Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
Sunteti toate niste frumoase! Data viitoare incerc sa ajung si eu pupic.gif hug.gif
uka
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2007, 01:17 PM) *

Votati-ma, votati-ma!!!! give_rose.gif

mie nu mi se mai deschide linkul.... decat ff greu... si asta inseamna fffffffff greu...desi in coltz imi zice done doh.gif
anaoi
dylly traieste...rasufla greu....misto pozele...
Pisik
Axe, super misto pozele. Abia astept sa le vad si pe cele de la Noni, restul ma refer.

Doamne, cat de mult conteaza un om, sau mai bine zis absenta lui: sapt asta colegul meu e plecat la Sibiu, unde o sa plec si eu joi seara. Atat de bine e fara el ca parca nici nu sunt la birou cheer.gif
anca veselie
uka, din pacate perioadele grele sunt destul de multe in viatza... scapi de una, dai de alta, si daca nu ti se intampla tie, li se intampla apropiatilor... poate ca suna pesimist, dar asa e. trebuie sa incercam sa ne bucuram de partile bune ale vietii.

dany, sunt happy ca ti-au placut!

meniul meu:

md: cas slab, sunca praga, ardei capia

pranz: piep pui, branzica de casa, varza

gustare: alune.

sa vedem ce o sa pap seara
Pisik
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:49 PM) *

uka, din pacate perioadele grele sunt destul de multe in viatza... scapi de una, dai de alta, si daca nu ti se intampla tie, li se intampla apropiatilor... poate ca suna pesimist, dar asa e. trebuie sa incercam sa ne bucuram de partile bune ale vietii.

dany, sunt happy ca ti-au placut!

meniul meu:

md: cas slab, sunca praga, ardei capia

pranz: piep pui, branzica de casa, varza

gustare: alune.

sa vedem ce o sa pap seara

Bravo ca mai reusesti! Eu am papat dimineata un iaurtel Prodlacta cu fulgi din aia de carton de la sanovita si mi s-a parut o bunatate )).gif
Ieri am papat prima data fructe, adica niste pomello, iar azi abia astept gustarea, un mar verde, pt ca incerc sa le bag treptat. As vrea sa ma dezintoxic un pic de atata carne si oua.
Am facut ieri peste la cuptor in folie cu legume pe langa (cartofi, morcovi, ceapa, dar eu nu voi manca cartofi), abia astept sa vad cum a iesit.
Parca parca simt pantalonii un pic mai lejeri pe mine dar pe cantar nimic. Si cand te gandesti ca regimul asta promitea 5 kg minim mad.gif
anca veselie
pisik, bucura-te pt pantaloni si gata! eu cred ca renunt la cantar, sau incerc sa ma cantaresc o data la 2 sapt, sa nu ma deprim.
pestele ala la cuptor sigur iese bine, trebuie sa fac si eu ca am in congelator.
eu cred ca promite atatea kg pt niste pers mult mai maricele ca noi.
uka
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 01:49 PM) *

[

nu cred k e vorba de o perioada mai grea in viatza....
sunt doar foarte obosita si desi am fost plecata in concediu in februarie vreo 2 saptamani, nu stiu.. nu am simtit, nu mai simt.. concediul.. nu stiu ce e cu mine.. vreau altceva... am nev de ceva care sa ma distraga de la tot....
in rest.. da... e o perioada naspa ptr mine... pana nu rezolv probl financiare cu care m-am ales, probabil k nici nu am sa ma linistesc...
give_rose.gif
Amazoana
CITAT(uka @ 12-03-2007, 03:31 PM) *

mie nu mi se mai deschide linkul.... decat ff greu... si asta inseamna fffffffff greu...desi in coltz imi zice done doh.gif

Stiu sorry.gif cred ca din cauza asta are asa putine voturi azi sad.gif
Multumesc pt incercare pupic.gif
anca veselie
uka, esti obosita psihic pupic.gif o sa-ti revii!
uka
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2007, 02:01 PM) *

CITAT(uka @ 12-03-2007, 03:31 PM) *

Stiu sorry.gif cred ca din cauza asta are asa putine voturi azi sad.gif
Multumesc pt incercare pupic.gif

e foarte incarcat, nu stiu ce sa spun, e de la ei, sunt aglomeratzi...trafic f mare

CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 02:06 PM) *

uka, esti obosita psihic pupic.gif o sa-ti revii!

tot ce vreau e sa pot sa dorm....dar ma framant noaptea, imi fac tot felul d planuri, cum sa ies din situatia asta, ce si cum sa mai fac...apoi ma enervez ca vreau sa adorm si nu pot si iar ma gandesc la tot felul d prostii...in fine... m-am plans destul...
pup
Tzutzi80
Uka Capul sus! Nu e decat o cale...inainte! Si lucrurile se rezolva oricum in timp. O sa vezi ca v-a fi bine. Daca Dumnezeu iti inchide o usa, iti deschide o fereastra. Mereu v-a exista o cale de rezolvare.
Nana
Buna fetelor pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Hop si eu dupa aproape un an! Ce ma bucur ca mai sunteti aici!!!!!!

