Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
ok ok am inteles.....dar o sa va dau si kg. acumulate in timpul sarcinii tease.gif tease.gif tease.gif si aveti grija.....dupa ce am iesit cu fata din spital,am avut de carat 15 kg blum.gif blum.gif
anaoi
dylly primeste baiat de la dana si fata de la tulip, se poate????

nu conteaza kilele....
Tzutzi80
Cum eu vreau o familie mare, treceti-ma pe lista cu o Timee, un Dominik si un Lucas va rog. Si mai ramane sa fac eu o ciocolatica mica si creata....ca sa ajung exact la cei 4 baby.gif pe care ni-i dorim eu si Ciocolatelul meu cheer.gif
Tulip
cred ca ar trebui sa fac tripleti )).gif )).gif )).gif doar sa nu incurcati bebelusii tease.gif
daconst
Incerc sa scriu cu o mana sa vad daca se poate )).gif
Bb e marait si asa ca i-am lasat lui o mana. grin.gif

Gigelu,super realizare...sa il stapaniti sanatosi. cheer.gif

Tulip,pup Timea...pacat ca nu e mai mica ca o ceream de nora. grin.gif
Bafta la examen.

Antonia,votat piticul tau!
BLUELIFE
cheer.gif Buna fetele!Am intrat doar sa va salut dar oricat de mult m-as fi grabit nu puteam sa nu observ acei ingeri ai lui Peach,Antonia si Tulip sunt minunati pupic.gif Si va pup si am si iesit ca am atata de lucru,situatii si faxuri ca nu mai pot si in plus n-am slabit saptamana asta nici un gram bang.gif si m-am apucat sa fac bicicleta ca doar o am acasa de 2 ani dar n-am timp niciodata de ea sau mai bine zis de mine bataita.gif .Uf.gata ca fac ciorba de limba ,se vede ca n-am avut timp sa vorbesc azi,pupici la toate,ceau. wave.gif
Tzutzi80
Dana nu rata ocazia. Ce daca e un pic mai mare. Sunt familii fericite in care e ea cu 10 ani mai mare ca el...asa ca diferenta dinte Timeea si Lucas....e o nimica toata pupic.gif
Tulip
lasa,Dana,poate-ti fac o nora peste 1-2 ani wink1.gif wink1.gif

de ce-i marait bb?cum stati cu colicile?
daconst
CITAT(Tulip @ 15-03-2007, 03:45 PM) *

lasa,Dana,poate-ti fac o nora peste 1-2 ani wink1.gif wink1.gif

de ce-i marait bb?cum stati cu colicile?

Nu poate sa adoarma si atunci se maraie. doh.gif
Colici nu cred ca mai are.Sau nu se mai strange de burtica.

Bluelife,ne-ai cam incurcat,dar nu-i bai. )).gif
Peach e nasica lui Lucas si eu mamica. grin.gif
Tulip
Dana,cand o sa faceti botezul? smile.gif
dany
Fetelor , e cineva dintre voi cu ID-ul " annablue" pe mess ? Vrea sa ma puna pe lista de prieteni dar nu as vrea sa dau acept la cineva pe care nu cunosc .
Eu.

Multumesc tuturor pentru felicitari pupic.gif adevarul ca si noi suntem ffff mandri si incantati.cand ne-am intors anul trecut in romania, eram vai mama noastra, si acum, in mai putin de 1 an si jumatate ne-am cumparat masina si in curand si casa

CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:30 PM) *

Bravo Gigelus, felicitari! Da-ne detalii, este intr-o zona rezidentiala din afara Buc care se construieste acum?
Si pe mine ma tenta Terra Residence sin zona Stefanesti, dar parca noi tot la casa pe pamant visam

este la 45 de minute de bucuresti, intr-un orasel mic, linistit, exact cum ne-am dorit noi - sa scapam de Bucuresti. la casa visam si noi si poate, cine stie, intr-o zi, o vom avea.

