CITAT(anca veselie @ 19-03-2007, 02:41 PM)

eu mai am de dat jos 3 kg, deci sunt printre cele
vizate, sa zicem. disperarea asta si goana dupa diete este data de faptul ca am avut acum cativa ani vreo 10 kg in plus, care au plecat foaaaarte greu, iar acum cum se pune cate ceva cum actionez. partea cea mai proasta este ca imediat ce
pacatuiesc putin mai mult sau am ceva dezechilibru in organism, cum ma ingras. in al doilea rand mama mea are 90 kg, matusa mea tot pe acolo si asta din neglijenta. stiti toate cat de greu este sa slabesti! sper ca am fost coerenta

Fata mea, nu esti...nu pentru ca te cunosc iti zic asta. Ideea este sa nu facem o obsesie din alea 2 kg firar ele sa fie...cred ca ai crezut asta din cauza celor citite in jurnalul tau si al Amaliei...atunci era doar o intrebare la care te rog sa-ti raspunzi...fara suparare...si daca in decurs de 2 ani sa zicem ai slabit kg in plus bravo tie, felicitari...pune-le in ticker sa se vada de unde ai venit...eu pe aici vad o groaza de tickere cu 54...52 sa zicem, habar nu am daca e corect...nu le mai puneti frate ca ma apuca d.r.a.c.i.i in felul asta pt ca aduce a bataie de joc. Convingeti-ne pe noi astea incepatoare in ale ww(eu am deja 4 saptamani dar tot la inceput ma cred) ca ww v-a ajutat sa slabiti, faceti lobby...asta e ideea...ca daca stam aici la neuroni si discutam discutii nu ajungem nicaieri.
CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 02:56 PM)

axe, si eu sunt de acord cu tine
dar vezi tu, cum spunea una dintre fete, multe sunt care au avut foarte mult de dat jos (printre care ma numar si eu
cu aproape 20kg). pe de alta parte, iti pot spune din experienta ca si doar cateva kg in plus, pana in 5, te pot face sa te simti extrem de frustrata daca nu vor sa plece.intr-adevar, una e sa ai de pierdut peste 10kg si alta e sa ai de pierdut 2-3, insa, de multe ori, chinul e acelasi. pana la urma, indiferent de numarul kg in plus, suntem aici avand acelasi scop si ar trebui sa ne sustinem una pe alta
Stiu ca ultimele sunt cel mai greu de dat jos...hai sa analizam si de ce...stiti de ce?...
CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 03:13 PM)

ce cap sec sunt....am uitat sa va spun ce e mai important
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim"
felicitari pt casa daca nu gresesc...e cam relativa data dar e bine si asa daca asta astepti....
Si cu asta inchei eu discutia cea care a deschis-o...am vrut sa vad cam care e atmosfera...eu tot o sa citesc si sa postez pe aici chiar daca nu sunt asa diplomata...