Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
axe10
CITAT(pumby @ 20-03-2007, 07:18 PM) *

Pt azi am terminat cu sportul, am mers pe jos cam 2,5 km si am biciclit tot cam atatia; am fost la ace si mi-a pus cam 90 smile.gif . Acum ma pun la relaxare adica cateva ore de desene animate(frumoasa si bestia 1,2,3).

Exista 3 parti de frumoasa si bestia? Habar nu aveam...haha...bine ca nu stie fimea..
pumby
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 07:35 PM) *

CITAT(pumby @ 20-03-2007, 07:18 PM) *

Pt azi am terminat cu sportul, am mers pe jos cam 2,5 km si am biciclit tot cam atatia; am fost la ace si mi-a pus cam 90 smile.gif . Acum ma pun la relaxare adica cateva ore de desene animate(frumoasa si bestia 1,2,3).

Exista 3 parti de frumoasa si bestia? Habar nu aveam...haha...bine ca nu stie fimea..

Dap, 2 este "The enchanted christmas" si 3 "Belle's magical world" smile.gif
BLUELIFE
CITAT(pumby @ 20-03-2007, 01:40 PM) *

DIETA MEA pt toata lumea interesata
Ziua 1
-md: cafea fara zahar (ceai) si nimic altceva
-pranz: 2 oua fierte tari+spanac fiert cu putina sare, cat vrei, exclus painea
-cina: 1 gratar mare de vita+salata verde si telina, cat vrei, exclus painea

Ziua 2
-md: cafea sau ceai
-pranz: 1 gratar mare de vita+salata verde+fructe, cat vrei, exclus painea
-cina: sunca de praga cat vrei, exclus painea

Ziua 3
-md: cafea sau ceai si 50 grame paine intermediara
-pranz: 2 oua fierte tari+salata verde si rosii, cat vrei, exculs painea
-cina: sunca de praga+salata verde cat vrei, exclus painea

Ziua 4
-md: cafea sau ceai si 50 g paine intermediara
-pranz: 1 ou+morcovidierti sau cruzi+scweitzer, cat vrei, exclus painea
-cina: fructe+iaurt, cat vrei, exclus painea

Ziua 5
-md: cafea sau ceai+morcovi cruzi rasi cu lamaie
-pranz: peste fiert+rosii, cat vrei, exclus painea
-cina: 1 gratar mare de vita+salata verde, cat vrei, exclus pianea

Ziua 6
-md: cafea sau ceai+50 g paine intermediara
-pranz: pui l agratar cat vrei, exclus painea
-cina: 2 oua fierte tari+morcovi, cat vrei, exclus painea

Ziua 7
-md: ceai cu lamaie
-pranz: 1 gratar de vita+fructe, cat vrei, exclus painea
-cina: orice si oricat vrei(mancarea preferata, nu alcool si dulciuri)

Eu am aceasta dieta prescrisa de medic si trebuie sa o tin 2 sapt. Mai iau SLIM DRINK(1 lingurita de 3 ori pe zi cu 1/2 ora inainte de masa) si FERRUM PHOSPHORIC (produs homeopat-lunea si vinerea 10 granule). Scrie aici ca se pot slabi 9 kg in 2 sapt.

Cate zile ai la activ?Seamana cu dieta daneza de schimbare a metabolismului cu care aeu am slabit 7 kg in 2 saptamani w00t.gif
pumby
CITAT(BLUELIFE @ 21-03-2007, 08:36 AM) *
Cate zile ai la activ?Seamana cu dieta daneza de schimbare a metabolismului cu care aeu am slabit 7 kg in 2 saptamani w00t.gif

pai pt schimbarea metabolismului este. eu sunt la a 9-a zi ...pana acum abia 2 kg sad.gif

cafea.gif Buna dimineata!!!!! Sunt cam somnoroasa. Acum plec la cursuri si o sa ma trezesc imediat la seminarul de contabilitate smile.gif . Meniul de azi:
-md: ceai
-pranz: vita la gratar+salata verde+fructe(grapefruit si 1 mar)
-cina: sunca de praga, cat vreau(cred ca 2-3 felii ca nu pot mai mult)
BLUELIFE
CITAT
pai pt schimbarea metabolismului este. eu sunt la a 9-a zi ...pana acum abia 2 kg sad.gif

cafea.gif Buna dimineata!!!!! Sunt cam somnoroasa. Acum plec la cursuri si o sa ma trezesc imediat la seminarul de contabilitate smile.gif . Meniul de azi:

