Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Karin
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 10:57 AM) *

eu cred ca la un moment dat obosim si de aceea alegem linistea si confortul casei. uite ca vine vara si poti sa-ti iei sotul pe coclauri la plimbare, macar in weekend!

Da, asa am sa fac! Am zis ca odata cu venirea caldurii, trebuie sa ne dezmortim, la gratar, la padure, la plimbare si la vara la plaja in fiecare week-end! Sa simtim si noi ca traim! wink1.gif
anca veselie
asa te vreau!
anca veselie
printre revistele pe care le editam se afla si revista lucru de mana. azi m-a sunat o doamna care lucreaza cu niste copii sarmani, prin intermediul bisericii, nu am inteles prea bine ce si cum. ideea este ca voia niste numere mai vechi ale revistei si mi-a cerut o reducere pt ca nu are bani. eu i-am spus ca o sa i le dau cadou. m-a impresionat foarte tare faptul ca doamna a venit cu un buchetel de flori cules din fructe si cu o iconita. cand intalnesc oameni de felul acesta incep sa cred ca e bine ca refuz sa ma inaspresc si ca mai exista frumos si bun in lumea asta smile.gif

am luat pranzul: gratar de pui, br de vaci si un iaurt. acum bag cafeaua si apoi ceaiul.
Tzutzi80
Da Anca, stiu si spaniola. Fraceza mi-e cam ruginita (nu as putea sa o mai vb cred). Engleza mi-e ca o a doua limba, uneori imi gasesc mai usor ideeile in engleza blink.gif si mama imi reaminteste ca ea inca nu a invatat-o si sa revin la romana lol.gif

Cat despre revista aia....mi-a placea si mie niste numere give_rose.gif
amalia0701
Mie titlul revistei aleia" Lucru de mana" imi aduce aminte de Babi.
Bunica mea de la Deva, care mereu ma certa ca nu fac lucru de mana, io declaram ca nu imi place sa imi inod mainile iar ea imi dadea exeplu niste verisoare de la tzara care au umplut casa de 'lucrusoare".
Atat m-a tocat incat acu e tragedie cand imi cade un nasture lol.gif imi vine sa fac cerere la Primarie, poate o avea ala mai mult timp lol.gif
Te pup ca esti cuminte si mananci frumos pupic.gif
dany
Pai intram si noi in ritmul anotimpului , Amalia hug.gif . Hai si tu in clubul celor lovite de primavara )).gif
amalia0701
)).gif
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 08:01 PM) *

Pai intram si noi in ritmul anotimpului , Amalia hug.gif . Hai si tu in clubul celor lovite de primavara )).gif

Io-s lovita de la nastere, care de fapt a fost un avort spontan la 7 luni.\Si tinand cont ca-s din gemeni avortat la 7 luni iti dai seama ce sechele am lol.gif
Da acu, aici, ma dau si io femeie serioasa lol.gif lol.gif lol.gif macar in lumea virtuala lol.gif
anca veselie
neatza zapacitelor!
tzutzi, amalia, dany, va pup hug.gif
aseara am fost la teatru, la scaunele de ionesco, faina piesa, cam greutza totusi. dupa care acasicaaaaaa. babu si-a luat 2 blink.gif prajituri din care eu nici macar n-am gustat cheer.gif dupa care am copt niste fursecuri grin.gif
recapitulare ieri: ou fiert, 290g gratar pui, 250g br vaci, 350 g iaurt. cuminticaaaaaa biggrin.gif
azi de dimi papa buuuun: 50 g graham cu zacusca, salata de vinete si ridichi.
Amazoana
Neata Anca, fetele
ina_ceva
Ce cumintica esti tu; si mai faci si fursecuri blum.gif .
Bravo, rezultatele se vor vedea in curand!

