Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pumby
CITAT(bubbles @ 14-05-2007, 03:39 PM) *

Pumby ai varuit si ai pus parchetul singura? huh.gif

Eu si tatal meu, da. A fost o sapt f grea. Cel mai greu a fost aseara, dupa ce am terminat curatenia, aranjatul m-am pus in pat si peste jumatate de ora cand am vrut sa ma ridic nu am mai putut.....mi-a intepenit spatele. A fost groaznic aseara, nu ma puteam misca in nici un fel ca ma durea cumplit. Acum e mai bine, ma pot misca, ma mai doare, dar suportabil.
Tzutzi80
CITAT(pumby @ 14-05-2007, 06:45 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-05-2007, 03:39 PM) *

Pumby ai varuit si ai pus parchetul singura? huh.gif

Eu si tatal meu, da. A fost o sapt f grea. Cel mai greu a fost aseara, dupa ce am terminat curatenia, aranjatul m-am pus in pat si peste jumatate de ora cand am vrut sa ma ridic nu am mai putut.....mi-a intepenit spatele. A fost groaznic aseara, nu ma puteam misca in nici un fel ca ma durea cumplit. Acum e mai bine, ma pot misca, ma mai doare, dar suportabil.

Pune prietenul la masaj....si trece )).gif
Amazoana
Neata
Am venit cu o cafea cafea.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Parchetul e laminat?de ala dublu click ca`s curioasa daca se pune usor si ce tb sa faci blum.gif
pumby
CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 11:17 AM) *

Neata yahoo.gif .Parchetul e laminat?de ala dublu click ca`s curioasa daca se pune usor si ce tb sa faci blum.gif

Neata! Parchetul da, e laminat, dublu click, se pune f usor, eu am pus si in sufragerie in toamna;la o camera de 10 m2 in 2 ore am terminat.E nevoie de o masinarie de taiat parchetul care se numeste soricel, pe care l-am luat din bricostore cu 300.000 si pe care l-am folosit si in toamna si acum(deci nu e de unica folosinta )).gif ), de un ciocan si ceva(un plastic, o alta cucata de parchet sau un cauciuc) pe care sa o pui intre parchet si ciocan in momentul cand bati usor parchetul sa intre pe canalul de clicket. blum.gif cam atat
cafea.gif Poftiti la o cafea frumos mirositoare.
Tzutzi, nu a trecut cu masaj, a mai trecut putin spatele cu niste nurofen gel si fastum gel, problema e ca abia am suportat sa ma dea cu gel antiinflamator, de masaj nici gand.
ina_ceva
Poftesc la cafea blum.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 11:40 AM) *

Poftesc la cafea blum.gif

Bine ai venit la cafeluta )).gif
ina_ceva
Ce-ti mai face babuinul? A mai prestat masaje?
bubbles
Uff tb sa pun si eu si ma gandeam sa punem singuri sa nu mai chemam pe nimeni de aia intreb.Deci nu e chiar atat de greu de pus yahoo.gif .Cat ai dat pe parchet M2?
pumby
CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 11:48 AM) *

Uff tb sa pun si eu si ma gandeam sa punem singuri sa nu mai chemam pe nimeni de aia intreb.Deci nu e chiar atat de greu de pus yahoo.gif .Cat ai dat pe parchet M2?

Am luat din bricostore, de 7 mm, 21 lei sau 21 si ceva....oricum, pt 2 dormitoare am dat 461 lei. MAi am de pus si eu la un dormitor, dar inca nu am zugravit, asa ca stau cu pachetele cu parchet pe hol )).gif vezi ca un pachet are cam 2,39 m2, mie pt uin dormitor mi-au trebuit 4 pachete si putin din al cincilea.In afara de asta am cumparat plinta(bagheta) cu 8 lei bucata(in bricostore era 16 lei) si coltare,piese pt imbinari...astea le-am cumparat de pe soseaua mihai bravu(in buc) unde sunt multe magazine cu de toate pt amenajari interioare...erau mai ieftine accesoriile astea acolo.Nu e greu de pus, trebuie doar sa ai curajul si sa te apuci. cheer.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 11:44 AM) *

Ce-ti mai face babuinul? A mai prestat masaje?

