Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
ina_ceva
+ ca alina a zis ca stie detalii despre totzi babuinii de acolo (asta a uitat sa mentzioneze mai sus tease.gif )

Neatza, anca! pupic.gif hug.gif

Cum ai petrecut aseara, dupa sala?
julyalina
CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 09:14 AM) *

+ ca alina a zis ca stie detalii despre totzi babuinii de acolo (asta a uitat sa mentzioneze mai sus tease.gif )

)).gif nu chiar despre toti blum.gif dar despre cei mai interesanti tease.gif

si ... daca nu stim, aflam naughty.gif ca avem surse tease.gif
Amazoana
Neata anca, fetelor pupic.gif
Anna
CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 08:58 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 06-06-2007, 11:34 PM) *

Feteleee.....spuneti-mi si mie, am vazut ca ati vb ceva de o noua sala...cea la care merge Alina...ce cum, unde. Ca am scapat de sesiune si as vrea si eu, daca ma primiti blushing.gif blushing.gif
Multumesc give_rose.gif

annaiss, sala este pe la eroii revolutiei smile.gif si eu ma duc acolo e 3 ani juma smile.gif si te primim cu drag hug.gif
acum am convins-o si pe ancutza sa o lase pe sofica nitzel si sa mai varieze wink1.gif

E destul de aproape de mine...site au? biggrin.gif

pupic.gif hug.gif Alina, Ina, Anca give_rose.gif
anca veselie
neatza dragele mele! ce-mi place sa gasesc animatie aici naughty.gif
eu am avut treaba urgenta, acum e mai liber. sunt f incantata ca mi-au venit rusii cu intarziere de 11 zile, in ziua nr. 39 blink.gif si si si m-am cantarit azi de dimi si si si am mai slabit 500 g cheer.gif adica am doar 100g peste ticker cheer.gif sunt f happy si intentionez sa bag sport in continuare cheer.gif
dulcico te laudam pt ca ai facut sport pupic.gif si eu, ca si dylly nu ma mobilizez sa fac acasa...
inutza cheer.gif ma bucur tare pt tine pupic.gif
alina e bine ca al tau te considera sexi dupa sport naughty.gif cred ca sapt viitoare ma bag la sedinta de incercare la tine la sala cheer.gif
axe stiu ca si ei arata naspa )).gif cred ca si noi putim un pic )).gif )).gif
anna alina ne-a dat aici detalii despre sala. poate ne zicea ea site-ul, ca nu mai gasesc daca l-a zis sau nu.
alina pupic.gif ce faci?
honey trebuie o gramada... noroc ca baietii de la bricostore au fost amabili si mi-au dat toate detaliile. mi se pare faina ideea cu dulapul, tre sa te interesezi de costuri si daca se poate! si sa ma tii la curent!
Amazoana
Sarut mana pt laude. acum sunt suparata- suparatissima chiar mad.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:11 PM) *

neatza dragele mele! ce-mi place sa gasesc animatie aici naughty.gif
eu am avut treaba urgenta, acum e mai liber. sunt f incantata ca mi-au venit rusii cu intarziere de 11 zile, in ziua nr. 39 blink.gif si si si m-am cantarit azi de dimi si si si am mai slabit 500 g cheer.gif adica am doar 100g peste ticker cheer.gif sunt f happy si intentionez sa bag sport in continuare cheer.gif
dulcico te laudam pt ca ai facut sport pupic.gif si eu, ca si dylly nu ma mobilizez sa fac acasa...
inutza cheer.gif ma bucur tare pt tine pupic.gif
alina e bine ca al tau te considera sexi dupa sport naughty.gif cred ca sapt viitoare ma bag la sedinta de incercare la tine la sala cheer.gif
axe stiu ca si ei arata naspa )).gif cred ca si noi putim un pic )).gif )).gif
anna alina ne-a dat aici detalii despre sala

ms pupic.gif am citit. E ok.
Voi va duceti deja? Sau de cand vreti sa va duceti? Si cam de la ce ore mergeti?
Ms ms hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 07-06-2007, 12:14 PM) *

Sarut mana pt laude. acum sunt suparata- suparatissima chiar mad.gif

de ce Dulci? Che pasa? unsure.gif
Sper sa iti treaca pupic.gif
anca veselie
dulciiii pupic.gif nu mai fii supi, te roooog!
anna eu pot cam dupa 7 in general.

