Tzutzi80
17-03-2007, 09:46 PM
Per total, coltul verde din camera mea arata cam asa:

CITAT(Eu. @ 17-03-2007, 09:40 PM)

Tzutzi, arati ffff bineee

vad ca si tu esti bine dotata la capitolul "balcoane"

dar macar ale tale stau ff bine la locul lor, nu sunt afectate de legea gravitatiei ca la mine

[/color]
Multumesc iubita! Pai foarte dotata nu sunt. Dar am sutien destept

si nu mai sunt afectata de legea gravitatie de vreo 3 luni de cand iau anticonceptionale si mi s-au intarit sanii si marit o idee

Daca stiam...le luam de acum 10 ani
Tzutzi80
17-03-2007, 09:57 PM
Ascunde-ti alunele, nucile si ghinda .... ca m-am facut veverita
Tzutzi80
17-03-2007, 10:09 PM
CITAT(alina @ 17-03-2007, 02:57 PM)

Tzutzi ochi tai sunt superbiiiiiiii
Sa vezi la mine in jurnal mai multe poze. Se vad si mai bine

(vedeti ce modesta sunt
).gif)
)
mofturici2005
18-03-2007, 08:53 AM
tzutzi super fain locul tau verde..

vreau si eu ,vreau si eu

numa ca fetita acusica o sa-mi mearga prin casa si ar avea ce rontai asa ca ma limitez deocamdata la coltul verde pe pervaz...
ghemotoc
18-03-2007, 11:55 AM
'neata... a 2 a cafea de dimineata!

mai vrea cineva?
axe mersi de retete... daca mai ai chef de tradus iti mai dau si eu

ca mie imi ies ochii din cap de oboseala
tzutzi iti mai spun si eu... balcon beton... balcoane

beton... ochi... ce mai... si super ideea cu florile

eu felicitari inca o data pentru casuta... acum e oficial
Tzutzi80
18-03-2007, 12:22 PM
CITAT(ghemotoc @ 18-03-2007, 11:55 AM)

'neata... a 2 a cafea de dimineata!

mai vrea cineva?
axe mersi de retete... daca mai ai chef de tradus iti mai dau si eu

ca mie imi ies ochii din cap de oboseala
tzutzi iti mai spun si eu... balcon beton... balcoane

beton... ochi... ce mai... si super ideea cu florile

eu felicitari inca o data pentru casuta... acum e oficial

Neata! Eu am oficial 72kg. SPer ca si maine sa am la fel, sa pot schimba tickerul. M-am trezit tarziu ca azi noapte am umblat. Si m-am hotarat, schimb cafeaua cu ness, chiar daca ma costa la puncte zaharul.
Multumesc fetelor pentru aprecieri