Babuinu.....nici nu prea avem timp sa ne vedem, masaje nici atat. Are f multe masaje particulare si nu prea a avut timp si de mine, de la o vreme parca nu vede in fata ochilor decat bani. bani, bani. Azi mergem sa platim excursia pt la vara, in turcia, 12 zile, circuit, cu omnia turism(am mai fost de 2 ori cu agentia asta in grecia) si sa isi cumpere si el telefon, nokia n 73 music edition.Deci astazi merg prin oras sa ma topesc de caldura. wink1.gif
pumby
Dragele mele, nu am mai avut timp sa scriu.Sapt asta am fost si mi-ar platit excursia pt la vara in Turcia, abia astept. Sunt stresata ca peste 1 sapt incepe sesiunea cu 2-3 examene pe sapt si e cumplit, mult de invatat, greu....Plus ca a mai aparut o mare problema, care ma tine pe jar...bunica mea e f bolnava, e in spital, i s-a depistat ciroza hepatica in urma cu cateva zile(acu 2 sapt nu o avea cand a iesit din spital) si problema e ca evolueaza rapid sau cel putin asa am eu impresia, starea ei se inrautateste pe zi ce trece. Spatele meu si acum ma doare, de 1 sapt. Deci toate adunate imi dau o stare de agitatie, nervozitate si bineinteles ca nu ma pot concentra sa invat. sad.gif
ina_ceva
Spor la invatat si bafta multa pupic.gif hug.gif !
Tzutzi80
Imi pare rau Pumby de bunica ta. Stai pe aproape de ea, pentru ca (imi pare rau sa ti-o zic, daca nu stii deja), nuva mai fi pentru mult timp printre noi.
ina_ceva
Ar trebui sa ii ceri babuinului un masaj pentru spate, ca sa-tzi treaca wink1.gif
Sanatate multa bunicii tale! Poate doar tzi se pare ca evolueaza rapid din cauza ca nu a foSt depistata la timp ca fiind bolnava unsure.gif
pumby
Neatza! Ms fetele pt cuvintele frumoase pupic.gif Ieri mi s-a parut putin mai bine bunica, poate pt ca a avut f multi vizitatori, a fost ocupata si nu a avut timp prea mult sa se gandeasca la boala. de azi trebuie sa ma tin de invatat ca sapt viitoare am aflat ca am 3 examene destul de grele. LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii de azi, forumisti sau cuostinte ale voastre! hug.gif O saptamana cat mai placuta si mai usoara!
pumby
Dupa ce am lipsit vreo 5 zile de pe forum am revenit. smile.gif Am stat saptamana asta numai pe drumuri, spital-casa, mancare pt bunica, mancare pt mine...invatat, invatat si iar invatat......Sunt la a 3-a zi yang si sunt bucuroasa ca am mai scazut 1 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Am fost cam neserioasa cu regimul, adica tineam paa spre seara cand ma apuca pofat de cate ceva si stricam totul. De ex in zilele yang mi-e o pofta de fructe, iar in zilele yin as manca si carne )).gif .Sunt un fenomen. Un we cat mai placut pupic.gif
Sexymom
Succes la invatat si la slabit, imi place de tine ca ai vointa multa, si sa sti ca Yang si Yin e o alegere buna, mai ales acum ca ai de invatat, cu regimul asta ai suficienta mancare.
Inainte nu eram de acord cu slabitul in timpul sesiunii, sper ca iei si un supliment de vitamine ceva.
pumby
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 12:00 PM) *

Succes la invatat si la slabit, imi place de tine ca ai vointa multa, si sa sti ca Yang si Yin e o alegere buna, mai ales acum ca ai de invatat, cu regimul asta ai suficienta mancare.
Inainte nu eram de acord cu slabitul in timpul sesiunii, sper ca iei si un supliment de vitamine ceva.

Iau niste granule homeopate, mi le-a dat doctora de ace. I-am zis ca intru in sesiune si ca uneori ma simt obosita si mi-a dat vreo 4-5 feluri de granule.Lupt cu mine sa nu imi mai fie pofta d ealte alimente decat cele permise in ziua respectiva ca vreau sa mai slabesc putin ca a venit vara si sa nu iasa colaceii de sunculita pe afara, sa atarne k nu e frumos. )).gif Ms mult pt cuvintele frumoase pupic.gif
ina_ceva
Ai sa reusesti, vointza vad ca ai wink1.gif
axe10
CITAT(pumby @ 26-05-2007, 12:29 PM) *