Nu ai voie sa mananci intre mese nici macar o guma si trebuie sa sati cu paharul de apa lipit de gura,in plus trebuie sa respecti orele de masa si ai sa vezi ca da rezultate cheer.gif Eu am mai slabit si dupa dieta trei kg,in urmatoarele 2 saptamani. floare.gif
pumby
CITAT(BLUELIFE @ 21-03-2007, 09:40 AM) *

CITAT

Nu ai voie sa mananci intre mese nici macar o guma si trebuie sa sati cu paharul de apa lipit de gura,in plus trebuie sa respecti orele de masa si ai sa vezi ca da rezultate cheer.gif Eu am mai slabit si dupa dieta trei kg,in urmatoarele 2 saptamani. floare.gif

Nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa mananc la ore fixe, dar eu oricum mananc cam pe la aceleasi ore, cu o marja d eeroare de maxim jumatate de ora. Intre mese nici macar o guma?!?! Nici asta nu stiam.Mancam o guma sau un drops orbit. Apa..da, beau in continuu.Mai rau este cand sunt in oras, ca mai trebuie sa si scot apa, nu numai sa bag smile.gif Ms mult pt sfaturi
bubbles
hey pumby..si eu stiam de faza cu guma..dar eu cand am tinut`o mai rontaiam si guma ca mai tinea de foame biggrin.gif si tot am dat jos 6 kg in 6 zile w00t.gif
BLUELIFE
In dieta mea era specificat sa nu adaug nici macar o guma si de aceea ti-am spus si tie ,eu fiind ferm convinsa ca fiecare aliment isi are rolul sau si intr-adevar nu e bine de adaugat nimic.Oricum bafta la slabit sa vii cu vesti bune cheer.gif
amalia0701
90 de ace?Unde iti pune atatea?
Mie imi pune vreo 32, o sa la numar azi iar, caci trebuie sa incep al 3 ciclulde 10 sedintze.
pumby
Neata! Faza cu guma intre mese ca nu e voie la mine in dieta nu scrie scrie doar ca e absolut interzis alcoolul si ca se vor bea cel putin 2 litri de lichid pe zi : ceai cu lamaie, cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, fara sifon si bauturi dulci. Stiu si alt epersoane car eau tinut aceasta dieta si nici ele nu stiau de guma... sad.gif In fine, acum nu mai conteaza, ideea e ca oricat ai slabi peste 1 kg pe saptamana medical nu e indicat, asa ca eu nu caut sa slabesc cat mai mult intr-un timp cat mai scurt.
Meniul de azi:
-md: ceai si 2 feliute de paine dieta prajite
-pranz: 2 oua fierte tari+salata verde+rosii
-cina: sunca de praga+salata verde

CITAT(amalia0701 @ 22-03-2007, 10:00 AM) *

90 de ace?Unde iti pune atatea?
Mie imi pune vreo 32, o sa la numar azi iar, caci trebuie sa incep al 3 ciclulde 10 sedintze.

