Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Somnul
OneDen.com > Relatia cu mine > Cabinetul medical
Pagini: 1, 2
silviuMarian
nop nu am gasit-o pe acolo de fapt era cam pustiu pe acolo ca am ajuns pe la 4 jumate
silviuMarian
yay ce marfa ma simt, pace interioara in sfarsit, biggrin.gif, de acum in fiecare zi o sa ma antrenez pana la limita sa fiu super atletic ca intr-o zi sa pot zbura pe rampi biggrin.gif deja am invatat sa ma invart pe copac blum.gif ma simt Liber, va recomand exercitile fizice in caz de stres, griji, nu mai renuntati la mancare cu dietele voastre fetele biggrin.gif putin timp liber no telenovela, no barfa, no dieta cantare bla bla, baga un exercitiu fizic o intindere o chestie, alergat pana la piata in tenesi k nu conteaza ce zice lumea, deschis la minte sa fi tie sa iti fie bine:* am ajuns la concluzia logica, cel mai bun remediu pentru multe probleme e exercitiu fizic, iti regleaza trupul si mintea de la sine happy.gif\/ te elibereaza.
Am vazut pe site tot felu de diete si porcari ( ops scuze de expresie) si ma gandeam ce se chinuie singure fetele astea, poi dc sa fiti stresate de la diete blum.gif cand puteti sa savurati mancaruri yam yam si reglatzi stresu, dispar grijile si kilogramele biggrin.gif, nu zau mie mi-a disparut starea proasta in care eram blum.gif
Cherie
Silviu, sportul face intr-adevar bine, dar nu si minuni in cazul kg, fara vreo dieta )).gif
Si mie imi place sportul, dar de cand mi-am skimbat tampenia asta de seriviciu, m-am cam culcat pe o ureke dry.gif

Zilele astea ma dezamortesc naughty.gif

P.S. :bataita" promisa. )).gif
Cu prima ocazie, n-o mai ratezi, promiti? hug.gif
Si nu mai lasa niciodata ceva pe "maine sau altadata", cam asa se intampla mereu, in multe contexte. Eu m-am pacalit de cateva ori si am avut ce regreta dupa grin.gif
silviuMarian
sportul face minuni si cu kg blum.gif, problema e lenea blum.gif cand obosesti zici gata asta e limita, dar poti sa mai duci pana chiar nu mai poti, si atunci inca mai poti putzin de tot blum.gif hehehehe
ok promit biggrin.gif cam ai dreptate cu chestia de azi pe maine blum.gif
noapte buna pupic.gif
Cherie
Silviu, crede-ma ca daca faci sport si mananci de la Mec sau mananci 2-3 ciocolate pe zi, nu slabesti! laugh.gif

Ce mai faci? Vad ca n-ai mai scris.
O zi buna!
silviuMarian
Cherie Blossom ,Floare de cireasa in japoneza e Sakura (just for the record lol) blum.gif, Cireasa e dulce blum.gif
Eu zic ca poti sa depui efort fizic pentru orice mananci, totusi daca mananci 2-3 ciocolate pe zi o gustare de la mec etc... asta e exagerare, nu mai functioneaza, aici ai dreptate, deja se transforma in fibra sau masa musculara , nu mai arzi calori pur si simplu, le arzi in masa sau fibra musculara dar totusi nu ai celulita pe tine blum.gif, am avut o amica care facea hambal si arata super bine avea niste picioare musculare, in gen cum e feta aia japoneza cu pampoane in street fighter, cu picioare lungi, si cand venea de la antrenament avea un ciorap dala lung alb naughty.gif inebunise baietzi, si pentru ca alerga mult i se dezvoltase doar picioarele iar corpul luase forma, era fit sa zic asa , nu avea celulita sau etc, si manca destul de mult pentru ca avea nevoie de energie, totusi daca exagerezi cu mancarea, tot pui pe tine, da nici chiar diete sa mori de foame , mie mi se pare naspha sa nu poti sa mananci decat salate si porcari, cum am vzut unele fete, dar mancaruri gen fast food chiar nu face bine, desi e bun la gust.
Tine-ma la curent (220) daca vrei sa incerci sa faci exerciti fizice si iti dau eu niste linkuri dp yu tub sa te ajute biggrin.gif daca ai 10 - 20 min pe zi liber e chiar de ajuns, le faci prin casa daca nu ai chef sa iesi blum.gif blum.gif iti zic eu ca functioneaza, mai ales alergatul la fete, dc crezi ca prin america vezi oameni cu banderola pe frunte imbracatzi sport si alearga de le vine rau, ca baga mult fast food si tre sa dea jos.