Iau niste granule homeopate, mi le-a dat doctora de ace. I-am zis ca intru in sesiune si ca uneori ma simt obosita si mi-a dat vreo 4-5 feluri de granule.Lupt cu mine sa nu imi mai fie pofta d ealte alimente decat cele permise in ziua respectiva ca vreau sa mai slabesc putin ca a venit vara si sa nu iasa colaceii de sunculita pe afara, sa atarne k nu e frumos. )).gif Ms mult pt cuvintele frumoase pupic.gif

Ce inaltime ziceai ca ai?
pumby
CITAT(axe10 @ 26-05-2007, 05:41 PM) *

CITAT(pumby @ 26-05-2007, 12:29 PM) *

Ce inaltime ziceai ca ai?

1,70m smile.gif
anca veselie
bafta in sesiune si spor la slabit! cheer.gif
pumby
ms , ms pupic.gif Azi e ziua cea mare, incep sesiunea si mi-e o frica.... unsure.gif pray.gif sa imi mearga bine. cu slabitul...sunt la a 2-a zi yin, parca nici nu imi mai este foame, nici nu am chef de mancare, dar tre sa si mananc. Colac peste pupaza au venit si rusii mad.gif Sa speram ca totul va fi bine si pe 15 sa rasuflu usurata.
ina_ceva
Sa nu-tzi fie frica hug.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 29-05-2007, 03:23 PM) *

Sa nu-tzi fie frica hug.gif

hug.gif Ieri mi-a fost al naiba de frica, dar am trecut (zic eu) cu bine. Azi am alt exam. Chiar acu ma pregatesc sa plec asa ca ma intorc mai tarziu si poate la sfarsitul sesiunii ma prezint cu carnetu de note la control blum.gif
ina_ceva
Bafta azi, sa ne spui ce-ai facut!
La ce ai astazi examen?
pumby
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 12:21 PM) *

Bafta azi, sa ne spui ce-ai facut!
La ce ai astazi examen?

Ieri am fost f obosita si nu am mai intrat pe net. Am avut exam la programarea calc, ne-a dat 18 grile, plus o schema logica de facut, problema a fost ca ceea ce contineau intrebarile nu exista nicaieri in curs. Eu am facut acolo ce mi-a trecut si mie prin cap, dar sa vedem cand s-or afisa rezultatele. Azi am altul, engleza, toata gramatica, 100 de grile. )).gif Ma dor ochii, ma doare capu.....Bunica mea nu se simte bine deloc....MA simt extrem de obosita si de la atatea examene si de l acaldura, invatat mult....Abia astept sa treaca.
ina_ceva
Ia niste vitamine pupic.gif
Sanatate multa bunicii tale!
pumby
CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 10:53 AM) *

Ia niste vitamine pupic.gif
Sanatate multa bunicii tale!

pupic.gif ms mult. Niste chestii iau, homeopate, pt oboseala psihica produsa de sesiune si sunt si vitaminizante.
ina_ceva
Si le simti efectul? Ma gandesc ca poate sunt prea slabe unsure.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 10:58 AM) *

Si le simti efectul? Ma gandesc ca poate sunt prea slabe unsure.gif

Pana acum am simtit efectul, au fost chiar ok. Acum am baut niste vit efervescente. Alea le tin pt caz de urgenta.
pumby
Am uitat sa zic si eu ca sunt la a 2-a zi de carne si tarte as mai manca niste fructe. )).gif Am mai slabit inca 1kg, deci de 8 zile am slabit 2 kg.....Probabil ca e si de la sesiune. In total de cand am inceput ace si diete(de 3 luni)....10 kg yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Medicul meu mi-a recomandat sa nu tin dieta in continuu. Sa tin cateva zile, cam 2 sapt, pe urma o pauza, pe urma iar dieta si tot asa. Va las acum, fug sa ma pregatesc de exam. pupic.gif

Azi am papat 100 g piept de pui la gratar si 1 cana lapte, plus cam 1 litru apa pana acum.
ina_ceva
Spor la invatat!
axe10
CITAT(pumby @ 31-05-2007, 11:37 AM) *

Am uitat sa zic si eu ca sunt la a 2-a zi de carne si tarte as mai manca niste fructe. )).gif Am mai slabit inca 1kg, deci de 8 zile am slabit 2 kg.....Probabil ca e si de la sesiune. In total de cand am inceput ace si diete(de 3 luni)....10 kg yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Medicul meu mi-a recomandat sa nu tin dieta in continuu. Sa tin cateva zile, cam 2 sapt, pe urma o pauza, pe urma iar dieta si tot asa. Va las acum, fug sa ma pregatesc de exam. pupic.gif

Azi am papat 100 g piept de pui la gratar si 1 cana lapte, plus cam 1 litru apa pana acum.