Dap, 90 de ace. pai am 2 in gat, in dreptul tiroidei, cate 3 in fiecare ureche, 1 in crestetul capului, cate 8-10 in maini(de la palma pana la cot), in burta vreo 10 si restul pe picioare, de la coapse in jos pana la degete. Si ma tine cu ele cam 30-45 de minute.Fiecare medic are metoda lui, stiu pe cineva care mi-a zis ca un alt medic ii punea 20-25 de ace.
Amazoana
Neata fetele, ce faceti?
Tzutzi80
Neata! Eu una...sper sa nu am nevoie de ace vreodata! Mi-e cumplit de frica de ele
Amazoana
Si mie. O fii o caracteristica a leilor????
ina_ceva
Si eu am frica de ace, dar nu sunt leu sad.gif
pumby
Am recurs la ace pt ca nu aveam rezultate cu nici o dieta si m-am gandit ca poate este o problema de metabolism si asa am luat legatura cu aceasta doctora si am fost f incantata ca s-a miscat acul de la cantar. eu tinusem regim cu 1 luna inainte sa merg la ea si nici 1 gram, deci era f f f dezamagita si disperata. Prima zi de ace a fost mai greu, pe urma deja obisnuinta. Mi-am facut poze zilele trecute si le-am arat prietenilor care au zis ca parca sunt despinse din filmele de groaza smile.gif Nu pot sa le atasez aici pt ca sunt prea mari.
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 22-03-2007, 02:15 PM) *

Si eu am frica de ace, dar nu sunt leu sad.gif

pupic.gif
Nessie
CITAT(pumby @ 22-03-2007, 12:37 PM) *
. Mi-am facut poze zilele trecute si le-am arat prietenilor care au zis ca parca sunt despinse din filmele de groaza smile.gif Nu pot sa le atasez aici pt ca sunt prea mari.
Poti folosi Imageshack. grin.gif
pumby
CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 01:23 PM) *

. Mi-am facut poze zilele trecute si le-am arat prietenilor care au zis ca parca sunt despinse din filmele de groaza smile.gif Nu pot sa le atasez aici pt ca sunt prea mari.

Ms mult pt sfat, o sa incerc mai incolo, acum merg sa pap. Sa inteleg ca vrei sa ma vedeti in camera de tortura lol.gif

Imagine

Imagine
Nessie
ariciule! )).gif )).gif

Mie cel mai greu cred ca mi s-ar parea sa stau acolo 30-40 de minute si sa ma vad asa. wacko.gif
pumby
Astea sunt doar o mica parte din minunatele mele ace...v-am zis imi pune cam 90 smile.gif

CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 01:44 PM) *

ariciule! )).gif )).gif

Mie cel mai greu cred ca mi s-ar parea sa stau acolo 30-40 de minute si sa ma vad asa. wacko.gif

E super greu mai ales cand are doctora treaba si mai stai acolo cam 1 ora....am ace peste tot: maini, picioare, burta, cap, urechi, gat asa ca e super aiurea ca nu pra poti sa t emisti si stai cu ochii in tavan, noroc ca mai este lume pe acolo (are 5 paturi, fiecare pat delimitat cu perdelute sa nu ne vada careva ce sexy suntem blum.gif ) .
Amazoana
CITAT(pumby @ 22-03-2007, 03:42 PM) *

CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 01:23 PM) *

Ms mult pt sfat, o sa incerc mai incolo, acum merg sa pap. Sa inteleg ca vrei sa ma vedeti in camera de tortura lol.gif

Imagine

Imagine

Uliu liuuuu maaamaaaaaaaaaa, mi s-a zburlit pielea.
Doare? ce simti cand iti introduce acele in piele? Ne poti povestii putin?
anca veselie
vaaaaaaaaaaaaai ce de ace!
cate sedinte faci pe sapt? si ce rezultate ai pana acum?
pumby

Uliu liuuuu maaamaaaaaaaaaa, mi s-a zburlit pielea.
Doare? ce simti cand iti introduce acele in piele? Ne poti povestii putin?

