Pisik
15-03-2007, 09:10 AM
M-am mai uitat si eu putin pe principiile lui Monti, care continua sa ramana un mare mister pt mintea mea in colturi, dar cat am reusit sa inteleg, mi-am dat seama ca cu mici exceptii de vreo 3 sapt eu pap cam Monti.
Duminica e ziua aia cu luna plina sau asa ceva cand cica e bine daca poti sa bei numai lichide. Nu stiu daca voi putea....ma gandeam sa incerc....
Ieri m-am enervat, chiar credeam ca am slabit dar am incercat o ereche de blugi si tot nu imi vin
Of, nu mai am eu norocul sa topesc instant kg
otilici
15-03-2007, 09:12 AM
Buna dimineata!
Antonia,votat Dominik!
antonia05
15-03-2007, 09:26 AM
CITAT(nusarich @ 15-03-2007, 09:53 AM)

neata fetele! gata cafeaua! ca de obicei, eu ajung la 7.30 la job...
antonia, merci mult pentru sfaturi, esti o draguta, ca de obicei. masti cu argila de la aslavital imi mai fac si eu (de cele mai multe ori cu miere, ca-mi lasa fata foarte finutza)
votat piticul.
sal!!!
Multumesc!~!!!

CITAT(otilici @ 15-03-2007, 11:12 AM)

Buna dimineata!
Antonia,votat Dominik!

MULTUMESC!!!
honey79
15-03-2007, 09:28 AM
Votat si eu Dominik.... doar e preferatul meu.

O zi superba va doresc.
Deea
15-03-2007, 09:29 AM
NEATA!
multumim Nusha pt. cafea....foarte buna, intravenos mi-ar trebui mie niste cafea.
parca lua careva niste vitamine pt. tonus....sunt obosita si oricat as dormi nu-mi revin, n-am nici un pis de valaga, as zace toata ziua....ce vitamine recomandati?
antonia05
15-03-2007, 09:30 AM
Este foarte tarziu bagat in concurs.L am inscris si pentru luna viitoare.Sper sa adunam mai multe voturi luna viitoare.Ma bazez si pe voi fetele!!!PUPICI!!!!
nusarich
15-03-2007, 09:31 AM
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 10:58 AM)

CITAT(anaoi @ 15-03-2007, 10:49 AM)

ha...din aceea cu cacao si susan???

de oricare!!!!!! visam numai pachtele cu floarea soarelui pe ele. in anii trecuti cand tineam post mancam f frecvent dar nu m-am mai atins de ceva vreme. Va trebui sa imi iau un pachtele sa ma linistesc, la un moment dat
si eu cand tin post ma tot gandesc la halva, dar cum stiu ca e si destul de grasa si destul de dulce, imi trece repede. numai sa n-o vad in magazin, ca s-ar putea sa dau atacul. mai ales la cea cu cacao, dylly...
anaoi
15-03-2007, 09:33 AM
CITAT(Deea @ 15-03-2007, 11:29 AM)

NEATA!
multumim Nusha pt. cafea....foarte buna, intravenos mi-ar trebui mie niste cafea.
parca lua careva niste vitamine pt. tonus....sunt obosita si oricat as dormi nu-mi revin, n-am nici un pis de valaga, as zace toata ziua....ce vitamine recomandati?
eu am baut niste tabelete efervescente cu cofeina...si cand am intrebat ce , cum de unde le-a luat...cik din uNgaria, ca in Romania, logic ca nu se gasesc. buuuuuuuuufffffffffff
nusarich....cel mai bine e cand aduc colegele d eservici si spun...serviti-va va rog...
ina_ceva
15-03-2007, 09:46 AM
Neatza!
Dylly, sper ca schimbarea de planrui sa-ti aduca si cateva momente de liniste. Iar in legatura cu dylly cel mic, te-ai gandit ca poate iese ca tatal lui

?
Pisik, stiu ca sunt si pachetele mai mici de halva; poti sa-ti iei unul de pofta.
Nusa, dylly, sunt numai 1.3p la 10 gr de halva
nusarich
15-03-2007, 09:50 AM
CITAT(Deea @ 15-03-2007, 11:29 AM)