Frumos ai slabit...bravo. Conteaza ca si te tii de dieta si de miscare...
Bafta la examene in continuare! cheer.gif cheer.gif
Unde pleci in Turcia?
bubbles
Felicitari pt examene si pt kg pierdite cheer.gif hug.gif !!
pumby
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase pupic.gif Acum sunt intr-o pauza de la invatat. A examene luni(drept comercial) si marti(matematica economica). Din pacate ambele examene se dau sub forma d esinteza, nu grila... Abia astept concediul...cum ziceam plec in Turcia, 12 zile, circuit.Uitati si programul excursiei.
http://www.omnia-turism.ro/Programe/TURCIA/turcia.htm
Eu am mai fost cu Omnia de 2 ori in Grecia si a fost ok. Pe circuite sunt chiar buni.
WE placut tuturor. Va pupic.gif Ma intorc la invatat!!!
axe10
CITAT(pumby @ 02-06-2007, 09:14 PM) *

Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase pupic.gif Acum sunt intr-o pauza de la invatat. A examene luni(drept comercial) si marti(matematica economica). Din pacate ambele examene se dau sub forma d esinteza, nu grila... Abia astept concediul...cum ziceam plec in Turcia, 12 zile, circuit.Uitati si programul excursiei.
http://www.omnia-turism.ro/Programe/TURCIA/turcia.htm
Eu am mai fost cu Omnia de 2 ori in Grecia si a fost ok. Pe circuite sunt chiar buni.
WE placut tuturor. Va pupic.gif Ma intorc la invatat!!!

Interesant programul....si eu am fost in luna de miere cu Omnia si a fost ok...
pumby
Neatza! MA pregatesc sa plec la exam la mate. Am ceva emotii.Ieri am avut la drept...a fost cam greu, dar de luat sigur il iau, sa vedem rezultatele, poate maine. Mi-e f cald, am baut zilele astea cate 3 litri de apa pe zi. De azi sunt iarasi la zilele yang. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Fug la exam.
pumby
S-au afisat rezultatele doar la un examen, la management care a fost martea tercuta si am luat 10 cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt f bucuroasa. Cum ziceam, de azi sunt la zilele yabg si am papat pana acum: 250 g ficatei pui la gratar, 1 cana lapte si 50 g cascaval.Mai tarziu(la cina) pap putina carne (50g) fiarta de pui si branzica, iaurt. Bineinteles nu lipseste ceaiul si limonada cu apa plata, lamaie si putina miere.
Amazoana
Uaauuu, felicitari!!!! cheer.gif
ina_ceva
Felicitari si bafta in continuare!
Frumos meniu wink1.gif
bubbles
Bafta la examene !!! yahoo.gif .Frumos meniu .. si mie imi plac ficateii de pui innabusiti .. dar babu zice ca sunt in sange (sau vii lol.gif ) .Mai bine ca imi raman mie mai multi grin.gif
pumby
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 04:21 PM) *

Bafta la examene !!! yahoo.gif .Frumos meniu .. si mie imi plac ficateii de pui innabusiti .. dar babu zice ca sunt in sange (sau vii lol.gif ) .Mai bine ca imi raman mie mai multi grin.gif

La mine in casa toata lumea mananca ficatei, asa ca eu nu sunt norocoasa ca tine. )).gif Multumesc bubbles, ina, dulci pt urari. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
pumby
La un cabinet medical psihiatric intra un individ.
-Domnule doctor, am innebunit, am innebunit, AM INNEBUNIT!!!!!
-Stati domnule, linistiti-va totul va fi bine; spuneti-mi ce s-a intamplat?
-Aseara am fost la iubita mea .....
-Si atunci ati innebunit....???
-Nu domnule, nu; si ne-am iubit si ne-am sarutat si....
-Atunci ati innebunit....?????
-Nu domnule nu; si a venit barbat-su ' si....
-Ati innebunit....????
-Nu nene, nu; si am sarit de la balcon ....
-Si ati innebunit....???
-Nu, nu; ma tineam de balustrada, atarnam in jos si a venit cu ciocanul si
mi-a dat peste fiecare deget
-Si atunci ati innebunit..?????
-Nu; a venit cu fierul de calcat si mi-a dat peste fiecare degetel si...
-Atunci ati innebunit?????
-Nu nene, nuuuuuuuuuuuuuuuu; si a venit cu apa fiarta si mi-a turnat in cap.
-Atunci ati innebunit ?????
-Am innebunit cand m-am uitat in jos.
-Si ce ati vazut????
-ERAM LA PARTER.

