

Dar tu cum stai cu dieta ? blum.gif hug.gif
bebeingeras
cam prost stau cu dieta ca de bunatati peste bunatati de paste, stiti si voi cum e, mai ales cand esti pofticios, dar promit solemn ca de sapt. viitoare revin la dieta si gimnastica
sad.gif sad.gif sorry.gif
Ramo
Salutare!
May, ai niste socrii.....dambla mare.
Eu am fost la impachetari, pe o terasa la o apa si apoi la sala. Acum am ajuns acasa, v-am citit, ma duc sa fac o baie, masti, pensat, alea, alea ca maine cica mergem o gasca la Cluj la...un suc.
dany
Bebe , nu esti singura care si-a facut de cap de Paste !!! Daca vrei cu adevarat , vei reusi cu WW . Nu pot spune acelasi lucru despre mine .... parca sunt batuta in cap doh.gif doh.gif

Ramo , vreau si eu la Cluj !!!!! Ma iei cu tine , te rooog !!! Promit sa fiu cuminte , pe cuvant !! Asa mi-as putea vedea si eu rudele de acolo : 3 matusi + unchi ( normal ) , 2 verisoare care au cate 2 copii ... si eu am vazut doar cate 1 la fiecare....
bebeingeras
si eu asa vrea sa merg la cluj ca tare primitori sunt ardelenii, si la sibiu as vrea sa merg ca acolo e cea mai buna prietena din facultate wink1.gif ca sa mai stam si noi la o mica barfa ca fetele, asa cum facem in facultate blum.gif
bebeingeras
fetelor cum fac sa actualizez tickerul
michelle
Va invit in noua camera a vilei noastre WW
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.