NEATA!
si eu am ajuns la cafea intravenos (a se citi dimineata, la pranz si seara). noroc ca beau si destul de multa apa, ca altfel... daca-mi tai venele curge cafea...
ina_ceva
Deea, ultima data am luat Additiva multivitamine + minerale efervescente.Poate fetele au si alte variante
Pisik
Da mai Ina, dar nu stiu daca se gasesc pachetele de 10 grame, cred ca cel mai mic are 100 gr. Si mie daca imi dai 100, 100 mananc, daca imi dai 500, 500 mananc
nusarich
15-03-2007, 09:51 AM
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 11:46 AM)

Neatza!
Dylly, sper ca schimbarea de planrui sa-ti aduca si cateva momente de liniste. Iar in legatura cu dylly cel mic, te-ai gandit ca poate iese ca tatal lui

?
Pisik, stiu ca sunt si pachetele mai mici de halva; poti sa-ti iei unul de pofta.

si ai cumva impresia ca m-as pori la 10g? eu...?
ina_ceva
15-03-2007, 09:54 AM
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 09:50 AM)

Da mai Ina, dar nu stiu daca se gasesc pachetele de 10 grame, cred ca cel mai mic are 100 gr. Si mie daca imi dai 100, 100 mananc, daca imi dai 500, 500 mananc

Roaga-l pe babuin sa cumpere si sa taie (special pt tine) o singura feliutza de aprox 10 gr
Adevarul e ca si mie imi face cu ochiul, dar daca ar fi altceva care mi-ar place, nu sunt sigura ca as putea sa ma opresc sa mananc mai mult, mai ales daca-i dau de gust
Deea
15-03-2007, 10:00 AM
multumesc Dylly...daca nu sunt si la noi pastile din alea....nasol.
Multumesc Ina, o sa incerc niste vitamine ca nu se mai poate
anaoi
15-03-2007, 10:02 AM
Ce pot face trandafirii pentru frumusetea ta? 15 martie 2007
Daca ar fi sa ne punem problema la modul romantic, metaforic, s-ar putea spune ca un buchet de trandafiri reuseste sa aduca intotdeauna zambetul pe chipul unei femei, indiferent de la cine l-ar primi. Trecand insa in sfera pragmaticului, trandafirii contribuie in mod semnificativ la frumusetea noastra, conferindu-i tenului un plus de stralucire si prospetime. Deloc intamplator, extractul natural de trandafiri este la mare pret in industria cosmetica la nivel mondial. Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des intalnit in cosmetica naturista, fiind recomandat atat pentru ten, cat si pentru corp. Pentru a se obtine un litru de ulei, sunt necesari intre 308.000 si 310.000 de trandafiri, iar petalele trebuie culese in mod obligatoriu inainte de rasaritul soarelui, pentru a se obtine maximum de ulei posibil (daca o floare ar fi culeaza la pranz de exemplu, s-ar pierde aproximativ jumatate din cantitatea de ulei care ar putea fi extrasa). Acest amanunt este suficient pentru a ne da seama cat de pretioase sunt lotiunea sau uleiul de trandafir si de ce au atat de multe efecte benefice pentru epiderma.Ce face trandafirul pentru piele?Trandafirul are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivit pentru toate tipurile de epiderma (in special pentru pielea uscata si sensibila). Nu este alergenic, deci nu provoaca iritatii, eczeme sau inrosiri ale pielii. De fapt, lucrurile stau exact invers: elementele continute in uleiul de trandafir ajuta la intarirea vaselor de sange.
Asadar, daca stii ca ai probleme in acest sens (de exemplu, predispozitie de spargere a capilarelor) sau chiar daca suferi de rosacea (dermatita cronica), uleiul de trandafiri poate imbunatati situatia. Trandafirul reprezinta o sursa excelenta de vitamina C (un puternic antioxidant) si deci protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi. In aceeasi nota, poti folosi cu incredere apa de trandafiri, care are efect antiseptic, hranind si calmand pielea totodata. Din cand in cand, rasfata-te cu o baie cu ulei de trandafir. Amesteca trei-patru picaturi de ulei de trandafir in doua lingurite de spuma de baie si pune produsul obtinut in apa. Efectul va fi deosebit, inclusiv din punct de vedere olfactiv...Trandafirul in machiajDaca stai sa te gandesti, sunt mult mai prezenti decat ai crede. De cate ori nu ai auzit vorbindu-se de nuanta trandafirie? Aceasta ca sa nu mai spunem de parfumul inconfundabil al produselor cosmetice din aceasta categorie. Culoarea aceasta este una dintre cele mai recomandate, ea avantajand (in functie de tonuri si subtonuri) pe majoritatea femeilor. Un strop de fard de obraz trandafiriu iti va insenina in mod semnificativ tenul.Pe langa acestea...... Daca inhalezi parfumul de trandafir, te vei simti minunat. Aroma sa are darul de a stimula instantaneu secretia de endorfina si serotonina la nivel cerebral (asa-numitii hormoni ai fericirii). Poate ca acesta este un motiv suplimentar pentru care ne plac aceste produse atat de mult...
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 11:46 AM)

