Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
Amazoana
Oooo, ce bine! Vrem poze )).gif stii )).gif
Anna
Neata Anca, spor la treaba! pupic.gif
Si felicitari pt cele 15.5 pct de ieri cheer.gif
anca veselie
dulci pupic.gif merci. deja m-am cam plicti, am zis sa mai dau o tura pe aici blum.gif
bubbles draga mea, am 3 carduri descoperite )).gif rulez banii intr-o veselie )).gif poze cu sandalutzele cheer.gif
merci anna!

m-am hotarat sa-mi iau vineri concediu, pt ca vreau sa ma vopsesc si sa-mi fac si mani pedi, ca doar ma duc la intalnire de 10 ani naughty.gif
bubbles
Anca inca nu le`am luat.Saptamana asta mi le iau .Abia astept ca sunt super misto...sau asa mi se pare mie grin.gif .O pereche cu toc si una cu talpa joasa pt dansat blum.gif
anca veselie
pupic.gif spor la shopping!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 30-05-2007, 11:43 AM) *

rulez banii intr-o veselie )).gif

Nu degeaba ti-ai pus id-ul anca veselie blum.gif blum.gif

Sa te aranjezi, poate te vezi cu vreun fost coleg neinsurat si numai pun de pus mana pe el wink1.gif .Oricum, frumusica esti, tonusul e ridicat naughty.gif
anca veselie
blushing.gif blushing.gif
tre sa ma aranjez, macar sa le dau peste botic la toate fufele biggrin.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 12:16 PM) *

Sa te aranjezi, poate te vezi cu vreun fost coleg neinsurat si numai pun de pus mana pe el wink1.gif .Oricum, frumusica esti, tonusul e ridicat naughty.gif

Poate gaseste unul ca in filmele alea tampite, cu cosuri pe vremuri, un tocilar ceva, care acum are elicopter...si poate ajunge unde am zis eu ieri...cand se intoarce Tzutzi ea sa fie cu burta rotunjoara... lol.gif lol.gif

Amazoana
CITAT(anca veselie @ 30-05-2007, 12:22 PM) *

blushing.gif blushing.gif
tre sa ma aranjez, macar sa le dau peste botic la toate fufele biggrin.gif

Daca nu te aranjezi pt ce a zis Axe, pt a le da peste nas, e musai!!!! Si eu voi face acest lucru (cred ca sunt si singura nemaritata inca dintre ele!!!!)
axe10
Nu pleaca ea nearanjata. give_rose.gif floare.gif ...si trebuie sa vii la intalnire sa ne povestesti cum a fost!
anca veselie
axe ai fost tare lol.gif
dulcico ma fac bella, proaspat vopsita, proaspat tunsa, imi fac model pe unghii si-mi iau si pantofii cu toc naughty.gif
sa pun si meniul:
md: 6.5p
paine 2
ou 2
sunca 2
cafea cu lapte 0.5

mar 0

pranz: 9
sal. Varza cu ulei 1
masline verzi 1
150g sarmalutze 6
iaurt 1

capsuni 0

momentan 15.5p, sa vedem ce-oi mai face blum.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 30-05-2007, 02:22 PM) *

axe ai fost tare lol.gif
dulcico ma fac bella, proaspat vopsita, proaspat tunsa, imi fac model pe unghii si-mi iau si pantofii cu toc naughty.gif
sa pun si meniul:
md: 6.5p
paine 2
ou 2
sunca 2
cafea cu lapte 0.5

mar 0

pranz: 9
sal. Varza cu ulei 1
masline verzi 1
150g sarmalutze 6
iaurt 1

capsuni 0

momentan 15.5p, sa vedem ce-oi mai face blum.gif

Nu pui tu prea multe pcte la sarmalele alea? zic si eu... dry.gif
anaoi
1 sarma = 4,5p ;
1 sarma post = 3p
anca veselie
pai mai pisi nust ce sa zic. au 150g, si mai demult punctasem una de 50g cu 2p.
dylly pupic.gif multu, dar cate grame are o sarma din asta?
anaoi
aaaaa oopppssss
anca veselie
asa ca raman la punctisoarele mele grin.gif

dar oare o chiftelutza cat o avea? sau sa zicem 50g chiftea? blum.gif
ina_ceva
chiftea 1.5p (1p carnea + 0.5p uleiul) marimea unei nuci cu carne de porc + vaca

pupic.gif
anca veselie
multu. deci sa zicem ca 50g vreo 4p?
ina_ceva
Cam asa, cred; nu stiu corespondenta dintre 50gr si chiftea marimea unei nuci grin.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif nici eu pupic.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 02:48 PM) *

