Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Albert
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
albert
salut.gif Salutari! Nu sunt "forumist" de meserie, dar am aflat de site-ul asta de la un coleg de serviciu si mi se pare ok.
Ma descurc cam greu cu atatea "locasuri". Poate ma ajuta si pe mine cineva sa nu ametesc. tease.gif
LionKing
CITAT(albert @ 12-06-2006, 03:56 PM) *
salut.gif Salutari! Nu sunt "forumist" de meserie, dar am aflat de site-ul asta de la un coleg de serviciu si mi se pare ok.
Ma descurc cam greu cu atatea "locasuri". Poate ma ajuta si pe mine cineva sa nu ametesc. tease.gif
Bine ai venti, Albert! Incearca sa citesti Regulamentul sa te acomodezi cu cativa termeni folositi pe forumuri in general, sa citesti ce s-a scris pana acum si intreaba tot ce iti este neclar. Imediat ce apari iar o sa mut acest mesaj pentru ca ai raspuns (din greseala cred) la "Mica publicitate". Astept semnul tau!
albert
Bine! Multumesc! Ma uit si mai vorbim!

P.S.: Daca muti mesajul, unde mai intreb ce am de intrebat?
LionKing
CITAT(albert @ 12-06-2006, 05:24 PM) *
Bine! Multumesc! Ma uit si mai vorbim!

P.S.: Daca muti mesajul, unde mai intreb ce am de intrebat?
O sa il mut la "Userii se prezinta" si o sa fie un subiect nou, cu numele tau. Poti sa intrebi oriunde pana te inveti cum merg lucrurile, apoi o sa vina de la sine. Rabdare! smile.gif
Tomy
Salut, Albert welcome.gif "Noua" sunt si eu dar sigura sunt ca gasca ne accepta asa, incepatori blum.gif Ai sa vezi ca nu-i asa greu, te "bagi" in "vorba" unde iti place, adica citesti tema si acolo deschizi biggrin.gif Te astaptam sa "petrecem" haninoroc.gif
alex25
Salut Albert!

Vezi ca pe forumul asta e invazie de femei si au tot felul de idei din-astea... de femei smile.gif Nu le lasa sa te convinga, mai degraba incearca tu sa le convingi pe ele... biggrin.gif
albert
[quote name='alex25' date='12-06-2006, 07:30 PM' post='272']
Salut Albert!

Vezi ca pe forumul asta e invazie de femei si au tot felul de idei din-astea... de femei smile.gif Nu le lasa sa te convinga, mai degraba incearca tu sa le convingi pe ele... biggrin.gif [/q
salut.gif Hai noroc! Facem echipa si nu ne dam batuti! Facem noi fata cumva!

Au ce urat a iesit. blushing.gif Ce-am gresit la mesajul anterior?

Heeeei!! Am scris un mesaj nou si nu se vede ca nou! wacko.gif Ce se intampla?
Nessie
Albert, daca acelasi membru da mesaje consecutive la mai putin de 5 minute distanta, acestea se unesc intr-unul singur pentru a evitat derutarea celorlalti si aglomerarea forumului cu mesaje prea scurte.
Nessie
CITAT(albert @ 13-06-2006, 05:12 PM) *
Au ce urat a iesit. blushing.gif Ce-am gresit la mesajul anterior?
Pentru a cita un mesaj folosesti butonul "Reply" imediat de sub respectivul mesajul.
Cand tu iti compui apoi mesajul, va aparea si mesajul citat intre[quote][/ quote]
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.