Intra un barbat cu o capra in brate in camera unde statea sotia lui si

spune : uite draga , asta-i vaca cu care fac eu sex cand tu ai migrene ,

la care sotia : daca n-ai fi asa prost ai realiza ca asta e o capra , la

care barbatu : daca n-ai fi asa proasta ai realiza ca vorbeam cu capra

"Femeile s-au opintit cīteva secole sa ajunga egale cu barbatii, iar acum nu mai stiu cum sa scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niste tīmpite, īi multumim patronului ca ne da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa ne afirmam si sa ne tinem de deadline. Sefii pleaca de vineri la prīnz si-i mai vezi luni dupa-masa, cīnd se desteapta din mahmutreli de cinci stele.
Timp īn care ai deosebita onoare de a le tine locul, ca de-aia ai dat atīt din coate si-ai facut ulcer de cīnd manīnci numai kebab īn chifla, la serviciu, ca sa ajungi femeie de nadejde. Firma te-a rasplatit cu doua dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tau personal.
Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul ti-e īmpicatit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", "rapoarte". Īn somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de patratici si te trezesti tipīnd. Nu pentru ca te īnnebunesc folderele, ci pentru ca e deja 7.30 si la 8 trebuie sa fii la firma si-ai dormit strīmb si-ti sta bretonul ca o bidinea.
Scuza-ma, te las putin pe fir, ca ma cere unul de nevasta...
Munca e buna numai cīnd ti-aduce un franc cinstit īn buzunar si, mai ales, īti da si ragazul sa-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamīna si sa ametesti īn bar doua zile pe saptamīna. Asta e raportul minim rezonabil.
Carierismul e plasmuirea bolnava a unor filme imbecile de la Hollywood, care insinueaza ca o femeie poate face orice, daca vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care īi hraneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase ore pe saptamīna (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face mīncare la copii, spala vase si-o asteapta pe ea cu masina la firma, seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cīnd opereaza el pe creier si mai face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti sa investeasca.
Am chiulit si-am sa chiulesc cu voluptate de la munca, īntotdeauna. Chiuleste si tu, salveaza-ti viata, femeie! Atīt cīt se poate. Ia bunul simt, īn doze homeopatice. Sa stii numai tu.
Cele mai frumoase petice de viata le-am capatat fugind de raspundere. Cea mai buna bere pe care am baut-o īn viata mea n-a fost la Praga, ca lumea buna, ci īn Herastrau, cīnd o taiasem de la sedinta de redactie, lasīnd vorba ca mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii sa strīng apa.
Mi-a ramas īn cap (si mie, ca atītor altora) gafa de la TVR, de la Revolutie, cīnd habar n-aveau ca intrasera deja īn direct, si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fa-te ca lucrezi!". Si Mircea a ascultat. Si-a ajuns departe. Pīna cīnd vom pricepe omeneste tīlcul acestui īndemn vital, vom continua sa ne prefacem ca traim."

