Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
'neata fetelor
eu, felicitari pentru apartament wink1.gif imi pare bine ca ai acceptat sa-ti faci planuri mai pamantesti si lasa ca de mobilat il mobilati voi. te invidiez ca ai un babuin strangator
alandana, imi pare nespus de bine ca te-ai intors
fetelor, nu mai vorbiti de ingrasacioase pe aici blum.gif
eu mi-am luat azi un sacou din piele wink1.gif , m-a convins sotul ca de mult imi doream si nu ma induram )).gif ...o sa va fac poze cand revin, adica saptamana viitoare ca de luni dan lucreaza si sunt libera cheer.gif
bubbles
votat raresh pupic.gif himere sa il porti cu placere
anca distractie placuta la ateneu
eu tb sa plec la sala si nu am nici un chef...stiu ca e mai greu pana ma urnesc din casa lol.gif ca apoi imi vine usor cheful
ALICE
Eu vorbesc Himere inocentul.gif .Ca mi-am permis azi ceva bun
Eu.
'neatza pe fuga de la job...abia mai respir de cata treaba am avut pana acum doh.gif
maine semnam antecontractul si dam avansul grin.gif

CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 01:42 PM) *

'neata fetelor
eu, felicitari pentru apartament wink1.gif imi pare bine ca ai acceptat sa-ti faci planuri mai pamantesti si lasa ca de mobilat il mobilati voi. te invidiez ca ai un babuin strangator

unsure.gif nu stiu daca sa ma bucur de complimentul pt babuin sau sa imi pice prost faza cu planurile pamantesti....
BLUELIFE
TARE INTERESANT. NU AM CITIT NIMIC DESPRE ACEASTA DIETA (scuze pt literele mari, de la votat mi se trage )).gif )dar mi se pare tare ciudat ca o dieta sa te oblige sa folosesti zahar.....
[/quote]
Tine totusi ,am incercat pe pielea mea

Eu o am de 2 ani(bicicleta) dar ma doare fundul de mor dupa 2-3 zile de la ea si acela este momentul cand renunt cuplu.gif

CITAT(buretel @ 16-03-2007, 01:34 PM) *

buna dimineata pupic.gif mai este cafea pe aici pe la voi in casuta? give_rose.gif

Fierbem una proaspata cafea.gif
himere2005
eu, sper ca nu te-ai suparat pupic.gif , nu am facut afirmatia cu rea intentie, sunt sigura ca tu cu calitatile pe care le posezi o sa ajungi departe wink1.gif ...numai ca din aproape in aproape...sunt convinsa ca peste ani si ani vei avea casa la care ai visat, doar ca trebuie sa ai rabdare. chiar imi parea rau ca cheltuiati atatia bani cu chiria. e mai bine asa...acum ai 3 camere, dar peste ani si ani vei avea mai mult.inca o data, scuze daca am deranjat
buretel
multumesc, bluelife pupic.gif deja numar orele pana la sf programului w00t.gif
crenguta, felicitari pt apartament cheer.gif
Nessie
CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 11:57 AM) *
[
Eu o am de 2 ani(bicicleta) dar ma doare fundul de mor dupa 2-3 zile de la ea si acela este momentul cand renunt :cuplu:Fierbem una proaspata cafea.gif
Toate bicicletele sunt vampiri! devil.gif Cand te doare, continua si in 2 zile trece. Daca nu, de fiecare data te va durea. wink1.gif
ina_ceva
Andreea, nu-ti fa probleme, nu te gandi la anularea nunti; toate cuplurile se cearta inainte de nunta wink1.gif
Buretzel, daca nu e cafea, facem special pt tine pupic.gif hug.gif

Anca, sa faci poze sa vedem si noi tocurile si fustitza naughty.gif
Himere, sa porti cu placere sacoul. Abia asteptam sa revii, ne-a fost dor de tine cheer.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 01:22 PM) *

eu ieri am mancat la restaurant .. bine ca mi`m luat piept de pui cu putin cascaval si piure smile.gif si salata de cruditati biggrin.gif...desi imi salivau glandele ca babu manca cartofi prajiti cu cotlet porc l agrat drool.gif
mi`am luat niste biscuiti diet din kaufland care au aproximativ 1 p la 10 g sad.gif