Cum te simti astazi? Te bucuri de minunata vreme de afara?
Pisik
Anca, felicitari! te invidiez ca poti fi asa cuminte! Bravo!!!!!
anca veselie
ina, cred ca se vede ceva deja. aseara babu mi-a zis ca parca am mai slabit cheer.gif sa vad ce zice si cantarul, poate ma cantaresc maine dimi.

CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 10:35 AM) *

pisik pupic.gif am facut click, sunt hotarata sa tin pana la paste si sper sa fiu cuminte si atunci, cat de cat.
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 10:27 AM) *

hAHAHA! De obicei rezultatele se vad dupa 9 luni give_rose.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 11:03 AM) *

ina, cred ca se vede ceva deja. aseara babu mi-a zis ca parca am mai slabit cheer.gif sa vad ce zice si cantarul, poate ma cantaresc maine dimi.

CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 10:35 AM) *

pisik pupic.gif am facut click, sunt hotarata sa tin pana la paste si sper sa fiu cuminte si atunci, cat de cat.

Offf, nu oi face si eu click odata! mad.gif ca eu numai la prostii fac click, la regimuri drastice abandonate intr-o zi-doua maxim, la mancat dulciuri, la ceva sanatos nu zic si io click sorry.gif
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 28-03-2007, 11:47 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 10:27 AM) *

hAHAHA! De obicei rezultatele se vad dupa 9 luni give_rose.gif

nici nu glumi cu d-astea, ca eu nu vreau bebe!

lasa, pisikule, ca o sa faci si tu click pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Nu vrei bebe deloc sau nu asa curand grin.gif ?
anca veselie
eu in prinvcipiu vreau bebe, dar nu mai devreme de 2 ani sigur. si atunci cu barbatul potrivit tease.gif

am fost in pauza sa-mi bag benzina si apoi am papat salata din: salata verde, o rosie mica, 2 ridichi, ardei, gulie, cam 300g in total. am mai papat niste nuci si 300g suc de rosii, urmeaza cafeaua si ceaiul verde.
alandana
Cum e cu regimul asta Yin Yang? De cand il tii, ce rezultate ai? Ceva detalii? Ai vazut la mine in jurnal ca avem aceeasi problema.
anca veselie
eu tin regimul yin yang de o sapt jumate. nu am apucat sa ma cantaresc, dar se vede la haine.
e un fel de disociat, principiu de baza: 3 zile alimente proteice, apoi 3 zile alimente vegetale. eu cred ca nu mai slabesc cu ww pentru ca pot manca orice si orice combinatii. si pt ca mai am doar cateva kg de slabit.
uite aici dieta: http://forum.oneden.com/Alimente-Yang-si-Yin-t751.html. o tine si amalia si a tinut-o si sexi.
mai fac si sport de 2 ori/ sapt.
ina_ceva
Bravo, anca! Daca as avea si eu o bomboana in sertar, nu ar duce-o prea mult grin.gif
anca veselie
draga ina, am un munte de vointa pana intr-un punct )).gif
anca veselie
am papat cateva curmale, max 100 g , suc de porto fara zahar, 200 g si o sa mai pap o banana mica de 100g.
azi merg la sala, la tae bo, dar sper sa ajung mai devreme sa bag si niste abdomene la ora de aerobic. cheer.gif
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

Care e meniul pentru astazi?
Cumva in WE e ziua de cantar wink1.gif ?
Pisik
Ancuta, felicitarile mele ca te tii de treaba!
Poate arunci si in direactia mea o mana de vointa ca eu o tot dau in bara cu diverse chestiuni doh.gif
Sa ai o zi frumoasa! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa ce frumoasa este viatzaaaa!
ina, azi a fost ziua de cantar, si raportez cu bucurie 900g in minus yahoo.gif yahoo.gif
pisik, arunc cu cata vointa vrei tu pupic.gif o sa-ti revii, scapi tu de perioada asta stresanta hug.gif

sunt foarte incantata de cumintenia mea si de efectul regimului grin.gif cand m-am cantarit am avut urmatoarele valori: 54kg, 30.1 grasime, 51.7 apa, 39 muschi. m-am si masurat grosso modo si am 97 la solduri si cam 71-72 in talie, asta inseamna ca am dat cam 2.5 cm la sold si 1-2 cm la talie. nu m-am mai masurat de vreo luna, asa ca nu imi dau seama exact cand am slabit, dar nici nu conteaza yahoo.gif asa ca vreau sa incerc sa fiu cuminte de paste si sa pap cat mai putin.

