Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
buna dimineatza!
dieta yin yang este a 3-a pe care o incep anul asta, dupa WW si SB...
nu stiu ce se intampla de nu mai slabesc, ori organismul meu se simte bine asa cum e acum, ori dupa atatia ani si atatea diete a obosit si el saracu' si vrea sa stea linistit. dar... nu vreau sa-l las sa-si faca de cap pt ca-i de rau blum.gif
asa ca am decis sa apelez la acest disociat, poate poate am rezultate bune!

am inceput cu zilele yang, asa ca am papat la md:
- ou fiert
- 100 g branzica vaci
- cafea neagra
- o cana de ceai.

nu am deloc chef de munca, o sa ma cer de la sefu sa merg la cumparaturi de papa, iar la 12 merg la control la ORL.
amalia0701
Felicitari pentru jurnal.
Spor la cumparaturi, asa mi0am amitit sa ii fac si io lista omului meu.
Nessie
Bine ai venit printre jurnaliste! floare.gif La cate kg ai tu, nu stiu daca e nevoie sa te stresezi ata de mult. In timp o sa se duca si kilogramul ala cu putina disciplina in laimentatie. Stii ca ultimul e cel mai greu de gonit.
Tulip
Eheiiiiiiiiiiiii....ti-ai facut jurnal! cheer.gif

Sunt tare curioasa ce rezultate o sa ai,mult succes!

Cand e ziua ta de cantar?
axe10
sunt cu ochii pe tine...
anca veselie
amalia, merci! hug.gif sper sa-mi fie de folos!

nessie, merci floare.gif mai am vreo 3 de gonit. ma stresez ca daca ma las pe tanjeala nu-i bine blum.gif

am luat pranzul: cam 300g pui la rotisor si 150g branza vaci. mai am pe ziua asta iaurtul si ceai la greu. si o sa mai beau si o cafea neagra, iar ca desert un drops orbit.

am fost la ORL-ist, care mi-a spus ca niciodata nu voi respira niciodata bine daca nu voi face operatie de deviatie de sept. ata ete.

axe )).gif o sa fiu cuminte grin.gif
tulip nu stiu cand ar trebui sa ma cantaresc. nu am mai facut aceasta operatiune de vreo saptamana, poate maine dimi blushing.gif
anca veselie
se facu si ora de plecare.
a fost o zi naspa, plina de energii nasoale din toate partile. sunt deprimata. o sa merg sa ma vad cu o prietena sa stam la palavre, poate-mi mai trece starea.

am mancat si un iaurt 2% de 200g si am baut aproape toata sticla de 2l de apa.
Tzutzi80
Bravo! Bravo pentru vointa si BRAVO pt jurnal. cheer.gif
Andreea-Rodica
Inca un jurnal de vizitat! Succes! hug.gif floare.gif
Amazoana
Buna Anca, sa stii ca te urmaresc pt documentatie. Imi suna bine dieta asta.
Te pup si multa bafta! pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 19-03-2007, 02:30 PM) *

am fost la ORL-ist, care mi-a spus ca niciodata nu voi respira niciodata bine daca nu voi face operatie de deviatie de sept. ata ete.

Si barbate-miu are problema asta...ma tin de capul lui de vreo cativa ani dar numai il las...i-am zis ca dupa Pasti sa se programeze la operatie ca nu-l mai suport...el e si dependent de picaturi...tu cum stai?...un spital bun e la piata 1 mai...am "pile" daca te intereseaza..
bubbles
eu m`am operat de deviatie de sept...in vara sunt 3 ani de atunci bang.gif ce`i drept respir mai bine dar eu am mai avut si alte chestii...niste cornete nazale .. excrescente crescute in nas biggrin.gif si mai intai am operat pe nara dreapta iar la 2 sapt tot nasul...nara stg nu am mai avut curajj...depinde si de anestezie..eu am avut locala ca sa ma pot duce acasa dupa...binen ca respectivul doctor era colegul mamaei cu care face ea naveta..si a durut la un mom dat ff tare .. va mai pov eu wink1.gif
aki
Salut Ancuta.Te inteleg bine ci slabitul,dar cine de aici nu te intelege blink.gif Toate avem aceliasi probleme sorry.gif
Dar mai ai atit de putin de slabit.Dar eua m de dat din coate la 13 kg.Cind am reusit sa le string pe toate gramada
anca veselie
neatza, ce frumoasa este viatza! blink.gif
tzutzi, merci! pupic.gif stau destul de bine cu ambitia smile.gif
andreea, multumesc!
dulci, daca te hotarasti s-o tii sunt alaturi de tine!
axe, eu nu-s dependenta de picaturi, dar este un anumit disconfort. ideea e ca nici nu-mi trece prin cap sa ma operez )).gif din fericire si eu am pile, la elias, dar multumesc pt oferta!
bubbles, bine ca ai scapat. pupic.gif nu mi se pare o experienta prea placuta sad.gif