CITAT(nusarich @ 15-03-2007, 02:50 PM) *

gigelu, sa-l stapaniti sanatosi! da-ne detalii mai multe, unde, cum, cat costa... chit ca n-am cu ce sa-mi iau nici o usa de apartament (de lemn, de metal nici nu visez)... macar sa stiu care mai sunt preturile.

am gasit pe net anuntul, am sunat omul si asa am scapat de taxele de agentie grin.gif costa muuult sub pretul unei garsoniere nefinisate din Bucuresti; are parchet din lemn masiv, gresie, faianta, termopane si centrala termica. e un apartament de 3 camere decomandat, cu 2 bai, balcon inchis, hol mare, bucatarie ff mare pentru un apartament de bloc. are putin sub 80mp. va trebui doar sa il renovam, dar asta la vara, ca acum suntem chei de bani )).gif e un sacrificiu enorm pentru noi si ne vom lipsi de multe in viitor pentru a putea sa il mobilam ---epilat acasa, fara manichiura si pedichiura, mancat doar mancare gatita de acasa si sandwich-uri,etc,etc , dar, oricum , noi suntem oarecum obisnuiti sa strangem cureaua, altfel nu am fi reusit. wink1.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 15-03-2007, 04:09 PM) *

Fetelor , e cineva dintre voi cu ID-ul " annablue" pe mess ? Vrea sa ma puna pe lista de prieteni dar nu as vrea sa dau acept la cineva pe care nu cunosc .

same problem...cine e annablue?
Deea
parca era cineva pe forum cu id-ul asta, eu asa imi aduc aminte, dati cautare dupa id pe forum si vedeti.
Ella79
Eu, daca se poate, imi poti spune in ce oras e casuta?
Amazoana
CITAT(Eu. @ 15-03-2007, 01:23 PM) *

dragi neuroni,

am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa:
NE LUAM APARTAMENT!! cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
mi-a fost aprobat creditul pentru avans w00t.gif
bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra yahoo.gif naughty.gif
sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea )).gif

Felicitari!!!!!!! give_rose.gif este intr-adevar o mare realizare, stiu bine despre ce vorbesti.
Tzutzi80
Fetelor am in lista: Compot de ananas light, usor indulcit 100g 1 Points. Este cu suc sau fara suc pus in calcul?
Nana
fetelor, voi norocoaselor din Bucuresti... am vazut albumul lui noni si sunteti una mai frumoasa si mai dragalasha ca cealalta.

uuuuuuuuuffffffffffff ce mi-as fi dorit sa pot fi si eu acolo sa ma intalnesc macar cu una din voi. As avea un sprijin mare cu dieta mea. Va pup
alandana
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:44 PM) *

Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice blushing.gif Ma simt rau de tot si nu stiu ce sa fac pana plec la Sibiu. Nu am farmacie pe aici, am luat doua ranitidine dar fara efect. Aveti idee ce as putea face cu ce am la indemana, adica ceai verde de care am baut, ranitidina de care am luat si OMV-ul care nu prea ma ajuta, ca nu vad ce as putea sa imi iau sa absoarba gazele si sa ma calmeze

Daca gasesti o farmacie incearca Nospa. Pe mine ma linisteste cel mai bine.
antonia05
CITAT(daconst @ 15-03-2007, 03:42 PM) *

Incerc sa scriu cu o mana sa vad daca se poate )).gif
Bb e marait si asa ca i-am lasat lui o mana. grin.gif

Gigelu,super realizare...sa il stapaniti sanatosi. cheer.gif

Tulip,pup Timea...pacat ca nu e mai mica ca o ceream de nora. grin.gif
Bafta la examen.

Antonia,votat piticul tau!