chiftea 1.5p (1p carnea + 0.5p uleiul) marimea unei nuci cu carne de porc + vaca

pupic.gif

eu cand am facut socoteala la chiftele mi s-a taiat...imi iesise 2.5p la bucata....calculat la gramaj...cam 30g chifteaua!
ina_ceva
Neatza, ancutza devil.gif ! Pagina 69 naughty.gif naughty.gif
Amazoana
Neata
69 hmm? tease.gif
anca veselie
salutare! am avut gramada de treaba si am zis sa intru pe aici abia cand sunt sigura ca termin, pt ca maine concediu cheer.gif sunt cam nervoasa, rusii astia nu vor sa vina sad.gif
merci lavi-axe, se pare ca am aproximat bine naughty.gif nu am mai mancat )).gif
ina, dulci pupic.gif ce e ala 69??? )).gif lol.gif cred ca ma calugaresc )).gif
ieri am fost iar la sala, dupa mi s-a facut foame asa ca am consumat toate cele 17 p permise.
iar azi de dimi am avut surpriza ca al meu cantar sa arate cu 500g mai putin, dar tot mai am 600g pana la valoarea tickerului meu huh.gif

sa bag si meniu:
md: 5.5p
paine 2
sunca 1.5
br. Fitness 2
rosie+castra 0

pranz: 9p
paine 1.5
branza 2
30gpui 0.5
30g mozarella 2
parmezan 0.5
30g sunca 1
legume 0
ulei masline 1.5

iaurt0.1% cu capsuni 1

total 15.5p
Amazoana
69.....ceva placut si dulce )).gif aflii tu IAR curand.... )).gif
anca veselie
)).gif speeeer )).gif
eu am terminat treaba, mi-am facut cererea de concediu si ma relaxez. de la 7 aerobic cheer.gif
anca veselie
neatzaaaa si LA MULTI ANI! de ziua copiilor. eu imi doresc sa am intotdeauna macar o farama de copil in suflet!
aseara am fost cumintica raaau, aerobic si apoi acasa, papat gref si somnic. am consumat ieri 15.5p.
acum ma prega sa merg la vopsit naughty.gif
md: 5p
paine 1
br. fitness 1
ou 2
masline verzi 1
rosii 0
bubbles
Seara yahoo.gif si la multi ani copilului din tine !! hug.gif .Si eu ieri am mancat cam de 13 p parca blink.gif .Azi am ajuns la 17.5 dry.gif dar nu am ami putut sa bag pillatesu` cry.gif dar promit ca fac maine de 2 ori bag.gif
Anna
pupic.gif Anca, sa te faci super sexoasa sa fii cea mai cea la reuniune. cheer.gif
si sa nu uiti sa faci poze blum.gif
anca veselie
salutare! am venit cu raportul: ieri am mancat cumintica de 17p, iar azi, avand in vedere ca-s la mama acasa... am spart, m-am intalnit cu dulceata de capsuni... iar diseara iar o sa pap si o sa beau cockteil la party.
am fost azi de dimi la liceu la strigarea catalogului. fostii mei colegi nu sunt foarte schimbati, sunt o gramada casatoriti si cu copii. am fost f emotionata cand m-am prezentat.

bubbles pupic.gif
anna, am facut, mai tre sa culeg si de la colegi, dar pe luni pot sa le postez.
ina_ceva
Dimineatza au venit insotzitzi si de jumatati sau abia diseara va vetzi cunoaste?

Distractie placuta! give_rose.gif
anca veselie
abia diseara la party vom cunoaste jumatatile naughty.gif dar mi-a placut ca suntem o generatie realizata, cam toti au facut facultati si sunt ok.
merci, sper sa ma incapa fusta )).gif am baut un ceai verde sa-mi mai revin.
bubbles
Hey Ancule hug.gif .Ehh azi esti scuzata de la WW .Mie se pare ca cel mai bine imi merge cu WW si raman la ea .vb mai atrziu ..
anca veselie
merci bubbles... iti dai seama ca nu vreau sa ma duc la party si sa tin regim, macar la intalnirea de 10 ani!!! nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp!!!
bubbles
Anca la cat de repede trece timpul .Eu am vb azi cu o fost a col de clasa..prietena ff buna de a mea...dar cu care rupsesm legatura .ea e la Sibiu .. si nu ne vine sa credem ca a trecut deja 2 ani crying.gif .Mi`e asa dor de cl a12a ca asa m`am mai distrat band.gif .Maine poimaine ma duc si eu la intalnirea de 10 ani dry.gif
anca veselie
asa e, bubbles, trece timpul...
gata, m-am machiat, imi trag fusta pe mine, ma parfumez si-s gata naughty.gif
bubbles
Distractie placuta !! cheer.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 02-06-2007, 05:15 PM) *

