Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
ina_ceva
blum.gif blum.gif parca era cam triunghiulara

Iarta-ma anca, numai prostii vorbesc la tine in jurnal blushing.gif
anca veselie
destrabalareeeeeeeeee! am mai luat si 2 nurofene grin.gif parca mi-am mai revenit, dar astept cu nerabdare sa ajung in patul meu.
pofta buna inutza
da, alina din fericire grin.gif ca mi-a intarziat aproape 2 sapt doh.gif si de asta mi-e asa de rau...
dylly eu sunt spanzuratul? lol.gif
dulci pupic.gif sunt mai bine cheer.gif
Amazoana
Ma bucur ca te simti mai bine! pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:11 PM) *

eu am avut treaba urgenta, acum e mai liber. sunt f incantata ca mi-au venit rusii cu intarziere de 11 zile, in ziua nr. 39 blink.gif si si si m-am cantarit azi de dimi si si si am mai slabit 500 g cheer.gif adica am doar 100g
axe stiu ca si ei arata naspa )).gif cred ca si noi putim un pic )).gif )).gif

Bravo Anca...noroc ca bulgarii sunt cam bulgari ca eclipsezi tot la ei pe plaja cu asa silueta?...cum porti tanga la plaja daca esti cu rusii in vizita?...si eu sunt dar imi trece pana vineri cand plecam... cheer.gif yahoo.gif si asa ca o sa stau fara grija...dar nu cu tanga ca n-am c.u.r. de aratat....deh daca nu fac sport!!

Am auzit ca ai beut beuturi....bun wisiki ala?....lasa-le naiba de chiftele ca doar nu ai stat degeaba...sigur ai bagat dansuri!

Te pup si distractie placuta. Cat faceti pana acolo? Iar ai luat zi de concediu luni?
anca veselie
draga mea axe , nu am bagat nici un dans )).gif doar socializare si papa )).gif dada, bun whiski, chivas naughty.gif
pai bag tampon intern si e totul ok, pot purta ce vreau eu naughty.gif cam mare si c.u.r.u.l meu, dar vreau sa-l bronzez naughty.gif
nust cat o sa facem, dar o sa iesim prun ruse. nu, luni dimi sunt la scarbici sa dau raportul!
anaoi
mda...sigur, sigur...cik vei spune tot
anca veselie
eh, si tu dylly blum.gif sa zicem aproape tot, multumit? tease.gif

sa pun si eu meniul:

md: 4.5p
paine 2
sunca 1.5
br. Fitness 1

pranz: 7p
lipie 2
200g sal vinete 3
mancarica vinete 1
mancarica ciuperci 1
rosii+castra 0

momentan 11.5p
mentionez ca pranzul e de la turci devil.gif
anaoi
da,da,da.....
anaoi
pa anca, distractie placuta
anca veselie
pupici dylly , merci!
axe10
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 01:19 PM) *

draga mea axe , nu am bagat nici un dans )).gif doar socializare si papa )).gif dada, bun whiski, chivas naughty.gif
pai bag tampon intern si e totul ok, pot purta ce vreau eu naughty.gif cam mare si c.u.r.u.l meu, dar vreau sa-l bronzez naughty.gif
nust cat o sa facem, dar o sa iesim prun ruse. nu, luni dimi sunt la scarbici sa dau raportul!

Iesiti prin Ruse...asta inseamna ca traversati juma de Bulgarie pana ajungeti la mare...de asta intrebam....
In leg cu chilotii as sta stresata rau...dar tu te-ai invatat....eu never purtat tanga in afara de pe sub haine sau defilang prin casa in fata catargului ridicat al lui barbate-miu...sau altul...before marriage... lol.gif lol.gif lol.gif imi inchipui ca arata tare bunutz bronzat....

Nu dans?....atunci a topit chivasu toata grasimea din chiftele....bun wisiki asta...place si mie.