raport ieri: aerobic, dupa care am fost putin pe motoare, ca era cam vanticel si am plecat cand s-a intunecat, nu eram interesata de meci. apoi acasa am papat 2 kiwi si o portocala, asa ca am punctat si extra fructe si am ajuns la 15 p. in seara asta o sa merg la o party, asa ca o sa incerc sa pap putin la pranz. e bine ca am 8 p puse deoparte plus sportul. iar sambata dimi devreme o sa plec la nesebar cheer.gif. sunt f incantata yahoo.gif pacat ca-s cu rusii...
Pisik
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:23 PM) *

raport ieri: aerobic, dupa care am fost putin pe motoare, ca era cam vanticel si am plecat cand s-a intunecat, nu eram interesata de meci. apoi acasa am papat 2 kiwi si o portocala, asa ca am punctat si extra fructe si am ajuns la 15 p. in seara asta o sa merg la o party, asa ca o sa incerc sa pap putin la pranz. e bine ca am 8 p puse deoparte plus sportul. iar sambata dimi devreme o sa plec la nesebar cheer.gif. sunt f incantata yahoo.gif pacat ca-s cu rusii...

Suuper! Ma intereseaza si pe mine preturi, pareri, etc., ca as vrea si eu sa mergem, nu stiu cand si cu ce, e asa o perspectiva
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 07-06-2007, 12:15 PM) *

Pleaca B al meu sad.gif
Anna

yahoo.gif Distractie placuta la party si succes la gasit babuini draguti wink1.gif

Unde pleci sambata
sambata dimi devreme o sa plec la nesebar
?
anca veselie
pisi e postat mai sus linkul, poate ne da alina site-ul.
tu in ce zona stai?
Anna
CITAT(dulcikatty @ 07-06-2007, 12:30 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-06-2007, 12:15 PM) *

Pleaca B al meu sad.gif

aaaa... hug.gif hug.gif hug.gif Hai mai, smile, ca una doua trece timpu si sa vezi ca in curand o sa pui aici un post in care sa zici ca au trecut deja cele 4 luni juma si vine acasa. wink1.gif
anca veselie
anna plec la mare in bulgaria, in statiunea Nesebar yahoo.gif
merci, e party B 24 fun o sa-mi revad fostii colegi de la sapte seri . de obicei sunt ok partyurile lor blum.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:31 PM) *

pisi e postat mai sus linkul, poate ne da alina site-ul.
tu in ce zona stai?

Anca tu ai zis ca stai pe langa mall nu? biggrin.gif
Oricum e suppper ca mergeti dupa ora 7 cheer.gif .

CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:33 PM) *

merci, e party B 24 fun o sa-mi revad fostii colegi de la sapte seri . de obicei sunt ok partyurile lor blum.gif

yahoo.gif Anca Uuu...super. Sa faci multe poze si sa te bronzezi blum.gif Cat stai si cu cine pleci ? naughty.gif
anca veselie
da, anna suntem vecine cheer.gif

cu niste amici smile.gif si o sa stam intr-un apartament la un hotel, se pare. pretul e super bun 30 euro/ noapte / apartament si vom fi 4.
honey79
Dap, Anca...si eu tot cu Bricostore-ul m-am hotarat sa lucrez.
Am inchiriat microbuz pentru Luni dimineata, am studiat pagina lor de web, am gasit preturi care-mi plac.... asa doar mersul la Ploiesti si cumparatul mai ramane.
La dulap, ma gandesc ca ar trebui sa mearga.... pusa o placa de 2,6 H pe laterala "dulapului", eventual, taiat din latimea placii...caci am vazut ca au 1,2m si apoi gasit usa armonica.
Am sa fac pozici cu toata lucrarea... la fel si preturile.

Pupicei si o zi frumoasa iti doresc. Plus, mersi inca o data pentru rabdare si raspunsuri.
anca veselie
spor la treaba! interesant stilul. unde vrei sa-l pui?
dada, poze!
tu unde ai casa? cred ca suntem conjudetene, eu sunt din campina
Anna
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:35 PM) *

da, anna suntem vecine cheer.gif

cu niste amici smile.gif si o sa stam intr-un apartament la un hotel, se pare. pretul e super bun 30 euro/ noapte / apartament si vom fi 4.

da, super pret.
yahoo.gif cheer.gif
julyalina
ancutza, anna, v-am raspuns la mine in jurnal pupic.gif
anca veselie
vazuuut, esti o scumpa. raspuns prin... alta intrebare )).gif
Anna
CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 12:50 PM) *

ancutza, anna, v-am raspuns la mine in jurnal pupic.gif

da...si eu am vazut, si la fel ca si anca am trecut acolo la cu alte intrebari lol.gif
ina_ceva
Anca, merci! pupic.gif

Ma bucur ca ai cu cine sa te duci la Nesebar cheer.gif .Distractie placuta diseara in club wink1.gif
honey79
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 11:38 AM) *
spor la treaba! interesant stilul. unde vrei sa-l pui?
dada, poze!
tu unde ai casa? cred ca suntem conjudetene, eu sunt din campina

Ai mei stau in Fieni.In Dambovita.

