Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pumby
CITAT(amalia0701 @ 26-03-2007, 01:53 PM) *

Servus!
esti sexoasa si la 85 dew kg, problema e ca nu e sanatos.
Am si io o curiozitate: Cat costa o sedintza de ace?
Io platesc 30 ron.
Felicitari pentru schimbarea prefixului hug.gif floare.gif
La mine cantarul se ambitioneaza sa ramana la fel de aproape o luna, imi vine sa dau cu el pe geam mad.gif , noroc ca e singurul lucru castigat vreodata de mine la un concurs si ma abtzin )).gif
Himere daca ai sti ce nervi ma apuca pe mine insumi uneori si pe toata lumea din jur.
O prietena ma intreba :
Ce o sa faci tu dupa ce o sa slabesti?
Consumi atat energie pentru asta?

Ms mult pt complimente give_rose.gif Ma simt super ca am reusit sa schimb prefixul, azi chiar am vazut ca arata mai putin cantarul, dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare. La 85 kg nu ma simteam eu bine, nici acum nu m asimt prea bine pt ca simt ca ma misc greu, obosesc mult mai repede si mai e si un alt aspect..cel al hainelor, am f multe haine pe care nu le pot imbraca pt ca nu ma mai incap, asa ca ma ambitionez sa ma incapa toate hainele. Eu platesc 15 lei(ron) pe o sedinta. stiu ca la majoritatea medicilor este 25-30 sedinta, dar doctora mea atata ia, pana in ianuarie am auzit ca a luat 10. Ceea ce m-a impresionat la doctora asta este faptul ca vin multi copii cu probleme de vedere si le rezolva total sau partial problemele. Ex: o fata oarba, dupa 4 ani de ace (initial zilnic, pe urma la cateva zile sau cure de 12 sed periodic) a vazut fata bine; acum are un baiat de 6 ani care de 2 ani face si a venit fara speranta cu diagnostic atrofie totala de nerv optic, la care nu se poate face nimic, nici operatie si acum baiatul zareste.
pumby
La cina, la mancarea preferata am fost la spring time si am mancat frigarui sandwich...mmmm...ce bun si pe urma am mers pe jos cam 7-8 km doh.gif (asta asa din cauza mustrarilor de constiinta). Mai stau putin ca am niste treaba si o sa biciclesc cativa km si o sa fac si niste exercitii pt abdomen, coapse, talie. Sper maine sa nu mai fac prostioare din astea culinare. pana maine mai am de baut cel putin 500 ml apa plata si o cana de ceai smile.gif Va recomand un film super, l-am vazut aseara "wild hogs"(gasca nebuna) e super tare cu martin lawrence, john travolta, tim allen, regia wild becker, are premiera la noi pe 20.04, dar se gaseste pe net. O seara minunata tuturor! pupic.gif
axe10
CITAT(pumby @ 25-03-2007, 10:44 AM) *

Neata! Azi sunt cam bulversata. Cred ca este de la ora asta care s-a schimbat. Ieri a fost o zi care nu mi-a placut pt ca toata lumea a fost agitata si nervoasa si as fi preferat sa ma fac mica mica si sa ma ascund intr-un colt ca sa evit orice conflict, dar fiindca sunt ditamai )).gif nu m-am putut face mica asa ca au existat niste discutii care m-au cam indispus. Noroc ca mai exista si filme dragute care sa ne destinda, asa ca ieri am vazut Academia de politie 1,2,3, azi am planuit sa vad mai departe(pana la 7)....aaa..ieri am mai vazut si filmul 300 pe care il aveam de ceva timp , dar nu avusesem chef de el. Meniul de azi:
-ceai si 1 felie de graham
-pranz: pui la gratar
-cina: 2 oua fiere +morcovi
Azi cina nu imi place, as manca doar morcovii. MAi am maine si gata, iar azi cantarul arata cu alt prefix cheer.gif adik cu 7 cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,deci am mai slabit inca 1 kg tease.gif yahoo.gif

Bravo fata...si eu tot cam ca tine sunt..ce inaltime ai? Ce bine e la 65...nu am fost pe acolo de vreo 10 ani...poate impreuna reusim..
Tzutzi80
Pumby da-i inainte cu sportul si dieta, si vei ajunge la 65kg. naughty.gif Ma pacaleste mereu avatarul tau. Si julyana are acelasi avatar si va incurc doh.gif trebuie sa citesc de doua ori numele doh.gif grin.gif
pumby
CITAT(Tzutzi80 @ 26-03-2007, 07:31 PM) *

