Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pumby
M-am hotarat in sfarsit sa scriu si eu; am tot citit ce au mai scris unele fete pe aici si am aflat lucruri interesante.
ina_ceva
Si ? Ce dieta te-ai hotarat sa tii? Noi suntem alaturi de tine, sa te sprijinim hug.gif
Bine ai venit! give_rose.gif
pumby
Sa va zic cate ceva despre mine. Am 25 de ani si acu 1 an si jumatate am tinut un regim dat de nutritionist si dupa ce l-am abandonat m-am ingrasat dublu.... sad.gif acum de 2 sapt tin regim dat de o doctora, fac si acupunctura si vad ca incepe sa dea rezultate. am tinut 12 zile regimul yin-yang, iar acum de 3 zile am schimbat regimul. in 15 zile am slabit 4 kilograme...acum am 81....sper sa dea rezultate si sa nu ma opresc pana sub 70 smile.gif
pumby
[b][color=#3333FF]Dieta pe care o tin acum se numeste Max-Plank si este aceea care in prima zi se mananca spanac la pranz...sper ca o stiti.
Azi am mancat asa:
-dimineata:ceai cu lamaie(nu pot sa beau cafea) si o felie de paine prajita
-pranz: 2 oua fierte cu salata verde si rosii
-cina: sunca de praga si salata verde
Andreea-Rodica
Bine ai venit! Si mult succes cu dieta! hug.gif
Nessie
Bine ai venit! floare.gif

Stiu dieta ta ca pe dieta de schimbare a metabolismului, daca e aia cu miel la un moment dat. grin.gif
Eu stiam ca la dieta asta nu se slabeste neaparat, dar la tine merge bine vad. Felicitari! cheer.gif

PS:Pumby, vad ca ai incercat sa iti pui ticker, dar nu a iesit. Uite, citeste aici despre cum sa faci: Cum sa imi pun ticker?.
dany
Pumby , bine ai venit pe Oneden si multa , multa bafta cu slabitul give_rose.gif !!!

Mie , sincer , mi se pare ca mananci fffff putin pe zi dar ...daca doctorul tau zice ca e bine ...poate stie ce spune .
Sexymom
Bine ai venit intre noi. pupic.gif
Ma bucur ca esti ambitioasa si ti regim , dar dieta ta nu e cea mai potrivita, o spun din experienta, eu am tinut-o de cel putin 4,5 ori, are rezultate EXTRAORDINARE si de MOMENT.prima data am slabit cu ea 8 kg in 13 zile ( pe bune, nu mint), a doua si a treia oara cate 4 kg in 13 zile. Dar am pus in luna urmatoare 6,7 kg .....
Recomand slabitul incet si sigur....asa cum imi propun eu zi de zi si nu reusesc. sad.gif
Sa sti ca Yang si Yin sunt mult mai usor de tinut si mult mai satatps, daca ai si o imaginatie bogata poti combina alimentele in asa fel incat sa vrei sa mananci tot timpul numai legume.
Tzutzi80
Bine ai venit! Si eu iti recomand slabitul incet dar sigur. 500gr-1kg pe saptamana e suficient. Plus ca daca incepi sa te alimentezi sanatos (vezi regimul Montignac sau WW), regulile iti vor ramane adanc intiparite si usor de urmat si dupa ce atinge greutatea dorita. Eu am tinut Montignac acum aproape 2 ani. Am slabit 15kg si mi-a luat un an de zile sa le pun la loc in conditiile in care mancam ca o sparta si numai produse de fast-food si dulciuri. Acum tin WW, dar cred ca tot la Montignac ma intorc dupa ce imi fac toate poftele
axe10
CITAT(pumby @ 15-03-2007, 08:09 PM) *

Sa va zic cate ceva despre mine. Am 25 de ani si acu 1 an si jumatate am tinut un regim dat de nutritionist si dupa ce l-am abandonat m-am ingrasat dublu.... sad.gif acum de 2 sapt tin regim dat de o doctora, fac si acupunctura si vad ca incepe sa dea rezultate. am tinut 12 zile regimul yin-yang, iar acum de 3 zile am schimbat regimul. in 15 zile am slabit 4 kilograme...acum am 81....sper sa dea rezultate si sa nu ma opresc pana sub 70 smile.gif

