Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Wow, ce multe leacuri cunosc fetele pupic.gif Eu recunosc ca nu am idee

Ia uite Himere o invata pe Bia despre carbohidrati complecsi )).gif
ALICE
CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 12:53 PM) *

alice, doctorul ce ti-a zis despre infectia din gat? ai facut ceva analize?

N-am fost la doctor sorry.gif
ina_ceva
Alice, eu am tot timpul probleme cu gatul, ca si tine; ca tratament folosesc ampicilina forte (dupa vreo 12 sunt k), inhalari de aburi (ceai).
Deea, superb poza de la avatar!
himere2005
din pacate moaca mea e o mofturoasa si jumatate, numai in genunchi nu m-am pus in fata ei )).gif doh.gif in conditiile in care alti copilasi de varsta ei au cam 12 kg ea are 10 ohmy.gif ...in fine, pana la urma sper sa nu aiba vreo problema de sanatate in rest poa' sa fie bat...am plecat la plimbarica
anca veselie
pai atunci du-te si fa-ti analizele. si eu am avut un streptococ in gat cu care m-am plimbat o gramada de timp. ai grija ca se cronicizeaza infectiile netratate corespunzator
ALICE
Pai acum muult timp mi s-a spus ca daca mai fac puroi in gat imi scoate amigdalele. scare.gif De aia nu ma duc.Ca sa nu ma prinda.
lilianab
CITAT(himere2005 @ 20-03-2007, 11:14 AM) *

din pacate moaca mea e o mofturoasa si jumatate, numai in genunchi nu m-am pus in fata ei )).gif doh.gif in conditiile in care alti copilasi de varsta ei au cam 12 kg ea are 10 ohmy.gif ...in fine, pana la urma sper sa nu aiba vreo problema de sanatate in rest poa' sa fie bat...am plecat la plimbarica

Nu iti face griji,mai ales daca e mai energica si daca nu prezinta vreun simptom de boala(pungi la ochi,viermisori,etc).sora-mea a fost insistenta cu mancarea si fericita ca manca,asa ca acum are rezultatul:un copil de 10 ani si 60kg!!! sorry.gif
ghemotoc
alice, du.te la doctor dar daca iar iti da antibiotice... o sa le iei degeaba pentru ca deja corpul tau s.a obisnuit cu antibioticele... exact asa am patit eu... si daca o sa.ti scoti amigdalele ai grija sa nu ai probleme cu polipii... incearca ceva naturist... si dup.aia daca mai ai probleme ia.o iarasi cu antibiotice biggrin.gif...
ah... si fa.ti un control la inima ca daca ai sub 25 de ani sa nu faci reumatism la inima sad.gif (asta se intampla daca faci des amigdalita) sau daca ai peste 25 sa vezi daca e totul in regula smile.gif
ALICE
Am facut un EKG anul trecut si e ok.Antibiotice nu prea iau.Astept sa treaca de obicei de la sine.

CITAT(lilianab @ 20-03-2007, 01:20 PM) *

Nu iti face griji,mai ales daca e mai energica si daca nu prezinta vreun simptom de boala(pungi la ochi,viermisori,etc).sora-mea a fost insistenta cu mancarea si fericita ca manca,asa ca acum are rezultatul:un copil de 10 ani si 60kg!!! sorry.gif

Asta e o adevarata problema in ziua de azi.De drag il faci obez
lilianab
CITAT(ghemotoc @ 20-03-2007, 11:21 AM) *

alice, du.te la doctor dar daca iar iti da antibiotice... o sa le iei degeaba pentru ca deja corpul tau s.a obisnuit cu antibioticele... exact asa am patit eu... si daca o sa.ti scoti amigdalele ai grija sa nu ai probleme cu polipii... incearca ceva naturist... si dup.aia daca mai ai probleme ia.o iarasi cu antibiotice biggrin.gif...
ah... si fa.ti un control la inima ca daca ai sub 25 de ani sa nu faci reumatism la inima sad.gif (asta se intampla daca faci des amigdalita) sau daca ai peste 25 sa vezi daca e totul in regula smile.gif

Am patit-o si pe asta.Insa:pe vremea amigdalitelor eram slaba bat,,la fiecare adiere de vant cadeam din picioare.Insa dupa operatia de amigdalita am inceput sa ma "dezvolt" cu succes si ca mine au mai fost cativa cunoscuti.Pozitia amigdalitelor e foarte delicata in raport cu tiroida.Apoi un alt aspect: cele mai frumoase viroze si pneumonii le-am facut postoperatoriu,de-a lungul vremii. give_rose.gif
ghemotoc
CITAT(lilianab @ 20-03-2007, 11:34 AM) *