Mie mi-e pofta numai cand citesc.......
bubbles
yupii sunt happy...s`a miscat cantarul..cu 100g dar macar stiu ca nu`s la platou cheer.gif wink1.gif
meniul pt azi:
10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3
sunca 50 g campofrio 1
quark straciattela 100g 1.8
total:aprox 18p cheer.gif

am plecat la sala dance2.gif dance3.gif gym.gif si cu treba prin oras...vb mai pe seara...sa va pun poze cu frig meu..plin de iaurturi lol.gif
anaoi
dylly mai primeste o portie de cafea?????????????????????/pls,pls,pls,pls
buretel
ina pupic.gif pupic.gif

votat piticii, rares & dominik (ca, de altfel, in fiecare zi wink1.gif )

bubbles, 10gr? no way sa pot manca din ceva, orice ar fi, doar 10gr. cred ca inseamna cam cat o unghie, asaa )).gif )).gif cu mine de la 50gr in sus vorbesti lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 09:59 AM) *

Cand ziceam eu ca v-au tremurat mainile....femei serioase sunteti voi?....bai sincer mi-e nu-mi zic nimic baietii astia....

CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 10:21 AM) *

Eu am de facut bagaje astazi. Maine dimineatza plec la Budapesta yahoo.gif yahoo.gif

Drum bun si distractie placuta....sa ne aduci gulash la pachet.

CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 11:22 AM) *

eu ieri am mancat la restaurant .. bine ca mi`m luat piept de pui cu putin cascaval si piure smile.gif si salata de cruditati biggrin.gif...desi imi salivau glandele ca babu manca cartofi prajiti cu cotlet porc l agrat drool.gif
mi`am luat niste biscuiti diet din kaufland care au aproximativ 1 p la 10 g sad.gif

NU mai manca biscuiti diet....cu toate ca sunt cu cereale bune, ajuta la digesti sunt ca dulciurile pt diabetici:fara zahar dar ingrasha. Biscuitii astia au multa grasime si numar mare de calorii la 100g. Vezi de curiozitate ca exista si ambalati de velpitar la supermarket...daca nu uit ma uit eu ca sa te potolesc odata cu biscuitii astia.

Azi am mancat:
-200g iaurt zuzu degresat
-3 rondele expandate
-cafea cu lapte si indulcitor

-pulpa de porc la cuptor(max 125 g)
-piine
-salata de varza

Calculul la puncte il fac acasa cand trec in traker....
Amazoana
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 02:17 PM) *

ina pupic.gif pupic.gif

bubbles, 10gr? no way sa pot manca din ceva, orice ar fi, doar 10gr. cred ca inseamna cam cat o unghie, asaa )).gif )).gif cu mine de la 50gr in sus vorbesti lol.gif lol.gif

Multumesc frumos. rares da un pup pupic.gif
himere2005
INA, M-AM DELECTAT CU POZELE, dar daca veneau astia sa ma saraute cred ca faceam pe mine )).gif de emotie blushing.gif ...ma multumesc cu pozele lol.gif cam cat a fost biletul? daca veneau sa danseze printre randuri trebuia sa le bagi bani la chiloti nu?
tzutzi, ai grija sa nu te spetesti prea mult cu fursecurile ca mai avem nevoie de tine wink1.gif
alandana, am citit ce ai scris in legatura cu sotul, acum sa stii ca te cred, esti totusi o persoana suficient de puternica sa treci peste. la capitolul barbati nici eu nu am o parere prea buna cool.gif as vrea sa-i vad pe pusti cu prietenele naughty.gif si noua coafura a ta...sa-mi spui ce-ti mai cumperi...eu am zis ca luna asta o haina cambrata din piele, gen sacou, e un maro inchis spre negru, iar luna viitoare pantofi si geanta. in rest as mai vrea o fusta clasica care sa mearga la camasi ca am zis sa merg pe linia asta clasica de acum iar cu blugii si hainele sport sa o las mai usor, nu ca as avea prea multe )).gif
ina, chiar ma gandeam la ce accesorii ti-ai mai luat ca tu ziceai ca dai viata lucrurilor prin accesorii, in sensul ca o camasa cu 5 accesorii in 5 zile diferite parca pare alta tease.gif mi-as mai dori niste bluzite finute de vara, dar mai astept
axe10
CITAT(dulcikatty @ 16-03-2007, 12:27 PM) *