Bine ai venit printre noi...mai bine nu veneai grin.gif ...vorbesc aici de ingrasat ,normal...iti urez succes si sper sa te ajutam sa iti mentii moralul ridicat ca asta e important...sa nu cazi in depresie. Aici se tin multe regimuri...alege ce ti se pare mai usor de tinut ca altfel abandonezi....
Hai ca te-am incurajat...acum treci la treaba .... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

julyalina
'neatza pumby! bine ai venit printre noi pupic.gif
buretel
buna dimineata pumby si bine ai venit printre noi give_rose.gif
multa bafta la pierdut kilogramele! si have fun, pe aici e o gasca foarte vesela wink1.gif
bubbles
`neata si bun venit printre noi..stiu si eu dieta de care vb wink1.gif numai ca sa ai grija sa nu te apuce lesinurile mia tarziu grin.gif vb ff serios
pumby
Multumesc mult pentru incurajari.Stiu ca dieta yin-yang e mult mai buna, am simtit pe pielea mea si ca e mai usor de tinut...dar daca asa mi-a recomandat medicul...azi am mancat asa:
-dim:1 ceai cu 1 felie de paine prajita
-pranz:un ou fiert, o felie de cascaval si 2 morcovi
-si diseara urmeaza iaurt si fructe
Sper sa pot duce la bun sfarsit dieta. Repet, imi convenea si mie mai mult yin-yang.
Karin
Pumby bine ai venit! floare.gif
Sper sa te simti bine aici cu noi si kg sa se duca, atatea cate vrei tu! wink1.gif
pumby
Nessie ms mult pt pontul cu tickerul pupic.gif Dieta pe care o sti tu cu miel la un moment dat este foarte asemanatoare cu a mea, numai ca eu in ultima zi la cina nu am miel, ci orice vreau eu smile.gif Inainte sa incep aceasta dieta, adica pana acum 4 zile am tinut 12 zile de yang-yin si era super.....acum cam fac foamea...dar asta e. Ma consolez cu gandul ca o sa treaca si urmatoatele 10 zile si probabil o sa trec din nou la yang-yin. Fac si bicicleta, mers pe jos, acupunctura(acum de 2 ori/sapt), masaj anticelulitic la 2 zile (prietenul meu e maseur smile.gif ).Va multumesc tuturor pentru incurajari si pt o primire asa calduroasa pupic.gif pupic.gif
Nessie
Buna treaba cu prietenul maseur. naughty.gif Asa as sta si eu de draga la jumulic celulita. Si acupunctura e super. Mai este aici o fata (Amalia0701) care face si tine yang-yin. A slabit bine de tot in 2 luni.
pumby
Am citit jurnalul Amaliei si am vazut ...inclusiv pozele de la acupunctura. Am tot citit pe aici diverse jurnale si am aflat lucruri f interesante si utile smile.gif Faza cu prietenul maseur e ok k nu mai trebuie sa dau bani pe masaj, numai ca de 2 ani si jumatate acum e prima oara cand imi face si mie masaj constant, nu asa..o data la 2 luni, dar e asa de dureros masajul, am chiar si vanatai, dar la vara cine o sa fie frumoasa... )).gif Va urez tuturor un sfarsit de saptamana superb, insorit si relaxant!!! pupic.gif
BLUELIFE
eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg
pumby
CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 03:31 PM) *

eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg

Super! Dar pe urma te-ai ingrasat la loc, dupa ce ai terminat regimul sau ai tinut o dieta in continuare?
bubbles
si eu am tinut asta de schimbare dar nu am resistat mai mult de 6 zile in care dadusem jos 6 kg biggrin.gif dar nu le`ampus la loc fiindca imediat m`am apucat de WW wink1.gif
buretel
CITAT(pumby @ 16-03-2007, 01:53 PM) *

Nessie ms mult pt pontul cu tickerul pupic.gif Dieta pe care o sti tu cu miel la un moment dat este foarte asemanatoare cu a mea, numai ca eu in ultima zi la cina nu am miel, ci orice vreau eu smile.gif Inainte sa incep aceasta dieta, adica pana acum 4 zile am tinut 12 zile de yang-yin si era super.....acum cam fac foamea...dar asta e. Ma consolez cu gandul ca o sa treaca si urmatoatele 10 zile si probabil o sa trec din nou la yang-yin. Fac si bicicleta, mers pe jos, acupunctura(acum de 2 ori/sapt), masaj anticelulitic la 2 zile (prietenul meu e maseur smile.gif ).Va multumesc tuturor pentru incurajari si pt o primire asa calduroasa pupic.gif pupic.gif

e fain sa ai prieten maseur naughty.gif

pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara huh.gif

cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" pupic.gif sper sa te simti bine printre noi hug.gif
pumby
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 04:22 PM) *

CITAT(pumby @ 16-03-2007, 01:53 PM) *

e fain sa ai prieten maseur naughty.gif

pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara huh.gif

cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" pupic.gif sper sa te simti bine printre noi hug.gif

cred ca e ok cu iaurtul....dak asa scrie acolo...eu asa fac...sper sa fie ok, am mai mancat iaurt la cina si a fost bine, nu am avut nici un fel de problema.
bubbles
da si eu mai mananc iaurt seara cu putina coaja de graham si nu am nimic...chiar e mai bine ca tine de foame wink1.gif
himere2005
esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai?
pumby
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 06:45 PM) *

esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai?

