Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
wow,ce de cafele o sa bei,Dylly! naughty.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:27 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 01:25 PM) *

Astept si eu sa vad cand am -9kg cu ww ca tine in poze..

)).gif He he ...fosta-ai lele ...nu mai e valabil . Acum am doar - 5 dar imi revin eu .Mersi oricum hug.gif

no comment,....ca nu il vad eu pe dylly ajungand acolo

tulip...nu e chestia de a pleca de pe forum...la naiba dylly e prea obosit si nu vrea sa dea cu parul si nici nu prea e lucid...
nu e chestia de plecat ci de sustinut in continuare eforturile celorlalte care inca se lupta.
are sens ce am scris?
bubbles
tulip tare esti frumusica pupic.gif
fetele dany, michelle care ma ajuta cu punctajul la branza aia ? :Ddeci e cas framantat si apoi tinut in ptina ca sa ii scada grasimea >> eu beau helas gol ca am niste greturi ... smile.gif
anaoi
deic dylly e in audit si a lucrat aproape non-stop...traieste numai din cafele...
ba da dany am simtit mirosul, dar vroiam s ama asigur ca ai trimis-o...
tulip...daca pui si niste frisca light, vin unde vrei tu
Tulip
CITAT(anaoi @ 19-03-2007, 02:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:27 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 01:25 PM) *

Astept si eu sa vad cand am -9kg cu ww ca tine in poze..

)).gif He he ...fosta-ai lele ...nu mai e valabil . Acum am doar - 5 dar imi revin eu .Mersi oricum hug.gif

no comment,....ca nu il vad eu pe dylly ajungand acolo

tulip...nu e chestia de a pleca de pe forum...la naiba dylly e prea obosit si nu vrea sa dea cu parul si nici nu prea e lucid...
nu e chestia de plecat ci de sustinut in continuare eforturile celorlalte care inca se lupta.
are sens ce am scris?

Dylly,nu m-ai inteles....eu nu de fete ziceam sa plece ci de kilogramele alea nesuferite blum.gif

CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 02:36 PM) *

fetele dany, michelle care ma ajuta cu punctajul la branza aia ? :Ddeci e cas framantat si apoi tinut in ptina ca sa ii scada grasimea >> eu beau helas gol ca am niste greturi ... smile.gif

daca-i facuta din cas,tot asa as puncta-o....100gr....7P
gresesc oare/ dry.gif
dany
De acord cu tine , Tulip , dar oare pleaca acele 2-3 kg daca se tot plange lumea in fiecare zi ????? Nu cred ! Cred ca e frustrant dar se stie ca ultimele kg pleaca mult mai greu . Mai ales daca se mananca doar bip-uri si nu se face miscare wink1.gif .Zic si eu ! Nici la mine nu se misca cantarul cam de mult dar pentru asta nu ma plang in fiecare zi aici . Si , crede-ma ca la mine sunt mai mult de 2-3 kg hug.gif .Dar , cum am mai spus si altadata :fiecare face cum crede .
anaoi
CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 04:36 PM) *

ai scris ca e frecat cu ceva, dar nu mai stiu cu ce...eu zic sa lasi punctajul initial pt siguranta...

da tulip...e clar ca nu a inteles dylly...e varza la citit si scris...sorry..oricum ramane valabil ce am scris
dany
CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 01:36 PM) *

Bubbles , de ce nu te uiti in liste la punctajul casului ??? E acelasi lucru , nu ?
Tulip
CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 02:38 PM) *

De acord cu tine , Tulip , dar oare pleaca acele 2-3 kg daca se tot plange lumea in fiecare zi ????? Nu cred ! Cred ca e frustrant dar se stie ca ultimele kg pleaca mult mai greu . Mai ales daca se mananca doar bip-uri si nu se face miscare wink1.gif .Zic si eu ! Nici la mine nu se misca cantarul cam de mult dar pentru asta nu ma plang in fiecare zi aici . Si , crede-ma ca la mine sunt mai mult de 2-3 kg hug.gif .Dar , cum am mai spus si altadata :fiecare face cum crede .