CITAT(ghemotoc @ 20-03-2007, 11:21 AM) *

Am patit-o si pe asta.Insa:pe vremea amigdalitelor eram slaba bat,,la fiecare adiere de vant cadeam din picioare.Insa dupa operatia de amigdalita am inceput sa ma "dezvolt" cu succes si ca mine au mai fost cativa cunoscuti.Pozitia amigdalitelor e foarte delicata in raport cu tiroida.Apoi un alt aspect: cele mai frumoase viroze si pneumonii le-am facut postoperatoriu,de-a lungul vremii. give_rose.gif

ca sa vezi de rol au amigdalele astea wink1.gif
eu sincer, faceam amigdalita o data pe saptamana si luam antibiotice cu pumnul... degeaba... am incercat propolisul si supriza... n.am mai facut decat foarte rar si numai iarna... in corelatie cu gripa sad.gif... dar e super ok propolisul si mai e bun si la altceva smile.gif
lilianab
Un medic ORL profesionist,iti va expune si riscurile si avantajele operatiei de amigdalite.Daca nu as fi facut reumatism la inima,parintii nu mi le-ar fi scos,pentru ca sunt o adevarata bariera pentru patrunderea racelii la plamani,a streptococilor,in fine,nu sunt chiar doctor grin.gif .Si ce stiu sigur e ca dupa o anumita varsta nici nu se mai recomanda scoaterea lor.Incearca tratamentule naturiste recomandate.Nu are ce sa iti strice.De multe ori au dat rezultate miraculoase give_rose.gif
ALICE
Da,va multumesc.O sa incerc. hug.gif
Deea
Pup fetele!

Multumesc Bubbles!

Ina...da e super poza...noroc cu fotograful, adica Noni wink1.gif

va pup pe toate, din pacate nu am timp decat sa citesc si seara cand ajung acasa sunt obosita si numai de calc. nu am chef.
michelle
Fetele as avea nevoie de un pic de ajutor. Trebuie sa gasim un nume de produs software implementat de firma noastra care se ocupa cu sistemul de management al calitatii (in special ISO 9001).
Eu am cateva idei, dar nu mi-ar strica si altele give_rose.gif pupic.gif
Astept pm-uri, mail-uri etc
ALICE
Ce face soft-ul asta?
michelle
CITAT(ALICE @ 20-03-2007, 12:21 PM) *

Ce face soft-ul asta?

Se ocupa cu partea generala de management a calitatii: Controlul documentelor, Controlul inregistrarilor, Audit intern, Controlul produsului neconform, Actiuni corective, Actiuni preventive.
Proiectul vizeaza companiile mici si mijlocii (deocamdata). Avem deja un client pilot, dar nu avem nume pentru produs lol.gif
Tulip
Himere,e o scumpa Bia! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(antonia05 @ 20-03-2007, 12:35 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 12:12 PM) *

CITAT(antonia05 @ 20-03-2007, 12:04 PM) *

Salutare fetele!! De dieta asta stiti ceva??? floare.gif

http://www.thebestlife.com./default.asp

Eu nu am auzit, insa lapte, pere...efect diuretic...
Mananci cam putin....

eu nu tin dieta aceasta doar vroiam sa vad pareri ca se pare ca, cu aceasta dieta a slabit OPRAH blink.gif

Da, am citit....dar mie mi se pare aiurea sa mananci asa putin. Eu pun dublu la loc dupa o asa dieta. unsure.gif
anaoi
CITAT(michelle @ 20-03-2007, 02:39 PM) *

CITAT(ALICE @ 20-03-2007, 12:21 PM) *

Ce face soft-ul asta?

Se ocupa cu partea generala de management a calitatii: Controlul documentelor, Controlul inregistrarilor, Audit intern, Controlul produsului neconform, Actiuni corective, Actiuni preventive.
Proiectul vizeaza companiile mici si mijlocii (deocamdata). Avem deja un client pilot, dar nu avem nume pentru produs lol.gif

da numele clientului....in cinstea primului client pt soft nou
Ella79
Eu m-am reapucat de ieri de numarat. Poate de data asta o sa functioneze.
La noul job am posibilitatea sa mananc dimineata, numai ca meniul e fix, compus din: ompleta, oua prajite, cascaval pane, cremvusi. Deocamdata m-am abtinut de la astfel de chestii, dar as fi curioasa sa aflu cam cat ati puncta voi cascavalul pane (de dimensiune aunei palme fara degete) si cam cat ulei se considera ca intra la o omleta.