Ms mult pt compliment blushing.gif Am 1,70 m , iar in poza de la avatar aveam 70 kg smile.gif, de revelionul trecut. Sper cat de curand sa ajung la greutatea de atunci...pana in vara reusesc eu blum.gif
amalia0701
Servus!
welcome.gif
Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti.
Cum de faci acupunctura doar de 2 ori pe saptamana?
Io din 22 incep a treia serie de cate 10 sedintze zilnice.
Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang.
Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang.
Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos.
Iti doresc succes !

pumby
CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 08:36 AM) *

Servus!
welcome.gif
Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti.
Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang.
Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang.
Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos.
Iti doresc succes !

Ms mult pt incurajari...Cu acupunctura am facut asa: 12 sedinte(6 pe sapt) si acum 2 sedinte/sapt. Asa a zis doctora. Ea asa face...iar astea 2/sapt nu stiu inca pt cat timp o sa le fac...probabil un an pt reglarea metabolismului. Sa sti ca eu am incercat sa mai tin dieta asta de acum, dar nu am reusit, dupa 3 zile mi s-a facut rau, dar de cand fac acupunctura nu mai am probleme, ma simt bine si chiar nu imi mai este asa foame sau cel putin nu imi mai este pofta prea mare de anumite mancaruri(la mine gateste mama toate bunatatile). Mi-a mai dat doctora sa iau si SLIM DRINK(produs natural pt scaderea in greutate), o bautura urata la gust si ferrum phosphoric, niste granule homeopatesi sa imi dau cu unguent cu arnica pe vergeturi. Dieta yin-yang am tinut-o doar 12 zile si mi-a palcut tare mult. Mi s-a parut mai usoara decat cea pe care o tin acum. Si pemine ma doare cumplit masajul...dar trebuie sa suportam k vine vara si tre sa fim frumoase smile.gif
pumby
Meniul de azi smile.gif :
-dim: ceai cu lamaie si 2 morcovi
-pranz: peste trebuia fiert, dar nu imi place asa mi-am facut la gratar cu rosii (un deliciu, un adevarat festin tinand cont ce am mancat in ultimile zile yahoo.gif )
-seara, urmeaza gratar de vita si salata verde (are un gust vita la gratar.. wacko.gif e mai buna la capac sau la cuptor, dar nu e voie, oricum am facut o abatere azi)
E o zi superba asa ca o sa ies pe afara sa ma plimb cateva ore blum.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 08:36 AM) *

Servus!
welcome.gif
Iti doresc succes !

Bei, tu esti (h)eroina...auzi sa te invineteasca si sa rezisti...cand apari prin Buc sa te vad ca de abia astept sa te vad.Bravo, bravo, bravo...
Pumby....sa te vad si pe tine slaba...la treaba fetelor.
amalia0701
Servus!
Azi am reusit sa fac m,asaj, am crezut ca mor de durere.
Io ma vautam si maseorul se plangea ca nu-l las sa isi faca treaba )).gif
Pentru ca am mucnit azi o sa imi iau liber marti, asa ca mi-am programat alta sedintza atunci.
Ar trebui sa fac mai des, macar din 2 in 2 zile dar nu imi pot potrivi programul cu al lui sad.gif
Fiecare dr. face acupunctura in schema lui.
Io am luat in prima luna FANG FENG, un produs chinezesc, homeopat pentru eliminarea grasimilor din sange.
Dar pentru ca eu tzin regim de 2 ani nu am probleme cu colesterolul asa ca nu am mai luat.
Ma gandeam acum sa studiez si eu DIETA DANEZA, poate ma puc de ea de vineri, caci de joi incep acupunctura si mi-ar fi mai usor, ma mai gandesc.
Sper ca ti-a priit plimbarea, weekend placut.

pumby
CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 07:24 PM) *

Servus!
Azi am reusit sa fac m,asaj, am crezut ca mor de durere.
Io ma vautam si maseorul se plangea ca nu-l las sa isi faca treaba )).gif
Pentru ca am mucnit azi o sa imi iau liber marti, asa ca mi-am programat alta sedintza atunci.
Ar trebui sa fac mai des, macar din 2 in 2 zile dar nu imi pot potrivi programul cu al lui sad.gif
Fiecare dr. face acupunctura in schema lui.
Io am luat in prima luna FANG FENG, un produs chinezesc, homeopat pentru eliminarea grasimilor din sange.
Dar pentru ca eu tzin regim de 2 ani nu am probleme cu colesterolul asa ca nu am mai luat.
Ma gandeam acum sa studiez si eu DIETA DANEZA, poate ma puc de ea de vineri, caci de joi incep acupunctura si mi-ar fi mai usor, ma mai gandesc.
Sper ca ti-a priit plimbarea, weekend placut.

