Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Miha, o sa stau trei zile, pana luni seara wink1.gif
WE placut dylly! Am sa ma gandesc la tine si poate ma intalnesc cu noni si monic si bem un cocktail pentru tine grin.gif
himere2005
da, pupici lui monic din partea mea blum.gif si pentru noni. dar noni nu e in romania?
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 05:59 PM) *

da, pupici lui monic din partea mea blum.gif si pentru noni. dar noni nu e in romania?

Ba da, dar luni va ajunge acolo si poate reusim sa ne vedem. De Monic nu stiu nimic si as vrea sa o vad si pe ea unsure.gif
bubbles
poate te int si cu mama mea lol.gif ca au plecat la viena..si trec si prin budapesta...au plecat fara mine...ii rup capatana cand o vad in aprilie.... cuplu.gif desi mi`a promis ca ma ia la praga dupa paste biggrin.gif
Sexymom
Va pup gagici,ne vedem miercuri de ziua mea cheer.gif va dau de baut cheer.gif sa fiti cuminti si iubite.
Pupici cu sclipici pupic.gif
himere2005
distractie placuta sexy. sa ne aduci cadouri lol.gif lol.gif lol.gif
alandana
Vreau vacanta!!!!!!!!!! Vreau in WE!!!!!!!!!!!! Vreau sa dorm!!!!!!!!!!! Si cand ajung acasa imi zboara somnul. Si maine am iar livrare si zi de curatenie. Dar Duminica ....o sa-mi fac de cap - adica o sa citesc si o sa dorm si o sa ma uit la televizor. Axi am chiulit de la ora de franceza. M-am apucat sa invat franceza. Ce ziceti de mine? Si cand termin cu franceza ma apuc de italiana si cand termin italiana ma apuc de germana. Vreau sa mor poliglota.
Tzutzi80
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 06:10 PM) *

Va pup gagici,ne vedem miercuri de ziua mea cheer.gif va dau de baut cheer.gif sa fiti cuminti si iubite.
Pupici cu sclipici pupic.gif

Sexy ..... de ai sti tu de cand astept eu ziua ta biggrin.gif sa vezi ce cadou am pt tine biggrin.gif devil.gif
himere2005
alandana, eu cred ca e o idee foarte buna sa-ti ocupi timpul cumva sa nu te gandesti la trecut. cum te impaci cu "nurorile? " lol.gif te simti amenintata? tease.gif )).gif
alandana
Super ma inteleg cu ele si cu parintii lor - sunt surori!!!!! )).gif lol.gif lol.gif

Am facut petrecerea celor mari impreuna - am avut 30 de invitati - copii ( ca la nunta).

Cat despre timp - cred ca glumesti - cu o firma pe cap si doi copii - imi ramane foarte putin timp. Dar vroiam sa fac ceva pentru mine sa simt ca nu numai de corp ma ocup ca ma ocup si de minte. Si cum nu sunt bisericoasa...
himere2005
lol.gif lol.gif cred ca e bine ca sunt mai putine soacre in familie lol.gif lol.gif
bubbles
ati auzit de beyonce...ca pt rolul din dreamgirls a tb sa slabeasca 10 kg doh.gif dar ca apoi s`a ingrasat la loc...pt ca ea considera ca nu`i frumoasa atat de slaba...ca pe femeile de culoare le caracterizeaza formele mai plinutze si ca sunt mai atragatoare cele care au niste forme...bravo beyonce grin.gif
himere pupic.gif biei
himere2005
merci bubbles, lasa ca o sa-i mai fac poze si postez saptamana viitoare ca fetita mea creste...e smecherila rau...stie sa "vorbeasca" la celular, se plimba prin casa cu el la ureche si zice "da, da" lol.gif , cand vrea la geam zice "cra, cra " adica sa vada pasarile biggrin.gif . chestia este ca a devenit cam posesiva si nu prea stim ce sa-i facem. acum de ex doarme, dar cand e treaza "te incaleca" mereu

miha, noni sau cine mai urmareste prison break, voi ati vazut ep 20? ca la noi nu stiu de ce nu a aparut pana acum rolleyes.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 16-03-2007, 05:28 PM) *

poze cu mine duamna:

Imagine Imagine Imagine

si cu sefu blum.gif Imagine

Anca, ce bine arati. Imi place mult! Si accesoriile sunt betoance.... pupic.gif

Dar ce cauti cu mainile pe fundul sefului????????????????? naughty.gif
Ella79
Bineinteles ca eu apuc sa va citesc numai pe la ore din astea... pentru ca acum am ajuns acasa. sad.gif Daca la job-ul trecut munceam de-mi sareau capacele, ei bine, nu era nimic pe langa ce e acum. E infricosator cat de multi bani ne da UE ca sa iesim si noi, ca tara, la lumina. Ma sperii deja, sunt mii de milioane de euro pentru aproape orice. Doar sa faci aplicatia, proiectul si implementarea.