aseara am fost la sala, am stat toata ora de tae bo si am mai prins cam 20 min de abdomene la aerobic. azi o sa incerc acceasi schema.

ieri seara dupa sala am mai papat f putin ananas si o salatica de cruditati: telina, morcov, mar, aprox 150g.

azi de dimi: chifla secara ( 75 g ) pt ca nu am gasit graham cu salata de vinete si zacusca, cafea si ceai.

Amazoana
Buna Anca, ce faci draguta?

CITAT(anca veselie @ 29-03-2007, 10:42 AM) *

neatzaaaa ce frumoasa este viatzaaaa!
ina, azi a fost ziua de cantar, si raportez cu bucurie 900g in minus yahoo.gif yahoo.gif
sunt foarte incantata de cumintenia mea si de efectul regimului grin.gif cand m-am cantarit am avut urmatoarele valori: 54kg, 30.1 grasime, 51.7 apa, 39 muschi. m-am si masurat grosso modo si am 97 la solduri si cam 71-72 in talie, asta inseamna ca am dat cam 2.5 cm la sold si 1-2 cm la talie. nu m-am mai masurat de vreo luna, asa ca nu imi dau seama exact cand am slabit, dar nici nu conteaza yahoo.gif asa ca vreau sa incerc sa fiu cuminte de paste si sa pap cat mai putin.

aseara am fost la sala, am stat toata ora de tae bo si am mai prins cam 20 min de abdomene la aerobic. azi o sa incerc acceasi schema.

ieri seara dupa sala am mai papat f putin ananas si o salatica de cruditati: telina, morcov, mar, aprox 150g.

azi de dimi: chifla secara ( 75 g ) pt ca nu am gasit graham cu salata de vinete si zacusca, cafea si ceai.

Felicitari floare.gif pt pierdere!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce frumos...mergi si la sala..... pupic.gif
anca veselie
multu dulci pupic.gif
da, eu sunt tare sportiva, nu renunt la aerobicul meu saptamanal grin.gif
pai ce sa zic, momentan sunt bine, destul de vesela. sper sa se pastreze starea biggrin.gif
_noni_
gata, Anca, m-ai convins, ma apuc de regimul tau! hug.gif

te rog, mai scrie meniuri ca nu prea am idei. sper sa nu aiba insa efect de yo-yo!

}{si spor!
Pisik
CITAT(_noni_ @ 29-03-2007, 11:43 AM) *

gata, Anca, m-ai convins, ma apuc de regimul tau! hug.gif

te rog, mai scrie meniuri ca nu prea am idei. sper sa nu aiba insa efect de yo-yo!

}{si spor!

Exact probl asta o am si eu. As vrea sa tin dupa Paste dar mi se pare mega complicat blink.gif
anca veselie
pupic.gif noni. mi-e tare drag de tine hug.gif

meniul nu-i prea variat, de dimi in general painica cu zacusca/ salata de vinete. la pranz salate de diverse legume. azi vreau sa merg la piatza si sa iau niste spanac si sa fac salata de spanac cu rosii. daca nu, merge salata verde cu rosie, gulie, ridichi, ardei verde. sau salata de cruditati - telina, morcov, mar. mai merge salata de sfecla rosie, care-mi place. mai merge si humus, mancat pe ardei capia, dar nu am mai gasit la supermarket.
fructele sunt variate, eu trisez cu niste curmale pt ca-s duuulci si pap o banana miiica inainte de sala, ca sa am energie. in rest mi-am mai luat ananas, gref, nuci pt grasimi bune, care sunt si satioase.
in ceea ce priveste zilele yang nu prea ai ce artificii sa faci, decat sa variezi carnea.
teoretic ar trebui sa tii cura asta 90 zile, dar eu o sa pap de paste. sa vedem atunci ce-o iesi.
eu sunt convinsa ca daca ai grija la alimentatia de dupa cura poti evita efectul yo yo.

