Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
May
Interesanta formula asta de calcul dar e cam aiurea ca poate tu faci sport mai intens sau ceva mai greu decat mine si totusi ne alegem cu acelasi nr de puncte sau tu poate chiar mai mic pt ca tu cantaresti mai putin ... hmm dry.gif. Asta ar insemna 4,5 puncte zilnice pt cele 30 min de bicicleta alea mele blink.gif
anca veselie
asta e formula de calcul pt sport intens, m-a intrebat cat transpir si daca pot sa vb in timp ce fac exercitiile. raspuns: curg toate apele pe mine si nu pot sa vb grin.gif s-o intrebam pe dany celelalte formule, sa putem calcula exact. tu pe bicicleta nu faci sport intens
pai cred ca tocmai pt ca eu cantaresc mai putin ma aleg cu mai putine pct din sport, ca se da mai greu jos, nu? mi se pare logic grin.gif
bubbles
Si mie mi`a iesit 2.2 p blink.gif la 20 min Pilates pe zi dry.gif Inseamna ca tb sa bag zilnic de dooua ori ca sa am macar 4 p blum.gif
May
E logic dar nu-i corect ca e mai putina mancare pt tine atunci, eu m-as oftica lol.gif. Si de unde stii tu ca eu pe bicileta nu fac sport intens? Daca imi dau o treapta de rezistenta f dificila si pedalez cu minim 33 km/h nici eu nu mai pot sa vb lol.gif. Glumeam pupic.gif . Chestia e ca e mistho ca exista o formula de calcul dar nu vreau sa o folosesc ca si asa slabesc in pasi de melc wacko.gif
anca veselie
lol.gif pai stiu pt ca am mai mers si eu cu bicicleta lol.gif
te inteleg pupic.gif imi place ca ai vointa sa mergi inainte cheer.gif cheer.gif
May
pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
pe unde umblii matalutza la ora asta ? dry.gif
anaoi
Imagine

NEATA
anca veselie
neatza!
alina pupic.gif sunt la birou, dar cu treaba. am zis sa nu intru pe net pt ca nu mai ies )).gif
dylly pupic.gif merci, chiar am nevoie pt ca azi nu am baut cafea sad.gif

eu sunt nervoasa pt ca sunt balonata si retin apa si cantarul arata cu 1 kg mai mult doh.gif huh.gif probabil isi pun cuvantul praji de ieri unsure.gif si pt ca ma chinui de ieri sa fac niste rezervari pe internet si am probleme cu cardurile doh.gif
se pare ca wee asta plec in delta, nust inca exact unde
anca veselie
change of plans: plec in vama veche cheer.gif
anaoi
stimmmmmm
anca veselie
dar acum s-a stabilit tot
anaoi
si la mine..stiu exact cand vin nemtii, pleaca, etc
Pisik
CITAT(anca veselie @ 21-06-2007, 03:59 PM) *

dar acum s-a stabilit tot

cand pleci? petrecere frumu
anca veselie
meniu:
md: 4.5p
paine 2
porc 2.5
rosii+castra 0

kiwi 0

pranz: 5.5p
urda 4
masline 1.5
rosii+castra 0

iaurt+banana+kiwi 2

momentan: 12p
Amazoana
Have fun!
Cand pleci? tot in seara asta? Poate avem vreo samsa sa ne vedem................
anca veselie
plec maine dimi cu microbuzul cheer.gif cat mai devreme posibil.
dylly tu cand pleci?

pai pai pai in wee nu planuiesti o escapada in 2 mai? naughty.gif naughty.gif
anaoi
maine dupa-masa..nsuh exact cand.
May
Distractie placuta cheer.gif pupic.gif
anca veselie
merci may! vreau sa ma bronzez cheer.gif
dylly pleci cu microbuz?
anaoi
da..sau cel putin incerc ...si habar nu am unde naiba e statia la gara de nord...
anca veselie
statia de microbuze e pe str. baldovin parcalabul
uite aici un link, poate te lamuresti
anaoi
dylly e un dobitoc...dar ajunge el cumva acolo
Amazoana
Hai ca vedem noi cum facem, poate ajungem si la 2 Mai. Faza este ca e taaaaare obositor....

CITAT(anaoi @ 21-06-2007, 04:33 PM) *

dylly e un dobitoc...dar ajunge el cumva acolo

De la Gara de N din fata se face o straduta in fata spre dreapta, mergi pe straduta aia si ajungi exact acolo la microbuze.....poate stie vreo alta fata sa-ti explice mai bine....daca nu, intreaba!
anaoi
pai logic ca intreb.....stai calma, de mine nu scapi in we asta...tot vin. grin.gif
anca veselie
stiu stiu stiu ca e obositor dar poate poate poate poate poate reusim grin.gif ca mi-ar placea tare!
eu nu stiu cum sa explic, de asta i-am dat harta grin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 21-06-2007, 04:43 PM) *

stiu stiu stiu ca e obositor dar poate poate poate poate poate reusim grin.gif ca mi-ar placea tare!
eu nu stiu cum sa explic, de asta i-am dat harta grin.gif

Vedem....