De 2 zile am reinceput WW mai in forta ca de antrenat ma antrenez de vreo 2 saptamani in care am pierdut 2 kilograme...

De cand nu ne-am mai auzit noi... am fost foarteeeeeee strangatoare.... am pus la cingatoare si la buzunarele din spate ale blugilor 10 kilograme...

Spuneti voi... Nu sunt eu buna la casa omului!!!!!!... wink1.gif

Va pup
dany
Bine ai revenit , Nana ! Ce ai mai facut de cand nu ai mai intrat ? Inafara ca ai fost strangatoare )).gif
Nana
PAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIII dupa cum urmeaza:

- fac o postuniversitara la Bucuresti care abia astept sa se termine (abia prin iunie si e sesiunea de examene si referate wacko.gif )
- am facut nunta si ne-am aranjat apartamentul in care am reusit sa ne mutam in dragutza zi de 31 decembrie (ca sa ne prinda anul nou in casa noua)
- mi-am revizuit atitudinea (mai mult sau mai putin medicamentos) asupra felului in care imi priveam viata si aspectul
- si in aceste momente incerc sa incropesc referatele pentru scoala si zau ca nu am nici cel mai mic chef ca asa m-as plimbaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

give_rose.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, nana! give_rose.gif Spor la slabit!
Pisik
Nana, bine ai revenit! Spor la treaba! Noi nu mai tinem toate WW, dar am pastrat acelasi spirit vesel, molipsitor de vesel )).gif Nu-i asa fetelor?
bubbles
2 intrebari:
crenvustii de pui au 8 p la 100g ca cei de porc?
telemeaua de vaca cate p are?

Nana, bine ai revenit!
anaoi
CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 05:23 PM) *

Nana, bine ai revenit! Spor la treaba! Noi nu mai tinem toate WW, dar am pastrat acelasi spirit vesel, molipsitor de vesel )).gif Nu-i asa fetelor?

ingrasacios de vesel
himere2005
bubbles, ce ai slabit w00t.gif
pisik, eu nu stiu unde te vezi tu grasa, cu blugii aia pari numai buna de pipait naughty.gif lol.gif blushing.gif
nana, bine ai revenit, parca ultima data nu erai in apele tale nu? esti mai bine? ti-ai cam dat seama cum e cu casnicia, nu? blum.gif tease.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-03-2007, 05:28 PM) *

bubbles, ce ai slabit w00t.gif
pisik, eu nu stiu unde te vezi tu grasa, cu blugii aia pari numai buna de pipait naughty.gif lol.gif blushing.gif
nana, bine ai revenit, parca ultima data nu erai in apele tale nu? esti mai bine? ti-ai cam dat seama cum e cu casnicia, nu? blum.gif tease.gif

blushing.gif blushing.gif hai ca esti mortala. Pai eu zic ca am de unde sa mai dau, de la pulpane, de la fund. Burtica am mai dat-o jos, mai am, dar am in schimb niste pulpanele de toate frumusetea...de fund nu mai zic...
Dar m-ai binedispus pupic.gif
anca veselie
hai, pisik, ca esti bunutza rau blum.gif cu bluza aia rosie si cu cracii tai lungi naughty.gif
anaoi
trebuia sa o luam in parc, ca sigur agata
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:32 PM) *

hai, pisik, ca esti bunutza rau blum.gif cu bluza aia rosie si cu cracii tai lungi naughty.gif

Daaaa, buna-buna; pacat ca e luata dry.gif
anaoi
apropo discutie in masina
anca veselie
CITAT(anaoi @ 12-03-2007, 03:34 PM) *

apropo discutie in masina

lol.gif lol.gif
apropo de discutie din masina despre fosti, prietenele mele care au iesit sambata seara mi-au povestit ca au aparut 2 dintre preferatii mei... m-a apucat o melancolie....
Pisik
blushing.gif Hai ca m-ati zapacit cu complimentele mai fetelor! Chiar asa nu-s
bubbles
himere hug.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 12-03-2007, 05:34 PM) *

CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:32 PM) *

Daaaa, buna-buna; pacat ca e luata dry.gif

pai de-aia-i luata mai, nu v-ati prins... deci sotul tau are gusturi alese, pisik.
himere2005
am vazut si eu pozele...mi-a placut in mod special aia in care pisik statea la "barfa" cu dilly ...pozele astea care sunt facute prin surprindere mi se par cele mai naturale in general, ca daca stii ca iti face cineva poza parca esti un pic crispat, cel putin in cazul meu asa este blum.gif
anca veselie
la concluzia asta am ajuns si noi si am incercat sa se faca instantanee naughty.gif
bubbles
pisik w00t.gif drool.gif
Pisik
Ia spuneti voi ce tot povestiti acolo de parc, de discutii din masina. Spuneti sa stiu si eu, nu ati fost la Gregory's? dupa aia ati fost si in parc?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:36 PM) *

apropo de discutie din masina despre fosti, prietenele mele care au iesit sambata seara mi-au povestit ca au aparut 2 dintre preferatii mei... m-a apucat o melancolie....