[/quote]
Se simte ca o ciupitura de tantar. Nu doare decat daca nu stai cuminte blum.gif adica daca te tot misti sau daca se apropie rusii . te ciupeste ciupeste putin mai tare cand le intoarce...adica la jumatatea sedintei vine si rasuceste acele devil.gif

CITAT(anca veselie @ 22-03-2007, 02:11 PM) *

vaaaaaaaaaaaaai ce de ace!
cate sedinte faci pe sapt? si ce rezultate ai pana acum?

pai am facut 12 sedinte in continuu si acum fac 2 sedinte/sapt, acum chiar ma pregatesc sa ma duc acolo smile.gif Pai inainte sa merg la ace , dupa 1 luna de regim nu dadusem nici 1 gram jos, iar acum , de 3 sapt am slabit 5 kg, bineinteles si cu dieta, nu doar ace. Acele ajuta la schimbarea metabolismului si micsorarea poftei de mancare(o parte din ace sunt puse pe centrii foamei, pe punctele reflexe ale ficatului, stomacului si pe multe meridiane).
amalia0701
E calr fiecare cu metoda lui.
Io ma gandesc din ce in ca mai des, dar sa nu mai spui la nimeni )).gif , daca nu resuesc sa mai slabesc macar 10 kg in urmatoarele luni sa intru in programul reductostart, nu o sa ma omoare pe mine porcariile alea devil.gif
Macar sa ajung la 82 de kg.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 22-03-2007, 02:27 PM) *
dar sa nu mai spui la nimeni )).gif
devil.gif devil.gif Te-am prins! Parca scapasei de ideile astea.
pumby
Imagine
Eu fara ace )).gif in cismigiu...luni
Nessie
rolleyes.gif Super fain peisajul, dar printzesa din mijloc nu prea se vede ca e la departare. blum.gif

Eu mai vreau poze! tease.gif
pumby
Imagine
Tot eu smile.gif

Io ma gandesc din ce in ca mai des, dar sa nu mai spui la nimeni )).gif , daca nu resuesc sa mai slabesc macar 10 kg in urmatoarele luni sa intru in programul reductostart, nu o sa ma omoare pe mine porcariile alea devil.gif

Amalia, cand am inceput dieta am citit jurnalul tau si mi s-a parut ca esti un exemplu de urmat, ca ai ambitie si mergi inainte orice ar fi. Eu zic sa nu intri in panica pt ca sa slabesti trebuie o perioada mai indelungata de timp, iar daca vei slabi multe kg intr-un timp scurt sigur le vei pune inapoi si mai repede, asa ca RABDARE. si eu as vrea sa slabesc cat mai repede si cat mai mult ca nu ma mai incap hainele, am un sifonier care da pe dinafara de haine, bluzite super, costume, fuste, pantaloni cred ca am 30-40 de perechi si tot dau din ele, dar sunt unele care imi plac mult si as vrea sa le imbrac eu, dar.....acum stau in 2 perechi de blugi si cam atat....de cand am slabit 5 kg ma mai incap inca 2 perechi de pantaloni....Parerea mea este sa nu intri in panica si sa ai rabdare. Vb cu medicul tau , vezi ce t emai sfatuieste. Nu te aventura la tot felul de diete si medicamente sa nu iti faci mai mult rau. hug.gif
axe10

Nu a scapat de ideea asta...ba, adevarul ca te inteleg...cand esti "multa" vrei sa te simti si tu altfel...toate vrem...si incercam orice, ca de aia ne stricam de tot.
pumby
bang.gif crying.gif mi-e pofta!!!!! nu de dulce, de sarat...de sticksuri, covrigei si pufuleti(din aia de 5000 punga..adik 50 de bani) In seara asta nu am putut sa mananc decat 1 felie de sunca de praga si putina salata....cam 1/3 din cat imi facusem sad.gif Si asa salivez dupa niste sticksuri tease.gif
amalia0701
CITAT(pumby @ 22-03-2007, 07:33 PM) *

bang.gif crying.gif mi-e pofta!!!!! nu de dulce, de sarat...de sticksuri, covrigei si pufuleti(din aia de 5000 punga..adik 50 de bani) In seara asta nu am putut sa mananc decat 1 felie de sunca de praga si putina salata....cam 1/3 din cat imi facusem sad.gif Si asa salivez dupa niste sticksuri tease.gif