Dar gata, e week-end cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum pot sa dooooorrrmmm, sa ma plimb prin parc, sa ma uit la filme si sa ma joc cu cainele. yahoo.gif

lilianab
CITAT(dulcikatty @ 16-03-2007, 07:24 PM) *

Anca, ce bine arati. Imi place mult! Si accesoriile sunt betoance.... pupic.gif

Dar ce cauti cu mainile pe fundul sefului????????????????? naughty.gif

...Cred ca lucrurile au stat asa:intai a vazut filmuletele cu "cipandeii",s-au trezit "ideile" si a exersat pe fundul sefului figurile vazute pe primul filmulet(Cu Dona care imbraca "cipandelu' ") tease.gif tease.gif
alandana
CITAT(Ella79 @ 16-03-2007, 10:25 PM) *

Bineinteles ca eu apuc sa va citesc numai pe la ore din astea... pentru ca acum am ajuns acasa. sad.gif Daca la job-ul trecut munceam de-mi sareau capacele, ei bine, nu era nimic pe langa ce e acum. E infricosator cat de multi bani ne da UE ca sa iesim si noi, ca tara, la lumina. Ma sperii deja, sunt mii de milioane de euro pentru aproape orice. Doar sa faci aplicatia, proiectul si implementarea.

Dar gata, e week-end cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum pot sa dooooorrrmmm, sa ma plimb prin parc, sa ma uit la filme si sa ma joc cu cainele. yahoo.gif

Ella poti da cateva exemple de "orice" pentru care sunt bani - ca aici la noi la Suceava nu ajunge nimic. In afara de investiile private in supermarketuri nu e absolut nimic.
bubbles
dana esti din suceava? cheer.gif eu sunt din piatra neamt wink1.gif
alandana
Exista cineva care a slabit cu Montignac pana la greutatea pe care si-o dorea? Deci nu ca a slabit de la 80 la 60 si de fapt ar trebui sa ajunga la 50. Suna tentant regimul dar ma gandesc ca nu e suficient pentru cineva care vrea sa fie mai slab decat indica tabelele cu greutati ideale.
Ella79
Alandana, zilele astea, de exemplu, m-am ocupat de fondurile pentru Justitie, Securitate si Libertate si se finanteaza, de exemplu:
- proiecte pentru azilanti (asistenta medicala, juridica, psihologica pentru azilantii din centre, hrana, haine, obiecte de uz personal, cursuri de limbi straine si integrare sociala pt ei, activitati recreative pt copii azilanti)
- proiecte pentru refugiati (cam aceleasi chestii ca mai sus)
- proiecte pentru repatrierea imigrantilor ilegali
- proiecte pentru integrarea in Romania a imigrantilor legali (spatiu de locuit, haine, cursuri de limba romana, activitati culturale, haine, transport, mancare)
- puscarii la standarde UE, cu respcetarea drepturilor omului
- achizitii, instruire pentru paza frontierelor externe (deci la Suceava vor veni multi bani pe asta)
Spre deosebire de fondurile pre-aderare (deci alea pana in 2006), cele post-aderare au multipli beneficiari: o data grupul tinta (azilantii, cetatenii straini in exemplu de mai sus), apoi prestatorii de servicii pt ei care au sansa sa castige contracte, deci bani, apoi institutiile statulului care nu vor mai folosi bani de la buget pt activitatile astea, apoi ONG-urile care pot fi co-parteneri in proiectele astea.
Tu ai putea iei bani pentru dezvoltarea afacerii tale daca obiectivul tau este eligibil prin vreuna din axele prioritare http://discutii.mfinante.ro/static/10/pnd/...20April2006.pdf
http://discutii.mfinante.ro/static/10/pnd/...tJan2007MFP.pdf

Dar astfel deproiecte exista pentru mai toate domeniile: cresterea competitivitatii economice, social, transporturi, administratie publica, regional, mediu, dezvoltarea reusrselor umane.
daconst
Am reusit sa termin de citit din urma.

