Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
eu nu m-as grabi cu caracterizari )).gif sa pluteasca misterul )).gif
May
Mie imi place aia de la coca-cola in care tipul ala ia cate ceva de la fiecare persoana cu care isi imparte cola rolleyes.gif
bubbles
Da da May si aia ... si mai era un la Whiskas cu soricelul cand danseaza si da din fund in fata pisicii .. dar pisica nu`l baga in seama pt ca are granulele lol.gif lol.gif
anca veselie
bubbles nici pe aia n-o stiu. nu prea m-am mai uitat la tv
May
Sa nu o uitam pe cea de la Peugeot cu gargaritzele care fac sex in masina lol.gif
anca veselie
hai ca pe astea le mai stiu )).gif
eu am castigat un joc de conquiz si plec la sala.
pupici si seara faina!
honey79
Anca...pot sa te intreb ...cu cat ai luat m2 de parchet???
luchi
Dagadam-dagadam, sper sa am timp sa trec prin mai multe jurnale. Am vazut ca ai iar inchidere de luna, asa ca nu te-am abordat pe mess...Da' te prin eu sa mai povestim una-alta pupic.gif
bubbles
Anca spor la exercitii gym.gif .
Honey daca e parchet laminat preturiele variaza .. in fct de tip,culoare...eu tb sa cumpar sapt asta dublu - click culoarea rosiatica si e cam 25 lei m2
honey79
Cum adica dublu-click.... Bubbles????
bubbles
La dublu - click il fixezi si apesi si intra usor .. nu ami tb lipit wink1.gif .Tb doar pusa o folie dedesubt ca sa nu mucegaiasca celalalt vechi ca tb sa il lasi si pe ala - daca vrei
julyalina
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
ina_ceva
Neatza, anca! pupic.gif hug.gif
Amazoana
Imagine
Neata
bubbles
Neataaaaa yahoo.gif .Pe unde umbli?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 06-06-2007, 10:01 AM) *

Neataaaaa yahoo.gif .Pe unde umbli?

In search of coffee wink1.gif
anca veselie
neatzaaaaaaaaaaa! am scris o gramada si nust ce am facut, ca mi s-a inchis sad.gif
o iau de la capat!
luchiii pupic.gif ce dor mi-e de tine! pupic.gif poti sa ma apelezi oricand, se gasesc 5 min pupic.gif vreau sa-ti spun ca la intalnirea de 10 ani am purtat cerceii de la tine biggrin.gif hug.gif
ina, dulci, alina, bubbles pupic.gif amalia cheer.gif ai revenit pupic.gif
raport aseara: aerobic cheer.gif dupa care foame maaare, mers si achizitionat un ananas mic, kiwi si iaurt 0.1%, rezistat eroic la tentatia de a cumpara cioco si inghetata biggrin.gif mers acasa, combinat iaurtul cu kiwi si ananas si fructoza, dupa care iar foame mare si terminat ananasul blushing.gif blushing.gif am punctat extra fructe asa ca ieri am papat de 15.5p. sunt cumintica rau, vad tease.gif
honey postez costurile:
camera are o suprafata de 17.5mp, asa ca am cumparat pana acum:
- izolatie pt pardoseala de 5.5mm, la cutii de cate 7mp, 3 x 46.06 = 138.18 ron
- parchet laminat bambus de 8mm, 23.6 ron/ mp, am luat cam 18.5mp = 437.9 ron
- plinta bambus, 2.6mp costa 14.99 eu am luat 6 = 89.94 ron
- prag pt usa = 28.99 ron
- suruburi pt plinta = 6.56 ron
- capete si elemente de legatura = aprox 50 ron
julyalina
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 10:46 AM) *

postez costurile:

blink.gif cate chestii trebuiesc wacko.gif
julyalina
by the way , nu vreau sa te supar dar, la sala trebuie sa te duci cam de 3, 4 ori / saptamana ... parerea mea care este smile.gif nici macar sportivii de performanta nu se duc zilnik.
daca te duci zilnic nu e ok ... inseamna ca nu o sa mai ai viata personala si organismul nu se mai reface dupa efort
anca veselie
da, trebuie multe chestii blum.gif
nu ma supar, alina pupic.gif in ce sens nu se mai reface organismul dupa efort?
nu merg in fiecare zi a sapt, sapt trecuta am fost luni, marti, miercuri, joi.
sapt asta am fost luni 2 ore, marti 1 ora si as vrea sa mai merg azi o ora si poate vineri o ora. in wee nu prestez biggrin.gif ti se pare prea mult? adica ar trebui sa nu mai merg azi? chiar te rog sa-mi spui!
precizez ca doar in cazuri extreme stau mai mult de 1 ora/ zi.
anaoi
hai ca dylly te-a luat de exemplu si azi merge la pilates.
anca veselie
bravo dylly cheer.gif mai mergi si vineri? naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 12:57 PM) *

bravo dylly cheer.gif mai mergi si vineri? naughty.gif

Si eu bag in seara asta, ca am depasit masura cu mancatul..........
ina_ceva
Anca wink1.gif ; te anunt cand primesc vesti pupic.gif
Sa prind si eu putina forta si poate ma bag la sala cu tine cool.gif
anaoi
dylly mai merge sambata dimineata la pilates...

deci se fac 3 ore d epilates intens pe saptamana asta, plus mult, mult mers pe jos . cel putin 45 minute pe zi
ok? sa nu il mai certati pe dylly ca nu face sport
julyalina
dupa ce spui tu eu zic ca este ok smile.gif eu am comentat pentru ca am citit ce a spus colega ta
pai... ca sa ma fac inteleasa... sunt oameni care fac sport in fiecare zi wacko.gif si cand spun sport nu ma refer la mersul pe jos ... ma refer la faptul ca se duc la o sala si trag de fiare, alearga in fiecare zi, etc...

se presupune ca atunci cand faci sport lucrezi la o anumita intensitate deci supui organismul la un anumit stres- ca sa zicem asa , deci cu cat te antrenezi mai tare, cu atat iti supui organismul unui stres mai intens si deci cu atat ai nevoie de mai mult timp de recuperare fizica.

daca iti supui organismul unui stres/ efort, corpul se va adapta in cele din urma la noile "cerinte" si nu vei mai avea rezultate
+ te vei invatza sa consumi x calorii si cand vei face pauza vei manca tot x calorii - inconstient pentru ca organismul va simti nevoia

sa faci miscare in fiecare zi e ok, dar nu efort intens. gandeste-te cum reactioneaza creierul dupa sesiune )).gif cam acelasi lucru si intampla si cu muschiuletzii nostrii blum.gif

sper ca m-am exprimat destul de clar ca sa intelegi ceea ce am vrut sa spun cu zilele de pauza necesare in antrenamente dry.gif

valabil si pentru gabitza pupic.gif

ina, te astept ? naughty.gif
axe10
Anca..poza de la avatar e de la "eveniment"...?
anaoi
julyalina, la dylly era problema ca nu face sport, de aceea am dat raportul.
julyalina
CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 02:09 PM) *

julyalina, la dylly era problema ca nu face sport, de aceea am dat raportul.

)).gif stiu dylly pupic.gif neuronul tau face sport corect smile.gif

era vorba de ce m-a intrebat anca blum.gif
anaoi
dylly doarme...sorry. merg sa ma culc la loc.
Nessie
Vazut si eu despre sport! hug.gif Multumesc! floare.gif Nu ma duc nici eu in weekend, iar in timpul saptamanii nu am reusit niciodata sa merg de 5 ori. Merg de 4 ori cand e bine si de 2-3 cand e naspa programul. tease.gif
anca veselie
dulci asa te vreau pupic.gif cheer.gif
inutza pupic.gif astept cheer.gif pai poate incercam sala alinei sapt viitoare naughty.gif
dylly este foarte cuminte, e f bine ca face sport pupic.gif
alina merci pupic.gif eu bag intensiv doar de 2 sapt pt ca vreau sa dau jos anumite sunculitze care nu vor sa plece grin.gif merg la inceputul sapt in fiecare zi pt ca in wee nu ajung... si vine acum vara si nust cat o sa mai ajung la sala sorry.gif plus ca nu exagerez grin.gif
da axe grin.gif
sa bag si meniu:
md: 6.5p
4 cracker wasa 2
ou 2
br. Fitness 1
sunca 1
dulceata 0.5