Dany,cat ai pus pe tine? pupic.gif In poze nu se vede ca te-ai ingrasat!

vrei sa te reapuci de numarat in curand?

anca veselie
eu mai am de dat jos 3 kg, deci sunt printre cele vizate, sa zicem. disperarea asta si goana dupa diete este data de faptul ca am avut acum cativa ani vreo 10 kg in plus, care au plecat foaaaarte greu, iar acum cum se pune cate ceva cum actionez. partea cea mai proasta este ca imediat ce pacatuiesc putin mai mult sau am ceva dezechilibru in organism, cum ma ingras. in al doilea rand mama mea are 90 kg, matusa mea tot pe acolo si asta din neglijenta. stiti toate cat de greu este sa slabesti! sper ca am fost coerenta give_rose.gif
bubbles
ok mersi de raspuns wink1.gif dylly e cas frecat cu sare smile.gif dany scz de intrebare sad.gif
dany
Bubbles , nu e vorba de scuze . Dar , inainte sa intrebam aici de un punctaj , ar fii bine sa ne uitam intai pe liste ca doar de aia le avem , nu ? Daca nu gasim acolo , atunci intrebam aici .
BLUELIFE
CITAT(Tulip @ 19-03-2007, 04:06 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 19-03-2007, 01:46 PM) *

Tulipcati ani are Timea?Am si eu un baietel blond poate mi-e buna de nora blum.gif

Fata are 1 an si 9 luni......e domnisoara deja.....
al tau?

eu mi-am propus sa nu mai pap decat fructe dupa ora 17....sper sa reusesc devil.gif

3ani si se numeste Flavius si mai presus de toate e nascut pe data de 8 martie w00t.gif
dany
Tulip , acum am ajuns la 69,5 blushing.gif blushing.gif . De numarat m-am apucat si m-am lasat )).gif . Dar voi incepe iar sa numar ....de azi , de maine .....nu imi pun o data precisa .
Amazoana
CITAT(michelle @ 19-03-2007, 11:52 AM) *

Bluelife, felicitari pt kg in minus! cheer.gif
Dulci, asculta muzica la maxim wink1.gif

Sunt la serviciu sorry.gif sad.gif
Sa va spun ce am facut in sensul asta, sa nu va spun.......va spun: am mancat o "Boema" m-am simtit mai bine o ora, acum iar am devil.gif

bubbles
dany flowers1.gif si felicitari pt kg..eu .. m`am suit pe cantar si am 63.5 kg cry.gif ma gandesc ca o fi si din cauza constipatiei...ma chinui sa fac mamliga la micro acum wink1.gif
Eu.
Tulip give_rose.gif si pupic.gif pentru frumusetea de Timea

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:31 PM) *

eu, am si eu o rugaminte, sa te uiti la eticheta sarafanului ala rosu (stii tu care wink1.gif )sa-mi spui de la ce firma este poate gasesec si eu pe aici ca tare dragalas mi s-a parut smile.gif

Himere, am sa ma uit, dar nu prea cred ca sunt sanse sa gasesti. sarafanul e luat de mama dintr-un second-hand cu haine din USA )).gif

CITAT(BLUELIFE @ 19-03-2007, 02:47 PM) *

EuFelicitari pentru apartament si vrem si poze cand te muti acasa sa o stapaniti sanatosi yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:50 PM) *

eu vreau poze cu salteaua blum.gif tease.gif ....stiti cum era versul ala"atata fericire incape in bietul bordeias de paie" hug.gif asa mi-a placut wink1.gif

fetelor, poze abia dupa ce reusim sa il aranjam cat de cat....deci va mai dura mult si bine. sad.gif

axe, si eu sunt de acord cu tine sorry.gif dar vezi tu, cum spunea una dintre fete, multe sunt care au avut foarte mult de dat jos (printre care ma numar si eu blushing.gif cu aproape 20kg). pe de alta parte, iti pot spune din experienta ca si doar cateva kg in plus, pana in 5, te pot face sa te simti extrem de frustrata daca nu vor sa plece.intr-adevar, una e sa ai de pierdut peste 10kg si alta e sa ai de pierdut 2-3, insa, de multe ori, chinul e acelasi. pana la urma, indiferent de numarul kg in plus, suntem aici avand acelasi scop si ar trebui sa ne sustinem una pe alta pupic.gif
bubbles
eu bv pt kg...si eu vreau prefixul cu 5...dar cred ca at cand ma voi hotara cu adev ca trebuie nu mai bag nimic ingrasacios in mine biggrin.gif
himere2005
eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare )).gif
bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie
Eu.
doh.gif ce cap sec sunt....am uitat sa va spun ce e mai important lol.gif lol.gif
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" blink.gif swoon.gif
himere2005
eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere grin.gif eu astept sa apara baietelul tau wink1.gif ...matei e masina, asa ca sare din schema numele matei biggrin.gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:15 PM) *

eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere grin.gif eu astept sa apara baietelul tau wink1.gif ...matei e masina, asa ca sare din schema numele matei biggrin.gif

buey, io era sa lesin ca si-a amintit omu' ca mai trebe facuta si nunta ca pana acum o ushchea rapid cand se punea problema lol.gif lol.gif . cand ma gandesc ca peste 2 ani vom avea 8 ani si jumatate de relatie doh.gif blink.gif o sa rada si curcile de noi cand o sa vina momentul sa anuntam cunostintele ca ne luam lol.gif
pai si io sper ca o sa fie baietel, ca acolo musiu mai accepta numele ce imi plac si mie (cred ca David sau Robert va fi), ca la fete n-am nici o sansa sad.gif io vroiam Maia da' el nici s-auda, asa ca am botezat Maia catelusa gasita vara trecuta )).gif
BLUELIFE
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:09 PM) *

eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare )).gif
bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie

Lucrez la un liceu ca administrator financiar,centralizez date preluate de la 9 scoli apartinatoare si le transmit la inspectoratul scolar judetean,iar poze am sa va trimit probabil maine daca nu le uit din nou acasa.Micutii mei ,sunt doi,sunt Alex de 9 ani si e cat mine si Flavius -de trei ani ,primul brunet,al doilea blond de zici ca-s frati eusa_think.gif
anca veselie
eu, felicitari! se pare ca esti pe drumul cel bun! pupic.gif cheer.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:09 PM) *

dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici.

Se poate sa am o stare putin cam razboinica azi dar....chiar ca nu am inteles ce ai vrut sa spui cu asta , Himere .

CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 02:13 PM) *

doh.gif ce cap sec sunt....am uitat sa va spun ce e mai important lol.gif lol.gif
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" blink.gif swoon.gif

Asteptam evenimentul ! floare.gif
himere2005
pentru toate fetele: incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor, nu stiu ce se intampla, dar intri la neuroni si gasesti multe mesaje acide, eu nu zic ca lucrurile nu trebuiesc spuse. le zicem si mergem mai departe. si va spun sincer (asta pentru cine apreciaza sinceritatea) nu mai este relatia care a fost anul trecut, simt tensiuni, aici era vorba sa ne sustinem moral, indiferent pe ce plan si nu sa facem sa ne simtim prost si sa incepem sa ne cerem scuze...pentru ca cel care se plange se plange pentru ca spera sa fie inteles, si daca primeste un feed-back acid la mesaj apai isi baga piciorul undeva (scuzati grosolania)...sunt fete de care imi este dor si nu au mai intrat de mult timp: may, emu si multe alte fete deosebite care sunt firi vesele si pline de viata. de ce oare?
dany
Himere , aceeasi intrebare a fost pusa de multe ori pe aici . Sunt fete care nu au timp sau fete care nu mai au chef sa intre pe aici pentru ca se deschid discutii la care nu pot participa .

Ma duc la curatenie , poate scap de starea asta de razbel )).gif
himere2005
bluelife, se pare ca ai multe responsabilitati, cum e cu 2 copii si cu un servici care cred ca te solicita. mie mi-e frica de mor sa mai fac un micut, deja am o oarecare teama si cand o sa intru la servici si o sa trebuiasca sa ma impart cumva ca sa pot face fata sper eu bine si ca angajata si ca mamica si ca sotie
daconst
Mama,dar ce chef de scris ati avut. )).gif
Se vede Himere ca ai scapat de Dan. grin.gif

Si ca sa mai destind atmosfera,ia uitati aici generatia in blugi de maine.Ieri am implinit 2luni. wink1.gif

