Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
Amazoana
CITAT(anaoi @ 13-06-2007, 02:51 PM) *

daaaaa.
dar nu intram in mare in acelasi timp, ca balena d edylly ineaca pe toti si nu vreau sa va am pe constiinta

Ba io va inec.
Stiti sa inotati? Daca da, intram toate in acelasi timp si inotam. Si se ineaca ceilalti! )).gif
anaoi
lui dylly ii luati colac...desi la colaceii de pe burta, nu mai tre
anca veselie
lol.gif lol.gif eu zic ca dylly nu are burtica asa dotata sa fie pe post de colac blum.gif asa ca-i luam unul, parca aveam eu pe acasa.
eu stiu putin, ma descurc! nu ma duc f in larg.
anaoi
ne oprim direct la turic la restaurant
ina_ceva
anca, dylly: http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...amp;#entry77071
Amazoana
CITAT(anaoi @ 13-06-2007, 04:18 PM) *

ne oprim direct la turic la restaurant

lol.gif sa inteleg ca ti-e foame deja?????
Mergem, mergem, insa trebuie sa fie de acord si fetele. (daca nu, fugim noi doua intr-o noapte. Stttt, sa nu ne auda) lol.gif
anaoi
nu va vad d efoame...dar cred ca de nervi cu astia. dar merg la pilates si imi trece
anca veselie
dada, mergem la turc! si la on plonge!
si mie mi-e foame, mi-am luat o bananutza si am amestecat-o cu iaurt 0.1%
de la 6 merg la aerobic cheer.gif
anaoi
pilates d ela 19.00
anca veselie
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 13-06-2007, 04:35 PM) *

dada, mergem la turc! si la on plonge!
si mie mi-e foame, mi-am luat o bananutza si am amestecat-o cu iaurt 0.1%
de la 6 merg la aerobic cheer.gif

Sa mancam rapane

Eu nu am facut saptamana asta pilates sad.gif
anaoi
vii s ama culegi si sa ma duci acasa pe brate? ca azi se lucreaza picioarele
anca veselie
lol.gif in ce zona faci tu pilates?
vaaaaaaaai, dulci imi plac la nebunie rapanele. cele mai bune le-am papat in 2 mai la dinamo, rapane in sos tomat cu orez.... naughty.gif naughty.gif bestiale! ia pune mana pe pilates repede, ca te bat!
ina_ceva
ce's alea rapane?
anaoi
dylly a plecat. pa
anca veselie
rapanele sunt melcii aia mari care se gasesc la noi, din carapacele lor ascultam marea.
ina_ceva
VREAU VREAU
anca veselie
sunt f buni!
ina_ceva
La turcii aia de langa tine nu se gasesc? Sau acolo doar salata de vinete se serveste...
Amazoana
La Dinamo este restaurantul unor prieteni. Ai mei au casa peste drum, in diagonala, spre Vama
anca veselie
rapanele se gasesc la mare, nu au legatura cu turcii. smile.gif turci-s cu vita, oaie, d-astea
ina_ceva
lol.gif lol.gif saraca de mine, nestiutoare....
anaoi
vita va fi la dylly, ca oaie nope
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 09:51 AM) *

vita va fi la dylly, ca oaie nope

Neata
Tot vita am mancat si eu.....si prevad inca una azi/maine pana pleaca iubitel...... unsure.gif yahoo.gif
ina_ceva
Daca ajung la mare, nu va scapa carnea de oaie de mine grin.gif ; abia astept naughty.gif

Neatza anca! pupic.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 14-06-2007, 11:45 AM) *

Daca ajung la mare, nu va scapa carnea de oaie de mine grin.gif ; abia astept naughty.gif

Neatza anca! pupic.gif

Ok, deci, sa facem "comanda" eu si Dylly vita, nu vitE )).gif , Ina oaie, Anca si Anca ce-or manca????
anca veselie
neatzaaa! pupic.gif pupic.gif
eu nust ce voi manca, ma voi orienta la fata locului naughty.gif

fetelor, ieri am vrut sa stau 2 ore la sala, dar.... in timpul orei de aerobic am simtit ca mor, asa ca am abandonat dupa ea... sunt suparata ca nu am putut... ma simt extrem de obosita, cred ca nu m-am refacut dupa wee. aseara am ajuns acasa cu o maaaare foame, am mancat 4 kiwi blink.gif si 2 portocale si am adormit la un film. asa ca punctez extra fructe 1 p, adica depasire 1 p pe ziua de ieri.
si... cred ca am cistita, ma enerveaza chestia asta. tre sa ma duc la doctor, dar nust exact unde...
May
Sanatate multa ca e pacatoasa rau si parerea mea: ia o pauza ca esti daramata hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 12:03 PM) *

neatzaaa! pupic.gif pupic.gif
eu nust ce voi manca, ma voi orienta la fata locului naughty.gif

fetelor, ieri am vrut sa stau 2 ore la sala, dar.... in timpul orei de aerobic am simtit ca mor, asa ca am abandonat dupa ea... sunt suparata ca nu am putut... ma simt extrem de obosita, cred ca nu m-am refacut dupa wee. aseara am ajuns acasa cu o maaaare foame, am mancat 4 kiwi blink.gif si 2 portocale si am adormit la un film. asa ca punctez extra fructe 1 p, adica depasire 1 p pe ziua de ieri.
si... cred ca am cistita, ma enerveaza chestia asta. tre sa ma duc la doctor, dar nust exact unde...