Un evreu nu isi mai platise impozitele de mult timp, gasind mereu metode de
a pacali fiscul.
Intr-o zi primeste o citatie sa se prezinte la sediul finantelor pentru a
da explicatii privind impozitele. Panicat se duce la un prieten care
avusese aceleasi probleme sa ceara un sfat.
Prietenul ii zice:
- "Tot ce pot sa iti zic e sa te imbraci foarte rau, sa te duci cu hainele
rupte, pantofii dezlipiti, murdar si nebarbierit; astfel celor de acolo o
sa li se faca mila de tine si te lasa in pace"...
Nemultumit de sfat, evreul se duce si la avocat, care il sfatuieste:
- "Important e sa lasi impresia de putere si siguranta. Inchiriaza o
limuzina, un smoking, un ceas Rolex de aur si du-te. O sa li se faca frica
de tine si te lasa in pace"...
Tot nemultumit, evreul decide sa se duca la rabin si ii povesteste totul:
- "Rabbi, prietenul mi-a zis sa ma imbrac prost, avocatul sa ma imbrac
luxos, nu stiu de cine sa ascult"...
Rabbi se gandeste un moment si zice:
- "Fiule, am sa iti spun o mica poveste care te va lamuri. A fost odata o
fata tanara care trebuia sa se marite. Nestiind cum sa se imbrace in
noaptea nuntii, ea s-a dus si i-a cerut sfatul mamei sale. Aceasta i-a zis:
Fata mea, imbraca-te cu rochia veche a bunicii tale, cea neagra si lunga ,
si incheie-te pana la gat, pune-ti si un batic in cap astfel incat sa nu ti
se vada decat chipul. Nemultumita fata i-a cerut ajutorul celei mai bune
prietene care i-a zis: Imbraca-te cu o lenjerie sexy, parfumeaza-te,
cumpara-ti o rochie super scurta si totul va fi bine. Fiule, cred ca
povestea asta a mea iti va fi de mare folos"...
Nedumerit, evreul intreaba:
- "Bine, rabbi, dar nu inteleg ce legatura are ceea ce tocmai mi-ai spus cu
problema mea. Nu poti fi mai clar?".
- "Fiule, nu conteaza cum o sa te imbraci, oricum o sa te f**a"!...

- Alo, politia? Veniti ca tocmai s-a spanzurat soacra-mea.

- Si ati taiat franghia?

- Nu, ca inca mai misca!

Doua vecine se intalnesc dimineata.

- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?

- Nu, de ce intrebi?

- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau

- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a izbucnit
razboiul?

O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH.

- Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii: You've got a m@le!

LEGILE RELATIVITATII

* Chiar daca faptele sint rigide, adevarul este flexibil.
* Durata unui minut depinde de pozitia ta fata de usa de la baie.
* Durata unei casnicii este invers proportionala cu durata petrecerii de nunta.
* Daca pastrezi un lucru prea mult, il poti arunca. Daca arunci un lucru prea devreme, vei avea nevoie de el imediat ce l-ai dat la gunoi.
* Daca cumperi banane necoapte, ele vor fi mincate inainte de a se coace. Daca le cumperi coapte, ele se vor strica inainte de a se minca.
* Telefonul suna intotdeauna cind esti la baie, sau esti in fata usii de la intrare si iti cauti cheile ca sa descui usa.
* Cind formezi un numar gresit, nu suna niciodata ocupat.
* O jucarie care nu se sparge poate fi folosita la spartul altor jucarii.
* In America este important nu atit cit costa un obiect oarecare, ci cit de mult se poate economisi cumparindu-l.
* Opulenta de la intrare este invers proportionala cu solvabilitatea firmei.
* La coada cealalta se serveste mai repede decit la coada la care te-ai asezat.
* Nimic nu arata atit de frumos cind este privit de aproape, ca atunci cind este privit de departe.
* Intotdeauna ploua cind iti speli masina. Dar nu incerca sa speli masina ca sa ploua, ca nu merge.
* Intotdeauna este greseala partenerului.
* Este foarte simplu sa faci ceva complicat, dar este foarte complicat sa faci ceva simplu.
* Cind remediul oferit de minister nu se potriveste problemei ridicate, este mai usor sa schimbi datele problemei decit sa obtii un alt remediu.
* Orice solutie genereaza noi probleme.
* Locul in care ajungi depinde de scaunul pe care stai.
* Daca ajungi prea devreme, s-a aminat. Daca iti dai sufletul ca sa ajungi la timp, va trebui sa astepti. Daca intirzii, este prea tirziu.
* Daca te simti bine, nu-ti face griji. Vei trece peste asta.
* Zimbeste...miine va fi mai rau