Neatza!

?

dylly se simte bine single, asa ca back off
Tzutzi80
15-03-2007, 10:10 AM
anca veselie
15-03-2007, 10:16 AM
neatza.
si eu sunt la perfuzia matinala de cafea, un espresso buuun de tot. mi-e somnic raaau
dylly, tu la ce ai audit? bafta! e f bine ca nu ai mai obosit pe scari!
apropo de halvaua voastra, la babu in frigider exista, am rezistat tentatiei, dar aseara ne-am infipt amandoi in cutia de inghetate cu tiramisu

de azi eu iar cumintel!
pisik, spor la treburi si ai grija ce papi!
anaoi
15-03-2007, 10:41 AM
mi s-a parut interesanta salata mentionata
Meniu cu 'coperto'
14 Martie 2007 | de Max Gourmet
In Italia, dar nu peste tot, sunt restaurante unde platesti ca sa stai pe scaun. Un zece la suta din consumatie sau o suma fixa denumita "coperto". Statul pe scaun la restaurant imi pare un lucru atat de firesc si de bun-simt, incat imi imaginez ca italienii au inventat "coperto" pentru turistii care se asaza fara sa manance, privind pierduti, peste drum, la Colosseum, Vezuviu ori San Marco. Se prea poate sa ajungem ziua cand foamea de cultura va intrece foamea fiziologica, si atunci vom plati, oare, ca sa stam in picioare? N-apuc sa ma clarific pentru ca usa restaurantului Zerillo’s se deschide, ma asez la masa si descopar ca Italia culinara a venit in inima Romaniei, cu tot cu "coperto"…
… sau bacsis
La Zerillo’s, acest adaos (caruia i se spunea candva "remiza") e trecut pe nota de plata, iar cel mai apropiat reper cultural notabil, de peste drum, e statuia lui Lahovary, pentru care n-as plati bacsis numai ca sa ma uit la ea… Bacsis! Asa da, mai vii din Balcani, Max, imi zic, si atac o Insalata Zerillo’s cu spanac, ardei, castraveti, salata, rosii, masline, prosciutto, parmezan, radicchio si porumb. Interesanta combinatie, italiana suta la suta, pentru ca sincer mi-a placut, la fel ca si portia de midii in sos traditional napoletan, chiar daca, dupa gustul meu, le-as fi dorit putin mai usturoiate. Mentiune speciala pentru focaccia, proaspata si calda, pe care nu m-am sfiit s-o inmoi in sosul ramas in farfurie, folosind delicat furculita si cutitul… La felul principal mi-a facut cu ochiul ruloul ("involtino") de pui umplut cu prosciutto si mozarella, langa care am asezat trei feluri de legume la gratar, pentru completarea gustului.
Se spune ca in Italia pastele fac diferenta intre bucatari. Ma incapatanez sa le dau sansa de a iesi in evidenta si pentru celelalte preparate. Iar cum Italia e o tara inconjurata din trei parti de apa, ca sa multumesc pe toata lumea, am cerut in continuare un peste-spada, cu sos de rosii cherry, capere si masline, pregatit elegant, cu oarecare rafinament frantuzesc. Un vinisor alb, sec, de-al nostru, si o panacotta cu fructe de padure au incheiat o masa de a carei calitate, in general, nu ma pot plange. Servirea a fost corecta si decenta, ospatarul spunandu-mi chiar de doua ori "stimabile". Portiile – nu foarte mari, pretul mancarii – nu foarte mic, farfuriile de desert – trecute binisor de prima tinerete, fumatorii care au fumat la nefumatori, paltoanele care ne-au stat cuminti pe genunchi, toate astea mi-au dat o strangere de inima si nu m-au lasat sa ma declar intru totul multumit. Iar daca n-as fi fost in excursie la Roma si nu m-ar fi lamurit cineva ca Europa cere si sacrificii, jur ca n-as fi inteles ce inseamna, la Bucuresti, "coperto
alandana
15-03-2007, 11:22 AM
Buna dimineata !! Sper ca v-ati terminat deja cafeaua. Eu de azi sunt la un regim personalizat - am sa-l numesc regimul meu de-o saptamana. Mi-a trecut prin cap ca sunt intoleranta la fainoase. Asa ca de azi renunt la paine, orice preparat care contine faina alba, paste, pizza, cartofi.
Singurele cereale pe care le mai consum sunt cele fitness din cereale integrale si alea la micul dejun.
Dimineata cantarul arata 52 kg - ceea ce nu e rau tinand cont de regimul meu de viata din ultimele zile.
Cum este nerealist sa imi imaginez ca voi renunta la dulciuri - voi manca numai inghetata si ciocolata - in cantitati minime cat sa-mi rezolv starea de frustrare ( pana duminica as face bine sa ma abtin). Si fructe bineinteles.
Dimneata - o cafea cu zahar brun - 2 cuburi - 2 p
1 borcan iaurt cu cereale - 2 p pentru iaurt si 3 p cereale.
Deci - ce sa zic nu am mancat mai nimic si deja mi-am terminat jumatate din puncte.
- 2 gustari - 2 mere.
Sper sa nu mor de foame pana diseara - cand pot manca ceva carne si legume.
Si... nu mai mananc nimic dupa ora 6 - exceptie facand ziua de azi cand de la servici plec direct la cosmetica si voi ajunge dupa 7 acasa. Ma mai cantaresc duminica dimineata.
dragi neuroni,
am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa:
NE LUAM APARTAMENT!!
mi-a fost aprobat creditul pentru avans
bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra
sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea
alandana
15-03-2007, 11:26 AM
Super realizare, felicitari..... sa il stapanitzi sanatosi....si lasa k pe parcurs il mobilatzi voi, important e ca e al vostru, ca sunteti proprietari
ina_ceva
15-03-2007, 11:27 AM
dylly, acest "coperto" l-am intalnit si la trattoria din piatza amzei
Felicitari,
gigelu! Sa fie intr-un ceas bun!
Alandana, spor la slabit!
Pisik
15-03-2007, 11:30 AM
Bravo Gigelus, felicitari! Da-ne detalii, este intr-o zona rezidentiala din afara Buc care se construieste acum?
Si pe mine ma tenta Terra Residence sin zona Stefanesti, dar parca noi tot la casa pe pamant visam
anca veselie
15-03-2007, 11:35 AM
eu, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapaniti sanatosi!
Tzutzi80
15-03-2007, 11:40 AM