pisikule, ce ti se pare complicat?
_noni_
pupic.gif saru'mana!

stai ca mai am o idee creata naughty.gif grin.gif daca tin o zi proteice si o zi legume si fructe, oare da rezultate? blink.gif ...nu stiu daca pot tine 3 zile fara carne (am o anemie feripriva si sunt carnivora de felul meu) si nici daca rezist alte 3 fara fructe (de la monti m-am obisnuit dimineata cu un fruct pe stomacul gol si am obiceiul asta de 2 ani deja- ma ajuta sa scap de constipatie ca eram tare incapatanata de felul meu lol.gif , plus ca mie imi plac fructele!!)

as incerca totusi pentru ca sunt ca o vaca si vine vara!!!!!!! wacko.gif

}{
anca veselie
noni, poti incerca, sa vedem ce rezultate ai. pana la urma regimul asta e un disociat si atata timp cat iti schimbi alimentatia si obiceiurile, trebuie sa vezi ceva.
si eu sunt carnivora smile.gif, dar uite ca m-am obisnuit si fara, momentan.
michelle
Felicitari pt cantar! cheer.gif pupic.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 29-03-2007, 12:31 PM) *

Felicitari pt cantar! cheer.gif pupic.gif

pupic.gif miha, merciiii! hug.gif
alandana
Deci esti la a doua cura de yang? Cat ai dat jos?
anca veselie
CITAT(alandana @ 29-03-2007, 12:50 PM) *

nu inteleg intrebarea, dar incerc sa raspund: e prima ora cand tin acest regim, l-am inceput pe 19 martie. am inceput cu zilele yang. cred ca am dat jos 1.1 kg, pt ca nu m-am cantarit in prima zi a regimului.

am papat pranzul: salata de spanac cu rosii si masline verzi, total aproximativ 400g si 400ml suc de rosii. ur meaza cafeaua si ceaiul verde.
anca veselie
raportez: o banana miica, 2 mandarine miiici, cateva curmale asa, inainte de sala.
alandana
Deci ai avut 3 zile de legume, 3 zile de proteice si iar 3 zile de legume - nu?
anca veselie
3 zile proteice, 3 legume, iar 3 proteice, acum sunt la cele de legume. sunt in ziua nr. 11 a dietei.
alandana
Anca - ce inaltime ai? Intreb pentru ca avem greutati asemanatoare si vreau sa vad daca sunt eu nebuna - lumea imi zice ca am slabit destul si sa ma opresc. Dar eu arat grasuta - eu am 1.63. Si nu sunt pufoasa pentru ca totusi fac sport de mai mult de un an. Dar inca am sunci pe picioare.
anca veselie
eu am 1.58m.
daca ne luam dupa inaltime esti foarte bine, dar parerea mea e ca fiecare stie mai bine cum ii place sa arate. si depinde si de conformatie. oricum, sportul e de baza, dar daca mai vrei sa dai ceva jos clar trebuie si dieta.
axe10
CITAT(anca veselie @ 29-03-2007, 02:40 PM) *

CITAT(alandana @ 29-03-2007, 12:50 PM) *

nu inteleg intrebarea, dar incerc sa raspund: e prima ora cand tin acest regim, l-am inceput pe 19 martie. am inceput cu zilele yang. cred ca am dat jos 1.1 kg, pt ca nu m-am cantarit in prima zi a regimului.

am papat pranzul: salata de spanac cu rosii si masline verzi, total aproximativ 400g si 400ml suc de rosii. ur meaza cafeaua si ceaiul verde.