Eu am fost ieri prin Carfour Babeasa cu prietenii ca singur nu ma duc blum.gif am cautat sa imi cumpar skate si nu am gasit au zis ca aduc in 2 saptamani la inter sport, apoi a zis grasu ca ii e foame (se intelege dupa prolecra blum.gif) si am mers la ikea a bagat grasu la hot dogi hahahaha ( cred ca nu ia ajuns blum.gif) macar a fost fun ne-am mai plimbat biggrin.gif, azi tre sa ma duc sa fac copie dp buletin dp certificat, 4 poze de buletin si sa ii dau 10 lei lu diriginta nush dc biggrin.gif si tre sa iau carnetu de cec, pana acu nu am luat nici o luna biggrin.gif stiti cumva daca imi da pe toate lunile, si cam cati bani e ? ar fi bine as lua un skate mai marfa, adidasi pt skate si niste genuchere pana mai invatz sa nu mai cad des blum.gif k am mai rupt niste blugi dabea luati de 2 zile blum.gif mai am 1.5 mil daca ar fi bani dp carnet vreo 2-3 mil ar fi bn biggrin.gif 1 mil adidashi, 50 lei genuchere si cotiere, si skate de la 1.5 in sus biggrin.gif si mai vreau si vreo 50 lei sa imi iau niste picaturi dastea florale sau ceva de genu, ca am inteles ca iti dispare teama. Dupa ce ies de la scoala ma mai duc sa caut, oricum cu ploile astea nu pot sa ma dau pe rampi :\ dabea astept sa fie cald sa zbor pe rampi blum.gif
Si fata nu iese pe ploaie biggrin.gif, ah nici macar nu stiu cum o cheama dry.gif
aaa poate sti tu Cherie vreun magazin de skateri biggrin.gif ?

Toate cele bune pupic.gif `
Cherie
Hehe, Cherie Blossom ce-mi place )).gif )).gif
Pai, in materie de diete, pot spune ca sunt experta: de infometare, de mancat mult, de de toate. Si cu sportul la fel. Nu numai ca nu-mi trebuie link-uri, fac sport de ceva ani, mai cu intreruperi, dar fac. Mai mult la sala, cand reusesc sa ajung, dar mai chinui din cand in cand si bicicleta de acasa. Iar miscare, crede-ma ca fac toata ziua. Ieri venise o viitoare colega in agentia unde lucrez eu si se inchina fata ei cum fac eu munca de birou... fara sa prea stau la birou. Sunt ca un titirez, nu am stare, nu pot sa stau intr-un loc, asta e firea mea, mai agitata )).gif Foamea nu o mai fac, mananc sanatos, in limita bunului simt, am abandonat orice fel de idee de dieta. Mai si eu scapari din cand in cand, dar asta e, toti trecem prin asa ceva. Iar cu fibra si masa musculara, e alta discutie si e mai complicata treaba smile.gif
Multumesc pt sfaturi pupic.gif Poti sa intri sa-mi citesti jurnalul daca vrei, sa vezi ce viata agitata am eu naughty.gif
Cat despre colega ta, e si normal, mai ales daca face sport de performanta. Plus de asta toate tin si de conformatia noastra, de genetic, de multi alti factori.

Ma bucur ca ai reusit sa te distrezi cu prietenii tai. Intrebare: au si mancare la Ikea??? wacko.gif Sau e vreun snack-bar, ceva acolo? N-am reusit sa ajung niciodata, e in partea cealalta a orasului si ar trebui sa dedic o zi acestui scop )).gif
Inca te mai astept cu vestile alea bune naughty.gif

P.S. Magazin de skateri, chiar nu stiu... Prin mall vitan, pe la Quicksilver, etc ai fost? Sau romana, O`neill? Sau acolo au skiuri si le-am vazut eu skatere? blushing.gif
silviuMarian
poi da in ikea au mancare si e eftin biggrin.gif e 1 leu un hot dog blum.gif
mi-e lene sa caut prin malluri si dastea cred ca o sa caut pe net biggrin.gif
e 6:21 si la si juma tre sa ma imbrac la 7 sa plec la practica meah ce lene am biggrin.gif
o zi buna
Cherie
Wow, chiar ca ieftina smile.gif

Ce sa-ti zic? Spor la practica si o zi senzationala hug.gif
Cherie
Pe unde umbli maestre? N-ai mai dat nici un semn, te astept cu vesti! hug.gif
Sexymom
Paste fericit baiat drag. Sa iti gasesti echilibrul, linistea, fericirea si implinirea sufleteasca.