Bravo EU! FelicitarI!
Alandana....citeste Monti! Daca ai intoleranta la fainoase intradevar....incearca-l.
Tulip
15-03-2007, 11:40 AM
Crenguta,felicitari!

Asta de veste!
Pisik
15-03-2007, 11:44 AM
Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice

Ma simt rau de tot si nu stiu ce sa fac pana plec la Sibiu. Nu am farmacie pe aici, am luat doua ranitidine dar fara efect. Aveti idee ce as putea face cu ce am la indemana, adica ceai verde de care am baut, ranitidina de care am luat si OMV-ul care nu prea ma ajuta, ca nu vad ce as putea sa imi iau sa absoarba gazele si sa ma calmeze
Nana
15-03-2007, 11:51 AM
Buna fetelor!
gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos!
Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete!
Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos!
Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata.
Va pupa nanutza balenutza
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:44 PM)

Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice

Ma simt rau de tot si nu stiu ce sa fac pana plec la Sibiu. Nu am farmacie pe aici, am luat doua ranitidine dar fara efect. Aveti idee ce as putea face cu ce am la indemana, adica ceai verde de care am baut, ranitidina de care am luat si OMV-ul care nu prea ma ajuta, ca nu vad ce as putea sa imi iau sa absoarba gazele si sa ma calmeze
incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect
aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul
Pisik
15-03-2007, 11:58 AM
CITAT(Nana @ 15-03-2007, 01:51 PM)