Mey,cu babuinul eu am inceput...v-am pus poza cu negrii care dansau pe bar in Mallorca.Iar Peach a continuat cu pozele si numele. grin.gif

Anca,esti betoana rau...si seful... naughty.gif

Sexy de acord cu tine la faza cu unde scuipi...

Annaiss,condoleante si imi pare rau ca treci prin momente asa grele. pupic.gif

Ina
,distractie faina si sa faci multe poze.

Himere,sa-ti porti sacoul cu placere.

Ella
,ma dai pe spate la ce proiecte lucrezi...sunt mandra de tine. give_rose.gif

We placut gagici. cheer.gif
alandana
Ella , multumesc mult. Am salvat link-urile sa le studiez.
Pentru afacerea mea nu mai cred ca e cazul sa fac investitii - productia e pe moarte. Dra ce ma ingrijoreaza este ca in Suceava cel putin - sunt sigura ca si in alte parti e la fel 1 din 4 oameni e plecat din tara. Si pleaca nu pentru ca nu mai pot de bine acolo - pleaca pentru ca nu au incotro.
O prietena de a mea care a lucrat pana acum la firme de textile, datorita reducerii productiei a fost concediata. Are doi copii - de 4 si 1 an si a fost nevoita sa plece la lucru la Bucuresti - pentur ca aici nu a gasit nimic care sa-i permita sa-si creasca copiii. Sotul sta cu bona si copiii si ea vine o data la doua WE. Cred ca e pur si simplu dramatic. Faliment dupa faliment si firma dupa firma se inchid iar in loc apar megasuper mall-uri care ofera salarii de 7-8 mil/ luna.
Prietena mea e o tipa desteapta, vorbeste 2 limbi straine la perfectie si ar fi perfect capabila sa-si conduca propria afacere sau sa lucreze la afacerea altcuiva. Dar bineinteles ca nu pe 7-8 mil.
O alta prietena care a lucrat la aceeasi firma a plecat cu tot cu sot in Canada - la fel niste oameni tineri, destepti in care s-a investit.
Nu cred ca numai comert se poate face. In Suceava vanzarile la orice supermarket care se deschide bat toate recordurile - si te intrebi cum e posibil - cand nu exista locuri de munca bine platite. Secretul e ca 1 membru al familiei lucreaza afara si trimite bani acasa. Dar ce fel de familii mai sunt alea? Copii abandonati , parinti disperati. In clase la copiii mei jumatate dintre copii sunt crescuti de fratii mai mari de matusi si de bunici. In aceste conditii ce fel de copii crestem?
Ella79
Alanda,a e dramatic ce-mi povestesti tu... sad.gif Eu, una, ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut in Bucuresti si aici sansele de a avea un job bun sunt mai mari decat in alta parte in tara.

Eu sper ca in cativa ani sa se redreseze cumva si zonele mai putin favorizate, cum e Suceava, de exemplu. Poate ca nu se vor face investitii masive, nu vor fi poate decat extrem de putini oameni care isi vor face o afacere cu fonduri europene, dar macar se vor crea locuri de munca prin serviciile pe care Romania va fi obligata sa le presteze la granita externa a UE. Politia de frontiera, Politia, Jandarmeria, autoritatile pentru refugiati si pentru straini si altele vor trebui sa faca angajari pentru ca Romania trebuie sa asigure un control corespunzator pe granita. Macar se vor crea niste locuri de munca.

lilianab
Sa scriu si eu meniul de azi.Sunt mandra de mine:unde dimineata imi faceam griji din cauza parjoalei buclucase,pana la urma m-am incadrat in puncte,ba mai mult ,mi-au mai si ramas ceva sutimi blum.gif

Mic dejun:(15,1 p)
-salam soia 60g=2,70p
-br.tofu 60g=1,40
-parjoala =11p
-rosie,salata verde=0p
-portocala,kiwi=0p
Pranz:(3,8p)
-ghiveci 1 portie=2,3p
-paine 40g=1,5p
Gustare:(2p)
-mar=0p
-brezel 40g=2p
Cina:(2,3p)
-ghiveci 1 portie=2,3p