CITAT(buretel @ 16-03-2007, 02:17 PM) *

ina pupic.gif pupic.gif

Multumesc frumos. rares da un pup pupic.gif

Votat Rares...auzi dar spune-mi si mie cu ce se alege copilul daca iese pe primul loc?
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 16-03-2007, 12:32 PM) *

Votat Rares...auzi dar spune-mi si mie cu ce se alege copilul daca iese pe primul loc?

Mi se pare ca premiul e un site personal unsure.gif
anca veselie
ina, distractie placuta la budapesta! nust daca gasesc aparat sa fac poze, incerc smile.gif
himere, sa porti iubita sacoul!
Tzutzi80
Mai fetelor, m-am lamurit eu de ceva vreme cum e cu fursecurile, dar BABUIN de la ce a venit?
himere2005
multumesc frumos fetelor, m-am bucurat tare mult cand l-am luat . cand am ajuns acasa i-am facut parada modei lui dan )).gif si cu fuste si cu pantaloni tease.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 12:43 PM) *

multumesc fumos fetelor, m-am bucurat tare mult cand l-am luat . cand am ajuns acasa i-am facut parada modei lui dan )).gif si cu fuste si cu pantaloni tease.gif

...si fara nu? blum.gif
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 12:43 PM) *

multumesc frumos fetelor, m-am bucurat tare mult cand l-am luat . cand am ajuns acasa i-am facut parada modei lui dan )).gif si cu fuste si cu pantaloni tease.gif

Si fara .... ii faci diseara?! naughty.gif
ina_ceva
himere , nu trebuia sa le bagi bani nicaieri. Veneau printre randuri, se mai opreau pe la cateva fete , cu care dansau, apoi mai inaintau, mai sarutau vreo doua, le strangeau in brate pe altele; ce mai, in public a fost o intreaga nebuneala.
Cateva (printre care si eu) au renuntat la locurile lor si stateau in picioare printre randuri ca sa aiba baietii acces la ele wink1.gif
Biletul a fost 50 ron, dar a fost cadou (orintre altele) de 8 martie tease.gif
himere2005
babuin? parca prima data dilly sau peach au postat poze cu stripperi negri uzi, dansand la bara, adica babuini, si de aici denumirea...parca asa a fost
ina_ceva
lol.gif lol.gif peach a fost prima give_rose.gif
anaoi
originea babuinului ti-o explica, exemplifica peach

CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 02:45 PM) *

babuin? parca prima data dilly sau peach au postat poze cu stripperi negri uzi, dansand la bara, adica babuini, si de aici denumirea...parca asa a fost

rugaminte...e DYLLY cu 2 de Y...pls...ca ii strici bunatate de nume lui dylly stresat de audit
himere2005
iar notiunea de babuin furios ella lol.gif neaparat cu lentilele pe ochi cand faci fursecuri lol.gif
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 12:45 PM) *

OK!!! Ma duc in arhiva daca e cazul de ciocolatei UUUUZZZZIIIII biggrin.gif
anaoi
parca in WW9 sau 8
BLUELIFE
CITAT(Nessie @ 16-03-2007, 02:01 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 11:57 AM) *
[
Eu o am de 2 ani(bicicleta) dar ma doare fundul de mor dupa 2-3 zile de la ea si acela este momentul cand renunt :cuplu:Fierbem una proaspata cafea.gif
Toate bicicletele sunt vampiri! devil.gif Cand te doare, continua si in 2 zile trece. Daca nu, de fiecare data te va durea. wink1.gif

Este! salut.gif
himere2005
lasa ca tot se apropie pastele si te alegi cu un miel asta daca iti place carnea ca eu prefer puiul
alandana
Ieri am fost cuminte pana spre seara cand am luat-o rau pe aratura. Am vrut sa gust un pic de inghetata si nu m-am mai putut opri. De azi sunt pedepsita - nu ma mai ating de dulciuri sub nici o forma decat in week end - duminica ( dar nu si duminica asta)

Am mai vrut sa tin Monti dar atunci nu m-am putut hotari pentru ca nu credeam ca pot renunta la placinte si paine. Acum cred ca pot asa ca am sa ma pun pe studiat.