Ce m-as face eu fara voi?!
Crengu felicitari pentru casuta. E tare bine sa ai locusorul tau.
Ghemotoc se pare ca ne bem cafeau impreuna
ghemotoc
18-03-2007, 12:40 PM
Ramo
18-03-2007, 01:26 PM
Va salut si va pup pe toate, asa in fuga.
Am f mult de recuperat si nu stiu daca apuc.
Eu, felicitari pt casuta voastra.................cunosc senzatia........
Eu sunt bine, dieta nu tin momentan dar sunt f atenta la ce si cat mananc. Am reusit sa renunt la paine de tot. Nici macar nu ii mai simt lipsa. Mai bag cate o wasa in meniu.....
Cu dragostea, stau f bine. Babuinul si-a luat bilet de avion ieri. Vine din 28 aprilie pana pe 7 mai. Azi e ziua lui soacra, asa ca vorbesc pt prima data cu ea. I-am mai trimis un sms de 8 martie.
De vreo 4-5 zile ma cam streseaza Potentialul (va mai amintit de el?) cu telefoane, mesaje.Cica ii e dor de mine, ii lipsesc mult, ii pare rau....alea alea. Gata, nu ma mai intereseaza nici un alt barbat.........
Babuinul mi-a spus ca ma iubeste, e pe cale sa imi si demonstreze asta............
Cu sala merge bine, merg de 3 ori pe saptamana la aerobic, s-a mai intarit carnea pe mine, cu munca tot asa....adica toata ziua....dar, in ansamblu sunt fericita.
Va pup, va doresc o duminica frumoasa si incerc sa intru mai des pe la voi...........
Tzutzi80
18-03-2007, 01:32 PM
Fetelor sunt dusa cu capul. Uite cat e ceasul si mie nu imi era foame. M-am chinuit sa mananc, ca altfel trebuia sa fac rost de o pizza diseara sa scap de toate punctele astea. Oare de ce nu mi e foame????
Ramo
18-03-2007, 01:40 PM
Si eu abia acum am mancat. Nu imi era f foame, dar ma duc la ai mei in vizita si cine stie peste ce dau acolo.......sa ma pot abtine......
Ramo
18-03-2007, 02:43 PM
Am plecat la ai mei....cica facem gratar, desi nu e vreme prea frumoasa.......
Duminica frumoasa........
axe10
18-03-2007, 04:41 PM
Uf, eu tot la servici...dar vine ea si vremea mea...
Azi am consumat asa:
-2 cremwusti-5p
-paine-3 p
-cafea-0p
-lapte in cafea-0.5p
-bombonici cu alune-1.5p
-branza 0.1% exquista-2 p
-rosii-0p
-castravete-0p
-ulei masline- 1.5p
13.5p pana la ora asta
daconst
18-03-2007, 05:49 PM
In we am si eu liber ca ma inlocuieste tati,dar vad ca e pustiu pe aici.
Lyra,la multi ani,sa fii iubita si fericita!
Tzutzi,arati super...ai niste ochi si "cercei"(vorba lui Teo) tare frumosi.
Te invidiez,pentru "cercei" mai ales.
Gigelu,sa fie intr-un ceas bun cu noroc.
La noi s-a schimbat vremea si cica se face si frig...asa ca profitati voi de vremea buna de acolo ca nu va mai tine mult.
Duminica placuta!
michelle
18-03-2007, 05:55 PM
Tzutzi, de unde stii ca e veverita, su veveritoi?

Felicitari pe kg dat jos!!
Lyra, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita
Axe, multumim pt retete
Gigelu, sa fie intr-un ceas bun!
Danuta, il mai scoti pe bb afara daca e asa frig? Mai e sotul in conediu sau de acum esti pe cont propriu? Pupici lui Lucas
Eu mi-am luat 2 perechi de pantofi, dar mi-a mai ramas gandul la o pereche si o sa mai dau o raita prin magazine

.. si o pereche de blugi (bleumarin, simpli). In rest mancat bunatati la mama, mancat etc
dany
18-03-2007, 05:59 PM
Buna , fetele !
Gigelu , sa fie intr-un ceas bun !!
Ramo , se pare ca tie iti merge bine pe toate planurile
Dana , cum se descurca Mihai cu bb ? La noi mai e soare dar bate un vant de te ia pe sus . Cica de maine ne asteptam la ninsoare

. De abia ce ma obisnuisem si eu sa ies in fiecare zi cu bicicleta ...
Miha , sa porti cu pacere pantofii si blugii !
dany
18-03-2007, 06:16 PM
Duminica placuta ...ce a mai ramas din ea !
Tzutzi80
18-03-2007, 06:59 PM
CITAT(michelle @ 18-03-2007, 05:55 PM)

Tzutzi, de unde stii ca e veverita, su veveritoi?

Felicitari pe kg dat jos!!
Multumesc! Mai ales ca acest kilogram poznas il tot dau jos si pun la loc de vreo 2-3 saptamani. E si cazul sa plece odata, ca tare mamos a mai fost. Fratii lui au fost mai hotarati cand au plecat de acasa.

Si veverita nu am cautat-o de "gen". Dar era tare dulce cu ghinda aia in botic. Am pozat-o in Central Park in NY.
axe10
18-03-2007, 08:02 PM
Am terminat cu mancatul pe saptamana asta...am incheiat seara cu cereale de vreo 5 p si lapte de 1p...dar si sticksuri de 3 p...toata saptamana am depasit norma...total mai mult cu 17.4p/saptamana asta...vad eu maine la cantar daca mai ranjesc.
Retete mai am dar nu sunt inca toate traduse....o sa continui cand nu e shefu prin preajma...mi s-au parut simple si am cautat din cele care au ingrediente care se gasesc si la noi...
Va pup...va urez noapte buna si o saptamana viitoare cu kg in minus....sper si la mine, poate o sa fiu mai cuminte.
anca veselie
18-03-2007, 09:22 PM
lyra, la multi ani!
himere, babu a fost incantat, am res\usit sa smulg un compliment miiic de tot, pt ca nu e prea
generos la acest capitol

