Anna
16-03-2007, 02:03 PM
CITAT(alandana @ 16-03-2007, 03:59 PM)

Ce groaznic suna condoleante!
Annaiss daca te iubea nu se indeparta numai pentru tu erai geloasa - ar fi inteles ca asta vine din faptul ca-l iubesti si te simti nesigura. Inima sus. A venit primavara si va rasari soarele si pe strada ta.
Nu stiu daca am inteles exact remarca ta "Ce groaznic suna condoleante!", fetele au zis asa pentru ca am zis ca a murit cineva din fam mea, nu f apropiat, dar a contribuit la starea de tristete.
Nu au zis asa pt ca m-am desp de el, cred ca tu asta ai crezut nu?
asa zic si eu, daca ma iubea, nu renunta asa, pentru nimic, zic eu, ca poate in sufletu lui e mai mult de atat

o sa il las in pace si stiti cum e proverbu ala
"lasa-l sa plece si daca se intoarece o sa fie al tau, daca nu, inseamna ca nu a fost nicidata" nu imi amintesc exact, dar asta era ideea.
anca veselie
16-03-2007, 02:06 PM
annaiss, condoleante.
dragoste cu sila nu se poate... probabil nu a fost sa fie, las' ca gasesti tu alt babuin
ina_ceva
16-03-2007, 02:19 PM
Annaiss, din experienta iti spun ca e greu sa ramai prieten cu fostul, cel putin la inceput; mai lasa-l o luna si incearca dupa aia sa-l abordezi
Anna
16-03-2007, 02:23 PM
da, cred ca e greu, poate chiar imposibil. dar am zis si eu ca poate reusesc.
e greu pt ca m-am obisnuit mult cu el si cu prezenta lui.
eh..o sa vina si luc bune, ca se intoarce roata
alandana
16-03-2007, 02:24 PM
Imi cer scuze - eu asa intelesesem - condoleante ca te-ai despartit.
Anna
16-03-2007, 02:24 PM
Mi-a placut mult chestiuta asta asa ca v-o scriu si voua:
PUTEREA DE A TRECE IN ALTA ETAPA A VIETII
Īntotdeauna este bine de stiut cānd anume se termina o etapa din viata. Daca insisti a te mentine īn ea dincolo de timpul rezonabil, īti vei pierde bucuria si simtul a ceea ce se afla īn afara ei. Īnchide cicluri, sau usi, sau capitole. Important este sa le poti īnchide si sa lasi īn urma momente ale vietii, momentele care se īncheie.
Ti-ai terminat munca?
Ti s-a īncheiat o relatie?
Nu mai locuiesti īn acea casa?
Trebuie sa pleci īntr-o calatorie?...
Poti petrece mult timp din prezentul tau, scufundīndu-te īn “de ce”-uri, īn a revedea caseta si a īncerca sa īntelegi cum si pentru ce motiv se īntīmplara cutare si cutare lucruri.
Dar te vei consuma degeaba si la nesfīrsit, caci īn viata, tu, eu, prietenii, fiii, fratii tai, noi toti, ne īndreptam inevitabil catre a īnchide capitole, catre a da pagina, a termina etape sau momente din viata, si de a merge īnainte.
Nu ne putem afla īn prezent, ducīnd dorul trecutului. Nici macar īntrebīndu-ne “de ce”. Ceea ce s-a īntīmplat, s-a īntīmplat, si trebuie sa te eliberezi, sa te desprinzi de trecut. Nu putem fi copii eterni, nici adolescenti īntīrziati, nici angajati ai unor firme care nu mai exista, nici a pastra legaturi cu cei care nu vor sa aiba legaturi cu noi.
Faptele trec, si trebuie lasate sa treaca!
De aceea, cīteodata, este asa de important sa distrugi amintiri, sa faci un cadou, sa-ti schimbi casa, sa rupi hīrtiile, sa arunci documente vechi, si sa vinzi sau sa faci cadou o carte.
Schimbarile externe pot simboliza procese interioare de evolutie. A uita, a se desprinde, a se avīnta. Īn viata, nimeni nu joaca cu cartile īnsemnate, asa ca ai de īnvatat cum sa pierzi si cum sa cīstigi. Trebuie sa ne eliberam, sa dam pagina si sa traim numai cu ceea ce ne ofera prezentul.
Trecutul a trecut. Nu astepta sa ti-l dea nimeni īnapoi, nu te astepta sa te recunoasca nimeni, nu astepta ca, vreodata, cineva sa-si dea seama cine ai fost. Lasa deoparte resentimentul. Repetarea cu īncapatīnare a “filmului tau personal” īti va face rau sufletului si mintii, si te va īnvenina si amarī.
Viata nu se afla decīt īnainte, niciodata īnapoi. Daca treci prin viata lasīnd “usi deschise” pentru orice eventualitate, niciodata nu te vei putea desprinde de trecut, nici nu vei trai ziua de astazi cu multumire. Iubiri sau prietenii pe care nu ti le scoti din suflet? Posibilitati de a te īntoarce? La ce? Nevoie de explicatii? Cuvinte nerostite? Taceri care au invadat cuvintele?
Daca le poti īnfrunta chiar acum, fa-o. Daca nu, lasa-le sa se duca, īnchide capitolele! Spune-ti tie īnsuti ca nu le mai vrei īnapoi. Dar nu din māndrie sau orgoliu, ci pentru ca TU nu mai faci parte din acel loc, din acea inima, din acea relatie, din acea īncapere, din acea casa, din acel birou, din acea meserie.
Tu īnsuti nu mai esti cel de acum doua zile, sau trei luni, sau un an. Prin urmare, nu exista nimic catre care sa te īntorci. Īnchide usa, da pagina, īnchide ciclul. Nici tu nu vei fi acelasi, nici mediul la care te īntorci nu va fi acelasi, caci nimic nu ramīne imobil sau static īn viata. Pentru sanatatea ta mintala si sufleteasca, desprinde-te de ceea ce nu se mai regaseste īn viata ta.
Adu-ti aminte ca nimeni si nimic nu este indispensabil. Nicio persoana, niciun loc, nicio munca. Nimic nu este vital pentru a trai, pentru ca atunci cīnd ai venit pe lume, ai venit singur.
Este, asadar, obisnuit sa traiesti cu tine īnsuti, si este o īndatorire personala sa īnveti sa traiesti singur, fara acea apropiere umana sau fizica, de care īti vine atīt de greu sa te desparti astazi.
A se desprinde este un proces de īnvatare care, din punct de vedere uman, se poate realiza. Adu-ti aminte, nimic si nimeni nu sunt indispensabili. Este numai obicei, rutina, nevoie. Deci, īnchide, īncheie, curata, arunca, oxigeneaza, desprinde-te, scutura-te, elibereaza-te.
Sunt multe cuvinte care īnseamna sanatate mintala, si oricare vei alege, te va ajuta sa mergi īnainte īn liniste.
ASTA E VIATA! INVATA SA IEI DECIZII HOTARITE SI SA PLECI MAI DEPARTE, PINA NU E PREA TIRZIU.. PENTRU TINE SI VIATA TA! SUCCES, CURAJ SI INTELEPCIUNE SA AI!
bubbles
16-03-2007, 02:26 PM
`ziua...alandana