PS: nu manca multe oua ca iti creste colesterolul blum.gif
Cherie
Imagine

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
silviuMarian
Buna la toate si paste fericit ! yaay biggrin.gif, imi cazuse netul pt. ca nu mi-a venit factura blum.gif si am fost la Zapp sa il platesc azi.
Cu fata nu mai m-am intanlit din pacate dar asta e, dar sigur o sa o ma intanlesc eu cu ea asa cred eu. In rest totul e cool smile.gif am ajutat-o pe Bunica si mi-a dat 60 de lei, si nu am vrut sa iau dar ma fortat blum.gif biggrin.gif mama 30 de lei tot ca am ajutat-o si il ajut si pe unchiu cu noul calculator bine ca nu cer bani da sigur imi da biggrin.gif blum.gif azi am cu ce sa ma distrez happy.gif\/

Voi ce mai invartiti ? ce mai faceti ? ce mai ziceti ? Cherie cum merge cu dieta blum.gif
Mai vorbim da ma cheama unchiu sa ii fac calculatoru blum.gif e entuziazmat cu noua achizitie blum.gif =))
Toate cele bune o zi super si Paste fericit !
Btw azi e pe pro tv la 9:45 pm Patimile Lui Hristos
L-am vzut demult la cinema e super uitati-va si voi dak nu l-ati vazut, poops !!
Cherie
Silviu cu dieta cred ca sunt ok blushing.gif
Ti-am zis eu sa nu stai 100 de ani pana sa vorbesti cu fata? blum.gif
Felicitari pt banuti cheer.gif si spor la toate!
Cum merge scoala?
silviuMarian
Hristos a inviat! Paste fericit yay la toate !
scoala merge super smile.gif vacanta blum.gif azi am mai facut 50 de lei ji eu happy.gif\/ astept sa deschida carfouru happy.gif
si sk8u e al meu in sfarsit blum.gif
o sa dau ji eu de carnet sa imi iau ulti tip de masina dacia blum.gif =)) ji sa ma angajez ji eu part time la un restaurant ca tre banii in ziua de azi ;;) blum.gif
Vb cu o fata emma pe mess de ceva timp dar nush cum sa ii zic sa ne intanlim undeva Oo cum pot sa ii zic ?
silviuMarian
Adik nu vreau sa para o intanlire, vreau sa o cunosc in realitate ca tot vorbim pe mess de mulllt happy.gif deci vreau sa o chem undeva cu un motiv biggrin.gif vai trebuie sa iti dau un cd cu nush ce film ma gandeam blum.gif dar o sa zica : dai lu Sistem si il iau cand vin cu parinti la el, familia lui Sistem e prieten de familie sau rude nush cu familia lui si Sistem e prieten cu mn

Am si eu o intrebare dak stitzi cumva daca e deschis in carfour astazi ?