Pumby da-i inainte cu sportul si dieta, si vei ajunge la 65kg. naughty.gif Ma pacaleste mereu avatarul tau. Si julyana are acelasi avatar si va incurc doh.gif trebuie sa citesc de doua ori numele doh.gif grin.gif

smile.gif Ii dau inainte cu sportul, cu dieta, cu acupunctura, masajul.....cat espre avatar...no problem il schimb salut.gif

CITAT(axe10 @ 26-03-2007, 07:27 PM) *

CITAT(pumby @ 25-03-2007, 10:44 AM) *

Neata! Azi sunt cam bulversata. Cred ca este de la ora asta care s-a schimbat. Ieri a fost o zi care nu mi-a placut pt ca toata lumea a fost agitata si nervoasa si as fi preferat sa ma fac mica mica si sa ma ascund intr-un colt ca sa evit orice conflict, dar fiindca sunt ditamai )).gif nu m-am putut face mica asa ca au existat niste discutii care m-au cam indispus. Noroc ca mai exista si filme dragute care sa ne destinda, asa ca ieri am vazut Academia de politie 1,2,3, azi am planuit sa vad mai departe(pana la 7)....aaa..ieri am mai vazut si filmul 300 pe care il aveam de ceva timp , dar nu avusesem chef de el. Meniul de azi:
-ceai si 1 felie de graham
-pranz: pui la gratar
-cina: 2 oua fiere +morcovi
Azi cina nu imi place, as manca doar morcovii. MAi am maine si gata, iar azi cantarul arata cu alt prefix cheer.gif adik cu 7 cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,deci am mai slabit inca 1 kg tease.gif yahoo.gif

Bravo fata...si eu tot cam ca tine sunt..ce inaltime ai? Ce bine e la 65...nu am fost pe acolo de vreo 10 ani...poate impreuna reusim..

Am 1,70m, la 65 kg imi palcve si mie de mine, dar la 85 cat aveam cand am inceput dietele.....imi era rusine de mine in oglinda. Sper sa reusim sa ajungem acolo....nu cred ca e asa de greu sau macar nu e imposibil...asa ca hai la treaba...dieta, sport.....smile.gif
Tzutzi80
Stai linistita, ca nu e asa greu. Dureaza, dar se dau jos. Eu am slabit 15 kg acum 2 ani. Asa ca....se poate pupic.gif
BLUELIFE
Buna dimineata ,intr-adevar se poate daca vrei ,si eu am slabit 30 de kg in urma cu 4 ani dar nu m-am mentinut si apoi a venit si al doilea copil si iata-ma din nou cu probleme.dar stiti ceva intr-un fel imi pare bine pentru ca asa am dat de voi si credeti-ma ,pur si simplu imi reincarcati bateriile pupic.gif
amalia0701
Servus!
De azi iesti iar la yin- yang?
Cu ce incepi?
pumby
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 09:39 AM) *

Servus!
Cu ce incepi?

Neata! Inca nu incep yin-yang. A zis medicul sa iau o pauza de 2 sapt, bineinteles totul moderat, fara excese sa stricam tot ce am obtinut. Meniu provizoriu de azi:
-md: ceai cu 1 felie de paine prajita si 1 felie de cascaval
-gustare: 1 mar
-pranz: 1 bol ciorba de peste
cina: 1 pulpa superioara de pui la cuptor cu legume si salata
pumby
mmm...dimineata am uitat sa zic....-1 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(pumby @ 27-03-2007, 11:17 AM) *

Servus!
Cu ce incepi?

Neata! Inca nu incep yin-yang. A zis medicul sa iau o pauza de 2 sapt, bineinteles totul moderat, fara excese sa stricam tot ce am obtinut. Meniu provizoriu de azi:

Pot sa bomban?
Sper ca nu te superi?
Painea era integrala, sper naughty.gif ( io cred ca mergea cu brinza de veci, io am inca unele pete pe creier, ramasitze de la Monti ) ca nu-i sanatos sa amesteci glucidele cu lipidele.
Marul ala trebuia sa-l mananci inainte de MD( io personal nu-s de acord cu gustarile caci iti bati joc de digestie, cum nu sunt de acord nici cu mese din 2 in 2 ore).
Cum faci legumele? De care legume si de ce mai mananci si salata?
Nu prea inteleg.
Oricum mi se pare f. putzin, nu e mult prea putin?