M-am plimbat vreo 2 ore si mi-a prins bine...in loc de gimnastica ca oricum toata ziua am avut program gospodaresc (aspirator, spalat perdele, jaluzele, geamuri...). Masaj nu am mai fost in stare sa fac, aseara dupa plimbare eram franta si m-am pus sa ma uit la un film (the 300 spartans) si am adormit smile.gif .ieri a fost prima zi cand simt ca mananc de cand tin dieta asta germana, daneza, cum i-o zice blum.gif .Friptura la pranz, friptura seara yahoo.gif Programul zilei de azi:
-dim: ceai cu lamaie si 1 felie de paine graham prajita
-pranz: pui la gratar(cat vreau eu)
-seara:2 oua si morcovi(tot cat vreau, numai sa nu devin iepuras)
Dupa amiaza am planuit o plimbare prin parcul Cismigiu si sa vin pe jos acasa(vreo 10 km) si spre seara chinuiala(masajul). O zi superba tuturor fetelor!!!!! pupic.gif
Nessie
Cu regimul asta vad ca nu faci foamea daca mananci cat vrei tu uneori, dar mi se pare ciudat 2 oua seara. wacko.gif Ouale nu prea fac bine la colesterol, iar seara cu ata mai mult. unsure.gif Esti ok cu analizele la sange?

Bafta la jumuleala si poate vorbesti cu maseurul sa execute si 10-15 minute de masaj de relaxare la sfarsit. Te simti mult mai bine! wink1.gif

Acum vad. Mergi 10 km pe jos? blink.gif Wow! felicitari!
BLUELIFE
Super! Dar pe urma te-ai ingrasat la loc, dupa ce ai terminat regimul sau ai tinut o dieta in continuare?
[/quote]
Nu pentru ca am mancat in continuare putin si nu orice.Si mai ales nu manac dupa ora 18.00.Dieta nu e chiar atat de drastica daca ai vointa si nu te simti deloc slabit sau ametit iar cantarul are pentru tine in fiecare dimineata o surpriza placuta cheer.gif
pumby
CITAT(Nessie @ 18-03-2007, 09:17 PM) *

Cu regimul asta vad ca nu faci foamea daca mananci cat vrei tu uneori, dar mi se pare ciudat 2 oua seara. wacko.gif Ouale nu prea fac bine la colesterol, iar seara cu ata mai mult. unsure.gif Esti ok cu analizele la sange?

Bafta la jumuleala si poate vorbesti cu maseurul sa execute si 10-15 minute de masaj de relaxare la sfarsit. Te simti mult mai bine! wink1.gif

Acum vad. Mergi 10 km pe jos? blink.gif Wow! felicitari!

In afara de painea de dim ( in anumite zile) si numarul de oua nu ai restrictii la cantitatea de mancare, in dieta scrie "cat vrei". stiu ca e cam ciudata faza cu oua seara si nu prea imi convine...dar daca asa scrie acolo asa fac smile.gif Ieri am mers cam 10 km pe jos...poate chiar mai mult, cam 3 ore in continuu si a fost super, doar ca ma dureau putin picioarele. Azi o sa repet experienta, numai ca o sa merg cam 8 km smile.gif

Neata fetele!!!! O sapt superba, usoara, insorita si fara batai de cap! cafea.gif
Meniul de azi:
-dim: ceai cu lamaie
-pranz: gratar de vita si fructe
-cina:orice si cat vrei(mancarea preferata, fara alcool si dulciuri) yahoo.gif
Spre seara plimbarea de vreo....8 km smile.gif si masajul blum.gif
pumby
Click sa vezi atasamentul
Pentru toate fetele frumoase care se bat cu kilogramele la fel ca mine un buchet de flori smile.gif
Nessie
pupic.gif Multumim pentru floricele! O zi frumoasa sa ai zi tu!