Total=23,2p din 24p!!!!(yuuupyyyy!in situatia in care m-am riscat la o parjoala!!!!)
bubbles
pun si eu meniul pt ieri :
10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte cu cacao 1
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3.75
cioco 4
5 lgte quar straciattela 0.5
fructe 0
total 20 p din 20 yahoo.gif desi la lapte am pus mai mult la caco ca lapte..nu stiu daca erau 100g wink1.gif
a...si si si...cantarul arata 61.9-62 kg cheer.gif sunt happy tease.gif acum sper sa ma mentin blush.gif week asta .. imi era frica de platou dar cred ca am dat jos asa fiindca sapt asta am mancat in puncte zilnic...si nu prea am lasat neconsumate biggrin.gif

a..si am 4.5 p din sport neconsumate...dar nici nu le consuma grin.gif
anca veselie
dana pupic.gif , merci!

este 8 dimineatza, petrecerea mea nu s-a terminat inca... sunt cu 3 baieti, unul babu si 2 prieteni de-ai lui si am zis ca e mai bine sa ma retrag putin, sa-i las cu ale lor.... desi-s foarte curiosi ce fac eu aici blum.gif
la ateneu a fost frumos. concertul fain, chiar m-am simtit bine. sala este faina, poate putin cam incarcata pt gustul meu.
va urez weekend placut!
anca veselie
neatzaaaa, ce frumoasa este viatzaaa....
am pus de cafea, pt ca-s prima. ma pot lauda doar cu juma de ora de somn + 3 baietzi pe capul meu, unul babu, cu niste vin la bord si cu niste discutii carora eu am decis sa ma sustrag, ca-s fata finutza blum.gif
la ateneu a fost frumos, concertul ne-a placut si cred ca vom mai merge! sala e frumoasa, per ansamblu. nu am inteles rostul unei picturi, dar per ansamblu-i fain! am inteles ca din pacate nici o sala din romania nu are o acustica foarte buna.
dana, merci pupic.gif
liliana, sefu' este de neatins, very good friend si atat blum.gif
va pup si sper la somn blum.gif
Eu.
'neata! yahoo.gif
emotii mari pe capul nostru....azi ne intalnim cu fam respectiva sa semnam antecontractul si cu evaluatorul sa ne dea raportul facut naughty.gif
sper din suflet sa nu se enerveze vanzatorii ca va dura cam multicel la banca la al meu pana sa ii dea banii. miercuri are intalnire cu cei de la credite sa duca toate actele si dureaza minimum 10 zile doh.gif

eu mananc cam putintel in ultima vreme, nu stiu ce am, sunt cam slabita - cred ca e astenia dde primavara.

CITAT(alandana @ 16-03-2007, 08:13 PM) *

Vreau vacanta!!!!!!!!!! Vreau in WE!!!!!!!!!!!! Vreau sa dorm!!!!!!!!!!! Si cand ajung acasa imi zboara somnul. Si maine am iar livrare si zi de curatenie. Dar Duminica ....o sa-mi fac de cap - adica o sa citesc si o sa dorm si o sa ma uit la televizor. Axi am chiulit de la ora de franceza. M-am apucat sa invat franceza. Ce ziceti de mine? Si cand termin cu franceza ma apuc de italiana si cand termin italiana ma apuc de germana. Vreau sa mor poliglota.

daca vrei te ma ajut si eu cu franceza wink1.gif

anca, foarte bine iti sta duamna naughty.gif

Miha
, ai MP
anca veselie
eu, ma regasesc putin mai mult in tine... cu emotiile astea. o sa fie bine sigur sigur sigur! pupic.gif
Eu.
CITAT(anca veselie @ 17-03-2007, 11:55 AM) *

eu, ma regasesc putin mai mult in tine... cu emotiile astea. o sa fie bine sigur sigur sigur! pupic.gif