CITAT(anaoi @ 21-06-2007, 04:37 PM) *

pai logic ca intreb.....stai calma, de mine nu scapi in we asta...tot vin. grin.gif

Nici nu voiam sa scap!!!!
anca veselie
deci, schimbare de planuri doh.gif plec in delta lol.gif
anaoi
las ca pana la urma parca te vad la bulgari....

am plecat la medi pa.
anca veselie
lol.gif adevarul e ca nu se stie niciodata lol.gif
pa dylly wee placut! pupic.gif
anca veselie
neatzaaa!
imi fac bagajul si la 12 e plecarea cheer.gif
Amazoana
Pup Anca si distractie placuta! Fa poze wink1.gif stii tu pupic.gif
anca veselie
dulci pupic.gif sigur ca fac poze!
anca veselie
de cand m-am trezit mananc in continuu. am luat md-ul normal, apoi am mancat alune - aveam nevoie de grasimi bune lol.gif si acum beau cafeaua cu cioco 70% cacao. sper sa ma opresc sad.gif
Amazoana
Eu nu mai aveam cereale acasa si mi-am luat acum. Cum am ajuns la scarbici am mancat cereale cu lapte. Acum sunt la cafea si la al 3lea pahar de apa. Caldura mare, mon cher
anca veselie
esti cumintica dulci!
eu sunt pe ultima 100 de m, ma imbrac. nu mai mananc, beau ceai verde
ina_ceva
Distractie placuta in delta. Sa vii cu multe poze grin.gif
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Multi pupici si de la mine, sa te distrezi si sa ne vedem cu bine in august. pupic.gif
Anna
Distractie placuta Anca, sa faci multe poze si ai grija la tantari blum.gif pupic.gif
anaoi
neata !!!
Amazoana
Neata si de la mine pupic.gif
Anna
salut.gif Neatza. Pe unde umblii dnsora? blum.gif
aki
Salut draga.Tu tii monti? unsure.gif Am uitat ce dieta tineai.O saptamina linistita iti doresc. w00t.gif
michelle
Hop si eu in pagina 100 cheer.gif
Astept poze si impresii din Delta naughty.gif
Amazoana
Neata anca
Inca nu ti-ai revenit dupa Delta? pupic.gif
anca veselie
netazaaaa!
fetelor, a fost foarte frumos! am fost cu o gasca faina in the middle of nowhere, pe la murighiol pe bratul uzlina. am stat cu cortul, am avut tot la noi, mancare, apa, de toate. s-a pescuit. am avut o barca si ne-am plimbat pe canale, am facut baie in dunare, a fost foarte dragut! am mancat ce era pe acolo, adica salam uscat, telemea, cascaval, numai prostii, dar nu aveam de unde alege... am umblat cu picioarele goale prin iarba, m-am zgariat pe picioare pana la genunchi, nust cand mai pot purta o fusta scurta )).gif tantarii m-au muscat mai mult de fundul meu mare )).gif inca ma mananca pielea. m-am bronzat cum am stat in barca, pe burtica, decolteu si spate, putin pe picioare in fata, am fundul alb )).gif
uitati poze aici: POZE DELTA
am ajuns duminica la 1 noaptea, m-am culcat la 2, dar ieri am fost destul de ok asa ca am fost la tae bo, iar seara am iesit cu bicicleta prin cartier. a fost bestial! pe la 10 bananaiam pe strada mea si incercam sa merg fara maini )).gif
ina, anna, pupic.gif ieri am avut treaba...
sexiiii draga mea! abia astept sa ne revedem! pupic.gif
dylly su dulci pupic.gif tre sa citesc cum v-ati distrat! hug.gif
aki eu numar punctele cu neuronii, tin WW, dar in wee e cam greu, mai dau rateuri )).gif
miha pupic.gif mi-a placut! merita experienta!
Anna
bine ai revenit.
super poze, e asa frumos acolo w00t.gif
deci te tii de plimbari pe bicicleta, nu au fugit caini dupa tine? tata.gif
anca veselie
nu au fugit, pt ca-i ocolesc tease.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .bine ca te`ai distrat.Cum mai stai cu meniul?
Amazoana
Bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine si ca v-ati distrat. pupic.gif Inca nu m-am uitat la foto, abia astept!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.