CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 07:24 PM)

Servus!
Azi am reusit sa fac m,asaj, am crezut ca mor de durere.
Io ma vautam si maseorul se plangea ca nu-l las sa isi faca treaba
Pentru ca am mucnit azi o sa imi iau liber marti, asa ca mi-am programat alta sedintza atunci.
Ar trebui sa fac mai des, macar din 2 in 2 zile dar nu imi pot potrivi programul cu al lui
Fiecare dr. face acupunctura in schema lui.
Io am luat in prima luna FANG FENG, un produs chinezesc, homeopat pentru eliminarea grasimilor din sange.
Dar pentru ca eu tzin regim de 2 ani nu am probleme cu colesterolul asa ca nu am mai luat.
Ma gandeam acum sa studiez si eu DIETA DANEZA, poate ma puc de ea de vineri, caci de joi incep acupunctura si mi-ar fi mai usor, ma mai gandesc.
Sper ca ti-a priit plimbarea, weekend placut.
M-am plimbat vreo 2 ore si mi-a prins bine...in loc de gimnastica ca oricum toata ziua am avut program gospodaresc (aspirator, spalat perdele, jaluzele, geamuri...). Masaj nu am mai fost in stare sa fac, aseara dupa plimbare eram franta si m-am pus sa ma uit la un film (the 300 spartans) si am adormit

.ieri a fost prima zi cand simt ca mananc de cand tin dieta asta germana, daneza, cum i-o zice

.Friptura la pranz, friptura seara

Programul zilei de azi:
-dim: ceai cu lamaie si 1 felie de paine graham prajita
-pranz: pui la gratar(cat vreau eu)
-seara:2 oua si morcovi(tot cat vreau, numai sa nu devin iepuras)
Dupa amiaza am planuit o plimbare prin parcul Cismigiu si sa vin pe jos acasa(vreo 10 km) si spre seara chinuiala(masajul). O zi superba tuturor fetelor!!!!!