pupic.gif merci, esti tare draguta.
aevarul e ca am asa emotii ca mi-e stomacul ghem. inca tot nu imi vine sa cred ca avem sanse mari sa avem casuta noastra -doar a noastra w00t.gif
himere2005
buna dimineata
anca, esti la babuin acasa? grin.gif nu stiu cum se nimereste dar tu numai intre tipi misto stai )).gif a fost impresionat cand te-a vazut asa "betoana?" grin.gif
eu, hai ca o sa fie bine...o sa aveti casuta voastra, stii cum se spune, voi inchideti, voi deschideti. eu cand m-am mutat in ap. asta cu 2 camere eram insarcinata, asa a fost la noi, casuta noua, o viata noua ...cine stie tease.gif pupic.gif
lyra, LA MULTI ANI! cheer.gif ce pregatesti bun? stiu ca si tu esti fan culinar blum.gif poate faci si poze wink1.gif
noi facem un gratar la pranz cu fratii lui dan, dar ma simt asa de obosita, fata s-a sculat la 6.00 si inca se mai trezeste pe parcursul noptii sa bea lapte, fac si eu ca tulip, am inceput sa beau din ce in ce mai multa cafea, mai am si cate ceva pe suflet dar o sa va spun de luni.
un we minunat sa aveti si multe cadouri frumoase lyra
Tzutzi80
Neatza fetelor! Eu azi am schimbat-o pe ness. S-a miscat cantarul. Sper sa tina pana luni cand e ziua oficiala de cantarit si schimbat tickerul. Nu de alta dar in ultimele 3 sapatamani aveam luni 73, in timpul saptamanii pana la 72, si luni iar 73 sad.gif. Acum sper sa tina cantarul cu mine. I-am zis ca daca luni nu e la 72....il schimb. Sper ca l-am speriat devil.gif
Himere, de cand pun poze la papica in jurnal, vad ca vrei poze si de la restul fetelor pupic.gif
himere2005
cu aniversarea...eu nu indraznesc sa cer poze cu papa ca mi-o iau tease.gif pm-uri cel mult
dany
Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul: Abordati intr-o
maniera concisa, urmatoarele trei teme:

1) Religie. 2) Sexualitate. 3) Mister.

Urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10 cu felicitari:

- Dumnezeule! Sunt insarcinata ! Cu cine?

La o toaleta publica in State, in dreptul pisoarelor, unul langa altul, Cassius Clay si Copilu' Minune.
In timp ce face pipi , Ali vede ca Adi Copilu' tot scutura, la intervale scurte, din cap.
Nu rezista si il intreaba cu compasiune :
- Si tu suferi de Parkinson?
- Nu mancat'as , da' ma stropesti in ureche !!!!

Badea Gheorghe sta pe munte un an, strange banuti la chimir si apoi coboara
in oras sa se distreze .
Din pacate nimereste inr-un club de gay si travestiti,alege o "fata" si merg la asta acasa .
- Fa-te comod. Te servesc cu o bere ceva , intreaba tipul .
-Da, zice Gheorghe.
Merge la frigider gay-ul si realizeaza ca Gheorghe, nu intelege fenomenul si se
intoarce zicind.
-Stii, de fapt eu nu am clitoris, intelegi?
-Bine, zice Gheorghe, atunci adu-mi un Haineken.

Doi stirbi faceau sex.
Ea (super-excitata): Mufcama de fife!!!
El: Cu fe, cu fe ?!?

Doi tineri stateau pe o banca.
Dupa o ora de liniste, baiatul se decide sa rupa tacerea:
- Nu vrei sa mergem la mine in apartament?
- Nu aveam de gand, insa m-ai convins !!!

Care sunt cele 3 faze ale sclerozei?

Faza I :
- Intri la toaleta, iti faci treaba si uiti sa tragi apa.
Faza a II a :
- Intri, tragi apa si uiti de ce ai intrat.
Faza a III a :
- Intri, termini treaba, tragi apa, dar uiti sa-ti dai jos pantalonii !!!!

Va doreasc un WE super placut !!!
Tzutzi80
Eu astazi (72.5kg). Ma scoate mama la o pizza, asa ca m-am facut frumoasa si m-am pozat biggrin.gif

Imagine
alina
buna

intru si eu dupa o lunga perioada in care am avut pc-ul stricat.nu am reusit sa citesc tot din urma.am citit ultimele 2 pagini din urma.astazi o sa recuperez tot.
danyhoney bancurile au fost dementiale le-am trimis si eu pe mess prietenilor.
eu sa fie intr-un ceas bun achizitionarea apartamentului.
Tzutzi ochi tai sunt superbiiiiiiii
Tzutzi80
Multumesc Alina! pupic.gif Bine ai revenit
dany
LA MULTI ANI , LYRA!!! Sanatate multa si toate dorintele sa ti se implineasca ! give_rose.gif
Ella79
Lyra, La multi ani si din partea mea!! give_rose.gif
Tzutzi, am si eu o curiozitate: cum sunt prinse ghivecele alea din spatele tau (in poza)? Ca e interesanta ideea si m-ar tenta. Sunt prinse in tavan sau pe perete, deasupra ferestrei?
Himere, distractie placuta la gratar!
axe10
La multi ani Lyra...multa sanatate iubita si sa fii fericita!

