CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 03:07 PM)

Condoleante,
annaiss!
Imi pare rau sa aud de babuin. Motivul sa fi fost fosta (cu care mai vorbea pe mess) sau faptul ca nu prea mai aveati timp pentru voi doi?
surprinzator nici unu din astea

cu fosta nu a mai vb de mai mult de juma de ani, eu care la inceput ma stresam numai cand auzeam de ea, acum pot sa o vad, ca nu ma mai intereseaza.
nici eu nu stiu exact motivul, ideea e ca eu tot faceam glume si ironii la adresa fetelor, colege de-a lui, fete din lista, dar jur ca nu ma gandeam ca se da la ele, dar mi se parea distractiv sa ii zic, "hey, ce faci? iti economisesti minutele sau esti cu colega blonda in metrou? " sau ii mai ziceam " ce face colega X? ai vb cu ea?"
chestii de astea, si el mi-a zis ca s-a saturat, ca nu mai vrea sa se justifice, ca nu face nimic si eu tot in acuz.
partea mai tragica comica e ca nu credeam nici o secunda ca e cu vreuna, dar imi placea sa fac aceste glume, asa ma obisnuiesm.
si uite asa acu, am incercat sa il mai sun, sa mai vb cu el, cred ca imi raspunde din politete si ca sa nu sufar prea tare, dar ma evita cum poate mai bine
pai am tonul pozitiv ca nu mai stiu ce sa mai fac! ca de bocit am tot bocit, m-am lamentat, m-am stresat, ne-am mai certat noi, si ne-am impacat, asa ca am crezut ca ne impacam la inceput, dar acum nu mai am nici o speranta, pt ca efectiv nu ma cauta, si cand il caut eu am impresia ca ma evita.
Asa ca m-am resemnat, am crezut ca macar putem ramane prieteni, m-am inselat si aici, acum sper sa am puterea sa nu il mai caut eu

va pup pe toate si

multumesc pt vorbele bune.