Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce inseli?
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
diana.triscau
Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste." bang.gif Ce parere aveti?
Floricica
Cum adica din dragoste? :blink: Daca-l iubesti cum sa-l inseli? ohmy.gif
diana.triscau
N-ai inteles! Din dragoste, dar nu pentru actualul, ci pentru cel cu care inseala! happy.gif
Brunette
Eu cred ca barbatii inseala pentru ca sunt barbati doh.gif si se simt mai barbati cu fiecare cucerire noua! Nu vor sa renunte la prietena lor (daca au una) pentru ca o tin "de buna". Adica ies cu ea in lume, isi fac planuri cu ea, poate chiar o iubesc, dar cu celelalte se lauda! sex.gif
Bindy
Ce te faci in schimb cu cei care inseala si se asteapta sa nu ai nimic de zis ca "a fost doar sex"? :angry2:
judecatorul
tare de tot asta smile.gif sau mai e o faza " Am fost beat !! " eu chiar nu inteleg asta si sunt baiat ..
Daca am chef de cineva nou inseamna ca vechia relatie nu merge deloc ..
o sa moara sigur .. asa ce .de ce sa-ti bati joc ? nu merge nu merge asta e ...
Problema e ca si multe fete fac multe compromisuri . eu am o amica buna .. care e o tipa foarte isteata .. foarte frumusica ...psiholoaga .. si care e intr-o relatie acum in care o mai incaseaza din cand in cand ... de asta ce mai ziceti ???
Asa ca faza cu ... a fost doar sex ... nu lasa vanatai dar faza cu pumnul e tot " a insela " doar asteptarile .. .. Dati-mi solutii daca aveti si pentru problema mea ca mai am putin si-l bat eu pe-ala ..
alex25
Mai, eu am avut mereu in minte o fraza "Femeia se stapaneste cu sex si bataie". Desi nu am mai lovit o fata/femeie din clasa a IV-a cred, eu zic ca afirmatia e corecta. E un mod de a stapani o femeie. Si asta e, femeile se complac in aceasta idee. Mie mi se pare trist. Nici eu nu suport sa vad o femeie batuta. Adica sunt multe alte moduri de a o pedepsi. Doar ca acolo iti trebuie si cap. Si cand cap nu e, se foloseste pumnul.
Dar oricum, asta e cam offtopic. Ar merita un subiect separat.

Faza cu "eram beat" e foarte usor de inteles. Nu spun ca e ok, spun ca e usor de inteles, de perceput. Desigur, ebrietatea nu e niciodata o scuza si am incheiat multe prietenii(amicitii) din cauza unor faze "la betie". Aceeasi ebrietate, aplicata la femei, ar putea avea acelasi efect. Problema e la femei ca inseala nu numai in stare de ebrietate, cat mai ales cand n-au baut nimic. De ce? Pentru ca femeile sunt instabile. Asta e. Slabiciunea femeilor genereaza instabilitate emotionala. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.

Faza cu "a fost doar sex" semnaleaza lipsa de interes sexual din partea unuia din parteneri fata de celalalt, asa ca... e cazul sa o rupi, relatia e intr-un punct mort si chiar daca isi va reveni din acest loc, mai devreme sau mai tarziu situatia se va repeta. E cea mai jalnica scuza.
Nessie
Asta cu bataia chiar merita un subiect de discutie ca e o problema grava si multe femei se confrunta cu ea, dar putine sunt cele care fac ceva...

Parerea mea ar fi ca tu, ca barbat, daca ai dat in iubita/prietena ta (daca e sotie deja e mult prea grav si e alta problema) ar trebui sa te gandesti serios si sa pui capat relatiei pentru ca inseamna ca a disparut orice urma de respect si de iubire. Prima palma vine cel mai greu, restul ... din pacate, vin din ce in ce mai des.
Roxxa
de cele mai multe ori inseala din prostie,adik li se ofera okazia si...de ce nu?!alteori inseala pt ca prietena/sotia nu le ofera "calitate".ei trebuie sa-si demonstreze barbatia, dar dak tipa de langa ei e una inhibata sau conservatoare (chiar dak o iubesc)...se duc la alta.
2peu
lol.gif Adica pe langa ciorba pe care o mananca in fiecare zi, mai vrea si el o fripturica la gratarel, nu?
Nessie
Eu cred ca nu exista barbat care sa nu fi inselet vreodata! Macar ca nu s-a ajuns la sex, dar oricum sarutari, mangaieli.... si la fel ca prima palma si prima escapada e cel mai greu de realizat, dar dupa ce a fost facut pasul (si mai ales daca a scapat fara sa se afle), se va repeta.

Imi pare rau, dar stiu ca asta e situatia si nu avem cum sa o schimbam. sad.gif Poate in relatie nu se simte vreo diferenta in comportament, pentru ca asta se simte doar daca are sentimente pentru cea cu care inseala; in rest baiatul e la fel de sanatos si fericit salut.gif !