ziua 2 de YIN YANG cheer.gif am mancat oul fiert si 50g branza vaci. acum beau cafeaua, dupa care bag un ceai verde.

aseara am iesit cu prietena mea, am stat la o terasa, foarte dragutz, dar cand am ajuns acasa la 10 am gasit casa varza si vase nespalate, asa ca m-am pus pe putina ordine si spalat vase...
iar babu, dupa ce i-am spus ca-s cam deprimata si ies cu o prietena si ca nu ne vedem, nu a dat nici un telefon sa vada cum mai sunt si daca-i spun azi ca de ce nu a dat si el un telefon, probabil o sa zica ca m-a lasat linistita )).gif oofofof, greu...
ina_ceva
Mult spor la aceasta dieta! Sper ca rezultatele sa fie vizibile curand pupic.gif hug.gif
anca veselie
rodicutza pupic.gif , asa se strang ele, fir-ar sa fie... de asta tre sa avem grija non stop... cateodata ma plictisesc de atatea diete si imi bag picioarele, dar atunci adun kg.
ia zii, te hotarasti la o dieta, ceva?

ina, merci mult hug.gif pupic.gif apropo de ce ai zis la WW, ieri am discutat cu colegii si parca e mai destinsa atmosfera acum.
_noni_
hei, bun gasit in casa noua!

mult succes cu noua dieta, stiu ca esti ambitioasa si vei avea rezultate!

sa ai o zi minunata! floare.gif
anca veselie
noni! hug.gif pupic.gif
te simti mai bine?
_noni_
CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 11:39 AM) *

noni! hug.gif pupic.gif
te simti mai bine?

da, sunt mai bine, saru'mana! pupic.gif

ma intrebai unde o sa fac cursurile, pai in tara, dupa paste in principiu am hotarat ca o sa raman atunci acasa.
sunt asa zapacita, ba vreau acasa si job, ba nu-mi convine ideea de a sta fara bobi...sper sa-mi vina mintile la cap lol.gif

}{
anca veselie
poate ca esti plictisita de a sta acasa, pur si simplu. el se intoarce si dupa paste?
_noni_
da, se pare ca bobi va trebui sa ramana cel putin pana la sfarsitul lui mai sad.gif cry.gif
anca veselie
ofofof... mai e pana atunci, ai timp sa te gandesti si sa iei o decizie!
anca veselie
O blonda in SUA are nevoie disperata de bani asa ca hotaraste sa rapeasca un copil. Zis si facut, rapeste copilul, il duce un parc, scrie un bilet : “v-am rapit copilul, Imi pare rau ca a trebuit sa fac asta dar am nevoie urgenta de 10000USD, asa ca…va rog sa lasati banii maine dimineata langa primul pom de pe prima alee din acest parc. Semnat: Blonda” Prinde biletul cu un ac de siguranta de geaca copilului si il trimite acasa. A doua zi de dimineata gaseste intr-adevar cei 10 000 USD ceruti dar gaseste si un bilet: “ Uite banii dar nu ma asteptam ca o blonda sa faca asta unei alte blonde”.

gustare: branza vaci cu putin iaurt.