CITAT(pumby @ 27-03-2007, 07:25 PM) *

Felicitari draga mea cheer.gif give_rose.gif
La mai multe alungate hug.gif
pumby
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 07:42 PM) *

CITAT(pumby @ 27-03-2007, 11:17 AM) *

Servus!
Cu ce incepi?

Pot sa bomban?
Sper ca nu te superi?
Painea era integrala, sper naughty.gif ( io cred ca mergea cu brinza de veci, io am inca unele pete pe creier, ramasitze de la Monti ) ca nu-i sanatos sa amesteci glucidele cu lipidele.
Marul ala trebuia sa-l mananci inainte de MD( io personal nu-s de acord cu gustarile caci iti bati joc de digestie, cum nu sunt de acord nici cu mese din 2 in 2 ore).
Cum faci legumele? De care legume si de ce mai mananci si salata?
Nu prea inteleg.
Oricum mi se pare f. putzin, nu e mult prea putin?

CITAT(pumby @ 27-03-2007, 07:25 PM) *

Felicitari draga mea cheer.gif give_rose.gif
La mai multe alungate hug.gif

Neata! Nu m-am suparat ca ai bombanit :)Painea era graham si prajita, marul l-am mancat k mi se facuse foame si decat sa mananc altceva cu mai multe calorii am preferat mar. Legumele ieri le-am facut la cuptor, de cele mai multe ori le fac la teflon, dar ieri asa am avut eu pofta: pui la cuptor, legume la cuptor si salata verde(probabil sa imi sterg din memorie gustul de gratar de vita cu salata verde bad.gif ). Putin?!?! Mie mi s-a parut super mult.
anca veselie
ciorbe de peste??? miammiammiam, mi-e pofta!
am o sugestie: sa papi puiul cu legumele si salata la pranz, iar ciorba de peste seara, ca-i mai putina. eu stiu ca-i bine sa mancam mai mult in prima parte a zilei. si mie mi se pare f putin, mai ales la md, papa mai mult de dimineata sa ai energie. pupic.gif
pumby
CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 10:22 AM) *

ciorbe de peste??? miammiammiam, mi-e pofta!
am o sugestie: sa papi puiul cu legumele si salata la pranz, iar ciorba de peste seara, ca-i mai putina. eu stiu ca-i bine sa mancam mai mult in prima parte a zilei. si mie mi se pare f putin, mai ales la md, papa mai mult de dimineata sa ai energie. pupic.gif

Nu pot sa papt mult la md pt k de obicei pe urma plec si imi vine toata mancarea inapoi, mai ales in transportul in comun. Stiu ca trebuie sa mancam mai mult in prima parte a zilei, dar nu am cum, plus de asta dupa cina fac sportul (mers pe jos cel putin 5 km, biciclit, tae-bo).
Nessie
Cu gustarile intre mese e discutabil... rolleyes.gif Mie imi e mult mai bine cu gustari pentru ca:
1. am gastrita si asa stomacul nu roade in gol sa ma apuce durerile
2. nu mananc ingrasacioase pentu ca daca am pofta de ceva nepermis, dau cu gustarea care o am programata deja
3. faptul ca stomacul e pus des la munca e mai bine pt slabit. Odata ce s-a pus la munca, nu se opreste usor smile.gif si nu sunt pauze mari in mese. Pauzele mari ii dau de gandit cum ca ar fi la dieta si e posibil ca organismul sa isi incetineasca rata de ardere.
pumby
CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 01:02 PM) *

Cu gustarile intre mese e discutabil... rolleyes.gif Mie imi e mult mai bine cu gustari pentru ca:
1. am gastrita si asa stomacul nu roade in gol sa ma apuce durerile
2. nu mananc ingrasacioase pentu ca daca am pofta de ceva nepermis, dau cu gustarea care o am programata deja
3. faptul ca stomacul e pus des la munca e mai bine pt slabit. Odata ce s-a pus la munca, nu se opreste usor smile.gif si nu sunt pauze mari in mese. Pauzele mari ii dau de gandit cum ca ar fi la dieta si e posibil ca organismul sa isi incetineasca rata de ardere.