missed you..eu`s andreea 1405 de pe idioata

fost in oras..mers pe jos mai bine de o ora....platit facturile la casa .. luat un pachet de cafea de 500g

.. si luat spray pt spalat toata bucataria

mai stau un pic si plec la frecat..acum ma duc sa pun de o cafea .. mai vrea careva ?
BLUELIFE
16-03-2007, 02:40 PM
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 04:26 PM)

`ziua...alandana

fost in oras..mers pe jos mai bine de o ora....platit facturile la casa .. luat un pachet de cafea de 500g

mai stau un pic si plec la frecat..acum ma duc sa pun de o cafea .. mai vrea careva ?

mie mi-ar prinde bine ca nu-mi mai vad capul de situatii,faxul da pe dinafara,mail-lul s-a inrosit,nu mai pot

annaiss condoleante.Se zice ca ce nu ne omoara ne intareste -asta referitor la prietenul tau

asa ca hai cu noi mai departe si vei trece cu siguranta peste orice greutate daca ai pecineva care sa te sustina,ori cine stie poate veti fi din nou impreuna in curand daca v-ati iubit cu adevarat
Anna
16-03-2007, 02:49 PM
CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 04:40 PM)

`ziua...alandana

mie mi-ar prinde bine ca nu-mi mai vad capul de situatii,faxul da pe dinafara,mail-lul s-a inrosit,nu mai pot

annaiss condoleante.Se zice ca ce nu ne omoara ne intareste -asta referitor la prietenul tau

asa ca hai cu noi mai departe si vei trece cu siguranta peste orice greutate daca ai pecineva care sa te sustina,ori cine stie poate veti fi din nou impreuna in curand daca v-ati iubit cu adevarat

thx..blue
asa e si la mine la munca

da eu stau cu voi pe forum
anaoi
16-03-2007, 02:54 PM

`ziua...alandana

EEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU vreau cafea...adik si ioana si dylly
michelle
16-03-2007, 02:57 PM
Crengu, cat ajunge apartamentul, cat dati avans si de la ce banca (banci) faceti credit?
BLUELIFE
16-03-2007, 03:13 PM
thx..blue
asa e si la mine la munca