Altfel sunt ok, muncesc o groaza si nici dupa-amiezele nu-mi mai ajung. Am deja treburi programate pentru fiecare dupa-amiaza pana saptamana viitoare inclusiv. Asta e!

M-am hotarit sa ma tund scurt, adica bob. Va promit ca dupa ce ma tund pun poze, mai ales ca o sa ma si coafez.

himere2005
tulip, am deschis un topic cu psihicul mamicii, poate iti mai dai tu/celelalte mamici cu parerea, stiu ca pe tine si pe celelalte mamici va mai ajuta cate cineva, dar ma gandesc ca poate mai sunt unele sentimente pe care le traiti.
de ex. la un moment dat sunt ore cand este cu adevarat posesiva fetita, se tine scai de mine. vreau sa spal vasele si tot ma trage de pantaloni si vrea in brate cu toate ca zic eu ca-i acord suficienta atentie si uneori imi iau cafeaua si ma intorc cu spatele la ea macar 2 minute sa am un pic de liniste. nu stiu, imi dau seama ca poate ea sufera dar si eu vreau sa stau alea 2-3 minute fara imaginea ei...nu stiu cum sa fac. mi s-a zis ca am rasfatat-o prea mult. nu-mi dau seama cum ar trebui sa procedez sa fie mai bine, sa o formez ca om, ca eu oricum daca intru la servici o sa am "spatiul meu"
axe10
CITAT(Ella79 @ 20-03-2007, 12:50 PM) *

Eu m-am reapucat de ieri de numarat. Poate de data asta o sa functioneze.
La noul job am posibilitatea sa mananc dimineata, numai ca meniul e fix, compus din: ompleta, oua prajite, cascaval pane, cremvusi. Deocamdata m-am abtinut de la astfel de chestii, dar as fi curioasa sa aflu cam cat ati puncta voi cascavalul pane (de dimensiune aunei palme fara degete) si cam cat ulei se considera ca intra la o omleta.

Altfel sunt ok, muncesc o groaza si nici dupa-amiezele nu-mi mai ajung. Am deja treburi programate pentru fiecare dupa-amiaza pana saptamana viitoare inclusiv. Asta e!

M-am hotarit sa ma tund scurt, adica bob. Va promit ca dupa ce ma tund pun poze, mai ales ca o sa ma si coafez.

Cred ca la omleta e mai important nr de oua...ca ulei mai mult de un punct nu ai de ca sa pui...la cascaval mai bine te-ai abtine...cascaval cam 100g..plus pesmet..plus ou...plus ulei...vrei sa continuu?cremwusti eu am numarat cam 4 buc la 100g ceea ce inseamna 8 p...nu merita...deci mai bine iti iei paine cu dulceata si un pahar cu lapte...
himere2005
si eu zic la fel ca axe, ca absoarbe mai mult ulei cascavalul pane
cred ca ti-ar sta bine si scurt ca tu ai nasul mic si conformatia de papusica, eu daca ma tund scurt ma stric de tot )).gif
BLUELIFE
Fetele,o cafea? cafea.gif w00t.gif
himere2005
eu tocmai am mai baut un ness blum.gif voi cata cafea beti? la inceput beam numai jumatate de cana (o cafeluta). acum beau 2 cafelute dar uneori parca nu-mi ajunge si mi-e frica sa beau mai mult ca am impresia ca oricum nu va mai avea efect si mi-e teama sa nu-mi afecteze rinichii, ca eu deja nu prea beau suficiente lichide
ghemotoc
himere inainte beam cam 2 sau 3 cani de cafea (din.alea mari de ceai) pe zi pentru ca am tensiunea fff mica (de genul 9 cu 5 sau 6) dimineata, dupa cafea... dar de cand nu mai fumez (de un an) beau doar dimineata o cana mare dar e cafea la filtru, nu ness... si imi ajunge si culmea, nu ma mai doare nici capul cum ma durea inainte si ziceam ca e de la tensiune wink1.gif
si mai e o chestie... o cana de cafea are efect numai o ora, maxim doua
himere2005
stai sa va mai intreb ceva, dar sper sa nu ma credeti chiar cazuta din copac. am vazut la "modern"-un magazin mai uschit de la noi un aparat care am impresia ca daca introduci fotografiile in format electronic, ti le scoate pe "hartie" dar la un pret mult mai avantajos decat la un studio foto. se poate sa fie asa ieftin, adica 0,4 lei de fotografie? chestia este ca am zis prima data sa merg cu dan nu cumva sa fac vreo prostie pe acolo...voi ati folosit masinaria? )).gif blushing.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 20-03-2007, 01:12 PM) *