LEGILE LUI MURPHY

* Daca ceva poate sa mearga prost, va merge.
* Daca mai multe lucruri pot merge prost, vor merge in cea mai defavorabila secventa.
* Probabilitatea de aparitie a unui eveniment este invers proportionala cu dezirabilitatea lui.
* Indiferent de ce merge prost, probabil ca arata bine.
* Cind lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curind.
* Cind lucrurile merg bine, ceva a mers prost.
* Cind lucrurile se inrautatesc:
- daca pierzi prea mult, fi atent;
- daca nu pierzi nimic, relaxeaza-te;
- daca ai sansa sa cistigi, relaxeaza-te;
- daca nu conteaza, atunci n-are nici o importanta;
* Nimic nu este atit de prost, incit sa nu devina si mai prost.
* Dupa ce lucrurile s-au inrautatit suficient de mult, ciclul se repeta.
* Indiferent de ce merge prost, exista intotdeauna cineva care a stiut ca asa va fi.
* Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri simple, pe intelesul tuturor, dar gresite.
* Oportunitatea iti bate la usa in cel mai putin oportun moment.
* Natura tine intotdeauna cu latura ascunsa a lucrurilor.
* Ca sa cureti un lucru, murdaresti un altul. Dar poti murdari mai multe lucruri fara a curata nici unul.
* Lucrurile incompatibile cu alte lucruri, pot fi compatibile intre ele.
* Daca anticipezi ca sint patru variante posibilede a iesi ceva prost si reusesti sa le ocolesti, atunci va apare imediat o a cincea posibilitate, care va strica totul.
* Probabilitatea de a distruge un lucru este direct proportionala cu valoarea lui.
* Cind apesi din greseala pe doua litere la masina de scris, se imprima litera care nu trebuie.
* Timbrele care nu se lipesc pe scrisori se vor lipi in schimb pe orice altceva.
* Cind avionul in care esti are intirziere, avionul pe care trebuie sa-l iei in continuare pleaca la ora fixata.
* Cind pisica iti adoarme pe picioare si te farmeca cu torsul ei, simti o nevoie imperioasa de a merge la baie.
* Daca o fringhie are un capat, atunci are precis inca unul.
* Cind trebuie sa-ti concentrezi atentia asupra unui anumit lucru, este imposibil sa nu apara altul care sa-ti distraga atentia.
* Ori de cite ori stabilesti sa faci un anume lucru mai intii, survine un alt lucru care trebuie facut primul.
* Ori de cite ori iti tai unghiile, constati ca dupa aceea ai nevoie de ele.
* Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta.
* Un lucru ratacit il poti gasi numai dupa ce rascolesti intreaga casa.
* Cind cauti un lucru,niciodata nu il gasesti decit dupa ce ti-ai cumparat un altul in loc.
* Cind garantia unui produs este de 60 de zile, defectarea lui se va produce in ziua a 61-a.
* Legile nu sint decit niste simulari ale realitatii.
* Proliferarea unor noi legi conduce la proliferarea unor noi exceptii.
* Indiferent daca legile sint bune, rele sau neutre, trebuie sa se supuna celor din urma.
* Daca o lege a lui Murphy poate sa greseasca, va gresi.
* Murphy a fost un optimist.
ina_ceva
lol.gif lol.gif tare give_rose.gif
pumby
Saluare! Spre rusinea mea de vreo 2 zile nu am mai tinut regimul, adica dimineata eram hotarata sa ma tin de el si pe la pranz mancam altceva. De maine sunt iar fata cuminte. blum.gif Iarasi invat, am maine examen, penultimul si vineri il am pe ultimul. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Din pacate sunt destul de grele, mult de invatat. Am la macroeconomie si contabilitate. Ce am mancat zilele astea nici nu va mai zic ca nu are rost, am fost total pe dinafara. O seara de duminica placuta tuturor si sa incepem saptamana cu bine. pupic.gif
pumby
Acum niste bancuri:
Cearta inte soti. Ea:
-Si daca iti inchipui ca am sa ma duc sa stau la mama te inseli! Am sa o aduc pe ea sa stea cu noi!

-Soacra-mea e ca un ziar...
-Adica vorbeste mult?
-Nu! Apare zilnic...

-Domnule, cainele dvs mi-a muscat soacra!
-Imi pare rau! Va despagubesc. Ce pretentii aveti?
-Vindeti-mi-l mie!!!

