Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
aki
Un pupic pentru gitisor pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 11:36 AM) *

dulci se amesteca cu o lingurita de miere sau cu o lingura, ca nu ai scris.
merci anna pupic.gif

Pui o lingura de miere si amesteci cu o lingurita.
Nu te supara, faceam un joc de cuvinte.
anca veselie
anna eu as putea pleca, sa zicem, dar treaba trebuie terminata sapt asta. plus ca de luni sunt in concediu 2 sapt si mai tre sa fac niste rapoarte.
dulcico pupic.gif multu, mi-am cumparat lamaia si ma pregatesc s-o prepar. unde s-o las la macerat si cat?
aki pupic.gif merci!
axe10
Sanatate!
anca veselie
multu axe ! si apropo, ce dieta mai tii, ca nu ai mai zis nimic.
Amazoana
Stii ceva, pune miere pana sa acopere bucatelele de miere. Le poti pune intr-o canita langa tine, nu trebuie intr-un loc special. Cat...nu stiu exact. Eu o las dupa ochi ce sa zic....pana lasa zeama, vreo 20-25min....sau mai putin blum.gif Sanatate!

Nici eu nu zic nimic de dieta.Cred ca m-am mai ingrasat, ma simt ca o cow.gif
anca veselie
hai mai dulciiii. tre sa fii cumintica, sa te tii de dieta pupic.gif
gata, am pus-o. o mai las putin si pap si zeama si lamaia blum.gif
ina_ceva
Nu se poate sa nu-tzi treaca pana pleci in concediu pupic.gif hug.gif
anca veselie
salutare! aseara am fost intr-o vizita foarte placuta, care a avut drept final o depasire la punctaj cu 2 p doh.gif sunt si racita, tre sa mananc si in puncte, greu frate.
partea proasta e ca nu pot merge la sala pt ca tre sa ma fac bine si sunt tare trista din cauza asta sad.gif sad.gif sad.gif

ina pupic.gif merci, speeer.

meniu ieri:
md: 5.5p
paine 2
sunca 1.5
ou 2
castraveti 0

gref 0

pranz: 5.5p
ciorba fasole 1
br. De casa 200g 3
masline 1.5

gustari 2p
lamaie cu miere 1
banana 1

cina: 6p
ciuperci 2.5
paine 1
miere 0.5
cas 2

total: 19p
Anna
Neatza give_rose.gif
Azi esti mai bine? pupic.gif
anca veselie
anna pupic.gif nu cred sad.gif gatul ma ustura, am guturai sad.gif ma tot doftoricesc...
bubbles
Ziua yahoo.gif .Anca ia strepsils cu analgezic in ele .Ca sigur nu te mai doare gatul wink1.gif .
anca veselie
merci bubbles pupic.gif, dar prefer lamaia cu miere, e mai naturala si mai... ieftina )).gif sunt inainte de concediu, n-am bani de dat pe altele...
ina_ceva
Sanatate multa, dragutza hug.gif !!!
axe10

Buna dimi!
Ai ma Ancutza acum te-ai gasit sa te inbolnavesti...cand pleci exact la italieni?
Ai grija cum te faci bine...pupici!

CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 02:29 PM) *

multu axe ! si apropo, ce dieta mai tii, ca nu ai mai zis nimic.

Nu tin nici una, am incetat sa numar cu o saptamana inainte de concediu si ma reapuc dupa 15 iulie de Monti...adica dupa nunta lui frate-miu. Pana atunci mananc ce-mi place in limita rezonabilului....ca n-o fi foc!
aki
Salutari ancuta.Esti bolnava inca.Pentru gitisor pupic.gif
Anna
salut.gif Neatza pupic.gif.
bubbles
Neata hug.gif .Cand tb sa pleci?Sapt viit ajung si eu in Bucuresti dar dimineata si stau vreo 3 ore pana la trenul de Craiova grin.gif .
anca veselie
salutare! dupa 2 zile de ospen, dormit cu cartofi la gat, niste pastile de supt ma simt parca mai bine )).gif
inuta pupic.gif merci!
aki pupic.gif
axe ce sa fac... acum dadu boala peste mine. dar ma gandesc ca mai bine ca m-a apucat acum si nu pe acolo devil.gif o sa-mi iau niste medicamente la mine, oricum. sa stii ca nici eu nu o sa pot numara in concediu, la sala nu am mai fost sad.gif . eu cred ca daca papi rezonabil o sa fie ok.
anna pupic.gif
bubbles sambata dimi plec la tara la parastas pt bunicu', iar duminica dimi plecam spre timisoara cheer.gif asa ca nu te prind, imi pare rau pupic.gif
anaoi
bafta sa iti treaca boala de tot. ai grija pe drum ce faci cu raceala
anaoi
am plecat. pa
anca veselie
merci dyllysor pupic.gif
bubbles
Da inapoi cand te intorci desi cred ca stai vreo 2 sapt.Eu stau o sapt jumatate si la intoarcere trec iar prin buc wink1.gif
amalia0701
pupic.gif
axe10
Cum te mai simti?...sper ca mai bine...cand pleci exact si cu cine ca nu ai zis nimik?!
Amazoana
Neata! pupic.gif Ce face gatutul?
Hai sus, lenesila! Sau esti la serviciu deja, upssss blushing.gif
axe, cred ca a mentionat ca merge cu parintii ei..... unsure.gif
aki
Ancuta salutari.Cum sanatatea? hug.gif
anca veselie
neatza! ma simt putin mai bine, dar nu extra. am nevoie de somn. aseara la 8.30 dormeam wacko.gif asta dupa ce am papat alune, cioco si pepene... de azi nu mai numar, o sa incerc insa sa fiu destul de cumintica...
bubbles ma intorc pe 22 iulie.
axe merg cu ai mei grin.gif plec duminica spre Timisoara, unde o sa dormim o noapte, iar luni plecam spre Viena grin.gif maine ar trebui sa merg la tara la un parastas, dar nust ce sa fac pt ca nu ma simt inca f bine, simt ca imi trebuie putina odihna...
amalia pupic.gif
dulcico sunt la job.... mai am de rezolvat niste chestii importante pe ziua de azi si apoi concediuuuu yahoo.gif
aki pupic.gif
anaoi
adik vocea lui dylly ti-a indus somn....frumos pupic.gif