Tulip
,e o dulce Timea si asa cu parul scurt. pupic.gif
I
sunshine
Salutare! )).gif
Sunt nou venita pe acest site si m-am hotarat sa ma alatur voua, ca sa ne chinuim impreuna sa scapam de kg in plus...
Ma primiti in grupul vostru? give_rose.gif
Am inceput dieta WW de o saptamanasi am scapat deja de 2 kg. Sunt tare bucuroasa...sper sa ma tina elanul asta de la inceput....Daca am tendinta sa fac prostioare si sa ma apuc de mancat ce nu trebuie si are puncte multe, va spun...iar voi sa ma aduceti va rog pe calea cea buna...Multi pupici si spor la slabit! cheer.gif
nusarich
gigelu, voi faceti 8 ani peste 2 ani, noi facem 8 ani anul asta si nunta... cel mai devreme peste 3 ani... deci...
Tulip
Dana,e un dulce Lucas! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Mi-ai facut pofta de bb mic blum.gif

Sunshine,bine ai venit printre noi!!Mult succes! floare.gif
bubbles
hihi dana cat e de scump pupic.gif sa ma pun pe treaba sa fac o fetita poate ne incuscrim wink1.gif
anca veselie
dana, ce repede creste! e un scump!
daconst
Daa,Tulip,Bubbles e asa frumos cu bb mic,incit as convinge pe toata lumea sa nu mai stea pe ginduri atat cit am stat eu. doh.gif

Sunshine,bine ai venit si la cit mai putine kg! give_rose.gif

Gigelu,mie nu mi se pare mult 8 ani,mai ales ca noi ne-am luat dupa 12 ani de relatie. grin.gif
Sa va ajute DD sa va indepliniti toate planurile.
BLUELIFE
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:30 PM) *

bluelife, se pare ca ai multe responsabilitati, cum e cu 2 copii si cu un servici care cred ca te solicita. mie mi-e frica de mor sa mai fac un micut, deja am o oarecare teama si cand o sa intru la servici si o sa trebuiasca sa ma impart cumva ca sa pot face fata sper eu bine si ca angajata si ca mamica si ca sotie

E greu recunosc si unde mai pui ca sunt si la faculta,ID e drept,dar am examene si sotul meu e coleg cu mine,ceea ce inseamna ca trebuie sa fac referate si pentru el.Dar sa privim partea buna a lucrurilor.Sunt implinita.Cu cel de-al doilea copil am asteptat si noi 6 ani dar crede-ma merita si sunt atat de dulci,regret doar ca nu l-am facut mai devreme dance3.gif
himere2005
CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 05:29 PM) *

Himere , aceeasi intrebare a fost pusa de multe ori pe aici . Sunt fete care nu au timp sau fete care nu mai au chef sa intre pe aici pentru ca se deschid discutii la care nu pot participa .

Ma duc la curatenie , poate scap de starea asta de razbel )).gif

si sunt fete care raspund acid blum.gif tease.gif ....gandeste-te la cum te-ai simtit la 2 mesaje scrise de amalia, stii tu care, apoi sa te gandesti cum s-a simt de ex. bubbles la ce ai scris. nu zic ba, poate ai dreptate dar uneori e bine sa ne gandim si la impactul care l-ar avea mesajul pe care il postam pentru celalalt membru

dana, e mortal, asa imi plac copilasii imbracati ca niste oameni mari hug.gif ...ii cumpar si eu hainuta de blug si fustita biancai ca nu se mai poate, macar rochita
anaoi
Dana...dylly e mandru rau d etot s aaiba un nepot asa frumos si aratos.

himere...zau ca e cazul sa incepi sa vezi si punctul de vedere al altora...dany, dylly, axe, etc
himere2005
dana, deci pana la urma peach e nasica sau a fost doar o gluma? w00t.gif ca eu sunt blonda, doar stiti grin.gif
daconst
Anca,un pup de la Lucas. pupic.gif

Asa e Himere,sunt draguti sa-i vezi omuleti mici,imbracati ca cei mari.
Am o idee,pentru botez,dar sa vad daca gasesc ce mi-am propus pentru tinuta lui bb. grin.gif