K, ms. Deci pana la urma e ok k am mancat un fruct(mar) ca gustare, decat sa mananc altceva pt ca mie chiar imi era foame si decat biscuiti, covrigi, sticksuri sau alte minuni, mai bine mar.In urma cu 1 an-1 an jumate cand am mers la nutritionist imi spusese k trebuie sa mananc 3 mese/zi si 1 gustare, iar gustarea era fruct.
anca veselie
si eu stiu ca-i bine sa papi 3 mese/ zi + 2 gustari
pumby
Buna dimineata! Hai sa trec sie u meniul pt ieri si pt azi (reamintesc ca asta vreau eu sa mananc, nu sunt la dieta sapt asta)
Ieri:-md: ceai+branzica+o felie de piept de pui pastrama
-pranz: supa de pui
-cina: 1 lingura legume la cuptor+ o bucata mica carne pui
Azi:
-md: iaurt+branzica+1 felie piept pui pastrama
-pranz: supa de pui
-cina: salata verde+ceapa verde+castravete+ridiche+ (poate) ton
-probabil in cursul zilei voi manca si un mar(cand mi se face foame). Acum plec la cursuri si pe urma la ace, spre seara mersul pe jos (6-7 km) si masajul.
Nessie
Buna!

tot putinel mananci, chiar daca zici tu ca nu esti la dieta. De ce la cina ai doar o lingura de legume? unsure.gif E ffff putin. Legume poti manca pana la 2-300 linistita.
pumby
CITAT(Nessie @ 29-03-2007, 02:02 PM) *

Buna!

tot putinel mananci, chiar daca zici tu ca nu esti la dieta. De ce la cina ai doar o lingura de legume? unsure.gif E ffff putin. Legume poti manca pana la 2-300 linistita.

Stiu ca e putin 1 lingura de legume, dar asta imi ramasese din ziua precedenta si nu am mai avut chef sa imi fac altele, plus de asta am baut ieri dupa-amiaza mult ceai si nu imi mai era prea foame.
pumby
Salutare, salutare! Am aterizat si eu. cheer.gif Azi am avut o zi mai agitata. M-am trezit la 6, am fost la cursuri, am mers la targul de turism la romexpo si dupa ce am ajuns acas am gatit.Ma cam doare spatele k m-am calicit la targul de turism si am luat pliante de la f multe firme si am umplut un rucsac si cand am ajuns acasa le-am cantarit: 5 kile de pliante cu oferte pt vara tease.gif Ma simt asa de obosita (nopatea nu prea pot sa dorm de 1 sapt) ca imi vine sa ma intind in pat sa dorm blum.gif Hai sa trec si eu meniul meu de azi:
-md:ceai si branzica
-pranz: ciorba de pui
-cina: tocanita de ciuperci si ardei gras cu mamaliguta yeah.gif
pumby
Buna dimineata! Azi vremea asta ma atrage spre pat, as lenevi )).gif Meniul de azi:
-md: lapte cu cereale
-pranz: ciorbica de legume, verdeturi grin.gif
-cina: orez cu legume(si ciuperci)
Weeken placut tuturor si relaxant!
bubbles
Pumby w00t.gif acum am vazut .. 78 kg clap.gif bravo si la cat mai multe kg date jos...ai terminat cu Max plant sa inteleg..dar stai ca ma uit in urma poate ai scris acolo blum.gif
pumby
CITAT(bubbles @ 31-03-2007, 03:07 PM) *

Pumby w00t.gif acum am vazut .. 78 kg clap.gif bravo si la cat mai multe kg date jos...ai terminat cu Max plant sa inteleg..dar stai ca ma uit in urma poate ai scris acolo blum.gif

Dap, am terminat cu max-plank si acum sunt in pauza de diete, sper sa reusesc sa ma mentin. Ms mult pt incurajari. pupic.gif Weekend placut!
anca veselie
plumby, bafta, da-i inainte! cheer.gif
pumby
Salutare! floare.gif flowers1.gif LA MULTI ANI pt toate floricelele!!!! flowers1.gif flowers1.gif Azi am fost la manastire la Cernica si ep urma la padure la Pustincu...a fost super, soare, iarba verde, floricele, gratar... yeah.gif eat.gif si bineinteles am mancat cam mult...(2 mici si o pulpa intreaga de pui) blum.gif a fost super,acum sunt cam somnoroasa, m-a cam obosit iesitul asta la padure.
pumby
Neata! O sapt cat mai usoara, placuta si linistita!! In WE asta am mancat ca o sparta si contrar asteptarilor mele cantarul arata la fel yahoo.gif Sa va arat niste poze de la padure, de ieri:
Imagine
ImagineImagine
ina_ceva
yummy, ce bine arata toate drool.gif
axe10
Buna, mi-a zis Amalia ca esti din Buc si vroiam sa te intreb tu cum ai ales unde sa te duci la acupunctura...ma tenteaza si pe mine, avem cam aceiasi greutate ...numai ca eu tin ww ca regim ...
give_rose.gif
pumby
CITAT(axe10 @ 02-04-2007, 01:00 PM) *