da eu stau cu voi pe forum

[/quote]
Si eu ,printre picaturi dar tot la voi trag
Sexymom
16-03-2007, 03:16 PM
Annaiss toate trec.Important, foarte important este sa nu ramai singura in perioada asta, sa ai prietenii langa tine, familia, sa nu te inchizi in casa, sa fii optimista, sa razi ca undeva acolo e un tip si mai bun care te asteapta.
Eu am vb. cu unul 8 ani de zile, si ne-am despartit, nu stiu cat ai fost tu cu fostul...dar eu am trecut peste asta, asa o sa se intample si cu tine, si e mai bine sa nu il mai vezi deloc, nu sa te amagesti ca ramaneti prieteni si atat, ca tot in pat ajungeti si o sa te simti si mai rau, utilizata, folosita si parasita.
Ce a fost a fost, nu mai conteaza acum decat ce o sa fie in viitor.
E o vb romanasca care spune asa : unde ai scuipat nu mai lingi.Suna dur dar asa este.
bubbles
fetele cat sa pun la frisca facuta cu apa(de la darling am luat)
Sexymom
Michelle esti supera in poza de la avatar
BLUELIFE
16-03-2007, 03:22 PM
alandana
16-03-2007, 03:23 PM
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 05:16 PM)

Annaiss toate trec.Important, foarte important este sa nu ramai singura in perioada asta, sa ai prietenii langa tine, familia, sa nu te inchizi in casa, sa fii optimista, sa razi ca undeva acolo e un tip si mai bun care te asteapta.
Eu am vb. cu unul 8 ani de zile, si ne-am despartit, nu stiu cat ai fost tu cu fostul...dar eu am trecut peste asta, asa o sa se intample si cu tine, si e mai bine sa nu il mai vezi deloc, nu sa te amagesti ca ramaneti prieteni si atat, ca tot in pat ajungeti si o sa te simti si mai rau, utilizata, folosita si parasita.
E o vb romanasca care spune asa : unde ai scuipat nu mai lingi.Suna dur dar asa este.
Sexymom - ai perfecta dreptate. Iar prietenia cu un fost e... dificila. Mai ales cand decizia nu ti-a apartinut si inca mai exista sentimente. Ce ai vrea sa-ti povesteasca despre noua lui iubita?!
Sexymom
16-03-2007, 03:27 PM
Eu mi-am reintalnit fostul (ala care nu m-a luat de nevasta dupa 8 ani

) anul trecut,el m-a oprit sa ma intrebe ce fac
).gif)
.Iar eu
nu l-am recunoscut, ala pt. care mi-as fii taiat venele era un
nimeni ,frumos intradevar, cu parul grizonat, dar nu l-am recunoscut.

El in schimb a spus ca
sunt mult mai frumoasa decat atunci cand MA PARASIT EL, io sa fac pe mine de ras...ca eu imi cunoscusem sotul ( acutual si l-am dus de nas vreo cateva luni .
michelle
16-03-2007, 03:28 PM
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 03:16 PM)

Michelle esti supera in poza de la avatar

Multumesc,
Sexy 
dar
Noni e de vina

ca arat ca o vedeta in poza
Apropos de fosti, eu nu am ramas prietena cu nici unul
Si apropos de poza, o am si pe YM la avatar si tin sa precizez ca m-au abordat persoane cu care nu am mai vorbit de ani
Sexymom
16-03-2007, 03:31 PM
Michelle, te-au abordat sa te intrebe daca ai facut operatii estetice????ca esti tare frumoasa

dar sa nu ti se urce la cap
Anca...arati beton, ca o duamna adevarata.
anca veselie
16-03-2007, 03:32 PM
merci
sexi 
sunt curioasa daca babu o sa zica ceva
Sexymom
16-03-2007, 03:32 PM
Misto rau seful, ar merge cateva ture
michelle
16-03-2007, 03:34 PM
WOW
Anca 
arati superb!!!
Hehe,
Sexy, nu m-au intrebat de operatii estetice, au zis doar ca e foarte reusita poza
Sexymom
16-03-2007, 03:46 PM
Pai nu il vazusi in poza? cu Anca care ii tine mainile pe fund????asa sef as vrea si eu sa am.
bubbles
16-03-2007, 03:49 PM
anca ce bine arati

daca va spun ceva nu ma bateti...inca nu am apucat sa mananc pe ziua de azi nimic

dar la mine e rau ca nu `s obisnuita sa mananc dimineata dar am zis ca de luni gata...oricat de greu mi`ar fi...voi incerca sa imi fac 3 mese si 2 gustari poate asa merge mai usor cu slabitul
Sexymom
16-03-2007, 03:51 PM
Anca m-am mai uitat odata la toate detaliile din poza ta, si pantofii sunt superbi, si parca esti imbracata dintr-o revista, toate asortate, accesorii, super intradevar.Nota 10.
axe10
16-03-2007, 03:52 PM
CITAT(anca veselie @ 16-03-2007, 03:32 PM)

merci
sexi 
sunt curioasa daca babu o sa zica ceva

Daca nu zice nimic e nashpa....esti super in fusta...nu ca nu ai fi si in pantaloni...distractie placuta la ateneu si sa ne spui si noua cum e.
CITAT(michelle @ 16-03-2007, 03:34 PM)

