Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pumby
CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 09:52 PM) *

Mi-ai adus aminte de masaj, se pare ca masajul va fi un alint la care renunt pentru a pleca in concediu, dar o sa incerc sa ma mobilizez sa fac mai multa miscare si gimnastica.
Trebuie sa fac niste calcule maine, dar la prima vedere nu mi le mai permit sad.gif , te invidiez ca ai prieten de meserie.

Amalia, din pacate abia zilele trecute a avut timp de masaj pt mine, dupa 2 saptamani de pauza...are f multe masaje paritculare + serviciul si nu prea are timp sa imi faca si mie...dar trebuie sa isi faca. Intradevar, daca trebuia sa platesc masajul nici eu nu mi-l permiteam.Ma costa destul acele, uleiul de masaj, crema anticelulitica......sti doar ca daca le pui pe hartie pe toate si le aduni....Am gasit o crema anticelulitica buna si nu e scumpa(am testat zeci de creme care pe langa faptul ca le consumam in 2-3 aplicari, nici nu erau bune si costau si desult de mult) ...este de la plant activ(etera cosmetice), are 200 ml, costa 10 lei.
pumby
Meniul de azi:
-md: 1 ness mic + 1 mar
-pe la 11 un pahar suc de rosii
-pranz: varza la cuptor + putina mamaliguta(in loc de painea de azi)
-cina: supa de legume
Intre timp cred ca mai rontai un mar, un morcov, beau ceaiurile, sucul de rosii....
julyalina
CITAT(pumby @ 11-04-2007, 12:22 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 11-04-2007, 09:15 AM) *

Servus sora mea cow.gif
Tocmai ma lamentam la mine in jurnal, ca am stat numai cu capul in frigider, dar vad ca nu am fost singura devil.gif
Ma simt cat CHINA, dar de azi iar trec la socotit calorii.

Nu ai fost singura, cred ca majoritatea asa am stat eat.gif , am bagat in mine parca se termina mancarea, bineinteles ca s-a si depus...cam 1 kg.

)).gif stati linistite ca fac si eu parte din clubul asta blum.gif

pupic.gif pumby, am mai venit si eu pe la tine ca acum am putin timp liber floare.gif
pumby
CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:19 AM) *

CITAT(pumby @ 11-04-2007, 12:22 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 11-04-2007, 09:15 AM) *

Servus sora mea cow.gif
Tocmai ma lamentam la mine in jurnal, ca am stat numai cu capul in frigider, dar vad ca nu am fost singura devil.gif
Ma simt cat CHINA, dar de azi iar trec la socotit calorii.

Nu ai fost singura, cred ca majoritatea asa am stat eat.gif , am bagat in mine parca se termina mancarea, bineinteles ca s-a si depus...cam 1 kg.

)).gif stati linistite ca fac si eu parte din clubul asta blum.gif

pupic.gif pumby, am mai venit si eu pe la tine ca acum am putin timp liber floare.gif

Toata lumea e binevenita in vizita in casuta mea. pupic.gif
pumby
Azi am un motiv sa fiu bucuroasa: am scapat de kilogramul acumulat de Pasti cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sper sa scap de mai multe )).gif . Acum trebuie sa ma apuc de niste referate la management pt sapt viitoare la facultate si nu am chef de loc de ele dry.gif
Meniul de azi, a 3-a zi yin:
-md: 1 ness mic + ananas, cam 150 g
-pranz: supa de legume + 200 ml suc de rosii
-cina: salata verde + rosii + ridichi + ardei rosu + ceapa verde
Nu m-am hotarat cand sa mananc si grahamul, restul de suc de rosii...ceaiul...
Nu ma simt prea in forma pt k nu prea pot sa dorm, nu cred ca am dormit 4 ore. Azi noapte m-am uitat numai pe Discovery, National geographic, Reality....m-am saturat de emisiunea cheeters si de documentare despre titanic.
amalia0701
CITAT(pumby @ 15-04-2007, 10:26 AM) *

Azi am un motiv sa fiu bucuroasa: am scapat de kilogramul acumulat de Pasti cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sper sa scap de mai multe )).gif . Acum trebuie sa ma apuc de niste referate la management pt sapt viitoare la facultate si nu am chef de loc de ele dry.gif
Meniul de azi, a 3-a zi yin:
-md: 1 ness mic + ananas, cam 150 g
-pranz: supa de legume + 200 ml suc de rosii
-cina: salata verde + rosii + ridichi + ardei rosu + ceapa verde
Nu m-am hotarat cand sa mananc si grahamul, restul de suc de rosii...ceaiul...
Nu ma simt prea in forma pt k nu prea pot sa dorm, nu cred ca am dormit 4 ore. Azi noapte m-am uitat numai pe Discovery, National geographic, Reality....m-am saturat de emisiunea cheeters si de documentare despre titanic.