Draguta, spanacul il mananci crud? am tot auzit de salata de spanac si nu stiu cum e...
Tzutzi80
Anca felicitari! Sa mearga tot asa cantarul tau (adica pe minus) pupic.gif

Alandana....nu vreau sa te superi pe mine, dar trebuie sa iti zic. Ai o silueta de invidiat. Kilograme putine pentru inaltimea ta. De ce te incapatanezi iubita sa arati la 39 de ani ca silfilidicele de 16? Esti femeie, ai avut doua nasteri, cum de nu esti mandra de corpul tau? Si de ce te chinui sa slabesti,c and efectiv nu mai ai ce
dany
Anca , felicitari !!!!!

Dana , subscriu la ce a spus Tzutzi si sper sa nu te superi !!! si eu cred ca arati super bine la varsta ta si dupa 2 nasteri ( mai stiu pozele tale de anul trecut pupic.gif ).
ina_ceva
Anca, si eu as vrea sa stiu cum e spanacul crud. Mie nu-mi place deloc ala gatiti, desi ador urzicile sorry.gif

Un inceput de WE cat mai promitzator! give_rose.gif
Pisik
Neatza Ancut!
O zi frumoasa si un week-end superb iti doresc! Si sa te tii de dieta, ca ar fi pacat la tot ce ai realizat pana acum pupic.gif
anca veselie
neatza! eu iar sunt putin ofticata pe babu, nimic important, dar mi s-a pus mie piticu'

axe, ina, spanacul crud e bun. cica e f sanatos. are alt gust decat salata verde si e putin mai satios. se spala bine, se taie marunt si se adauga diverse alte legume ca in orice alta salata.
tzutzi, dany, merci pupic.gif hug.gif
pisikule pupic.gif , ma tin cheer.gif te astept si pe tine dupa paste!

aseara babu ma tot imbia cu niste vin roze, cu compot de ananas, dar am rezistat. am luat totusi o guritza miiica de vin blushing.gif
am fost la sala, raportez 1 ora de tae bo + 1/2 ora aerobic - partea de saltea. mai raportez o mica febra musculara. dupa sala am mai mancat niste nuci.

azi de dimi am mancat ca un porc: 80g graham, 170g fasole batuta si cam 100 g zacusca, cafeaua si acum beau ceai verde.
Amazoana
Neata Anca
si eu am mancat multicel ieri.....am fost la Carefour si mi s-a facut o pofta de sarmale de am crezut ca pic....si am mancat 5 blushing.gif . Dar sunt asa micute...si sincer nici nu erau bune, erau aproape crude si sarate
anca veselie
dulci, fir-ar sa fie de pofte... pupic.gif

eu tocmai am vorbit cu sefu', care m-a anuntat ca luni o sa aduca o super prajitura si nici sa nu ma gandesc sa nu mananc sad.gif .
luni o sa am in mod normal zi yang, dar m-am uitat in lista si produsele de patiserie sunt extrem yin, asa ca m-am hotarat, fiind si saptamana mare, sa tin toata saptamana zile de yin, cu legume si fructe, iar luni sa fac o abatere cu prajitura lu' sefu cheer.gif oare are sens?

pranzul: salata (aprox 400g) de spanac cu rosii, masline verzi, juma de gulie si suc de rosii (aprox 200g). buuuna rau grin.gif deci mi-am cam papat legumele. mai am fructele si 300g suc de rosii pe care cred ca nu-l beau si bag un ardei ceva diseara.
Amazoana
Imi place de tine ca te tii cumintica si te tii de dieta.
Si da, are sens ceea ce spui pupic.gif

Ancule, mai votezi? mai avem 50 voturi pana la locul 2 cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.