Ce atzi facut de paste, v-ati distrat ? Oua, miel, musafiri, chesti blum.gif ? eu nu am mancat nici oua nici miel k eu nu mananc oua si miel biggrin.gif banuiesc ca nu e pacat sau ceva, dar musafiri am avut, varul meu care am copilarit si nu l-am vzut de 3-4 ani acum are 20 de ani el e modelul in neamu' nostru blum.gif numai 10 la scoala acum la facultate, e si contabil, facea si teatru, si isi sustine el familia si frati cu bani ma mandresc ca e varu meu biggrin.gif, si vara mea de varsta mea, care am copilarit cu ea acum era insarcinata la 18 ani m-a socat pe moment, dar am inteles ca are un sot bun care o iubeste, totusi parca o vedeam copila de demult, lumea din jur care ii stiu de mici se maturizeaza are slujbe se casatoreste sau are pe cineva uite ba chiar are si copii si numai eu sunt singur sleep.gif inca in clasa 10-a, inca fara slujba, inca fara carnet, foarte nasol, ma intreb daca imi voi intemeia o familie vreodata, sper sa am un copil candva asta mi se pare ca ma va implini. Dar ma gandesc ca eu nu am nici o prietena, si sunt in urma cu 2 ani la scoala, si habar nu am spre ce slujba sa ma indrept, cum sa imi gasesc vreodata o nevasta sleep.gif acum realizez ca dependentza de calculator m-a rapit 3 ani de la realitate. Dar o prietena mi-a spus, m-ai bine te-ai trezit acum decat mai tarziu sau niciodata, si are dreptate nu mai pare asa tragic cand am auzit asta. vai vai zici ca-s emo kid blum.gif anyway... timpul nu e chiar pierdut biggrin.gif
BTW
Aseara pe la 1 seara eram prin parc cu doi prieteni, si am auzit o pasare care nu am mai auzit-o vreodata, nu era apsolut nimeni in parc, dar arata super marfa picura usor, Jeleu a spus ca e privighetoare sau ceva biggrin.gif oricum canta super, mereu diferit parca vorbea biggrin.gif nu am mai auzit asa ceva happy.gif. Oricum ma bucur ca am pacea mintii si nu mai sunt deprimat, acum pot sa imi repar greselile din trecut, multumesc si voua ca m-ati ajutat, ce bine ca am dat de forumu asta cu asa femei inteligente si cu suflet bun biggrin.gif
Paste fericit si Hristos a inviat! toate cele bune !!!
Cherie
1. Da, e deschis Carrefour azi, dar are program scurt (4 sau 6 depinde de magazin)

2. Spune-i fetei sa iesiti sa stati mai mult de vorba, la un suc, nu se va supara, trust me, cred ca asteapta de mult aceasta invitatie naughty.gif

Un job part-time ar fi o super idee, mai ales ca te pricepi la calculatoare, poti gasi ceva part-time in domeniul IT si chiar platit decent. Cauta si u, bestjobs, ejobs, alea alea. wink1.gif

Spor la toate si distractie placuta!
Sexymom
CITAT(silviuMarian @ 28-04-2008, 11:30 AM) *

ce bine ca am dat de forumu asta cu asa femei inteligente si cu suflet bun biggrin.gif

Cherie scrie undeva ca suntem si frumoase?? tease.gif blum.gif lol.gif

Ma bucur mult ca esti prin preajma si ca esti ok. pupic.gif
silviuMarian
ah! am uitat sa mentionez, si frumoase normal smile.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 03:51 PM) *

Cherie scrie undeva ca suntem si frumoase?? tease.gif blum.gif lol.gif

Scrie naughty.gif

CITAT(silviuMarian @ 28-04-2008, 04:43 PM) *

ah! am uitat sa mentionez, si frumoase normal smile.gif

Sexymom
Ce faci de 1, 2 Mai? pleci undeva??
I-ai dat intalnire gagicii dupa mess? eu cred ca nu ai nimic de pierdut daca o intrebi daca nu iese la o coca.De aia la sticla nu la plic lol.gif

silviuMarian
azi mai lenevesc putin pan la 3-4 ma uit la nish cursuri ale universitati Yale e interesant biggrin.gif si asa nu am ce face biggrin.gif apoi ies pe undeva cu prieteni vad ca emma nu e online sa o invit la un suc la plic lol.gif altfel nush sa dau de ea blum.gif
ji maine vine renzor din germania si imi aduce skatu deci rampe scrie pe mn blum.gif
yu ce faci in zilele astea libere ce metode de relaxare ai biggrin.gif
Sexymom
Eu sunt la scarbici si azi si maine.Ma platesc ceva mai bine si imi iau liber cand am nevoie cu adevarat, acum nu avea rost sa raman acasa, azi sunt acasa si socru si sotul.Deci nu ma dau in vant dupa o relaxare cu ei )).gif .

Cred ca abia astepit sa iti vezi sketu )).gif , ce m-as da si eu cu el lol.gif , dar pana imi cumpar ma dau in bicicleta. )).gif
Vreau sa imi iau o bicicleta noua , din aluminiu, cu roti mici, din alea care se fac plic si se baga in portbagajul masinii.
Sexymom
-Ce mai faci? fugisi cu fata in lume de nu mai dai nici un semn???
Cherie
Nu a fugit, am vorbit eu cu el pe mess, pana mi-a cazut tampenia de net.
silviuMarian
hehe sexymommy marire de salariu, sambata, zi libera, suna bine , poi maine e week-end ce zici iti lasi sotul si te duci pe undeva la plimbare ? poate prin herastrau la marginea lacului pe iarba biggrin.gif uiti de timp, griji, tot, ai nevoie cu adevarat de zi libera ca asta ? sa nu cumva sa devina rutina munca biggrin.gif happy.gif good luck cu bicicleta care se face plic, suna bine blum.gif iti doresc week-end placut happy.gif