Azi se pare ca sunt cam singurica pe aici...ce va pasa...voi la plimbare eu la munca...noroc ca nu dau in icter de atata munca. rolleyes.gif
dany
Ella , asa cum vad eu , acele ghivece sunt prinse de peretele cu geamul . Peretele fiind mai lat decat geamul au loc sa atarne . Poti atarna ghivece si de tavan , asa am eu in bucatarie , gaura data in tavan si apoi un surub care are la capat un carlig . Surubul trebuie sa fie destul de zdravan .
Ella79
Multumesc Dany! pupic.gif
dany
Cu placere pupic.gif
axe10
Fetele...m-am gandit ca nu am ce sa fac si am facut niste traduceri de pe un site american de ww la cateva retete ce mi s-au parut delicioase si usor de facut....si cu puncte putine.
Asta ca sa aveti ce face in we:

Salata de castraveti
0.5p/portie
4 portii

Ingrediente:
-2 castraveti mari,curatati de coaja, fara seminte,taiati mic
-1/3 cana praz sau arpagic, taiate mic, inclusiv partea verde
-1/4 cana otet sau zeama de lamaie
-1/2 lingura zahar

Se combina toate ingredientele intr-un castron si se adauga piper negru proaspat macinat. Se serveste rece.

Salata de broccoli cu ciuperci “prajite” in cuptor
1p/portie
8 portii

Ingrediente:
-1kg ciuperci curatate si separate codite, sterse de apa
-4 buc praz mare, taiat fin pe lungime
-6 linguri zeama de lamaie proaspata
-2 ½ linguri cimbru proaspat sau 2 de cimbru uscat
-1/4 lingura ulei
-1.2 kg broccoli, oparit si desfacut in buchetele (sa ramana totusi crocant…cam 4 minute)
-1 salata verde sau rosie spalata si uscata

Dressing:
-2 lingurite mustar Dijon(cu bobite)
-3 lingurite otet balsamic sau 2 ½ otet rosu
-1 lingura miere
-1 lingurita patrunjel tocat
-2 lingurite oregano proaspat taiat sau ½ lingurita oregano uscat
-piper macinat
-1 lingurita ulei

Se incalzeste cuptorul la 230 C. Se pun ciupercile intro tava mare. Se adauga prazul, zeama de lamaie, cimbrul, sare, ceva piper si uleiul. Se amesteca totul si se lasa la cuptor pana ce ciupercile se inmoaie si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat (cca 20-25 min). Se scot ciupercile din cuptor si se pastreaza tava calda. Intre timp se face dressingul : se combina mustarul cu otetul, patrunjelul, oregano si piper intr-un castronel. Se amesteca repede si se adauga o lingura de ulei.
In castronul in care s-au scos ciupercile se adauga broccoli si se toarna deasupra dressingul si se amesteca bine. Se serveste pe pat de salata verde, rece sau calda.

Vinaigrette cu rosii
0p/portie
4 portii

Ingrediente:
- ½ cana rosii taiate cubulete
- 2 linguri otet
- ½ lingura busuioc uscat
- ½ lingura cimbru uscat
- ½ mustar dijon

Intr-un blender se amesteca rosiile, otetul, busuiocul, cimbrul si mustarul la viteza medie sau mare pana se combina bine. Pentru a pastra amestecul se transfera intr-un borcan si tine la frigider cam 2 zile. Se agita bine inainte de servire.

Dressing pentru salata Caesar
1.5p/portie(o lingura)
Ingrediente:
- 2 oua fierte tari
- 1/3 cana ulei masline extravirgin
- 3 linguri zeama de lamaie
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita mustar Dijon
- 1-2 catei usturoi sfaramati
- piper negru dupa gust

Ouale intregi impreuna cu celelalte ingrediente se pun intr-un blender si se face un piure fin. Acoperit si la frigider se mentine cam 5 zile.