Nu poti sa dormi in locul meu?
Io nu prea apuc patul air dimeiatza la 5:30 cand suna ceasul imi vine sa -l arunc pe geam mad.gif
Tzutzi80
Neata Pumby! Ami daca vrei...dorm eu si pt tine, ca la mine nu suna ceasul decat ca sa imi iau pastila )).gif
Sexymom
Salut fata frumoasa.
Vad ca te ti de treaba, bravo tie.Eu parca mi-am pierdut de tot cheful de a slabii. sad.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 16-04-2007, 10:50 AM) *

Salut fata frumoasa.
Vad ca te ti de treaba, bravo tie.Eu parca mi-am pierdut de tot cheful de a slabii. sad.gif

Tu ai pierdut cheful la orice, ia uita-te la fatza ta din ultimele poze.
Cine-i femeia aia obosita si frustrata?
Unde-i sexi a mea?
Ca acu ma urc in tren si poimane sunt la Madrid si le fac evacuarea la toti devil.gif
pumby
Buna, fetele! Cine si-a pierdut cheful pt diete si pt a slabi, deci pt a fi frumoasa o sa primeasca niste bataita.gif . Nu uitati fetelor ca slabim pt noi, sa ne simtim noi mai bine, mai increzatoare si mai frumoase. flowers1.gif Va invit la un ceai de fructe cafea.gif sa incepem saptamana frumos smile.gif De azi sunt la zilele yang. Am impresia ca mi-e mereu foame si incerc sa fiu ocupata sa nu ma mai gandesc...parca am numai mancare in cap )).gif Ma dor putin picioarele ca ieri am mers pe jos cam 10 km grin.gif
Meniul de azi este:
-md: 2 oua mici fierte + pate de pui (50g) + 1 cana lapte
-pranz: 200 g piept de pui la cuptor
-cina: branzica (50-100 g) + iaurt
Intre timp mult ceai si ...referatul la management pe care tre sa il termin de scris, pe urma la cursuri...
amalia0701
Ce cuminte esti.
Io ieri am facut kilometrajuil la masina si am aflat ca de acasa pana la munca sunt 2,5 km.
Asa ca o sa merg mai des pe jos, la inceput odata pe zi.
pumby
ufff....am ajuns si eu pe aici sa mai scriu ca am fost tare ocupata zilele astea. De azi sunt la zilele yin, asa ca in dimineata asta am gatit. Meniul meu de azi:
-md: 75 g ananas, dupa jumatate de ora 1 ness mic+2 feliute graham cu zacusca
-pranz: ciorba de legume, verdeturi..... smile.gif + 200 ml suc de rosii
-cina: ghiveci de legume+ restul de suc de rosii
Intre mese poate mai rontai un morcov, un mar, ceai.
Ieri nu am fost cuminte , merit bataita.gif , am papat 42,5 g snickers si pe urma aveam mustrari de constiinta si am mers pe jos 6 km, cu toate ca ma durea spatele rau. In rest, am mancat ce trebuia.
Sunt bucuroasa ca se apropie weekendul si o sa termin cu alergatura prin orasul asta care e din ce in ce mai sufocant.
ina_ceva
E bine ca ai luat masuri pentru snickers-ul ala wink1.gif

WE placut si plin de soare!
pumby
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 10:45 AM) *

E bine ca ai luat masuri pentru snickers-ul ala wink1.gif

WE placut si plin de soare!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Un WE superb si tie.
axe10
CITAT(pumby @ 19-04-2007, 10:24 AM) *

ufff....am ajuns si eu pe aici sa mai scriu ca am fost tare ocupata zilele astea. De azi sunt la zilele yin, asa ca in dimineata asta am gatit. Meniul meu de azi:
Ieri nu am fost cuminte , merit bataita.gif , am papat 42,5 g snickers si pe urma aveam mustrari de constiinta si am mers pe jos 6 km, cu toate ca ma durea spatele rau. In rest, am mancat ce trebuia.
Sunt bucuroasa ca se apropie weekendul si o sa termin cu alergatura prin orasul asta care e din ce in ce mai sufocant.