Cand te cantaresti? Sunt curioasa cum merge dieta. grin.gif
pumby
CITAT(Nessie @ 19-03-2007, 12:24 PM) *

pupic.gif Multumim pentru floricele! O zi frumoasa sa ai zi tu!

Cand te cantaresti? Sunt curioasa cum merge dieta. grin.gif

Pai m-am cantarit azi dim si era -1
yahoo.gif
Nessie
party.gif Felitari si la mai mic! grin.gif
Amazoana
Buna Pumby. Bine ai venit si din partea mea pupic.gif
bubbles
felicitari pt kg pierdut..totusi...asta daca `s eu cu vaca cow.gif si nu m`am uitat..posteaza dieta si pt noi wink1.gif
axe10
Buna dimineata doamna...cum iti e?
Vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaa........... cheer.gif yahoo.gif
Amazoana
Neata
Mi-e asa ciuda pe mine, mi se pare ca sunt si mai grasa ca inainte sad.gif(
pumby
Buna fetele! Azi am o zi mai proasta. In primul rand a trebuit sa ma trezesc la 6 (aseara am adormit la 1) sa merg la cursuri si profesorii au chiulit. In al doilea rand mi-e foame...si azi am mancat...1 cana de ceai sad.gif Plus de asta ma dor si picoarele ca si ieri am mers pe jos tot vreo 10 km si cred ca a fost cam mult 2 zile la rand, plus ca sambata am mers vreo 5, duminica iar 10. Cred ca azi nu mai merg, biciclesc vreo 5 km si atat. Meniul de azi:
-md: 1 ceai
-pranz: 2 oua fierte tari cu spanac
-cina: 1 gratar de vita+salata verde si telina
Azi merg la acupunctura sa imi etalez vanataile obtinute in urma jumulelii de aseara, adica a momentului de placere maxima pe care o simte prietenul meu cand ma chinuie cu masajul anticelulitic.
pumby
DIETA MEA pt toata lumea interesata
Ziua 1
-md: cafea fara zahar (ceai) si nimic altceva
-pranz: 2 oua fierte tari+spanac fiert cu putina sare, cat vrei, exclus painea
-cina: 1 gratar mare de vita+salata verde si telina, cat vrei, exclus painea

Ziua 2
-md: cafea sau ceai
-pranz: 1 gratar mare de vita+salata verde+fructe, cat vrei, exclus painea
-cina: sunca de praga cat vrei, exclus painea

Ziua 3
-md: cafea sau ceai si 50 grame paine intermediara
-pranz: 2 oua fierte tari+salata verde si rosii, cat vrei, exculs painea
-cina: sunca de praga+salata verde cat vrei, exclus painea

Ziua 4
-md: cafea sau ceai si 50 g paine intermediara
-pranz: 1 ou+morcovidierti sau cruzi+scweitzer, cat vrei, exclus painea
-cina: fructe+iaurt, cat vrei, exclus painea

Ziua 5
-md: cafea sau ceai+morcovi cruzi rasi cu lamaie
-pranz: peste fiert+rosii, cat vrei, exclus painea
-cina: 1 gratar mare de vita+salata verde, cat vrei, exclus pianea

Ziua 6
-md: cafea sau ceai+50 g paine intermediara
-pranz: pui l agratar cat vrei, exclus painea
-cina: 2 oua fierte tari+morcovi, cat vrei, exclus painea

Ziua 7
-md: ceai cu lamaie
-pranz: 1 gratar de vita+fructe, cat vrei, exclus painea
-cina: orice si oricat vrei(mancarea preferata, nu alcool si dulciuri)

Eu am aceasta dieta prescrisa de medic si trebuie sa o tin 2 sapt. Mai iau SLIM DRINK(1 lingurita de 3 ori pe zi cu 1/2 ora inainte de masa) si FERRUM PHOSPHORIC (produs homeopat-lunea si vinerea 10 granule). Scrie aici ca se pot slabi 9 kg in 2 sapt.

ina_ceva
Felicitari pentru kg pierdut si la cat mai multe date jos wink1.gif
Amazoana
Interesanta dieta pumby.....
Nessie
medicamentele tot de medic sunt prescrise?
pumby
CITAT(Nessie @ 20-03-2007, 01:05 PM) *

medicamentele tot de medic sunt prescrise?

Da. Medicul la care merg eu este medic primar medicina generala, acupunctura si homeopatie.
pumby
Pt azi am terminat cu sportul, am mers pe jos cam 2,5 km si am biciclit tot cam atatia; am fost la ace si mi-a pus cam 90 smile.gif . Acum ma pun la relaxare adica cateva ore de desene animate(frumoasa si bestia 1,2,3).
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.