De pus, banuiesc ca despre dulap e vorba, as vrea sa-l pun in dormitor, pe unul din pereti.

ina_ceva
Felicitari pt gramele pierdute pupic.gif
anca veselie
merci ina, dar ma duc pe motoare la un party, am scris mai sus pupic.gif
honey in cazul asta nu suntem conjudetene. spor la munca!

CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 02:45 PM) *

Felicitari pt gramele pierdute pupic.gif

multuuuuuuuuu naughty.gif biggrin.gif
anaoi
bravo ....ii dai vointa si lui dylly????
anca veselie
dylly eu ii dau! eu zic ca a facut un pas prin mers la sala mai des pupic.gif

sa bagam si meniu:
md: 5p
paine 2
sunca 0.5
br. Fitness 2
cafea cu lapte 0.5

mar 0

pranz: 6p
gratar pui 3
masline 1
vinete cu ulei 1
iaurt 0.1% cu capsuni si ananas 1

momentan 11p grin.gif
anaoi
mda....sa speram ca ma tine
anca veselie
CITAT(anaoi @ 07-06-2007, 04:12 PM) *

mda....sa speram ca ma tine

doh.gif normal ca te tine!!!!!!!!!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:33 PM) *

Heeeeeeeeeeeeeeei si pe la mine de ce nu treci? Nici nu mi-ai spus ca pleci. Moaaa, cat de rea esti........ mad.gif
anca veselie
cum n-am trecut scumpa mea???
sunt prinsa cu treburi p-aci pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 04:55 PM) *

cum n-am trecut scumpa mea???
sunt prinsa cu treburi p-aci pupic.gif

Pe la mine prin Ct maaaa )).gif
anca veselie
)).gif )).gif of, ce blonda-s )).gif
o sa trecem la bulgari prin ruse. plecam sambata pe la 6 dimi din buc cheer.gif
Amazoana
Ok. Sper sa te distrezi! pupic.gif
Si apropos de blonda, mi-am cumparat azi vopsea: blond luminos si blond cenusiu. Le combin si astept sa vad ce-mi iese. Doamne ajuta!
anca veselie
dulci eu cred ca o sa iasa fain! si mie-mi place sa combin naughty.gif poza apoi cu ce-ti iese!
Pisik
Anca, imi place de tine ca esti cumintica, distractie placuta in Bulgaria si nu uita sa vii cu multe detalii si multe poze pupic.gif
ina_ceva
Neatza, anca! pupic.gif
Amazoana
pupic.gif Neata si de la mine!
julyalina
'neatza si de la mine pupic.gif
honey79
Pupicei dulcei pentru o fata ambitioasa.
O zi super iti doresc.
anca veselie
neatzaaaaa!
pisi, ina, dulci, alina, honey pupic.gif
ma doare burtica rauraurauraurau........ simt ca mooor sad.gif sad.gif sad.gif am bagat un indometacin, sper sa-mi treaca.
aseara am fost la party, nu am fost deloc cumintica blushing.gif am mancat chiftelutze si cascaval blushing.gif si praji blushing.gif si am beut niste whisky grin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 10:02 AM) *

neatzaaaaa!
pisi, ina, dulci, alina, honey pupic.gif
ma doare burtica rauraurauraurau........ simt ca mooor sad.gif sad.gif sad.gif am bagat un indometacin, sper sa-mi treaca.
aseara am fost la party, nu am fost deloc cumintica blushing.gif am mancat chiftelutze si cascaval blushing.gif si praji blushing.gif si am beut niste whisky grin.gif

Bravooooooooooo!!!!!!!!! cheer.gif
Mie imi trece burtica cu ketorol, ti-am mai spus. Sper sa-ti treaca repede de tot, sa poti fi vesela!
julyalina
pupic.gif hai ca trece hug.gif

esti in perioada rusilor?
ina_ceva
Dylly, ai pm

In aceasta perioada iau Marcofen. Durerile trec in 15, 30 de minute, dar 12 ore nu-mi fac griji in privintza lor wink1.gif . Sunt destul de puternice pastilele.
anaoi
stai ca dylly acum arevenit la calculici...
ina_ceva
Ma duc la pranz unde am fost duminica cu fetele si-mi iau ce ti-ai luat si tu blushing.gif grin.gif
anaoi
TE OMOR !!!! vorbesti d efunie in casa spanzuratului????
ina_ceva
ce funie? dylly pupic.gif
anaoi
funie plata....si rotunda
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.