Draga mea...tu mergi prin orasul asta imputit numit Bucuresti?...unde stai ca eu daca vreau sa ma duc pe jos pana acasa(6 km) cred ca-mi rup picioarele in gropi...
pumby
CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:42 PM) *

Draga mea...tu mergi prin orasul asta imputit numit Bucuresti?...unde stai ca eu daca vreau sa ma duc pe jos pana acasa(6 km) cred ca-mi rup picioarele in gropi...

Ocolesc gropile )).gif Stau pe langa stadionul national. Chiar daca sunt gropi si uneori nu pot respira aerul asta plin numai de mirosuri neplacute....incerc sa ma adaptez. Daca nu fac miscare e mai rau si imi face mai multa placere sa merg pe jos pana acasa(de obicei aleg un traseu care are parc sau copaci multi, flori prin apropiere) decat sa stau in casa si sa pedalez la bicicleta.
axe10
CITAT(pumby @ 20-04-2007, 11:48 AM) *

CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:42 PM) *

Ocolesc gropile )).gif Stau pe langa stadionul national. Chiar daca sunt gropi si uneori nu pot respira aerul asta plin numai de mirosuri neplacute....incerc sa ma adaptez. Daca nu fac miscare e mai rau si imi face mai multa placere sa merg pe jos pana acasa(de obicei aleg un traseu care are parc sau copaci multi, flori prin apropiere) decat sa stau in casa si sa pedalez la bicicleta.

E asa mai zic...daca mergi pe Maior Coravu si pe urma dupa stadion prin parc parca e altceva...am stat si eu candva prin zona...
pumby
Salutare fetele!!! Sper ca aveti un WE placut. Al meu pana acum a fost cam agitat. De azi iar zilele yang, asa ca stiti deja meniul )).gif ou fiert, branzica, pui la gratar...iaurt.De vreo 3 zile nu prea imi mai este foame sau daca mi-e foame rau ma satur f repede. Cred ca acele isi fac in sfarsit efectul si actioneaza asupra centrilor foamei. cheer.gif
lliliana
hug.gif Sal...am plecat o vreme shi gasesc jurnale noi la greu. Pe mine ma chema Lilish...shi ma bucur sa te cunosc shi pe tine. Pupacesc shi imbratzoshez pupic.gif hug.gif
pumby
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:49 AM) *

hug.gif Sal...am plecat o vreme shi gasesc jurnale noi la greu. Pe mine ma chema Lilish...shi ma bucur sa te cunosc shi pe tine. Pupacesc shi imbratzoshez pupic.gif hug.gif

pupic.gif Bun venit la mine in casutza! hug.gif

Buna, fetele!!! cheer.gif Va urez o saptamana care sa treaca cat mai usor si fara evenimente negative. smile.gif Azi sunt la yang...asa ca am papat ou fiert cu 75g pate de pui + lapte , ness si la pranz 1 pulpa superioara de pui+1 cana ceai. Diseara iaurt+branzica...poate putina carne si ceai. Ma dor putin gambele ca ieri dupa amiaza am mers cam 12 km pe jos. )).gif pupic.gif pt poata lumea si un ceai cafea.gif

Am uitat sa zic: azi am schimbat tickerul -1kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Bravo cheer.gif .
Daca ai fost fata cuminte, rezultatele nu au intarziat sa apara wink1.gif
anca veselie
felicitari pt kg! eu am ajuns la concluzia ca slabesc mai bine la zilele yang, in ultimul timp le-am suportat cam greu pe cele yin... da-i inainte! cheer.gif
axe10
ce bine imi pare ca ai rezultate...dar faci si muschi la picioare de atata mers...vezi sa nu iasa prea mari ca arata rau...bravo...
pumby
CITAT(axe10 @ 23-04-2007, 07:03 PM) *

ce bine imi pare ca ai rezultate...dar faci si muschi la picioare de atata mers...vezi sa nu iasa prea mari ca arata rau...bravo...