portocala 0

pranz: 7.5p
gratar pui 1.5
masline 1
br. Fagaras 3
sal varza+rosie+
ulei masline 1.5

total momentan: 14p
anaoi
hio,hi,hi ce laudat e dylly
julyalina
va astept naughty.gif mai ales ca pot sa-ti dau informatii despre baietzii din sala tease.gif
anca veselie
pupic.gif nessie tu cand vii la o intalnire? naughty.gif

alina baietzi? grin.gif biggrin.gif grin.gif dar partea naspa ca nu-mi place deloc cum arat dupa sport, sunt rosie ca un rac sad.gif
julyalina
)).gif si meu dar bubu meu zice ca sunt sexy asa blum.gif
+ ca la fitness nu e ca la aerobic blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 02:24 PM) *

dulci asa te vreau pupic.gif cheer.gif

Ce-am facut de ma lauzi?

CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 02:28 PM) *

hio,hi,hi ce laudat e dylly

Si eu fac sport si eu vreau sa fiu laudata sad.gif
anaoi
bravo super bravo dulci, pt ca spre deosebire de dylly, faci sport acasa. ai vointa sa te mobilizezi acasa, in loc s ate sui in pat direct cum face dylly

Imagine
ina_ceva
Cu Nessie am vb si i-am zis ca data viitoare ne vedem sambata, ca sa poate veni si ea wink1.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 03:02 PM) *

bravo super bravo dulci, pt ca spre deosebire de dylly, faci sport acasa. ai vointa sa te mobilizezi acasa, in loc s ate sui in pat direct cum face dylly

Imagine

sar'naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif
Si bine ca faci gimnastica, nu conteaza unde. daca nu faceai era mai bine?
anaoi
pa anca....am plecat. pe maine
ina_ceva
Ancutza, dau de baut cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 06-06-2007, 04:40 PM) *

Que passa? Di ce dai de baut? Ce realizare ai draguta? Te felicit oricum! pupic.gif cheer.gif
honey79
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 09:46 AM) *
honey postez costurile:

Hmm..Anca... multe multe mai trebuiesc. Eu ma gandeam ca iau parchetul si-am scapat. Ei, glumesc , caci vreau sa izolez si peretii cu polistiren expandat si rigips.

Multumesc mult de raspuns.

Sa inteleg ca cel dublu-click e mai bun decat cel ce trebuie lipit?

Si, mi-a mai venit o idee.... crezi ca ar merge sa fac din rigips un dulap ... gen american.. incastrat in perete? Ar veni doar o placa..laterala dulapului... si usa speciala, banuiesc pe comanda... ma gandesc eu ca ar iesi mai ieftin. Tu ce zici?

axe10
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 02:32 PM) *

pupic.gif nessie tu cand vii la o intalnire? naughty.gif

alina baietzi? grin.gif biggrin.gif grin.gif dar partea naspa ca nu-mi place deloc cum arat dupa sport, sunt rosie ca un rac sad.gif

Si eu sunt rosie....stai linistita ca nici ei nu arata superb cand fac sport....si poate si put nitel....
Anna
Feteleee.....spuneti-mi si mie, am vazut ca ati vb ceva de o noua sala...cea la care merge Alina...ce cum, unde. Ca am scapat de sesiune si as vrea si eu, daca ma primiti blushing.gif blushing.gif
Multumesc give_rose.gif
axe10
E pe la tineretului dupa cate stiu eu...dar mai bine sa-ti zica ele...
julyalina
' neatza ancutza ! give_rose.gif

CITAT(ina_ceva @ 06-06-2007, 04:40 PM) *

felicitari ina ! pupic.gif banuiesc ca ai scapat de examen cu bine wink1.gif

julyalina
CITAT(annaiss_derrian @ 06-06-2007, 11:34 PM) *

Feteleee.....spuneti-mi si mie, am vazut ca ati vb ceva de o noua sala...cea la care merge Alina...ce cum, unde. Ca am scapat de sesiune si as vrea si eu, daca ma primiti blushing.gif blushing.gif
Multumesc give_rose.gif

annaiss, sala este pe la eroii revolutiei smile.gif si eu ma duc acolo e 3 ani juma smile.gif si te primim cu drag hug.gif
acum am convins-o si pe ancutza sa o lase pe sofica nitzel si sa mai varieze wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.