Multumesc muuult! pupici si pupici si pt LUCAS.Dulce foc!!!Cand il bagi in concurs??? hug.gif floare.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 04:45 PM) *

Fetelor am in lista: Compot de ananas light, usor indulcit 100g 1 Points. Este cu suc sau fara suc pus in calcul?

baga si sucul, parerea mea unsure.gif
eu am mancat o chifla de la Billa cu o felie de muschi taranesc.
daconst
Tulip,pe 14 aprilie am vrea botezul...ca e si data conceptiei lui bb. grin.gif

Antonia,astept sa mai creasca...pina atunci ii votez pe ai vostri. wink1.gif

Ella,ce dieta mai faci?Tot ocupata la servici?Parca nu mai povestesti nici tu asa mult ca in vremurile bune. pupic.gif
anaoi
CITAT(Nana @ 15-03-2007, 04:50 PM) *

fetelor, voi norocoaselor din Bucuresti... am vazut albumul lui noni si sunteti una mai frumoasa si mai dragalasha ca cealalta.

uuuuuuuuuffffffffffff ce mi-as fi dorit sa pot fi si eu acolo sa ma intalnesc macar cu una din voi. As avea un sprijin mare cu dieta mea. Va pup

dylly s eautoinclude in categoriile sus mentionate si multumeste pentru complimente
Ella79
CITAT(daconst @ 15-03-2007, 04:57 PM) *

Ella,ce dieta mai faci?Tot ocupata la servici?Parca nu mai povestesti nici tu asa mult ca in vremurile bune. pupic.gif

Danuta, momentan incerc sa mananc foarte bine dimineata, la prinz foarte putin (respectiv o supa sau o salata chioara) si seara fructe. Am calculat de curiozitate si sunt si in puncte pt ca dimineata mananc sa ma satur.
Nu mai fac sport asa mult (doar de 2 ori pe saptamana) pt ca mi s-a spus ca muchii atrna mai greu la cantar.

Altfel... am o tona de treaba la noul job, si nici nu prea mai am ce sa povestesc asa ca inainte. In plus, daca nu reusesc sa citesc mereu, raman in urma cu stirile si ma feresc sa ma bag in vorba aiurea, daca nu stiu exact ce s-a discutat inainte..
Tulip
Irinush,si tu esti tacuta in ultimul timp hug.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 15-03-2007, 04:33 PM) *

Eu, daca se poate, imi poti spune in ce oras e casuta?

si eu sunt curioasa. oricum eu lucrez in otopeni, asa ca... sunt obisnuita cu cele 50 de minute de mers -un dus- de acasa la job si viceversa
anaoi
test suuper

enjoy. v-am pupat. pe maine
ina_ceva
Tulip, bafta la examen! E ala amanat? Sper sa vina profu de data asta grin.gif
ina_ceva
Romania- Un cal putere
anca veselie
foarte fain testul lui dylly
uka
Fain test, dylly, mi s-a potrivit... m-am regasit in toate...
Deea
Dylly e super super testul! pupic.gif
bubbles
`seara..intrebare blum.gif
oare cate p are un sfant mic cu nuca deasupra?
uka
CITAT(bubbles @ 15-03-2007, 06:30 PM) *

`seara..intrebare blum.gif
oare cate p are un sfant mic cu nuca deasupra?

l-ai cantarit??
cam cat de mare este...
Tzutzi80
AM pus poza de la somonul de ieri biggrin.gif
bubbles
nu l`am cantarit dar era mic...nu ca cei din magazine sad.gif
Tzutzi80
EU l-am punctat cu 5p sau 6p dar era cu coca de cozonac
bubbles
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 08:53 PM) *

EU l-am punctat cu 5p sau 6p dar era cu coca de cozonac

a...nu ...asta era facut de buni cu coca normala floare.gif
lilianab
CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 08:47 AM) *

Ma simt balonata si am o stare de oboseala cronica (cred ca si de la asta imi e foame si foarte pofta de dulce). Daca va zic la ce m-am gandit ieri toata ziua dupa ce am citit la Amalia in jurnal o sa radeti: la halva. Am balit toata seara dupa halva, mi se inchideau ochii la propriu de somn si vedea numai halva, ca prin vis )).gif Sunt duuuusaaaaa

Hai va pupic, sa aveti o zi frumoasa!