Buna, mi-a zis Amalia ca esti din Buc si vroiam sa te intreb tu cum ai ales unde sa te duci la acupunctura...ma tenteaza si pe mine, avem cam aceiasi greutate ...numai ca eu tin ww ca regim ...
give_rose.gif

Mi-a recomandat o cunostinta pe aceasta doamna doctor. Amicul asta al meu a facut si el ace, a tinut regim si a slabit cam 15 kg in o luna si ceva. Eu am facut 12 sedinte initial, zilnic, dupa care am inceput cu 2 sedinte pe sapt si trebuie sa fac cam 1 an, altfel le faci cam degeaba ca nu e tratamentul complet si e posibil sa nu dea rezultatele asteptate. Ca regim, daca te-ai uitat la ce am scris eu, am tinut yin-yang 12 zile, p eurma max-plank si acum sunt in pauza(asa mi-a recomnadat), dupa care reiau regimul(cred ca yin-yang, o mai intreb maine pe doctora).Daca mai vrei detalii....ma gasesti pe aici smile.gif

Axe, am uitat sa zic, medicul meu are cabinet in zona Delea Veche-Matei Basarab, numai dupa ora 16, 15 lei sedinta
axe10
CITAT(pumby @ 02-04-2007, 02:50 PM) *

Mi-a recomandat o cunostinta pe aceasta doamna doctor. Amicul asta al meu a facut si el ace, a tinut regim si a slabit cam 15 kg in o luna si ceva. Eu am facut 12 sedinte initial, zilnic, dupa care am inceput cu 2 sedinte pe sapt si trebuie sa fac cam 1 an, altfel le faci cam degeaba ca nu e tratamentul complet si e posibil sa nu dea rezultatele asteptate. Ca regim, daca te-ai uitat la ce am scris eu, am tinut yin-yang 12 zile, p eurma max-plank si acum sunt in pauza(asa mi-a recomnadat), dupa care reiau regimul(cred ca yin-yang, o mai intreb maine pe doctora).Daca mai vrei detalii....ma gasesti pe aici smile.gif

Axe, am uitat sa zic, medicul meu are cabinet in zona Delea Veche-Matei Basarab, numai dupa ora 16, 15 lei sedinta

E bine ca e dupa masa ca eu dimineata nu as putea...iti impune o dieta...(ca nu pot sa tin yin-yang ca ma constip)....?

15 ron e ok...numai sa aiba efect....dar vad pe tine si pe Amalia ca asa e...ma faceti sa incerc si eu...
pumby
CITAT(axe10 @ 02-04-2007, 07:00 PM) *

CITAT(pumby @ 02-04-2007, 02:50 PM) *

E bine ca e dupa masa ca eu dimineata nu as putea...iti impune o dieta...(ca nu pot sa tin yin-yang ca ma constip)....?

15 ron e ok...numai sa aiba efect....dar vad pe tine si pe Amalia ca asa e...ma faceti sa incerc si eu...

