Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anaoi
am plecat. pa. vb maine
anca veselie
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 04:19 PM) *

am plecat. pa. vb maine

pupic.gif
anca veselie
am plecat la aerobic cheer.gif va pup, seara faina!
bubbles
Spor la facut exercitii cheer.gif pupic.gif
ina_ceva
Cum a fost la exercitzii? Sa nu-mi spui ca petreci seara in oras, pe ploaia asta (esti la motoare cumva? tease.gif )
bubbles
Neata yahoo.gif .Anca nu te`a prins vijelia aseara .. poate vii cu barca pana la noi in Moldova grin.gif
Imagine
ina_ceva
Neatza, anca! pupic.gif
Amazoana
Neata
Au venit si pleacaaa. Me happy! cheer.gif
bubbles
Am vazut si eu pozele cu tine din Bulgaria blum.gif .Ce inaltime ai?Un pic de sport pt burtica si ai sa fii fff sexoasa grin.gif
Amazoana
Imagine
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 15-06-2007, 09:19 AM) *

Neata
Au venit si pleacaaa. Me happy! cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

si da, normal ca vreau !!!!!
anca veselie
neatzaaaaa!
ina pupic.gif a fost bine la aerobic. mai bine ca miercuri. grin.gif
dulcico pupic.gif ce bine ca pleaca cheer.gif multu pt coffee pupic.gif
bubbles sunt micutza, am 1.58m. burtica se duce cam greu, acolo si pe solduri se depune prima oara si de acolo pleaca cel mai greu sad.gif
aseara cand am terminat aerobicul ploua usurel. trebuia sa ma intalnesc cu o prietena la terasa, ea era acolo cu niste prieteni si mi-a zis sa ma duc, totusi. mi-am pus o punga in cap si am facut o oprire in magazinul unirea... de unde am achizitionat bilete pt b'estival grin.gif o umbrela portocalie de poseta grin.gif si niste pantaloni de sport din neopren grin.gif ca sa transpir si sa scada fundul grin.gif
ieri am mancat de 12p doar blink.gif sisisi azi de dimi m-am cantarit si raportez ca fata de sapt trecuta am 300g in minus, adica 53.8 kg, sunt sub ticker cheer.gif se pare ca mancatul putin de sapt asta si sportul au anihilat weekendul ingrasacios.

neatza dylly
Amazoana
Cu pla pupic.gif
Anna
Neatza Anca!! pupic.gif
Mergi la B'estival? blum.gif naughty.gif La tot? Eu as vrea sa merg la Faithless.
Si tin musai sa ajung la Prodigy - Coke Festival.
O zi frumoasa sa ai! give_rose.gif
anca veselie
neatza anna pupic.gif
mi-am luat bilete la ziua 1 cu faithless si la ziua 3 cu rockul grin.gif ma tenteaza si coke live, sa vad daca raman in buc sau plec pe undeva...
am citit ce ai scris la neuroni despre fostul... parerea mea este ca o sa ramai mereu cu o nostalgie legata de el, cel putin pana cand o sa intalnesti alt tip, o alta dragoste grin.gif pana una alta, nu trebuie sa-i ceri LUI sa nu-ti raspunda la tel, trebuie TU sa ai puterea asta, daca chiar vrei sa-l uiti. adica sa-i stergi nr de tel si sa-l scoti de pe mess, pt ca altfel o sa ai mereu tentatia de a vb cu el. gandeste-te ce vrei cu adevarat pupic.gif
eu am ramas prietena mult timp cu primul meu iubit, mergeam impreuna in vacante si ma imprieteneam cu prietenele lui, dar eu nu il mai voiam de iubit... asa ca eu cred ca se poate si prietenie cu fostii, dar depinde de sentimentele care au mai ramas.
ina_ceva
Eu as fi vrut sa ajung la Marilyn Manson si Prodigy sorry.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 15-06-2007, 11:00 AM) *