aa, iti cazuse netu credeam ca ai iesit

oricum mi-am luat skate dar nu din germania pt. ca mi-a spus ca erau la 3 mil, m-am ofticat putin ca nu mi-a dat telefon sa imi zica, si ii spuneam sa il ia , da' mi-am luat din carefour la 1 mil cu tot cu protecti, si mere bn e ok,

azi am stat iar numai afara, si cu, cat stau mai putin acas cu atat ma simt mai bn happy.gif, am fost sa isi ia un prieten role de prin romana, o pizza, o bere, eu am baut jumate si am aruncat-o k sa nu ma ia ameteala blum.gif, apoi renzor saracu sa dus la scoala, eu si dyyzi fiind liberi azi, el de la munca eu de la scoala, ne-am gandit sa merem pe la rampe sa isi foloseasca si el noile roti de la role, pei nu happy.gif si ne-am dat pe rampe, ba cu role ba cu skatu ba cu bicicleta, le-am schimbat asa de la unu la altu am jucat si o leapsa , ne-am jucat cu o steluta deaia ninja, a dat 20 de lei si pe aia =)), a, fostt si un concert in parc in mijloc da' am plecat repede, a fost marfa biggrin.gif am venit acas la el, eram frant, am stat putin pe la el, am mancat am stat la taclale, nici nu a trecut juma de ora ne-au chemat astia iar pe afar, iar cu skate-u prin colt a venit si renzor de la scoala ne-am strans de prin toate locurile o gramada de oameni biggrin.gif sistem, sugaru, mohamad numa nume dastea de scena blum.gif =)) si am stat la vorba fiecare ce a mai facut biggrin.gif semnite suc tot sa stai blum.gif apoi m-am dus pe la dyyzi iar sa ne odihnim iar blum.gif n-am jucat vreo juma de ora pe calculator, m-a chemat jeleu pe la el am stat de vb am venit acas la 23:53 biggrin.gif, asa mai da, ce bn ca am scapat de dependenta asta de calculator, deprimari, intrebari, griji, frici si porcari de gen, am aflat un mare adevar, Dumnezeu exista, a existat din-totdeauna, ne iubeste neconditionat, de fapt El e singurul care ne iubeste cu adevarat neconditionat si cand murim ne ducem la El si la cei care sunt la ei deja happy.gif nu ne stingem nu nik, aia care se asteapta sa se stinga imi pare rau pt. ei, ca vor fi dezamagiti biggrin.gif inainte ma gandeam vai a mai trecut o zi si moartea sa apropiat, acu ma gandesc, a mai trecut o zi frumoasa si sunt mai aproape sa Il intanlesc pe Dumnezeu happy.gif, singura frica care tre sa o avem e aia ca ne despartim de cei dragi temporar, atat happy.gif, care mai are frici dastea de moarte sau nu ma crede sau nush, dak aveti pe cineva cu aceias problema, sau deprimati, tristi probleme prin viata, sa mi dati pe mana mea, psihologul silviu hahaha le arat adevaru pe baza stintifica, quantica, religioasa, spirituala sau cum o fi tot raspunsu tot ala e hehe . poate ma fac si psihiatru lolz ajut si lume, vai mi-am descoperit vocatia, acu vreo 3 ani am studiat si psihologia omului, pe net niciodata nu se stie poate ma fac psihiatru psiholog ceva nu de alta dar imi place sa ajut lume, mai ales ca stiu ca am trecut prin asa ceva si e cel mai rau ce ti se poate intampla. imi place sa si stau de vorba deci e perfect

yay maine o vad pe emma abea astept, nu mai am spuma de par dar nu e tragedie hehe blum.gif i-am cerut numarul mi l-a dat fara sa intrebe pt ce imi trebe happy.gif , mc ti-am urmat sfatu si ce sa vezi ai avut dreptate happy.gif esti de vis, te pricepi sti ce gandesc fetele , azi iar mi-am cheltuit toti bani cum fac eu deobicei, tre sa fac eu rost de nish verzisori, poate ma duc la unchiu ii stric calculatoru si imi da nish bani sa il fac din nou =)) poi sa scot fata la un suc poate ii e sete maine se anunta cald blum.gif