nu eram la el acasa, eram la un prieten de-al lui.
tzutzi esti frumusica foc!
miha, sa porti iubita pantofii & blugii!
pe mine ma bate gandul sa incerc dieta yin - yang, ma duc la amalia-n jurnal sa ma documentez!
Tzutzi80
18-03-2007, 09:30 PM
Raport azi:
1lgt miere 0p
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
1 lipie 2p
100g pastrama pui 2p
60g cascava; 5p
2 cubulete fitness 1.5p
1 rosie 0p
un mar 0p
150g carne vita 2.5p
cartofi 2p
1 lgt ulei 1p
5g maioneza light 0.5p
1 nuca 1p
1bucata prajitura cu nuca si morcov 3.5p (reteta e la mine in jurnal)
1 minola 0p
=======================
TOTAL 21.5p din 20 (dar mai aveam inca 2 puncte neutilizate, asa ca m-am incadrat la fix).
E prima saptamana cand ma incadrez in puncte (si a fost a 5-a de WW).
Anca multumesc!
Miha sa porti cu placere lucrurile noi
Lyra La multi ani, cu intarziere
Tulip
19-03-2007, 08:35 AM
Neata!
Haideti la cafea,am pregatit pt. toata lumea!
O saptamana cat mai frumoasa va doresc!
himere2005
19-03-2007, 08:35 AM
'neata, de azi voi fi pe baricade
Pisik
19-03-2007, 08:39 AM
Neatza!
Eu iar "ma joc" cu kg, adica azi iarasi aveam 73,4

Cred ca nu ma mai sui pe cantar, deja e o obsesie, deja nu mai stiu ce sa fac; in week-end iarasi m-am infundat cu dulciuri, de azi iarasi vreau sa ma infometez, deja ma invart intr-un cerc vicios....
O sa incerc sa iau exemplul Ellei, mai ales ca voi avea o sapt f grea si agitata si sunt obosita de sapt trecuta cand nu am avut timp sa respir, iar in week-end numai odihna nu a fost. Asa ca o sa incerc sa pap bine dimineata: o dimineata iaurt cu cereale, una ou cu branza, cu sunca (fara paine), la pranz o salata cu carnita, mai pap un iaurt, o branzica ceva, iar seara fructe si/sau iaurt.
De azi incep si tratamentul de la doctor, fara pastilele de dimineata pt ca nu le-am gasit...sa vedem, sper sa ma simt mai bine psihic macar.
Tineti-mi pumnii ca am o saptmana naspa
Va pup si va doresc o zi cu soare!
BLUELIFE
19-03-2007, 08:53 AM
Multumim pentrtu cafa
tulip,Buna dimineata tuturor,dau si eu o cafea mare
anaoi
19-03-2007, 09:05 AM
hai...cine se mai ofera cu cafea? dylly nu da, dylly ia, pt ca are evoie pt 12 ore pe zi cat va lucra de azi inainte toata saptamana
BLUELIFE
19-03-2007, 09:12 AM
CITAT(anaoi @ 19-03-2007, 11:05 AM)

hai...cien se mai ofera cu cafea? dylly nu da, dylly ia, pt ca are evoie pt 12 ore pe zi cat va lucra de azi inainte toata saptamana
Dau eu una ca tocmai curge din cafetiera.E Jacobs verde daca va place sau loa cerere Tchibo albastru
anaoi
19-03-2007, 09:14 AM
pe la 11.00 mai faci una?? pls,pls,pls
BLUELIFE
19-03-2007, 09:15 AM
CITAT(anaoi @ 19-03-2007, 11:14 AM)