stai sa va mai intreb ceva, dar sper sa nu ma credeti chiar cazuta din copac. am vazut la "modern"-un magazin mai uschit de la noi un aparat care am impresia ca daca introduci fotografiile in format electronic, ti le scoate pe "hartie" dar la un pret mult mai avantajos decat la un studio foto. se poate sa fie asa ieftin, adica 0,4 lei de fotografie? chestia este ca am zis prima data sa merg cu dan nu cumva sa fac vreo prostie pe acolo...voi ati folosit masinaria? )).gif blushing.gif

hm... si pretul asta de 0.4 ron include cumva si hartia? ca mai trebuie sa cumperi si hartia si ca sa fiiasa bine pozele trebuie sa cumperi si o hartie de buna calitate... si mai pune la pret si pretul cartuselor pentru imprimanta asta...
crede.ma ca eu scot fotografiile la un studio si ma costa 0.75 ron de poza si merita biggrin.gif
astea de folosit acasa nu prea sunt bune pentru ca nu sunt profesionale... si daca ar fi sa fie cat de cat bune ar avea un pret...
Tulip
eu beau 2 cani mari de cafea....prima mai tare,a doua mai slabuta
Ella79
Ce punctaj are samantana 12%?

Imi cer scuze, dar mi-am uitat memory stick-ul acasa.

Si apropo de cafea... eu beau vreo 3 cani. Una dimineata acasa, inca una la birou imediat ce ajung si inca una dupa aia. Insa nu mai beau cafea dupa ora 2 ca altfel nu mai dorm.
Tulip
CITAT(Ella79 @ 20-03-2007, 01:23 PM) *

Ce punctaj are samantana 12%?

Imi cer scuze, dar mi-am uitat memory stick-ul acasa.

Si apropo de cafea... eu beau vreo 3 cani. Una dimineata acasa, inca una la birou imediat ce ajung si inca una dupa aia. Insa nu mai beau cafea dupa ora 2 ca altfel nu mai dorm.

in lista scrie asa:smantana 24%...1lingura...15gr....1P
eu smantana 12% o punctez cu 0.5P/lingura.....si ai parca 1 lingura si gratis wink1.gif
himere2005
ghemotoc, "masinaria" e acolo, nu-i de cumparat, e de dimensiunea unei masini de spalat si are un ecran de genul touch-screen ...in fine, eu una nu am mai vazut pana acum in oras dar nici nu m-as incumeta sa fac operatiunea singura )).gif

eu stiam de o lingurita gratis blum.gif si eu tot 0.5p la lingura punctez
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 20-03-2007, 03:02 PM) *

Fetele,o cafea? cafea.gif w00t.gif

dylly iti pupa mainile si picioarele
dany
CITAT(ghemotoc @ 20-03-2007, 12:20 PM) *

hm... si pretul asta de 0.4 ron include cumva si hartia? ca mai trebuie sa cumperi si hartia si ca sa fiiasa bine pozele trebuie sa cumperi si o hartie de buna calitate... si mai pune la pret si pretul cartuselor pentru imprimanta asta...
crede.ma ca eu scot fotografiile la un studio si ma costa 0.75 ron de poza si merita biggrin.gif
astea de folosit acasa nu prea sunt bune pentru ca nu sunt profesionale... si daca ar fi sa fie cat de cat bune ar avea un pret...

Eu zic ca e inclusa si hartia si cartusele ....cel putin asa e la noi . Exista o "masinarie" din asta cam in fiecare al 3-lea magazin si pretul este / poza , fara alte adaugiri . Nu cred ca in Ro e altfel .
E usor de folosit .
ALICE
Eu beau una mica dimineata.La o mica barfa cu fetele
BLUELIFE
Una la servici de dimineata, yahoo.gif una pe la 12 ca fumez si nu merge tigara pe sec drag.gif
si una neaparat cand ajung acasa si ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna si iubitul meu sot cand avem prostul obiei sa stam sa analizam ziua si evenimentele ei cate o ora tease.gif .PS cafelele de la lucru sunt de fapt una impartita in doua ca eu beau cate o gura din ora in ora si asa se lungeste o cafea 3 ceasuri tease.gif
anaoi
Ardeiul iute 'arde' grasimea 20 martie 2007

Ardeiul iute ar putea fi ingredientul magic in lupta impotriva grasimii. Cercetatorii sustin ca un anumit compus din ardeiul iute face celulele grase sa se autodistruga. Experimentele din laborator au aratat ca efectul apare in cazul persoanelor care consuma unul sau doi ardei iuti pe zi. Despre ardeiul iute se stia deja ca grabeste metabolismul, ajutand la pierderea in greutate. Expertii sutin ca ardeiul are si alte beneficii asupra sanatatii, ulcerul gastric fiind de 3 ori mai rar in tarile in care se consuma frecvent. De asemenea, ardeiul are si efecte antiinflamatorii.