Eu as fi vrut sa ajung la Marilyn Manson si Prodigy sorry.gif

Si mie mi-ar placea...........
Anna
CITAT(anca veselie @ 15-06-2007, 10:57 AM) *

neatza anna pupic.gif
mi-am luat bilete la ziua 1 cu faithless si la ziua 3 cu rockul grin.gif ma tenteaza si coke live, sa vad daca raman in buc sau plec pe undeva...
am citit ce ai scris la neuroni despre fostul... parerea mea este ca o sa ramai mereu cu o nostalgie legata de el, cel putin pana cand o sa intalnesti alt tip, o alta dragoste grin.gif pana una alta, nu trebuie sa-i ceri LUI sa nu-ti raspunda la tel, trebuie TU sa ai puterea asta, daca chiar vrei sa-l uiti. adica sa-i stergi nr de tel si sa-l scoti de pe mess, pt ca altfel o sa ai mereu tentatia de a vb cu el. gandeste-te ce vrei cu adevarat pupic.gif
eu am ramas prietena mult timp cu primul meu iubit, mergeam impreuna in vacante si ma imprieteneam cu prietenele lui, dar eu nu il mai voiam de iubit... asa ca eu cred ca se poate si prietenie cu fostii, dar depinde de sentimentele care au mai ramas.

am sters tot, da inca le am in memorie tease.gif tease.gif tease.gif
cine se ofera sa imi faca lobotomie? tease.gif

Anca daca si tu mergi la Faithless poate nvdm. biggrin.gif

Ina naughty.gif fugi si ia bilet la Prodigy ( eu vorbesc ca nu mi-am luat inca lol.gif ) Si merem cu toantele

Dulci...te asteptam si pe tine? blum.gif
anca veselie
pai Manson e in ziua 3 la b'est, iar prodigy sambata viitoare la coke live. sa vedem ce-o fi wee viitor...

anna tre sa te resetezi )).gif pune-ti in minte sa nu-l mai suni, ce naiba! pai vorbim sa ne gasim pe acolo!
dulci prodigy e wee viitor blum.gif
ina_ceva
Felicitari pt slabeala, anca! pupic.gif
anca veselie
yahoo.gif merci ina ! am slabit cam cat anul trecut pe vremea asta grin.gif eu zic ca-s pe drumul cel bun grin.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 15-06-2007, 11:15 AM) *

Dulci...te asteptam si pe tine? blum.gif

Cand este concertul, cat coasta beletul ? Ca ma cam bate gandul sa vin.......... dry.gif

CITAT(anca veselie @ 15-06-2007, 11:17 AM) *

pai Manson e in ziua 3 la b'est, iar prodigy sambata viitoare la coke live. sa vedem ce-o fi wee viitor...

anna tre sa te resetezi )).gif pune-ti in minte sa nu-l mai suni, ce naiba! pai vorbim sa ne gasim pe acolo!
dulci prodigy e wee viitor blum.gif

We viitor am musafiri de seama. Dylly. Ina, tu ce ai de gand sa faci?
anaoi
mey..nu e obligatoriu ca dylly sa vina sapt viitoare
anca veselie
uite site-urile cu concertele:

Coke live

B'Estival
aki
Anca,nu mai stiu unde am ramas la tine in jurnal,dar intru de aici.Nici nu am cind ca stiu ca mult am de recuperat sorry.gif .Oricum de salut de aici si-ti doresc un weekend linistit w00t.gif
Amazoana
Multumesc pt link-uri Anca.Nu vin, va astept la mine
anca veselie
merci aki pupic.gif
bine dulcico , cum crezi pupic.gif
anaoi
am plecat pa.
vb la telefon pt maine.
Amazoana
Incarc pozele din Grecia pe Flickr. Anca, imi spui, te rog, ce trebuie sa copiez pt a le putea pune aici?
anca veselie
hai sa pun meniul:
md: 6p
paine 2
sunca 2
br. Fitness 1
masline 1

pranz: 8.5 p
200g pui 4
rosii 0
br. Vaci 1.5
masline 1.5
iaurt 0.1%+zmeura+2 lg miere 1.5

mai tarziu banana 1

total: 15.5p
Amazoana
CITAT(anaoi @ 15-06-2007, 03:06 PM) *

am plecat pa.
vb la telefon pt maine.