Piept de pui umplut cu spanac
5p/portie
2 portii

Ingrediente :
- 2 rosii uscate din ulei(se gasesc la supermarket)
-1/2 cana spanac decongelat
-1/2 lingurita sare de lamaie
-1 lingurita unt nasarat moale
-1 lingura patrunjel tocat
- 2 buc*110g piept de pui dezosat si fara pielita taiate pe jumatate
-1/4 cana pesmet picant

Daca se folosesc rosii uscate ele se hidrateaza in apa fierbinte. Se lasa in apa 5 minute si se scurg. Se taie in bucati mici. Se scoate lichidul in exces din spanacul congelat si se amesteca cu rosii si cu restul de ingrediente in afara de pui si pesmet. Se lasa deoparte.
Se incinge cuptorul la 175 C. Se pun pieptii de pui intre 2 foi de hartie de copt si se apasa cu o paleta. Se imparte mixtura cu spanac in parti egale si se pune pe fiecare piept de pui. Se ruleaza pieptii de pui si se prind cu scobitori. Se dau prin pesmet. Se pun rulourile intr-un vas putin adanc si se coc 35-40 min.

Pui cu usturoi
5 p/portie
4 portii

Ingrediente :
- 1 capatana de usturoi
- ½ lingurita de ulei masline
- 650g piept de pui dezosat impartit in jumatati
- 1 lingura cimbru proaspat sau 1 lingurita uscat
- ¼ lingurita piper macinat mare
- 1/8 lingurita sare
- ¼ cana parmezan (poate fi si cascaval ras)
- 4 crengute de cimbru

Se taie pe jumatate capatana de usturoi. Se da prin ulei. Se impacheteaza intr-o foaie si se coace in cuptor pana se inmoaie (cam 1 ora si 15 min). Se desface usturoiul usor din folie si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se spala pieptul de pui, se usuca si se presara cu cimbrul taiat si piper. Se aseaza intr-o tava usor unas. Se coc in cuptor 12-15 minute.
Se “storc” cateii de usturoi din foi intr-un mic castron, se adauga sare si se amesteca energic. Se imprastie o patrime din acest amestec peste fiecare piept de pui si apoi se adauga parmezanul. Se repune in cuptor numai pana cand se topeste parmezanul. Se pune peste fiecare bucata de pui o crenguta de cimbru.
mofturici2005
ce inseamna &frac12? sau &frac14?
ca tocmai iti copiam retetele si m-am impotmolit blink.gif
axe10
CITAT(mofturici2005 @ 17-03-2007, 07:56 PM) *

ce inseamna &frac12? sau &frac14?
ca tocmai iti copiam retetele si m-am impotmolit blink.gif

Acum am vazut cum a iesit...inseamna 1/2 sau 1/4 sau 1/8(jumate, sfert, optime...) nu stiu de ce a iesit asa...
dany
Axe , eu zic sa pui retetele aici . Asa nu se vor pierde , acolo sunt mai usor de gasit .
Multumim pentru efort !

Inca ceva : la prima reteta ...ar veni 0 P. Sunt 4 portii si se puncteaza doar zaharul smile.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 17-03-2007, 09:21 PM) *

Axe , eu zic sa pui retetele aici . Asa nu se vor pierde , acolo sunt mai usor de gasit .
Multumim pentru efort !

Inca ceva : la prima reteta ...ar veni 0 P. Sunt 4 portii si se puncteaza doar zaharul smile.gif

eu doar le-am tradus...nu le-am calculat
o sa le mut acolo...
Tzutzi80
CITAT(Ella79 @ 17-03-2007, 04:35 PM) *

Tzutzi, am si eu o curiozitate: cum sunt prinse ghivecele alea din spatele tau (in poza)? Ca e interesanta ideea si m-ar tenta. Sunt prinse in tavan sau pe perete, deasupra ferestrei?

Ghivecele sunt prinse intr-o grinda, cu niste carlige de metal. Stai ca fac poza si vezi mai bine. Iar in a doua sunt suporti de calorifer subtiri, prinsi in perete. Fereastra este in spatele grinzii. Intre grinda si geam am spatiu cam 20 cm unde e prinsa perdeaua si draperia ( ce vedeti acolo e balconul, unit cu dormitorul)

Imagine

Imagine
Eu.
buna seara floare.gif

am intrat sa va dau vesti. grin.gif am semnat antecontractul, am dat avansul si....cam in 2 saptamani vom fi proprietarii apartametului yahoo.gif suntem ffff fericiti....am cantat amandoi in masina tot drumul spre casa lol.gif

Tzutzi, arati ffff bineee w00t.gif vad ca si tu esti bine dotata la capitolul "balcoane" naughty.gif dar macar ale tale stau ff bine la locul lor, nu sunt afectate de legea gravitatiei ca la mine lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.