Ai facut baie in apa rece? Clotrimazol, picaturi si unguent wink1.gif
Si eu ma simt atat de obosita, sfarsita....imi vine sa strang pe cineva de gat
anca veselie
may pauza de sala nu vreau grin.gif o sa incerc sa dorm mai mult in wee.
dulci cred ca o am de ceva timp, din pacate. ce fel de unguent? nu strange pe nimeni de gat pupic.gif . cred ca esti f stresata pupic.gif
tre sa merg la doctor... incerc sa dau de medicul de familie...
Amazoana
Du-te la medic.
Eu am avut de multe ori si de aceea stiu. Clotrimazol crema, este in jur de 3 lei,produs roamanesc. Super bun. La fel picaturile. Sunt rosii, cu gust oribil. Se pun pe zahar si le inghiti. Nu te speria apoi, ca vei urina portocaliu........
Trebuie sa ai grija sa ai picioarele protejate de rece tot tp.
Si eu vreau sa ma duc la un control.
anca veselie
am sunat la ginecoloaga mea si mi-a zis sa iau 6 zile, dimineata si seara: biseptol, urinex si flamexin, cate o pastila dimineata si seara. eu am mereu picioarele reci...
May
Din cauza ca ai circulatia proasta ca si eu sunt la fel dry.gif
anca veselie
da, may parca-s o soparla )).gif tre sa caut un tratament naturist ceva wacko.gif
May
La mine cel mai naspa e vara ca se urca Remy pe mine ca sunt rece si habar nu ai cat de des ne ciondanim pe tema asta. Pur si simplu face ce face si iar isi pune cracii pe mine, sau se lipeste de mine pana ma sufoca. Daca sunt rece asta nu inseamna ca nu mi-e cald mad.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Anca eu luam pt cistita neoxazol .E 4 lei cutia sau ceva cu C la 10 lei cutia dar imi mergea mai bine cu cele de 4 lei blink.gif .
Si nu manca carne de porc bataita.gif .Nu stii cate calorii are blum.gif lol.gif
Amazoana
Flamexin este antiinflamator si este foarte puternic. Ia ceva de la plafar pt candidoza deoarece asta-ti poate cauza asa ceva. Sau "biotics", de la farmacie.Sanatate!
anca veselie
may lol.gif lol.gif tare remy!
hai mai bubbles , cate calorii are? eu pap porcusor la gratar grin.gif muschiuletz, ca asta imi trimite mama. uite cate pct are:
- filet de porc, 150 g negatit 3 puncte
- cotlet de porc, 150 g negatit 4 puncte
- carne slaba de porc, 150 g negatit 3 puncte
eu am 80g, pe care le voi puncta cu 2p

multu dulci pupic.gif am ceva acasa pt contra candidoza, o sa iau si de ala.
bubbles
Anca atat de putin ti`a trimis mama ta 80 g blink.gif .inseamna ca tine la silueta ta grin.gif .Just kidding blum.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 14-06-2007, 12:59 PM) *

Anca atat de putin ti`a trimis mama ta 80 g blink.gif .inseamna ca tine la silueta ta grin.gif .Just kidding blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
mama mi-a trimis mai mult, azi am la pranz 80g blum.gif
May
Hai ca a fost tare bubbles, bine ca nu ai mancat 50 de grame lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 14-06-2007, 11:52 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 14-06-2007, 11:45 AM) *

Neatza anca! pupic.gif

Ok, deci, sa facem "comanda" eu si Dylly vita, nu vitE )).gif , Ina oaie, Anca si Anca ce-or manca????

iuhhhuuuu
anca veselie
dylly cum a fost ieri la pilates?

anca veselie
si meniu:
md: 5.5p
paine 2
sunca 2
br. Fitness 1
masline 0.5

portocala 0

pranz: 5.5
80g porc 2
br. Vaci 1.5
masline 1.5
cafea cu lapte 0.5

mai tarziu
banana 1.5
kiwi 0

total: 12.5p

anaoi
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 02:03 PM) *

dylly cum a fost ieri la pilates?

moarte de om...ma deplasez naspa azi.ca dylly deh e ink rablagit. avea un tic nervos instructoaea..."inca 10". buf
anca veselie
lol.gif lol.gif daaaaaa, cunosc asta cu inca 10, sau ... inca 20 doh.gif si eu muream acolo doh.gif
anaoi
nuuuuuuuuuuuuu... la noi sunt 2-3 portii de inca 10
anca veselie
da, greu domne, greu... nust de ce tre sa ne chinuim atat...
vorbeam azi pe mess cu o prietena care are nunta in iulie si vrea sa slabeasca, se duce la impachetari, pilelea arata altfel dar nu slabeste. si imi spunea ca se pare ca totusi trebuie sa tina dieta, dar ea nu poate sa tina toata viatza, cum sa nu manance? lol.gif
anaoi
oare? nuuuuuuuuuuu eu zic s arepsire mai rarut, poate de la aia se ingrasa. ca respira prea des
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif daaaa, o sa-i spun )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.