Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 04-06-2007, 02:38 PM) *

- Daca musti prea tare din nuci, ciocolata nu tipa.

Asta e tare )).gif )).gif
anca veselie
biggrin.gif

am decis sa o termin cu munca, asa ca voi posta poze:

la strigarea catalogului, la 10 dimi: Imagine Imagine
tinuta de seara: Imagine si cu colegele mele de banca: Imagine
bubbles
Helau )).gif .Si eu am cam sarit calul cu 2 ochiuri in ulei sorry.gif dar nu am mancat nimic dulce cheer.gif .TE`am visat aseara pe tine si pe Deea blum.gif
ina_ceva
Colorata ai fost wink1.gif .
Si pozele cu colegii care nu au vrut sa va danseze?
Amazoana
Esti super draguta. pupic.gif Poza cu colegele tale imi place mult si-mi mai place ca ai sanii mari si talie
dany
Frumusica si sexoasa , Anca !!! Mi-au placut pantalonii colorati naughty.gif
Anna
pupic.gif Anca.
Super pozele si mie mi-au placut pantalonii plus ca esti o slaba blum.gif blum.gif
O zi frumoasa maine! give_rose.gif
ina_ceva
Sper ca ai ajuns pe la sala, sa mai scapi de stresul de la serviciu pupic.gif hug.gif

O zi mai usoara maine!
Anna
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 09:33 PM) *

Sper ca ai ajuns pe la sala, sa mai scapi de stresul de la serviciu pupic.gif hug.gif

O zi mai usoara maine!

salut.gif Ina, ce mai faci? gata examenele? sau mai ai?
ina_ceva
Mai am grin.gif unu si cel mai important
julyalina
'neatza anca pupic.gif
sigur ca mai vin la intalniri hug.gif in wk trecut am fost la o nunta blum.gif

ina, bafta multa ! pupic.gif
ina_ceva
Merci, alina!

Inseamna ca te-ai distrat, ai papat, ai ars calorii la nunta aia wink1.gif

Neatza, ancutza! pupic.gif
julyalina
)).gif da, si dupa am mai ars caloriile naughty.gif
Anna
Neatza Ancule salut.gif
anca veselie
salutare!
bubbles pupic.gif cum ne-ai visat?
inutza pupic.gif astept pozele de la alti colegi, eu nu prea am facut. oricum nu sunt interesanta, crede-ma )).gif bafta la ex, cand il ai?
dulcico pupic.gif esti o scumpa! hug.gif
dany dulce pupic.gif merci! am iesit putin din tipare cu ei biggrin.gif naughty.gif
anna pupic.gif nu-s chiar asa slaba, mai am de unde )).gif m-au mai subtiat si tocurile blum.gif
alina pupic.gif a fost frumos la nunta? partea cu arsul caloriilor sunt convinsa ca a fost placuta naughty.gif tease.gif

am ajuns la sala, de la ora 6, ca am chiulit, si am stat la stept aerobic si la tae bo naughty.gif dupa care m-am dus acasa si am terminat de montat sifonierul, tre sa pun poze! azi sunt mai calma si mai ok!
ieri am mancat doar de 12.5p, cam putin, dar poate am mai scos din porceala din wee huh.gif azi vreau sa ajung iar.
azi m-a intrebat o prietena daca nu mi se pare prea mult sa merg de 4 ori/ sapt la sala blink.gif sau sa merg 2 zile la rand blink.gif nust de ce intotdeauna se gaseste cate unu sa aiba impresia ca stie mai bine ce tre sa fac eu...
bubbles
Neata yahoo.gif .Am terminat si eu prima sesiune de Pillates cheer.gif .Anca am visat ca venisem cu babu la tine si ca eram la usa si apoi cand sa intram ajunsese si Deea blink.gif si ca am intrat si ne`ai pus la masa ca facusesi nu stiu ce mancare WW si ca mancai cu Deea si eu plangeam .. dar sa mor daca stiu de ce lol.gif .Vis de vis naughty.gif
Amazoana
Hai hello
Uite, iti adus si tie un ram de primavara si un pupicioi pupic.gif
Imagine
anca veselie
si sifonierul meu biggrin.gif Imagine deschis: Imagine detaliu cosurile de jos: Imagine

detaliu bara pt pantaloni: Imagine batul cu care iau umerasele de sus: Imagine si cuierasul unde nust inca ce sa pun: Imagine

bubbles ce vis )).gif )).gif
dulcico merci, e f frumos. sper ca esti ok!
in buc au inflorit teii si miros f frumos.
Anna
Anca Misto rau sifonieru. Sa il umplii sanatoasa.
Si prietena care ti-a zis ca meri prea des la sala era sigur geloasa blum.gif
Mie antrenoarea imi zicea sa vin zilnic daca pot. Asa ca nu te lua dupa ea, eventual nu ii mai zice ca sa nu te descurajeze pupic.gif
Amazoana
Moaaaa, da ce sifonier fain si mai ales util ti-ai tras! Sa-l folosesti cu placere. Vrea si io!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Misto sifonier !!! tareeee .. cat te`a costat?asta daca nu te supara sa`mi zici wink1.gif
ina_ceva
Frumusel foc dulapul grin.gif
Colega aia a ta sigur e invidioasa, nu o baga in seama pupic.gif
anca veselie
)).gif nu cred ca e invidioasa, asa e ea...
mai fetelor, m-a costat mult. in jur de 1000 ron, cu toate accesoriile.
May
Cat???? w00t.gif swoon.gif De ce asa de mult? blink.gif
anca veselie
pai usile amandoua au costat 460 ron, cadrul 275 plus accesoriile... se aduna... dar e al meu si e fix ce-mi doream biggrin.gif
May
Scump, domne`, scump!!! Dincolo era mai ieftin!!! Dar halatul? Cat e halatul?? lol.gif
anaoi
500 ron
May
E cusut cu fir de platina?
anca veselie
care halat? )).gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
cu fir de platina rasucit cu aur alb
May
anca nu stii reclama? lol.gif
anaoi
pa pe maine.
ina_ceva
)).gif )).gif halatul nu e pt voi blum.gif blum.gif
anca veselie
nu o stiu sorry.gif eu sunt mai blonda lol.gif
pa dylly pupic.gif
May
anca nu imi mai amintesc la ce e reclama, dar e mortala lol.gif
anca veselie
lol.gif m-ai lamurit beton lol.gif
May
poate stie ina )).gif
Amazoana
lol.gif
ina_ceva
Reclama la Altex (preturi mici)

Vezi aici
May
esti super tare ina pupic.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 05:24 PM) *

esti super tare ina pupic.gif lol.gif

Nu stiai asta pana acum? devil.gif blum.gif blum.gif
May
Ba da, dar acum imi confirmi inca o data cheer.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif tare! si reclama si inutza pupic.gif
May
Si interpretarea mea? naughty.gif
anca veselie
pupic.gif si tu esti tare cheer.gif
ina_ceva
)).gif )).gif toate suntem cele mai...
May
anca, ce sa zici si tu )).gif floare.gif
anca veselie
evident, cine se aseamana se aduna naughty.gif
May
adica nebunele lol.gif
bubbles
Daa.. reclama de la Orange cu aia doi care isi schimba buzele intre ei o stii? Mie aia imi place .. e criminala "Nobody wanna see us toghether " lalala lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.