Mi-am facut si eu testul:
Sunt un dreamer, thriller, hight time roller, love bug. Partea cu sex drive-ul puternic ma cam surprinde - dar...poate il am si nu mi-am dat eu seama. )).gif

ina_ceva
Mie imi place carnea de miel (facuta de bunicul meu - la tava, in cuptor, cu putin vin tease.gif )
himere2005
a....legat de test...super...m-a surprins acuratetea cu care a descris felul meu de a fi
buretel
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 12:53 PM) *

Mie imi place carnea de miel (facuta de bunicul meu - la tava, in cuptor, cu putin vin tease.gif )

ina, bunicul tau are radacini grecesti? rolleyes.gif asta parca suna a reteta greceasca wink1.gif
himere2005
mihaita a mai dat ceva jos? ca tu parca aveai 53 anul trecut, nu? si ai mai dat 1 kg jos. prin sport?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 02:35 PM) *

Asa stiam si eu. Poate fii ales sa isi expuna mocuta in reclame.
Anna
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 02:00 AM) *

annaiss, bine ai (re)venit pupic.gif
Ce ne mai spui nou? Sper ca nu ai avut probleme , de nu ai mai intrat. Ce-ti face babuinul?

multumesc de intrebare ina pupic.gif

nu am avut o perioada chiar buna.
am avut doua decese in familie, atmosfera sumbra,
de babuin m-am despt acum o saptamana, sunt in perioada de revenire si mai mult ma impiedic decat sa merg inainte.
la munca este un razboi, nu am timp nici sa mananc.
la fac am muuulte proiecte si cand ajung seara acasa ma pun in pat si citesc o carte sau va plang.
nu mai am chef de nimic.
asa ca astept sa ajung in fundul prapastiei ca sa urc iar.

Va mai citesc pe voi, am citit tot blum.gif si ma mai destind.

Va pup pe toate, si imi pare rau ca nu va raspund in parte, am citit tot ce ati facut si bucurii si achizitii ( felicitari eu.)

Sa aveti o zi cu mult soare!
anaoi
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 02:50 PM) *

lasa ca tot se apropie pastele si te alegi cu un miel asta daca iti place carnea ca eu prefer puiul

nu imi place nici mielul nici puiul...prefer pestele si vita, daca tre nea[parat. dar cel mai bine prefer sa nu mi se schimbe numele.
ina_ceva
Condoleante, annaiss! pupic.gif hug.gif
Imi pare rau sa aud de babuin. Motivul sa fi fost fosta (cu care mai vorbea pe mess) sau faptul ca nu prea mai aveati timp pentru voi doi?
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 16-03-2007, 03:04 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 02:00 AM) *

annaiss, bine ai (re)venit pupic.gif
Ce ne mai spui nou? Sper ca nu ai avut probleme , de nu ai mai intrat. Ce-ti face babuinul?

multumesc de intrebare ina pupic.gif

nu am avut o perioada chiar buna.
am avut doua decese in familie, atmosfera sumbra,
de babuin m-am despt acum o saptamana, sunt in perioada de revenire si mai mult ma impiedic decat sa merg inainte.
la munca este un razboi, nu am timp nici sa mananc.
la fac am muuulte proiecte si cand ajung seara acasa ma pun in pat si citesc o carte sau va plang.
nu mai am chef de nimic.
asa ca astept sa ajung in fundul prapastiei ca sa urc iar.

Va mai citesc pe voi, am citit tot blum.gif si ma mai destind.

Va pup pe toate, si imi pare rau ca nu va raspund in parte, am citit tot ce ati facut si bucurii si achizitii ( felicitari eu.)

Sa aveti o zi cu mult soare!

Condoleante Anaiss sorry.gif
Mie mi se pare ca tonul tau este cat de cat pozitiv acum, asa ca esti pe drumul cel bun pupic.gif
himere2005
ok, am inteles sa traiti sefa salut.gif iti trimit atunci un bou lol.gif sa-l faci in vin tease.gif

annaiss, sa gasesti puterea sa te bucuri de viata, esti fata tanara si frumoasa si cred ca vei gasi pe cineva pe gustul tau wink1.gif
anaoi
Annaiss, condoleante...
subscriu la ceea ce a spus dulcikatty
antonia05
Salutare fetele!

