Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de ajutor!
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
sunshine
Bun gasit si aici! )).gif M-am inscris de curand, dar nu ma descurc cu tickerul ...Ma puteti ajuta? As lua-o de la capat, dar nu stiu sa sterg de la semnatura mesajul ala "incorect ticker". Pasii parea ca i-am inteles, dar am facut o boacana pana la urma....Spuneti-mi cum sa revin la stadiul de inceput, adica sa-mi dispara greseala aia de acolo, din dreptul semnaturii...Daca puteti s-o faceti voi, moderatorii sau administratorii site-ului, va rog....Si va multumesc de pe acum...Daca nu, macar spuneti-mi cum si incerc eu....Mersi! salut.gif
sunshine
Tot eu sunt! )).gif Mai am o intrebare...Ce e cu acea avertizare care apare in partea de jos a paginii sub profilul personal? Am gresit eu ceva? Am setat ceva ca nu trebuia?Astept raspuns, va rog! Multumesc foarte mult! floare.gif
sunshine
Iar eu! Dupa cum vedeti, am reusit!Ne mai auzim! Numai bine!
Nessie
Ma bucur ca te-ai descurcat cu tickerul, iar pentru avertizare citeste te rog de la mesajul Aryanei in jos. Numai bine! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.