Anca la cat de repede trece timpul .Eu am vb azi cu o fost a col de clasa..prietena ff buna de a mea...dar cu care rupsesm legatura .ea e la Sibiu .. si nu ne vine sa credem ca a trecut deja 2 ani crying.gif .Mi`e asa dor de cl a12a ca asa m`am mai distrat band.gif .Maine poimaine ma duc si eu la intalnirea de 10 ani dry.gif

Fetele...eu am 10 ani de cand am terminat facultatea....17 de la sf liceului.... cry.gif crying.gif .
Anca, distractie placuta asta seara...danseaza, mananca, party...all night long.
Daca nu ajungi maine...esti scuzata oricum....
ina_ceva
Da, axe are dreptate; daca maine nu ajungi, esti scuzata pupic.gif hug.gif .
Scapa seara asta de WW si vezi ceva bunaciuni singurele pe acolo wink1.gif
anca veselie
salutare.
party-ul nu a fost f reusit, am dansat si am mancat, dar nu extraordinar de mult. erau vreo 2 bunaciuni, dar nu s-a intamplat nimic. baietii au fost niste mormoloci, s-au uitat la meci si au venit cu nevestele, nu i-a dus mintea sa danseze colegele... la 1 noaptea se termina tot, m-am dus intr-un club de unde am plecat pe la 2 si ceva... cam seaca toata seara. daca nu mergeam imi parea sigur rau asa ca nu regret si nici nu sunt foarte dezamagita, dar nici frumos n-a fost...
ina_ceva
Macar stii ca nu ai pierdut nimic wink1.gif .
Te asteptam diseara.
Anna
pupic.gif Eh..macar nu regreti ca nu ai fost
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 03-06-2007, 03:22 PM) *

pupic.gif Eh..macar nu regreti ca nu ai fost

A fost ieri...dar vad ca azi nu a aparut pe aici....ce faci?...unde umbli?
ina_ceva
Neatza si de la mine pupic.gif hug.gif
julyalina
ancutzule, bine ca v-ati revazut smile.gif
anca veselie
va pup, AM O ZI PROASTA. ina, anna, axe pupic.gif hug.gif
dupa ce ca am gramada de treaba ma si f.u.t.e unu, altul la cap... incerc sa intru mai tarziu.
sa pun macar meniul:
md: 4.5p
musli 3.5
iaurt 1

kiwi 0

pranz: 8p
pui 2
masline 1.5
200 g br fagaras 4
cafea cu miere 0.5

capsuni 0

total 12.5p

incerc sa fiu cuminte pt ca in wee am sarit calul. si vreau la tae bo de la 7.

pupic.gif alina sper sa mai vii si tu in curand
axe10
CITAT(anca veselie @ 04-06-2007, 02:34 PM) *

va pup, AM O ZI PROASTA. ina, anna, axe pupic.gif hug.gif
dupa ce ca am gramada de treaba ma si f.u.t.e unu, altul la cap... incerc sa intru mai tarziu.
sa pun macar meniul:
md: 4.5p
musli 3.5
iaurt 1

kiwi 0

pranz: 8p
pui 2
masline 1.5
200 g br fagaras 4
cafea cu miere 0.5

capsuni 0

total 12.5p

incerc sa fiu cuminte pt ca in wee am sarit calul. si vreau la tae bo de la 7.

pupic.gif alina sper sa mai vii si tu in curand

Hai ca trece...ca e luni!
May
Lunea nici iarba nu creste )).gif pupic.gif
anca veselie
lavi pupic.gif
may )).gif pupic.gif

De ce e ciocolata mai buna ca sexul?
- Ciocolata iti aduce satisfactie chiar si atunci cand se inmoaie. - La fel ca barbatii, tinteste direct spre coapsele tale. - Poti manca ciocolata in orice perioada a lunii. - Cand mananci ciocolata, nu-ti bate nici un vecin in teava. - Nu ramai gravida de la ciocolata. - Cand e vorba de ciocolata, marimea nu conteaza. - Poti manca ciocolata de fata cu parintii tai. - Fraza “daca ma iubesti, inghiti? chiar are sens cand e vorba de ciocolata. - Ciocolata nu se teme de cuvantul “relatie?. - Nu esti niciodata prea tanar sau prea batran pentru ciocolata. - O ciocolata buna se gaseste usor. - Ciocolata poate sa dureze atat de mult cat vrei tu. - Daca musti prea tare din nuci, ciocolata nu tipa.
May
lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.