hug.gif
Te cred si te imbratzisez sa poti trece mai usor peste poze.
Poti incerca sa manaci niste alune neprajite, sau semintze.
O mana si iti mai trece pofta.
bubbles
`Neata hug.gif vz ca suntem cu ochii pe tine .. Lasa ca nu mai e mult si te vei bucura de silueta ta hug.gif
Amazoana
Neataaaa, am venit cu o rugaminte: Il votati va rog pe Rares? este la diferenta de 30 voturi de locul 3! Multumesc
ina_ceva
Nu ceva tentatiei! wink1.gif give_rose.gif
pumby
Salutare!!! Multumesc mult pt incurajari pupic.gif Acum am ajuns si eu acas, m-am trezit la 6, am luat minunatul mic dejun smile.gif si m-am dus la facultate ca aveam 2 seminarii importante. Am o dispozitie tocmai buna de biciclit vreo 5 km si de vreo 30-45 de min de tae-bo(sper numai sa nu dau iar cu picioarele in birou). Sa trecem meniul de azi:
-md: ceai si 2 feliute de paine graham prajita
-pranz: 1 ou fiert+1 felie de cascaval+1 sau 2 morcovi(sa vedem cati intra blum.gif )
-cina: fructe(1 mar si 1 grapefruit) si iaurt
Mai am inca 3 zile si termin dieta asta care nu imi place de loc, dupa care fac putina pauza si trec iar la yang-yin tease.gif , iar in pauza o sa mananc numai fructe, legume si putina carne de pui si vita.
ina_ceva
Voiam sa zic sa nu cedezi tentatiei sorry.gif
Sexymom
Esti frumusica iun poze pupic.gif
Succes cu regimul.
pumby
CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 12:01 PM) *

Voiam sa zic sa nu cedezi tentatiei sorry.gif

k..am inteles...pana la urma aseara am mancat 2-3 sticksuri si mi-a trecut pofta cheer.gif

CITAT(Sexymom @ 23-03-2007, 12:02 PM) *

Esti frumusica iun poze pupic.gif
Succes cu regimul.

Multumesc frumos!! pupic.gif
pumby
Buna dimineata! Cum astazi este iar vreme urata nu am chef de nimic, decat sa stau in pat, eventual sa ma uit la niste filme. Cred ca m-am saturat de dieta asta pt ca nici aseara nu prea am putut manca iaurt, am mancat f putin, in schimb bine ca am putut sa mananc fructele. Mai sunt 3 zile, de fapt 2 in afara de asta si termin. Meniul de azi:
-md: ceai si morcov(in dieta scrie rasi cu lamaie, dar eu acum rontai unul)
-pranz: peste+rosii
-cina: gratar de vita+salata verde
Azi chiar nu ma simt bine, pe de o parte pt ca am o mare problema, constipatia, si pe de alt aparte pt ca ma doare spatele de la vremea asta tampita(am ceva probleme cu spatele:scolioza, hiperlordoza, spina bifida si niste ciocuri pe coloana si am abia 25 de ani, nu vreau sa ma gandesc mai incolo cum va fi).
Pt toate fetele un weekend superb!!!
himere2005
neata frumusete....lasa ca o sa fie bine smile.gif nu pot sa spun ca am ramas indiferenta la acele alea, in schimb cred ca si eu daca as avea probleme de greutate cred ca as apela la orice. bineinteles as merge acolo legata la ochi )).gif
va respect mult si pe tine si pe amalia pentru ambitie si curaj
bubbles
`Neata si o floare si un pupic de la mine flowers1.gif
pumby
Neata! Azi sunt cam bulversata. Cred ca este de la ora asta care s-a schimbat. Ieri a fost o zi care nu mi-a placut pt ca toata lumea a fost agitata si nervoasa si as fi preferat sa ma fac mica mica si sa ma ascund intr-un colt ca sa evit orice conflict, dar fiindca sunt ditamai )).gif nu m-am putut face mica asa ca au existat niste discutii care m-au cam indispus. Noroc ca mai exista si filme dragute care sa ne destinda, asa ca ieri am vazut Academia de politie 1,2,3, azi am planuit sa vad mai departe(pana la 7)....aaa..ieri am mai vazut si filmul 300 pe care il aveam de ceva timp , dar nu avusesem chef de el. Meniul de azi:
-ceai si 1 felie de graham
-pranz: pui la gratar
-cina: 2 oua fiere +morcovi
Azi cina nu imi place, as manca doar morcovii. MAi am maine si gata, iar azi cantarul arata cu alt prefix cheer.gif adik cu 7 cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,deci am mai slabit inca 1 kg tease.gif yahoo.gif
ina_ceva
Bravo, pumby! give_rose.gif
bubbles
Bravo pumby clap.gif .De acum nu mai e mult si il skimbi iar si ajungi la cel cu 6 si apoi la cel cu 5 flowers1.gif
pumby
CITAT(bubbles @ 25-03-2007, 10:51 AM) *

