[quote name='axe10' post='56819' date='19-03-2007, 08:02 PM']
[quote name='lilianab' post='56813' date='19-03-2007, 07:20 PM']
buna seara fetele!

...wooow,dar mult am mai avut de recuperat.Vad ca a fost si o mica furtuna pe aici.Insa sper ca se linistesc lucrurile fara suparari intre fetele mele favorite(toti neuronii ww) .Acum o mica intrebare:
Am inteles ca pastele pana la saturatie sunt 4p.ok...dar care ar fi limitele saturatiei? spre exemplu:Am facut paste cu sos.Am fiert 200g de paste,pe care le voi imparti in 3 portii.Eu cand socotesc,cum pun pastele?4p(ca-s pana la saturatie,si apoi impartit la 3 portii?) sau 10p(200g=40gx5 si impartit la 3 portii?!)

pls!!!ajutati blonda ca daca ii decedeaza neuronul va fi in mare impas
Iar ca sa va mai aduc zambetul pe buze,va arat o pagina dintr-un alt site,menita sa inveseleasca putin atmosfera(si acolo tocmai ce a fost un foc de paie,in week end).Asa ca sper ca va fi 2 in 1(2 site-uri se amuza

de acelasi lucru)
http://www.romania-israel.com/modules.php?...opic&t=1188[/quote] Hai sa-ti zic cum fac eu...in lista zice 30g fierte=0.5 puncte...eu azi am facut o budinca si am calculat asa...am fiert 210g paste...dupafierbere le-am cantarit si erau 475g...deci 475*0.5/30=8 p pastele...in final am adaugat restul ingredientelor si mi-au iesit 6 portii a cate 5.6p...cam mult...puteam sa renunt la un ou...si sa pun branza degresata....
[quote name='lilianab' post='56813' date='19-03-2007, 07:20 PM']
buna seara fetele!

...wooow,dar mult am mai avut de recuperat.Vad ca a fost si o mica furtuna pe aici.Insa sper ca se linistesc lucrurile fara suparari intre fetele mele favorite(toti neuronii ww) .Acum o mica intrebare:
Am inteles ca pastele pana la saturatie sunt 4p.ok...dar care ar fi limitele saturatiei? spre exemplu:Am facut paste cu sos.Am fiert 200g de paste,pe care le voi imparti in 3 portii.Eu cand socotesc,cum pun pastele?4p(ca-s pana la saturatie,si apoi impartit la 3 portii?) sau 10p(200g=40gx5 si impartit la 3 portii?!)

pls!!!ajutati blonda ca daca ii decedeaza neuronul va fi in mare impas
Iar ca sa va mai aduc zambetul pe buze,va arat o pagina dintr-un alt site,menita sa inveseleasca putin atmosfera(si acolo tocmai ce a fost un foc de paie,in week end).Asa ca sper ca va fi 2 in 1(2 site-uri se amuza

de acelasi lucru)
http://www.romania-israel.com/modules.php?...opic&t=1188[/quote]
Hai sa-ti zic cum fac eu...in lista zice 30g fierte=0.5 puncte...eu azi am facut o budinca si am calculat asa...am fiert 210g paste...dupa le-am cantarit si erau 475g...deci 475*0.5/30=8 p pastele...in final am adaugat restul ingredientelor si mi-au iesit 6 portii a cate 5.6p...cam mult...puteam sa renunt la un ou...si sa pun branza degresata....