in pauza plec cu sefu' in vizita la o fosta colega care-i gravida in vreo 8 luni. se pare ca nici pe ziua de azi nu o dau in branci cu munca tease.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 12:13 PM) *

neatza, ce frumoasa este viatza! blink.gif
tzutzi, merci! pupic.gif stau destul de bine cu ambitia smile.gif
andreea, multumesc!
dulci, daca te hotarasti s-o tii sunt alaturi de tine!
axe, eu nu-s dependenta de picaturi, dar este un anumit disconfort. ideea e ca nici nu-mi trece prin cap sa ma operez )).gif din fericire si eu am pile, la elias, dar multumesc pt oferta!
bubbles, bine ca ai scapat. pupic.gif nu mi se pare o experienta prea placuta sad.gif

ziua 2 de YIN YANG cheer.gif am mancat oul fiert si 50g branza vaci. acum beau cafeaua, dupa care bag un ceai verde.

aseara am iesit cu prietena mea, am stat la o terasa, foarte dragutz, dar cand am ajuns acasa la 10 am gasit casa varza si vase nespalate, asa ca m-am pus pe putina ordine si spalat vase...
iar babu, dupa ce i-am spus ca-s cam deprimata si ies cu o prietena si ca nu ne vedem, nu a dat nici un telefon sa vada cum mai sunt si daca-i spun azi ca de ce nu a dat si el un telefon, probabil o sa zica ca m-a lasat linistita )).gif oofofof, greu...

Asa ar zice si babuinul meu "tu ai vrut sa nu te deranjez si te-am lasat in pace"....deh, barbatii nostrii.....

Votat Keno
ina_ceva
Ce ocupata esti tu astazi grin.gif blum.gif
dany
Multa bafta , Anca !

Uite si niste flori de casa ( jurnal ) noua Imagine
aki
CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 12:17 PM) *

rodicutza pupic.gif , asa se strang ele, fir-ar sa fie... de asta tre sa avem grija non stop... cateodata ma plictisesc de atatea diete si imi bag picioarele, dar atunci adun kg.
ia zii, te hotarasti la o dieta, ceva?

Ancuta vreau ceva rapid sa vad ca da roade si sa ma motivez si apoi o iau incet cu vre-o dieta. blink.gif
anca veselie
daaaa, ina, am un chef de munca de numa numa )).gif sefa mare e plecata si noi ne facem de cap cheer.gif
da, dulci, ce sa facem... acum astept sa sune el )).gif merci pt keno!
dany, bine ai venit in casuta mea! multu pt flori!
m-am gandit ca mai bine postez meniuri si frustrarile mele aici )).gif
aki, te inteleg cu dieta rapida, desi stii ca nu este incurajata. nu stiu ce sa-ti recomand.

sa vad cum ma duc eu la restaurant si comand... piept de pui simplu blink.gif doh.gif
Amazoana
mananc ciocolata, lumeeeeeeeeee, mananc ciocolata )).gif
Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda tease.gif
pumby
tease.gif tease.gif
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 12:51 PM) *

mmmmm...ciocolata..ce buna ar fi...snickers, heidi alba cu cappucino, heidi cu miere si nuci...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune good.gif
Amazoana
Eu am mancat niste cioco neagra cu gust de lichior, dar fara lichiorul in sine. Le-am primit. Moaaaaaaa,dar ce buna a fooost yahoo.gif
himere2005
anca, pana acum suna bine dieta asta...sa vedem cand ajungi la yin. daca are rezultate parca as mai incerca si eu altceva pe perioade scurte rolleyes.gif succes cheer.gif
anca veselie
bueeeey, FARA ENUMERARI DE CIOCOLATE!!!!

dulci, daca tot o mananci, macar bucura-te de ea!!

sa va spun care-a fost pranzul meu????
240 g pui la gratar, 200g branza vaci degresata si aprox 50g iaurt 0%

himere pupic.gif . am deja fantezii cu zilele yin, crede-ma! fantasme de fructe, legume )).gif m-am gandit ca organismului meu ii trebuie ceva cu care nu e obisnuit, mai ales ca mie-mi plac combinatiile de alimente.
Pisik
Cred ca de sapt viitoare sau mai bine dupa Paste ma bag si eu la dieta asta. Ziz mai bine dupa Paste ca as vrea sa tin post saptamana mare si pare mai dificil si dieta asta si post
anca veselie
draga pisik, este imposibil sa tii si dieta asta si post, pt ca cele 3 zile de yang sunt doar cu produse animale!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 05:13 PM) *

draga pisik, este imposibil sa tii si dieta asta si post, pt ca cele 3 zile de yang sunt doar cu produse animale!