pe la 11.00 mai faci una?? pls,pls,pls
Sa fie,de ce nu
michelle
19-03-2007, 09:20 AM
Neata!
O saptamana usoara Pisik, Dylly, Ella si tuturor ce se afla pe baricade!
Multumim de cafea, eu o sa imi fac un ceai verde
axe10
19-03-2007, 09:29 AM
Buna dimineata fetele. Va urez o saptamana perfecta. Eu am baut deja cafeaua dar m-as mai risca cu una asa ca stau cu ceasca intinsa sa vad de la cine pica.
Azi e zi de cantar asa ca dupa ce m-am trezit m-am urcat pe dansul ....erau mai putin cu 400g fata de lunea trecuta. Nu inteleg mai nimic, toata saptamana am mancat mai mult decat punctele, de miscat nu m-am miscat ca am avut musafiri din armata rosie, la fastslim nu am fost...naiba mai intelege...anyway e ok...trebuie neaparat sa-mi revin ca daca o tin asa nu mai ajung niciodata la target..
Am luat deja micul dejun:
-2 felii toast-3p
-300g iaurt degresat
-1 rondea de expandat-0.5p
himere2005
19-03-2007, 09:29 AM
eu mi-am baut nessul de dimineata
in rest ma bucur ca am ramas singurele, de acum ne facem de cap

....nu mai suntem "terorizate"
).gif)
pentru mine a fost un pic aiurea cu dan in concediu, ma aspteptam sa ne distram impreuna, dar el a dormit cam mult, noaptea la filme, ziua dormea, eventual sa nu-l deranjeze bia de dimineata, ea care de abia astepta sa se joace cu tasu'

...eu o las pe fetita sa descopere multe lucruri de prin casa, chiar daca nu sunt jucarii, cu conditia sa nu reprezinte un pericol pentru ea, dan nu fa aia, nu fa ailalta...oare gresesc eu fiind prea permisiva?
am reusit sa mai ingramadesc din lucruri si am mai eliminat din mobila, am amenajat un pic si in balcon, asa ca mai iesim cand e cald la aer

...astept sa se faca 10 si ceva, zic eu ca e mai cald atunci si la joaca cu noi

afara
axe10
19-03-2007, 09:31 AM
CITAT(michelle @ 19-03-2007, 09:20 AM)

Neata!
O saptamana usoara Pisik, Dylly, Ella si tuturor ce se afla pe baricade!
Multumim de cafea, eu o sa imi fac un ceai verde

Super melodie...nu-mi placea nelly furtado inainte dar la discul asta e super...l-am download- at pe tot...
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 09:29 AM)

eu mi-am baut nessul de dimineata
in rest ma bucur ca am ramas singurele, de acum ne facem de cap

....nu mai suntem "terorizate"
).gif)
pentru mine a fost un pic aiurea cu dan in concediu, ma aspteptam sa ne distram impreuna, dar el a dormit cam mult, noaptea la filme, ziua dormea, eventual sa nu-l deranjeze bia de dimineata, ea care de abia astepta sa se joace cu tasu'

...eu o las pe fetita sa descopere multe lucruri de prin casa, chiar daca nu sunt jucarii, cu conditia sa nu reprezinte un pericol pentru ea, dan nu fa aia, nu fa ailalta...oare gresesc eu fiind prea permisiva?
am reusit sa mai ingramadesc din lucruri si am mai eliminat din mobila, am amenajat un pic si in balcon, asa ca mai iesim cand e cald la aer

...astept sa se faca 10 si ceva, zic eu ca e mai cald atunci si la joaca cu noi

afara
Si eu am procedat la fel...e mai bine asa parerea mea...si barbati-miu tot la fel e...chiar si acum. Si mai avea nebunia cu servetelele umede...toata ziua o stergea pe maini.
himere2005
19-03-2007, 09:34 AM
o sa creez un pic mai tarziu cateva subiecte poate participam la ele cand avem timp.
miha, foarte draguta melodia, am mai bagat-o o data (melodia