Mie mi-a dat ea dietele yin-yang si max-plank; eu ii spusesem ca nu mai da rezultat nici o dieta(tineam regim de 3 sapt si nu am slabit nici 1 gram) Eu sunt multumita si de doctora si de evolutia mea. cabinetul este pe strada Dem Teodorescu, la curte, are 5 paturi, nu e cu programare, se intra in ordinea sosirii, de obicei nu este aglomeratie. Daca te hotarasti imi spui si iti zic cu exactitate ce si cum. Nu stiu daca ai vazut pozele pe care le-am pus eu cu acele...imi pune cam 75-90 de ace, arat ca un arici, nu simt decat niste intepaturi(ca piscatura de tantar), singurele dati cand ma doare sunt atunci cand vin rusii.
pumby
Buna dimineata!!! sunt suparata...au venit rusii si am o pofta de mancare doh.gif ...imi vine sa devorez frigiderul, dar eu incerc din rsaputeri sa ma abtin; incerc sa fiu cat mai ocupata sa nu ma mai gandesc la mancare.
Meniul programat pt azi, de care sper sa ma tin...:
-md: o cana de lapte+2 feliutze paine neagra cu tarate cu pate vegetal
-pranz: un bol de ciorba de legume
-cina: varza la cuptor(cu 1 lingura de ulei si putin suc de rosii)
-daca mi se face foame intre timp mi-am propus sa mananc doar mere si morcovi, eventual un iaurt
Sunt optimista in privinta evolutiei mele de cand merg la ace pt ca ieri m-a laudat doctora, a zis ca e multumita de mine si sa am grija cu mancatul, fara excese zilele astea si multe legume si fructe....iar de sapt viitoare incep din nou yin-yang.
ina_ceva
give_rose.gif cumintzica mai esti. S-a schimbat ceva la cantar de cand ai renuntat la dieta si mananci cu bun simtz?
bubbles
Neata.Si mie tb sa imi vina rusii si am spart cu mancatul wink1.gif .

Uff ce bine arata gratarul ala blum.gif dar mai am rabdare o saptamana caramida.gif pana termin cu postul wink1.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 04-04-2007, 09:39 AM) *

give_rose.gif cumintzica mai esti. S-a schimbat ceva la cantar de cand ai renuntat la dieta si mananci cu bun simtz?

Nu s-a schimbat nimic la cantar, dar eu sunt multumita ca nu s-a schimbat in sus....de sapt viit iar yin-yang si atunci sigur se va misca acul la cantar )).gif .Acum am mai cedat tentatiilor cu cate o gustarica care nu trebuia.
pumby
Astazi sunt stresata! parca a inebunit toata lumea, se circula ca la nebuni, la magazine e batalie pe produse, lumea agitata, grabita, nervoasa, injuraturi, tipete, claxonari.....uuuuffff....cam asa se caracterizeaza saptamanile dinaintea sarbatorilor. A devenit un cosmar sa stai in Bucuresti zilele astea. noroc ca maine plec din agitatia asta. cheer.gif Hai sa trec si eu meniul de azi:
-md: iaurt cu branzica(de veci)
-pranz: salata verde cu ceapa, ridichi, ardei lung rosu + 1/4 piept de pui la gratar
-cina: supa de rosii pe care acum o fac
axe10
Dragutza eu nu stiu cum reusesti sa mananci asa putin...sincer...nu asi putea...te pupic si-ti urez Paste fericit daca nu te mai "vad".
pumby
Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentulIeri nu am fost prea cuminte, am ciugulit cand am facut dorbul si aseara am mancat cioco bang.gif bang.gif bang.gif ;am atatea bunatati acum ca nu ma pot abtine: drob, salata beouf, cozonac, pasca cu multa branza dulce si stafide, fursecuri cu crema, tort.....cred ca merit o bataita.gif Eu o sa plec din Buc. asa ca va zic de pe acum PASTE FERICIT!!! si ....sa nu faceti excese de mancare, dulciuri smile.gif
crissy
Hristos a inviat!
pumby
[color=#3333FF]undefined Hristos a inviat!!!! Pupici la toate fetele! Zilele astea am mancat ca o cow.gif ,dar de azi am inceput regim, yang-yin.Azi e prima zi yang, asa ca am fost cumintica si pana acum am mancat 1 iaurt mic si piept de pui la gratar +minunata combinatie de ceaiuri )).gif , am fost pe afara la plimbare, am mers pe jos vreo 5 km si imi venea sa stau la plaja beach.gif . Acum ma pun in fata calculatorului la niste filme....inca nu m-am hotarat ce voi vedea, daca e ceva bun va zic cheer.gif
amalia0701
Servus sora mea cow.gif
Tocmai ma lamentam la mine in jurnal, ca am stat numai cu capul in frigider, dar vad ca nu am fost singura devil.gif
Ma simt cat CHINA, dar de azi iar trec la socotit calorii.
pumby
CITAT(amalia0701 @ 11-04-2007, 09:15 AM) *

Servus sora mea cow.gif
Tocmai ma lamentam la mine in jurnal, ca am stat numai cu capul in frigider, dar vad ca nu am fost singura devil.gif
Ma simt cat CHINA, dar de azi iar trec la socotit calorii.