Buna fetelor!
gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos!
Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete!
Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos!
Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata.
Va pupa nanutza balenutza
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:44 PM)

incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect
aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul
Multumesc Nana. Din pacate nu am de unde sa iau carbune, ma bazez ca poate are sotul in masina dicarbocalm in masina sa imi aduca (el lucreaza vizavi de mine), ca altfel farmacie nu avem aici in zona. Si la pranz am salata de legume crude care numai bine nu or sa imi faca
Nana
15-03-2007, 12:03 PM
Imi pare tare rau
pisik pentru ce ti se intampla, dar dicarbocalmul este pentru stomac nu pentru intestine. Sa speram ca o sa te ajute insa avand in vedere ca creaza un mediu alcalin prin reducerea aciditatii stomacale, ma tem ca vei ajunge sa-ti faca chiar mai rau, pentru ca nu vei mai putea digera bine si usor legumele de la paranz... UF! rau este cand ni se intampla asa!
Deea
15-03-2007, 12:05 PM
Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit!
Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic.
Am patit si eu asa saptamana trecuta parca, dupa ce am mancat un mar.. la fel ma simtzeam, eram la serviciu si nu ma vedeam in stare sa ajung acasa, si pana la urma a venit tata dupa mine, si acasa mi-a dat ranitidina si mi-a mai trecut...
CITAT(Deea @ 15-03-2007, 12:05 PM)

Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit!
Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic.
Noi am scapat, acum 2 saptamani si eu eram in concediu...
dany
15-03-2007, 12:16 PM
Felicitari , Gigelu !! Sa-l stapaniti sanatosi !
Tulip
15-03-2007, 12:17 PM
Dany,parca si tu ne pregateai o surpriza.....sau ma insel?
ALICE
15-03-2007, 12:20 PM
Tulip fetita mea ce mai face? Poze ceva?
dany
E tot in faza de pregatire ,
Tulip
anaoi
hai mai repede....ca murim de curiozitate aici
dany
15-03-2007, 12:26 PM
Dylly , daca ar fii dupa mine .....dar nu e

. Voi muriti de curiozitate si eu de nerabdare
anaoi
15-03-2007, 12:28 PM
CITAT(danyhoney @ 15-03-2007, 02:26 PM)

Dylly , daca ar fii dupa mine .....dar nu e

. Voi muriti de curiozitate si eu de nerabdare
).gif)
Tulip
15-03-2007, 12:31 PM
CITAT(ALICE @ 15-03-2007, 12:20 PM)

Tulip fetita mea ce mai face? Poze ceva?
fata e ok...creste....vorbeste muuuult.....
acum e la plimbare cu socrul meu....o sa doarma la socrii,ca eu sa pot invata....maine am examen
Pisik
15-03-2007, 12:39 PM
Doamne, dulcica e Timeea!
ALICE
15-03-2007, 12:43 PM
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 02:39 PM)

Backoff she's mine!!!!!
nusarich
15-03-2007, 12:50 PM
gigelu, sa-l stapaniti sanatosi! da-ne detalii mai multe, unde, cum, cat costa... chit ca n-am cu ce sa-mi iau nici o usa de apartament (de lemn, de metal nici nu visez)... macar sa stiu care mai sunt preturile.
antonia05
15-03-2007, 12:51 PM
CITAT(honey79 @ 15-03-2007, 11:28 AM)

Votat si eu Dominik.... doar e preferatul meu.

O zi superba va doresc.
PUPICI si MULTUMESC!!!!
nusarich
15-03-2007, 12:54 PM
pisik, pentru stomac poti sa incerci ceva uscaturi (stiu ca zicei ca eviti pastele si fainoasele, dar macar sa te pui pe picioare). cel mai bun ar fi orezul, cateva boabe uscate rontaite putin si inghitite. si incearca sa eviti dulcele (face acid), supa de carne, portocalele, bananele...
Tulip
15-03-2007, 01:02 PM
fetelor,
anaoi
15-03-2007, 01:09 PM
CITAT(ALICE @ 15-03-2007, 02:43 PM)

CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 02:39 PM)

Backoff she's mine!!!!!

adik si tulip primeste comenzi?
ALICE
15-03-2007, 01:15 PM
Yes she does!Tulip trebuie sa mai faca doua Timee ca sa ne impace pe Pisik si pe mine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.