Dupa ce a terminat facultatea un tanar aratos nu a reusit sa gaseasca de
lucru. Nu avea bani si chiria trebuia platita.I-a venit o idee geniala!
A scris pe usa locuintei sale cu litere mari: In pat: 100 euro Pe
canapea: 50 euro Pe podea: 25 euro. O batranica trecand prin fata usii
s-a oprit si a citit anuntul. S-a grabit acasa,si-a scos toti banii
economisiti si s-a grabit inapoi la locuinta tanarului.Cand a ajuns i-a
dat toti banii tanarului.Vazand- o pe batranica,tanarul s-a simtit jenat
la inceput dar totusi a numarat banii: 100 euro! A sarutat-o pe
batranica si a intrebat-o: -In pat nu-i asa? Zambind batranica a spus: -
Nu fii naiv... DE PATRU ORI PE PODEA!!!

Daca pocnesti o femeie, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.
Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare.
Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo.
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.
Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile.
Si-o doresc.

Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- M-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia
crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee...
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Simplu, fa sex cu ea tot timpul, dar tot timpul, o s-o obosesti
atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta!
Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar
sotul abia se mai tara.
- Ce faci? il intreaba prietenul.
- Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe
moarte...
Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca:
- Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog !
- Unde sa te ascund ma soarece?
Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica:
- Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece !
- Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici.
Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega.
Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.
Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.
Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul.

Culmea fizicii: Sa pui un cal putere sa pasca pe un camp magmetic
Culmea geneticii: Sa imerechezi o capra de taiat lemne cu un tap de bere
ina_ceva
cool.gif Ia zi, tu cum te intelegi cu soacra?
pumby
CITAT(ina_ceva @ 10-06-2007, 06:54 PM) *

cool.gif Ia zi, tu cum te intelegi cu soacra?

)).gif Ca am pus bancuri cu soacre.....mmmm....nu prea bine.... naughty.gif
pumby
Patru prieteni jucau poker. Pe masa tigari, telefoane mobile, scrumiere pline, etc.

La un moment dat suna un telefon. Unul dintre ei raspunde:

- Da... bine draga, cu niste prieteni...ce spui?...o blana?...2000 de dolari?... dar nu-i cam mult?...a! e naturala... bine cumpar-o.

Inchide telefonul, mai joaca ce mai joaca, suna din nou. Raspunde.

- Da...nu ti-am zis? cu niste prieteni... ti-ai gasit masina? cat costa? ... 20000 de dolari?!? da' nu-i cam mult? ... a e noua... scaune de piele...full-options... bine, cumpar-o.

Inchide telefonul si se apuca din nou de jucat. Peste cateva zeci de minute suna din nou. Raspunde.

- Da... ti-am mai zis, cu niste prieteni... a venit omul cu casa?!? ce casa? ce om? a... agentul.... cat costa?... 500.000 de dolari?!?! dar nu-i cam mult?... a are 20 de camere... 8 bai... doar ne mutam... bine, bine, cumpar-o. Pa.

Inchide telefonul dupa care il arunca pe masa si zice:

- Al cui dracu' e telefonul asta, ca a inceput sa ma enerveze ?!

cum cere iliescu in engleza 2 ceaiuri la camera 222?....Tu ti tu , tu tu tu

Un barbat nu este complet daca nu este insurat. Abia atunci este terminat.

Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze. (Sacha Guitry)

Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza. (Sacha Guiry)

Dragostea e oarba? Nu. E doar putin presbita: nu vede nici un defect pana nu se indeparteaza putin. (Drew Barrymore)

Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare. "Da" este raspunsul. (Woody Allen)

Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult...doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud)

Statisticile sunt precum costumele de baie: iti arata ce stie toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli. (Georges Vedel)

Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi. (Tristan Bernard)

O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche)

Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain)

In fata unui dozator de cafea un politist observa cum un tip introduce o fisa, apasa un buton;tipul isi ia cafeaua si pleaca. Curios, politistul introduce si el o fisa,apasa un buton si-i cade cafeaua.Foarte fericit acesta isi schimba toti banii in fise si incepe sa le introcuca in dozator.Tot baga fisa, apasa pe buton,lua cafeaua,o punea deoparte si iar baga o fisa,si tot asa in continuare.La un momendat un tip de la coada ce se facuse intre timp ii spune:hai domle odata ca m-am saturat de cand stau aici.La care politistul ii raspunde:Ce vrei ba, te oftici ca am noroc si castig?

Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune:

- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro".

A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:

- Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?!

La care ei:

- Si ce te superi asa, Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi, am zis ceva?

Ce e un alergator pentru un canibal?...
Fast food!!!

La ce se gindeste un canibal cind vede o femeie gravida?
La Kinder cu surprize.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.