asta ma gandeam si eu, atunci o sa o tin dupa paste
Amazoana
M-am bucurat Ancule.Sa va spun si eu ce am mancat azi:
MD - o felie de paine si putina carnita fiarta
- O cafea cu o lingurita de miere
- un pahar de suc natural de caise
P - o cutie mica de iaurt in care am pus 3 linguri de branza proaspata
- 4 bucatele de ciocolata neagra
anca veselie
dulci, e bine atunci! cioco neagra-i buna!

tocmai a venit in vizita o colega care a slabit si am intrebat-o cum si mi-a spus ca s-a infometat sad.gif ca nici o cura nu mai dadea rezultate sad.gif deci nu e bine sa tinem prea multe sad.gif ooofffff si ii dau inainte cu yin yang.

anyway, acum plec la aerobic si vad ce-oi face diseara. mai am de mancat un iaurtel pe care o sa-l pap dupa sala. si ar mai fi vreo 60g carne, dar nust daca o sa a,m de unde sa pap.
va urez o seara minunata!
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 05:01 PM) *

Wow! Cam putin mananci. Singura chestie mastecabila din meniul tau e felia de paine si carnita. Nu e bine pentru sanatatea ta. wacko.gif
Sunt curioasa de ce ai pus miere in cafea? huh.gif
axe10
CITAT(pumby @ 20-03-2007, 02:11 PM) *

tease.gif tease.gif

mmmmm...ciocolata..ce buna ar fi...snickers, heidi alba cu cappucino, heidi cu miere si nuci...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune good.gif

da' de o ritter sport de aia alba cu alune mari de pamant...ce zici?
pumby
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 07:47 PM) *

tease.gif tease.gif

mmmmmmm...ar fi super buna, numai ca noi suntem la dieta fetele, hai sa nu ne mai facem pofte....k am vazut azi reclama la toffife si salivam de zor pe aici eat.gif
Tzutzi80
CITAT(pumby @ 20-03-2007, 08:01 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 07:47 PM) *

tease.gif tease.gif

mananc BIP, lumeeeeeeeeee, mananc BIP:))

mmmmm...BIP..ce buna ar fi...BIP, BIP, BIP...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune good.gif

da' de o BIPde aia alba cu alune mari de pamant...ce zici?

mmmmmmm...ar fi super buna, numai ca noi suntem la dieta fetele, hai sa nu ne mai facem pofte....k am vazut azi reclama la BIPsi salivam de zor pe aici eat.gif

Uite asa am citit eu posturile voastre naughty.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
fac ce fac si gasesc p-aici tot ciocolata doh.gif ofofofof, cred ca o sa va bat!!

neatzaaaa!
am inceput ziua cam prost, mici probleme cu masina, s-a incapatanat ea sa mearga cam prost si sa ma enerveze mad.gif
aseara am mai mancat 100g de pui la gratar pt ca am fost la film, apoi am iesit la restaurant si mi-era muuult prea foame dupa sala ca sa nu pap nimic. am o stare cam proasta, cred ca-i sindrom PM. sper sa nu ma apuca foamea.

recapitulare ieri: 300g br vaci, 340 g gratar pui, 125 g iaurt 0%.

sunt la a 3-a zi yang, asa ca de dimi am mancat putina branza de vaci cu ou fiert, acum beau cafea neagra si ceai verde, iar gustarea va fi putina branza de vaci eventual cu iaurt.
aki
Salut Ancuta.Pupici cu sclipici pupic.gif .Cum iti merge azi?
julyalina
'neatza anca ! floare.gif

CITAT(anca veselie @ 21-03-2007, 10:08 AM) *

fac ce fac si gasesc p-aici tot ciocolata doh.gif ofofofof, cred ca o sa va bat!!

io am citit chocotof )).gif in loc de ofofofof lol.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 20-03-2007, 07:42 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 05:01 PM) *

