Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Poza site-ului
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
alex25
Imi place cum se schimba mereu poza de sus, cea cu animalele(animalul) ... care-i ideea? am observat ca daca dau click pe ea se schimba si revine la pagina la care eram inainte. Ceilalti care sunt pe forum pot vedea schimbarea?
diana.triscau
clap.gif Ce fain!!! Nu stiam ca se schimpa daca apas pe ea! Suuuuper! cheer.gif
LionKing
Ne bucuram ca va place! smile.gif Poza poate fi schimbata prin click sau se schimba automat la fiecare minut. Toti cei care sunt pe forum vad aceeasi poza (trebuie sa dati "refresh" pentru actualizare).

Daca aveti poze clare, la o rezolutie buna cu animalele voastre si doriti sa apara in logo, puteti sa le trimiteti pe OneDen@oneden.com. (In functie de poza furnizata vom decide daca poate fi integrata.)
cerasela
Eu am votat cu porumbeii! Mi se par draguti ca stau pe cuvinetele one si den. giggle.gif
O pisicuta se poate? Nu am poza buna cu a mea, dar o sa mai caut. wink1.gif
alex25
Cool. Nu ma mai satur sa dau clici pe logo biggrin.gif
diana.triscau
Si broscuta sta pe nume! clap.gif
Bindy
Nu am mai intrat de multisor si am vazut ca intre timp s-a imbogatit colectia de poze! clap.gif Imi place la nebunie aia cu lebedele! Bravo! wink1.gif
alex25
Da, am vazut ca sunt vreo 5 noi. Bravo, sunt chiar faine! Ar trebui sa modificati si formularul ala de vot, sa le includeti pe toate. Aia cu delfinul seamana cu logo-ul Delphi blum.gif, dar e marfa.

Si mie imi place aia cu lebedele.
LionKing
Formularul a fost modificat, dar din pacate, cei care ati votat deja nu va puteti schimba votul. Asteptam mebrii mai noi sa isi exprime parerea. wink1.gif
fiona
Marfa tare aia cu delfinul!!! biggrin.gif Parca mai are putin si uda ecranul. )).gif
emu
super smile.gif

aveti cu pisicuta pana la urma? ca eu n-am reusit sa vad. poate o "alerg" eu un pic pe a noastra azi sa-i fac poze biggrin.gif
alex25
Pai e una cu pisicuta....
se schimba cand dai click pe logo... uite, eu am gasit-o:
pisicuta cu ratonul
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.