Bravo pumby clap.gif .De acum nu mai e mult si il skimbi iar si ajungi la cel cu 6 si apoi la cel cu 5 flowers1.gif

)).gif Mai , daca ajung sub 70 sunt f incantata, asa pe la 65 este ideal, sa speram ca voi reusi, daca nu ma multumesc si cu 70, dar eu voi incerca cat mai mult. Dar daca o sa fiu cu prefix 5.....cred ca din clasa a 8-a nu am mai avut asa smile.gif si o sa fiu o schiloada.
pumby
Buna dimineata! salut.gif Cate o floare pt fiecare fata frumoasa de aici give_rose.gif si cate un pupic pupic.gif , asta asa...sa incepem saptamana bine wink1.gif Acum sa trecem la lucruri mai serioase: azi e ultima zi din dieta max-plank yahoo.gif iar de maien pot manca si eu legume si fructe cand vreau(fara oua fierte ca nu mai pot, ma simt f balonata, obosita si ma doare burta de la oua). Meniul de azi:
-pranz: vita la gratar si fructe
-cina: ce vreau eu si cat vreau eu tease.gif inca nu m-am hotarat ce sa mananc diseara ca am asa de multe de ales rolleyes.gif
ina_ceva
Deci de maine incepi sa mananci ce vrei tu dar cu masura, nu? Sau iti face cu ochiul alta dieta?

give_rose.gif
pumby
CITAT(ina_ceva @ 26-03-2007, 10:27 AM) *

Deci de maine incepi sa mananci ce vrei tu dar cu masura, nu? Sau iti face cu ochiul alta dieta?

give_rose.gif

De maine mananc cu masura, da, pui sau vita sau peste si legume, fructe, iaurt. Alta dieta nu inca, mi-a zis medicul sa fac o pauza si pe urma sa incept iar yang-yin care imi place pt ca poti sa iti alegi ce legume sa mananci si cum sa le mananci si carnea la fel(gratar, la cuptor, fiarta) si plus de asta poti s amai mananci si o supa ceea ce eu nu am putut in cele 2 sapt de Max-Plank. Asa ca deocamdata cu masura )).gif si bineinteles FARA dulciuri devil.gif
pumby
asa aratam eu acu 3 ani, la 65 kg smile.gif sper sa ajung tot asa
Imagine

Imagine

Si asa la 85 kg sad.gif
Imagine
amalia0701
Servus!
esti sexoasa si la 85 dew kg, problema e ca nu e sanatos.
Am si io o curiozitate: Cat costa o sedintza de ace?
Io platesc 30 ron.
Felicitari pentru schimbarea prefixului hug.gif floare.gif
La mine cantarul se ambitioneaza sa ramana la fel de aproape o luna, imi vine sa dau cu el pe geam mad.gif , noroc ca e singurul lucru castigat vreodata de mine la un concurs si ma abtzin )).gif
Himere daca ai sti ce nervi ma apuca pe mine insumi uneori si pe toata lumea din jur.
O prietena ma intreba :
Ce o sa faci tu dupa ce o sa slabesti?
Consumi atat energie pentru asta?

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.