O intrebare am ji eu, doare cand iti dai gaura in ureche ? am un cercel si tre sa il port sa ma simt eu liber, dar mi-e frica de ace de mic, saptamana asta mi-a luat sange pt analize, am intors capul am tras sapca pe ochii apoi, nu prea am simtit durere, decat senzatia aia de metal de intepatura ... mi-a spus asistenta sa stau putin intins ca s galben la fata, dar eu de fapt eram galben de frica, nu ca mi-a luat sange =))) mama nu avea nik, mi-a zis asistenta, cum esti asa mare si ti-e frica de ac, in fata la o fata tot asa tie frica =)))) tare asistenta blum.gif
a uite si o poza de a mea, dak ma vedeti pe strada ma opriti neaparat e foarte important blum.gif si va fac cinste cu un suc, cafea, o bere o pizza o ciorba de burta, un curcan prajit blum.gif, dupa preferinte blum.gif, dak nu ma prindeti cu bani face-ti voi cinste hahahaha, ar fi prea coincidenta Imagine

cand ma apuc sa vorbesc nu mai ma opresc hehehe
va urez toate cele bune si "peace and love" pace si iubire cum zice americanu happy.gif week-end placut poops:*
Cherie
Hehehehehe, ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu si i-ai cerut nr. de telefon cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ti-am zis eu ca ti-l da fara probleme? naughty.gif

Deeeeeeeeeeeci, maine, vii cu detalii da?? Ca te alerg altfel )).gif
Spor la intalnirea cu Emma! cheer.gif salut.gif
Sexymom
CITAT(Cherie @ 09-05-2008, 09:55 PM) *

Nu a fugit, am vorbit eu cu el pe mess, pana mi-a cazut tampenia de net.

Deci cu el vb cu mine nu, ti-m trimis invitatie sa te bag in lista dar nici un accept.Nu-i bai )).gif

Silviu esti tare dragut, ma bucur mult ca totul este ok, vezi ce bine este sa ai incredere in tine? si la cum arati sigur Emma e indragostita naughty.gif

[quote name='silviuMarian' date='10-05-2008, 02:52 AM' post='132401']
hehe sexymommy marire de salariu, sambata, zi libera, suna bine , poi maine e week-end ce zici iti lasi sotul si te duci pe undeva la plimbare ? poate prin herastrau

Hahaha, cam greu sa ajung acolo de la mine din Madrid, poate sa ies in Gradinile Capriciului sau Retiro )).gif )).gif
silviuMarian
Cherie esti tare happy.gif , hey dc nu mai va vede omu' pe mess ? mai stam la vorba cand aveti timp happy.gif
hey mersi SexyMommy, eu nu ma vad asa dragut blum.gif poate asa se vede in poza happy.gif mc oricum, o sa zic ce sa intamplat cand vin acasa
hehehe, am uitat ca esti in Madrid, dar tot tre sa fie vreun loc pe acolo gen herastrau sau si mai frumos blum.gif deci distractie placuta happy.gif, si tie Cherie !
Toate cele bune happy.gif!

hey pisicul tau din avatar mai face multe flotari blum.gif ? cred ca doboara recordul
Sexymom
6Multumesc, si tie la fel.
Eu una ma distrez acum la scarbici )).gif

Macar el sa faca miscare , ca eu am deja praful pe role si bicicleta de 5 cm. )).gif
Cherie
Haaa?!? Cand mi-ai dat??? Eu n-am gasit nimic wacko.gif sorry.gif
Hai ca-ti dau un PM sa-mi id-ul pupic.gif
silviuMarian
hehehe poi cand ai timp liber stergi prafu, si scoti rolele sau bicla la o plimbare sa nu se prictiseasca =))))
si zau mai lasa tigarile sleep.gif eu eram dependent deala gen 1 pachet - 1.5 pe zi si acum deloc sau rar la o ocazie ceva, sau cand sunt nervos, schimba tigarea cu ... seminte sau nush ceva ... sa iti treaca nevoia de tigara blum.gif zici hai k ma duc pe balcon la o seminta, in loc de tigara blum.gif
ciao happy.gif
Cherie da-mi id-u tau poate stam toti la o conferinta candva happy.gif al meu e neo16silver happy.gif
peace and love \/
Sexymom
Silviu, eu nu fumez decat rar, sa ma prostesc, cred ca lui Cherie ii era adresat mesajul.
O sa scot si rolele de la naftalina, asta daca se opreste ploaia intr-o saptamana.
-Ti-am spus ca vreau sa imi iau o super bicicleta? una care e din aluminiu, super usoara , are roti mici de pegas si se face plic sa o bag in portbagaj??? o visez si noaptea, daca iau o prima mi-o cumpar ( deocamdata e vis, costa 200 de euro)
Cherie
blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Sexymom
Cherie, ai iesit dupa seminte?? ia din alea de dovleac ca sunt mai sanatoase tease.gif si dau un aer mai intelectual la munca lol.gif lol.gif
Cherie
Oh da, exact ce-mi lipsea )).gif )).gif