Nu ai fost singura, cred ca majoritatea asa am stat eat.gif , am bagat in mine parca se termina mancarea, bineinteles ca s-a si depus...cam 1 kg. De ieri am inceput iarasi yang-yin, azi merg la ace si diseara masaj. Sper cat de curand sa reintru in normal pt ca ieri mi-a fost putin cam greu cu yang.
pumby
Ieri m-am umflat cu ceaiuri, dar imi era o foame.... bang.gif bang.gif bang.gif as fi mancat tot frigiderul. Am fost o neserioasa ieri, nu m-am dus la ace ca tocmai cand vroiam sa plec a inceput ploaia si pe urma nu m-am mai mobilizat, dar am facut o gramada de exercitii pt abdomen, coapse, fund.....si acu ma cam doare spatele, cred ca am facut putina febra musculara. Azi este a 3-a zi yang....parca nu mai trece o data sa mananc si eu maine putina mancarica de legume sau o ciorbica. M-am saturat de piept de pui la gratar, azi mi-am facut niste muschi de vita la capac(carnea cu condimente multe si apa).
Meniul de azi:
-2 oua mici fierte + putin pate de pui + 1 ceasca lapte(in loc de iaurt)
-muschi de vita la capac(probabil 200-250 gr)
-putina branzica(50 gr) + 1 iaurt
-mult, mult ceai ( 2 cani de amestec de papadie, urzica, pastai de fasole si cozi de cirese + 2-3 cani alt ceai -lamaie, fructe de padure....)
amalia0701
pupic.gif
Nu mai chiuli de la ace ca primesti bataita.gif
pumby
CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 01:09 PM) *

pupic.gif
Nu mai chiuli de la ace ca primesti bataita.gif

)).gif aaauuuuuuuuuuuuuuu...doare bataita smile.gif am fost la ace ieri si merg si azi.Ieri am mers si pe jos cam 5 km; plus in fiecare zi bineinteles exercitii pt coapse, abdomen.... de azi 3 zile yin cheer.gif Meniul de azi:
-md: 1 ness mic + 1 felie graham cu pate vegetal
-pranz: un bol supa de rosii + 1 morcov crud + 1 mar
-cina: salata cu multe legume (salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ardei rosu, ceapa verde, poate ceva masline...o sa vad eu) + 1 fruct+ (poate) 1 felie graham
Intre mese o sa beau sucul de rosii si cele 2 cani de ceai(amestec)
anca veselie
plumby, vad ca am inceput amandoua y-y. si eu sunt azi la ziua yin, dar am trisat putin blum.gif
buretel
pupic.gif pumby
cei 5km in cat timp ii parcurgi? mers lejer sau mai ritmat?
si eu mai merg pe jos dupa servici, pana acasa, dar am doar 2 km. e drept ca ma simt epuizata dupa )).gif
pumby
CITAT(buretel @ 13-04-2007, 05:36 PM) *

pupic.gif pumby
cei 5km in cat timp ii parcurgi? mers lejer sau mai ritmat?
si eu mai merg pe jos dupa servici, pana acasa, dar am doar 2 km. e drept ca ma simt epuizata dupa )).gif

depinde dupa cum am chef in ziua respectiva; uneori mi-e cam lene si merg mai incet,uneori f repede, de obicei eu merg destul de repede; in general ii parcurc in 30-45 min smile.gif imi place mult sa merg pe jos, as merge cu orele(daca nu ma strang pantofii).

CITAT(anca veselie @ 13-04-2007, 03:34 PM) *

plumby, vad ca am inceput amandoua y-y. si eu sunt azi la ziua yin, dar am trisat putin blum.gif

si eu am trisat azi blum.gif adik am mancat o jumatate de feliuta de cozonac, dar nu am mancat paine decat dim o feliutza smile.gif Sper de maine sa nu mai cad prada tentatiilor. Azi am fost la ace, am mers doar 2 km si acu ma pregatesc de masaj.
amalia0701
Mi-ai adus aminte de masaj, se pare ca masajul va fi un alint la care renunt pentru a pleca in concediu, dar o sa incerc sa ma mobilizez sa fac mai multa miscare si gimnastica.
Trebuie sa fac niste calcule maine, dar la prima vedere nu mi le mai permit sad.gif , te invidiez ca ai prieten de meserie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.