Week-end placut puiule! pupic.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 15-06-2007, 03:07 PM) *

Incarc pozele din Grecia pe Flickr. Anca, imi spui, te rog, ce trebuie sa copiez pt a le putea pune aici?

intra pe mess sa vb

pa, dylly pupic.gif
da, daca sunt aici vin la intalneala!
Anna
anca uite ca nu mai ploua, asa ca poti sa stai la un suc ( adica bere devil.gif ) la motoare tease.gif
Imi place de tine ca mereu iesi intr-un club ceva, bravo! pupic.gif
May
Ce naiba sunt motoarele astea ca nu inteleg nimic si tot o dati cu motoare in sus, motoare in jos... e o terasa sau ce? )).gif
ina_ceva
May, este o terasa in centrul Bucurestiului care se numeste "La motoare" wink1.gif
May
Dohhh doh.gif )).gif pupic.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 16-06-2007, 12:59 PM) *

Dohhh doh.gif )).gif pupic.gif

blum.gif blum.gif blum.gif
ina_ceva
Ancutza, cum a fost in club? Ai fost in ala in care se danseaza pe masa grin.gif ?
dany
Ancaaaaaaa, vin cu o intrebare !!!! Legat de dressing in casuta ....ce zici , ar merge asa ceva
???? Imagine

Macar pentru inceput ??

Arata cam aiurea , zic eu . Avantajul ar fii ca , avand role , le pot muta ca sa fac curat . Offfffffff !!!! Vroiam altceva dar buzunarul nu prea e de acord sad.gif

Gandeste-te si la acele "rafturi" pentru tricouri & co ( de care ti-am spus) ....daca s-ar intelege bine in aceeasi camera grin.gif

Mersi si pupic.gif
anaoi
neata anca....
Amazoana
Neata si de la mine! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
anna m-am lasat de bere, beau f rar. nu o sa ma crezi dar in general la motoare beau ... apa plata blum.gif cum a fost la sibiu?
ina am fost in clubul unde se danseaza pe mese, dar vara e muuuult mai liber si mai linistit pt ca lumea pleaca la mare in wee. bafta la serviciu pupic.gif
dany eu zic ca merge, de ce nu! rafturile alea mi-au placut si poti sa pui o gramada de lucruri pe ele.
parca am vazut la ikea un fel de dulapuri cu panza, daca ti se pare prea golas suportul asta pe care l-ai postat. pana faci rost de bani, merge f bine! pupic.gif imi place cum se contureaza casuta!
dylly, dulci pupic.gif

eu am avut un wee calduros si cam mancacios. nu mai stiu care e regula cu pct din sport, cat din ele se consuma.
la noi e deja f cald, azi noapte am transpirat, m-am trezit pe la 12 noaptea fleasca...
amalia0701
pupic.gif
Iti trimit o pupa racoroasa hug.gif
anca veselie
amalia pupic.gif
Anna
pupic.gif Neatza Anca.
Ce faci? hug.gif

May
Buna pupic.gif
anca veselie
anna bine te-ai intors! uite ma cam doare capul si nust ce sa fac sa-mi treaca. sad.gif
may pupic.gif

md:5.5p
paine 2
sunca 2
br. Vaci 1
masline 0.5
rosii+castra 0

gref 0

pranz: 6p
pulpa pui 2.5
masline 1.5
br. Vaci 1.5
rosii+castra 0
cappucino fz 0.5

mai tarziu iaurt+banana+portocala 2.5

total 14p, poate reusesc sa nu mai pap nimic naughty.gif
Amazoana
vitamina "P"
May
CITAT(dulcikatty @ 18-06-2007, 03:17 PM) *

vitamina "P"

forte lol.gif
anca veselie
dada, as vrea dar... de unde????
am nevoie de voluntari )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.