Incerc sa nu exagerez k nu vreau sa am burlane in loc de picioare )).gif
lliliana
Buey...ce-i cu virusul asta de cumintzenie pe-acilea...vreau shi io boala asta...cine-mi da shi mie? )).gif

Shi acu' salut gazda cea frumoasa shi-i doresc o zi de mult visata pupic.gif hug.gif
pumby
CITAT(lliliana @ 24-04-2007, 07:41 AM) *

Buey...ce-i cu virusul asta de cumintzenie pe-acilea...vreau shi io boala asta...cine-mi da shi mie? )).gif

Shi acu' salut gazda cea frumoasa shi-i doresc o zi de mult visata pupic.gif hug.gif

ce cumintenie?!?!?! tre sa spun k merit o bataita.gif k nu am fost de loc cuminte. Am papat 2 cubulete de milka diet si imi venea sa o mananc pe toata+o manuta de stafide.Asa ca azi trebuie sa dublez numarul exercitiilor pt abdomen...Azi e a 3-a zi yang si deja m-am saturat de carne bad.gif , nu mai intra nici cea de pui, nici vita. De maine trec pe iarba grin.gif ce bine.Azi merg iar la ace sa ma intepe wink1.gif si probabil voi veni acasa pe jos prin parc si prin stadion. smile.gif Acum savurez un minunat ceai de fructe rolleyes.gif la care va invit pe toate cafea.gif pupic.gif
buretel
pupic.gif neatza!
tu ce grupa sanguina ai? nici eu nu ma impac prea bine cu carnea, am AB. in schimb pestele si fructele de mare sunt preferatele mele.
si nu mai fi necajita, 2 patratele de ciocolata nu-s o tragedie. bine ca te-ai oprit la timp wink1.gif
pumby
CITAT(buretel @ 24-04-2007, 11:06 AM) *

pupic.gif neatza!
tu ce grupa sanguina ai? nici eu nu ma impac prea bine cu carnea, am AB. in schimb pestele si fructele de mare sunt preferatele mele.
si nu mai fi necajita, 2 patratele de ciocolata nu-s o tragedie. bine ca te-ai oprit la timp wink1.gif

Neata! Am grupa O. Eu sunt carnivora, dar mi s-a luat acum de la carne goala.....as manca, dar cu o salata langa )).gif
pumby
cheer.gif Salutare! De azi trec la yin smile.gif , asa ca azi am mancat asa:
-md: 2 feliutze graham cu zacusca + vreo 5 masline
-gustare: 2 kiwi
Azi voi mai papa un ghiveci de legume si putina ciorba de legume, bineinteles 1 mar si sucul de rosii.
pumby
Buna dimineata! Haideti la o cafea.gif Azi sunt bine dispusa imi ia bubu telefon yahoo.gif . Cand m-am imbracat acum, am observat ca ma incap cateva perechi de pantaloni p ecare nu le mai imbracasem de ceva timp cheer.gif cheer.gif cheer.gif . meniul de azi:
-md: 2 feliute graham+zacusca
-pranz: putina ciorba de legume+putina salata de varza
-cina: salata din 2 rosii+1/2 ardei rosu+2 ridichi
Intre mese fructe (1 mar+2 kiwi), sucul de rosii, ceai. Am spus la pranz cate putin din ciorba si salata pt ca nu mai pot sa mananc prea mult.Abia pot sa mananc un bol de ciorba la o masa, asa ca voi manca 1/2 bol ciorbica, sa ramana loc si pt salata. smile.gif
Azi merg iar la ace, o sa fac si masaj (am facut doar 1 data sapt asta) si bineinteles sport wink1.gif
Amazoana
Neata
Sunt eu la cafea
Ce tel vrei sa-ti iei? Felicitari!
pumby
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 09:43 AM) *

Neata
Sunt eu la cafea

Neata! pupic.gif Nokia 6288.
ina_ceva
E bine ca te incap pantalonii, iti mai ridica moralul blum.gif
Sa folosesti cu placere telefonul wink1.gif
Amazoana
CITAT(pumby @ 26-04-2007, 09:44 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 09:43 AM) *

Neata
Sunt eu la cafea

Neata! pupic.gif Nokia 6288.

frumos! Sa-l folosesti cu placere!
pumby
Multumesc, multumesc pt urari!! plecaciune.gif )).gif Sunt foarte incantata de telefon.L-am butonat azi de i-am descarcat bateria , am transferat pe el muzica, poze, am ascultat radio... smile.gif Acum ma pregatesc pt masaj.
ina_ceva
...masaj ?!?! cu telefonul ?
pumby
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 11:02 PM) *

...masaj ?!?! cu telefonul ?