Eu am fost mai crancena decat tine lol.gif lol.gif ...am vazut in magazin si am pus vanzatoarea sa caute o cutie ca sa vada daca are valorile nutritive...Asta in timp ce altii stateau la rand...Si nu le avea,asa ca eu nu bag in bot nimic ce nu poate fi identificat ca punctaj! tease.gif ...dar tot mie pofta...Are cineva idee cam cum s-ar puncta?macar o "hashchie" blushing.gif
dany
Ina zicea ceva de 1,3 p la 10 gr .
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 09:46 AM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dylly, sper ca schimbarea de planrui sa-ti aduca si cateva momente de liniste. Iar in legatura cu dylly cel mic, te-ai gandit ca poate iese ca tatal lui grin.gif blum.gif ?
Pisik, stiu ca sunt si pachetele mai mici de halva; poti sa-ti iei unul de pofta.
Nusa, dylly, sunt numai 1.3p la 10 gr de halva wink1.gif

CAAAAAAAAAAAAT???? shock.gif ...daca cer voie numai sa ling un pachet,pot sa punctez 0,5p?! lol.gif lol.gif lol.gif blink.gif
anaoi
ai voie firimiturile dupa ce mananca dylly tot. biggrin.gif

pupici
ina_ceva
liliana, cred ca poti linge doar wink1.gif
Valorile pentru halva: calorii 546, grasimi 31.5
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 07:19 PM) *

liliana, cred ca poti linge doar wink1.gif
Valorile pentru halva: calorii 546, grasimi 31.5

Cred ca as putea puncta chiar 0p daca ma duc la noapte si ling vitrina magazinului pe directia halvalei. lol.gif tease.gif sau am sa profit de "generozitatea" lui dylly tease.gif
ina_ceva
Daca profiti de generozitatea lui dylly,te alegi cu puncte; eu zic ca vitrina magazinului e cea mai buna idee tease.gif

2 pitici se duc la prostituate. ...isi ia fiecare cate una se duc intr-o
camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. Al 2-lea pitic
fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una
1..2..3..Si! ... 1...2...3...Si!", ii reproseaza ca a fost galagios:
-Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa
ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o
erectie
-Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat ....
ina_ceva
Pozele de la Chipi: http://new.photos.yahoo.com/ina_ncl/album/576460762393507366
si un mic mic filmuletz: http://www.youtube.com/watch?v=BeOEijVTi7I

Imi pare rau, dar multe poze nu au iesit si nici filmuletzele sorry.gif
Amazoana
CITAT(uka @ 15-03-2007, 07:19 PM) *

Ce test, mi-l puteti da si mie?
michelle
CITAT(dulcikatty @ 15-03-2007, 08:22 PM) *

CITAT(uka @ 15-03-2007, 07:19 PM) *

Ce test, mi-l puteti da si mie?

Test
Eu.
doh.gif de bucurie am si uitat sa anunt ca am pierdut 1kg de sambata incoace, din cauza stresului, probabil )).gif
nu stiu ce se intampla, am vazut ca multe fete se indreapta spre alte cure. eu una nu ma simt in stare de luni in sir sa ma tin de ww, asa ca nici prin cap nu imi trece sa ma apuc de alta. oricum, eu raman fidela ww, a fost prima cura tinuta si, desi am avut de vreo 2-3 ori mici tentative de cateva zile de a o schimba, intotdeauna am revenit la ea, convinsa ca e cea mai buna.
mi-e ciuda pe mine cand ma uit la ticker si vad ce mult a fost si ce putin a mai ramas, iar eu nu fac nimic doh.gif cred ca am ajuns intr-o faza in care, pe langa viata aglomerata pe care o am, faptul ca am reusit sa ajung sa arat intr-un mod in care nu mi-e scarba de mine, ma face sa pierd motivatia. chiar daca nu sunt deloc multumita de cum arat unsure.gif
ghemotoc
super testul w00t.gif !
eu felicitari pentru casuta voastra! sa va bucurati de ea!
ina... wacko.gif tease.gif cred ca intr.adevar ai avut cu ce sa.ti clatesti ochii si nu numai naughty.gif
eu nu mai zic altceva nimic, cantarul nu se mai misca... doar degetele pe tastatura ca m.am apucat sa.mi traduc programa analitica ( bang.gif are cel putin 100 pagini) si de.aia nici nu prea am mai intrat doar cat sa va citesc wink1.gif
deci o seara placuta si, eventual, un we placut!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.