Vezi ca ti-am dat add naughty.gif

Eu sunt pe mess cu Silviu blum.gif
Sexymom
naughty.gif saluta-l din partea mea )).gif

Pe mine m-a scos sefa la o tigara, ea fumeaza nu eu blum.gif
Cherie
Am fost si eu acum la o tigara si constat ca vine o mare ploaieee dry.gif
silviuMarian
hey sa va arat nish poze care mai sunt prin photobucket, si asa n-am ce face blum.gif happy.gif
desenele mele si altele, criticile sunt acceptate blum.gif biggrin.gif cand mai uploadez dastea mai noi mai pun
Imagine
Imagine
Imagine
http://i180.photobucket.com/albums/x153/silverkunkun/oi.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x153/silverkunkun/renzorwalleffectlightflare2.jpg
Imagine
Imagine
Imagine 3 ore m-a luat asta cu naruto hahaha
Imagine
cantareata mea preferata momoko, canta super super super bine, da-ti pe you tube un search cand aveti chef berryz kobo special generation happy.gif
Imagine
toata gasca biggrin.gif
Imagine
eu modificat prin photoshop

si o sa mai bag nish chesti alta dat biggrin.gif

vroiam sa zis sexymommy da-mi id-u tau, vai unde imi e capul blum.gif
Sexymom
Gata, il ai in pm.
silviuMarian
te-am add happy.gif
Cherie
Ahh, ce mi-ar placea si mie sa stiu sa lucrez in Photoshop, sa-mi fac poze cu mine slaba clap.gif clap.gif clap.gif
Am vazut eu intr-un film despre lumea revistelor de moda din NY cum se ajustau pozele si incepusem sa visez giggle.gif

Cred ca o sa-l rog pe colegul meu sa-mi arate si mie naughty.gif naughty.gif naughty.gif devil.gif
Sexymom
Ce mai faci? cum merge scoala?
silviuMarian
Hey ! long time no see, ce mai atzi facut zilele astea ? smile.gif
app de somn imi place pe caldurile astea sa stau treaz pana intre 3-6 noaptea cu prieteni pe afara ori la o dota si apoi sa dorm cat mai mult de obicei pe la 3, sa nu prind caldura aia mare biggrin.gif seara e asa racoare afar, imi da ceva peste cap, deregleaza organismul ? asa m-am invatzat de la un timp smile.gif

acu am dormit pan la 11 minune k m-au trezit veri mei aia mici mici biggrin.gif dar ma simt obosit Oo

ne mai vedem buh-bye!
Panda
CITAT(silviuMarian @ 10-05-2008, 03:52 AM) *

, am aflat un mare adevar, Dumnezeu exista, a existat din-totdeauna, ne iubeste neconditionat, de fapt El e singurul care ne iubeste cu adevarat neconditionat si cand murim ne ducem la El si la cei care sunt la ei deja happy.gif nu ne stingem nu nik, aia care se asteapta sa se stinga imi pare rau pt. ei, ca vor fi dezamagiti biggrin.gif inainte ma gandeam vai a mai trecut o zi si moartea sa apropiat, acu ma gandesc, a mai trecut o zi frumoasa si sunt mai aproape sa Il intanlesc pe Dumnezeu happy.gif, singura frica care tre sa o avem e aia ca ne despartim de cei dragi temporar

O intrebare am ji eu, doare cand iti dai gaura in ureche ?

ma invit singura la discutie )).gif )).gif
ma bucur ca l-ai gasit pe Dumnezeu... el mai mare castig din viata asta si cealalta wink1.gif

nu doare cand iti dai gaura in ureche daca te duci la un centru de piercing si "te gauresti" cu pistol special care foloseste cercel steril... treb sa-l pastrezi pe acela cam 2 sapt. inainte de a-l folosi pe al tau.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.