Nu ma cred mai cu mot si nu ma gandesc ca mie nu o sa mi se mai intample, dar daca se va inampla dupa casatorie, mai bine nu vreau sa stiu si ... pacatul lui sa fie! Poate ca am atitudinea strutului, dar asta e situatia si "protectia" mea ... sorry.gif

Daca se intampla cand suntem in faza de "prieteni" e clar ca odata cu trecerea timpului se va agrava situatia, asa ca nu merita....chair daca a fost doar "o greseala" din partea lui.
Roxxa
CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 10:12 AM) *
. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.
:blink: aku am vazut! eusa_think.gif de unde ai scos-o pe asta? eu sunt de parere ca barbatii se descaraca prin pumn si femeile prin plans nu are legatura cu inselatul!

aaa, dak o femei plange des (pentru k tu o faci sa planga), te inseala pentru k (evident) nu e fericita cu tine nu pentru k plange!
alina obsy
Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca.... naughty.gif
Nessie
CITAT(alina obsy @ 02-10-2006, 06:00 PM) *
Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca.... naughty.gif
Alina, nu pot sa nu te rog sa vizitezi si subiectul Ti-ai ierta iubita (iubitul) daca te-ar insela? ca tot ai adus vorba. give_rose.gif
lliliana
Cred ca barbatii inseala pentru ca #@$#@$ n-are loc in pantaloni si-atunci tre' s-o scoata, iar femeile, majoritatea, pentru ca s-au saturat sa fie facute %$#%#% degeaba, in cele mai multe cazuri se razbuna pe partener. Cel putzin la inceput grin.gif . Ei ....si eu. biggrin.gif Femeile inseala mai greu si nu cu orcine. Evident, exista exceptii.
axe10
Barbatii inseala..eu zic ca nu toti...pentru ca vor sex mai mult decat femeile...femeile inseala pentru ca au nevoie de tandrete si ala de langa ea nu-i ofera , de imbratisari si multa intelegere...ok cred ca sunt si femei care o fac asa ca sa se afle in treaba...
sad.gif
uka
barbatii inseala ptr ca asa sunt ei, ( nu vreau sa generalizez) sincer vorbind acum poate k in rel repsctiva lipseste ceva si e nevoie d putina sare si piper si poate ca in loc sa incerci sa rezolvi situatia cu partenerul/a ta/u e mai simplu sa inseli. e valabil si ptr ele si ptr ei, cred k asta se intampla la cativa ani de relatie... nu stiu...
danyhoney
CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 08:12 AM) *

O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.

Ma leg si eu de fraza asta ...Eu sunt ma sensibila si ..plang repede...dar asta nu are de a face cu inselatul ...Poate am probleme la job,poate imi e dor de casa....si cand ajungem la o discutie un pic mai aprinsa ...imi aduc aminte de ce mi-e dor sau ce probleme am si...incep sa plang .Ce are asta cu inselatul ?????? Absolut nimic !!!
alex25
Cred ca m-am exprimat gresit... ce am vrut este ca o femeie mai instabila emotional are sanse mai mari sa insele pentru ca se lasa condusa mai mult de emotii decat de ratiune... sau emotiile preiau rapid hamurile in fata ratiunii. Eu consider ca plansul este, printre altele, o exprimare a emotiilor puternice. De aici analogia cu femeile care plang des (deci care se emotioneaza repede) sunt mai predispuse la a insela. Pentru ca, rational vorbind, femeile(ca si barbatii) isi dau seama ca a insela pe cineva e gresit si ca asa ceva nu se face. Problema apare insa atunci cand emotiile iau fraiele, iar ratiunea ramane doar un ecou slab.
last word
alex nu cumva vrei sa spui ca o femeie care plange des nu plange numai din motive intemeiate sau demne de jeleala???k uneori mai plange si pt ,,sfanta" impresie,sa-l faca pe el sa se simta ultimul nemernic????=>TEATRU ieftin din partea ei!!!am o fosta colega de clasa care e maestra in asa ceva..ba mai mult...gagiksu era in clasa cu noi...si cand se cearta cu ea...dupa ce se jelea tipa 5000 de ore(vb vine) teatrul se incheia cu un lesin pe cinste....si da...ai dreptate...o femeie care plange din orice(ma rog...des cum spui tu) kiar e o femeie ,,artista" si capabila de multe...
ClassicGirl
CITAT(diana.triscau @ 13-06-2006, 10:09 AM) *

Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste." bang.gif Ce parere aveti?

Poate din prea putina dragoste.
Darck Wolf
CITAT(ClassicGirl @ 25-01-2008, 03:54 PM) *

CITAT(diana.triscau @ 13-06-2006, 10:09 AM) *

Poate din prea putina dragoste.

Salutare. Ce sa zic in legatura cu dragostea?Ea nu tine o vesnicie, poate la inceput sau cam aprox. 2-3 ani, restu ii din odisnuinta, SAU, sa nu uitam niciodata "SAU-l" din pacate nu exista dragoste. Inca o situatie , care dupa parerea mea, e destul de grava, cand femeia iubeste prea mult sau barbatul si partenerul isi da seama, unu dintre ei o sa profite de asta devil.gif , pt. ca dragostea te orbeste si cateodata cam trece cu vederea.
Eu is cu constiinta impacata si stiu ca n-am inselat pe nici o prietena din cate am avut, problema ii ca ele m-au inselat sau au renuntat de buna voie, dar nu stiu de ce. Poate nu am dat de persoanele potrivite. Oricum de atunci au trecut 4ani.De 4 ani sunt singur si nu ma plang.DA, cateodata ii greu , mai ales cand ies cu prietenii la un suc , ei cu prietenele lor si eu singur ,ii umpic cam ciudat, ma mai ia cate o melancolie, dar trece.
In legatura cu inselatu, eu stiu un lucru ca nu o sa insel pt. ca nu ma incalzeste cu nimic.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.