Daca nu ne intalnim pe aici pana diseara...inca odata distractie placuta! Asteptam photo.gif, danseaza rock.gif pana sweating.gif si ai grija la beach.gif sa nu te arzi!
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif axe, e bine daca e catarg devil.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 08-06-2007, 03:44 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif axe, e bine daca e catarg devil.gif

Daca e tanar...si catargul e tanar....aviz fetelor care vor bosorogi la usa...chiar si de palat...
Nu e vorba de tine Anca...chiar daca vorbim aici la tine acasaaaaaaaaaaa........
anca veselie
axe lol.gif
eu m-am obisnuit repede cu tanga naughty.gif am luat-o gradat: la 18 ani purtam costum intreg, iar la 27, anul trecut, am purtat prima oara tanga si am facut nudism blum.gif m-a dezinhibat f tare chestia asta blum.gif
stai linistita, nu m-am simtit vizata blum.gif
si... sa nu vorbim de catarge ca ma intristez sad.gif
eu am terminat treaba asa ca plec home sa ma odihnesc putin, apoi epilat picioare si bagajel. diseara cred ca bag si o mica terasa.
distractie placuta la intalnire si in weekend!
axe10
Pai am o colega care se duce numai laCostinesti la nudisti...ca sa fie uniforma...misto...dar daca il apuca pandaliile pe barbatul meu si-si ridica steagul in sus?... lol.gif ...ca nu-i trebe mult!

Nu de rusine mi-e mie....ca asta sunt, mai mult(ups, mai putin) nu am...dar nu-mi place mie cum arata...si am si cosuri cateodata!
ina_ceva
Ne vom gandi la tine maine pupic.gif hug.gif
anca veselie
)).gif ma, te obisnuiesti repede cu goliciunea. dar ai dreptate, e cam ciudat sa i se ridice catargul )).gif depinde de fiecare cum simte. pupic.gif

ina pupic.gif
ina_ceva
Sa te gandesti si tu la noi cand dai peste super babuini devil.gif ...si sa vii cu pozele lor sa ne clatim ochii wink1.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 04:00 PM) *

)).gif ma, te obisnuiesti repede cu goliciunea. dar ai dreptate, e cam ciudat sa i se ridice catargul )).gif depinde de fiecare cum simte. pupic.gif

Se simte el tare bine cand ma vede nitel descoperita...poate prea bine....
Distractie placuta...
anca veselie
pai mai lavi asta e ffffff bine! naughty.gif grin.gif
ina pana acum n-am pozat babuini lol.gif o sa incerc )).gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 08-06-2007, 04:00 PM) *

Ne vom gandi la tine maine pupic.gif hug.gif

Cu invidie, evident! devil.gif

CITAT(ina_ceva @ 08-06-2007, 04:01 PM) *

Sa te gandesti si tu la noi cand dai peste super babuini devil.gif ...si sa vii cu pozele lor sa ne clatim ochii wink1.gif

Sunt urati rau bulgarii. Sper sa fie si nemti pe acolo, ca aia-s buni. aviz Dany dulce blum.gif
ina_ceva
Am stat anu trecut pana dimineatza (in vama) ca sa prin rasaritul pe plaja ; erau vreo trei tipi, goi pusca , care faceau baie chiar la rasarit si se tot fatzaiau prin fatza mea, poate poate prindeam si eu ceva din ei prin vreun colt de poza lol.gif lol.gif . A fost super tare )).gif
anca veselie
hai ma dulcico de ce cu invidie? poate cu bucurie pt ca merit tease.gif
ina erau dragutzi macar? blum.gif
eu tocmai am mancat cioco neagra de 6 p grin.gif doh.gif certati-ma grin.gif
mi-am dat penajul jos, imi fac bagajelul si cred ca ma bag la un film, nu cred ca mai ies ca-s cam sfarsita si maine la 5 trezirea!
anca veselie
ascult acum o piesa care imi aduce aminte de mare, pe care am auzit-o prima oara acum 2 ani in vama veche: Patrice - Soulstorm
May
SA NU TE INTORCI FARA POZA CU SEFUL SI CATARGUL LUI IN SLIP CA NU TE PRIMESC

naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ina_ceva
Drum bun! pupic.gif
axe10
Shefu nu poarta tanga?...ca ar fi interesant de vazut popoul lui iubit de fetele de pe aici cu arata dezgolit!....na ca ma bagai si eu in discutie!
ina_ceva
Fetitza, nu vii cu detalii? pupic.gif hug.gif
Sper ca ai prins vreme buna, aici timpul a fost capricios; poze cu tanga, ceva? naughty.gif
Amazoana
Neata
Aici a fost superba vremea si cred ca si Anca a prins asa.........
ce faceti dragelor?
anaoi
anca...pozele????
julyalina
'neatza anca ! pupic.gif
cum a fost la mare/plaja / distractie?
axe10
v-am zis eu ca-si ia liber? Nu m-ati crezut....acum o asteptati la cotitura....haha...era plecata cu shefu doar....
anaoi
mda bine, esti ghicitoare, ce mai....
bubbles
Ziua yahoo.gif .A venit anca cheer.gif
ina_ceva
...si scrie... wink1.gif
Amazoana
...si iar scrie.....ca doar are multe de povestit despre sef, nu naughty.gif
anca veselie
salutare!
may pupic.gif nu am nici o poza cu catargu lu' sefu' sorry.gif
inutza, axe, dulci, dylly, alina pupic.gif
vremea a fost senzationala! am stat in statiunea Sunny Beach, langa Nesebar. e frumos, curat, hotelurile vechi sunt restaurate si arata f ok, iar cele noi sunt mari si frumoase, la noi nu vezi asa ceva.... apa e foarte limpede si curata, iar nisipul fin. de cum am ajuns ne-am hotarat sa plecam luni dimineatza, asa ca am avut ziua de duminica plina. sambata am vizitat Nesebar, care e f frumos, iar dupaamiaza am stat la plaja. am mers f mult pe jos, cred ca in jur de 3 ore. seara am fost mult prea obositi, ne-am plimbat putin si somn. iar ieri toata ziua plaja si mers pe jos. evident ca nu am numarat punctele...
bubbles
...si scrie ... un roman intreg grin.gif
anca veselie
stiti ca eu cand ma apuc de scris scriu tease.gif
Amazoana
Ai posteriorul rosu? Fac o poza diseara si v-o arat, sa vedeti cum sunt io...........cu cine ai dormiiiit? )).gif
anca veselie
nu-s rosie dulci sunt bronzatica blum.gif am avut patul meu draga mea blum.gif si eu mi-am pozat posteriorul, poate vi-l arat maine devil.gif
NU AM FACUT NIMIC LA MARE blum.gif
voiam sa merg azi la sala, dar sunt cam sfarsita, poate e mai bine sa merg maine...
anaoi
brasoave, brasoave, brasoave
anca veselie
dylly ti-am spus ca eu sunt fata sincera, cuminte grin.gif
sa va spun meniu:
md:
290g iaurt activia cu musli 6

mar 0
portocala 0

pranz: 7
130g piept pui 2.5
br vaci 2.5
masline 2

total: 13p, sa vad ce mai pap.

mi-e sooomn raaau, vreau in patul meu sa dooorm.
axe10
Mi se parea absolut normal sa veniti luni....ca doar nu v-ati dus pana acolo pt o zi!

Astept poze
bubbles
Anca si eu am mnacat ieri 250 g activia si mai rau mi s`a facut .Ma balonasem intr`un hal blink.gif de simteam ca imi explodeaza burta wacko.gif
anca veselie
da, lavi cam maine o sa pun niste poze in yahoo.
bubbles mie imi place activia cu musli, dar e cam scump la puncte )).gif
ina_ceva
Bine ca nu ai funduletzul rosu; asa potzi sa-l folosesti si in alte scopuri blum.gif
anca veselie
)).gif )).gif
inutza ce mai faci? nu intri si tu pe mess?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-06-2007, 02:15 PM) *

dylly ti-am spus ca eu sunt fata sincera, cuminte grin.gif

Talk to the haaaaaand! blum.gif
anca veselie
ce vrei sa spui?
eu chiar vb serios dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.