BLUELIFE
Am facut-o lata:doh: tocmai mi-am cumparat o scurta din imitatie de piele fixa pe mine fool.gif dupa principiul "ti-o place? wub.gif Slabeste daca vrei sa-ti stea bine crazy.gif" lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
noni, de abia astept sa ne intalnim, poate daca veniti tu si monic in tara dati de stire si daca este de acord si miha si gasca mare din bucuresti ne vedem. acum depinde si de miha cand mai are control la ochi ca daca da ea alarma vin mai multe fete blum.gif
dany
CITAT(anaoi @ 20-03-2007, 12:56 PM) *

Despre ardeiul iute se stia deja ca grabeste metabolismul, ajutand la pierderea in greutate.

)).gif Deci ...consumam ardei iuti si slabim cheer.gif .... ce bine ar fii .
Pisik
Sa pun si eu meniul de ieri si azi, nu ca as fi vreun mare exemplu

Ieri:

Md - 1 iaurt prodlacta + 50 gr fulgi grau sanovita

G - 1 felie portocala

P - salata de legume cu aprox 50 gr pui
- un iaurt jogobella fructe light
- un mar

G-100 gr amestec alune cu stafide blushing.gif

C- branza de vaci, pomelo

Azi:

Md - 1 ou omleta
- 1 felie sunca light
- 1 cub fitness
- 1 iaurt jogobella fructe light

G-un mar

P: salata cu legume diverse si somon afumat (aprox 50 gr)
1 iaurt jogobella lihjt fructe
1 cubulet mic cioco neagra

Mai incolo probabil tot un amestec din ala, ca la eveniment nu stiu daca si ce apuc sa pap
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 20-03-2007, 03:56 PM) *

Ardeiul iute 'arde' grasimea 20 martie 2007

Ardeiul iute ar putea fi ingredientul magic in lupta impotriva grasimii. Cercetatorii sustin ca un anumit compus din ardeiul iute face celulele grase sa se autodistruga. Experimentele din laborator au aratat ca efectul apare in cazul persoanelor care consuma unul sau doi ardei iuti pe zi. Despre ardeiul iute se stia deja ca grabeste metabolismul, ajutand la pierderea in greutate. Expertii sutin ca ardeiul are si alte beneficii asupra sanatatii, ulcerul gastric fiind de 3 ori mai rar in tarile in care se consuma frecvent. De asemenea, ardeiul are si efecte antiinflamatorii.

De aceea si in Mexic unde se mananca foarte condimentat oamenii sunt slabi "Hot chili for you,ladys" sweating.gif De altfel si stresul arde grasimile mai mult ca orice sport sau regim.
Pisik
sa mai posteze si cele care mananca corect si numara meniuri, ca eu nu ma laud decat ca nu mai pap fainoase, daca ar putea fi asta o lauda
himere2005
tulip, ramona, alice si cine nu mai e in bucuresti poate ne vedem cu toate wink1.gif de acum zic eu ca a trecut frigul si e mai bine smile.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 02:01 PM) *

Despre ardeiul iute se stia deja ca grabeste metabolismul, ajutand la pierderea in greutate.

Mie chiar imi place ardeiul iute.. si in general tot ce e condimentat hot hot hot naughty.gif

Himere, io mai vin in Buc. peste 3 luni
_noni_
CITAT(himere2005 @ 20-03-2007, 03:00 PM) *

noni, de abia astept sa ne intalnim, poate daca veniti tu si monic in tara dati de stire si daca este de acord si miha si gasca mare din bucuresti ne vedem. acum depinde si de miha cand mai are control la ochi ca daca da ea alarma vin mai multe fete blum.gif

ne intalnim fetita, cum sa nu! dar ce-ti veni asa de-o data? lol.gif pupic.gif hug.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 04:01 PM) *

daaaaaaaaaaa...excelent ar fi....
himere2005
mi-e drag de voi si chestia e ca daca nu era problema asta cu curatenia la mama (dan nu ramane sg. cu fetita nici mort, de frica )).gif ) veneam si acum ...eu oricum i-am zis ca anul asta vreau sa va vad orice ar fi hug.gif
miha, deci in iunie, nu? ca eu de pe acum imi fac bagajul lol.gif
Pisik
Eu nu suport ardeiul iute, de fapt nimic din ce e condimentat. Normal, daca imi place asa tare dulcele, era deja o contradictie in termeni )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.