WOW
Anca 
arati superb!!!
Hehe,
Sexy, nu m-au intrebat de operatii estetice, au zis doar ca e foarte reusita poza

Adevarul e ca arata ca o DIVA in poza asta...
Anna
16-03-2007, 03:56 PM
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 05:16 PM)

asa e
sexy, ai mare dreptate,
o sa incerc sa nu ma amagesc degeaba, si sa imi vad de ale mele, sigur undeva cineva ma asteapta.
si pana atunci o sa va sacai

pe voi, ca prieteni nu prea am
va puup

CITAT(anca veselie @ 16-03-2007, 05:28 PM)

super! Arati f bine si hainele sunt

.
anca veselie
16-03-2007, 04:02 PM
pe seful meu il cunosc de vreo 8 ani, mi-a fost coleg de serviciu in alta parte vreo 5 ani. suntem DOAR prieteni si asa vom ramane! dar este suuuper sef!
axe, babu e mai rezervat cu complimentele, dar cred ca o sa-l intreb eu ce parere are
cred ca e dragutz la ateneu, va povestesc, normal!
merci
bubbles! pune mana si papa ceva, e ora 4!!!!
doina 
, imi place sa ma asortez cu toate accesoriile.
annaiss, alice, multumesc!
bubbles
16-03-2007, 04:03 PM
sa pun si eu meniul pt azi:
10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3
sunca 50 g campofrio 1
quark straciattela 100g 1.8
fructe 1
frisca light 0.5
toatl 19.15p

fetele voi la cat mancati ultima masa?mie mi`e greu sa mananc inainte de 6 ca mai ales ca s`a marit ziua
anaoi
16-03-2007, 04:03 PM
super arati anca...yyuuupppyyyy. distreaza-te si pt dylly, pls
bubbles
16-03-2007, 04:14 PM
mi`am facut o omleta dintr`un ou si 50 g sunca campofrio

a fost atat de buuuunn...diseara daca mi`e foame imi fac o salata mare de fructe cu putina frisca light(facuta cu apa) va mai intreb o data...cat sa pun la 2-3 linguri de frisca ?
michelle
16-03-2007, 04:15 PM
CITAT(axe10 @ 16-03-2007, 03:52 PM)

Adevarul e ca arata ca o DIVA in poza asta...
Merci
axe. Hai nu ma mai faceti sa rosesc ca stim toate cum arat in realitate.
Apropos, oare
Noni nu ar vrea sa castige un ban cinstit? m-as lasa un pic fotografiata de ea la nunta
Anca, si eu am observat papucii, sunt bestiali!
anca veselie
16-03-2007, 04:26 PM
dylly, o sa ma gandesc la tine! si data viitoare cand ne intalnim bem un cockteil
miha, esti frumoasa si in realitate, nu te mai subaprecia atat!
ma bucur ca va plac pantofii mei, sunt printre putinii cu toc pe care pot sa-i port
himere2005
16-03-2007, 04:47 PM
anca, arati de nota 20, de fapt tu am impresia ca investesti destul de mult in haine, sau ma insel? insa imi placi asa haliganta

...la mine nu s-a marit poza cu sefu si nu puteam sa vad daca-l piscai ori ba
michelle
16-03-2007, 04:50 PM
Ina, distractie faina la Budapesta! Sa faci poze multe
Cat stai?
bubbles
16-03-2007, 04:51 PM
haideti mai fetele

chiar nu`mi zice nimeni cat sa punctez 2-3 linguri de frsica facuta cu apa?
Tzutzi80
16-03-2007, 04:57 PM
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 04:51 PM)

haideti mai fetele

chiar nu`mi zice nimeni cat sa punctez 2-3 linguri de frsica facuta cu apa?
Vezi cat are tot pachetul si de acolo aproximezi si apa si punctele
bubbles
16-03-2007, 04:59 PM
mai rau e ca nu scrie valorile nutritionale pe el

asa imi tb daca nu ma uit de valori si cumpar cu ochii inchisi
anca veselie
16-03-2007, 05:01 PM
merci
ina
da,
himere,

sunt fan reduceri si am destule haine, intr-adevar