lol.gif lol.gif lol.gif Nu!! Cu prietenul!
pumby
Am cam umblat prin alte casute, numai pe la mine nu. De ieri sunt la zilele yin, asa ca am sarbatorit 1 mai fara gratar, ci cu salata de varza, rosii, castraveti, ardei rosu, un grapefruit, suc de rosii.... Azi am continuat in acelasi ritm numai ca am mancat si o para. Ma simt umfalata ca un balon, probabil de la rusi. De cateva nopti nu dorm, sunt nervoasa...Aseara a fost apogeul nervilor cand m-am certat rau cu bubu, chiar a plecat de la mine trantind usi, inca suntem certati si a zis k nu avem deocamdata ce sa vorbim, ca nu are nici timp sa vorbim...In fine, ideea e ca poate nu o sa am eu chef si timp cand o sa aiba el.Acum am alta problema, zic eu destul de importanta, am vineri dimineata un examen, asa ca trebuie sa ma apuc de invatat.Acum beau un ceai de fructe si ma pun cu burta pe cursuri )).gif
ina_ceva
Bafta multa la examen! Ca sa treceti peste motivul pentru care te-ai certat cu babuinul oricum trebuie sa discutati; poate ar fi mai bine sa lasi momentul asta pana dupa examen wink1.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 02-05-2007, 07:39 PM) *

Bafta multa la examen! Ca sa treceti peste motivul pentru care te-ai certat cu babuinul oricum trebuie sa discutati; poate ar fi mai bine sa lasi momentul asta pana dupa examen wink1.gif

pupic.gif Pai cred k asa o sa fac, dupa examen...adica duminica pt ca voi pleca in WE la buncii mei sa facem un parastas, iar el pleaca la maica-sa, la Valcea. Asa zic si eu, ca trebuie sa discutam. Acum trec la invatat. hug.gif
pumby
Neatza! Haideti la o cafelutza, un ceai... cafea.gif Azi e ziua dinaintea examenului asa k o sa stau sa invat, merg pana la facultate la un seminar si merg la ace. Sunt la a treia zi yin si pana acum am papat un grapefruit mic si un ness. Mai incolo o sa mananc salata de rosii, castraveti, ridichi,ardei rosu si masline si pe seara salata de varza, morcov...Urmatoarele 3 zile fac pauza de regim, nu am cum sa ma tin de el ca plec la tara la parastas si nu am cum sa tin zilele yang, dar de luni inapoi pe baricade )).gif
amalia0701
pupic.gif
Servus iubita!
Babuinii sunt facutzi sa ne mai certam cu ei idn cand in cand sa apreciem impacarea pupic.gif
Bafta la examen!
ina_ceva
Vin si la salata; cu cafea deja m-am servit wink1.gif
Spor la invatat!
lliliana
Salut. hug.gif Am trecut sa te salut...Se pare ca eshti destul de cuminte. hug.gif Spor la invatzat pupic.gif Pupacesc. pupic.gif
lliliana
Salut din nou. Pai...cum asha?...Unde eshti...miroase a creier ars...invetzi cumva? biggrin.gif O zi faina pupic.gif hug.gif floare.gif
axe10
Cum stai cu notele...ia ada carnetul de note incoa'?
amalia0701
Cred ca fugit cu carnetul de note cu tot )).gif
pumby
Salutare fetele!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif am revenit! Am lipsit o sapt pt k am zugravit in camera la mine si am mutat pc-ul in alta parte unde nu aveam net. A fost o sapt f grea. Acum sunt franta, merg acu sa fac un dus si ies si eu la o plimbarica. Sunt tare obosita.Sapt asta am zugravit camera mea in 2 culori, 2 pereti si tavanul cu galben si ceilalti 2 pereti cu albastru. Pe cei albastri am desenat; pe unul un soare mare galben si ep celalalt niste triunghiuri galbene.Azi am pus parchetul si pe urma curatenie. Acum am terminat. Este super. La examen am facut ok...a fost un partial si trebuia sa luam peste 8 pt a lua punctele maxime pt examenul final(atunci sa vedem ce o sa fac, adica pe 29) si am luat peste 8 naughty.gif Ieri si azi am cam calcat stramb cu regimul, dar am muncit f f mult si nu am putut sa tin cum trebuia. Cam atat....aaa... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pt toate fetele care mi-au vizitat casuta hug.gif
ina_ceva
Bravo pt examen!
Dieta o vei incepe astazi, doar ai terminat cu munca wink1.gif
bubbles
Pumby ai varuit si ai pus parchetul singura? huh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.