Condoleante Annaiss!!!

Felicitari Crengutza pt apartament si sa l stapanitzi sanatosi!!! Mobila se restul se mai iau pe parcurs dar bine ca ati reusit sa aveti casa voastra. floare.gif hug.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 03:07 PM) *

Condoleante, annaiss! pupic.gif hug.gif
Imi pare rau sa aud de babuin. Motivul sa fi fost fosta (cu care mai vorbea pe mess) sau faptul ca nu prea mai aveati timp pentru voi doi?

surprinzator nici unu din astea biggrin.gif
cu fosta nu a mai vb de mai mult de juma de ani, eu care la inceput ma stresam numai cand auzeam de ea, acum pot sa o vad, ca nu ma mai intereseaza.

nici eu nu stiu exact motivul, ideea e ca eu tot faceam glume si ironii la adresa fetelor, colege de-a lui, fete din lista, dar jur ca nu ma gandeam ca se da la ele, dar mi se parea distractiv sa ii zic, "hey, ce faci? iti economisesti minutele sau esti cu colega blonda in metrou? " sau ii mai ziceam " ce face colega X? ai vb cu ea?"
chestii de astea, si el mi-a zis ca s-a saturat, ca nu mai vrea sa se justifice, ca nu face nimic si eu tot in acuz.
partea mai tragica comica e ca nu credeam nici o secunda ca e cu vreuna, dar imi placea sa fac aceste glume, asa ma obisnuiesm.

si uite asa acu, am incercat sa il mai sun, sa mai vb cu el, cred ca imi raspunde din politete si ca sa nu sufar prea tare, dar ma evita cum poate mai bine sorry.gif sorry.gif

pai am tonul pozitiv ca nu mai stiu ce sa mai fac! ca de bocit am tot bocit, m-am lamentat, m-am stresat, ne-am mai certat noi, si ne-am impacat, asa ca am crezut ca ne impacam la inceput, dar acum nu mai am nici o speranta, pt ca efectiv nu ma cauta, si cand il caut eu am impresia ca ma evita.
Asa ca m-am resemnat, am crezut ca macar putem ramane prieteni, m-am inselat si aici, acum sper sa am puterea sa nu il mai caut eu sad.gif

va pup pe toate si pupic.gif hug.gif multumesc pt vorbele bune.
alandana
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 02:57 PM) *

mihaita a mai dat ceva jos? ca tu parca aveai 53 anul trecut, nu? si ai mai dat 1 kg jos. prin sport?

Mihaitza n-a mai dat jos dar s-a mai inaltat si are aceeas greutate - arata mai subtire. Dar ca si mine are slabiciuni si cedeaza dupa ce s-a chinuit sa fie cuminte. Ieri spre exemplu a venit de la scoala si m-a gasit mancand salata cu gratar - a vrut si el tot gratar cu salata si cartofi fierti. Dar seara aa venit fratele meu cu pizza si desi nu-i era foame a mancat. sad.gif

Da, am reusit sa ma stabilizez la 52 kg cu un kilogram mai putin ca anul trecut. Sper sa reusesc sa stabilesc [unctuld e eschilibru la 50 dar este destul de greu.
Tulip
Alandana,nu ne pui o poza cu noua coafura? wink1.gif
alandana
Ce groaznic suna condoleante!
Annaiss daca te iubea nu se indeparta numai pentru tu erai geloasa - ar fi inteles ca asta vine din faptul ca-l iubesti si te simti nesigura. Inima sus. A venit primavara si va rasari soarele si pe strada ta.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 16-03-2007, 12:59 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 02:35 PM) *

Asa stiam si eu. Poate fii ales sa isi expuna mocuta in reclame.

Aha am inteles...cam greu...si oricum toate mamele considera ca al ei e cel mai cel...de ce nu incerci mai bine la o agentie sa-l inscrii? pe mine m-au abordat pe strada cand eram cu Alexia dar nu ma intereseaza deocamdata subiectul...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.