ma bucur ca te simti mai bine
Amazoana
Ce ma'nervezi ca ai concediu! mad.gif Dar si eu am avut, asa ca tac pupic.gif

Imagine
anca veselie
dyllyyyy pupic.gif merci!
dulcico ce sa fac... dar sa stii ca nu ma simt deloc vinovata grin.gif tease.gif
anaoi
mda.....las ca te alergam noi cand te prindem ca o sa juri pe rosu ca data viitoare ne iei si pe noi
anca veselie
grin.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 09:58 AM) *

Neata! pupic.gif Ce face gatutul?
Hai sus, lenesila! Sau esti la serviciu deja, upssss blushing.gif
axe, cred ca a mentionat ca merge cu parintii ei..... unsure.gif

Da ai dreptate nu am fost atenta....

CITAT(anca veselie @ 06-07-2007, 10:43 AM) *

axe merg cu ai mei grin.gif plec duminica spre Timisoara, unde o sa dormim o noapte, iar luni plecam spre Viena grin.gif maine ar trebui sa merg la tara la un parastas, dar nust ce sa fac pt ca nu ma simt inca f bine, simt ca imi trebuie putina odihna...

Ma tavalesc pe jos de ras...si eu care credeam ca pleci cu vreo 3 gagii.....vacanta placuta!
anca veselie
bine ca razi si tu de mine ca plec cu mama in concediu sad.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 06-07-2007, 11:48 AM) *

bine ca razi si tu de mine ca plec cu mama in concediu sad.gif

Io nu rad! Eu am fost cu ambii parinti, a se vedea foto de la semnatura si m-am distrat suuuuper!
anaoi
nic eu nu r ad. si eu am antecedente.
am plecat pa. drum bun
anca veselie
dyllyy pupic.gif have fun in wee! si s-o pupi pe dulci din partea mea! si sa pupi si marea din partea mea!
dulci sper sa fie bine si la mine!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 06-07-2007, 12:29 PM) *

dyllyy pupic.gif have fun in wee! si s-o pupi pe dulci din partea mea! si sa pupi si marea din partea mea!
dulci sper sa fie bine si la mine!

Sar'naaaaaaaaaaaaaaa
Si eu te pup. Cred ca incep sa fac rosu in gat, abia inghit.
Ori e prin simpatie, ori ......... dry.gif
anca veselie
eu cred ca e un virus care circula.....
anca veselie
sunt oficial in concediu!
maine dimi plec spre campina, dar nu merg la tara, o sa stau sa ma odihnesc. acum plec acasa sa-mi fac bagajul cheer.gif
dany
Drum bun , fara peripetii si concediu superb sa ai , Anca !
anca veselie
merci dany pupic.gif
nu va spun ca m-am trezit la dimi blink.gif si am facut baitza, am treminat bagajul.
acum am ajuns la campina, toata lumea e la tara si eu bantui de nebuna prin casa. e foarte ciudat pt ca nu mai sunt obisnuita cu casa si trebuie sa o redescopar. acum ma duc la ceva cumparaturi de papa pt ca frigiderul este gol golutz. de foame am papat paine cu dulceatza blushing.gif
revin mai tarziu
axe10
CITAT(anca veselie @ 07-07-2007, 10:37 AM) *

merci dany pupic.gif
nu va spun ca m-am trezit la dimi blink.gif si am facut baitza, am treminat bagajul.
acum am ajuns la campina, toata lumea e la tara si eu bantui de nebuna prin casa. e foarte ciudat pt ca nu mai sunt obisnuita cu casa si trebuie sa o redescopar. acum ma duc la ceva cumparaturi de papa pt ca frigiderul este gol golutz. de foame am papat paine cu dulceatza blushing.gif
revin mai tarziu

E buna si aia...lasa ca ti-aduc coliva diseara cand vin....yummy!

anca veselie
dada, abia astept sa pap coliva, imi place!
am fost la piata si mi-am luat un pepene super bun si acum ma uit la film la capote si vreau sa dorm putin.
aki
Salut ancuta.A, trecut sa te salut si sa-ti las un pupic.Felcitari pentru concediu pupic.gif
anca veselie
dany iti multumesc pupic.gif hug.gif
aki pupic.gif merci!

am uitat sa spun ca azi ma simt mai bine yahoo.gif
bubbles
Concediu placut!!!! si Distractie placuta!!!!!!!!!!
anca veselie
merci bubbles pupic.gif
ina_ceva
Distractie placuta si drum bun!

Sa nu vii fara poze blum.gif blum.gif .

Promit un frozito mic cand te intorci naughty.gif

pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.