BLUELIFE
wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif ne vedem maine,pupici dulci tuturor.
himere2005
sa nu-mi zici ca-l imbraci la dungi verzi lol.gif . pana la urma peach e nanuta?
anaoi
bye bye, tschüss, bluelife
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:45 PM) *

dana, deci pana la urma peach e nasica sau a fost doar o gluma? w00t.gif ca eu sunt blonda, doar stiti grin.gif

Nu e gluma mey.
Daca Sorina inca amana momentul cu bb,atunci sa mai profite Lucas putin de ea pina atunci. wink1.gif
himere2005
super dana, abia acum am vazut ce-ai scris wink1.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:49 PM) *

sa nu-mi zici ca-l imbraci la dungi verzi lol.gif . pana la urma peach e nanunta?

Ei,nici chiar asa,sa nu-l copieze pe tati.Mai am eu si alte idei...tot asa nastrusnice. wink1.gif
himere2005
de abia astept ...la frac naughty.gif laugh.gif ...te-ai prins ca-s curioasa de mor lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:55 PM) *

de abia astept ...la frac naughty.gif laugh.gif ...te-ai prins ca-s curioasa de mor lol.gif

Esti pe aproape lol.gif
Sa vad insa daca si gasesc. naughty.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 19-03-2007, 02:41 PM) *

eu mai am de dat jos 3 kg, deci sunt printre cele vizate, sa zicem. disperarea asta si goana dupa diete este data de faptul ca am avut acum cativa ani vreo 10 kg in plus, care au plecat foaaaarte greu, iar acum cum se pune cate ceva cum actionez. partea cea mai proasta este ca imediat ce pacatuiesc putin mai mult sau am ceva dezechilibru in organism, cum ma ingras. in al doilea rand mama mea are 90 kg, matusa mea tot pe acolo si asta din neglijenta. stiti toate cat de greu este sa slabesti! sper ca am fost coerenta give_rose.gif

Fata mea, nu esti...nu pentru ca te cunosc iti zic asta. Ideea este sa nu facem o obsesie din alea 2 kg firar ele sa fie...cred ca ai crezut asta din cauza celor citite in jurnalul tau si al Amaliei...atunci era doar o intrebare la care te rog sa-ti raspunzi...fara suparare...si daca in decurs de 2 ani sa zicem ai slabit kg in plus bravo tie, felicitari...pune-le in ticker sa se vada de unde ai venit...eu pe aici vad o groaza de tickere cu 54...52 sa zicem, habar nu am daca e corect...nu le mai puneti frate ca ma apuca d.r.a.c.i.i in felul asta pt ca aduce a bataie de joc. Convingeti-ne pe noi astea incepatoare in ale ww(eu am deja 4 saptamani dar tot la inceput ma cred) ca ww v-a ajutat sa slabiti, faceti lobby...asta e ideea...ca daca stam aici la neuroni si discutam discutii nu ajungem nicaieri.

pupic.gif

CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 02:56 PM) *

axe, si eu sunt de acord cu tine sorry.gif dar vezi tu, cum spunea una dintre fete, multe sunt care au avut foarte mult de dat jos (printre care ma numar si eu blushing.gif cu aproape 20kg). pe de alta parte, iti pot spune din experienta ca si doar cateva kg in plus, pana in 5, te pot face sa te simti extrem de frustrata daca nu vor sa plece.intr-adevar, una e sa ai de pierdut peste 10kg si alta e sa ai de pierdut 2-3, insa, de multe ori, chinul e acelasi. pana la urma, indiferent de numarul kg in plus, suntem aici avand acelasi scop si ar trebui sa ne sustinem una pe alta pupic.gif

Stiu ca ultimele sunt cel mai greu de dat jos...hai sa analizam si de ce...stiti de ce?...

CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 03:13 PM) *

felicitari pt casa daca nu gresesc...e cam relativa data dar e bine si asa daca asta astepti....

Si cu asta inchei eu discutia cea care a deschis-o...am vrut sa vad cam care e atmosfera...eu tot o sa citesc si sa postez pe aici chiar daca nu sunt asa diplomata... biggrin.gif
himere2005
axe, deci sa trec ca inceput 64 de kg desi sunt de acum mai bine de 1 an? blum.gif ca anul asta nu stiu daca am dat 2 kg jos doh.gif )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.