)
chestia de care mi-e ciuda cel mai tare e ca nu pot pune un "ban deoparte", dan ii cheltuie numai pe tampenii. pana la urma si-a luat mouseul ala la 2 milioane si ceva
Tulip
19-03-2007, 09:40 AM
si Timea are obiceiul sa scoata tot din dulapuri,din sertare....o las,n-am ce sa-i fac......si cand o culc nu mai stiu cum sa fac ordine mai repede
BLUELIFE
19-03-2007, 09:42 AM
[quote name='axe10' date='19-03-2007, 11:29 AM' post='56544']
Buna dimineata fetele. Va urez o saptamana perfecta. Eu am baut deja cafeaua dar m-as mai risca cu una asa ca stau cu ceasca intinsa sa vad de la cine pica.
Dau tot eu, ca azi asa am inceput si ma simt bine ca am cu un kg mai putin,asa ca fac cinste toata ziua cu cafea de buna calitate si servita cu

multa dragoste
Tulip
19-03-2007, 09:42 AM
himere2005
19-03-2007, 09:43 AM
cand incepeti curatenia de primavara? ca eu vad ca tot am mai facut cate ceva ca efectiv trebuia sa-mi elimin cumva nervii acumulati, mai ales ca eram "posedata" sapt. trecuta de pms

...la noi mosnegeii au iesit afara sa-si curete covoarele...e un aer de primavara...bine, sper sa nu se lase rece dupa cum ziceau fetele din germania
anaoi
19-03-2007, 09:44 AM
e beton, beton ,beton melodia Miha....
Amazoana
19-03-2007, 09:46 AM
Neata
Damn, iar e luni
M-am trezit foarte prost dispusa, ce naiba sa fac?????
michelle
19-03-2007, 09:52 AM
Bluelife, felicitari pt kg in minus!
Dulci, asculta muzica la maxim
anca veselie
19-03-2007, 10:00 AM
neatza fete frumoase!
la mine in firma este o atmosfera cam lugubra, eu incerc sa nu ma las influentata cu riscul de a parea cam insensibila...
anyway, va urez o saptamana minunata si usoara!
ALICE
19-03-2007, 10:04 AM
CITAT(Tulip @ 19-03-2007, 11:42 AM)

De ce mi-ai tuns fetita?

E frumoasa oricum
himere2005
19-03-2007, 10:09 AM
am pus la incarcat poze din 8 martie, am mai pus si poza aia de la cununia civila asa cetoasa cum mi-a reusit ca dan nici acum nu mi-a scanat-o

si o poza cu sacoul si cun margelele
BLUELIFE
19-03-2007, 10:14 AM
Himeresi eu m-am apucat de curatenie,e groaznic cand aveai impresia ca nu ai mult de lucru si constati ca de fapt e cu gramada si daca mai si lucrezi zilnic...ramane vineri dupa-masa si sambata
Pisik
19-03-2007, 10:15 AM
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 12:09 PM)

am pus la incarcat poze din 8 martie, am mai pus si poza aia de la cununia civila asa cetoasa cum mi-a reusit ca dan nici acum nu mi-a scanat-o

si o poza cu sacoul si cun margelele
Unde sunt? nu mai ai link-ul, sau nu il vad eu
michelle
19-03-2007, 10:21 AM
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 07:01 PM)

miha, noni sau cine mai urmareste
prison break, voi ati vazut ep 20? ca la noi nu stiu de ce nu a aparut pana acum

Himere, daca te uiti pe
imdb, o sa vezi exact in ce zi apar episoadele
himere2005
19-03-2007, 10:25 AM
8 martie & stuff scuzati bucataria, ca efectiv nu stiam ca vom ajunge in final acasa

...oricum ne-am simtit bine
deci, dupa ce am colindat in oras, am venit acasa ca era peste tot full si pentru ca bia adormise, ne-am ingramadit in bucatarie ca eu am papagalul mare si sa nu se trezeasca

ultima imagine e cu sacoul si margelele rosii, bine, de fapt ele sunt foarte lungi dar asa le-am aranjat eu acum si am facut o poza mai indeaproape, chiar daca m-a dezavantajat un pic, caci in partea de jos eram in chiloti
anca veselie
19-03-2007, 10:28 AM
himere, ce ai cu bucataria? eu m-am uitat doar la voi, care erati taaare vesele! foarte fain sacoul, si margelele!
himere2005
19-03-2007, 10:30 AM
merci
anca, eu am sa ajung sa ma aranjez un pic saptamana asta la coafor si apoi va mai fac poze cu sacoul sa ma vedeti mai bine
).gif)
de poza de la starea civila ce spuneti?...cat eram de subtirica
himere2005
19-03-2007, 10:44 AM
ne vedem mai tarziu...mergem la plimbarica si dupa am de rezolvat cate ceva cu alocatia fetei. macar pe aia sa o punem deoparte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.