Wow! Cam putin mananci. Singura chestie mastecabila din meniul tau e felia de paine si carnita. Nu e bine pentru sanatatea ta. wacko.gif
Sunt curioasa de ce ai pus miere in cafea? huh.gif

Neata Imagine
Bun Nessie, sa zicem ca mananc putin. Atunci de ce nu slabesc deloc? ba chiar am impresia ca ma ingras pe zi ce trece? Si am spus ieri de ciocolata, deoarece eu nu mananc dulciuri de obicei. Nu-mi plac.
Mierea o folosesc de 2 ani. Nu mananc zahar decat daca sunt in vizita (doar nu ma apuc sa fac fitze. Motive? e mai sanatoasa. Si inca ceva, sper sa nu radeti de mine: zaharul provoaca cancer, iar eu trebuie sa ma feresc. Mama a avut si de aceea....)

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 09:47 PM) *

He he heeee )).gif nu-mi place blum.gif nu sunt eu aia cu ciocolata si mai ales cu alune, beaaaaccc

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 07:01 PM) *

Sa completez lista asta: aseara am mai mancat 2 felii de paine cu niste pastrama de casa afumata si juma de ceapa blum.gif , un ceai....muta apa...........Nessie, tot e putin?
Asa mi se umfla stomacul si asa sunt de balonata dupa ce mananc........ blink.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 21-03-2007, 11:19 AM) *

Bun Nessie, sa zicem ca mananc putin. Atunci de ce nu slabesc deloc? ba chiar am impresia ca ma ingras pe zi ce trece? Si am spus ieri de ciocolata, deoarece eu nu mananc dulciuri de obicei. Nu-mi plac.

sad.gif imi pare rau. Se pare ca deja ai ajuns la yo-yo. E greu sa rupi cercul, dar daca tii la sanatatea ta, trebuie. Cauta pe google "yo-yo dieting" si poate incerci sa te opresti.

Iti dau si eu 2 linkuri: Yoyo Diets and Weight Cycling si Yo-Yo Dieting: Break The Yo-Yo Diet Cycle. floare.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 21-03-2007, 01:36 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 21-03-2007, 11:19 AM) *

sad.gif imi pare rau. Se pare ca deja ai ajuns la yo-yo. E greu sa rupi cercul, dar daca tii la sanatatea ta, trebuie. Cauta pe google "yo-yo dieting" si poate incerci sa te opresti.

Iti dau si eu 2 linkuri: Yoyo Diets and Weight Cycling si Yo-Yo Dieting: Break The Yo-Yo Diet Cycle. floare.gif

Multumeeeeeeeeesc give_rose.gif
anca veselie
aki pupic.gif , merge merge! pacat ca e vreme naspa, de la presiunea asta atmosferica ma doare capul... ar trebui sa-l schimb tease.gif
alina, )).gif )).gif cred ca deja suntem obsedate de cioco.
nessie ma bag si eu acum in articolele alea, cred ca-s interesante.
dulci, sper ca te-ai documentat, sincer si eu cred ca papi prea putin. dar chiar te ingrasi sau e doar in capul tau?

am plecat cu sefu' pe teren si am ajuns la ikea, care s-a deschis azi. la anumite chestii sunt preturi foarte foarte ok, au o gramada de accesorii faine care-ti imbunatatesc viata. bineinteles ca nu am rezistat si mi-am cumparat prostii: un covoras gen carpeta - 10 ron; o perna - 25 ron; un set de cosulete din paie ca sa-mi pun bijuteriile - 13 ron; o masuta mica de calcat - 15 ron, 2 borcane care se inchid etans - 10 ron si cateva servete de bucatarie. merita vizitat magazinul!
noroc ca mi-am luat un iaurtel la pachet pt ca altfel mi se lungeau urechile de foame!!!! si acum am papat aprox 250 g pui, cafeaua de rigoare si ceai.
Amazoana
Bai veselico, am impresia ca atunci cand pasesc, ma inghiontesc bucile de la spate, deci ma ingras, imi vine sa-mi f..una in gura de draci!!! tease.gif
Am mai mancat azi o cutie mare de iaurt cu branza proaspata (poftind la o placinta.... drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif )

Ce magazin e ala Ikea? unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.