Anca, cum arata preferatii tai? Seamana cu ala intalnit ieri in fatza la metrou?
anca veselie
la gregory's din pasaj de la universitate nu aveau gheata, asa ca ne-am dus la cel din unirii si ne-am baut frozito in parculetzul de acolo. ne-am inghesuit toate 6 in masina lui axe si am vorbit putin despre babuinii frumosi care au fost in viatza noastra in trecut tease.gif
bubbles
uitati si o poza dinainte de regim lol.gif
anca veselie
huh.gif ina, unul dintre ei era frumosul brunet cu parul cret, abdomen in patratele si craci misto de care am vorbit ieri, iar celalat nu e frumos, dar este un tip ffff interesant, regizor de teatru, cu o voce faina rau

ehhh, dar sa nu mai visam la cai verzi pe pereti huh.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 12-03-2007, 05:42 PM) *

pisik w00t.gif drool.gif

blushing.gif mai fetelor, pai daca eu sunt sexoasa cu bulanele mele de 100 cm in circumferinta Ina si Miha cum sunt, ca zici ca sunt trase prin inel? Ca sa nu zic de Anca, ca avea niste blugi noi care veneau trasnet pe ea (pe fund mai ales blushing.gif ). Io nu imi permit sa mai umblu in blugi asa stramti. Chiar, mi-am adus aminte de o poza care mi-e mie draga rau, de cand eram eu slaba anul trecut, va pun link-ul la ea aici - http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...8803321571350/5

Mooama, mi-am adus aminte ce slaba eram, ma duc sa plang in liniste tease.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:48 PM) *

ina, unul dintre ei era frumosul brunet cu parul cret, abdomen in patratele si craci misto de care am vorbit ieri, iar celalat nu e frumos, dar este un tip ffff interesant, regizor de teatru, cu o voce faina rau

swoon.gif
Neaparat trebuie sa ies cu tine in club grin.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 12-03-2007, 05:47 PM) *

uitati si o poza dinainte de regim lol.gif

Doamne Bubbles, ce diferenta!!!!!!!! Bravo tie pt ambitie! Este super vizibil iar schimbarea este clar in bine. Dar eu zic sa te opresti
ALICE
CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 05:49 PM) *

CITAT(bubbles @ 12-03-2007, 05:42 PM) *

pisik w00t.gif drool.gif

blushing.gif mai fetelor, pai daca eu sunt sexoasa cu bulanele mele de 100 cm in circumferinta Ina si Miha cum sunt, ca zici ca sunt trase prin inel? Ca sa nu zic de Anca, ca avea niste blugi noi care veneau trasnet pe ea (pe fund mai ales blushing.gif ). Io nu imi permit sa mai umblu in blugi asa stramti. Chiar, mi-am adus aminte de o poza care mi-e mie draga rau, de cand eram eu slaba anul trecut, va pun link-ul la ea aici - http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...8803321571350/5

Mooama, mi-am adus aminte ce slaba eram, ma duc sa plang in liniste tease.gif

Daca tu numesti asta Slaba scuza-ma.Erai super schiloada )).gif
anca veselie
ina, tre sa stabilim o seara a fetelor, ca cu babuinul dupa mine nu ar mai avea farmec blum.gif

bubbles, felicitari, schimbarea este evidenta si in bine!
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 12-03-2007, 05:45 PM) *

CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:36 PM) *

Anca, cum arata preferatii tai? Seamana cu ala intalnit ieri in fatza la metrou?

ca ala plus minusuri si plusuri
anca veselie
pisik, erai cam schiloada. nu are rost sa plangi hug.gif

dylly, baiatul de la metrou e metis, taica-su e arab parca.
anaoi
ai mp
Pisik
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 05:57 PM) *

pisik, erai cam schiloada.

dylly, baiatul de la metrou e metis, taica-su e arab parca.

mda, eram cam schiloada blushing.gif dar fata de acuma....hm...

si la barbati se zice metis, ca la caini? dry.gif
anca veselie
lol.gif
eu stiu ca se spune metis la orice combinatie de rase, inclusiv umane )).gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 03:57 PM) *

baiatul de la metrou e metis, taica-su e arab parca.

... daca ai sti cum fac arabii dragoste.... naughty.gif

pacat ca acest exemplar nu duce faima mai departe
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.